30713
TES
-
#14246 Én örülök neki, hogy legalább ennyi buherálási lehetősége van az egyszeri játékosnak ha bugokba ütközik. Még mindig jobb a konzolba írkálni és örülni, mint várni heteket-hónapokat patch-ekre hogy megoldódjon... -
Avpfan #14245 De, ha mágus vagy az elején ez az rpg, hogy menekülsz ha kell illetve, hogy a háttérből osztod az "észt"..
Ha ez nem fekszik neked, akkor legyél harcos, amit amúgy én is jobban preferálok, mint a hátulról támadó orgyilkos vagy a mágiát használó kasztokat.
-
nasum #14244 AZ ujrainditott tolvaj karakter az eddigi legjobb, kovacsolas direkt nincs huzva, igaz a kozelharc nagyon tetu 26-ot sebzo kis baltaval, elso 15 szint is kemeny volt amig elgyalogoltam riftenig.
Viszont megerte igy van kihivas, a tolvaj ceh hihetetlen hosszu, most vagyok lvl 30 es a foellenseg csak most halt meg de meg van egy lezaro kuldetes ugye a vilag masik vege, erre meg rahuzom majd a darkb. szalat, aztan majd johet a magus egyszer.
Tenyleg tetszik, hogy ilyen hosszu a companion szerintem fele volt kb. Meg a lepcson se mentem fel ezzel az egy szobol allo uvoltesel viszont kitorolhetem :)
Kerdes, mivel eldontottem, hogy nem kovacsolok teljes seteket, valamint amiota megvan a nightangel set nem is fogok mast felvenni, milyen erc es honnan kell hozza, hogy majd tudjam azert fejleszteni? Amit kiirt meg nem talalkoztam vele az elmult 70 80 ora alatt egyszer se. -
steeldriver #14243 Nem elszaladni kell, csak tartani a távolságot + kihasználni a terepet, a lehetőségeket (már ha van)
visszaszaladok, ütök...
mágussal, visszaszaladni, minek? :D (kivéve ha nem nehézpáncélos-fegyveridézös karakterröl van szó, de az meg nem mágus) -
#14242 Megtanltam, hogy hogyan kell játszani. Harcos és enchant. Magára húz +25 / +25% resitance amulettet és gyűrűt + poti. Senki nem tud semmit csinálni veled. A blcok és vért meg magától szépen fejlődik, és marha gyorsan minden mással összemérve. Azonos okozott damage mellett megsaccolni sem tudom, hogy hányszor gyorsabban fejlődik a közelharc. -
#14241 Lydiánál erősebb kísérőt használok. Mellé haver...
Egyébként mint írtam, mióta van nagyobb atro, azóta egész más a játék. Addig szenvedés volt. -
#14240 Számomra az nem RPG, hogy elszaladok visszaszaladok, ütök... -
#14239 Hát ez a mágus-céh kétségbeejtően rövid volt :S
Az obliban csak az ajánlások begyűjtése volt 2x ilyen hosszú. -
CamelX #14238 Solitude-ban van egy ruhabolt, ahol az összes mesterséghez tartozó munkaruha és egyéb csicsás nemesi-paraszti ruha megtalálható. -
alyr2 #14237 igen! Ha veszel házat es berendezed a szekrenyekben vannak ruhak is. meg talaltam arust is valahol aki arult. -
#14236 Sziasztok!
Ilyen polgári ruhákat, mint pl a bányászokon,kovácsokon,boltosokon lévő ruhákat lehet valahol venni? -
#14235 Mostanában SWTOR-ozok, ott is veled lehet mindig az egyik kompányionod (összesen öt lehet). Namost nyilván ha inkább gyógyító, vagy távoli áldásosztó vagy, akkor magad mellé tankot teszel, mert máshogy érdekes. -
Avpfan #14234 Teljesen igaz.
Amíg Lydia lefoglalja a mobot, addig jól meglehet szórni az ellent mindenféle destr spellel.
Egyszerű mint az ágyba sz@rás, nem értem, hogy Molni mit rinyál ennyit..
-
#14233 Mágusként nem árt kísérő, hogy leszedje rólad a mobot, vagy messziről támogasson, ha íjász/mágus. Nekiadod a varázsbotokat is, azt is használja.
Lydia pont ideális mágus mellé, mert igazi tank. -
Avpfan #14232 Jól van..szóval nem futsz el.. akkor állj bele az ütésekbe mágusként te birka.
Én sosem indítottam mágust, de még így is tudom, hogy hátrálni kell vele.. linkeld be a skill fád, csak hogy megtudjuk mi a probléma a karaktereddel. -
SaGa #14231 Nem elég használni, a használatnak eredményesnek is kell lennie. Másképp nem fejlődsz.
Egyébként nem is értelek. Ha mágus vagy, akkor kizárólag az ezzel ősszefüggő dolgokat szabad használni és azok fejlődésével előrelépni a szintekkel. Csak azért csinálni mindenféle marhaságot, hogy "fejlődj" öngyilkosság. Nem a szinted mondja meg, hogy mennyire vagy "fejlett", hanem a szükséges skillek szintje és a perkek megléte. A szinted csak arra jó, hogy tudd, milyen erős ellenfelekkel fogsz találkozni, de ha 20. szintű mágusként 5-6 szintre elegendő a mágus skillek többsége, akkor magadat csináltad ki a felesleges "fejlesztésekkel".
Az Elder Scrolls széria arról is szól, hogy az első 3-4 karakterrel megtanulod, hogyan is érdemes játszani, amikor rájössz, hogy elrontottad, megy a levesbe és generálsz újat, mindegy, hogy hol tartottál. Ha ezt nem akarod, akkor ezek nem neked való játékok. -
#14230 Én szépen feltoltam 100-ra a destrut (nem mintha számítana, mert a master varik lószarra sem jók). Lényeg, hogy mindég a legerősebb varikat kell nyomatni és minél többet sebzel, annál többet fejlődik. -
#14229 Lydia - level 50
Egészség 651
Magicka 50
Kitartás 214
Light A. 20
Heavy A. 100
Sneak 15
Egykezes 100
Kétkezes 72
Íjászat 98
Block 100
Alterat. 15
Conjurat. 15
Destruct. 15
Restorat. 15
-
#14228 #14211
Biztos be volt ragadva valahol a talajba, azért nem lehetett hozzá teleportálni. Vagy nem... -
steeldriver #14227 egyébként hol volt? -
#14226 talán ez áll a legközelebb hozzá, ha jól olvasom ugyanazok is fejlesztik. -
#14225 Kösz, a másodikra nem leltem olyant mint a FOMM. -
#14224 nem véletlenül könnyű páncélt adsz neki? tudtommal neki a heavy armor skillje a magasabb, így inkább azt fogja preferálni. -
#14223 elsőre ezt találtam fél perc alatt nexuson, másodikra keress rá. -
xido #14222 van csak női és csak férfi ruházat?..főleg páncélban?..Lydia istennek nem képes felvenni,amit neki adok:) -
#14221 Hello
Van már olyan mod amivel tudjuk a társaink ruházatát variálni?
Vagy kod?
És megcsinálták már hozzá a Mod managert? -
#14217 Köszi a helpet azért.:) -
#14211 Az ő hozzá ugrás nem ment. Őt ugrattam hozzám. Nagyon kíváncsi leszek, hogy ezek után is ott lesz -e a helyén. -
#14208 Oksa,köszi! -
IXEMGabeo #14207 Markarth cityt te is beletetted én csak a bánya szót és a fővezért említettem meg Forsworn szinten. Srác úgyis meg fogja tudni a küldetés mivoltját. Én itt nem éreztem azt, hogy spoilert kellett volna használnom...Most ez tényleg nem volt jogos
Windhelmnél hibáztam
Meridia' s beacon: fényekről volt szó semmi egyéb dolgot nem mondtam a küldetéssel kapcsolatban
harmadikat már megbeszéltem azokkal az emberekkel, akik szintén megtámadtak a spoiler ügy miatt.
-
#14206 teljesen függetlenül attól. csak #14200-t ne olvasd el, kedvesen lelövi az egészet. -
#14205 Úgyis, ha közben pár tornyot,tábort már kipucoltam tőlük?:) -
#14202 És hol volt? :) -
IXEMGabeo #14200 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!semmi extra, harcolsz ellenük...
Markarth cityben majd abban a bizonyos bányában lesz velük küldetés, ott eldöntheted, hogy segítesz megszöktetni a fővezért, vagy megölöd -
#14199 van jelentőségük, Markarth-ban keresgélj, rögtön amikor belépsz a városba, meg fogod kapni a küldetést. -
#14198 Hali!
A Forsworn népek a játékban bírnak valami jelentőséggel, vagy csak "fejlettebb" banditák? -
#14197 -
#14196 A kód nem ez, de megoldottam. Viszont megalol, hogy ezt kell csinálni az "év játékában"... -
#14195 player.moveto 1C1A5
probléma megoldva. -
#14194 De baszik ott lenni. Már több napot átléptettem néha óránként néha aludva, de nem jön. Udvaron nincs, egyik teremben sem és a koli előtt sem a bejáratnál. Vicc.