The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heavy páncéloknál a dremora, könnyû vérteknél a glass erõsebb, mint a dragon.
Egyik kutya, másik eb, mindkettõ a maga igazát ugatja - mocskos dolog a politika.
Imperial örök kisérgetnek lázadó foglyokat, õket is meg lehet támadni, csak ne lássa senki, s ha nem látták nincs következménye.
Vagy, ami még érdekesebb talmarok (elfek) is kisérgetnek foglyokat, akit szintén ki lehet szabadítani.
Részemrõl inkább nem állok egyik oldalra sem, amíg nem muszáj, de természetesen, ha neked szimpatikusak a lázadók, csinálhatod a küldetéseiket, vagy kezdhetsz fogolyszabadításokba, a lényeg, hogy ne legyenek tanúk.
Volt, aki a városi kivégzésen rontott neki a gárdistáknak, s csodálkozott, hogy az egész város ellene fordult :-)
Elõször szerintem a hõsnek testhez álló gulidba kellene tevékenykedned, illetve rengeteg küldetés lesz az NPC-ktõl.
Sajnos, vagy nem, de a Black Star-ba minden lélek belemehet.
Mindenképpen elõnyösebb, mint az Azura Star, de ha nincs az inventoryban több üres lélekkõ, s soul trapos a fegyver, a Black Start is elfoglalhatja akár egy kicsi lélek is.
Azt nem tudom, hogy a Black Soul gemek kizárólag NPC lelkeket fogadnak-e be, vagy azokba is bezárható akár egy farkas is, a Black Start viszont leteszteltem, s egy tûzelementál common méretû lelke gond nélkül bele röppent.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Még eléggé az elején vagyok a sztorinak. Ha Windhelm-ben csatlakozom a Stormcloak-hoz, akkor a világban bóklászva minden Imperialos meg fog támadni?
(Van dragonscale-em)
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Az volna a problémám, hogy ki kéne békítenem a két hadban álló felet, hogy csapdába ejthessem a sárkányt, de az egyik fél (asszem az, amelyik megölte a királyt) csak a sablon szöveget mondja és nem történik semmi. Mi lehet a gond?
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Kijött az Assassins Creed Revelations.
Most hogy éljek így tovább????
Meliket válasszam?
<#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Nagyon kicsi, volt egy hely avoha nem tudtam felugrani, jönnék kifelé és megszólal egy szellem, nagyon komoly volt, amiket dumalt, aztán sikerült felugrani, de ott se tudtam sokaig menni, probaltam valahogy felbugolni, mert van egy Trap Door, a fejelm felett, azt lehet ki-be csukni, és ha jo raugrottam akkor fentebb vitt, láttam a két szellemet is, ki inyirtam öket, rendes bejarhato terület van ott, de sehogyse tudtam feljutni, pedig mar csak egy pár centi kellett volna, raugrottam, nyomtam A betüt becsukja alattam a rácsot, fentebb visz, de nem eléggé, hogy rendesen elérjem a szintet...
Valami tipp ?
Íjjal azért pár 4-5 lövéstöl haltak, de ugy nyomtak rám a Shocokt, meg a Firet, hogy beszarás, mi az hogy ilyen keményen tudnak ramhatni 😊
Ezért inditotam egy ilyen kevert karit itt azért már expert szinten van kihivás.
Passz, nekem sose tetszett a glass, inkább maradok az elf cuccnál amig meg tudom csinálni a dragonscale armort.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egy lövés kb 10%-ra leszedte a kb 230 HP-mat. Dupla kézzel healeltem magam vissza 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Te hol tartasz? A glasst mikor adja be hanyas szinttõl?
beléptem a companionokhoz😊 szóval halad a dolog
Thorwald merre van fogságban azt nem tudjátok véletlenül?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
-2048MB RAM
-Gigabyte GeForce 9600GT(512M😎
Van rá egy csöppnyi esély arra hogy elfut ezen a gépen?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ehhez a karihoz hol tudnék jó cuccokat találni vagy esetleg késziteni?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Dragonscale armor például jobb.
Jah és a glass a legjobb light armor?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én pedig melee-ben öltem meg...! úgy, hogy folyamatosan nyomtam magamba közben a Resist Frost italokat, meg a Fortify Health-t. Persze rengeteget rohantam utána, sõt, még ugráltam is rá, de én light armoros vagyok - az volt a kétségbeejtõ közben, hogy kezdtem azt hinni, halhatatlan, mert kell valami quest-hez... de az jólesett, amikor vége lett, és egy utolsó mozdulattal levettem a holttestérõl az álarcot...
Mondjuk vicces, hogy a Blood Dragont 1:1 harcban 2 perc alatt szétvertem, ez meg kb egy, max kettõ lövéssel le tud teríteni.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet szopatni a népet mûkiabálással,a káromkodás legmélyebb bugyraiból feltörõ szókinccsel alázod meg áldozataid!
Hé,te csúnya!
Hé,dinnyeorr!
Hé,Skeeversegg!
Hé,Trollcsali!
Õk meg pozícióba szaladnak és le lehet lövöldözni õket..Vagy éppen elkiabálni emsszire,h el tudj lopakodni mellettük ne legyenek útban.Kedvencem...Nem az,h 5 perces cooldownja van,oszt addig semmi mást nem használhatok,pfff....
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Pl van egy nyakláncom és egy kesztyûm, mindkettõ +25%-al könnyebb zárnyitás, van egy gyûrûm, +15%-al könnyebb zárnyitás (összesen már 65%), plusz most van egy maszkom, ami a LockPickhez is ad 20%-ot.
Szerintetek miben érzem ha ezeket felveszem? A nyitási rés tágul?
De nem is ez volt a nagy szám, mert megyek oda a falhoz, már távolról látom, hogy 3 kiáltás van rajta ... erre felcsapódik egy kripta teteje, és a sárkánynál sokkal nehezebb lidérc bukkan elõ ... egy szikla mögül 10 percnyi nyilazással döglött csak meg, közben akkorákat lõtt, hogy a sárkány csontváza messzire elszállt 😊
Végül lootoltam egy maszkot is, elég jóféle.
Ja, és egyszerre kaptam meg egy kiáltás mindhárom erõsségét.

Ha már ekkora rések vannak a cölöpök között, akkor nagy kérés, hogy ne láthatatlan fal töltse ki azt a teret? Úgy tûnik igen.
Úgy utálom a láthatatlan falakat -.-