The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
Nem a dragon páncél a legerõsebb.
Heavy páncéloknál a dremora, könnyû vérteknél a glass erõsebb, mint a dragon.

Fantusz
Franc se tudja, ez a két politikai tömörülés érdekli szerintem a játékosokat legkevésbé.
Egyik kutya, másik eb, mindkettõ a maga igazát ugatja - mocskos dolog a politika.

Imperial örök kisérgetnek lázadó foglyokat, õket is meg lehet támadni, csak ne lássa senki, s ha nem látták nincs következménye.
Vagy, ami még érdekesebb talmarok (elfek) is kisérgetnek foglyokat, akit szintén ki lehet szabadítani.

Részemrõl inkább nem állok egyik oldalra sem, amíg nem muszáj, de természetesen, ha neked szimpatikusak a lázadók, csinálhatod a küldetéseiket, vagy kezdhetsz fogolyszabadításokba, a lényeg, hogy ne legyenek tanúk.
Volt, aki a városi kivégzésen rontott neki a gárdistáknak, s csodálkozott, hogy az egész város ellene fordult :-)

Elõször szerintem a hõsnek testhez álló gulidba kellene tevékenykedned, illetve rengeteg küldetés lesz az NPC-ktõl.

Fantusz
Picit pontosabban, a Black Star képes befogni NPC lelkeket is, de nem csak azokat!
Sajnos, vagy nem, de a Black Star-ba minden lélek belemehet.
Mindenképpen elõnyösebb, mint az Azura Star, de ha nincs az inventoryban több üres lélekkõ, s soul trapos a fegyver, a Black Start is elfoglalhatja akár egy kicsi lélek is.
Azt nem tudom, hogy a Black Soul gemek kizárólag NPC lelkeket fogadnak-e be, vagy azokba is bezárható akár egy farkas is, a Black Start viszont leteszteltem, s egy tûzelementál common méretû lelke gond nélkül bele röppent.

köszi meglesem majd

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hali!
Még eléggé az elején vagyok a sztorinak. Ha Windhelm-ben csatlakozom a Stormcloak-hoz, akkor a világban bóklászva minden Imperialos meg fog támadni?
Nekem a kinézet is számít, így én glasst haszálok, egy dragonpriest sisakkal 😊
(Van dragonscale-em)

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Nálam meg ugyanannyi védelmet ad egy sima Steel páncél és egy ork fejlesztett páncél.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

érdekes hogy nálam a legendary glass több védelmet ad mint a legendary dragonscale

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Fehercsoki
Lenne egy eladó Skyrimem, felhasználatlan steam kód, karton doboz, szövettérkép, zenei cd, 4 darab képeslap. Többit pü-ben. Azért adom el, mert nem fut túl jól a gépemen.

sziasztok!

Az volna a problémám, hogy ki kéne békítenem a két hadban álló felet, hogy csapdába ejthessem a sárkányt, de az egyik fél (asszem az, amelyik megölte a királyt) csak a sablon szöveget mondja és nem történik semmi. Mi lehet a gond?

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

Ezt.

B4szuskulcs
Kijött az Assassins Creed Revelations.
Most hogy éljek így tovább????
Meliket válasszam?
<#wow3><#wow3><#wow3>
Jó és ha én nem akarok enchantolni akkor mivan? Megnézed Skyrim Prima Guide-jét, ott az "alaptípusok"-nál, nincs is skill odaírva, minthogy fejlesztgessük. Én nem tettem, most magasabb szinten kínlódok, hogy felhúzzam. Hp-vel ugyanez a helyzet.. Na mindegy..
Ettöl a területtül nem meszze, a patak erõs sodrásánál, van egy kicsit átkelõ híd, az alá benéztem és van egy rejtett Abandonded Prison

Nagyon kicsi, volt egy hely avoha nem tudtam felugrani, jönnék kifelé és megszólal egy szellem, nagyon komoly volt, amiket dumalt, aztán sikerült felugrani, de ott se tudtam sokaig menni, probaltam valahogy felbugolni, mert van egy Trap Door, a fejelm felett, azt lehet ki-be csukni, és ha jo raugrottam akkor fentebb vitt, láttam a két szellemet is, ki inyirtam öket, rendes bejarhato terület van ott, de sehogyse tudtam feljutni, pedig mar csak egy pár centi kellett volna, raugrottam, nyomtam A betüt becsukja alattam a rácsot, fentebb visz, de nem eléggé, hogy rendesen elérjem a szintet...

Valami tipp ?

Nemtom milyen Fort-ban rohadtgeci magek jol szivattak, gyengenek éreztem magma ezek ellen, úgy betudtak támadni 2-3an, hogy csak ugy tolhattam a potikat befelé, ilyen kis váreröditmény a hely, nem nagy belül se

Íjjal azért pár 4-5 lövéstöl haltak, de ugy nyomtak rám a Shocokt, meg a Firet, hogy beszarás, mi az hogy ilyen keményen tudnak ramhatni 😊

Pont olyan sunnyogós karit akarok következõnek 😄 😄

wedge31
Lv20 vagyok most. Az elözö ijász/sunyogós karimhoz képest nehezebb mert az a végén már masteren is nagyon könnyü volt.
Ezért inditotam egy ilyen kevert karit itt azért már expert szinten van kihivás.

Passz, nekem sose tetszett a glass, inkább maradok az elf cuccnál amig meg tudom csinálni a dragonscale armort.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Laza
Ha csinálod a küldit, meg fogod tudni 😊 (kutakodj a Battle-Born házban)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nálam robbanós tûzgolyókat lõtt (ami becsapódás után x radiusban még szépet sebez), és még fire poti sem volt nálam, kiraktam a ládámba.
Egy lövés kb 10%-ra leszedte a kb 230 HP-mat. Dupla kézzel healeltem magam vissza 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Annyira nem nehéz 23as szintû vagyok.A winterhold utolsó küldijénél azért levettem a nehézségi szintet mert az a varázsló szétszívatott 😄.
Te hol tartasz? A glasst mikor adja be hanyas szinttõl?

na megtisztítottam a Silent Moons Campet illetve elhoztam Amren kardját😊 az ottani fõnökkel megszenvedtem végül leesett a hídról a marhája és szörnyet halt😄 többieket jó érzés volt lszedni íjjal😊

beléptem a companionokhoz😊 szóval halad a dolog

Thorwald merre van fogságban azt nem tudjátok véletlenül?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

SzirmosSzisza
Én full lowon játszok, de így is viszonylag élvezhetõ. Mondjuk az picit rossz, hogy tõlem 1 méterrel meg maxon tolják vele, de ez van :W

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

És úgy is elég szép a játék? Ne érts félre, nem vagyok grafika mániás, csak sok játéknál az ilyen low beállítás már eléggé lehangolja a hangulatot.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

PiszkosFred
Medium-low beallitasokkal siman fog menni.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

wedge31
Második karimmal pont igy tolom most én is. Nem lesz könnyü majd meglátod...

-Intel Pentium DualCore E2160(1.8Ghz)
-2048MB RAM
-Gigabyte GeForce 9600GT(512M😎

Van rá egy csöppnyi esély arra hogy elfut ezen a gépen?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

... Igen...
Light armorban egykezes fegyverrel(molag bal) tolom, másikban destruction spell van.
Ehhez a karihoz hol tudnék jó cuccokat találni vagy esetleg késziteni?

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem, a Dragon scale a legjobb, de azt csak csinálni lehet. Egyébként az Azura Star egy grand lélekkõ, aminek az a különleges tulajdonsága van, hogy megmarad használat után, így újra és újra fel lehet tölteni. Egy questbõl kapod, ahol egy választás elé kerülsz. Attól függõen, hogy hogyan döntesz kapod meg az Azura start, vagy Black Start. A Black Star szinten megmarad használat után, de abba csak sötét (emberi) lelket lehet tenni, ami viszont cserébe mindig grand lesz.
wedge31
Azura's Star/Black Star ugyanaz mint egy grand soulgem csak ezek kisütés után is megmaradnak.

Dragonscale armor például jobb.

Az Azura's Star az mire való? 😊
Jah és a glass a legjobb light armor?

Molnibalage
Valahol tök vicces, hogy óriásokat verek le, de nyomorult kultistákkal nem bírok... 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Én is ma voltam itt. 😊 Ismerõs a probléma.
Én pedig melee-ben öltem meg...! úgy, hogy folyamatosan nyomtam magamba közben a Resist Frost italokat, meg a Fortify Health-t. Persze rengeteget rohantam utána, sõt, még ugráltam is rá, de én light armoros vagyok - az volt a kétségbeejtõ közben, hogy kezdtem azt hinni, halhatatlan, mert kell valami quest-hez... de az jólesett, amikor vége lett, és egy utolsó mozdulattal levettem a holttestérõl az álarcot...

Laza
Meleeben nem tudtam volna megölni ... távol állt mert lövöldözök, én meg beálltam a kõoszlop mögé, ami a szentély elõtt van ... igazából folyamatosan tudtam lõni, mert a szikla felfogta a varázslatait ... így is sokáig tartott 😊

Mondjuk vicces, hogy a Blood Dragont 1:1 harcban 2 perc alatt szétvertem, ez meg kb egy, max kettõ lövéssel le tud teríteni.

SzirmosSzisza
Hehe, itt én is voltam, az a lidérc nagyon durva volt. Nekem leesett a hegyrõl és beragadt a sziklák közé, ami íjász kariként pont jó lett volna, ha nem fogyok ki 😄 Szóval végül a lóval tõrrel nagy nehezen lekaptuk :W

wedge31
Én simán megettem a fél karját...és finom volt...<#vigyor3>

Fpocok
Ez nem az. De ezt ugyanígy csináltam. Mondták, hogy nyírjam ki, miután ráfeküdt az oltárra...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sztem amirõl õ ebszél az a Daedrás quest...
Magnum PI
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már nem tudom hogy ez ugyanaz a küldi-e, de én odavittem és amikor ki kellett volna nyírni a papot legyaptam az egész bandát a faszit meg hazaengedtem. Köcsög emberevõk... 😄

berlinboy6329
Throw voice,legjobb.. 5mp-es cooldown.

Lehet szopatni a népet mûkiabálással,a káromkodás legmélyebb bugyraiból feltörõ szókinccsel alázod meg áldozataid!

Hé,te csúnya!
Hé,dinnyeorr!
Hé,Skeeversegg!
Hé,Trollcsali!

Õk meg pozícióba szaladnak és le lehet lövöldözni õket..Vagy éppen elkiabálni emsszire,h el tudj lopakodni mellettük ne legyenek útban.Kedvencem...Nem az,h 5 perces cooldownja van,oszt addig semmi mást nem használhatok,pfff....

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Laza
Ez vmi Throw ... nem tudom még mit csinál, nem unlockoltam.

Laza
Egyébként most lvl20 után nagyon elkezdte adni az enchantolt cuccokat a játék, leginkább nyakéket formájában.

Pl van egy nyakláncom és egy kesztyûm, mindkettõ +25%-al könnyebb zárnyitás, van egy gyûrûm, +15%-al könnyebb zárnyitás (összesen már 65%), plusz most van egy maszkom, ami a LockPickhez is ad 20%-ot.

Szerintetek miben érzem ha ezeket felveszem? A nyitási rés tágul?

Igen, van olyan kiáltás amit egyben megtanulsz.. melyik is?
Laza
Na, Whiteruntól nem messze megyek fel egy hegyre ... és azt hittem rosszul látok 😊 a távolban egy kiáltás fal tetején csak úgy ül a sárkány, csak lóbálja a farkát 😊 Csak akkor támadott meg, amikor közelebb mentem ...

De nem is ez volt a nagy szám, mert megyek oda a falhoz, már távolról látom, hogy 3 kiáltás van rajta ... erre felcsapódik egy kripta teteje, és a sárkánynál sokkal nehezebb lidérc bukkan elõ ... egy szikla mögül 10 percnyi nyilazással döglött csak meg, közben akkorákat lõtt, hogy a sárkány csontváza messzire elszállt 😊
Végül lootoltam egy maszkot is, elég jóféle.

Ja, és egyszerre kaptam meg egy kiáltás mindhárom erõsségét.

MerlinW
Bethesda oldalán voltak anno az Oblivion DLC-k.

[merlinw.org]

Nem, ez nem egy jó pillanatban készült kép, hanem egy íjász számára nagyon idegesítõ anomália:

Ha már ekkora rések vannak a cölöpök között, akkor nagy kérés, hogy ne láthatatlan fal töltse ki azt a teret? Úgy tûnik igen.
Úgy utálom a láthatatlan falakat -.-
Fpocok
A sárki? Azt én sem csináltam meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

SzirmosSzisza
Én is így voltam, de pl lazán hátba támadtam egy ártatlan szerzetest, kaptam is érte fasza álom botot :!

sevendoor
Tudja vki, hogy az SKSE modokat hogy kell használni?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!