The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Restorationból harcosnak a Regeneration és a Respite 40-es skillel elérhetõ - vagy használod harc közben-után a spelleket, vagy trénertõl tanulsz (Whiterunban a papnõ, miután megcsináltad neki a küldetést)
Ha megtanulod az alteration perket, a varázslatoknál az állandó hatások között ott lesz a resist magic X%.
A 30% önmagában nem egy jelentõs védelem, de ha az karakter breton máris 55%-os védelme lehet mágia ellen, vagy a dark elf a tûz elleni, nord jég elleni védelmét 80%-ra tolja ki, a hiányzó ellenállásokat mással kell pótolni (enchant, ward, stb)
az url mar maga arulkodik 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
PSN ID:misi2mezei
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
fújhatom a skeleton key-t mert én hülye oda adtam...
PSN ID:misi2mezei
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nekem ugy lett meg minden enchantom, hogy ki se mentem a városból.
Azért jó harcos volt még a csákó, de vajmi kevés esélye volt gondolhatjátok 😊
Miután végeztem vele, megkerestem a kutyát a bokorban, elöször nem is tudtam, hogy hova lett - próbáltam vele szótérteni, de nem igazán sikerült, mert a "Ghoar" -on kivül mast nemtudott kiejteni, nekem a speechem meg gyenge, különösen ha kutyákról van szó, úgyhogy gondoltam egyet nemhagyván magára, elõrántottam az íjjamat, "feküdj le" - valamiért egy head nemvolt elég neki😊
no offenz i like dogs but whatever 😊))
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
megcsináltam egy csomó küldit, Orphan Rocknál kinyírtam azt a varázsló rémséget pfejj odamentem és lekaszaboltam😄, találkoztam amúgy ott fent Wispmothersekkel is, na azok bitang kemény ellenfelek azonnal meghaltam😄😄 Swindler' s Den küldit is megcsináltam így az arab csaj a bannered more-ban megmenekült...
Hihetetlen még mindig mennyire él a játék, útonálló lovas kereskedõt támadtak meg banditák, találkoztam kardfogú tigrissel is... Aztán a nagy terepen nem gyõztem a mammuthos óriásokat kikerülni😊
sok potiont, összetevõt gyûjtöttem ez most nagyon összeállt😊
"The trees move. Do you not see it?"
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mondjuk adtam azért egy goldot a csövesnek Whiterunban ... de amikor a pusztában összefutottam egy kalandor énekessel, akkor annak nem fizettem a nótáért 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3