The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Amúgy meg nyilván az fejlõdik, amit használsz, ergó jól mûködik, segít neked, hogy a karaktered a játékstílusodnak megfelelõen nõjjön fel.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mondjuk a ládám is tele van mindenféle értékes cuccal, rengeteg kovácsolni való fémmel, bõrrel, nyakláncok tömegével, pár fegyverrel. Lehetne onnan még egy rakás manit szerezni.
Eleve kva szar, hogy nem lehet a ládában lévõ cuccokat ugyanúgy rangsorolni, mint a táskában. Ott van minden ömlesztve.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Més. Titeket hol támadnak meg sárkányok? Riverwood valami nagyon fontos hely lehet a tér-idõ kontinuumban, mert a 4-dik sárkányt verem már le ott. Tisztára, mint a Vissza Jövõbe filbem 1955. 12-e.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Pedig jó lenne már elérni a stamina töltést is, mert az viszont kva lassan megy fel. Vannak stamina töltés gyorsító enchantok?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Egyszer az egyik MM-ben volt kirakva egy Wii 4 kijelzõre kötve, egy golfos játékkal .... na az volt ám a hulladék, mivel a káva pont a képernyõ közepén volt, ezzel játszhatatlanná téve az egészet 😊
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Nekem egy koszos gebém van, meg teletûzdelve a hátam fegyókkal.
'Únnézek ki, mint egy õrült sündisznó.
Majd veszek egy kecót, aztán biztos igazad lesz.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ezt írtad, erre válaszoltam, h rosszul gondolod - nem rendezi Skyrim mindenütt név szerint ABC sorrendbe a cuccokat. a nálad lévõket? igen. ládákban? közel sem. sok szerencsét a neked kellõ cuccok kiválasztásához 100 másik közül, amik minden sorrendet nélkülözve vannak behajigálva.
"The trees move. Do you not see it?"
DB cuccnak csak a kesztyûje egyedi - nem tudsz olyat csinálni enchant-al.
történt múltkor, hogy elfogyott itthon a baba testápoló amivel sikosítottam, és mivel pont a micimackó mesére vertem, eszembe jutott, milyen lenne ha mézzel sokosítanék. kiugrottam a közeli erdõbe, hogy mézet lopjak a méhektõl. füstölõvel elûztem a méheket, levettem a kaptár tetejét és belemarkoltam a mézbe, majd elkezdtem recskázni. hazaérve furcsa zümmögõ hangra lettem figyelmes, hát a méhkirálynõ belemászott a faszlukamba és azóta is ott tanyázik.
magyarul zümmög a faszlukam!
történt veletek már hasonló? wer324re
Biztos az RTL klub-ot nézed. Ott semmi sincs rendben, csak a Barátok Közt, meg az SMS "játék", amit nálad a törvény büntetne, náluk játék.
No, ott én jó fiúként viselkedtem. (Persze, megnéztem milyen a "Rontás Koponyája") Levettük az átkot a falu lakóiról, és kiírja, hogy vegyem fel a jutalmat a Dzsarltól. Azóta is ott van a küldilistában, mert a tetû, nem hajlandó ugatni a témáról. Valami bug lehet.
Ha a peccs után nem fogadja el a mentést, belezuhanok a megidézett kardomba, vazze!
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
So what does the new update cover? Details below…
UPDATE 1.2 NOTES (all platforms unless specified)
Improved occasional performance issues resulting from long term play (PlayStation 3)
Fixed issue where textures would not properly upgrade when installed to drive (Xbox 360)
Fixed crash on startup when audio is set to sample rate other than 44100Hz (PC)
Fixed issue where projectiles did not properly fade away
Fixed occasional issue where a guest would arrive to the player’s wedding dead
Dragon corpses now clean up properly
Fixed rare issue where dragons would not attack
Fixed rare NPC sleeping animation bug
Fixed rare issue with dead corpses being cleared up prematurely
Skeleton Key will now work properly if player has no lockpicks in their inventory
Fixed rare issue with renaming enchanted weapons and armor
Fixed rare issue with dragons not properly giving souls after death
ESC button can now be used to exit menus (PC)
Fixed occasional mouse sensitivity issues (PC)
General functionality fixes related to remapping buttons and controls (PC)
After releasing the 1.2 update, we will continue to monitor forums, blogs, etc. for issues you are reporting, and we will keep you updated on further updates to improve your gameplay experience.
Thanks for playing Skyrim.
semmi lényeges végülis...leszámítva, a FÕjavitasokat
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Olyan hangulata van, hogy ilyet már rég tapasztaltam 😊
ha viszont arra gyúrtál, itt megtalálod alapanyag szükségleteket.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ez a nightgale set nagyon pöpecül néz ki 😊

Egyébként a Kyne's Peace nagyon hasznos, nem csak vészhelyzetben, de egyébként is.
Wood elfként soha de soha nem használom az alap állat-szelidítést, mert azt akarom, hogy támadjanak, hogy gyakorolhassak rajtuk. Akkor már inkább a Kyne dragon shout, ha nagyon muszáj (mondjuk akkor nagyon muszáj, ha három medve jön egyszerre).