The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Azaz csak és kizárólag skill növekedéstõl nõhet a szinted is, semmi mástól. Ha nem használsz skilleket, akkor nem is fogsz fejlõdni (már ha erre vágysz).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Az fejlodik, amit hasznalsz. Ha nem nagyon szetszortan csinalod, nincs vele baj. Nem kell panikolni, hogy mi lesz, ha veletlenul az egykezes skilled is novekszik, legfeljebb ottusazo jellegu karaktered lesz. A tizprobasokat mar sajnos bedaraljak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sir Quno Jedi
"nem akarásnak" nyögés a vége. 😄
Amúgy meg nyilván az fejlõdik, amit használsz, ergó jól mûködik, segít neked, hogy a karaktered a játékstílusodnak megfelelõen nõjjön fel.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Mr_no_NaMe
Hogyan fejlõdünk itt? Egyszerûen nem tudok vele játszani. Elkezdem, és az fejlõdik amit nem akarok, és lépném a szintet pedig nem akarom. Ennyire be kell magam korlátozni, hogy véletlenül se használjak olyan skillt amit nem akarok fejleszteni? Tehát változott ez valamit a morrowind és az oblivion óta?
Sir Quno Jedi
Ha több ládás házad van, akkor pakolhatsz azokba külön-külön. Vagy pl. az archmage szobádban.

Laza
Kb lvl17-18-ig minden szart összeszedtem a dungeonokból, csupa pucér hulla maradt utánam 😊 Most már inkább az értékesebbeket tartom csak meg, mert hiába van velem Lidya, ketten sem bírjuk a szajrét 😊

Mondjuk a ládám is tele van mindenféle értékes cuccal, rengeteg kovácsolni való fémmel, bõrrel, nyakláncok tömegével, pár fegyverrel. Lehetne onnan még egy rakás manit szerezni.
Eleve kva szar, hogy nem lehet a ládában lévõ cuccokat ugyanúgy rangsorolni, mint a táskában. Ott van minden ömlesztve.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Molnibalage
Ez tétemelés? 😊

Més. Titeket hol támadnak meg sárkányok? Riverwood valami nagyon fontos hely lehet a tér-idõ kontinuumban, mert a 4-dik sárkányt verem már le ott. Tisztára, mint a Vissza Jövõbe filbem 1955. 12-e.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Laza
A restot tolom, mondjuk nem megy olyan gyorsan felfelé, mert ritkán kell használnom 😊
Pedig jó lenne már elérni a stamina töltést is, mert az viszont kva lassan megy fel. Vannak stamina töltés gyorsító enchantok?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Fasza, mondjuk engem mindig is zavart a káva.

Egyszer az egyik MM-ben volt kirakva egy Wii 4 kijelzõre kötve, egy golfos játékkal .... na az volt ám a hulladék, mivel a káva pont a képernyõ közepén volt, ezzel játszhatatlanná téve az egészet 😊

LeWyTy
Nekem is ilyen billem és egerem van<#nevetes1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hát nem tudom, én azért ilyen 6 részre osztott képernyõvel tuti nem játszanék...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

yesname
😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Calver
tartom, és emelek hárommal.

"The trees move. Do you not see it?"

nájsz, mennyi pénz?

Batmanci
Ja, akinek van tartálya...
Nekem egy koszos gebém van, meg teletûzdelve a hátam fegyókkal.
'Únnézek ki, mint egy õrült sündisznó.
Majd veszek egy kecót, aztán biztos igazad lesz.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Egyébként ténylen nincs minden item neve abc sorrendbe rakva, ezért pakoltam a cuccaimat csoportosítva külön-külön szekrénybe a házamban, igy sokkal egyszerûbb.

Batmanci
Na, jó nem ábécé, hanem ejbíszí, mivel ángliusul van.

SzirmosSzisza
neeeeeeeeeeeeeed

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Köszi, bocsánat nem figyeltem a másik ajtót. Pedig elég lenne egy ágy kettõnknek, minek neki külön szoba. 😊

Dragon Scale teljesen könnyû páncél? értem akkor köszi 😊
Calver
"Nálam, és gondolom mindenkinél ábécé szerint vannak a cuccok."
ezt írtad, erre válaszoltam, h rosszul gondolod - nem rendezi Skyrim mindenütt név szerint ABC sorrendbe a cuccokat. a nálad lévõket? igen. ládákban? közel sem. sok szerencsét a neked kellõ cuccok kiválasztásához 100 másik közül, amik minden sorrendet nélkülözve vannak behajigálva.

Calver
van könnyûpáncélos ág, igen - ellenben...
DB cuccnak csak a kesztyûje egyedi - nem tudsz olyat csinálni enchant-al.

Batmanci
Mit is? Kedves, Calver?

Hali, smithinggel lehet valamelyik ággal olyan ruhát csinálni, ami light vagy hasonló vagyis megfelel sneak es archer/dagger karinak? vagy a dark brotherhoodos ruhánál (enchant terén) nem fogok tudni jobbat összehozni?
Calver
rosszul gondolod.

sziasztok a nevem feri, de szólítsatok csak fecskendõnek

történt múltkor, hogy elfogyott itthon a baba testápoló amivel sikosítottam, és mivel pont a micimackó mesére vertem, eszembe jutott, milyen lenne ha mézzel sokosítanék. kiugrottam a közeli erdõbe, hogy mézet lopjak a méhektõl. füstölõvel elûztem a méheket, levettem a kaptár tetejét és belemarkoltam a mézbe, majd elkezdtem recskázni. hazaérve furcsa zümmögõ hangra lettem figyelmes, hát a méhkirálynõ belemászott a faszlukamba és azóta is ott tanyázik.
magyarul zümmög a faszlukam!

történt veletek már hasonló? wer324re
Batmanci
Nálam, és gondolom mindenkinél ábécé szerint vannak a cuccok.
Biztos az RTL klub-ot nézed. Ott semmi sincs rendben, csak a Barátok Közt, meg az SMS "játék", amit nálad a törvény büntetne, náluk játék.

Batmanci
Valaki - zsivány - írta, hogy hátba lõtte a szerzetest.
No, ott én jó fiúként viselkedtem. (Persze, megnéztem milyen a "Rontás Koponyája") Levettük az átkot a falu lakóiról, és kiírja, hogy vegyem fel a jutalmat a Dzsarltól. Azóta is ott van a küldilistában, mert a tetû, nem hajlandó ugatni a témáról. Valami bug lehet.
Ha a peccs után nem fogadja el a mentést, belezuhanok a megidézett kardomba, vazze!

btw ennyi idö alatt jobb/nagyobb peccset is összedobhatttak volna, nem mintha engem zavart volna barmi is eddig, csak a low texturaval talalkoztam én is - viszont 1-2 okossagot, finomitast, eltudnank képzelni itt-ott mindannyian

én asszem ugyvettem észre h az van inventory, item listbe

yesname
Ha már új UI-t nem kapunk, legalább egy ABC sorrendet csinálhattak volna.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Today we’ve begun rolling out Skyrim’s 1.2 update for PlayStation 3. The update is already available for users in Europe and we will let you know as soon as it’s up in North America. Our current ETA for Xbox 360 and PC players is this Wednesday, November 30th.

So what does the new update cover? Details below…

UPDATE 1.2 NOTES (all platforms unless specified)
Improved occasional performance issues resulting from long term play (PlayStation 3)
Fixed issue where textures would not properly upgrade when installed to drive (Xbox 360)
Fixed crash on startup when audio is set to sample rate other than 44100Hz (PC)
Fixed issue where projectiles did not properly fade away
Fixed occasional issue where a guest would arrive to the player’s wedding dead
Dragon corpses now clean up properly
Fixed rare issue where dragons would not attack
Fixed rare NPC sleeping animation bug
Fixed rare issue with dead corpses being cleared up prematurely
Skeleton Key will now work properly if player has no lockpicks in their inventory
Fixed rare issue with renaming enchanted weapons and armor
Fixed rare issue with dragons not properly giving souls after death
ESC button can now be used to exit menus (PC)
Fixed occasional mouse sensitivity issues (PC)
General functionality fixes related to remapping buttons and controls (PC)

After releasing the 1.2 update, we will continue to monitor forums, blogs, etc. for issues you are reporting, and we will keep you updated on further updates to improve your gameplay experience.

Thanks for playing Skyrim.

semmi lényeges végülis...leszámítva, a FÕjavitasokat

Molnibalage
Az a kísérõd Lydia szobája. A lépcsõn felmenva az balra van. A te szobád meg jobbra. Abban tudsz aludni.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Megvettem a házat Whiterunba, de sajnos csak egy éjszakát tudtam benne aludni, utána berendeztem és azóta nem tudok aludni a saját ágyamba. Kiírja, hogy a saját ágyam, de amikor rákattintok akkor meg azt írja, hogy nem aludhatok benne mert nem az enyém. Vajon ez mitõl van?

Fpocok
Nekem már sikerült. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Utálom ezt a játékot.. egyszerûen nem lehet abbahagyni 😄
Olyan hangulata van, hogy ilyet már rég tapasztaltam 😊

Calver
ha nem könnyû páncélos vagy, akkor semennyit - Daedric jobb nehézvértek közül.
ha viszont arra gyúrtál, itt megtalálod alapanyag szükségleteket.

blackfire001
Az nem gyenge.. 😄 szerintem mostanában akkor hanyagolva lesz. 😄 hány csontot, meg pikkelyt érdemes meghagyni?
... Az érdekes...
Lehet, hogy igazad van, en csak egyszer talalkoztam a jelenseggel, de akkor a dogrovason levo (akkor meg erosnek szamitott nekem) ice wolf, egyszer csak megint teljesen egeszseges lett, es mar spriggannak hivtak.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egoraptor
Úgy van, csak fáradt vagyok már. :]

100-as smithinggel 😊
Egoraptor
90-es kovácsolással - hogyan máshogy 😉

blackfire001
Tudom, hogy kellenek a sárkányokból kinyert cuccok, de még is, hogy lesz ebbõl páncél? :S
skymannn
Itt egy kis lightos kép tõlem (lehet picit sötét, sõt..)
Ez a nightgale set nagyon pöpecül néz ki 😊

Téves. A karakter neve benne van a mentésfájlok nevében. Az Oblivionban valóban nem volt, de itt benne van. ha újat akarsz kezdeni, nem kell végigzötyögni ismét a kezdõ utat, az elsõ mentés mindig Save 1 - Prisoner Skyrim és a fajválasztás elõtti idõpont. Már ha nem mentettél rá.

Igazából nem megszállják õket, csak megbûvölik 😊

Egyébként a Kyne's Peace nagyon hasznos, nem csak vészhelyzetben, de egyébként is.
Sir Quno Jedi
Úúúúú három maci. 1x beragadtam 3 cave bear közé, na szétcsépeltem õket simán, de nagyon hangulatos volt (bénítós fegyómtól 5 secre eldõlnek mint a bot, plusz soul trap 10 secre, aztán másik megadja a kegyelemdöfést.

Egy spriggan szarvas képében? ezt se tudtam...

Wood elfként soha de soha nem használom az alap állat-szelidítést, mert azt akarom, hogy támadjanak, hogy gyakorolhassak rajtuk. Akkor már inkább a Kyne dragon shout, ha nagyon muszáj (mondjuk akkor nagyon muszáj, ha három medve jön egyszerre).

Sir Quno Jedi
Namost Nekem Lydia két varibottal nyomul lazán. Inkább azokat használja fegyók helyett, ha mágusok vannak, vagy messzire kell tolni és íj még nem kell, mert nincs olyan messze. Sõt familiárist is idéz gyakran nekem botból. Két 60-90 körüli sebzésû területre ható bottal nagy irtásokat tud rendezni. Igaz õ már nálam Blades tag.