The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
most olvasgattam érdekes, hogy elkezdtétek keresni a hibákat a game-ben nálam ezek abszolút nem problémák, élvezem a game-t és kész😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
- Képtelen vagyok elindítani ma a játékot(eredeti, tegnap vettem és telepítettem, úgy ahogy korábban a DVD-rõl telepítést leírták.Tegnap játszottam is vele, ma azonban nem tudok a már régóta meglévõ fiókomhoz kapcsolódni.)Lehet valahogy offline indítani?vagy most valami általános Steam hiba van?
- Ma kellett volna megjelennie az 1.2-es javításnak PC-re, de mikor az elõbb nagy nehezen eljutottam a Library-ig, még nem volt fent semmiféle javítás.Tud valaki errõl bõvebbet?
köszi elõre is!<#help>#help>
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Egyszerûen csak annyi a hiba, hogy néhány skill túl könnyen, túl egyszerûen felhúzható maxra.
Dolgozzon, szenvedjen meg a hõsünk, ha valaminek a mestere szeretne lenni, legyen rákényszerítve a trénerektõl tanulásra, ha valamelyik képességét az átlagosnál gyorsabban szeretné fejleszteni.
Nem rossz ez a rendszer a perkekkel, de vannak benne hibák, a legkönnyebben fejleszthetõ képességek szinte nélkülözhetetlenek, és vannak olyanok, aminek nem találták meg a helyét.
Alkímiát perkelni legfeljebb az 50%-os méregellenállás miatt lenne értelme, de minek, mikor enchantból egyszerûbb? Zárnyitás perkjeinek meg csak akkor lenne értelme, ha azok nélkül nem lehetne magas szinû zárakat jó eséllyel kinyiti - nem gond, hogy 20as lockpickkel is neki lehet esni egy master zárnak, de mivel néhány álkulcs beletörése után az ki is nyílik, nem nagyon fognak a perkekre gyúrni még a tolvajok sem - de akkor minek?
azután sokkal jobb lett a játékélmény.
Szóval számomra inkább a gameplay bugok - hibás küldik, texture hibák, mentés probléma, stb. - kijavítása az elsõdleges. Például az 1.2-es patch ami a napokban jött ki PS3-ra és ma xbox-ra, tartalmaz egy új major bugot: a weakness/resistance totálisan nem mûködik. Se faji, se a gear-re tett, se a kövekkel/áldásokkal megszerzett resistance nem él. Így egy fire elemental ugyanolyan könnyen csuklik össze a tûzgolyótól mint egy frost elemental. Arról nem is beszélve, hogy a resistance-re gyúrt - elsõsorban nem fighter - karakterek lényegében ellehetetlenülnek. Na ez a durva bug...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Csak ne lenne ilyen hangulata és jól megtervezett világa (táj, épületek stb.) a játéknak... Akkor nem sírnék, hanem hagynám a francba. De így nem tudom 😄
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
- Messze nem így van. Kevés a healthed, akkor inni fogod a potiont sorban egymás után vagy hagyod megdögleni a krait? Kéne cool down a potionokre.
- Az AI-t hogyan befolyásolod?
- A lockpick, speech, barter ágak semmire sem jók igazából.
stb.
Nem sorolom fel mindet.
Másik része, ha ott van és nem használod, akkor minek van ott? A helyükre értelmes dolgokat pakolhatnának. No meg úgyis használni fogod azt is, amire azt mondod ne használd, mert nem exploitokról beszélünk, hanem játékmechanikáról. Elõbb-utóbb nem fogod tudni hova tenni a perkeket, mert már erõs leszel. (Tudom, akkor ne pakoljam sehova õket 😊 )
Én amúgy (majdnem) pure destruction/conjurer mage-el nyomom, armor nélkül, magicka regenes robe-ban és plusz magickás gyûrû/nyakláncban. Lydia-ra pakolgatok enchantolt cuccokat, illetve eladásra gyártok - ezért nem "pure" a mage, fejlõdik az alchemy/enchant/smithing is azért -, és így nem érzem, hogy irreális lenne, sõt. Igazából az enchantolás/smithing nálam a pénzcsinálásról szól(t), arra meg minden játékban jó ha van valami "trükk", mert egy idõ után marha unalmassá válik pár aranyért lootolni minden sz*r urnát és hullát. (Mostanság egyébként már csak azért enchantolok eladásra, mert azzal mágusoktól és kovácsoktól is el lehet szedni a lóvét. Amint meglesz a mindenkinek mindent el tudok adni perk, erre se lesz szükség, mert jártomban-keltemben simán össze tudok szedni annyi alapanyagot amibõl dömpingszerûen tudom gyártani az 5-600 aranyat érõ potion-öket.)
Nem szimlán felhúzni kellene mindent. Megfelelõen skálázni..
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"The trees move. Do you not see it?"
Igazán már nem tudom mi a fõ küldetésem.
Le vannak írva valahova magyarul a fõküldik ?
A mágustornyot megcsináltam, találtam már egy csomó kiáltást is de csak 2 aktív belõlük ezt sem értem miért csak ennyi.
Lehet hogy az a játék lényege hogy az kelet nyugat szembenálló csapatát kibékítsd?
A BARTOS kutya a játék legerõsebb lénye mert npc és ezért megölhetetlen.
Ezért nem fogom visszavinni.
Néha nem értem a küldetéseket ezért néha elég meredek helyen kell leálltanom õket...
pl öld meg a papot
OKÉ
egyél a húsából ...
mi van ?😊))
Tehát a küldik valami lemagyarításának is örülnék, a legminimálisabbnak is.
Pl azt sem értem hogy csináltam a hõsömnek stamina nyakláncot felvettem
de semmit nem nõtt a CARRY vagyis teherbírásom tõle...
Lehet gyõzni bármelyik harcoló sereg oldalán ?
Ezeknek a KIÁLTÁS oknak a küldijeit írjátok már le légyszi mert azt sem tudom hol folytassam már.
Mégegy kérdés
Találtam egy helyet a nagy labirintus mellett.
felvettem az egyik faálarcot és beteleportált.
Nevek voltak benne felírva. de ajtó nem hogy kijöjjek.
Mire jó ez a hely ? azóta se tudok oda visszakerülni már nem teleportál be oda a faálarc..
Nem igazán olvastam bele csak láttam hogy van ilyen is.
Igazából nem a sebzéssel meg életerõ mennyiségével kellene
variálni alapból, attól aligha lesz nehezebb csak tovább tart.
Inkább avval hogy a mobok ne legyenek olyan szinten agyilag
mint egy zsák krumpli. (Megyek oszt' ütök szindróma.)
Elég beteg voltam fehér bõrû vámpír elf csávó fej és nõ test 8)
Záraknál pl. skill level határokat kéne beiktatni (pl. mastert csak 100-nál nyithasson a játékos stb.), potionoknek cool down kéne stb.
Egyik srác elég jól összefoglalta az (óriási) hiábit, amiket javítani kéne (wall of text lesz):
Hope Beth realizes a huge patch is needed to sort the mess out:
-add, somehow, decent LoS limitation to the real destruction school: Sneaking. No it's far more then destruction, it's like apocalypse damage.
-limit of one stabs performed to each mob. I, few minutes ago, 4shotted an all mighty uber fearsome GIANT with 4 stabs in a row with Slightly upgraded 2x steel daggers. Seriously i attaccked, kept myself on its back and he couldn't spot me. That's is as a response to the brilliant head saying "do that to a giant with simple daggers" I did. Its awkward. Obscene. Grottesque.
-opt: fix the infinite alchemy-enchanting loop. Limit upgradable stuff to legendary. And not twice the legendary, or three times the legendary. Never did that, so its really up to the player.
-Dramatically increase the Stamina consumption for power attacks, limit sneak attacks with multiplier higher then 2 to just daggers. Restict the stabs to be performend with "MAIN HAND" ONLY. Even if i use a terryfing 23 base damage daggers, it's still like 46*30 stab output. There's nothing at lvl 50s @ master difficulty balanced on a 1200+ damage burst from very basic gear.
-Rebalance dual wielding tree: damage need to be tuned down. 2*Steel sword with 100 capped skill are enough to 2 shots mostly everything.Stop the absurd run to the "stack the +damage perks" wich compleatly breake the others tree. Dual wielding is way too destructive.
-Sneak attacks multiplier 6 or 15 should be pinnacle of sneaking tree, and reworked as a CD'ed ability. Like power attack from sneak will trigger a backstab that will be liited by a 30sec cooldown or something.
-Rework +damage poisons to not work as a cumulative % "over 9 thousands" button but a flat low damage increase or, maybe better solution, place a 30/40 seconds cooldown between each potion usage if used while in combat.
-Rebalance marskman tree, dramatically lower the chance of paralyze on shot. Lower the damage output but rise (or add, i actually never catched the difference) the damage made by placing headshot. Adding some "aim" in such a class is needed to keep it low.Remove the slow effect from eagle eye.
-Increase, BY A LOT, destruction school damage. Remove - magicka used enchants with +minor casting speed bonus. Remove, as an optional choice, the chance to provoke Friendly Fire or lower it to half. Lower some the magicka consumption for such a school.
-Muffle/Invis on Illusion should be pinnacle perk of the tree, increase its cooldown by a lot, make it not able to perform melee attacks. Make it VERY weak if used by a non-capped illusionist.
-Resto heals should be toned down and be casted strictly by standing still.
-Light Armor / Heavy Armor: remove a few stacking damage reduction perks, remove "no noise" perks. Rework the "set bonus perk" to just add minor bonuses based on the set currently wearing. Lower the damage reduction cap to something like 65%. Lower the magicka resistance cap to 30%.
-Lockpicking, Bartering, Speeching: add some meanings to those 3 trees. Dunno how, honestly.
-Enchanting: reduce the efficence of absorb health. Add a harsh internal cooldown for enchants like Paralyze. +weapon damage and +magic resistance enchant should be capped for a comulative way less amount.Consider to rework double enchant feature to either give a 2* effects that are like 75% of the original or limiting by type: i mean, no 4 pieces with +25% damage, but just one 2. Stacking like a boss health then abusing of +health regene / +health enchants is also a decent way to become the closest beeing to god.
-Daedric sets/weapons should not be craftable
ADD A CAP TO THE MAXIMUM TREE YOU CAN MAX OUT.i.e.: max 3 capped 100 (with final perks) trees, so if a rogue want to be rogue he won't be able to actually be a smither, an enchanter, a dual wield super sayan master while also beeing better then Copperfield with illusion things.And a tank wiith massive defense while wearing a deer leather armor. I just said 3, but it could be even 2 or 4. Dunno. A tree should start counting toward the cap once you start to invest 45 % of the talent point available on that specialization. (again i said a random number)
------------------------------------------
AI / mobs change:
- At lower levels, mob should have more defense and less attack/magic power.
- Increase their perception. Ancient Dragons, Death Lords, Dreamoras and final bosses should be VERY unlikey to get a stab. Elites should spot you way easier. Add thse creatures unique features like Piercing damage, immunity to crowd controls, Chance to use poisons, disarms for elite bandits/humanoids, stuns for magic creatures, decent parry chances and so on. Also gap closers like dashes/teleports to give a fight against archers.
-Better scaling mobs, that actually keep up with the gearing ungodly scale of playing characters. Adds rare "champions" that given a precise level range, will use very strong weaponry/armory. I mean, Bandit chiefs wearing a "omgsoawesome" full plate armor while i'm running since days with dragonbones and ebon stuff. Shouldn't work this way.At least with very rare/rare things
-When outnumbering you, npcs should try to get your back and recieve STRONG damage buff if that happens.If a mob spot a mate's corpse recently murdered shoul enter PERMANENTLY a state of vigilance making them almost impossibile to be "sneak-steam rolled". Also would be cool to see melees trying to look for a cover and healing thru potions/spells when facing a ranged opponent.
-Compainions once KO'ed should stay put 'till the fight is over. No compainions death, just a thing much more like Final Fantasy behaviour. Also, imporve their AI would be cool, most of the times are just a burden to carry on the missions. Actually, with a sneak assassin they're totally harmful.
-Dragons...C'MON they're pathetic.Fix their aim, make them TOTALLY unable to be sneak attacked if close. Let them fight smartly by using some CCs and healing some while flying. Let them be totally immuned to the Illusion spell, immune to the element they're using.Give them a very high chance to sync-kill (insta kill) summons or NPC characters. LOWER -THEIR -RESPAWN. Tired of tweaking mods to do that. My Riften is a Dragon graveyards, sometimes i met 3, 4 of them at once. Basic and blood dragons were totally wtfpowned by my shadowmere (bug perhaps, dunno).
Boost vampires and werewolves to actually be more threaty then crabs along the rivers. And, since you're there, make the vampirism, and lycanthropy mechanic more interesting and rewarding. Lol, seriously, the best way to nerf myself was running as a 4th stage vampire or werewolf. Clever use of mechancs, uh?.
Well i guess i ran out of ideas, hope at least 2 suggestions from this mad wall of text will be taken in consideration.
"Arrows and Ice Spikes stuck in your chest or face? Can't get rid of them? Here are a few simple tips and tricks submitted by me and various other users to help you get rid of them!"
na meg komoly elõny volt, h nem tûnt el benne a karakter nyaka <#whatever>#whatever>
"The trees move. Do you not see it?"
Oblivion
Skyrim

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
üvegben rohangált - meg 200 ütéstõl halt meg.
Attól már ismerõsöm is kidobta a taccsot.
Még jó hogy sok modder van, ettõl lesz újrajátszhatósága a játéknak -
hosszútávon.
Van már Master szintet túlszárnyaló nehézséget állító mod különben.
kivancsi leszek, hogy más Holdokon, területeken, hogy alakulnak az insták (na mar meg ezt irtam:d), mindenhol élöholtak lesznek többnyire ?
Szerintem kicsit pörgösebbre veszem a tempot es nem megyek csigalassan, nem lootolok ki minden szar urnát meg hullát a dungeonbe
Gear kinézettel kapcsolatban vélemény ? Ez a Glass elég ratyi, Dragon eleg jol nez ki szerencsére - figyelhettek volna jobban (sõt lehetne több fajta ruházat is, nem csak pár kategória
Kezdem azzal, hogy elejétõl fogva Masteron játszom és kb. 15-ös szinttõl nincs kihívás benne sehol (és nem exploitozom, nem húzom fel a skilleket, nincsenek extra enchantolt cuccaim stb.).
Folytatom azzal, hogy miért kell az itemeknek is skálázódni? Már a legutolsó kiskomisz is steel meg ebony-ban rohangál. Egyáltalán nem érezni azt, hogy egy-egy dungeon vagy boss végén értéket találnék. Egyszerûen szért, mert már a shopokban is megjelennek. Semmi értelme a kincsvadászatnak, úm. nem is létezik sajnos, pedig ez lenne a legnagyobb vonzereje a questelésnek. Ismét a modderek fognak játékot csinálni belõle 😊
A kezdem és folytatom közötti részeket inkább nem sorolom fel.
Mindettõl függetlenül a játék kegyetlen addiktív és beszippant az óriási hangulata és a kiválóan megtervezett terepasztal.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”