30713
TES
-
xido #14846 vagy vegyél sok kicsi filléres kristályt és töltögesd minden élőlénnyel szó szerint..vagy gondolom nagyobb kristály.. -
#14845 Még 9-es szintűként levertem rohadt nehezen a térkép dél keleti részén egy erődben egy csomó élőholtat (egy kútba kellett lemenni) meg a végén valami rohadt kemény tűzbotos akármicsodát. Na ennek a botját szépen elvettem 50-es tűzsebzés. Mit ne mondjak elég durva volt, míg ki nem fogyott visszatölteni meg alig lehet, mert a kristályok 1-2 mm-nyit ha töltenek bele. Hol tudnék valami erősebb töltőanyagot szerezni ,vagy visszatöltetni? -
#14844 Akkor csak én vagyok sasszemű. :D -
IXEMGabeo #14843 "Nem történt katasztrófa, csak kellemetlenség, győgyíttasd ki a karidat, ha nem tetszel így magadnak :-)"
ez katasztrófa mivel így semmilyen küldetéssel nem tudok haladni...
Köszönöm a tippeket, oda kell figyelnem a vámpírokra a jövőben -
IXEMGabeo #14842 az a kemény, hogy sosem volt még ilyen fertőzési gondjaim pedig számtalan vámpírt és fekete ruhást írtottam ki...figyeltem én feltűnt már, hogy a nappal a vérem forr és semmi nem regenerálódik még írtam is tegnap, de azt álmomban nem gondoltam h 4. szinten már senki nem kíván látni csak darabokban:D poénból Whiterun lakosainak nagyrészét kiírtottam amin meglepődtem az az, hogy Eorlund mellém állt és ő is kaszabolt ő volt az egyetlen, aki nem fordult ellenem. A király meg a testőre pedig nem bírtak meghalni sose, de ez csak egy poén volt:D:D
Lényeg az, hogy mivel alapvetően nem lopakodós a karakterem és nincs láthatatlan potim se, marha nehéz lesz úgy alvó NPC-k közelébe férkőzni, hogy valaki ne lásson meg:S:S
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja igen a hagraven fejet beledobtam a kék tűzbe akkor ezért gyógyultam ki a vérfarkas korból. Nagy kár volt, mert így meg is fertőzödtem a vámpíroktól:S:S -
#14841 Nem kell feltétlenül külön progi, d sokaknál valamiért nem akarja szeretni a Print Screen-t, a Fraps meg egy igen jó kis progi, azzal videot is lehet készíteni a játékból. -
#14840 Negyedik szintű vámpírral Falion sem áll szóba, kénytelen leszel valahol benyalni egy kevés vért.
Ysgamor sírjában, miután Kodlak lelkét megtisztítottad, volt lehetőséged magadat is kigyógyítani a Lycanthropy kórból (boszorkányfej a tűzbe).
A csata hevében sokszor nehéz észrevenni a különböző figyelmeztető feliratokat, és lehet meg sem jeleníti rendesen.
Érdemes rászokni arra, hogy időnkét megnézed az aktív effecteknél, hogy nincs-e valami nemkívánatos módosítód.
A Sanguinare Vampiris 72 órai "lappangás" alatt gond nélkül gyógyítható.
Azt sem árt figyelni, kivel harcolsz.
Vámpírok általában barlangokban rejtőznek, de éjjel lehet velük találkozni a vadonban is, kinézetre necromanták, conjurerek, banditák is lehetnének, de a nevükben ott a "vámpír".
Nevesített NPC-k között is vannak vámpírok, akik érthetően nem reklámozzák a kasztjukat :-)
Nem történt katasztrófa, csak kellemetlenség, győgyíttasd ki a karidat, ha nem tetszel így magadnak :-) -
#14839 Szóval kell hozzá külön felvevő progi. köszi -
IXEMGabeo #14838 ha azzal nem megy próbálj meg a Frapssal screenezni -
#14837 Bakker,nem a print-screenel csinál screenshot-ot.:( Melyikkel? -
IXEMGabeo #14836 Farendar is sokat beszél:) -
#14835 Azigen!
Kimásolom ezt, köszi!:)
Mindet meg lehet gyógyítani ezzel a "all disease/poison cured" megoldással? -
IXEMGabeo #14834 azt sem vágom, hogy miután megcsináltam a Companions küldetéseket eltűnt a vérfarkas erőm:S:S
megvolt nekem a Hevnorak maszk erre nem az volt feltéve:S -
IXEMGabeo #14833 nem tudom mikor haraphatott meg egy vámpír, vagy, hogy ezt hogy jelezte a gép. Most azt remélem, hogy bemegyek Mortalba akkor nem támad senki nekem...:S ilyet... -
#14832 Csak most vettem észre hogy a kisérők között oriási különbségek vannak. Eddig Faendallel mentem de ő nem szólt sosem egy szót se, most felbéreltem Vorstagot és ő állandóan beszél mindenféléről miközben megyek vele, sztorizgat a régi dolgairól, szóval mindenkinek ajánlom hogyha uncsi npc kíséri akkor válassza Vorstagot Markarthban és kicsit feldobja majd a game-t. -
#14831 NPC-k szólnak ha valami kórság gyötör.
Vámpírokra, vérfarkasokra azonnal rátámadnak, ha rájönnek kivel állnak szemben (pl. átváltozol előttük vérfarkassá), de nem csak ezek a kórok léteznek.
1.Ataxia: Lockpicking & Pickpocket become 25% harder. This disease is contracted from traps and Skeevers.
2.Bone Break Fever: -25 Stamina. Contracted from Traps, Bears.
3.Brain Rot: -25 Magicka. Contracted from Traps, Hagravens.
4.Rattles: Stamina recovers 50% slower. Contracted from Traps and Chaurus.
5.Rockjoint: 25% less effective with melee weapons. Contracted from Traps, Horkers, Wolves and Foxes.
6.Sanguinare Vampiris: -25 health, progresses to Vampirism. Contracted from Vampires.
7.Witbane: Magicka recovers 50% slower. Contracted from Traps and Sabrecat.
8.Lycanthropy: Ability to transform into a Werewolf. Can be obtained by doing The Companions quest line.
-
#14830 igen, baloldalt felül kiírja, hogy al disease/poison cured. -
#14829 :) Megtörtént. Ilyenkor elkaptam vmit és meggyógyít?
-
#14828 miért nem próbálod ki? -
#14827 Na ez a grafikai mod odabax, de nagyon:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=822
Az eddigi legjobb. FŐleg az SSAO miatt, mely az NCVidia trükközésénél mérföldekkel jobb megvalósítás. Iszonyatos, mintha két különböző játék lenne.
Igaz, hgoy gépgyilkos, de ha van hozz gép nagyon megéri az FPS csökkenést...
Ebből is a 12c verzió a legjobnb szerintem és én még betettem az opciónális effektek közül a Natural Colors + Sharpeninget is.
Jézusom, nem hiszem el. -
#14826 A mai gémerek többet járnak templomba, mint a nagyszüleik:D Csak más istenek(hez) és virtuálisan:D -
#14825 Hali!
Ha sokan mondogatják nekem, hogy rosszul nézek ki, lehet beteg vagyok, akkor segít az ha templomban kérek "áldást"? -
#14824 Az már az Oblivionban sem volt egyszerű (csalás nélkül).
Skyrimben én is, ha arra járok, betérek egy imára. :) -
#14823 Persze, kijelzi a játék a negatív módosítókat is az aktív effectek között, templomba se kell menni a gyógyulásért, megoldható cure disease lötyivel is.
A templomba járás nálam sem a kórságok miatt van, jól jönnek az oltáraknál kapott bónuszok.
A már vámpírrá zombisodott karaktereken viszont nem segít a templom csak a küldetések.
(Falion, vagy a Companions szertartása) -
#14822 Amennyire én tudom, a jelenleg érvényben lévő hatások alatt ki kell, hogy írja, ha bármilyen kórban szenvedsz, köztük a vámpírizmust is, nem?
Rendszeresen megnézem, mert nincs mindig rajtam a betegség ellenállás nyaklánc, és eddig kétszer-háromszor kaptam vérmérgezést, ittam rá egy gyogyit, azt kapufa.
Jól tudom, a vámpírizmust is kiírja? -
#14821 Na ez is szép lett :-)
Végivás egy új fogalom, de inkább próbálkozz a vér ivással:-)
Vámpírizmus betegség formájában terjed, létezik 100%-os resist disease amulet, akkor kizárható a megfertőződés, illetve a vérfarkas sem lehet vámpír.
Régebbi TES játékoknál volt lehetőség az alvás közbeni fertőzésre, s akkor menthetetlenül vámpír lett a hősünk, tudtommal a Skyrimben csak a harc közbeni ragályra kell figyelni
A vámpír egy játszható forma, egy éjjeli, gonosz lény, hogy nappal valamilyen szinten aktív tudjon lenni, és ne támadják meg, rendszeresen kell vért lopni (alvó NPC-ktől), az ivászat után első szintű vámpír lesz, ilyenkor a legkisebbek a módosítói.
A tűz elleni érzékenység a a Sun demage miatt gyakorlatlanul vámíroskodni nem szerencsés, de nem is katasztrófa a vámpírrá válás.
Nem szeretem a vámpírizmust, rendszeresen járok templomba :-) -
#14820 Vámpírral harcoltál, és megharapott, elkaptad a kórt.
Templomba kellett volna menned, és ott kigyógyíthattad volna magadat a kórból, de az már most nem segít: élőhalott vagy.
Azért támadnak meg, mert már nagyedik szintű vámpír vagy, és ezen a végivás időlegesen segít (kaptál pozitív, és negatzív módosítókat)
Végleges kigyógyuláshoz meg kell csinálnod egy küldetést: Morthalban keress egy Falion nevű figurát. -
#14819 Egyébként az elején én csak most jöttem rá hogy az imperial Hadvar-ral is el lehet menekülni Helgen-ből. :D -
IXEMGabeo #14818 te Fantusz a vámpír mizéria miért történt? és mi az ellenszer az ellen, hogy ne támadjanak meg mondván felismerik h vámpír vagyok:S -
#14817 Csatlakozás egy dolog, de ha csinálod a küldetéseiket, át fogod rendezni a térképet rendesen.
Amíg nem keveredsz bele a politikai játszmákba, a polgárháború csöndesen zajlik a háttérben, de két ellentétes tábor feladatai a másik legyőzésére irányulnak (foglald el Whiterunt, vagy védd meg a várost)
Nem beszéllek le a csatalkozásról hisz az is egy életút, de nekem egyik oldal sem volt szimpatikus, és nem is csináltam a küldetéseiket.
Egyik karakteremmel csatalakoztam ugyan a felkelőkhöz, mert mit szeressek azokon, akik le akartak fejezni, de gyorsan kiderült, hogy a felkelők sem jobbak - úgyhogy öldököljék egymást nélkülem :-) -
IXEMGabeo #14816 nem hiszem...kapsz majd felszerelést is, ha elmégy a kovácshoz. Legalább is Solitudeban így volt -
Gery Sniper #14815 Köszi! És ha felkelő leszek akkor nem basztatnak a városőrök vagy ilyesmi? -
IXEMGabeo #14814 ha csatlakozol az egyik légióhoz akkor a másikhoz már nem tudsz értelemszerűen a másik klán küldetéseit nem teljesítheted -
IXEMGabeo #14813 azta mindenit neki, nem tudom mi történt egyszercsak észreveszem azt, hogy vámpír lettem nappal semmi nem regenerálódik, hirtelen a vampire servant és egyéb powereket tanult meg az emberem, na most ez hogy történt? és mostmár ott tartok, hogy bárhova megyek céltábla vagyok úgy, mintha vérfarkas lennék örökké, csak éppen vámpír:S -
Gery Sniper #14812 Sziasztok! Annak mekkora a jelentősége hogy a Stormcloakokhoz vagy a Imperial Légióhoz csatlakozok? A felkelők szimpatikusabbak, de lesz belőle valami hátrányom? -
#14811 Karácsonyi akciók.. :) -
#14810 én is tegnap raktam újra a gépet, aztán kb. a 10. próbálkozásra kezdte el szedni a gémet. kicsit terhelt a sztím. :) -
IXEMGabeo #14809 egyik legjobb város -
#14808 Gondoltam felrakom most, hát nem jön össze.
Terheltek a szerverek?
Ez gyakori dolog?
-
#14807 Na most itt markarthban eléggé beindultak a dolgok, megint függő lettem.
A markarthi bardot mindenkinek ajánlom figyelmébe, jobban nyomja mint a többi.