30713
TES
  • enlightened
    Pont most indult be az ivós küldi. Ez nagyon nagy volt. Iszogattunk aztán felébredtem valami templomban :D. És kiderült sok érdekességet csinálhattam este. Tiszta Másnaposok feeling :D skyrimbe átültetve.

Egyébként nem tartom jónak, a több karaktert, hiszen akkor mindig mindent újra fel kell fedezni és clearerni és nem lesz meg sose 100%-ra a játék. Szóval én egy karival tolom de azzal megszerzek mindent és felfedezem egész skyrimet.
  • Tilla25
    Én konzol verzióval játszok, de eddig nekem is bug mentes. Kivéve amikor a két küldetés egyszer keresztezte egymást. Rifteni házat akartam meg venni, és felkel kutatni egy barlangot és az ottani dealerst kellett kinyirni, amit meg is tettem csak a grófnő nem fogadta el a küldetést mert előtte a barlangot kipucoltam egy másik küldetés miatt. Így kénytelen voltam újra kezdeni a játékot mert a rifteni ház minden kell nekem. Tudom hogy később meg lehet szerezni ezt a házat olcsóbban de addig nem akartam várni. Még is csak a rifteni ház szomszédjába készítik a friss sört, a kocsmába speciális italt árulnak, szintén a ház mellett vagy egy friss halárus, és a rifteni panzióba ingyen kaja :D Nem mellesleg a piacon az ékszerész kivételével mindenkinél mindent el lehet adni :D
  • IXEMGabeo
    sok sikert!
  • Batmanci
    Próbáld meg amit már írtam, "Menj el a Marsra!" ...hmm, ez egy másik Schwarzis történet.
    Menj el újra abba a barlangba, ahová a Pantea féle küldivel kéne.
    Lehet, hogy megoldódik.
    Most meg már megyek lovat lopni, vagy mahalevelet.
    Még meglátom...
    Mondjuk, erre #14768 azért válaszolhatna valaki, aki tudja. (Meg azt is, hogy az én játékom is!) :)
    Boldog Új Évet mindannyiótoknak!
  • Batmanci
    Fantusz, egy játékkal játszunk? :)
    Nekem Petra után, mikor kértem Melkától a jutalmam - mellesleg fel voltam készülve, hogy nem tartja a szavát, és megtámad -, minden gond nélkül átadta, jó utat kívánt, én meg elhúztam a szennyest.
    Amiket leírtok, és már eljutottam odáig, majd megcsináltam, minden gond nélkül megvolt. Persze, nem vagyok ostoba, tudom, hogy nekem nem csináltak külön egy bugmentes Skyrim-et, de eddig működött.
    Lehet, hogy az a 76 darab! mod teszi, de működik. 8)
  • IXEMGabeo
    pff, de jó neked, hogy lezárta:S
  • Batmanci
    Most ha hiszed, ha nem, Pantea a fúvóshangszerét simán elfogadta, mert rendesen csináltam meg a küldit. Mivel sehol nem vettem fel más hangszert nagy eséllyel vágok neki a többi küldinek. Nincs is eldobhatatlan tárgyam, csak egy, de azt viszem egy nomád macskának a fene egye meg, mert egyszer itt van, máskor meg ott.
    Egyébként, nem tudom jól csinálom-e, de én egyet innen, egyet onnan végzek el, és még azon kívül, hogy amikor megkíméltem a varázsló életét, és hagytam, hogy megsemmisítse a Rontás Koponyája nevű botot, visszaküld, hogy vegyem fel Skaldtól a jutalmamat (aki mindenről ugat, csak a lóvéról nem), más küldetés buggal nem futottam össze. Remélem, nem is fogok.
  • Fantusz
    Szenvedtem már én is küldetésekkel, mert nem akart tovább lépni, sőt olyan is volt, amit megcsináltam, lezárta, aztán ismét megkaptam (Azura)
    Hangraven Petra is elég érdekes volt, miután levertem kétszel kellett Melkával beszélnem, hogy esetleg megköszönhetné a közreműködésemet - nekem adta a varázsbotját, s azzal le is zárult a küldetés.
  • IXEMGabeo
    még Markarth cityben se jártál? hogy a fenébe? ezek szerint nem csináltad még meg a Sam Quivenne ivós küldetését?
  • enlightened
    Huuu, most meghoztad a kedvem, lehet hogy folytatom, ha ilyen sok minden van benne. Én csak 2 városban voltam. Whiterun meg Morthal, de azok nem tetszettek, meg az se hogx a companion questet fél be kellett hagynom a treva's watch miatt. Mindegy addig csinálgatok másféléket.
  • Laza
    Én 30-as vagyok, de a nagyobb települések közül csak Whiterun és Winterhod-ban jártam, pedig csak a küldiket tolom.

Van itt több karakterre való tartalom is :)
  • IXEMGabeo
    azt majd letesztelem...

mindenesetre, hamár bug-ok a Kill the Hagraven Petra MISC küldetést se pipálta ki, meg az egyik bounty féle melót, amit már begyűjtöttem Falkreath királyától azt se fogadta el. Ez van
  • Fantusz
    Elvileg nincs súlya, bár ha a küldetést leadod, akkor kellene, hogy súlya legyen, és eldobható, eladható lesz (lásd a különböző claw-ok)
  • Calver
    Oblivion-nal ellentétben itt írja, h mi a "rendes" súlya, de nem adódik hozzá a terheltségedhez.
  • IXEMGabeo
    pontosan így van, a dob nálam maradt érdekes módon:) azt a részét nem tudom, hogy így 4 kilóval vagyok-e nehezebb ugyanis a meglátásom szerint általában az ilyen küldetéstárgyak semmi helyet nem vesznek el tőlem...
  • Fantusz
    Az egész bárd bagázs egy bughalom.
    Elküldenek három hangszer visszaszerzésére, és ha megcsinálod, senkinek sem kell, de eldobni sem lehet, mert küldetési tárgy.
    Ezek szerint, ha valamelyiket előre megszerzed, akkor még a küldetés is beragad :-)
    Ettől föggetlenül is, a bárdokkal elég mostohán bántak a készítők, talán majd a modderek feljavítják - ez így nagyon sovány, hogy szerezz vissza néhány hangszet, és mehetsz a fenébe (a hangszerekkel együtt)
  • Kopiati
    Köszi, pedig ajánlották a Magnus botot dragon priestek ellen, alacsony szinten.
  • IXEMGabeo
    Calixto boltjában egy Wylandriah spoont elcsentem ez fixen azóta is nálam van, Pantea furulyáját pedig vagy onnan csentem el, vagy pedig ahogy te is mondtad loot-oltam vmelyik barlangból (Hob barlang) nagy valószínűséggel mivel kb majdnem minden helyet bejártam és kipucoltam...még talán nyugaton van 1-1 hely, ami felfedezésre vár
  • xido
    loot-olni és lopni nem ugyanaz:)
    én is tisztogatás közben akadtam valami bicskára..gagyinak véltem és el akartam dobni,de nem engedte,mert küldetés tárgy lesz..valamikor :)
  • IXEMGabeo
    Azura lool, ott sem voltam még, Winterholdban sem, Riftenben se jártam, a Snow Veil Sanctumhoz, Twilight barlanghoz, Mzulfthoz, abandoned schackhez még kulcsot se kaptam pedig ide tuti szólnak küldetések így vagyok 46-ös szint:D
  • Kopiati
    A legjobbak a duplán felvehető Quest item-ek:D Éljen a bug:)
  • IXEMGabeo
    úgy emlékszem azt a furulyát Calixto mindenes boltjából csentem el, mert megtetszett:D:D:D gondoltam jól jöhet még, de lehet rosszul emlékszem és nem is loptam el, hanem ebben a Hob barlangban találtam előre...nagyon sok helyet kipucoltam előre, mielőtt bementem egy egy nagyobb városba...
  • Batmanci
    Látod-látod!
    Így jár, aki fosztogat. :)
    Humornak nem rossz, de a progi ilyenkor újra rendezi a cuccokat.
    Az Azura Star küldivel ugyan így jártam, azzal a különbséggel, hogy amikor lootoltam a barlangot a csonti ott ült a trónon, de nem volt előtte a csonka Azura Star. Aztán a küldit felvéve újra elmentem oda, és a trónig tiszta volt a terep, de ott megharcoltam a lélekkőért.
    Az oboa így szívás, ha csak nem mész el újra, hátha van még egy.
    Hátha két oboa kell a csajnak. ;)
  • IXEMGabeo
    "Sometimes the objective "Investigate the Bards College" can not be completed. The quest Indicator points at the quest target but no dialogue options are present."

igen azt se pipálta ki nekem, pedig már bárd lettem hivatalosan::)
  • IXEMGabeo
    köszi, igen a dobot már visszajuttattam Giraud-nak, de ez a furulyás dolog bosszantó, mert ott van nálam és nem fogadja el Pantea...sztem ez bug
  • Batmanci
    Ne bassz!
    Ott kell lennie egy kúriának előtte egy istálló, ahol ott röhög egy ló.
    Benn a kecóban a marhalevél. Szerezd meg!
  • JethroHUN
    itt kellene megkeresni a küldetést
  • IXEMGabeo
    én azt nem vágom Solitude-ban kaptam egy küldetést egy Pantea nevű bárdtól szerezzem meg a furulyáját, ugyanakkor már régen nálam van odaadnám neki, de nem engedi, illetve nem jelenik meg párbeszéd csak a csaj mindig azt ismételgeti, hogy sok sikert és egyebek. Na most a térkép mindig arra a pontra mutat, ahol én állok, mert nálam van a furulya:) ilyenkor, hogy kell elfogadtatni eme MISC questet?
  • Laza
    A víz textúrának semmi köze nincs ahhoz, hogy meddig van kirakva és hogy hogyan találkoznak a poligonok és a textúrák. Ez sajna ilyen, de komolyan mondom, Én ezt még sohasem figyeltem :)
  • JethroHUN
    Bent van a házban, ahol kint a ló áll. Black Briar Manor (asszem) pincében egy ládában.
  • Ragnar360
    Batmanci: írtam PM-t, írj már rá valamit pls :))
  • Higany
    Kösz!
  • Calver
    bug. oldal alján keresőbe pötyögd be az Esbern szót, és lőn.
    ott megtalálod a számodra szimpatikus megoldást.1
  • Kopiati
    Megoldás ha törlöd a játék beállításait (skyrim.ini, skyrimprefs.ini asszem ez a 2) és utána újra belépsz a játékba és be fog engedni az ajtón...
  • Higany
    Üdv! Már megint gondba vagyok. Lent vagyok valami város alatti patkánycsatornának vagy minek nevezett helyen, egy öreget kell megkeresni, mert tud infókat. Megkeresem, megtalálom, beszélek vele, küldetés teljesítve, és írja, hogy beszélni kéne vele vagy ilyesmi, talán be is enged, csakhogy nem nyílik ki az ajtó, hiába nyomogatom az E betüt serényen. Ilyenkor...? Köszi!
  • Laza
    Megszámolni nem tudom hányszor játszottam már el ... és hogy hányszor buktam le :D
  • Austin Bailey
    nekem is van egy nagy zöld nyilam a térképen, de odamentem és nem volt ott semmi
  • Batmanci
    Nos, én is pont ezt a küldit csinálom, és ha arra célzol, hogy helyileg merre, akkor a kérdésed irreleváns, emiatt nem válaszol senki.
    Egy nagy zöld nyilam-bulam mutatja a pontos helyet.
    Ha a mikéntjét kérded, akkor a fentieket felejtsd el, nem szóltam.
    Viszont egyenlőre válaszom sincs, mert most csinálom.
  • Batmanci
    Van itt valami, ami már máskor is előfordult.
    Nevezetesen, hogy adott npc megy valahová. Kérdem kedvesen, hová a jófrancba 'közlekedel?
    Mondja, hogy semmi közöm hozzá. Erre én is mondom - meggyőzendő -, hogy sok bajtól kímélhetlek meg, ha elárulod.
    'Asszongya, hogy oké, és megjelöli a térképemen, és hozzáteszi, hogy az Ő nevében járjak el.
    A gond, hogy mi a kutyaszart jelölt meg, mert én bizony semmit nem látok a térképemen, csak amit eddig.
    Most szegénytől elvettem a megélhetését, de én nem tudom, mifaszt kéne csinálni, hova menni?
  • Batmanci
    Csökkentett módban driver le, eszközkezelőben, kártya eltávolít. Majd restart. Ha felállt a rendszer, ne engedd, hogy magától telepítsen. Te rakd fel az 'uccsó, hivatalos drivert, catalistostul, meg mindenestűl. Ha így sem jó, akkor sajna elég sok minden lehet, tehát reméljük így megoldódik, mert a következő, hogy winfos le-fel, aztán "a végtelenbe, és tovább!"