The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sir Quno Jedi
Lehet, én sok mindent próbáltam és nuku. Igaz pont a szélen görgetni azt talán nem... Majd kipróbálom (bár mintha a zoom sem ment volna).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Calver
ilyenkor ám csak a kamera akad be, ha az egeret a képernyõ bal széléhez viszed és pörgeted lefelé a görgõt (avagy szép magyarosan kizoomolsz), nem kell utána visszatölteni.

"The trees move. Do you not see it?"

Egoraptor
Gyakorlatilag textúrákról annyit hogy ha egy barlangot láttál akkor mindegyik ismerõs... Ezért nem lett a játék 15-20 GB.

Sir Quno Jedi
Nicsenek insták ebben a játékban. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Nekem encsant, vagy kovács ápgréd után szokott kihalni, nem tok kilépni belõle és elmenni sem, ott dekkol. Ilyenkor quit.

hát véleményt, hozzaszolást h hogy is van ez 😊 a jatek 20%-t ha bejartam eddig - nemtudom a többi területeken milyenek az instak

Nektek volt már ilyen, leszáltatok a lóról és a kamera lovon maradt ,de ti a karakterel mozogtok 8)
Sir Quno Jedi
Persze érdemes feltenni ilyenkor árcsökknetõ cuccokat. Ott van pl. az egyik daedra herceg maszkja (Clavicus Vile asszem), na az 20%barter, +10speech, meg még asszem 5%magicka regen-t ad, meg vannak alapból is 20% körüli barteres nyakáncok stb. ÉS máris ócsóé van sok grand lelkünk encsantra fel, encsant ital felhörpint és BELEHÚZ míg le nem jár!

Egoraptor
Nem kérdeztél semmit. Mire várod a választ? 😄

Sir Quno Jedi
Úgy van és a suliban végigjárod õket, majd a jarlok mágusait is végigjárod és máris van vagy 10 teli köved, már ha kell... 😄 Én 5-6-ot szoktam begyûjteni, hogy egyben tudjak encsantolni.

Egoraptor
Random, lehet fejenként 3 db is akár.

JethroHUN
Teli? Fejenként 1

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Egoraptor
Jah, Black Star legyen meg aztán irány NPC-t meg banditát gyilkolni.

Sir Quno Jedi
Mit tököltök grand lelkekkel??!?!? Black Star, aztán az elõ paraszt bandita is grand-ra tölti a mocskos fekete lelkével -> profit.

Amúgy meg én soxor simán veszem a grand lélekköveket már feltöltve, a mágusok mindig teli vannak velük.

Calver
megsúgom, a legegyszerûbb módja grand soul beszerzésének: veszel töltött gemet árusoknál.
vagy: The Black Star küldit megcsinálod Malacar(?) segítségével.

Egoraptor
Gõzöm sincs, random fórumon találtam.

JethroHUN
Gatekeeper? Mint a Shivering Isle beli?

Egoraptor
Gloom Wraith1, Goblin Warlord, Lich1, Minotaur Lord, Rumare Slaughterfish,Brood Mother, Xivilai1, Savage Ogre, Gatekeeper, Giant Slaughterfish, Mammoth

Ez mind Grand.

re, cirka 5ig toltam... picit kezd herótom lenni a dungeonöktöl 😊 meg a Draughokbol - sok dungeon nagyon hasonlit egymasra, vannak jok azert stb.
de pl amelyik ott van Isengrad (vagy mi is a neve, ahol a 7k lépcsö van) rögtön szinte a faluba bent van az insta - meg is csináltam a mellékküldit, megkaptam a Claw-t elöször nem is tudtam h honnan lesz ez most meg az ajtóhoz, a kocsmaros odaadta, visszementem, nahát és beszarás milyen hosszú volt az insta még onnan, nem gyenge!

Csináltam magamnak Epic Glass Armort, Bowt, meg Helmetet - elvertam szinte az összes pénzem Malachitera
Elöször teljesen ocsmánynak tünt ennek az armornak a kinézete is, de futás közben mar jobban mutat - nem értem, hogy csinálhattak ilyen Light Armor cuccokat - komolyan mondom Heavy Armor sokkal jobb lehet ránézésre is, nemtudom kivolt a felelös ezért, de egy bekopogtatást megérne a feje.

JethroHUN
Milyen lényeknek van grand értékû lelke a mamutot leszámítva? még uesp-en sincs oda írva.

"Ha meg nem, az sem baj. Költözzenek el oda, ahol nincs vit azon ki jött elõbb... 😄DD"

Ahogy nezem, ez Tamriel eseteben is neuralgikus pont.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Sir Quno Jedi
Én a lázadásnál kijöttem és... És kényelmesen sétálgattam az egymást öldöklõk között. Sem az õrökkel nem volt semmi bajom, sem a forsworn-ökkel. Viszont egyik miatt sem ölném a másikat. Hozzámérni sem tudtak már ott kb. a szint+felszerelés miatt, így meghtehettem, hogy eternal chmapion demigod-ként ENSZ megfigyelõ státuszban mûködjek... 😄DD

E az egész forsworn lázadás erõsen belügy. Saját részükrõl igazuk van, mergértem a királyukat, ugyanakkor bûnözõkké váltak, ami nem kóser. A városi vezetés viszont meg vérkorrupt genygóc, de szerencsére legyikolják õkelmét gyorsan és így dupla nyereség. A polgárok élhetnek tovább nyugiban. Ha meg nem, az sem baj. Költözzenek el oda, ahol nincs vit azon ki jött elõbb... 😄DD

A pofozkodas lattan en ugy gondoltam, mar csak egy kavet kernek, de aztan csak a moka kedveert belekiabaltam egy fagyasztast a tomegbe, aztan meg szortam kozzejuk a tuzgolyot. Sajna ugy tunik a forsworn tarsasag szovetsegesnek szamitott, mert oket nem sebeztem.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Amúgy a bányalázadás után csendben elsunnyogni nem lett volna méltó a karakteremhez, pláne úgy, hogy alig kiléptem, aztán már pofozkodott is az úri közönség.
Kicsit iqlight nord izomagyba ne kössön bele egy holmi kis gizda toronyõr lánccal... szóval kitépkedtek a gerincüket és azzal vertem agyon õket. <#idiota>
Urak,
köszönöm a tippeket, kipróbálom majd, hogy bejön-e valamelyik.
Nameg ha minden igaz, akkor mindjárt itt van egy "title update" X360-on is, felteszem, hátha javít játékmenet-beli hibákat is a textúra-kezelésen kívül is.
Értem, köszi!
Calver

Fpocok
Ha a conj ág tetején nincs egy olyan perk, ami ezt csinálja, akkor nincs.

Parasite Eve 2, best game EVER!

De van olyan is, ami állandóan megmarad, igaz? (Vagyis ameddig meg nem ölik)
Fpocok
Skillnél le van írva, meddig marad. Plusz van poti, meg encsant, amivel lehet növelni az idõt. Perkeknél is lehet hogy van, sosem mélyedtem bele a conj magebe.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az, hogy egy megidézett segítõ állandóan velünk legyen, és ne csak bizonyos ideig az mitõl függ? A conju skill értékétõl?
mousee
*nuku 😄

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

mousee
Ilyen fegyók vannak, amiket idézni tudsz. Tõr nuki.

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Igen, swordre kapok 12-szeres plusz sebzést, dagerre viszont 30-szorost, nem mindegy mivel ütök. Tehát senkisem találkozott Bound Dagger spellel?
Ok, de akkor te bound dagger spellt akarsz. Mondjuk, azt sem lattam meg.

Egoraptor
WHAT?!

Amúgy nincs idézhetõ tõr a játékban.

Sneakes archer vagyok, és van conjuration skillem szóval az idézett dagger ugyis izmosabb lesz mint modnjuk egy ebony ami mostvan nekem, még ha lenne one hand skillem akkoris.
Bound shiv? Minek? Bortonmagusra gyursz?

Bug. Warez verzio? Az egyetlen normalis modja, ha gyorsbillentyut rendelsz hozza. Az elso lenyomasara a bal, masodikra a jobb kezbe is a kivalasztott spellt teszi.

Üdv, lenne egy kérdésem, már láttam hogy feltették elõttem de nem találtam rá választ, ha kettõ spellt berakok a két kicsi kezembe, utánna a jobb kézben lévõ spellt hogy tudom eltávolítani, hiába teszek be fegyvert a helyére ha utána BAL KÉZBE berakok egy spellt vissza dobja jobb kézbe azt ami volt. Elég idegesítõ, csak a kilépés segít.=(

Másik kérdés nem tudjátok hol tudom megvenni a Bound Shiv könyvet? vagy egyáltalán létezik?
Azt tényleg szörnyû.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Es a legszornyubb, hogy bontatlan csomagolasban fog alldogalni a polcomon. Ellenben nem rendelem meg, hetvegen ugyis a Mammutba kell mennem, a Saturnban meg elvileg van.

Batmanci
Teljesen egyetértek!
Senki nem kötelez arra, hogy vastõrökbõl gyárts 50 tonnát!
Mint, ahogy arra sem, hogy lenyisd a konzolt.
Ugyan azt teszem, amit Sir Quno Jedi (#10803).
Csalás lenne?
A konzol nem?
Ebben a játékban pont az a jó, hogy demokrácia van. Az lehetsz, aki akarsz és mindezt úgy, ahogy akarod. Nem lámázhatod le azt, aki csalással végignyomja. Ha neki úgy tetszik, nekem miért szúrná a szemem? Hogy megfosztja magát egy sokkal nagyobb kalandtól...? Az legyen az Õ baja.
Itt rengeteg infót kaphat, és eldöntheti mennyi játékadta "csalást" vállal be.
100%, hogy így is akarták a fiúk/lányok megcsinálni.
Kinek mi, a szíve vágya.
Engem soha nem érdekelt, hogy más mit csinál, egészen addig, amíg nem sérti a személyiségi és a szabadsághoz való jogaimat. (akkor viszont, néhány foga bánja) 😊
Olyan dologról folytattok értelmetlen vitákat, amikhez igazából semmi közötök.
Ha csalni akarok, csalok! Gyere ide, és húzd ki a konnektorból a dugót!
Megnézném. 😊)
A tanácsok rengeteget érnek. Fel is használom a javát, de játékmenetre vonatkozóan a saját utamat járom. Immáron 165 órája. Csalok?
Mintha számítana.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

JethroHUN
Pont azért single player játék, nem wow hogy küszködjél és ölj bele 1000 órát, hogy legyen életképes karid, és kezdõdhet az igazi játék. Számomra nem a farmolás a játék, hanem a felfedezés, a questek, harc. Az hogy lehet mellette craftolni meg nyersanyagot gyûjteni stb. Az csak egy kellemes kiegészítés.

Tessék, itt bizonyíték😊

Apropo, megyek megnezem, lehet-e mar rendelni vegre?

Azt hogy "nincs warez" nem úgy értettem, hogy nem létezik. Van persze, de az egésznek az volt a lényege (csak nem ment át), hogy ha jobb játékok készülnének kevesebb lenne a kalózkodás. Akinek van valamennyi pénze és egy kis jóérzése az egy olyan játékot ami nagyon tetszik neki, megveszi. Ez meggyõzõdésem és pl. a Skyrim eladás mutatói igazolják akár pc-n is.

PiszkosFred
Nem mondtam ilyet. De mondjuk skalazodhatna a dolog ugy, mint mas jatek eseteben. Mondjuk iron dagger eseteben csak keves progresst adjon 30as skill utun a smithing skillre. Utana gyartson a jatekos steelt 45/50ig, majd elven armort 70ig, teljesen mindegy mit es meddig, de ne egy szaros 1*ironignot+1*lstrip komboval menjen az ember a mestekovacs cimert.

Nehezebb lenne felhuzni? Igen. Tobb idot igenyelne? Igen. Ez single player, nem maradsz le semmirol ha picivel tobb idot toltesz banyak melyen, vagy tobbet koltesz trainerre/alapanyagra mert lusta vagy banyaszni.

Lehet velem van a gond, de en szeretek megkuzdeni/megdolgozni valamiert. Ha valami legendary es BiS, akkor azt ne csak "ugy" adja a rendszer, dolgozz meg erte. De lehet az en keszulekemben a hiba.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

yesname
Általánosságban véve nem változtat semmit, csak amit mondtál annak nincs köze a warezhoz (jóból több fog fogyni mindig is) és nincs olyan, hgoy nincs warez.

Továbbá hozzáfûzném:
- Ha konzolon nem lenne közösségi háló, online bannelés és egyszerûbb lenne a warez is (fõleg PS3), nagy valószínûséggel ott is leesnének az eladási mutatók.
- Konzolon a "rossz" játékból is többszöröse fogy.

Én mondjuk úgy értettem, mintha PC warezra gondolnál. Elnézést ha nem.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]