The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"The trees move. Do you not see it?"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy meg én soxor simán veszem a grand lélekköveket már feltöltve, a mágusok mindig teli vannak velük.
vagy: The Black Star küldit megcsinálod Malacar(?) segítségével.
Ez mind Grand.
de pl amelyik ott van Isengrad (vagy mi is a neve, ahol a 7k lépcsö van) rögtön szinte a faluba bent van az insta - meg is csináltam a mellékküldit, megkaptam a Claw-t elöször nem is tudtam h honnan lesz ez most meg az ajtóhoz, a kocsmaros odaadta, visszementem, nahát és beszarás milyen hosszú volt az insta még onnan, nem gyenge!
Csináltam magamnak Epic Glass Armort, Bowt, meg Helmetet - elvertam szinte az összes pénzem Malachitera
Elöször teljesen ocsmánynak tünt ennek az armornak a kinézete is, de futás közben mar jobban mutat - nem értem, hogy csinálhattak ilyen Light Armor cuccokat - komolyan mondom Heavy Armor sokkal jobb lehet ránézésre is, nemtudom kivolt a felelös ezért, de egy bekopogtatást megérne a feje.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ahogy nezem, ez Tamriel eseteben is neuralgikus pont.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
E az egész forsworn lázadás erõsen belügy. Saját részükrõl igazuk van, mergértem a királyukat, ugyanakkor bûnözõkké váltak, ami nem kóser. A városi vezetés viszont meg vérkorrupt genygóc, de szerencsére legyikolják õkelmét gyorsan és így dupla nyereség. A polgárok élhetnek tovább nyugiban. Ha meg nem, az sem baj. Költözzenek el oda, ahol nincs vit azon ki jött elõbb... 😄DD
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Kicsit iqlight nord izomagyba ne kössön bele egy holmi kis gizda toronyõr lánccal... szóval kitépkedtek a gerincüket és azzal vertem agyon õket. <#idiota>#idiota>
köszönöm a tippeket, kipróbálom majd, hogy bejön-e valamelyik.
Nameg ha minden igaz, akkor mindjárt itt van egy "title update" X360-on is, felteszem, hátha javít játékmenet-beli hibákat is a textúra-kezelésen kívül is.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Másik kérdés nem tudjátok hol tudom megvenni a Bound Shiv könyvet? vagy egyáltalán létezik?
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Senki nem kötelez arra, hogy vastõrökbõl gyárts 50 tonnát!
Mint, ahogy arra sem, hogy lenyisd a konzolt.
Ugyan azt teszem, amit Sir Quno Jedi (#10803).
Csalás lenne?
A konzol nem?
Ebben a játékban pont az a jó, hogy demokrácia van. Az lehetsz, aki akarsz és mindezt úgy, ahogy akarod. Nem lámázhatod le azt, aki csalással végignyomja. Ha neki úgy tetszik, nekem miért szúrná a szemem? Hogy megfosztja magát egy sokkal nagyobb kalandtól...? Az legyen az Õ baja.
Itt rengeteg infót kaphat, és eldöntheti mennyi játékadta "csalást" vállal be.
100%, hogy így is akarták a fiúk/lányok megcsinálni.
Kinek mi, a szíve vágya.
Engem soha nem érdekelt, hogy más mit csinál, egészen addig, amíg nem sérti a személyiségi és a szabadsághoz való jogaimat. (akkor viszont, néhány foga bánja) 😊
Olyan dologról folytattok értelmetlen vitákat, amikhez igazából semmi közötök.
Ha csalni akarok, csalok! Gyere ide, és húzd ki a konnektorból a dugót!
Megnézném. 😊)
A tanácsok rengeteget érnek. Fel is használom a javát, de játékmenetre vonatkozóan a saját utamat járom. Immáron 165 órája. Csalok?
Mintha számítana.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nehezebb lenne felhuzni? Igen. Tobb idot igenyelne? Igen. Ez single player, nem maradsz le semmirol ha picivel tobb idot toltesz banyak melyen, vagy tobbet koltesz trainerre/alapanyagra mert lusta vagy banyaszni.
Lehet velem van a gond, de en szeretek megkuzdeni/megdolgozni valamiert. Ha valami legendary es BiS, akkor azt ne csak "ugy" adja a rendszer, dolgozz meg erte. De lehet az en keszulekemben a hiba.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Továbbá hozzáfûzném:
- Ha konzolon nem lenne közösségi háló, online bannelés és egyszerûbb lenne a warez is (fõleg PS3), nagy valószínûséggel ott is leesnének az eladási mutatók.
- Konzolon a "rossz" játékból is többszöröse fogy.
Én mondjuk úgy értettem, mintha PC warezra gondolnál. Elnézést ha nem.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]