The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem msot 1.2.12-es a játék de van ressistem 50 fire resem van és a tûz csapda eddig lassan szívta a hpmat. na majd kipróbálom holnap egy sárkányon. addig is jó8
PTW
fogalmam sincs, hoyg nekem patchelt e a steam 1.2-re mert konkrétan nem tudom elindítani a játékot ma naptól. Launcherben rányomok a play-re és semmi sem történik. villan egyet a launcher és ennyi. valaki tapasztalt hasonlót?

Batmanci
Az egér javítva lett, azért lassú a függõ mozgás, amennyiben ezt bekarmoltad a Skyrim.inibe.

fMouseHeadingYScale=0.0200
fMouseHeadingXScale=0.0200

Most töröld, és menni fog.
A mentésre... Esdve kérem!

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

xXtamasXx
Nah ilyen se volt még, gyorsutaztam az egyik városba és fölötte 2 Elder Dragon körözött....még szerencse, hogy az utolsó háziasszony is ütötte õket mert különben megfingattak volna <#hehe> Bosszúból megnyúztam õket és most hordom...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

mousee
Elég vicces, ami történik... Én konkrétan a warez verzióval játszom (a megjelenés napján, pénteken leszedtem, mert a futár nem ért ki az eredetivel), feldobtam rá a warez 1.1-es peccset, és azóta tök jól elvagyok vele. Itt pihen az eredeti a polcon, még ki sem bontottam, és a jelek szerint még jó darabig nem is fogom, amíg helyre nem rakják a dolgokat a srácok...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Fpocok
Rendes sárkány volt, nem házi 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Batmanci
Nem az asszony volt? 😊
Bocs.

Batmanci
Most nyírtam ki egy frostos maget.
Semmit nem tudott tenni, pedig kétszer is fagyasztott.
Kiírva maradt, de mennyire igaz...?
A save átírásra mondjatok már valamit.
Beleraktam egy kiscsajt, 238-ra csinálta a srác, és amíg benn volt mentettem, és nem vettem észre, hogy 239-re mentett. Aztán mentem két órát. Faszkivan.

Nekem elöbb oylan volt ,hogy repült a sárkány aztán mintha telibe lötte bolna egy balliszta megbicsaklott landoláskor és felgyûrõdött a föld ahog ylandolt
Fpocok
Engem egyszer halálra ijesztett egy sárkány. Portoltam valahová és a monitor tetejérõl kezd bekúszni valami a monitorba... egy sárkány tetem volt, ami lassan rám esett :S

PiszkosFred
Talan az szandekos, bar ketlem, de a repulo mammutok meg tolato sarkanyok tuti, hogy nem szandekosak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

kafa 8) szóval eza eltünt ellenállás valami bug?
PiszkosFred
Megvarja a hamarosan erkezo fixet.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

jarlaxxe
Kell neki a lord stone talán az elég lesz.

Oké,de most tényleg viccet félre téve egy melee karakter ezek után ,hogy fog tudni sákrányt ölni meg maget?
Fpocok
Sok sikert.
Elvileg telepítésnél egybõl felrakja a legújabbat. LEhet, hogy részletekben, akkor szerencséd van... de szerintem nem lesz választásod.

Eküszöm. Beszivárgott pár i...ta fejlszetõ a WOW-soktól a az itteni teambe?
jarlaxxe
Na most újra telepitem és nem patchelem, ha lehet...

Én ezt a verziót favorizálom évek óta

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

De most komolyan ebbe mi a logika? Annyira tápra kell gyúrnom a harcost ,hogy egy ütés legyen egy dragon vagy külömben lefúj vagy amelyik le sem akar szállni akkor 100 potival fogok állni és várni ,hogy leszálljon? a hunter meg a mage meg agyon lövi ülve és közbe kávézik?
Fpocok
Bazmeg. 52 másodpercig volt töltõképernyõn...

Értem szóval akkor lényegében törölhetem a harcos karateremet mert eddig is semmi bajom nem volt semmivel szinte csak a máugsok votl amelyik one shotolt és a dragonok is ezzel szívattak. lefújnak símán a frostosok! Lényegében könyebben megfogok ölni egy desturiontra gyúrt warriroral akármit mint ha oda megyek ütni! No comment
jarlaxxe
+ nálam repülnek a mammutok

Így ahogy írod! Ez a lényekre is igaz.

elementalis védelem? szóval se fire se frost semmiylen resist?
jarlaxxe
Én is igy ismerem valami rádió kabaréban halottam elöször.

official forumot olvasgatva, elég nagy a felháborodás 360-on a patch miatt, ugyanis majdnem mindenki szerint sokkal rosszabb lett - én azért leszedem es megnézem

hogy hogy nemtudod kinyitni, en joval gyengeb skillel kinyitom - majd otthagyom dee - olykor idöigenyesebb megtalalni a pontot, de nem vészes, lockpick van nalam böven mindig, visszatölteni se kellett nagyon (master, exptertnél)

Eddig ennyit tudni az uj patch okozta bugokrol:

- neha nem lehet visszamenni a fomenube (ESC nem mukodik)
- mentes hasznalhatatlanna valhat
- eger vertikalis erzekenysege alacsonyra allitodik
- elementalis vedelem eltunt
- visszafele repulnek a sarkanyok
- nem minden sarkany tamad a jatekosra

Szép. <#falbav> <#shakehead>

Solitude-ba merre van a kovács mert nem találom vagy lehet elnézem ,de sry
Batmanci
Na, ja.
A többszörös Oscar-díjas "pojácára" már nem is akarok reagálni.

Batmanci
Ki volt az a gyökér? Vagy csak én láttam?
Mindegy.
A mentés roppantul érdekelne.
Valaki, 'lécci.

Batmanci
Mia...?

MerlinW
Így van, ezért helyes Batmanci idézete, a tieddel ellentétben😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

Batmanci
A mentés átírására, szerkesztésére, elnevezésére, senki?

Batmanci
Biztos neked van igazad, de amit én leírtam, az az eredeti magyar szinkronban van, és pontosan így.

wedge31
" A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senkit sem érdekli a másiké " - idézni csak pontosan szabad, ráadásul ezt nem az a amcsi pojáca találta ki.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Drawen labirintusba volt egy master lakat ,azt 52-es lockpickel é(s adept-en v 1 perk) nem tudtam kinyitani...Nem tudom mi van benne remélem haszontalan dolog..
Batmanci
Elfelejtettem, milyen paranccsal lehet átírni a mentést.
Valaki tegye meg, hogy leírja, ne kelljen már keresgélnem.
Köszi.

@Csokis.
Ilyen a játék, ezt kell - vagy nem kell - szeretni.
Eddig is megvoltam a világban, ez után is, 'valszeg megleszek valahogy.
Egyébként, dolgoznak egy játékon több évet, kiadják, majd egy peccsel hazavágják? Nekem nem stimmel itt valami.

@Yesname.
Nem tudom, mit baszarintottak el az elsõ peccsel, mert én bizony nem vettem észre semmit. De bizonyára nektek van igazatok, mert én csak játszom a világban, élek benne, és nem azt vizslatom, hogy mit, hogyan kellett volna megcsinálni, hogy nekem pont megfeleljen.
Hétmilliárdan élünk, ezen a sárkupacon, nem lehet mindenkinek örömet szerezni.
Nekem tudtak. Köszönöm is, mert az elmúlt 30 évben játék még nem volt ilyen sikeres. Nem csak számomra.
Ez csak az én véleményem. Dirty Harry mondta: "A vélemény olyan, mint lyuk a seggen. Mindenkinek van belõle legalább egy."
Szerintem, ez nagy igazság.
"Legyen egy jó napod!" Na, ezt is Õ mondta.

Molnibalage
Az meg külön vicc, hogy beállítottam, hogy ne frissítsen az a balfasz Steam. Most megnézem a beállítást oszt azon van, hogy frissít. Ekkora egy szutyok valamit...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Akkor most már nincs elementális védelmed. <#shakehead> <#vigyor> Meg persze a lényeknek se.

yesname: Helyesen tetted! <#eljen>

Molnibalage
Mi a fasz vagy a progival? Tegnap még ment. Ma rányomok a parancsikon és play-re, villan a képernyõ és meg sem moccan. Ez már valami kabaré. Veszek egy eredeti játékot és már az sem megy egyik napról a másikra...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

yesname
Én kikapcsoltam az automatikus frissítést az elsõ "patch" okozta problémákból okulva.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Batmanci
Már csak a peccsel megy a játék.
Kiléptem, vissza akartam lépni, és már töltötte is le a peccset.

Amúgy találkoztam már iylen meg oylan fegyverrel. Nem tudjátok van olyan quest ahol 2 kezes kard a reward?
Batmanci
Javítom magam:
Amíg írtam, Csokis már hírül adta, hogy kinn a peccs.

Batmanci
Nálad lehet a gond.
A peccsrõl meg senki sem tud, gondolom, azért nem válaszolnak.
Elvileg 23:00 kor kell kijönnie.
A csatlakozás a Te gépeden rossz, keresd a hibát benne.
Ha csak a játék nem indul, betöltésnél kidob, akkor Piszkos Fred javaslatára hívnám fel a figyelmed. A mentéseknél lévõ Skyrim.ini, a SkyrimPrefs.ini és a fõkönyvtárban lévõ Skyrim mappában henyélõ SkyrimPrefs.ini fájlt töröld, vagy bakold ki.
Utána csak mindent be kell állítani, és menni fog.
Ha már a steam sem kapcsolódik, akkor mint azt már említettem, a hiba az Ön készülékében keresendõ.

Ez az én is élvezem a játékot. csak ti potis karit csináltok Én meg ilyen képzeltem el 8)
respite-tõl . mert én olyan harcos csináltam ami 2 kezs fegyverrel megy alteration emg magic rest + restoration és a restorationból mikro csata közbe healelem magam tölti a staminat így nagyon sokat tudok nagyot ütni! Gyógyítani meg így is úgyis kell! valaki ptot választja valakia spellet!
Kint van a patch, de szerintem ne frissítsetek, mert bizony ez is ugyan olyan bugos, mint a konzolokra kiadott patch! <#shakehead>

"Yes, Flame Atronachs are susceptible to Flames. Confirmed."

"I can confirm resistances are broken."

Innen!