The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert sikerült, de valami elképesztõen profin.
jótanács: vagy vedd lejjebb a nehézséget (nagyon), vagy konzol elõ, és "respecelj", mondjuk valahogy így ha közelharcos akarsz lenni.
"The trees move. Do you not see it?"
Különben így a legjobb nyíllal sneak attackot, kihúzod fullra, vársz egy picit 1 másodperc és bamm. Vagy alapból úgy mész hogy kihúzva sunnyogsz... van mikor úgy szoktam osonni.<#eplus2>#eplus2>
ha az ellenfél háttal van akkor tõrrel beleverek 1 max 2-õt.
(Még a második is belefér Sneak attack-ként.)
Minden más messzirõl nyíl vagy közelrõl fejbe, illetve ráállok
a fejére még ekkor nem vesz észre és úgy, aztán elgurulok visszafele.
És akkor kezd keresni hogy hol vagyok és miért bántottam - persze
ekkor lassan rájön hogy csak erõs hallucinációkban szenved és visszatér
az eredeti pozíciójába 'rise and repeat'.<#eplus2>#eplus2>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
A skillek nem egyformán fejlõdnek, úgyhogy a calculátorba pötyögés legfeljebb a végeredményt adja ki, hogy hányas szintre érheted el a tervezett formát.
Ott már minden fontos skilled 100-as, a játékban azért picit szétcsúszva fejlõdnek.
Van amikor betartalékolok egy fontosnak vélt perkre, ha az már 1-2 skillfejlesztéssel elérhetõ lesz, de mindíg van hová pakolászi.
Harcosnál pl. szeretem a sebzésnövelést lehetõ minél hamarabb elérni, de a páncéloknál, blocknál inkább a képességek legyenek meg, a védõértéken csak 1 pont van, mindíg találok más fejlesztendõt. A védelem növelés kiváltható kovácsolással, enchanttal - akkor melyik a fontosabb?
ha megvan -30% felhúzás akkor 0.7 másodperc.<#eplus2>#eplus2>
és annál messzebbre visz."
Tényleg? Na, ezt viszont nem is tudtam, köszi! Tehát ha megfeszítem, és várok, várok, várok... és csak utána lövöm el, akkor jóval nagyobbat fog sebezni?
mondom belövöm én is gyorsan.
Szeretek harc közben is gyors maradni.
És minél jobban megfeszíted az íjat 'up to 1 second' annál többet sebez
és annál messzebbre visz.
nézzétek meg, egész jó.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Amit te írsz, a 30%-os móka az a másik ágon van, ahhoz tényleg nem kell ez a 2 képesség.
Ebony, deadra cuccokat nem tudsz feljavítani így, s csak egyetlen ponttal kellett volna több a kovácsolásra, s ugyanúgy a dragonnál lennél.
Ne csinálj ebbõl problémát, én is raktem rossz helyre pontokat (bár nem ennyit), nem megbántani akartalak, de ahogy többiek is mondják, azért szenvedsz, mert ide-oda rakosgattad a pontokat.
Vannak nekem nem tetszõ "tutiságok" a játékban, 40es szintre, ha maxon van az enchant, és a kovácsolás, mindenható a hõsünk, ha nem, akkor többet kell gürizni, taktikázni.
mert ha "orgyilkos" (assassin) akkor nem kell bele a "V". 😛
Nekem nem mind 1 hogy 30%-al kevesebb idõ alatt húzza e
ki fullra a nyilat vagy sem.
Sneak-ben meg Silent Roll a hangtalan Sprint miatt. Nagyon
hasznosnak találom. :]
Az idõlassításra direkt nem raktál pontot? Nem szereted? Nekem tetszik, meg sokszor hasznos, az ide-oda mozgó ellenfelekkel való küzdelemben. 😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A kovácsolást megbántam, talált cuccokat használok. Csak közelharcos assassinféleség lenne. Harcban pedig a sárkányokon kívül minden másra megvan a jól bevált módszerem. Sneak amíg megy, utána illusion spellekkel fegyverzem le az ellent. A block az amiben kicsit csalódtam, mivel csak fegyvert használok még a 30%-os sebzésvédés mellett is lenulláznak a kétkezes fegyverrel vagdalkozók.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Az íjászatnál én is közöltem, hogy eltoltam. Az a 3 pont nagyon jól lenne máshol. A játék elején jobbnak tûnt a kétkezes fegyver.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
mert a dragonig akart eljutni, de kellett az advanced armor is, es errol rovidebb.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub