The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egoraptor
De akkor úgy már nem lesz kihívás.<#eplus2>

Calver
ne haragudj, de te direkt arra játszottál, h mindenbõl a lehetõ legfeleslegesebb képzettségekre dobj egy-két pontot?
mert sikerült, de valami elképesztõen profin.

jótanács: vagy vedd lejjebb a nehézséget (nagyon), vagy konzol elõ, és "respecelj", mondjuk valahogy így ha közelharcos akarsz lenni.

"The trees move. Do you not see it?"

OK, megint lassú voltam. Szal zoom nélkül nem fogy a stamina, én is így emlékeztem.
Ha nem célzunk a jobb egér gombbal, akkor is? <#fejvakaras>
Egoraptor
Csak ha zoomolsz.

Jaja, én is szeretek úgy sunyítani. Ezért is fogok pontot rakni a Ranger-re, csak még nincs meg a 60-as archery. 😊
Fantusz
Csökkenti az állóképességed az íj megfeszítése

Egoraptor
Negatív hatása nincs. Ugyan úgy erõs lövés lesz.
Különben így a legjobb nyíllal sneak attackot, kihúzod fullra, vársz egy picit 1 másodperc és bamm. Vagy alapból úgy mész hogy kihúzva sunnyogsz... van mikor úgy szoktam osonni.<#eplus2>

És ha még tovább tartom? Akkor csak annyi, hogy ugyanúgy erõs lövés lesz, vagy van valami negatív hatása is?
zorrobomber
Egoraptor
Nekem annyi a nagy taktikám hogy Sneak-ben gurulok össze vissza -
ha az ellenfél háttal van akkor tõrrel beleverek 1 max 2-õt.
(Még a második is belefér Sneak attack-ként.)
Minden más messzirõl nyíl vagy közelrõl fejbe, illetve ráállok
a fejére még ekkor nem vesz észre és úgy, aztán elgurulok visszafele.

És akkor kezd keresni hogy hol vagyok és miért bántottam - persze
ekkor lassan rájön hogy csak erõs hallucinációkban szenved és visszatér
az eredeti pozíciójába 'rise and repeat'.<#eplus2>

hali. ezeket a BSA. fájlokat mivel lehet megnyitni? köszi .

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Egoraptor
Fõ a változatosság.<#eljen>

én eléggé bénán taktikázom. acélban aprítok közelrõl, és távolsági fegyver gyanánt varázslatokat szórok. ám elõtte átvedlek csuhába meg süsübe, nyakamba akasztom az ékszert, merthogy azok növelik a teljesítményem. 😛
Fantusz
Én nem tervezem elõre de persze megnézem, hogy melyek lehetnek a fontosak.
A skillek nem egyformán fejlõdnek, úgyhogy a calculátorba pötyögés legfeljebb a végeredményt adja ki, hogy hányas szintre érheted el a tervezett formát.
Ott már minden fontos skilled 100-as, a játékban azért picit szétcsúszva fejlõdnek.
Van amikor betartalékolok egy fontosnak vélt perkre, ha az már 1-2 skillfejlesztéssel elérhetõ lesz, de mindíg van hová pakolászi.
Harcosnál pl. szeretem a sebzésnövelést lehetõ minél hamarabb elérni, de a páncéloknál, blocknál inkább a képességek legyenek meg, a védõértéken csak 1 pont van, mindíg találok más fejlesztendõt. A védelem növelés kiváltható kovácsolással, enchanttal - akkor melyik a fontosabb?

azt tapasztaltam már én is, hogy a nyíl hajlamos a célpont elõtt lepotyogni. akkor ezzel kiküszöbölhetõ.
Egoraptor
Igen de a max 1 másodperc amennyit várhatsz (addig erõsödik)...
ha megvan -30% felhúzás akkor 0.7 másodperc.<#eplus2>

mii?:d

"És minél jobban megfeszíted az íjat 'up to 1 second' annál többet sebez
és annál messzebbre visz."

Tényleg? Na, ezt viszont nem is tudtam, köszi! Tehát ha megfeszítem, és várok, várok, várok... és csak utána lövöm el, akkor jóval nagyobbat fog sebezni?
Nekem is különben... 😄
Egoraptor
Én nem szoktam, csak most ugye ahogy linkelgették ezt a kalkulátort...
mondom belövöm én is gyorsan.

a perkeket egyébként megtervezitek elõre a kalkulátorral?
Egoraptor
Ez ilyen szleng náluk.<#rolleyes>

Egoraptor
Gyorsabb mozgás megfeszített íjjal az 'must have' - legalábbis nálam.
Szeretek harc közben is gyors maradni.
És minél jobban megfeszíted az íjat 'up to 1 second' annál többet sebez
és annál messzebbre visz.

a grammart vállalom, a nazit inkább nem. 😉
Egoraptor
Tényleg ezt benéztem, de nekem ez mind kell akkor is.<#eplus2>

nézzétek meg, egész jó.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

A Ranger-re meg a hunter's discipline-re mondta, hogy szerinte felesleges. Tehát a gyorsabb mozgás megfeszített íjjal meg a több talált nyílvesszõ.
Amit te írsz, a 30%-os móka az a másik ágon van, ahhoz tényleg nem kell ez a 2 képesség.
Egoraptor
Ohh itt is van pár "grammar nazi" ahogy az angolok mondanák. 😉

Fantusz
Nem csak páncél van a világon, hanem fegyverek is.
Ebony, deadra cuccokat nem tudsz feljavítani így, s csak egyetlen ponttal kellett volna több a kovácsolásra, s ugyanúgy a dragonnál lennél.

Ne csinálj ebbõl problémát, én is raktem rossz helyre pontokat (bár nem ennyit), nem megbántani akartalak, de ahogy többiek is mondják, azért szenvedsz, mert ide-oda rakosgattad a pontokat.

Vannak nekem nem tetszõ "tutiságok" a játékban, 40es szintre, ha maxon van az enchant, és a kovácsolás, mindenható a hõsünk, ha nem, akkor többet kell gürizni, taktikázni.

Egyébként én most "szintiszta" hatékonyságra gondoltam, más elõnye nyilván van, ennek, annak, amannak, mint pl. pickpocket-nek, meg lockpicking-nek is.
De tudsz, elég egy ágról fejleszteni, ha két vonal megy egy csillag fele, elég 1-t kirakni.
vagy "orvvadász"? mert akkor meg nem gyilkos. 😊
nem akarok kötözködni, de mi a búbánat az az "orvgyilkos"? 😄

mert ha "orgyilkos" (assassin) akkor nem kell bele a "V". 😛
Egoraptor
Ha hunter's-t nem rakod ki akkor következõt se tudod. 😉

Nekem nem mind 1 hogy 30%-al kevesebb idõ alatt húzza e
ki fullra a nyilat vagy sem.

Sneak-ben meg Silent Roll a hangtalan Sprint miatt. Nagyon
hasznosnak találom. :]

Dragon armort mindegy melyik irányból közelíted, megkapod a lightot és a heavyt is.

Egoraptor
Direkt nem raktam rá mert zavart harc közben, egyéni preferencia. :]

Ranger, hunter's discipline igazából felejthetõ, ellenben steady hand nagyon jó, és criticalra +1 pont. Sneak-n pedig, ha van egy enchantold cipõd muffle-ra, egész bal oldali ág felesleges.
Én is ilyesmit fejlesztek most, csak még messze vagyok ettõl, most 14-es szintû. 😊
Az idõlassításra direkt nem raktál pontot? Nem szereted? Nekem tetszik, meg sokszor hasznos, az ide-oda mozgó ellenfelekkel való küzdelemben. 😉
Egoraptor
Nálam Sneak Nyilas/Orvgyilkos így néz ki most.

lááál 😊)) megis van a hiba, vicces, en megse néztzem Molni linkjét, de jot nevettem utanna következö hszeken...

nekem van jó kis Dwarwer armorom😄 tudom nem nagy szám csak 61 és csak 35 kg a védelmi értéke és 8 pont magicka pont növelõt tettem rá...😄 ls van pl egy kesztyûm, ami 20%-al javítja a blokkolást

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BEAST
Szerintem nincs baj azzal, ha változatos a karakter. Ha nagyon megtervezed és tényleg a min/maxolásra hegyezed ki az egész karaktert akkor hamar unalmassá válik a játék. Az én legújabb karakterem valahogy így néz ki skillek terén.

A kovácsolást megbántam, talált cuccokat használok. Csak közelharcos assassinféleség lenne. Harcban pedig a sárkányokon kívül minden másra megvan a jól bevált módszerem. Sneak amíg megy, utána illusion spellekkel fegyverzem le az ellent. A block az amiben kicsit csalódtam, mivel csak fegyvert használok még a 30%-os sebzésvédés mellett is lenulláznak a kétkezes fegyverrel vagdalkozók.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Molnibalage
A Dragon Armor az mióta könnyû vért...? A másik irányra azért nem tettem, mert egyetlen deadratic alapanyagot sem találtam, ergo nem gyúrok arra, amihez sanszosan nem találok anyagot...

Az íjászatnál én is közöltem, hogy eltoltam. Az a 3 pont nagyon jól lenne máshol. A játék elején jobbnak tûnt a kétkezes fegyver.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Egoraptor
Kétlem hogy a pontokkal akart spórolni... ahogy ez a többibõl is kitûnik.

"...ha heavy armoros a hõsöd, miért a könnyûpáncélokat kovácsolod?"

mert a dragonig akart eljutni, de kellett az advanced armor is, es errol rovidebb.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

MerlinW
0 SSD = nincs SSD-je. Nekem is pár másodperc alatt betölt HDD-rõl.

[merlinw.org]

Azt jelenti: no ssd involved. <#ravasz1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub