The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
sebez tõr meg 25? nem tudom pontosan. Enchant meg minden nélkül
100-as kovácsolással készültek. Tõrözésnél már van mikor 2-õt bele
kell vágnom az ellenbe (de még második is belefér sneak attack-ként<#eplus2>#eplus2>).
Lv1-tõl Master nehézségi szinten a karakter persze.
És igen elég sokat kockulok 11.11 óta pláne...
Richardix:jah
Én pl. hosszú percekig eltökölök a kereskedõknél is, de hát ezért szerepjáték, nem?
azt lehet en is felszedem, olvastam a jatekba vhol h mit ad es eleg jo, bar mostnmejut eszembe - kicsit begyorsitom majd a tempot es nem ragadok le annyira egyhelyen, plane nem az elején még:d
ps: akkor sokat játszhattál veled eddig😊 100 ora megvan már ?😊
mindig felveszem The Lover Stone effektjét és az marad rajtam végig.
Szóval ezzel a karakterrel egybõl DB-hez mentem 'melózni'.
Legelsõ beavatás küldi után megkapod végleges settet.
azért is kérdem, mert emlitetted, h az csak a fegyver miatt kellett a heavy rész - s nem e pont abba van vmi imba ami igy nkem kimarad😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
steady hand sztem jó - kb mindig használom, nagyon jo mozgo ellenfélre, anelkül lehet sokat lönék mellé, annyira nem probaltam, de mindig joljön a lassitasa sztem, nagyon közelre meg mar nem nyomom be, de az ritka, mert jol halnak a nyilamtol
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
'Hidden' státuszt - ha kell egyesével szedem le õket. <#hamm>#hamm>
sarkanynal pl azert nem bujkalok, meg pl ha mar észrevvettek nyilazasnal akkor mit tudsz tenni - en nyilazom tovabb, csak mar nemjön a plusz sebzés - de altalab azert abba belehalnak a 3x szorzo eleg jo, elvileg lesz majd több is ha joltudom:d
tõrrel szinte nem is tolom azzal csapkodni rohadtszar, szinte hasztalan, szúrkálosokhoz fasza lehet, még nincs meg a 6x sebzés törökre, akkor faszásabb lesz az is
de pl dungeonba mész, ott a terem/szoba, többen is vannak viszonylag közel egymashoz, ha az egyikhez odaosonsz es leszurod akkor nem kerülsz egyböl combat, gyk eszrevesznek egyböl nem ?
érdekel a dolog, jobban raakarok majd menni a sneak-re, alig varom h Riftenbe is odaerjek - de mivel a nyilazas is imba igy az is mehet FÕgameplayként - lehet sokszor eszembese lesz odaosonni hozzajuk, eddig csak löttem öket lefelé
Dark Brotherhood-tól a settet és viszont látásra!
Abba megyek még mindig.
Blacksmith a fegyó miatt kell csak. Páncélt meg kovácsoljon
az aki konfrontálódni kíván az ellenséggel. <#eplus2>#eplus2>
lál heavy armort huztad, es ez h müxik, mondjuk stealtel - bár lolz nem értem, most kapcsolok, light armorra tettél, smithingnél meg heavy armort raktad ki ?
most hogy van akkor végülis... light armornál nekem csak 1 van még, pedig nem artana rakni a 25% armor bonusra, ha csak light van rajtam mondjuk😊
jaaaaa silnce perk stealthbe, khmm igen - nem gyenge 😊) szal mind1 mivan rajtad meghallani ugyse fogjak még ha futsz akkor se😊
milyen nyilad és közelharci fegyvert hasznalsz leszurasokhoz stealthbe ? armor ?
Meg néha 1 handed is megy fel ha tõrözgetek de arra nem tervezek semmi pontot rakni, meg light armmorra se (csak ugye ez a 3 perk hogy meglegyen súlytalanság).
Ennek a karakternek az a lényege hogy gyors legyen, elkerülje támadásokat és bujkáljon mindenféle tereptárgy mögé.
Bossoknál is inkább próbálom nem felfedni magam hanem amennyi sneak
attack belefér... tehát nincs olyan hogy teljesen nyitott szem.
Vagy csukott vagy részben/félig nyitott. Teljesen nyitott soha. 😉
"The trees move. Do you not see it?"
pl azelöttig mig a sneak nem lett ennyire imba, többet nyilaztal te is nem ? lehet a sneaket és az archeryt is egyszerre profin müvelni, pont jut ra böven - gondolom, vagyis tudom:d
Amúgy megnéztem még egyszer a videót, és feltûnt, hogy a a "Dein"-t "dájn"-nak ejti (németesen), holott ezt "dein"-nek kéne ejteni 😊
Amúgy nem furcsa, hogy a sárkányok magyar kiejtéssel beszélnek? XD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lecseréli a "FUS" "RO" "DAH" hangját "This" "Is" "Sparta"-ra.
Azért vicces lehet.<#eplus2>#eplus2>
Amúgy ez egy baromi jó csaj.
Egyébként meg rohadt jó, jobb mint az eredeti, a játékban olyan bénán éneklik ezeket a dalokat. :p
kutyulna ameddig egy elfogadható szintre nem kerülne, durva
kotyvalékokat lehetne kavarni. Mondjuk mostani 'no cooldown'
potion rendszerrel megint csak oltári nagy 'easy-mod' lenne
belõle. Azért elgondolkoztató...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
healing-re ténylegesen nem árt rászórni 5-8 pontot, ezért meglepõ, h te nem tetted <#alien>#alien>
kétkezes és egykezes fegyver meg mégis miért kéne együtt? és mi a fenének kétkezes fegyver (6 pont alapján ugye az lenne a fõ harci stílusod) mellé a block? olyan sebesen rántja maga elé a fegyver védekezésnél, h egy éticsiga is szétrúgná a karakter seggét...
smithingbõl meg sikerült *mindent* kiraknod... ami szar. de tényleg. a teljes light ág dragonig, úgy h nehézpáncélos vagy. miközben a daedric ugyanennyi perkbe került volna. <#szomoru1>#szomoru1>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM