30713
TES
-
#15006 Ok,kipróbálom. -
#15005 Jah,okés. Azthittem csak nálam bugos.:D -
#15004 A dokumentumokon belül töröld ki a 2 ini fájlt. -
#15003 Keresőbe:Esbern buggos a drága -
#15002 Egy kérdés: Meg kell keresnem "Esbern" emberkét, meg is találtam, elmondtam neki ami kellett (Delphine küldött, meg a mondat),de nem nyílik az ajtó. Ott van ez,ahol a tolvaj céhbe lehet állni. Abban a városban. -
#15001 Az Oblivion fejlődésrendszere, az elsődleges skillek volt a védelem, hogy ez ne lehessen...
Ha a 100 smithing (később az alchemy, enchant) meg van, akkor lesz egy kicsit lassítva, ez az egész. Legalábbis, nem fogja húzni a fejlődést... hmmmm- mintha ezt egy kicsit elszúrták volna...? -
xido #15000 áá.én meg tegnap sétáltam ki abból a csapdából,amiben 21esen még benne vagyok..hogy amint egy perkem volt,mindig valami újra raktam,majdnem akár kellett akár nem..közben fel se figyeltem rá,hogy van már megrakott,ami 1/3 meg ilyenek,tehát arra is rakhatok még erősítésként... semmiről nem vagyunk elkésve:) -
#14999 sziasztok,
szépen besétáltam a pénzért fejlesztés csapdájába...
Visszagondoltam, és rájüttem, kevesebbet kalandozok, mint amennyit a pénzért dolgozom.
Hozom a loot-ot, ércet veszek, szerzek, csinálok, feljavítok, potikat csinálok, - eladok. Ettől ugyan több lesz a pénzem, de megy fel a smithing-em, meg az alchemy is. Nem hagyom veszni az 5 pont tanulást, Tanulok, ettől szintet ugrok, a pénzem közben fogyóban, ezért loot. ércvásárlás, smithing, potik, és megint tanul - szintugrás - és kezdődik minden előről... - szóval, ezt elb@sztam :(
Pedig az Oblivionból, 2x is végigjátszottam, ez kimaradt. Itt meg szépen belesétáltam a csapdába, amit magam állítottam magamnak... -
#14998 Skyrim Dancing - Sexy and I know It
-
#14997 Hogyne lehetne íjat kovácsolni! Steel Smithing perkkel persze nem lehet, mert nincs steel íj. Szóval ugyan úgy raknod kell kovácsolásra perk pontot mintha páncélt akarnál, mert egyben vannak a fegyverek a páncélokkal. -
#14996 Max neked :))) -
Ulthane #14995 Az íjra szerintem sincs megoldás.
Vajon a jövő évi RPG-k közül lesz olyan jó bármelyik is, mint a Skyrim? :) -
#14994 Köszi! És az micsoda? -
bgabor #14993 Biztos vagyok benne, hogy ezt a videót csak viccnek szánta az a marha, aki készítette. Elvégre akkor a trollokat mindni Tolkientől lopta, aki 1920-ban vetette papírra őket, ő meg a skandináv mitológiából, akik a jóég tudja, mikor találták ki. -
bgabor #14992 Épp ezért állnak hegyekben a nyílvesszők a leölt ellenfeleknél, és venni is lehet őket. Íjakat pedig lehet kovácsolni, elven, dwarven, orcish, ebony, glass és daedric típusúakat, ha fejleszted a kovácsolást. -
#14991 Nyílvesszót rengeteget lehet találni, csak a játék kezdetén tűmik úgy, hogy kevés lesz.
A modot nem ismerem, de általában ezek úgy működnek, hogy különböző hulladékokból lehet fabrikálni valami hasznosat.
Nem gond, ha van hozzá elegendő alapanyag, s az csak előnyére válik a modnak, ha nem csak az ölébe hullik a játékosnak a kész cucc.
Whiterunban, a Drunken Huntsman-ban is van egy kereskedő, nála érdemes körülnézni, ha íjat, könnyűpáncélt keresel (éjjel-nappal nyitva van) -
Austin Bailey #14990 igaziból az a gondom, hogy minden fegyvert lehet kovácsolni csak íjat meg nyilat nem. A nyílvesszőre van az a mod lentebb, az íjat viszont nem tudom -
#14989 Fegyvereket, páncélokat lehet vásárolni és lootolni, a kovácsolás perkjeivel esetleg hamarabb lehet jobb, erősebb íjad.
Tolvajokat, bérgyilkosokat elég jól ellátják enchantolt könnyű páncélokkal, és lootban is leszek használható cókmókok.
Talán az Arcane Blacksmith megéri nekik (ez két perk), ha le tudnak mondani a sárkány páncélokról.
Harcosoknak sem létkérdés a kimaxolt kovácsolás, de nekik nem dobálnak enchantolt szeteket. -
Austin Bailey #14988 köszi. Arra még nem raktam -
#14987 Íjat lehet készíteni, kovácsolás perk szükséges hozzá.
-
#14986 Lesser wardot kellene használni. -
#14985 Üdv! Kellene egy kis segítség. Ott vagyok azon a külön szigeten, ahol könyveket lehet venni, stb., egy öreg ember tanítana meg valamire, meg még pár társamat, egy ilyen kör közepébe kell állnom, az öreg meg mindenki elmegy a közelemből, csakhogy nem tudom, hogy mit kéne ott csinálni? Köszi előre is! -
Austin Bailey #14984 köszi. Amúgy íjat sem lehet? Mert azt sem tudok -
#14983 Akkor te nagyon ügyesen, röptében elkapod íjjal a mozgó dolgokat, nem úgy mint én... Nálam 70 fölötti íjászattal, és perkekkel már azt mondom, hogy durván jó. A zoomolás + időlassítás, meg a normál sebességű mozgás feszített íjjal hasznos perkek. Erősebb ellenfelet, pl arch mage/nekromanta, vagy draugr dragonlord-ot viszont még így sem kezdenék lenyilazni, arra ott a dual scimitar 95-ös one hand-del. -
xido #14982 Bányászatra meg hamarabb jut eszembe a Risen,mint a Minecraft:) -
de zseniális
btw csirke akkor már inkább Temple of Elemental Evil, ott volt az, h kinyírtál egyet, aztán rád ugrott az egész falu -
morzsi555 #14980 -
#14979 -
xido #14978 Ez de szép volt..
bandukolok át az erdőn,hallom sárkány..látom is...landol..messze,
mondom ez mit akar ott?..futok felé,látom egy Gianttal harcol..wow..
aztán szépen ketten megvertük a sárkányt,még ő is ütötte..
Lelket csontokat begyűjtöttem..ez meg trükkösen elindult a dolgára..
aztán meg üldözni kezdett:)) -
mike01010101 #14977 Van rá egy jó mód a skyrimnexuson, arrowsmith. Mindenféle nyilvesszőt lehet csinálni. -
bega82 #14976 Én úgy tudom, hogy nem. Venni lehet, meg találni. Meg lopni. :D -
bega82 #14975 Sejtettem én, azért az már túl brutális lenne! :) -
Austin Bailey #14974 nyílvesszőt nem lehet csinálni? -
#14973 naa ezért baj h bárki szerkesztheti a wikit... nem lehet -
#14972 Magányos kalandornak nem rossz az a shout, nem kötelező társat vinni.
A főküldetéshez kell három sárkánybőgés, a többi csak bónusz, ha használod megkönnyíti a dolgodat, de tekintettel kell lenni a szövetséges, vagy semleges NPC-kre.
Ha nem használsz shoutot, akkor is le lehet győzni az ellent, egy rosszul megválasztott, rosszul időzített bődülésnek meg lehetnek kellemetlen következményei.
Elég, ha a FUSH-RO-DAH oldalszele megcsapja a semleges NPC-k valamelyikét, s azonnal haragban lesz veled az egész város. -
#14971 én tudtam mivel ezzel a két mesterséggel vittem végig a gamet/főszálat. -
#14970 Köszi,megnézem őket:) -
Louis Cyphre #14969 Minél magasabb archery + minél magasabb sneak szint(+ a perkek) és isten leszel a játékban. Konkrétan simán elszalad mellettem az enemy miközben nyilazom. Most a daedric íjam sebzése 274 jelenleg. Ami ugye a megfelelő sneak perk mellett x3 ha sneak módban nyomod. Namármost 100-as sneak-el az esetek 95%-ban ha guggolsz sneak módban vagy. Pl az óriás és a mammut egy lövés. :)
És úgy 274 a sebzés, hogy az alchemy és enchanting skill-ekből egyetlen egy db perk-et "vettem meg" idáig. :) -
#14968 Wikipedia szerint, de mindjárt kipróbálom. Ha igen akkor talán a leghasznosabb enchnant :D turbó 2kezes kard -
bega82 #14967 Ez komoly? :o