The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fölösleges helyen vannak pontok, ugyanakkor máshonnan meg hiányoznak.
Ne vedd rossz néven, én is máshogyan csinálnám az elsõ karakteremmel, ha most kezdeném a fejlesztését.
Nem kellett volna a kétkezesre a két pont, alkímia fölösleges, kovácsolásnál is kibukik egy érdekesség: ha heavy armoros a hõsöd, miért a könnyûpáncélokat kovácsolod?.
A heavy armornál is inkább elõbb a bónuszokat kellene megszerezni, aztán lehetne erõsíteni a páncélt, ha szükséges.
Blocknál szintén ez a helyzet, van perk, ami a nyílvesszõk ellen véd a következõ mágia ellen, neked ezek nincsenek meg.
Lehet tudni?
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Már értek mindent.<#eplus2>#eplus2>
Smithing-ben is csak a két legjobbat hagytad ki... Ebony meg Daedric.
Ezek az 1-3 pontosok ezek mik lennének?
Heavy Armorban is még véletlenül se a súlytalanság felé nehogy már
tudj jobban manõverezni.
Többi még nem vészes.
De így összességében katasztrófa.<#levele>#levele>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Az archmage csuha igen randára lett szabva, "együttes" nem lehet hozzá hoodot is felvenni (bizonyára túl erõsnek gondolják az enchatját).
Bug:
"When equipping Morokei and the Archmage's Robes together the mask, and your entire head, disappears showing only an empty hood for some players."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ysoldát pedig azért "drágázom" , mert az egyik deadrás küldetésnél 3ezer aranyért volt hajlandó beszélni az asszony, s a kereskedelmi tevékenységérõl is derültek ki érdekes dolgok. Csóri csajnak egyetlen ruhája van, abban is alszik, nem tudom mire költötte a 3ezer aranyat
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
pedig próbálkoztam,lehet meg kell csinálni a küldit?aztán meguntam és elmentem riverwoodba.ott am van egy küldetés,hogy 2 csávó szerelmes a csajba akit elvettem és át kell adni a levelet neki a másik nevében.én jól kibasztam velük és oda adtam a másik csávónak majd azt adtam oda a csajnak.azóta az aki át akarta verni állandóan járt a házamba mintha zaklatná vagy én nem tudom😄
aztán egy nap követtem és szépen eltettem láb alól<#eplus2>#eplus2>
PSN ID:misi2mezei
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nálam, ha minden oké, akkor 5, max 10mp és kint van.
De kipróbáltam, ha ettõl több idõ telik el, akkor már tuti, hogy nem fog betölteni. A töltõ képernyõ megy, de játék nem lesz belõle.
Letussoltam, kávét fõztem, visszajövök még mindig tölt (vagy csak úgy csinál).
Nem hallottatok, vlmi megoldást?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nálam a kezdetektõl ezt teszi. Nem mindenhol, de a legváratlanabb helyeken, és egyre gyakoribb. Van hely - egy vizes barlang -, két kijárattal, ahonnan sehogy nem tudtam kijönni. Konzol, testhall, és onnan vissza Whiterunba, mert máshová nem volt hajlandó.
Ugyanez, elõfordul gyorsutazásnál is.
A peccs nem javította.
Ilyenkor mi van?
Elõfordul nála, hogy nem jönnek a párbeszéd opciók, amelyeket másik karakterrel gond nélkül "ledumáltunk".
Volt rá eset, hogy nem volt lehetõség a mammut agyar beszerzésére ajánlkozni, el is adtam a nálam lévõ fél tucat csontot.
Ysolda az egyik legnépszerûbb asszonyjelelölt a játékban, elég könnyen beadja a derekát a "drága".
A másik piaci kofánál esélyem sem volt a lánykérésre, érdekes módon az esküvõre is a zaklatója jött el.
Farkas ott vár a nevezett helyszínen (J gomb, küldetést kiválaszt, M gomb, s látod a térképen hol a helyszín)
A küldetés után visszamentek Whitertunba, s Lydia ismét lehet a társad, ez a jelenlegi küldetés talán az egyetlen, amit nem nagyon tudsz elodázni, kivéve, ha egyedül kalandozol (Farkas nem megy veled máshová, de amíg "le nem rázod" addog mást sem tusz vinni)
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Amúgy az a küldi jó lesz, csináld meg! 😉 Egy dungeonba fogtok bemenni, és lesz majd egy meglepi!!! Illetve ha rendszeresen olvasod a fórumot, akkor annyira nem is lesz meglepi, de mindenesetre én most nem árulom el! 😄
összes fórumon hogy miért kell neki harcimágust húznia ha maxra
enchantolt ruhákban futkározó barbár verõlegény akar lenni.<#eplus2>#eplus2>
A megoldas tenyleg az, hogy a kovetkezo kari nem fog enchantolni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A 17%-os magic resist gyûrût és a 17% fire resist amuletett is én hoztam össze, mert találni ennél gyengébbet találtam asszem, de ezekre rászántam már egy grand lelket, de akkor az enchant kb. 40-45 táján volt. Most asszem 60, de gyak. 0 perket áldoztam rá. Én marha sajnos elpazaroltam az íjászatra vagy 2-3-at, a kétkezesre meg még többet. Most gyúrom fel az egykezest, hogy tudjak nagyon ütni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem kötelezõ és legalább nem kell Godmode-ban játszanod.
meg van már a fõ szál az tény,de tudom csinálni a mellékküldetéseket amiket Vex és Devin ad.A rablós,számos meg ilyen mellék küldikre gondolok.a gondom az,hogy Brynjolf nem beszél velem.azt mondja,hogy elfoglalt és majd máskor.vagy van még más mellékküldi is amit meg kellett volna csinálni Vex-nél és Devin-nél a ismétlõdõkön kívül?Mert nekem mást nem adtak a fõ sztori befejezése elõtt sem.
PSN ID:misi2mezei