The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egoraptor
Azt jelenti nincs benne SSD... 0 db...

Fantusz
Tipikus hiba, amikor mindenbõl tud a karakter keveset, s ezzel igazából csak gyengébb lesz.
Fölösleges helyen vannak pontok, ugyanakkor máshonnan meg hiányoznak.

Ne vedd rossz néven, én is máshogyan csinálnám az elsõ karakteremmel, ha most kezdeném a fejlesztését.

Nem kellett volna a kétkezesre a két pont, alkímia fölösleges, kovácsolásnál is kibukik egy érdekesség: ha heavy armoros a hõsöd, miért a könnyûpáncélokat kovácsolod?.
A heavy armornál is inkább elõbb a bónuszokat kellene megszerezni, aztán lehetne erõsíteni a páncélt, ha szükséges.
Blocknál szintén ez a helyzet, van perk, ami a nyílvesszõk ellen véd a következõ mágia ellen, neked ezek nincsenek meg.

Batmanci
Ez mi? "0 SSD"
Lehet tudni?

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Nem nulla az, nekem jó a link. Inkább az a fura szerintem, hogy a combat skilleken túl "pazarlóan" pakolászta a perkeket. Van 3 az íjászaton, egykezes+blokkon 11 (2+9), meg kétkezesen is 6. Ezek miatt egyik sem igazán erõs. Plusz az alchemy-re az az 1 pont szintén tök fölösleges, de az már más téma, nyilván próba volt csak. 😄
Mar jo. Mikor az elobb megneztem, tok ures volt az egesz.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egoraptor
Gyakorlatilag össze-vissza van az egész.
Már értek mindent.<#eplus2>

Smithing-ben is csak a két legjobbat hagytad ki... Ebony meg Daedric.
Ezek az 1-3 pontosok ezek mik lennének?
Heavy Armorban is még véletlenül se a súlytalanság felé nehogy már
tudj jobban manõverezni.

Többi még nem vészes.

De így összességében katasztrófa.<#levele>

Molnibalage
Mint mondtam, a fõszálon nem. A melléküldetéseknél vannak néha olyan ellenfelek, hogy ehaj. A minden nulla részt sem értme. A block és vért majdnem maxon van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igy ertheto, hogy szivsz. Minden nulla. <#zavart1>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fantusz
Ismert bug, ha a maxkot felrakja a karakterünk eltûnhet az arca.
Az archmage csuha igen randára lett szabva, "együttes" nem lehet hozzá hoodot is felvenni (bizonyára túl erõsnek gondolják az enchatját).

Bug:
"When equipping Morokei and the Archmage's Robes together the mask, and your entire head, disappears showing only an empty hood for some players."

Molnibalage
Valaki kérte, hogy mutassam mivel tolom.Ezzel. Emlékezetbõl tölöttem ki, de elvileg stimmelnie kell.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Fantusz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ebbõl ugyan sok dolog nem derült ki, a leányzónak mindkét "hódolója" inkább a másik átb*szásával foglaltoskodik, ehhez kérik a segítségedet. Lehet elõször beszélni a wood elffel, és a bárddal is - úgyhogy itt elveszett a fonal, hogy nálad melyik volt az egyik, és melykinek kedveztél. Ami miatt spoilert kapott a dolog: az lehet az elsõ követõd ingyen, és bérmentve, amelyik számára a kedvezõbb döntést hoztad. annyibó van jeletõsége, hogy a bárd egy snassz kisérõ lesz, a wood elf viszont oktat íjászatot, majdhogynem ingyenesen, ugyanis a kifizetett aranyakat vissza veheted tõle (50-es ijász tudomány után nincs több extra haszna, le lehet cserélni)

Ysoldát pedig azért "drágázom" , mert az egyik deadrás küldetésnél 3ezer aranyért volt hajlandó beszélni az asszony, s a kereskedelmi tevékenységérõl is derültek ki érdekes dolgok. Csóri csajnak egyetlen ruhája van, abban is alszik, nem tudom mire költötte a 3ezer aranyat

a steam is mutatja ikonokkal a fõszálat.
Melyik a fõküldetés?A legtetején lévõ?A misc az értelemszerû,abba vannak a mellékküldik, de normál küldibõl is nekem v vagy 20-25..
Molnibalage
Nem high end gépem van, 0 SSD és nagyjából mindent betölt legfeljebb 5 másodperc alatt. Az átlag 2-3.

Batmanci
Egyetértenék, de vadiúj vinyóra lett téve.

Mármint más sikakot abszolút nem enged az archmage robes-al, a morokei maszkot viszont fel tudom venni, de eltûnik a karakter feje, így gondolom eleve az a bug, hogy fel engedi venni egyszerre a kettõt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Most a Morokei maszkot meg az Archmage robes tényleg nem lehet együtt használni? Sõt, az Archmage robes-al semmilyen hoodot vagy sisakot nem lehet használni...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

elõször én is õt próbáltam befûzni,de nem volt rá lehetõség...
pedig próbálkoztam,lehet meg kell csinálni a küldit?aztán meguntam és elmentem riverwoodba.ott am van egy küldetés,hogy 2 csávó szerelmes a csajba akit elvettem és át kell adni a levelet neki a másik nevében.én jól kibasztam velük és oda adtam a másik csávónak majd azt adtam oda a csajnak.azóta az aki át akarta verni állandóan járt a házamba mintha zaklatná vagy én nem tudom😄
aztán egy nap követtem és szépen eltettem láb alól<#eplus2>

PSN ID:misi2mezei

Nekem raid 0-as vinyon tenyeszik, szinten nem volt bajom vele.

Nálam elõfordult ilyen, egy egyszerû töredezettségmentesítés-optimalizálás megoldotta, SmartDefrag 2-t használok.
igen volt ilyen

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Batmanci
Egy High-end gépnél még jó!
Nálam, ha minden oké, akkor 5, max 10mp és kint van.
De kipróbáltam, ha ettõl több idõ telik el, akkor már tuti, hogy nem fog betölteni. A töltõ képernyõ megy, de játék nem lesz belõle.
Letussoltam, kávét fõztem, visszajövök még mindig tölt (vagy csak úgy csinál).
Nem hallottatok, vlmi megoldást?

Az esetek 98 %-ában nekem is. Csak idõnként jön rá valami (elfogy a memória, vagy fasse tuggya!) 😄
Sir Quno Jedi
Nekem soha. SSD-n csücsül, de sosem halt még be töltéstõl. SÕT 1-3 sec a töltés. Belsõ tereknél inkább 1, full külsõnél 2-3.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Nálam is volt párszor... volt amikor türelmetlen voltam, és kilõttem a g*cibe <#vigyor> (bár még a kitaskolás is nagyon nyögvenyelõsen ment), de volt, amikor vártam, és egy idõ után betöltött. <#confused> Fura.
Batmanci
Nálatok elõfordul, hogy kilépsz egy házból/barlangból Skyrimbe, és csak tölt-tölt-tölt a végtelenségig?
Nálam a kezdetektõl ezt teszi. Nem mindenhol, de a legváratlanabb helyeken, és egyre gyakoribb. Van hely - egy vizes barlang -, két kijárattal, ahonnan sehogy nem tudtam kijönni. Konzol, testhall, és onnan vissza Whiterunba, mert máshová nem volt hajlandó.
Ugyanez, elõfordul gyorsutazásnál is.
A peccs nem javította.
Ilyenkor mi van?

lopni is tudsz ilyet, pl. a varázsló iskolában az egyik hálószoba éjjeliszekrényén is van egy, ha jól tévedek.
köszi. valóban jobban szeretem magam megtapasztalni a dolgokat. a fórumban is vannak dolgok, amiket szándékosan nem olvasok el, mihelyt érzem, hogy elárul valami olyat, amin inkább meglepõdni szeretnék a játékban.
Fantusz
Ysolda is egy bogaras személyiség.
Elõfordul nála, hogy nem jönnek a párbeszéd opciók, amelyeket másik karakterrel gond nélkül "ledumáltunk".
Volt rá eset, hogy nem volt lehetõség a mammut agyar beszerzésére ajánlkozni, el is adtam a nálam lévõ fél tucat csontot.

Ysolda az egyik legnépszerûbb asszonyjelelölt a játékban, elég könnyen beadja a derekát a "drága".
A másik piaci kofánál esélyem sem volt a lánykérésre, érdekes módon az esküvõre is a zaklatója jött el.

Egoraptor
Lehet hogy frisset kért.<#eplus2>

Whiterunban egy csaj mondja hogy vigyek neki mamooth tuskot találtam is egyet egy döglött mamutban ( a mamutpásztorok kissé még kemény diók lennének )de amikor visszamentem nincs az az opció hogy oda lehet adni neki.
Fantusz
Az egy küldetés, amit kénytelen vagy megcsinálni, ha társat szeretnél magad mellett vinni.
Farkas ott vár a nevezett helyszínen (J gomb, küldetést kiválaszt, M gomb, s látod a térképen hol a helyszín)
A küldetés után visszamentek Whitertunba, s Lydia ismét lehet a társad, ez a jelenlegi küldetés talán az egyetlen, amit nem nagyon tudsz elodázni, kivéve, ha egyedül kalandozol (Farkas nem megy veled máshová, de amíg "le nem rázod" addog mást sem tusz vinni)

Mennyibe került steamen a játék euróban?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Nyílván azért, mert egy barbár verõlegény nem tud enchantolni 😊
Hát igen, de ugyebár ez a "Meet me at ..." opció a Farkassal való kommunikációban csak ennél a quest-nél jelenik meg, szóval máskor nem lehet elküldeni a vadonba. 😊 Máskor mindig ott lesz Jorrvaskr-ban vagy hogy is híjják! 😄
Amúgy az a küldi jó lesz, csináld meg! 😉 Egy dungeonba fogtok bemenni, és lesz majd egy meglepi!!! Illetve ha rendszeresen olvasod a fórumot, akkor annyira nem is lesz meglepi, de mindenesetre én most nem árulom el! 😄
látod, az könnyen lehet, mert mint írtam, név szerint nevezett egy helyet. úgy lenne logikus, ha csak úgy habokra elküldöd, akkor hazamegy, nem pedig beveszi magát egy ismeretlen toronyba, vagy bányába.
Az az egyik quest szerintem, és a térkép megmutatja, hogy hol is kell vele találkozni. (Ha jól emlékszem Whiterun-tól nem is túl messze nyugat-, észak-nyugatra.
Farkas a jobb kezem, és elküldtem valami olyasmi paranccsal, hogy "találkozunk majd ...-ban". az istennek nem találom, nem ment vissza a fõhadiszállásra sem. tudja valaki esetleg hogy mi annak a helynek a neve, ahová a fent idézett paranccsal lehet küldeni? mert néha jól jönne a segítség, Lydia viszont nem hajlandó velem jönni, mondván, van már társam. biztos azt hiszi langyos vagyok. 😛
én még nem találkoztam velük, nem sok idõm van játszani, és az elején tartok még, kb. 20 %-nál.
Nem. Az atronach forge kicsit odebb van. A kez valami quest lesz, van is mellette egy kivizsgaloi jegyzokonyv valahol mellette, de egyelore en se talaltam semmit az ugyben.

Egoraptor
Ha mágiaiskolához kötnék akkor az összes harcos sírna a létezõ
összes fórumon hogy miért kell neki harcimágust húznia ha maxra
enchantolt ruhákban futkározó barbár verõlegény akar lenni.<#eplus2>

Ok, hogy en csesztem el azzal, hogy probaltam kihozni a maximumot, de akkor is rosszul van megcsinalva. Es ha magiaiskolahoz kotnek, akkor meg hangulatos is lenne.
A megoldas tenyleg az, hogy a kovetkezo kari nem fog enchantolni.
Molnibalage
Holnap elvileg meg tudom mondani, ma már nem.

Sir Quno Jedi
Na én meg nemrég adtam el a 40%-os tûzvédõ nyakékemet, mert volt már mellé 50%-os is. Eezek boltika/találtak pl. Én frostvédelmet nem találtam sokáig, aztán csak meg lett az is (egy full plate csimma).

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Molnibalage
Gyakorlatialg egyetlen komoly tárgyat találtam, de az nem rajtam van. 40% shock resistance Lydián egy ebony csizmán. Ez nem volt szívem szétkapni, mert nincs helyette más. (Kovácsolni kellene neki is egy sárkánypáncélt levileg van mibõl, csak én a sajátomat azt +50% lönyitvel csináltam.

A 17%-os magic resist gyûrût és a 17% fire resist amuletett is én hoztam össze, mert találni ennél gyengébbet találtam asszem, de ezekre rászántam már egy grand lelket, de akkor az enchant kb. 40-45 táján volt. Most asszem 60, de gyak. 0 perket áldoztam rá. Én marha sajnos elpazaroltam az íjászatra vagy 2-3-at, a kétkezesre meg még többet. Most gyúrom fel az egykezest, hogy tudjak nagyon ütni.

Sir Quno Jedi
kovácsbónusra is lehet még jó kis italt inni ám a felszerelés mellé 😄

JethroHUN
Ott van elcseszve, hogy a 100as enchant skilledre még ittál potit, de gondolom armorod is kovács cuccba csináltad, 4*28% -os fortify smithinggel... ne csodálkozz. Jah igen, ha mindenre ugyan azt az enchantot rakod, ne csodálkozz, pl 4*45% kard sebzéshez és 1 hit 1 normál Dragon

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Egoraptor
Ezt már régen mondom. Kovácsolás & Enchant lv100 és teljesen élvezhetetlen lesz tõle a játék. Erre annyi a megoldás hogy vagy az egyiket vagy a másikat húzod csak fel - de sosem egyszerre a kettõt.

Nem kötelezõ és legalább nem kell Godmode-ban játszanod.

akkor félre fordítottam magamnak a szöveget😄
meg van már a fõ szál az tény,de tudom csinálni a mellékküldetéseket amiket Vex és Devin ad.A rablós,számos meg ilyen mellék küldikre gondolok.a gondom az,hogy Brynjolf nem beszél velem.azt mondja,hogy elfoglalt és majd máskor.vagy van még más mellékküldi is amit meg kellett volna csinálni Vex-nél és Devin-nél a ismétlõdõkön kívül?Mert nekem mást nem adtak a fõ sztori befejezése elõtt sem.

PSN ID:misi2mezei