The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Savior's_Hide_(Skyrim)
Hircine adja a questert, eleg lightos cucc, jol nez ki mondjuk de biztos h nem fog az en karakteremnek kelleni
ha az ellenkezö opciot valsztom, akkor kapok egy "friendship"-t az illetötöl, ez mit takar, mert erröl nem irnak - mert ha csak annyi, hogy köszi, h megmentettem stb. es semmi, akkor az eleg gáz
lehet csak a guildekre es a fösztorira kene koncentralnom, de akkor meg lehet sok jobol kimaradok egyenlõre - mert pl side questek is eredményezhetnek jo dolgokat, loot stb.
megszoktam az alapossagot es ez a jatek pont az, ahol SORBA HALADNI (a térképen) nehéz(kes) mert akkor nagyon lassan halad az ember...
ah nem hiszem el, igy nem lehet haladni a jatekba, mait szeretne az ember csinalni, mondom elmek nyugatra, kiirtani a wiccseket, Kodlaknak, Falkreathba elszorakoztam - erre mindig csak kapok az uj dolgokat - terkepen is beadta Solitude alatt egy csomo kis falunak a jelet, de h hogy nemtudom
lényeg, hogy belefutottam két Daedrás szarságba, egyik a kutya, a másik meg aki a börtönbe volt faszi - a beastet leöltem arra kér h öljem meg a faszit, gecire gonosz a hangja - a tagot aki épp megszökött, mert mégis attudott valtozni werewolfnak, pedig mar nem is volt nala a gyürü
akkor kutyát megtalalom, az kicsit furcsa "személyiség" félreértettem hogy hol vár, aztan még johogy visszajelölgettem Activeba a questet, hogy megnézzem hol van, es rohadt messze az is
azt se tudom kik is a daedrak, lehet olvastam itt vmikor, de mar elfelejtettem...
áá mindenki csak questet szeret adni, meg mindenhol insta, belelehet örülni, igy egy alapos felfedezöt mint én is pl kényszeritik h csinálja ezt azt stb. DE idegesit mert AMIT akarok azt meg nemtudom, harcolnom kell önmagam ellen:d
Pedig craftolas elott ittam meg +20%-os smithinges potit is.
Bethesda Game Studios announced today that the PC version of The Elder Scolls V: Skyrim will be using the Steam Workshop, making it possible for users to submit, browse, rate, and download mods for Skyrim through Steam. Bethesda’s thriving modding community has been creating some of the most inventive, unique, and compelling user created content around. We’re excited to be providing the framework to make distribution and consumption of this great content easier than ever.
For more information on the upcoming Skyrim Creation Kit, check out the Bethesda Blog
PC platform FTW
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Lehet õ Skyrim Smith ügynöke?
<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Úgy látszik ez egy nagyon jellemzõ sérülés a Skyrimi lakosokra nézve. <#nevetes1>#nevetes1>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
SEMMI KÉTSÉG, túlzás nélkül - vagy haromnegyed orat eljutubotam megint, (a lentebbi komment is onnan van, aki beszelt mar örrel a jatekban ez erti a poént:dd) csak skyrim ost-re, egyszerüen imadja mindenki.
😄😛
Enchant nélkül jól fog jönni a kovácstudomány, s ha tartod magad a no enchanthoz, akkor szükség is lehet rá, lesz értelme.
Az imperial (heavy) armor stell kategória, nem egy komoly cucc, de kezdetkor az a legjobb (ha a lázadó nordot követed, már a szabaduláskor lesz nálad néhány nehézpáncél, de ha az imperial parancsnokot követed, valószínûleg neked kell páncélt kovácsolnod, lootban bizonytalan)
Belefér a játék "realitási keretébe", ha a szükséges páncélokat magad kovácsolod, javítod fel, a vastõr tömeggyártáshoz hasonló mûveleteket kell mellõzni.
Dwemer romokból gyûjtött fémekbõl lényegesen hamarabb lehet dwemer páncélod, mint lootból, ahhoz csak 30as smithing a feltétel, a többi már érdekesebb lesz, ha tartod magad a korlátozáshoz.
Bányászatot, kohászatot, bõrcserzést is nyugodtan bevállalhatod, azok nem fejlesztik a skillt.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Meglátjuk mennyire lesz életképes experten... ?))
ugyanez van páncéllal is, csak épp fordítva: te kapsz be több sebzést ellenfelektõl, ezért az is gyorsabban fejlõdik.
hátránya, hogy ha nem vagy elég ügyes/tápos, nos... sokat fogsz szitkozódni <#smile>#smile>
"The trees move. Do you not see it?"
Tehát akkor eddig csak másfelet láttál belõlük..
"The trees move. Do you not see it?"
ilyen hang bemenne xfaktorba hanyatt esne az összes, rég nem hallottam mar ilyet!
Ez most komoly?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3
Most már ha bemész bármelyik nagyobb áruházba lehet kapni(esetleg cd galaxis), PC-re 10 k. Eddig hiány volt belõle, nekem tegnap hozta a futár.
Tök érdekes, hogy itthoni gépemrõl keresem Steamen és nincs meg. Munkából pedig google-n keresztül a Steam UK jön be, bejelentkezek a saját fiokommal és 35 fontért meg is tudom venni.
Valakinek megvan itt steamrõl?
MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3