The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kicsit utanna neztem Daedras temanak, eleg komoly

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Savior's_Hide_(Skyrim)

Hircine adja a questert, eleg lightos cucc, jol nez ki mondjuk de biztos h nem fog az en karakteremnek kelleni

ha az ellenkezö opciot valsztom, akkor kapok egy "friendship"-t az illetötöl, ez mit takar, mert erröl nem irnak - mert ha csak annyi, hogy köszi, h megmentettem stb. es semmi, akkor az eleg gáz

lehet megkéne allnom, h nem beszelek olyannal, vagy ha mégis nemfogadom el a questet, vagy csak úton megyek és nem foglalkozok azokkal amit jelöl az iránytûn mint új felfedezetlen terület...

lehet csak a guildekre es a fösztorira kene koncentralnom, de akkor meg lehet sok jobol kimaradok egyenlõre - mert pl side questek is eredményezhetnek jo dolgokat, loot stb.

megszoktam az alapossagot es ez a jatek pont az, ahol SORBA HALADNI (a térképen) nehéz(kes) mert akkor nagyon lassan halad az ember...

READ
ah nem hiszem el, igy nem lehet haladni a jatekba, mait szeretne az ember csinalni, mondom elmek nyugatra, kiirtani a wiccseket, Kodlaknak, Falkreathba elszorakoztam - erre mindig csak kapok az uj dolgokat - terkepen is beadta Solitude alatt egy csomo kis falunak a jelet, de h hogy nemtudom

lényeg, hogy belefutottam két Daedrás szarságba, egyik a kutya, a másik meg aki a börtönbe volt faszi - a beastet leöltem arra kér h öljem meg a faszit, gecire gonosz a hangja - a tagot aki épp megszökött, mert mégis attudott valtozni werewolfnak, pedig mar nem is volt nala a gyürü

akkor kutyát megtalalom, az kicsit furcsa "személyiség" félreértettem hogy hol vár, aztan még johogy visszajelölgettem Activeba a questet, hogy megnézzem hol van, es rohadt messze az is

azt se tudom kik is a daedrak, lehet olvastam itt vmikor, de mar elfelejtettem...

áá mindenki csak questet szeret adni, meg mindenhol insta, belelehet örülni, igy egy alapos felfedezöt mint én is pl kényszeritik h csinálja ezt azt stb. DE idegesit mert AMIT akarok azt meg nemtudom, harcolnom kell önmagam ellen:d

Az letezik, hogy a 100-as smithingel frissen craftolt 1H Daedric Axeom legendaryra csiszolva kevesebbet sebez (74) mint a jutalomkent kapott es szinten csiszolt Skyforge Steel Axe-om (84)?

Pedig craftolas elott ittam meg +20%-os smithinges potit is.

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Bethesda Game Studios announced today that the PC version of The Elder Scolls V: Skyrim will be using the Steam Workshop, making it possible for users to submit, browse, rate, and download mods for Skyrim through Steam. Bethesda’s thriving modding community has been creating some of the most inventive, unique, and compelling user created content around. We’re excited to be providing the framework to make distribution and consumption of this great content easier than ever.

For more information on the upcoming Skyrim Creation Kit, check out the Bethesda Blog

PC platform FTW

Már van egy a zsebemben csak éppen nem jön elõ az opció hogy odaadhassan a csajnak.
Fantusz
"After completion of the quest Promises to Keep, Louis Letrush can on occasion be found duplicated near the Whiterun Stables. Louis will duplicate up to a maximum of 4 times, one of which is stuck in the ground. Although permanent, this bug has no known, negative effects."

Ez kõ je:

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ezek a földbõl nõnek vagy mi? Amúgy õ(k) nem a Frostos elrablós küldetésben voltak? Nekem is csak úgy megjelent whiterun elõtt, mindig Frost mellett állt az istállóknál, mondom neki takaroggyá'. Szerencsére nekem nem osztódott.

Lehet õ Skyrim Smith ügynöke?

<#idiota>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

pókos ellenfeleknél nem tudsz elbújni azok felülrõl támadnak

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Eddig ezt a dumát 5 különbözõ városban 5 különbözõ õr elsütõtte: "I was adventurer too, before I took an arrow to the knee.

Úgy látszik ez egy nagyon jellemzõ sérülés a Skyrimi lakosokra nézve. <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jó a csaj!<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Azért ez így igencsak hangulatos. De ha több szám felcsendülne egymás után az még jobb lenne!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jó oké lv7-en felmentem a tengerhez és nem a riverhoodi zonába bénázok. 😊 Ne tudom ez számít e...

Jeremy Soule a szememben olyan lett mint Hans Zimmer v John Williams
SEMMI KÉTSÉG, túlzás nélkül - vagy haromnegyed orat eljutubotam megint, (a lentebbi komment is onnan van, aki beszelt mar örrel a jatekban ez erti a poént:dd) csak skyrim ost-re, egyszerüen imadja mindenki.

Aztán volt egy sima nord ami az úton támadt aminél bizony használnom kellett a stanima futást, kikerülni az ütéseit! és oldalazást is és szinte az össze minor heal potit elhasználtam. Miután kétszer fûbe haraptem nem volt más megoldás. 😊

"I was going to be high king of Skyrim, but i took an arrow to the knee"

😄😛

Nos többet harapok fûbe mint eddig masteren. Mondom egy sima mérges nagy pók egy lerohanással egynõl levette a 130-as heal szintet. 😊 Ez is valami a kis retkes appert mgusnak meg a közelébbe se jutottam. Remélem magasabb szinten is így lesz 8-)

Fantusz
Kovácsolást nyugodtan bevállalhatod, csupán annyi szigorítást kell alkalmaznod, hogy a szükséges cuccokon kívül esztelenül ne kovácsolj.

Enchant nélkül jól fog jönni a kovácstudomány, s ha tartod magad a no enchanthoz, akkor szükség is lehet rá, lesz értelme.

Az imperial (heavy) armor stell kategória, nem egy komoly cucc, de kezdetkor az a legjobb (ha a lázadó nordot követed, már a szabaduláskor lesz nálad néhány nehézpáncél, de ha az imperial parancsnokot követed, valószínûleg neked kell páncélt kovácsolnod, lootban bizonytalan)
Belefér a játék "realitási keretébe", ha a szükséges páncélokat magad kovácsolod, javítod fel, a vastõr tömeggyártáshoz hasonló mûveleteket kell mellõzni.
Dwemer romokból gyûjtött fémekbõl lényegesen hamarabb lehet dwemer páncélod, mint lootból, ahhoz csak 30as smithing a feltétel, a többi már érdekesebb lesz, ha tartod magad a korlátozáshoz.
Bányászatot, kohászatot, bõrcserzést is nyugodtan bevállalhatod, azok nem fejlesztik a skillt.

Persze ez lehet életszerû de sajnos nem kényszerít túl sok gondolkodásra. Mindegy most megnézem hogy mûk. mindez a masteren . 😊

BEAST
Miert ezen mit valtoztattak? Nem igazan erzem nehezebbnek a jatekot, ha nem szamitom a hattal, fenysebesseggel menekulo sarkanyokat.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A probléma az ha nem kényszerítenének ilyenre akkor 2-3 skillel el lehet lenni. És mivel minden visszi a szintet felfelé és ha úgyesen vigyázol rá hogy mindig az a két háro skill vigye felfelé akkor már egész expert leszel 😄

wedge31
???

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Nos sajna mivel sokmindent kivettek így próbálják változatossá tenni. 😊 De sajna nem ez lenne a megoldás. Mindegy masteren legalább már nem sétagalopp a játék ez is valami. 😊

Üdv! A sárkány csontokkal mit lehet kezdeni?
BEAST
Ha szereted elvezni a jatekot akkor nem.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

wedge31
A harcoshoz szerintem illik a kovácsolás.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

na jó, most akkor nekiálltam egy olyan imperial karakternek aki harcos, ennek szellemében NO lötyikészítés és hozzávalók gyûjtögetése.NO smithing húzás és bányászat. NO enchantolgatás, csak a talált cuccok és fegyók használata /bár inkább a néphez tartozó imperial armor/
Meglátjuk mennyire lesz életképes experten... ?))
jah ertem.

Calver
nem, az ellenfeleknek van talán több hp-juk, vagy valami egyéb machináció van a háttérben, fogalmam sincs - de többször kell õket megcsapni, többet kell beléjük sebezned, és mivel kiosztott sebzés alapján fejlõdnek fegyveres képzettségek... érted.
ugyanez van páncéllal is, csak épp fordítva: te kapsz be több sebzést ellenfelektõl, ezért az is gyorsabban fejlõdik.

hátránya, hogy ha nem vagy elég ügyes/tápos, nos... sokat fogsz szitkozódni <#smile>

francois
Igen😄 kár hogy nem lehet felbérelni õket, jó kis testõrgárda lenne, úgy talán nem csak 5.re sikerült volna legyûrni Krosis-t...

hmm thx, vagyis fegyverek sebzese is több alapjaraton ?

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#idiota><#idiota><#idiota>

Tehát akkor eddig csak másfelet láttál belõlük..

Calver
több sebzést kell leosztanod, több sebzést kapsz = pofozó és védelmi képességek gyorsabban fejlõdnek, közvetetten még a restoration is.

OMFG!!!!!!!!!44444444444, elderscrolls.hu-n most nyomtam rá EZ BESZARAS, milyen hangja van, ez alaz, büntet, de nem kicsit 😉

ilyen hang bemenne xfaktorba hanyatt esne az összes, rég nem hallottam mar ilyet!

Ja és a lv10 körüli karakteremet egy sima appert mágus agyba fõbe szívatta. Figyeli a kis játék a dolgokat most már! És vége a nord barb karimat nem jégcsppal támadja a kis hülye hanem tûz alapú varázslattal. Számoltam kb 10 sec volt míg végzet velem és a közelébe se jutottam. Tehát most már lesz mit kerülni. remélem magasabb szinteken is kapok hasonló élményeket.

francois
Ott strázsálnak Whiterun elõtt. Amúgy bizonyos idõközönként osztódnak, mert eddig csak egyet meg a felet láttam.

ez miii😄D

<#idiota><#idiota><#idiota>

Ez most komoly?

francois
A Letrush ikrek.

jo vmire a master diff. azon kivül h nagyobb kihivast nyujt, csakmert ugyirtad h arra is tudok következtetni, h esetleg mast is befolyasol, pl karakterfejlödes, sebzes vagy valami

pl az idióta nagy mérges pók most elsõre megölt egy lerohanással, és ez pozitv, nem volt kec mec egybõl halott volt a kis karim. Ha így javítottákfel akkor most talán lv30-on is élvezhetõ lesz.

Oké ezzel a patchel most mr kezd hasonlítani a hard Oblivion szinthez a master szint a Skyrimbe vannak helyek ahol 10 percen belül 3 szor töltöttem vissza különbözõ ellenfelek ellen a játékot. Most volt egy kis idõm kipróbáltam hátha jobb lett. Nos az egyetlen játszható fokozat a master ez rosszabb arány mint a Dragon Age 2 de legalább van és ez elég is. Már csak kicsit az rpg vonalat kell felhozni a Fallout new vegas szintjére nem mindet csak gyilkolással lehessen megoldani pl. és egész élvezhetõ lesz. A master szint kezd kemény lenni és ez pozitiv. Nyilván szóltak nekik hogy ne minden szintet az új emberkékhez szabjanak.

SzirmosSzisza
Van errõl valami cikk ? Vagy nem balhé volt, csak mondták, hogy nem és kész ? :/

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

munkából amúgy megpróbáltam megvenni... engedte is volna - brit Steam oldalon keresztül - csak nem tudtam, hogy akkor az mûködött-e volna nekem itthon 😊

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Steamrõl nem lehet megvenni.

Most már ha bemész bármelyik nagyobb áruházba lehet kapni(esetleg cd galaxis), PC-re 10 k. Eddig hiány volt belõle, nekem tegnap hozta a futár.

MerlinW
Itthon nem lehet. Egyik Bethesda játékot sem Rage óta.

[merlinw.org]

Meg lehet ezt a játékot venni itt Steamen?

Tök érdekes, hogy itthoni gépemrõl keresem Steamen és nincs meg. Munkából pedig google-n keresztül a Steam UK jön be, bejelentkezek a saját fiokommal és 35 fontért meg is tudom venni.

Valakinek megvan itt steamrõl?

MSI B450 TOMAHAWK MAX, AMD 3700X 3.6GHz, GIGABYTE 2070 WINDFORCE 2X 8G, HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz, Samsung 860 EVO 250GB, SATA3 WD1000GB 7200rpm Black 64MB, Fortron FSP600W-50ARN, Zalman Z3

Most már van 8)