The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Parasite Eve 2, best game EVER!
Igazából a daedric küldetéseknél kezdõdtek a problémák, amikor Boethia megbízott, hogy áldozzak fel neki valami csókát, meg amikor a Mehrunes shrine-nál meg kellett volna ölni a muzeumos pojácát. Úgyhogy inkább ezeket is félbehagytam.
A kari most 50. szintû igazából nincs már neki sem kihívás, viszont rengeteg apróság van amivel el lehet pöcsölni, és élvezem õket.
Most pl kitaláltam, hogy megszerzem az összes shout-ot, amit lehet. A Mara templom questjei is jópofák voltak, pedig nem is kellett senkit leirtani...szóval magas szinten is jó ez 😊
Az egyetlen necces pont az Morokei, én szerintem ezzel a csatával veszõdtem annak idején a legtöbbet, oda a játék kezdeti fázisában kelleni fog 1-2 tank. (Nekem Lydia meg egy fire atronach segédkezett, de elég húzós volt azért így is)
Ami viszont igencsak bíztat, hogy Khajiit-ként eleve magasról tettem a politikai civakodásra, és nem vettem benne részt, viszont egy Imperiallal pl. azonnal belekóstolhatnék abba is 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most tolvajként szoktam ezt a tõrt és egy másikat (kétkezes harcmodor) használni és elég effektív. A másiknak 25% esélye van kritikus találatra, így elég jó esélyem van vagy egy nagyobb sebzés bevitelére, vagy egy azonnali halálra a Mehrunes Dagon tõr által ugyebár.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
TESben pont ezért van ez a skilles - ha használod, gyakorolsz, akkor fejlõdsz - rendszer. Pl, ha Lydia drága végigírtja helyetted az instát (oké, dungeont), akkor nem fejlõdsz és ne lépsz szintet.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ennél nem vagy xp hajhászásra kényszerítve, hanem gyakorlásra - kicsit realistább hozzáállás.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ezért indítanék most egy varázslót, kérdésem életképes elképzelés lehet hogy lvl 1-en elmegyek a lover stonig, utána meg nyíl egyenesen a varázsló iskolába? Aztán kalandozok, most értem csak a harcosal a varázslókhoz lvl 26on, de nem akarom elkezdeni, mivel nem lenne értelme.
tisztán a Night Mother-t.<#eplus2>#eplus2>
Amúgy nem, nem valami nagy szám.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PSN ID:misi2mezei
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha más dolgokat szeretnék kinyomni az már másik karakter.
Ezért van az hogy egy karakterrel sosem játszom ki az összes
céhet illetve tartalmat - hogy ne kelljen ugyan azt csinálnom a következõvel.
UI.: Perk ügyben félreinformált engem az Internet.<#szomoru2>#szomoru2>
player.addperk <variable> - ( 000581e7 for Augmented Flames level 1 ; "player.addperk 000581e7")
(To find the perk id type 'help "perk name" 4', then add each level in order). Make sure to put double quotes around perks with a space in them. (This also works with items if you needs to find out their code.)
Some perk id's are listed at Console Perk Codes
This command is currently glitched and the perks might not take effect.
player.removeperk <variable> - Removes a learned perk; does not return the point used to gain the perk. Useful for manually respec-ing your character if you have misallocated a perk.
Perk kodok
Az xp rendszer mindenképp jobb, szvsz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én esetleg még az attribútumpontokat hiányolom. Szintlépéskor perk pont+ magicka/health/stamina + még lehetne rakni itt is mondjuk strenght/dexterity/intelligence trióból valamire, amik szintén befolyásolnának dolgokat. De végülis ezek hiánya sem zavaró.
Az elsõ karakterem (59-es szinten fejeztem be vele a játékot) ugyanúgy kapott perk pontot 51, 52, 53 és így tovább, minden újabb szintjéért.
A második még nem tart ott ugyan (39-es szintû) de hacsak nem ez a csodálatos új patch cseszett el valamit (már azokon túl amiket egyébként elrontott), akkor nem lehet gond a további pontokkal.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Elder Scrolls az pont ettõl a rendszertõl az ami.
Lv50-ig kapsz csak perk pontokat különben.
Lehet nem szeretni a képességek használatából adódó szintlépést, mert vannak hibái, könnyen power-trenelhetõ jónéhány skill, de az XP alapú fejlõdésrendszer sem lenne hibátlan egy ilyen hatalmas szabad világban.
81 a max szint mivel XP-t amivel a karakter lvl-ed fejlõdik csak skill szintlépésbõl lehet kapni.szóval ezt a 81 szintet is csak úgy lehetséges elérni ha minden skillt felhúzol 100-ra.ezt szerintem kicsit eltolták.
jobb lenne ha a killek ill küldetések után is fejlõdnél és nem csak skill szerint.
Harcosommal beköltöztem Ysoldához, mert nem volt, nincs saját háza.
Ebben a formában nem lehet kereskedni az asszonnyal, bár a napi részesedést el lehet kérni.
A "kipihent" bónusz is csak 5%, s ha a "drágám" ágyban van, nem lehet mellé feküdni, s ha nagyon álmos, még kizavarni sem könnyû az ágyból <#wink>#wink>
A wood elfet az íjász karakteremmel kihasználtam, egyébként meg általában nem foglakoztam velük.
http://skyrimcalculator.com/#12544
a smithinget ne tessék leszólni,csak próbálgattam,hogy minél mit lehet csinálni😄
hiába hajtott a kíváncsiság😊
am most csináltam Daedric armort meg egy kardod mert most lett hozzá daedric szívem.direkt minél erõsebbet akartam.az armor alapból 120 armort írt.megittam egy 20%-os növelõ potit és ugyan úgy 120 volt az armorja!ez,hogy lehet?na mind1 megcsináltam.aztán megint egy poti és legendary-ra fejlesztésnél is ugyan annyira fejlesztette fel potival mint poti nélkül.mi a gond?miért nem adott semmi pluszt?asszem 94-en van a smithingem.
a sima csávónál vettem fel és ezután vettem el a csajt.majd oda adtam az elfnek a levelet.erre õ írt egy levelet a csávó nevében és megmondtam a csajnak,hogy az elf át akarta verni mert,hogy nem is a csávóka írta a levelet hanem õ.és azóta állandóan járkált a házamba az elf és ha szembe mentem vele állandóan áradozott,hogy a feleségem a legszebb nõ Skyrimban😄
meguntam és szépen legyilkoltam álmában azt a köcsög elfet....
edit: valszeg mind2 artifact
mekkora josag lenne ha a gyürü NEM csak akkor müködne, ha alapbol werewolfok vagyuk, tuljo lenne (gyk. csak a randomly curset veszi le rola)
mit erdemes itt valasztani, a két karakter szempontjabol, kesöbbiekben befolyasol valamit - például: csak egy quest erejeig van Hircine Skyrimba, vagy ha a tag eletben marad van értelme ? Tehát nem loot szempontjabol nezve