The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
😄DD

Parasite Eve 2, best game EVER!

Solitud-ba merre van a kovács?
normális, en talalkoztam mar többel is - azt tudom, h a skill szintje számít, meg lehet a te szinted is, de abba nemvok biztos

öreg hiba 😊 nincs idöd vagy csak unod ???😊

Szeretnék trainelni Farkas-nál heavy armort de irreálisan magas árat kér érte. Ez normális? 67-rõl 68-ra 4000-et kér.
Ha blockomat akarom növelni 75-re az kb fele anyniba kerül csak.
Bocs. <#zavart1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

jarlaxxe
A patcht javitó patch jövõ héten lesz.

csgery
ez fantasztikus.. és nem jön elõreláthatólag valami javító patch ennek orvoslására?:S
Nem is fog semmi történni a házban. Neked kell nyomozni.

A feladat indításához meg este kell a megfelelõ helyen lenni (temetõ). Ott beszélni az õrrel, szemrevételezni a helyszínt, engedélyt kérni a nyomozásra a steward-tól, majd folytatni a feladatot és nyomozni.

Egyébként ha a fõ vonalat végigcsináltad, akkor bizonyos feladatokat nem fogsz tudni befejezni (ez egy sajnálatos de ismert hiba, hatványozottan áll a legutóbbi patch áldásos tevékenységének következtében, szóval ha az fenn van akkor még több feladat fog beragadni mint annak hiányában).

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

ja közben már rájöttem. Tehát ez IS bugos. most pl a barlangban egy AI szokásos magas intelligenciájával nekiment ész nélkül egy frost trollnak sima vékony ruhában ököllel és rögtön feküdt. Majd mikor kiléptem a barlangból gyönyörûen elrohant, megint élve...

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

csgery
Nos Szerintem bug... este sõt nappal is végigjárta a várost a temetõt a Hall of the dead-nevû helyet is.. végig kérdezgettem mindenkit a városban, de semmi. Aztán cheat-el beraktam az inventory-ba a kulcsot, de hiába belépek a házba akkor se történik semmi.... egyéb tipp?
Kly
Pedig nem tûntem el, naponta többször is rá szoktam nézni a topikra, legfeljebb csak ritkán írogatok 😊
A játékba eddig olyan 28-30 órát öltem, de már több, mint egy hete nem játszottam vele.

Scientia potentia est.

jarlaxxe
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Miután a tetthelyen kikérdezted a szemtanukat utána menj a házhoz mert oda vezetnek a vérnyomok.

De ha ott nem kapsz további utasitást akkor valszeg bug.

csgery
Optional: Purchase Hjerim and enter the house. na nálam ezt nem engedi.....
wedge31

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

csgery
utána olvastam és mindent úgy csináltam ahogy írták... de ez a quest eltûnt nálam..
csgery
Jó de az varázsló nem akarja adni a küldetést:S bebugolt volna?:S
sokan eltüntek :/ 😞 😊

lolll szép baleset, majd egyszer lehet kiprobalom, annyira most nem is értem, meg ugyse tudnam megcsinalni

lvl 81es a tag, nemrossz - a végén 1 ütés a sárkány xd

jarlaxxe
Kell hozzá a " Blood on the Ice " quest.

csgery
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Ugy döntöttem ingatlant veszek skyrim-ben. Minden házat sikeresen megvettem, kivéve egyet. Mégpedig Windhelm-ben a Hjerim nevû házat nem engedi. A probléma, hogy hiába megvan hozzá a pénzem, hiába vittem végig a questeket a Stormcloak oldalon, és foglaltuk elSolitude-t, és hiába kaptam meg a questet, hogy szerezzek házat windhelm-ben nem engedi megvenni. oda megyek a faszihoz, és ott van hogy új házat szeretnék venni.. rá is kattintok, és mond egy olyan monológot, hogy jelenleg nem megvehetõ.... teljesen tanácstalan vagyok.. ha tudtok valamit ez ügyben kérlek segítsetek
wedge31
De eltüntél Kly, gondolom még nem is toltad a játékot egy percet se.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Mielött elinditod a játékot nyomd meg a num lockot és akkor a játékban is menni fog.

Nem tudja valaki ebben a szarban hogy lehet a konzol kapcsoló billentyût másra állítani? Én még ilyen idiótaságot nem láttam egy játéknál vagy programnál sem.
ugye magyar billentyûzeten angol nyelvvel 0 a konzol, és az ö szokott lenni a 0. Hát itt egy kocka az ö. Numpad numlockal és anélkül sem megy.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Kly
Pares írta:

Hát nem tudom... végigvittem a fõszálat, és sajna egy olyan quest sincs, ami fenn tudná tartani bennem az érdeklõdést... Ezúttal úgy játszottam, hogy minimális mellékküldetést csináltam, és csak a fõszálra összpontosítottam, de most, hogy kijátszottam, olyan, mintha semmi se történt volna...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Blades-ekben is oltárit csalódtam, azt hittem, hogy ha Paarthurnaxot kinyírom, akkor elkezdõdik valami új quest, erre meg... blaaah. Imperial/Stormcloack olyan szinten nem érdekel, hogy most én vagyok a hatalmas hõs, mégis senkiszerû közkatona szintrõl kell indulnom, annak ellenére, hogy mindekettõ fél meg volt híva a tudjukhova, ahol láttak is, meg elismerték, hogy én vagyok a dragonborn, erre... blaaah. Az ilyenekre figyelhettek volna, teljesen elment a kedvem a játéktól...

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
Spoiler ?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hogy simába nem tudsz emberi/egyéb nem szörnyeteg lelket befogni.
A black tehát egy olyan grand soul gem, amibe a szokásos kisszámú grand lélekkel rendelkezõ szörnyetegen kívül, az emberek/orkok/elfek/gyíklények és macsekok lelke is elfogható és az mindig grand lélek lesz. Magyarán egy jobb, többcélúbb grand soulgem.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Nem tudom, h volt-e már:
aham, értem, az a gáz, h pont Dragonbol nem lehet íjjat készíteni, pedig szerintem jó lenne egy sárkánycsontból készíül íjj, simán adná magát!

Sõt én már találtam olyan heavy vértet, amivel kb nem is látnak. 😄

Fantusz
Soul trap a varázslat neve, amivel lelkeket lehet kövekbe zárni.
Fegyverekbe enchantolva és varázslat (conjuration) formában is létezik.

Fantusz
Nem engedi, ami azért gáz, mert nem csak páncélok vannak a világon, hanem fegyverek is, s azokból a daedric a legjobb.
Ezzel is az ügyeskedõ-kijátszásba hajszolják a játékost, sokan könnyûpáncél viselés mellett is a heavy ágat perkelik kovácsolásnál.
Lemondanak így az alacsonyabb szinû páncélok craftolásának lehetõségérõl, de megtanulnak ebony és daedric fegyvereket készíteni, 100-as kovács tudománnyal meg a dargon páncélból lehet heavy és light változatot készíteni.
A nehézpáncélban lopakodás sem kizárható, itt nincsenek olyan büntetések, a páncélzatra, mint volt az Oblivionban.

Calver
nem.

"The trees move. Do you not see it?"

smithing dragon perk ha meglesz, fog engedni daedricre tenni ? (mivel mellette van, csak a masik oldalrol közeliti meg:d)

ilyen lélekgyûjtéshez speckó ecnhantolt fegyver kell vagy mi?
elsõnek azt hittem a lélekszopó varázslat az,de az csak...életszívó😊
es mennyi megy abba bele? mert pl ha elmegy az ember es kipucol egy mage erõdöt, akkor összegyülhetne egy pár grand :d

Calver
minden humanoidnak(?) grand lelke van, de az csak Black Soul Gem-be megy bele.

"The trees move. Do you not see it?"

jo kis zene

ok.

Molnibalage
A black soul gembe elraktam két bandita lelkét. Azt írja ki, hogy grand lélek. Viszont a sima grand soul gemben is grand lélek van. Nem értem.

Mitõl erõsebb akkor a black soul gem?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"Sad Keanu, Chuck Testa es egyeb hasonszoru tarsaik"
ezekrül nem hallottam, Chuck Norrisok jok voltak😊 emlékszem AQ20ba valaki a raidböl idö elött beszélt vele, aztán megindult a fight 😊 utanna a leader allitolag kinyomozta a GM-tõl, h kivolt, nem egy highend klan volt, de azert jo volt fejlödesnek, Cruentusba voltam asszem utanna, bar nemsokat - Hunter voltam, imadtam, de akkor épp válság volt a jatekban es nem kellett sehovba a hunter, ahova mentem volna ott meg megvolt, raidre max 1-2 ha kellett, több minek, az meg megvolt lazán, casual guildbe nem mentem, a magány megölt 😊 igy abbahagytam, de minden pillanatát élveztem, s tudom mennyi josag kimaradt igyis, mert BC elött mar senkise raidelt a 40fös instakba, utánna meg már pláne nem - de sok feljegyzés megmaradt, abbol is sok elmenyt kaptam, BC is jo volt, pont jöttek volna a komolyabb raidek, BT meg ezek - dehát nemvolt mit tenni, kileptem, az emlékek örökre megmaradnak 😉

Vagy GW2 😮
hat ez a dirges sztem szar 😊

hmm jo neked😊 még mindig sokat jatszassz vele, vagy csak mikor ugyesik...milyen jo is volt régen, soha nem feledem - remelem majd a köv. MMO is olyan jo lesz legalabb mint a WoW. Nekem itt van mar a konzol, sajna mar nem altom értelmét ujra elkezdeni wowozni, gépem is regi mar, meg túl sok minden kimaradt, elmult 2 évben többször is húzott vissz a vágy, de annyi...majd a köv blizz mmo 😊

PiszkosFred
Megkaptam oket, koszonom szepen.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
De, mai napig is jatszok. Senki sem tudja hogy indult a Drige mania dirge szpem

A mostani "nyil a terdben" is egyik naprol a masikra kapott szarnyra. Lecseng majd mint a Chuck Norris, vegy Sad Keanu, Chuck Testa es egyeb hasonszoru tarsaik. Mindenesetre, most meg vicces 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fehercsoki
Az új patch óta vertikálisan nagyon lassan mozog a kamera,horizontálisan viszont ugyanolyan mint volt,mit lehet ezzel kezdeni?

still