30713
TES
-
#15327 Rengeteg oka lehet, ha modokat használsz, akkor első lépésben azt kellene kiszűrni, hogy nem azok kavarnak-e be.
Az elderscrolls.wikia-n is említik a hibát, sajnos spontán is előfordulhat, bár én még nem tapasztaltam szerencsére.
"PC, 360 - When the skill is activated from blocking an enemies Power Attack, the slow-motion effect may last a lot longer than it should, sometimes indefinately, sometimes until the end of combat. -- This can be resolved by going through a door or entrance that causes a load screen, or waiting an hour in-game if it persists after combat."
-
bega82 #15326 Hát ja, úgy lenne normális. És azt nem tudod esetleg, hogy mitől lehet a bug? -
#15325 Bug.
Nálam csak 1-2 másodperc a lassulás, ami pontosan elég arra, amire a perk ki van találva (kitérni a csapás elől, vissza támadni) -
bega82 #15324 Nálatok is szokott lenni pajzsos blokkolásnál, hogy ugyebár belassítja az időt az ellenfél power attackja esetén, de ilyen qrva hosszú ideig. Belassul minden, lekaszabolom az ellent, és még utána percekig(!) úgy marad minden. :S Nagyon idegesítő, de nem tudom, hogy ez most valami bug, vagy mindenkinek vannak ilyenek. Már rendesen bánom, hogy raktam pontot a Quick refelexes perkre... :( -
#15323 Beöltöztetheted páncélba a mágusodat, nem kapsz manareg csökkentést, mint az Oblivionban (de mégis, mert a robe-k már a játék kezdetén jelentős bónuszt adnak, amit enchanttal majd csak soká tudsz elérni)
Az alteration mage armor perkje viszont azonnal értelmét veszti, amint
egyetlen páncéldarabot magadra aggatol.
Ez a perk a különböző flesh-ek erejét duplázza-triplázza, ha a karakter nem visel páncélt.
Mágusok sokféleképpen fejleszthetőek, de ajánlott a perk kalkulátor, mert mindent tudó "übermágusod" valószínűleg nem lehet, az illusion demoralizáló varázslatai perkek nélkül kb semmit nem érnek.
-
#15322 thx
-
#15321 armor bónusz perk csak akkor működik ha csak "ruhát" hordasz:) Egyébként is halottnak a csók a light armor ha nem full szettet viselsz:D -
#15320 Mért mindenki suna varázshasználót indít? :)
Alig 2 órás az enyém. xD
Lenne egy kérdésem:
A csizma meg a kesztyű (light armor) használható a robe melett? Ha jól tudom van armor perkje a varázshasnálóknak. Használható melette light armor vagy nem adórdik össze? Hogy működik ez? -
IXEMGabeo #15319 ez nem bug, hanem a monkoknak alapból nem látszik az arcuk sehol sem:D -
#15318 Van olyan bug ami kifejezetten durva,szinte csalás számba megy (pl. Oghma Infinium XD ). -nem tudom ez spoiler-e . -
#15317 A maszk csinálja, más esetben nem tapasztaltam ilyet. Ehhez hasonló még az ősi dark brotherhood süsüs bug, de akkor csak a kari haja tűnik el. :D -
#15316 Ez a játék imádnivaló. A bugok egy része eléggé szórakoztató :) -
#15315 Aha!
Az arctalan nő.:D -
#15314 Általában gyorsutazásnál vagy betöltésnél van ez. Egyébként a robe meg az említett maszk kombinációja okozta bug ,ha jól tudom :) -
#15313 Fura,nincs arcod? -
#15312 Az,nagyon unatkozhatott már. Én ha unatkozok, kovácsolok,fejlesztek,enchantolok stb.. :D Felöltöm a munkásruhát.:D -
#15311 Archmage Robe + Morokei -
Gery Sniper #15310 Köszi! Ezt nem tudtam hogy ha elküldöm ujra vissza lehet venni! -
#15309 Beteg :)
-
#15308 Bocs tényleg :) -
#15307 Hogyne. Elküldöd, felveszel mást, aztán megsazabdulsz tőle és újra felveszed a kísérődet. Akárhányszor. -
#15306 Poén.:) -
Flora2 #15305 "...kifilézte a Brotherhood..." A Mythic Dawn. Én is ott voltam. :D
(Egyébként egyetértek.) -
xido #15304 nem..de próbáld meg..annak idején Janessa-val próbáltam,lerázott,hogy majd akkor,ha nem lesz kísérőm -
Gery Sniper #15303 Hi! Ha már van követőm, pl: Lydia, de nem viszem magammal, akkor nem lehet felbérelni azok közül akik a kocsmákban elérhetők 500 pénzért? Boethiah Calling questhez kellene....... -
#15302 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem :)Ha meg megölöm akkor a szürkeszakáll vallási szekta nem fog tárt karokkal fogadni, gondolom. Már eldöntetett. a Bladek amúgy is egy beképzelt banda volt mindig is. Túl nagy az arcuk. De fontos már a küldetésük is. Azt is bukták mikor Uriel Septimet kifilézte a Broderhood. (ott voltam :)) Most meg sírnak hogy kevesen vannak. Örüljenek sztem hogy ennyien maradtak. Kussolni kéne, nem gajdánkodni. :) -
#15301 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amíg nem teljesíted a küldetést, nem vesz tudomást rólad a két Blade - hogy ez neked mennyire hátrány eldöntheted. A játék annyira szabad, hogy el sem kell kezdeni a főküldetést, s mégis több száz óra játék lehetőséget ad, de vannak "önkéntes kötelezvények" Nem kötelező Companions tagként vérfarkassá válni, de amíg ezt elutasítod, nem veszenk rólad tudomást a céhben, az öreg sárkányt sem kötelező megölni, de amíg nem végeztél vele a Pengék nem állnak veled szóba (utána se nagyon, hisz megoldottad a legnagyobb problémájukat) -
Flora2 #15300 Kösz a választ!
Jagi: én is megkedveltem, én nem öltem meg. szerintem ez nem lesz hátrány. Általában nekem semmi bajom a sárkányokkal, ha nem támadnak meg. Ha támadnak is, akkor is olyan kis helyesen biccentik oldalra a fejüket, amikor a földre szállva nézegetnek. :) -
#15299 Arngeir valami olyasmit mondott, hogy a Blade-k mesterien avatkoznak bele olyan dolgokba is, aminek a következményét nem láthatják át.
A Pengék, szándékuk szerint a gonosz ellen küzdenek, de hogy ez mennyire sikerül nekik... kérdéses.
Mennyire látnak tisztán, amikor elküldik a Sárányvérűt a piszkos munkát elvégezni?
-
#15298 A SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Származik valami hátrányom belőle? Megkedveltem.Vénfaszsárkányt muszáj megölni? -
#15297 Egy játék miatt nem fogok japánul tanulni. Elég sok időt beleöltem a spanyolba így is. -
#15296 Ha felveszel küldetéseket náluk sárkányok megölésére akkor veled mennek segíteni. Ennyi. Ezen felül nem lesz velük semmi csak naponta tréningeznek, járkálnak, alszanak. :) -
Flora2 #15295 Ulfric hangja azért angolul se rossz... :)
Kérdésem, hogy van-e bármilyen értelme újabb blade-eket toborozni a Blade-ekhez? Már két régi, kiszolgált csatlósomat hozzájuk adtam be, megköszönve szolgálataikat, az inventory-jukban hagyva némi ajándék stafírungot, fegyvert, ezt-azt, hálám jeléül, lássák, milyen bőkezű urat szolgáltak. De mi lesz velük a Blade-eknél? -
#15294 Tanulj japánul, ott elég jól eltalálták a hangokat. :D Ulfric hangja nekem különösen tetszik japánul (persze az angol feliratozás be van kapcsolva). Ha valakit érdekelnek majd felrakhatom egy megosztóra a nyelvi fájlokat. -
#15293 Annyira nem rossz a spanyol szinkron mint amilyenre számítottam, de azért azt nem értem, hogy a bardhoz miért nem tudtak behívni valakit az utcáról aki tud énekelni, hogy felénekelje azt a pár sort. Mert így most csak simán elszavalja a csávó :S, angolban énekelte is. -
#15292 Na végül megtaláltam a language opciót. Átállítottam most a steam elkezdett valamit letölteni de gyorsabban jön mint ha az egész játékot szedné le, úgy hogy valszeg csak a nyelvet updateli remélem most szinkronnal meg mindennel spanyol lesz. -
#15291 Sziasztok a következő lenne a kérdésem!
Eredeti a játékom és steamen keresztül megy. Spanyol nyelvvizsgára készülök és szeretném egy kicsit a játék közben is gyakorolni a nyelvet. Tudom, hogy van teljesen spanyol verzió spanyol szinkronnal együtt ami nagyon jó egy 300 órás játéknál.
Mivel a steam nemzetközi hallottam, hogy akármilyen nyelven veszem meg a játékot ha steames akkor át tudom állítani.
A kérdésem az hogy hogyan? Ha átállítom a steam klienst spanyolra és nem a DVD-ről teszem fel hanem letöltetem vele, akkor spanyolul fogja leszedni a játékot, vagy van valami kevésbé időigényes megoldás is erre.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
#15290 Na 50 órát beletoltam a játékba, nemsokára vége lesz! Már csak 250 óra van hátra. -
#15289 értem, köszi mindenkinek -
mike01010101 #15288 Köszi, ez működik.