The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I used to be telling arrow in the knee jokes, then i took an arrow in the knee.
Kopiati
Pontosabban a X-es helyén nincsen semmi.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Elküldtem, a III-as térkép által jelölt helyen nálam nincsen semmi...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

az mi is volt a wowban 😊 ha jol tudom te sokaig nyomtad, WoW topikban is evekig voltal, mar nem jatszod ?

miért szerepelt volna a le batman, csak azt ne mond h xar lett, mert en aki nem jatszotta tudom h eleg komoly lehet😊 lol

berlinboy6329
Map revealer nincs?Ami a játékban egmutatja,h mi hol van csak el kell oda gyalogolni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

lol 😄DDD na akkor mindjart szét is nézek... kurvanagy poén szvsz :d

francois
Egyébként itt az összes térkép és kincs lelõhelye:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.gamersheroes.com/elder-scrolls-v-syrim-treasure-map-guide

Kopiati
azz😊

francois
Õ nyitja ki az utolsó ajtót a túloldalról és egybõl rádtámadt? Elvileg automatikusan elõjön egy párbeszédablak.

grebber
Valami gépet kell aktiválnom Mzulft Aedrome barlangban.
Valami nagyon nem kóser mert ebbe a helységbe érve rámtámadt egy varázsló aki halhatatlan. Nemtudtam mit tenni ellene felnéztem youtubra.Ott érdekes modon nem harcolnak hanem segít beizzítani a gépet.
Akkor rám miért támadt ?

Next PC upgrade: 2022

Magh
Valójában elég értelmetlen, hiszen egy csoportos támadás közepén nem tudod elcastolni. Én Invis-el szoktam bemenni az ellenséges táborba és középen ellõni, mókás. De a sima Frenzy dual castolva (én vámpír is vagyok, +25%) ugyanúgy mindenre hat (legalábbis eddig, lvl 40), területre. Ugyanúgy megölik egymást, negyed manából, távolról lõve. Call to Arms és pacify dettó.

De nekem spec a többi master spell sem jön be. Destro szintén elcastolhatatlan, talán ez is láthatatlanul. Conjuration Thrall-ok meg eszelõs manába kerülnek, teljes bart leszívja, aztán az elsõ keményebb mob lecsapja. Bár, ha lenne egy makróm, amivel váltogatni tudom az Illusion/Destro/Conjuration geart, az sokat segítene..

francois
Leifnerr? beragadt küldetés. Kb a játék eleje óta ott van, kiderítettem, hogy hol van a családja és úgy sem adja be a párbeszédopciót. Legfeljebb a gyerekkel tudsz kergetõzni😊

PiszkosFred
Elkuldened a kincsesterkep screenshotjat az info(kukac)elderscrolls.hu cimre? Epp azokat gyujtjuk ossze, es mivel elegge random talalhatoak, nehez mindegyikrol screent csinalni. Persze, csak ha nem gond.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Molnibalage
A perkjeim száma = level vagy level-1?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kopiati
Szereztem egy kincses térképet, kincs helyét meghatároztam, (tökéletesen), csak a kincses láda nincs ott a víz alatt. Megoldási ötlet?

Találtam egy hullát egy barlangban, és kiadott egy küldetést, hogy tájékoztassam a családját, a családja meg van, de nem jön elõ az opció...
Ötletek? (betöltés nem mûködött)

Az mitõl lehet, hogy Markath-ban nem ajánlják fel újra, hogy vegyek házat? Elsõre nem volt annyi pénzem és mondtam, hogy nem. A küldetések között ott is szerepel, hogy vegyek házat. De most hiába megyek, csak nudli...
Steamon nem fogják árulni..?
Egoraptor
Nude Females mod-ot próbállta valaki?

Szerintem vicces<#eplus2>

Baaaah.<#gunyos1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Lunki88
Csak annyi hogy utána Esbern mindig kijelöli a térképeden egy sárkánynak a helyét amit meg kell ölnöd. Max. 3 embert lehet beállítani Blade-nek ha jól emlékszem.
Azután, hogy kinyírtam Paarthurnaxot, adnak a Blade-ek valami küldetést? Vagy csak a követõket lehet Blade-ekké tenni, és ennyi?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

PiszkosFred
Eladni maximum. Megjavitani nem lehet, es lelkek tarolasara sem alkalmas.

sevendoor
fragment soul gemekkel lehet kezdeni vmit?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

"lehet én vagyok a Dragonborn", de kaptam egy nyilat a térdembe <#idiota><#idiota>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Lunki88
Ez is szokott még lenni: "a tesóm odakint sárkányokkal harcol, és mit jut nekem? - õrszolgálat" 😄
én már hallottam olyant is õrtõl,hogy azt mondta "lehet én vagyok a Dragonborn"😄
mármint ezt magáról mondta.

PSN ID:misi2mezei

Most néztem a master Mayhem spellrõl egy videót... KELL !!! 😄

wedge31
Itt is felismernek, hogy te vagy a dragonborn.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

PiszkosFred
Itt is felismernek neha, de ugyanugy a rangletra "aljan" kezd az ember ha uj csoporthoz csatlakozik, mint egy zoldfulu kalandor. Csak attol nem lesz azonnal vezeto, mert megmentette a vilagot.

Lunki88
Pedig emlékszem még Oblivion-ban úgy volt hogy mindenki "the hero of Kvatch"-ozott meg el voltak ájulva ha meglátták a karakterünket. 😄 Asszem még akkor is felismerték sokan ha az arénában grand champion lett belõlünk.
Nemrég néztem videót, én se láttam ott "szabadon fõzés" opciót...

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

PiszkosFred
Ismeretlen nem, de senkinek senki.

lehet csak úgy találomra is fõzni?én nem találtam ilyen opciót ezért hanyagoltam is a dolgot.voltak alap receptek és csak azokat tudom csinálni.nincs olyan lehetõség mint az alchemy-nál,hogy kevergetem ahogy akarom.

PSN ID:misi2mezei

Lunki88
Nyilván a sárkány is azért repül hátrafelé az 1.2-es patch óta mert nyilat kapott a térdébe. 😊)
Blackreach-be vissza tudok egybõl jutni? Vagy állandóan végig kell verekedni magam Alftand-on?

PSN ID: Lord_Mortanius

Ha befejeztem a fõszálat, akkor szép meg jó minden, hogy most én vagyok a hõs, meg Arngeir aszongya, hogy most de jó lesz nekem, mert azt csinálok a hatalmammal, amit akarok, de néhány kósza õrön kívül valaki fontos ember is megjegyzi, hogy hát véletlenül nem én mentettem meg a világot? Gondolok itt pl. arra az esetre, ha a Companionokhoz akarok csatlakozni, vagy a Birodalomhoz/Stormcloakokhoz? Szóval változik valami, vagy továbbra is egy ismeretlen senki maradok ezeknek?

yesname
Miért a karját?
Malukah

Van rajta felesleg, de daginak nem mondanám.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Fantusz
Nem is egy szépségversenyre készült a video.
Kellemes, szép hangja van a leányzónak, s ez a lényeg.

Köszi szépen mindenkinek a válaszokat. 😊
PiszkosFred
http://www.facebook.com/malukah7

Meg sem merem tippelni, ha o "dagi", vajon milyen jelzot hasznalsz akkor a tenylegesen tulsullyal kuzdo holgyekre...

Köszi, ez a link nekem is nagyon tetszik.Gyakrabban fogom olvasgatni, mert jobb, mint a kézikönyv!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Próbálja takarni, de látszik az arcán, hogy dagi. Szép hangja van, de ennyi, semmi több.
Fantusz
Meg kell ismerned a tárgyakon lévõ mágia "természetét", ahoz, hogy te is tudj csinálni olyat.
Ez abból áll, hogy szét kell szedni mágikus tárgyakat, s a rajta lévõ hatást így megtanulod, s használni tudod.

A cuccokkal nem a boltokba kell rohanni, hanem az enchant oltárakhoz, s lebontani mindent, amit még nem ismersz.
Érdemes a boltokban is nézni a kínálatot, mert ott általában hamarabb találsz egy-egy értékesebb darabot, mint lootban.

Paralyse enchatot lehet tenni fegyverekre, ha "megtanultad a természetét", 1sec-re érdemes állítani, több fölösleges.

PiszkosFred
Hatha segit: enchant

wedge31
Csak egy szétszedett tárgy tulajdonságait tudod enchantolni.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Igen fegyverekre pl. Például paralizálás varázslatot lehet tenni? Vagy csak ha szétszedtem egy tárgyat annak a tulajdonságát tudom felrakni?
Konkrétabban milyen tárgyakra gondolsz?Mert a páncélokra és a fegyverekre enchanttal.

Most néztem meg egy YouTube-os videót..., mekkora láma vagyok!A fõzésnél persze, hogy nem írt ki semmit, mert nem klikkeltem a baloldalon lévõ FOOD feliratra...<#falbav>