The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Tul sokan vannak, igy nem maradt ido es energia az egyes kiserok hatterenek kidolgozasara. FO3 es FNV vagy Dragon Age esetben alig volt par valaszthato tars, de azok egyedi ertekitelettel, parbeszedekkel, hattersztorival, dontesekkel. Ennek ellenere semmi penzert sem kalandoznek tars nelkul, fun ahogy jon utanam, vagy hogy meg kell menteni a segget neha. Meg akkor is ha, nema. Ha nem jon mogottem fel percig, mar aggodom, hogy a hulyet megette egy medve vagy leesett a hidrol. Tars nelkul sokkal sivarabb az egesz jatek, egeszsegere aki nem visz egyet magaval.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Lacee
bizony, jó kis baldur's gate és társai-szintû karakterek kellenének még a játékba, és közel tökéletes volna.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

grebber
"lövös" varázslatokat kitõl lehet venni? Ennyire vak lennék?
15-ös szinten vagyok és lõni nem igen tudok mert nincs olyan spellem

Next PC upgrade: 2022

jarlaxxe
Pedig látom vágod a szitut ezek nem társak csak igahordó szamarak ha volna velük rendes párbeszéd, interakció akkor érdemes volna hurcolászni öket igy nem kellenek.
És nem szégyen az ha valakinek azért kell mert egyébbként nem boldogul ez egy viszonylag szabad játék mindenki ugy tolja, ahogy akarja.

BEAST
Persze tudom, néha reagálnak a környezettükre. Megy a "nézd má' ott egy barlang" meg "most meghalsz te sárkány!", de ez nagyon kevés. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Laza
Néha szólogatnak, de tényleg lehetne egy kicsit több részük a párbeszédekben is ... mint pl a Dragon Age-ben.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

BEAST
Az õ lánya a kovács, nem? És ha jól tudom õt nem is viheted magaddal. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Proventius lánya, aki veled van? arról beszélsz?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

BEAST
Látszik te is valami min-maxolós csodagyerek vagy. Rögtön arra gondolsz, hogy a társ azért kell, mert különben nem boldogulna az ember. Pedig nem errõl van szó. Csak azt sajnálom, hogy nincs igazi személyiségük, saját véleményük a társaknak, de még így is érdekesebbé teszik a kalandozást és nem kell egyedül rohangálnom a nagyvilágban.

Molni elvileg Whiterun kocsmában a Nord csaj akivel bunyóztam az is nehéz páncélos, Faendal nagyon jól lõ íjjal egy ideig vele voltam, jelenleg Farkassal vagyok😊 Markarth cityben a kocsmában szintén verekedni kellett az egy nem is tudom talán Breton, de nem vagyok benne biztos, akkor elvileg a Dusnikh táborban egy ork is csatlakozhat hozzád szerintem az is jó harcos és még egy bányász nõ is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Laza
Engem a kísérõ mozgása zavar néha. Pl a vízesésnél lévõ elhagyatott börtönbe egyszerûen nem tud velem bejönni ... simán nem jön át a vízesés tetején, ha odaportolok akkor is a másik parton teszi le ... pedig jó lenne, mert sok a felhozandó cucc 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

jarlaxxe
Társ csak a pussyknak kell én mindig egyedül mészárolok.

BEAST
Az elsõ játékomban én is Lydiát választottam, de rá kellett jönnöm, hogy nála csak jobbak vannak. Ha harcost szeretnél a Solitude-i házörzõ Jordis jobb.
A mostani karakteremmel inkább sunnyogós társat választottam. Erre eddig a legjobb a Whiterun-i "vadász-üzletben" található darkelf nõszemély. Két (+25% crit chance) tõrrel és egy íjjal meglepõen jól boldogul.

Laza
Én csak Õt viszem ... pedig Én is 1h+pajzs kombóval megyek. Néha kap egy kétkezest, akkor azzal oszt. De sokszor használja az íjat is, és akkor távolról keneget 😊
Sokszor hasznos, ha kemény ellenek vannak ... õ tankol, Én meg olyankor távolról osztok.

Nemrég figyeltem meg, hogy Õ is kivégzi az ellenfeleit. Egyszer csak hallom egy kivégzés hangját és látom, hogy megfogja a vállát és gyomron szúrja az ellent 😊

francois
Benorral kalandozok, sztem erõsebb.

Molnibalage
Még egy kérdés. Ti kit használok harcos kísérõnek? Én a játék eleje óta Lydiát? Van nála táposabb..?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

francois
Blackreach az vmelyik fõküldetéshez tartozik?

Calver
igen. minden Companion-ra, aki tud trainelni, és fel tudod venni segítõnek.

#11596: de neked ez az elsõ TES játékod, nem-e? szerintem itt sokaknak volt tapasztalata a sorozat korábbi részeivel, ezért tud mindenki nagyon könnyen belerázódni.

"The trees move. Do you not see it?"

eddigi legnehezebb küzdelmem egy bányában történt amikor is

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kb. 5x-re mentem neki, hogy megtisztítsam a Gauldr-tól a bányát a fõellenség egy Varázsló Draugr volt, nemcsak, hogy rendelkezett a kiáltásommal, de e mellett még folyamatosan lövelt tûzgolyót rám az egyik madárfejû szobra...aztán a közelharcban se volt gyenge, de ott bezony a sebzésemnek köszönhetõen alulmaradt, viszont addig a pillanatig varázslatokkal próbálkoztam, de aztán hanyagoltam, mert mindig újratöltötte magát. Rájöttem ott abban a pillanatban, hogy vmilyen úton módon csak a közelharccal tudom elintézni😊 végül sikerült

ez csak egy szimpla mellékküldetés volt Miscellanous féle

szerencsére ma elintéztem 2-t is, de õket elsõsorban varázslattal sokkal könnyebb, mert, hiába fejlesztettem ezerrel harcra, kétkezes fegyókra a karakterem még így is szívósak voltak egyiküket a Paralize féle Scrollnak a segítségével öltem meg a másikat pedig egy kõ mögül mindig szemben álltunk egymással és folyamatosan tûzlabdákat kínáltam neki😄😄 aztán odamentem lecsaptam rá egyet õ csapott egyet sikerült blokkolnom is és aztán megint rácsaptam a Dwarwen warhamerrel és kimúlt😊 furcsa mód közel mentem a Mammutokhoz és azok meg elkezdtek kergetni😄😄

hmm tegnap megtaláltam a 2.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
shout powert😊 az a neve, hogy Fear, és elmondom azt is, hol találjátok-> Markarth citytõl délre az Ork (Dusnikh) tábor felé lesz egy csomó lépcsõsor, Forsworn ellenfelek és fel kell menni utána a toronyba, meg kell ölni a végén egy Delena nevû Hagravent és ott lesz a szöveg😊

Molnibalage
Ti hogyan haladtok ilyen gyorsan? Nekem hegyekben állnak a nagybetûs küldik is, nemhogy a misc-k. Markatbe most mentem el, csattan az állam, hogy milyen szép a város kidolgozottsága. Solitudon lényegében csak áthaladtam, be sem jártam még. Riftenben kószáltam még egy kicsit és itt-ott kisebb faluban.

76 óra van eddig benne. A 200 órás becslésem igen optimista volt. 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mondtam.. Alkímia boltokban.
😮 wtff, Adela is vonatkozik ez, mert akkor tanulok gyorsba egy kis archery-t, mondjuk mar vegigvittem, de még ugye tud feladatot adni a klán - h is van ez ?😊

SzirmosSzisza
Elvileg a mágusoknál egy arcnál van fixen. De pl az Azura Star küldetésben 3-at össze lehet szedni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
elvileg 75+ kéne 4500+ zsetont kérnie érte.
de, ha Companion küldisorozatot végigviszed, visszakérheted tõle az árát <#hawaii>

Molnibalage
43. szintû vagyok. Kinél keressem...?

Molnibalage
Ilyen magas szinten minden drága.

Molnibalage
Nem igazán értem, hogy mit csinált. Ergo lemásolni sem tudom. Ja, nem is akarom...

SzirmosSzisza
Kb. Whiterunban fent nyomattam enchantolást és annyi volt, hogy kimentem lopakodva a varázsló szobájából és stealthben agyonütöttem valakit 😄 2-3szor eljátszottam.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Na jó, de aki egy mammutot le tud verni, annak az óriás meg se kottyan.

Calver
tudom, azért kapott csak zárójelet <#hawaii>
viszont hajlamosak mammutok (két m, kedves tûzróka) közelében lógni, és csöppet megnehezíteni a kétlábú életét <#bohoc>

Shiwo
leginkább a daedricküldetések során

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

de videoban lattam, h venni is lehet vhol, de ne kérdezd hol

Calver
alkimisták, vagy wikin megnézed.

Szinted növekedésével meg fognak jelenni alkímia boltban... az a legbiztosabb forrás.
lolz😊 nekem mar van 3 is - Ysgramor tomb talaltam egyet asszem, akkor Kodlak szobaja (companion whiterun) - plusz Iversted be volt egy mellék küldi vagyis misc - egy bolond csavo a nõvérét/hugát keresi, leuszul a faluba a vízbe, ott lesz a csontváza (jaaaa igen itt is van 1) megtalalod a kis taskajat, lootolod es ott is van egy szív, nagyon egyszerü, aztan visszamész a faszihoz, és ha azt mondod neki h itt a nyaklanca, MAJD utánna mondod azt h de meghalt, akkor is kapsz egy szívet asszem - probald ki

ps: akkor lehet abba a tomb nem is volt, csak kevertem vmivel

Fõleg, hogy az óriásnak csak Greater lelke van. 😄
Calver
pontosan.
konkrétan ha végigviszi a kétlábú The Black Star küldit/talál pár Black Soul Gem-et, az kb az egyetlen módja annak, h a játék elején nagy lelkekhez juss - mivel alacsonyabb szinteken nem fogsz mammuttot (és óriást) lecsapni.
késõbb csak a legegyszerûbb/kényelmesebb.

Molnibalage
És hol lehet szívet találni hozzá? Én még egyet sem találtam...

Molnibalage
Akor annyi az értelme, hogy könnyebben jutsz nagy lélekhez, mert egy piti kis banditából is kinyerhetõ és nem kell egy nagy monsztát agyoncsapni?

Más. A Dark Bro vezér halálát bárkinél lehet jelenteni? Vagy csak Markathban? Ha másol is lehet, akkor számít, hogy hol jelentem?

A fõszál szempontjából mit számít, hogy a lázadókoz vagy a másik táborhoz csatlakoznom? Mert bármilyen hihetetlen, még mindig nem csatlakoztam egyikhez sem. Ennyire hosszú RPG-vel nem nagyon találkoztam még.

[\spoiler]

xfaktor reklam?:d egyébként értem, igy akkor mégtovább eltart neked, feltételezve, h idö hianyaban is jatszod amikor tudod.

Kly
Nincs rá idõm/lehetõségem.

Scientia potentia est.

Nem tagadom vannak hiábi a játéknak ,d emelyiknek nicnsnek, de mikro felmész tiszta idõben egy hegy-re és körrbe nézel és mikor látod 10000km-rõl a Solitudot vagy akármelyik messzi pontot és megy a felhõ stb. ezek a látványok egyszerûen annyira magaslatba emelik ezt a játékot érzékileg! Nem mondom ,hogy nem ,de nem nagyon láttam még olyan játékot pedig játszottam sokkal amiben ennyire jó lett volna leülni megállni és csak nézelõdni,hogy mennyire olyan mintha majdnem ott lennél! 8)
😄DD btw DB ruha van rajta ? mert azt mar varom, remelem jo kis cucc lesz=)

Megvan köszi!
Na meglesem
SzirmosSzisza
Bemész, mész picit egyenesen, lesz 1 nagy kapu, na akkor túlmentél, picit vissza, balra van ilyen lépcsõ felfele, ott megint van 1 kapu, mögötte nagy udvar, na oda ne menj be, hanem jobbra van a kovács (balra meg ilyen íjakkal foglalkozó arc)