30713
TES
  • Calver
    több mint valószínű instant kékhalál lesz a vége oprendszer telepítés nélkül.
    privátot nézd meg, amit küldtem 5-10 perc felpakolni, és minden felesleges szemetet kiszedtek belőle.
  • bega82
    Mondjuk igaz, tényleg megzavarodhat egy ilyen átpakolástól. Na majd meglátom akkor! Kíváncsi leszek. :)
  • Fantusz
    Gondolom az a vinyó egy másik vasat működtetett, és vannak rajta olyan driverek, amelyek neked csak bekavarhatnak a zavartalan működésbe.
    Le lehet szedni azokat, de időt egyeltalán nem spórolsz vele (XP telepítés kb 15 perc).
    Már az is kérdéses, hogy a gépbe helyezve elindul-e a jelenleg vinyón lévő OP rendszer, vagy teljesen összezavarodik attól, hogy nem találja a megszokottt vasat.

Próbáld ki, és ha elindul, eldöntöd, hogyan tovább, de mivel a gép nagyon alulról súrolja a Skyrim minimális igényeit, hasznosabb lenne egy minden fölösleges tehertől mentes rendszeren kipróbálni (persze, ha nem fut, akkor érezheted, hogy elveszetegettél X időt a semmiért)
  • bega82
    Mondjuk nem sok kedvem lesz újrahúzni az XP-t. Nem elég, ha egyszerűen csak a megfelelő drivereket felrakom majd?
  • Fantusz
    XP-vel próbálnám, de nem azzal, ami a vinyón van.

Fel kell rakni az OP rendszert, a drivereket (alaplapi lemez, VGA driver, stb), és úgy megnézni, hogy fut-e rajta a Skyrim.
  • bega82
    Szereztem egy régi vinyót, Maxtor Diamondmax 21 80 GB PATA... ezzel kipróbálom ma este, ha minden jól megy. Azt hiszem van rajta egy XP, azzal próbálhatom, vagy tegyek fel egy win7-et?
  • Fantusz
    Máguskák között a conjurer lett az ász.
    Nem tudom, hogy ezt szándékosan alkották így, vagy csak nem figyeltek a részletekre, de az idézők két területen is pusz előnyhöz jutnak.

1: Enchant.
    Minden kaszt előtt egy elérhető lehetőség a lelkek befogása, de az idézők ezt úgy tehetik, hogy közben még erősödnek is.
    A suol trap használata a conjuration skillt irdatlan gyorsan fejleszti.
    Conjurer összevásárol olcsó, üres lélekköveket (petty, lesser, common), s vagy az idézett fegyverével, vagy a varázslattal soul traplova megtölti azokat gyenge lelkekkel - összegyűjti az olcsó fegyvereket (tőrök, kardok), s az enchant oltáraknál legyárt jónéhány kevésbé hasznos, de értékes bicskát (pl. paralyse, turn undead enchat), amit szépen elad.
    Fejlődik az enchant is, de a lényeg, hogy az idéző tudománya gyorsan, erölködés nélkül kúszik fel 100-ig.

2: Atronach Forge
    Ez a titokzatos felépítmény a winterholdi kollégium pincéjében található.
    Nem egy nélkülözhetetlen szerkezet, de ki látja igazán hasznát? - természetesen a conjuration mesterek :-)
    90es conjuration képesség szükséges a "Conjuration Ritual Spell" küldetéshez, s az egyik jutalom egy Sigil kő (hasonló, de nem ilyen kavicsokat gyűjtögettünk Oblivionban)
    A Sigil követ az Atronach Forge-ba helyezve bonyolultabb hókuszpókokat is végre hajthat a hősünk, ha ismeri a "titkos" recepteket.
    Készíthet varázstekercseket, elementál idéző varázsbotokat, varázskönyveket, de daedric páncélokat is elővarázsolhat.
  • Gery Sniper
    Bakker tényleg, annyira a pusztítással vagyok elfoglalva, az Enchant ágat meg nem húztam...:-/ Kössz az infót
  • Fantusz
    A hatást tanulod meg, nem az értéket.
    Arra, hogy milyen erős enchantot tudsz csinálni, a skill, a perkek, a lélek ereje, és az esetleges módosítók (italok) lesznek hatással.
    Hiába szedsz szét egy 100% resist disease amuletet, az nem jelenti azt, hogy képes leszel olyat össze is rakni, a hatás megtanulásához meg elegendő egy 10%ost szétkapni.
  • Gery Sniper
    Hi! Kezdettől fogva szedek szét cuccokat az enchant miatt, de persze ahogy egyre jobb cuccokat szerzek jó lenne azokból is megszerezni, de ha már van egy hasonló típusú enchantom akkor nem engedi! Pl: megvan az ami +20 Hp t ad, de már találtam olyat ami +60 adna, de nem engedni szétszedni mivel already know... Akkor WTF ?? a jobbat nem tanulhatom meg???
  • ratgab
    Srácok offline módban tudtok játszani. Valamit a steamesek éppen szervizelnek a szervereken.
  • ratgab
    Megvan a probléma oka! Steam kliens frissítés érkezett!
  • bega82
    "What's in your hands? Over-priced popcorn and your woman's purse containing your testicles."
    Nagyon nagy!
  • ratgab
    Nálam semmi nem indul jelenleg steamről... valami központi probléma van gondolom.
  • unusual
    Ugyanezt írja most nálam is.....
  • figura38
    Preparing to launch The Elder Scrolls V: Skyrim...
  • unusual
    Ez szerintem hülyeség! Volt olyan küldi sajnos amit csak konzol paranccsal tudtam megcsinálni.....3achievment hiányzik.....
  • figura38
    Szevasztok!

Nemes egyszerűséggel nincs szerver, vagy csak frissítés van?
    Basszus nem tudok játszani...
    Nem igazán lopta be magát a szívembe ez a Steam...
  • McHaals
    ez vótmá?

• Molnibalage
    Én vettem észre, hogy ez történne. Egyébknét meg leszarom. Nem a Steam akármikért játszok...
  • enlightened
    Ti használjátok a konzolt rendszeresen? Én azt hallottam, hogy állítólag ha használom, akkor a Steames achievmentek deaktiválódnak, tehát nem fogok többet achievmentet kapni :S
  • Troyan
    hát most hogy felhoztátok ezeket, valóban nem érdemes mmo ban gondolkodni. én a nyílvesszőket vagy az el nem tűnni akaró ice shardokat sexchange console paranccsal szoktam megoldani. azzal pikk pakk megvan.
  • Hoz_Hun
    Tegnap sikerült megoldani, a karakterem vállába beleállt (és eltünni nem akaró) nyílvessző problémát. Bepakoltam az összes nyilamat egy ládába, becsuktam és erre eltünt a vállamból a nyíl. Azután újra magamhoz vettem az nyilaimat és szerencsére nem szúrta vissza magába azt a nyilat.
    De azt olvstam az is működik, ha hagyjuk magunkat párszor eltalálni nyillal. Ez a bug sokaknál előjött. Nálam a ládába pakolás bevált.
  • Hoz_Hun
    Ha multi lenne nem is játszanék vele. Arra nincs szükségem, hogy a városba beérve azt lássam, hogy két örjöngő ork éppen lemészárolta az egész várost beleértve az árusokat is akiknél épp meg akartam szabadulni a teli zsákomtól. Arról nem is beszélve, hogy kifosztanák a házamat és a 20 szintel magasabbak kinyírnának és kirabolnának szórakozásból. Vagy hogy lépten nyomon lenyúlják a lovém a zsebtolvajok, vagy elvágják a torkom míg egy kocsmában alszom, és még sorolhatnám...
  • Windimp
    Ja, és elképesztően élvezetesek tudnak lenni lényegtelen részletek. Növénygyűjtés közben egy kisebb árnyék húzott el a fűben, felnéztem és pont sikerült elkapni a lepkét. Ez inkább solo játék.

Másrészt, szinte kizárt szerintem, hogy mindenki betartaná az íratlan rpg szabályokat, pl. tipikus lenne városok közepén egy szürreálisan mozdulatlan tömeg, egy-két ugráló idegbeteggel.
  • Hoz_Hun
    Én is újra megkaptam a "The Legend of Red Eagle" questet, de azt hittem bug és mivel előtte volt egy mentett állásom visszatöltöttem és nem vettem fel újra.
    Amúgy én annó ott hagytam benne a kőben a kardot, amivel kinyitottam a bejáratot a kriptába. A szerzett cuccot meg eladtam már rég. Akkor a kard vajon még ott van a kőben vagy az is "rezetelt"?
  • Count Adyn
    Hjah dual bound swordos mágusomon még +100% 1hand dmg enchant is felvan dobálva a ruhadarabokra összesen:D Elég táp, conjuration skill ből is számítódik a weapon dmg-je, lopja a lelket, ugyhogy gyakorlatilag nem is kellett semmin item re várni:)
  • bega82
    Hát ja, tényleg olyan brutális, ha megfelelő stamina is van, hogy egyáltalán nem hiányzik az embernek a védekezés.
  • Count Adyn
    Mondjuk nemis kell, le lehet kaszálni mindenkit a 3-as kombójával mielőtt visszaüthetne ha jól csinaljuk:D
  • bega82
    Sehogy. Dual wield-el nem lehet védekezni. Valószínűleg ezzel kompenzálták azt, hogy ilyen karakterrel lehet a legnagyobbat sebezni. :)
  • Calver
  • morcosqtya
    Skyrim: éppen az tetszik benne, hogy eszméletlenül sok hely és rengeteg féle hangulatú helyszín van.
    Sokszor csak vadászgatok a síkságon, domboldalon, és elvagyok.. szedem a növényeket, stb, a dinamikus időjárás pedig teljesen működik (ugyanarra a helyre visszamentem más időben, hogy barátnőmnek megmutassam a helyszínt (7000 lépcsős kolostor felvezető ösvénye) és esti szállingózásban teljesen más mint nappali hóviharban..)

Az egész mint egy nagy kaland.
    A sárkánytámadások külön élmény.. az üvöltésük, a dübörgésük (Edifier S330D beszerzése javallott) ahogy megjelennek, az egész... üt.

Kár lenne MMO-sítani a Skyrimet, én inkább fizetek egyszeri alkalommal 10 ezer Ft-ot a dobozos játékért mint 2 havonta 8 ezret a "feltöltőkártyáért".. kösz nem.
  • IXEMGabeo
    az jóféle küldetés volt, a végén meglepő dolog várt minket a...:D
  • Troyan
    Guild wars ban is van chat window, minimap, skill ikonok mit kell csinálnom kis ablakocska stb. Ezek mmo-k és nem rpg-k. Ez nem szerepjáték hanem grind platform. Nem igaz, hogy nem lehetne a kettőt kombinálni, bár lehet rétegjáték lenne és nem érné meg. Csak én játszanék vele. :D
  • morcosqtya
    ehh..
    "The Legend of Red Eagle" küldetést akárhányszor fel lehet venni, csak el kell olvasni hozzá újra a "szakirodalmat".
    A dolog pikantériája, hogy nem kell vadászni a könyvet mert a barlang előtti tábor sátrában ott egy kikészített példány.
    Már csak a popcornt meg a light kólát nem rakták ki kedves forsworn barátaink.. :-)
  • enlightened
    Nem indul a skyrim :(
  • enlightened
    Minek tube? Lovagolj le markarthba :) Vagy pedig igyál pár sört egy kedves fickóval és lehet hogy ott fogsz ébredni :), csak annak majd a következményeit is viselni kell.
  • LeWyTy
  • JethroHUN
    Az MMOs dologra: Guild Wars 2

Lacc 88-nak: ha mindkét kezedben fegyver van nem lehet védekezni, cserébe dupla a sebzésed, és 2x annyi támadásod van.
  • Molnibalage
    Az melyik? Fent van a tubon?