The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
éjszaka haladnék Riften felé, a sötéterdõben, látni se nagyon lehet😊, úton megyek, de két kis farkas betámad, meg jön egy pók is, le se akartam szalni a lorol, de követnek akkor meg
na mondom eltolom a shoutot - jópárukat elkapta, aztán harcoltak is az én oldalamon, de nemtom valami elromolhatott az éterbe, mert 😊 Lydia verte Barbast a kutyát, az meg õt
meg is ölte, nemtudtam leállítani, tiszta vicc, reload, ujra elindulok, a kutyát megint elkapja a shout, lemegy a fight és akkor a kutyarol letudtam szedni ezt a szarsagot, ugy hogy még1x rányomtam, de ekkore meg a hülye Lydia kezdte verni a kutyát, az meg megint neki ment és megölte, úgyhogy megint reload és mondtam a kutyának, h inkább maradjon 😊
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Azt megtudnátok e mondani, hogy ha egy bányából kitermeltem az ércet akkor az már mindig üres marad, vagy idõvel lesz újra ? csak mert ebony-ból alig találtam, összesen egy ilyen bányáról tudok, ott se volt túl sok
találtam 3-4 shout szöveget de nem tudom hasznalni merthogy kell sárkány lélek..párat megis öltem de semmi..kell esetleg vmi, vaaagy elkell menni a mikulásokhoz lappföldére? (greybeards)
jah bocs, nem is ez zavarna igazabol, hanem hogy nyomi Draughok, mégha specko valtozatok is, TÚL SOK LÖVÉST KIBIRNAK vicc volt komolyan
pedig sztem nem xarral dobaloztam rajuk
Epic Glass Bow: 76 a fegyverre írva, alul 94 - gondolom ebbe mar minden bonusz benne van - edit: igen most nézem - Glass 18 dmg-es nyilvesszöt POCSÉKOLTAM ezekre a patkanyokra, viccc - min 4-5lövést nyeltek a faszok :@@@@
mindig elrepült egy idõ utan, fasz kivan mondom - a mentésem pont ugyvolt, hogy a lovamat mindig támadta egy hülye medve, aztán lekellett szednem, de 10xerre mar meguntam es mentettem miutan leöltem a medvét a lovamrol😊
a sárkányt KIBASZOTT nehéz eltalálni, mert nem úgy repked, röppályát is kiszamitani nehéz, de akkor is szinte lehetetlen eltalálni, csak akkor van esély, ha viszonylag közel repül a földhöz, ellenben, mire odaér a nyíl abba a magasságba, õ már rég nem ott lesz, annyit elécélozni, lehetetlen
volt, hogy hamar elrepült, volt h többet körözött, teljesen random volt a dolog
egyszer nagy nehezen megtudtam sériteni, gyk eltalalta egy nyílvesszö, na arra már reeagált, de se shoutra, semmira, ha nem nyilas lettem volna akkor szopás - max mage vmi olyan spellel tudta volna megsebezni esetleg
aztán jött a harc és mar nemtom mi miatt ujra kellett kezdenem, de megint megkellett sériteni, szerintem direkt a tábor miatt jött a területre, mert elöször azt be is támadta, még azt is probaltam h odamek a táborhoz és onnan "pattogok" de le se szarta
aztan volt mikor megölt, 1mm élete lehetett mikor felkapott megrágott és elhajintott- sõt volt mikor a masik sarkanyt random encounterként beadta, vagyis nem random, de az is csatlakozott (amelyiknek fix a helye) vicces volt, mert emez pl akkor is csak repkedett, nem támadott meg
a sok bazdmeg utan mikor lattam elrepülni töltöttem be ujra, aztan par fight utan meglett, akkor is egymas utan ment le a két sárkány
Összefoglalva, szerintem éppenséggel nehezebb társsal játszani, mint nélküle. Szvsz egy varázsló karival pont a "fölenchantolom/kovácsolom magam, oszt vakon nyomom a tüzet/fagyot mindenkire" módi a pussy módszer. 😉
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
nem mondok róla többet, gondolom lesz oda küldetés. Ott akkor jártam mikor levertem egy csomó Fornsworn táborozót, csomó varázsló volt köztük távolról küldtem rájuk a Furykat ezek meg elintézték egymást szépen😄😄, volt ott egy jeges ember, egy hagraven is, aki éppen egy döglött óriás felett tartott szeánszot. Na az a barlang pontosan ott van asszem...hely rémlik és a jelek a térképen is...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Voltam egy érdekes templomban tele csapdákkal ott pl ha ráléptem egy kõre akkor egy tûzlabda eltalált ügyelni kellett arra is, hogy a társ ne lépjen másik kockára rá erre volt jó ez a kis apró párbeszéd...ott majd lesz valami egyelõre nem bírtam kinyitni az átjáró ilyen szobor fej van elõttem állok ilyen körökön és szintén vannak jobb oldalt szibolizált kockák. Annyira sok helyen jártam már, hogy nem tudom sajnos minden mellék/ talál helységet megjegyezni:S
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
hm... azt hiszem tudom mire gondoltatok...
gondoltam alszom egyet éjjelig, ezért kivettem egy szobát a fogadóban...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majd visszanézek forumra nemsokara
persze hogy megcsinaltam😊 csak nem jegyzem annyira a küldetések neveit, mostansag xar a memoriam:/
legjobb esetben - ha warrior kõvel + well resteddel tanulod 65-rõl - olyan 3 lövésnyire lesz 76-tól.
biztos hogy lehet, mert már ott szerepelt az összesnél, a lehetöség, Follow me, i need your help
Nem is értettem, mert nem rémlik, hogy mondtak volna bármilyen szöveget is ezzel kapcsolatban, ha te tudod mit mondtak, akkor ird mar le, kivancsi lennék rá - de nem hinném, h mellöztek volna, mindig figyelek, ki mit mond, max néha átugrodik a szöveg, de az vmi ritak bug
Íjászok kezdéskor hatalmas elõnyre tehetnek szert, Faendal 50-es szintig majdhogynem ingyen oktat, ha neki kedvezõen alakítod a "szerelmi háromszög" küldetésben a dolgokat.
Kisérõvel úgy mûködik az oktatás, hogy elkéri ugyan az aranyakat, de ott lesz az inventory-jában, s visszaveszed tõle (minimális összeggel kevesebb, mint amit fizettél neki).
A champions vezérek le lehetnek kényeztetve, mert nehézpáncél, íjász, egykezes, kétkezes, és block oktatót is választhatnak kisérõnek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lydia se rossz végülis, néha keményebb ellenfeleken sokkal jobb, mint gyengébbeken, olykor csomoszor ledownolják, maskor meg szétcsap mindenkit
Õszintén szólva, nem tudom, hogy mi alapján számolják ki a kezdõ képességeit a lehetséges kisérõknek, hisz van lehetõség már elsõ szinten felfogadni valakit, s 50esen is.
Nem találtam stat leírást a kisérõkrõl, Lydia pl. megjelenik egy rozsdás vaspáncélban, pajzsos karakterként, de ha kétkezes fegyvert kap átvált arra, s nem fog pajzsot használni. Uthgerd már csatlakozáskor steel plate páncélt visel, ami erõsebb az ork páncélnál, orchis vértet csak akkor vesz magára, ha az fel van javítva (kovácsolás).
Gondolom fejlõdnek a kisérõk statjai, kár, hogy nem lehet megnézni, hogy mit is tudnak valójában.
A fõhõs azzal tudja befolyásolni a kisérõje harci képességeit, amit ráad, s itt jön be a képbe ismét a kovácsolás, enchant.
Egy jó fegyver, és egy erõs páncél a kisérõnek is életmentõ lehet.