The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az, hogy mögöttem kuksol, az semmi, nem veszem hasznát, sõt - mögöttem osongat, mert buta ahhoz hogy jól TOLVAJ, SNEAK, stílusba csináljon valamit - vár rám, én meg úgyis elintézem, STEALTHBE AKIT TUDOK!! AMEDDIG TUDOM, ha combatra kerül a sor, akkor se féltem magam, viszont akkor meg õ már még szarabb lesz - lásd elõzõ segítõm, pedig még jó cuccot is adtam neki, amit használt
DUAL WIELDBE TOLTA mégis gyenge volt - pedig úgyvoltam vele, hogy elõször úgy tesztelem le, amilyen alapból, csak az õ cuccaival, dehát mégis kapott kis ebony apróságot, kezdeni meg nem tudott vele semmit
De majdnem!
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De egy olvasatban, ez jutott az eszembe, és egyszerûen rohadt jót röhögtem. Mivel utálok egyedül röhögni, gondoltam, megláttatom a többiekkel is az átfedéseket.
Még egyszer, elnézésedet kérem, ha úgy érzed megbántottalak.
Tisztelettel, Batmanci.
@Köszi a válaszokat, fiúk!
Akkor nem lesz bigámia! Nem megyek keletre. (Voltam már unásig)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Több aranyat az sem ad, nem érdemes veszõdji egy újabb esküvõvel.
Az elõrementést úgyértem, hogy ha már lövöm íjjal az ellent, akkor a segítõm már intézkedjen és ne csak lessen mint a birka, mondjuk, lehet ahogy elképzelem, az csak egy FULL co-op játékban valósulhatna meg 😊
Vagy pedig, hamár Combatban vagyok akkor menjen és csapjon - mondjuk ezt az elf zsoldos is megtette, csak éppen sokkal gyengébben mint Lydia.
Pl. Ha én nyilazom az ellent, sokszor még a 2. lövés után se nagyon tudja, hogy mi a helyzet, HA kell neki annyi lövés - például lehet úgy, hogy én lövöm, õ meg automatice, megy rá lopakodva, és ha kell megcsapja
HA több ellenfél van a szobában, akkor lövöm az egyiket, ha kell besegít, de ha nem nem ÉS mivel Õ KÖZELEBB VAN a többi célponthoz így azt várnám el, hogy szépen LOPAKODVA támadja azt is, ÚGYIS AZT LÕNÉM NYILLAL, miután végeztem, az elözõ célpontal
Nemtudom, ezek kivitelezhetõek valamelyest ? vagy több AI-ra lenne szükség ?😊
Csak ámulok, és keresem az állam.
Micsoda, rafkós erpégések vannak.
Csak a sapkám tudom megemelni felétek!
Kár, hogy ez a játék halálát is jelentené.
Persze, a létjogosultsága megvan, mert része a játéknak.
Tudom már, miért vagyok egy csóró földönfutó. Mert nem vagyok élelmes.
Ennyi.
Azért, kösz.
Hihetetlen!
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Spelleket könyvbõl lehet tanulni.
Spell Book-ot megveheted varázstudó kereskedõktõl, illetve lesz lootban is (vedd meg nyugodtan, aminek szükségét érzed)
Harcosnak szerintem kell egy jobb gyógyító varázslat, s elõször a restorationra gyúrj rá, hogy az állóképességet is vissza tudja tölteni, illetve képes legyen használni a spellt (legyen elegendõ mana)
1. Csinálni kell egy fortify alchemy-re enchantolt szettet (sapka, kesztyû, gyûrû, nyaklánc pl.) A szett minõsége szinte mindegy, a lényeg, hogy adjon valamekkora alchemy növelést.
2. ebben a szettben le kell gyártani egy fortify restoration potiont.
3. meginni az elkészített potiont
4. levenni-újra felvenni az alchemy-s szettet, hogy érvényesüljün a potion erõsítõ hatása a szettre,
5. csinálni egy újabb fortify restoration potiont. Ez a potion az erõsebb alchemy miatt erõsebb lesz, mint az elsõ volt.
6. Innentõl a 3-5. pontokat kell ismételni.
Minden ismétlés után egyre erõsebb fortify restoration potion fog készülni, amit legurítva egyre erõsebb lesz a fortify alchemy szett. Amikor már elégedett vagy a fortify alchemy szett erõsségével, akkor gyárts le pár fortify enchant és fortify smithing potiont, és azokat legurítva elkészíthetõ bármilyen erõsre enchantolt illetve kovácsolt cucc.
Lényegében bármilyen erõs szettet lehet így csinálni, ha megfelelõ számban ismételed a fenti 3-5 lépéseket. Megfelelõ számon nem százas számot kell érteni, 4-5 kör után is már olyan durva potiont tudsz csinálni, amivel sokezres sebzésû cuccok készíthetõek. De még a vicckategória százezres sebzéshez se kell 7-8 körnél több. Gyak, húsz perc alatt istenné lehet válni, akár egy bõrszerkóban is. 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Muszáj megkérdeznem: A játék címét, azt tudod?
Ne haragudj, kérlek!
Mindíg utáltam, ha ész nélkül beleront a tömegbe.
Lopakodjon csak mögötted, s adhatsz neki parancsot, ámbár a legtöbb csatában erre nincs igazán lehetõséged.
Azt még nem kérdezted, hogy ülj lóra?
Ne gondold, hogy bántani akarlak, csak a nevedrõl nem az jön le, amit elsõre levennék. 😊
@Más.
Ahhoz képest, hogy le van tiltva a Steam-ben a játék frissítés, egy pillanatig nem szarozott, frissített.
Persze, lényegtelen. Úgy is felraktam volna. Kell az az 50% fagyálló.
Itt a tél, vazze!
Az, hogy 20% v 40% skill növelés, attól függ milyen magas az enchant skill-ed + itallal lehet ezt még növelni. Ahhoz meg már alchemy tudás is kell. Amúgy ezek nélkül is "jó" lesz a karaktered én meguntam a hosszadalmas csatákat azért húztam fel az íjjamat.
Sokszoros túlerõ ellen a destruction kevés, de ha jól értelmeztem a kérdést, akkor közelharcos karaktert szerezne, aki varázsol is.
Ehhez viszont a nehézpéncél jobb, mint a könnyû vért, egykezes fegyver, és a block (pajzos) alap.
Harcosként kell az életerõ, állóképesség, kevesebb lesz a mana, ezért a restorationból kell a két manareges perk, és ami a HP val együtt az életerõt is visszatölti.
Tömeg ellen kell valamit kitalálni, nem lesz lehetõség minden varázslatot kitanulni.
Lehet ez illusion (mayheim), conjuration (dremora lordok), erre sajnos a destruction nem igazán jó választás.
Persze lehet vinni társat, és a Sanguine rózsájával idézni dremorát, aztán egyik kézben a fegyver, a másikban meg a pajzs, vagy varázslat
Különben így értelmét veszti a varázsló karaktered, mert úgy is kardozni fogsz, mert klasszisokkal gyorsabban levered az ellenfelet, mint magic-el.
mondjuk arra is gondoltam, hogy lehet mindig mindent elkellene fogadni, questet, amit adnak és akkor jobban letudom "fedni" - mert akkor több területek lesz quest objecitve, ahova megyek, nemtom
egyébként Mjoll-nak, nem tetszett az akcentusa😊
Aela-t mar tudom hivni... egyébként egy kölzere sunnyogós, tõrrel, kardal szúrkálós mégjobb lenne, ez a Dark Elf is olyan lett volna, mégse tudott szart se 😊 szóval ilyen mégjobb lenne, de HA CSINÁLJA IS A DOLGÁT és NEM CSAK MINDIG MÖGÖTTEM LOPAKODIK - annak semmi értelme nemvolt, ld. elf zsoldos
Bárkit is választol, ha azt akarod, hogy fõleg íjjal, távolról osztogassa az áldást, nem tudod kivédeni, hogy idõnként ne kezdjen közelharci manõverbe, mindegyiknél van apalból is valami közelharci cucc is, amit el sem lehet venni.
Az meg már végképp hülyeség, hogy amikor Faendalnak odadtam egy kétkezes csatabárdot, rögtön azzal kezdett hadonászni.
Aela a Huntress egy jó íjász, ráadásul õ is oktat (expert), de nála is van közelharci csapkodás, s ami még gond lehet, hogy végig kell csinálni a Campions küldetést, csak azt követõen csatlakozik.
Nincs is talán több képzett íjász kettõjükön kívül, csak olyanok, akik használják az íjat.
Nem próbáltam még de állítólag Mjoll az egyik legjobb követõ (Riftenben él), viszont csak akkor csatlakozik hozzád, ha visszavitted neki a kardját.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Több asszony lehet? - kérdem halkan, körültekintvén, enyhe szégyenlõséggel.
Nem kell másik városban élnetek.
Ysoldával tudok kereskedni, pedig Whiterunban van mindkettõnk háza.
Másik karakterem nem tud vele kereskedni, de neki nincs saját kéró, Ysoldahoz költözött be, neki csak a napi 100 arany a juss, illetve használhatja az asszony házát (alvás, cuccok lepakolása).
Ennyi idõ alatt már a googleban is megtaláltam volna. (Tudom, 'faszé nem ott keresem? Szeretek veletek "dumálni".) 😊
Na, fussunk neki még egyszer!
Ha Markathban van egy kecóm, de a csaj is markathi, akkor is felajánlja, hogy nyit bótot? Nem kell ahhoz másik városba költöztetni?
Kapís?
:😊) (Hú, ez nagyon troll!)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
még lentebb kérdeztem, h Faendal-l mi a helyzet, hogyha, haragszik ram a levél miatt, lehetséges-e helyrehozni a "viszonyt"