The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl is van a neten bejegyzés, hogy nem akar elindulni a quest.
"Note: A bug exists in this quest that prevents it from being initiated. This can be remedied on PC, but console users will have to wait for updates. In order to Start the quest you need to find Vilkas, open the console and type "setstage c05 1" this will cause any follower to leave you and Vilkas to join you. The quest should then activate normally.
Note: (PC) A glitch also occurs where this quest cannot be started if the player has already cleared Driftshade Refuge. If you have already cleared it, then go back to the area and resurrect the three bandits from the last room of the fort (the room behind the barred door) by using the console commands before completing the previous quest. This will allow you to continue through the story correctly."
Nagyon sok küldetésben el lehet akadni bug miatt, a Champions küldetésben én is elakadtam a harcosommal.
Aela elküldött egy Silver Hand górét leverni, megcsináltam a küldetést, s ha munkát kérek mindenki Kodlakhoz küld, mert beszélni akar velem.
Kodlak meg nem hajlandó beszélni.
Nagyon kellene a javítás, nem egy szórakoztató dolog konzol parancsokkal küldetéseket befejezni, sõt vannak olyanok, amit el sem lehet kezdeni.
Már körbe utaztam a fél világot, de mikor visszatérek ez ott eszik, és semmi; a többieknek pedig már biztos bõrkeményedésük van a sok térdeléstõl.
Pl ebben a videóban üti az elsõ sárkányt, majd egy 1h skill növekedéstõl 90%-ot ugrik a lvl méter (az elejétõl majdnem a végéig). Ez normális?
Videó (5:46-nál)
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha jól láttam a ládákban is csoportosítja a cuccokat, amelyekben egyébként ömlesztve van.
http://www.youtube.com/watch?v=lBjWaXE2KgQ
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Vagy a magyarításra gondoltál? 😊
Nem a dicsõség kedvéért, csak úgy.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
meg ugye a játékos karaktere is egy ilyen helyzetbe került a történet kezdetén, ezért is elgondolkodtató a dolog
Már csak egy jól balanszolt mod kellene hozzá, hogy legyen értelme újrajátszani.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Több fájl-á bontották szét és sajna egyik közt sem találtam meg ezt a sort.
Bosszantó hogy még ez sem jött össze.<#boxer>#boxer>
És még mindig nem tudom hogy hogyan tudom kikapcsolni a láthatatlan falat a pálya szélén.<#nemtudom>#nemtudom>
Jó lenne ha valahol leírnák ezt.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Meg is fogadtam, ha új karaktert kezdek (márpedig kezdek majd), soha nem viszek társat magammal (és jogosan, mert másodjára tolvaj-assassin leszek), csak ha bevert fejjel kell visszavonulnom valahonnan, és nem bírok egyedül az ellennel. Most szinte muszáj társsal mennem, mert fõleg a Companions-sorozatot viszem, itt szinte mindig van velem valaki. De mondjuk pl. amikor Farkassal mentem el elõször egy dungeont kipucolni, az jó volt, mert õ direkt azt csinálta (figyeltem), hogy sokszor félreállt és nézte, hogy boldogulok egyedül a draugr-okkal. Meg is mondta, mielõtt odamentünk, hogy azért is jön, hogy teszteljen. Na ezt ott élveztem.
Múltkor eléggé elkalandoztam, eljutottam egészen Solitude-ig, a probléma a következõ
Vagy a föszál során ugyis be kell oda menni? (wikit a spoilerek miatt nem akarom megnézni most, csak minimális info érdekelne)
Poén volt, alapból belsõbõl játszom.
De a játék is ritkaság számba megy.
Mindenki az lehet, aki akar, ahogy akar, ahogy tud. Ezért kérdezek a lehetõ legkevesebbet, és akkor is csak lényegtelenebb dolgokról.
Közép szinten játszom. Nekem így ad megfelelõ játékélményt. A nagyobb fiúk játszanak keményebb fokozaton. Az engem nem tudna szórakoztatni.
Bármilyen játékkal nyomultam - az autókon kívül, mert az a lehetõ legreálisabb, de ne irreális legyen -, az volt a fontos, hogy minél kevesebbet anyázzam a pattanásos seggû, vakegér programozót, amiért folyamatosan meg akar szopatni.
Szórakoztasson.
Hát ez megteszi.
@Francois!
Attól a "kocsog" paptól még mindig fáj a fejem, olyat kaptam, de nekem is jólesett a maszkját felvenni, miután kinyuvasztottam. 😊
Benorral Morthal-ban találkozhatsz, verekedni kell vele, kemény fazon, legyõzted hívhatod segítõnek. Fegyveres erõkben szolgált, eddig nálam bevált, mind íjjásznak mind közelharcosnak. Múltkor épp caplatok és a zenébõl hallom, hogy ellenség van a közelben, körbenézek és a domboldalról egy skeever csúszik le íjjal a testében. Benor pedig rohadt messze volt tõlem és 1 v 2 lövéssel leszedte.
Lehetne a címe: Zarándoklat a zakkant gyilkosoknak!
Kötelezõ lenne, ha 200 feletti sebzésû szerszámmal lapátolsz.
Besza-behu!
-no smithing
-no trade
-no uesp/egyeb wiki
<#gonosz1>#gonosz1>
Szóval lehet így is, csak nincs értelme.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
De attól, hogy vannak ilyen és ehhez hasonló lehetõségek, még nem kötelezõ kihasználni.
Valamilyen fokon, egy ilyen összetett játékban, minden csalás kicsit.
Csak nem a kiskapukon megyünk át, hanem a nagyokon.
Ott volt a példa az irgalmas szamaritánusra, aki arra gyúrt, hogy senkit és semmit ne öljön meg.
Végülis, ez arról szól, ki, mennyire akarja élvezni ezt a játékot.
Ott a konzol. Az sem sokkal kisebb csalás.
vagy félreértjük most egymást ?😊
(Egyébként lehet ennek is értelme bizonyos esetekben. Én pl. feladtam a házamban levõ próbabábura az így készített geart. Jól mutat az istencsináló cucc a dolgozószobában. 😊 És ha eljön az ideje, hogy megunom a játékot/harcot de esetleg végig akarok nyomni 1-2 küldit mert érdekel a vége, akkor ezzel pikk-pakk megvan. 😊)
d2 hc mód 😛 😉
ps: ingyen dlcként bethesda is kidobhatna egy ilyet 😛
Rules:
death means game over
no reloads (for thieving and such, or before imminent death)
no enchanting
no pickpocket abuse (leveling and training)
no magic (scrolls and staffs are ok)
no companions
Na tessék,aki sír hogy túl "izi" a játék 😊 Így is lehet......
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Mondjuk Benor szemrebbenés nélkül használ mindent, amit adok neki.
Egyébként, ja egyetértek, mondjuk en nem vagyok ilyen téren önmagam ellensége, egyenlõre nem is foglalkozom vele. Szépen leírta, de lusta vagyok rákészülni, gyártogatni, megkéne nézni, mik kellenek a potikhoz meg ilyen aproságok, msot nem majmócázok vele, majd késöbb vmikor😊
Amúgy én is "régi RPG motoros" vagyok. 😉 Én is még tv tenisszel kezdtem, aztán C64, majd lényegében az összes RPG ami PC-re kijött jónéhány évig. Aztán 2000 környékén beszedtem egy krónikus idõhiányt, amibõl azóta se gyógyulok. 😊 Mostanában az van, hogy 3-4 évente rácuppanok egy-egy játékra, aztán hosszabb szünet. A skyrim elõtt az oblivion volt az utolsó RPG amivel játszottam.
Ja, és én is vezetek, de nem autót hanem repülõt.😊 Az ûrszimek még a kedvenceim, kezdve a C64-es Elite-el, aztán Xwing, majd az X3 sorozat. Kár, hogy ez utóbbiak nincsenek xbox-ra. Az utóbbi években elkényelmesedtem, jobban élvezem a boxot+fotelt mint a PC+íróasztalt. 😊