The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
A következõ küldetést Vilkas adja, csatalkozik jozzád, és Darwnstar közelébe Driftshade-ba mentek megbosszulni Kodlak halálát.
Errõl is van a neten bejegyzés, hogy nem akar elindulni a quest.

"Note: A bug exists in this quest that prevents it from being initiated. This can be remedied on PC, but console users will have to wait for updates. In order to Start the quest you need to find Vilkas, open the console and type "setstage c05 1" this will cause any follower to leave you and Vilkas to join you. The quest should then activate normally.

Note: (PC) A glitch also occurs where this quest cannot be started if the player has already cleared Driftshade Refuge. If you have already cleared it, then go back to the area and resurrect the three bandits from the last room of the fort (the room behind the barred door) by using the console commands before completing the previous quest. This will allow you to continue through the story correctly."

en komolyan nem értem amugy...ezek csak pc-n vannak, mert én öszintén, de semmi ehhez hasonló buggal nem találkoztam, konzolon - föleg nem küldetés bug 😊

Fantusz
Dicsérjük a játékot, s megelõlegeztük, hogy rövidesen javítják a hibákat egy patchel, mert a sok jó mellett bizony kellemetlen bugok is elõjönnek.
Nagyon sok küldetésben el lehet akadni bug miatt, a Champions küldetésben én is elakadtam a harcosommal.
Aela elküldött egy Silver Hand górét leverni, megcsináltam a küldetést, s ha munkát kérek mindenki Kodlakhoz küld, mert beszélni akar velem.
Kodlak meg nem hajlandó beszélni.

Nagyon kellene a javítás, nem egy szórakoztató dolog konzol parancsokkal küldetéseket befejezni, sõt vannak olyanok, amit el sem lehet kezdeni.

Farkas és Aela ot térdel Kodlak mellet és rettenetesen el vannak foglalva, nem lehet velük beszélni. A feladatok között nem jelenik meg semmi.
ott kéne lennie a feladatnak pedig, meg nekem ugyrémlik, h farkas adja ki, es aela majd jön velünk, vagy vkivel beszélned kéne v nemtudom, quest lista, térkép, megnézted már ?

Olyankor mit lehet csinálni, miután befejeztem a Kodlak küldijét, bemegyek, látom, hogy mindenki borzasztóan maga alatt van, Vilkas lecsesz, hogy hol voltam, azt annyi. Leül, falatozik, sétálgat és semmi? Holott elõtte azt mondta, hogy elmegyünk aztán bosszú keretében jól leverjük a rossz fiúkat.
Már körbe utaztam a fél világot, de mikor visszatérek ez ott eszik, és semmi; a többieknek pedig már biztos bõrkeményedésük van a sok térdeléstõl.
Szerintem azért jó az, sokat dob a jatekon, ahogy többen is emlitették már itt.

Laza
Ez ugyanaz a gyerek, aki nyomja azt a Master Difficulty Ironman Challenge 'játékmódot' ... azt nézem, hogy kva gyorsan lépi a szinteket ...

Pl ebben a videóban üti az elsõ sárkányt, majd egy 1h skill növekedéstõl 90%-ot ugrik a lvl méter (az elejétõl majdnem a végéig). Ez normális?

Videó (5:46-nál)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

kösz

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

"P" billentyu lenyomasaval kerulsz a magia kepernyore. Ott az active effects menuben nezheted meg.
Ha elinditom a jatekot akkor folyton a luncher indito kepernyojet dobja fel. Tegnap este meg minden jol mukodott. Egesz nap munkaban voltam, semmi nem valtozott. Kijott volna valami rossz frissites? Van valakinek valami otelete, hogy ez miert lehet? (Eredeti a jatek.) Intenet van, steambe be tudok jelentkezni, offlineba is ezt csinalja.
Hol lehet megtekinteni a kapott fertõzéseket?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

A jagged Crown-t nem lehet klónozni?Mert a páncél képessége hozzáadódik a sapiéhoz (ill most maszk van rajtam)...+65 páncél gondolom nem mind1 azért..
Laza
Próbálta már valaki a QD Inventory-t, minden fasza vele?
Ha jól láttam a ládákban is csoportosítja a cuccokat, amelyekben egyébként ömlesztve van.

http://www.youtube.com/watch?v=lBjWaXE2KgQ

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Hát persze, már készül ... lesz majd huszár egyenruha meg lehet majd gulyást is fõzni, és Orbán fog ülni a trónon 😊

Vagy a magyarításra gondoltál? 😊

Na vazze! Még fát is lehet vágni?

Jelentkezzél fordítónak a Morrohun oldalon,és hamarabb lesz magyaritás.D

roland2293
Sziasztok! Magyarosítás van a játékhoz ?😊

Batmanci
Ehhez a hsz-mhez annyit azért hozzá kell tennem, hogy egyedül tolom, és nem is lesz/volt társam, csak ha a küldiben muszáj.
Nem a dicsõség kedvéért, csak úgy.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kösz, akkor nem erõltetem a dolgot (elõtte majd azért próbaképp megnézem, hogy úgy mi történik)

meg ugye a játékos karaktere is egy ilyen helyzetbe került a történet kezdetén, ezért is elgondolkodtató a dolog
Molnibalage
No, tényleg mûködik a rezisztancia. Így viszont 48 szintûként félisten vagyok. Két ~30%-os gyûrû mellett is alig sebezett meg az eddig gyilkos tûz ancient dragon. Egy további 40%-os poti mellett meg vonalvastagságnyi volt a sebzés, ha a pajzsom is elõttem volt.

Már csak egy jól balanszolt mod kellene hozzá, hogy legyen értelme újrajátszani.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Lehet vhogyan zenélni a játékban?
xblades
Nem sajna itt az .ini teljesen más felépítésû még a fallouthoz képest is.
Több fájl-á bontották szét és sajna egyik közt sem találtam meg ezt a sort.
Bosszantó hogy még ez sem jött össze.<#boxer>

És még mindig nem tudom hogy hogyan tudom kikapcsolni a láthatatlan falat a pálya szélén.<#nemtudom>
Jó lenne ha valahol leírnák ezt.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ja, hogy te vagy.<#pias>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

francois
lesz majd vele kapcsolatban egy küldetés, de az nem erre vonatkozik. legjobb tudomásom szerint nem nyersz azzal semmit, ha megmented, sõt magadra haragítod az õrséget, szóval nyugodtan hagyhatod emghalni

Érdekes ezeket olvasni, én ellenkezõleg, mindig úgy érzem a társakkal, hogy elveszik elõlem a sikerélményt. Mert ha ketten nyírunk ki valakit, akkor nem érzem, hogy én, egyedül mire lettem volna képes?

Meg is fogadtam, ha új karaktert kezdek (márpedig kezdek majd), soha nem viszek társat magammal (és jogosan, mert másodjára tolvaj-assassin leszek), csak ha bevert fejjel kell visszavonulnom valahonnan, és nem bírok egyedül az ellennel. Most szinte muszáj társsal mennem, mert fõleg a Companions-sorozatot viszem, itt szinte mindig van velem valaki. De mondjuk pl. amikor Farkassal mentem el elõször egy dungeont kipucolni, az jó volt, mert õ direkt azt csinálta (figyeltem), hogy sokszor félreállt és nézte, hogy boldogulok egyedül a draugr-okkal. Meg is mondta, mielõtt odamentünk, hogy azért is jön, hogy teszteljen. Na ezt ott élveztem.

Egy kérdés:
Múltkor eléggé elkalandoztam, eljutottam egészen Solitude-ig, a probléma a következõ

ahogy belépek látom hogy indul a script, valakinek a lefejezéséhez készülõdnek éppen, (valami Stormcloakos figura) a kérdés az lenne hogy a megmentése része az SC-s questeknek? Egyelõre nem akarok csatlakozni, olvastam itt is hogy megnehezíti a fõquestet ha valaki közbe Stormcloakos is, viszont késõbb mindenképp érdekelne
Vagy a föszál során ugyis be kell oda menni? (wikit a spoilerek miatt nem akarom megnézni most, csak minimális info érdekelne)
Batmanci
Ja, most úgy nézek ki, hogy nem merek külsõ nézetre váltani, mert félõ, hogy összeszarnám magam. Tiszta Darth Vader. Már csak a Verebes szuszogása hiányzik.
Poén volt, alapból belsõbõl játszom.

Batmanci
Egyébként ritka az ilyen egyetértés egy fórumon.
De a játék is ritkaság számba megy.
Mindenki az lehet, aki akar, ahogy akar, ahogy tud. Ezért kérdezek a lehetõ legkevesebbet, és akkor is csak lényegtelenebb dolgokról.
Közép szinten játszom. Nekem így ad megfelelõ játékélményt. A nagyobb fiúk játszanak keményebb fokozaton. Az engem nem tudna szórakoztatni.
Bármilyen játékkal nyomultam - az autókon kívül, mert az a lehetõ legreálisabb, de ne irreális legyen -, az volt a fontos, hogy minél kevesebbet anyázzam a pattanásos seggû, vakegér programozót, amiért folyamatosan meg akar szopatni.
Szórakoztasson.
Hát ez megteszi.

@Francois!
Attól a "kocsog" paptól még mindig fáj a fejem, olyat kaptam, de nekem is jólesett a maszkját felvenni, miután kinyuvasztottam. 😊

francois
ja azthittem Korist kérdezed h kicsoda.
Benorral Morthal-ban találkozhatsz, verekedni kell vele, kemény fazon, legyõzted hívhatod segítõnek. Fegyveres erõkben szolgált, eddig nálam bevált, mind íjjásznak mind közelharcosnak. Múltkor épp caplatok és a zenébõl hallom, hogy ellenség van a közelben, körbenézek és a domboldalról egy skeever csúszik le íjjal a testében. Benor pedig rohadt messze volt tõlem és 1 v 2 lövéssel leszedte.

Batmanci
Ez kurva jó!
Lehetne a címe: Zarándoklat a zakkant gyilkosoknak!
Kötelezõ lenne, ha 200 feletti sebzésû szerszámmal lapátolsz.
Besza-behu!

hát akit irtál B betüs faszi😊 hogy az van veled, kérdeztem ki õ, erre te meg irtad, hogy sárkánypap......

ez #12621-re, nemtudom miért nem irta oda :|
Egyetértek. A fortify restoration-os trükköt nem ismertem, de anélkül is többszázas bohóc íjam volt aminek semmi értelme. Most csinálok egy pilgrim-wayt amiért istennek képzeltem magam: elmegyek Riften-bõl a zenithar shrine-hoz egy szál alsógatyába löttyök és íj nélkül. Ha szerzek útközben egy daggert azt használom max; amit útközben szerzek azt elé szóróm és csók. Eddig háromszor haltam meg😊
+hard mode:

-no smithing
-no trade
-no uesp/egyeb wiki

<#gonosz1>
Molnibalage
Aha. Ez viszont félig hülyeség. Enchant nélkül mégis mi a jóistent csinálsz a sárkányok és durva mágihasználók ellen? Ahogy írtam +300 HP felett kb. néha két lövés vagy nekik. Az ancient tûzsárkány néha repülésbõl lefúj. Az egyik fagysárkány, ha nem folyamatosa fúj, hanem a "jégböffenettel", akkor abba még a Nord karakter is megfeküdt. (Bár ez sanszosan az elbaszott resistance miatt volt.)

Szóval lehet így is, csak nincs értelme.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

francois
Kibõl hogyan csináltam segítõt?

Batmanci
Tökéletesen egyetértek!
De attól, hogy vannak ilyen és ehhez hasonló lehetõségek, még nem kötelezõ kihasználni.
Valamilyen fokon, egy ilyen összetett játékban, minden csalás kicsit.
Csak nem a kiskapukon megyünk át, hanem a nagyokon.
Ott volt a példa az irgalmas szamaritánusra, aki arra gyúrt, hogy senkit és semmit ne öljön meg.
Végülis, ez arról szól, ki, mennyire akarja élvezni ezt a játékot.
Ott a konzol. Az sem sokkal kisebb csalás.

ööö és hogy csináltál belõle segítõt 😊 még egy ilyennel talalkoztam, Krosis, de ö nyilvan halott😊, s segitõ se lehet -
vagy félreértjük most egymást ?😊

Ezzel szerintem fél napon belül meg lehet unni, nem is azért írtam, hogy csinálj ilyent, hanem csak arra a kérdésre választoltam, hogy mi a maximum elkészíthetõ.

(Egyébként lehet ennek is értelme bizonyos esetekben. Én pl. feladtam a házamban levõ próbabábura az így készített geart. Jól mutat az istencsináló cucc a dolgozószobában. 😊 És ha eljön az ideje, hogy megunom a játékot/harcot de esetleg végig akarok nyomni 1-2 küldit mert érdekel a vége, akkor ezzel pikk-pakk megvan. 😊)
francois
na jó és ha meghalsz elölrõl kell kezdeni?😄 biztos sokan betartják😄D

hiv fórumon van is ilyen topik, még 1-2 hete láttam, bevoltak irva, ki hanyas szintig jutott stb 😊
d2 hc mód 😛 😉
ps: ingyen dlcként bethesda is kidobhatna egy ilyet 😛

francois
Egy rohadt szemét dragon priest, aki miután legyõzõl egy sárkányt, pofátlanul elõugrik széjjel aláz a botjával, nyilván warriorként esélyem nem volt a közelébe férkõzni, az íjjam meg akkor még gyenge volt, másrészt egy maszkhordozó.

<#idiota>

hmmm, konzolosak vagyunk ?😊 privatba megirhatod a gamertagod, ha gondolod 😊 - en is ugyvagyok, h agybol fekve, tv-n, eleg jol lehet tolni😊

Let's Play Skyrim p.1

Rules:
death means game over
no reloads (for thieving and such, or before imminent death)
no enchanting
no pickpocket abuse (leveling and training)
no magic (scrolls and staffs are ok)
no companions

Na tessék,aki sír hogy túl "izi" a játék 😊 Így is lehet......

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

francois
Helyetted egyik sem fog csinálni semmit, parancsokat adhatsz neki, de a fejlesztés nem adott nekik túl sok AI-t szóval. Meg egyébként is a segítõ az segítõ, a fõnök te vagy.
Mondjuk Benor szemrebbenés nélkül használ mindent, amit adok neki.

Õ ki is ?😊
Egyébként, ja egyetértek, mondjuk en nem vagyok ilyen téren önmagam ellensége, egyenlõre nem is foglalkozom vele. Szépen leírta, de lusta vagyok rákészülni, gyártogatni, megkéne nézni, mik kellenek a potikhoz meg ilyen aproságok, msot nem majmócázok vele, majd késöbb vmikor😊

Nincs ebben semmi hihetetlen, egyszerû a megoldás: google. 😊

Amúgy én is "régi RPG motoros" vagyok. 😉 Én is még tv tenisszel kezdtem, aztán C64, majd lényegében az összes RPG ami PC-re kijött jónéhány évig. Aztán 2000 környékén beszedtem egy krónikus idõhiányt, amibõl azóta se gyógyulok. 😊 Mostanában az van, hogy 3-4 évente rácuppanok egy-egy játékra, aztán hosszabb szünet. A skyrim elõtt az oblivion volt az utolsó RPG amivel játszottam.

Ja, és én is vezetek, de nem autót hanem repülõt.😊 Az ûrszimek még a kedvenceim, kezdve a C64-es Elite-el, aztán Xwing, majd az X3 sorozat. Kár, hogy ez utóbbiak nincsenek xbox-ra. Az utóbbi években elkényelmesedtem, jobban élvezem a boxot+fotelt mint a PC+íróasztalt. 😊