The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fantusz
"Hajléktalan" hõssel nem kereskedik az asszony :-)
Ha van saját házad, s ott laktok, akkor a napi 100 arany részesedésen túl aktívan lehet kereskedni a házastárssal, tehát nyertél egy új kereskedõt is.

Viszont, ha nincs házad, s hozzá költözöl, akkor nem lehet vele kereskedni, csak a napi 100 aranyat adja, ha kéred, és rested bónusz is csak 5%.

Molnibalage
Mármint kijött?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

de jó végre van találós kérdés a játékban hiányoltam már. 4 állatról van szó...kíváncsi vagyok ti melyiket választanátok sorrendben

"Az elsõ fél az összestõl"
"A második nem fél semmitõl"
"A harmadik megeszik, amit tud például az elsõt"
"A negyedik fél a kettestõl, de csak akkor, ha egyedül van"😊

Volskyggeben van leírva egy könyvben az állatok pedig a következõk😊

medve, róka, farkas, kígyó😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

1.3 pöcsölés <#hehe>
Patch 1.3 Notes:

General stability improvements
Optimize performance for Core 2 Duo CPUs
Fixed Radiant Story incorrectly filling certain roles
Fixed magic resistances not calculating properly
Fixed issue with placing books on bookshelves inside player purchased homes
Fixed dragon animation issues with saving and loading
Fixed Y-look input to scale correctly with framerate

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Batmanci
Oké, csak ha helyi, akkor is. Mintha azt hallottam volna, hogy csak akkor nyit boltot, ha másik városban lévõ kecódba viszed.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Az mitõl van hogy a katana szerû kardból 4 5 ütésre kimerül a soul ,míg a dawnbreaker kardból 40-80 ütés...
😊

Batmanci
'Asszem, Te a virtuális idõrõl beszéltél, én pedig a VV idejérõl, amit a játékkal töltöttem el. 200 óra eddig, 80-80. Ha a 100-100-at akarom elérni, akkor még min. 25 órát kell beletolni. Vihar?
Félre értettél. Nagy kaland... Mással is elõfordult már. Ezért nem igazi az irkálás. Sem érzelmi, sem hangulat/indulatbeli, vagy esetünkben humort nem igazán lehet belevinni. Ahhoz csak egy ember értett igazán. Úgy hívták, Rejtõ Jenõ (alias: P. Howard).

Molnibalage
Nagyon kíváncsi leszek, hogy mit tud a karakterem, ha a resistancia mûködik. Akkor tudom majd megítélni a nehézségi szintet. Van egy olyan sejtésem, hogy még masteren sem túl nehéz.

A deadra idézõ bot meg azért vicces mert egy társsal és vele gyak. nem igzán állít meg semmi. A bot röhejes áron tölthetõ.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Köszi! 😊)

Vex-el miért nem lehet marryelni 😊

Fantusz
Mágusnak talán nem rossz, bár nálam eddig mindíg Black Star lett a kõ, úgyhogy nem próbáltam mit tud a papnõ.

A követõ megválasztásánál érdemes figyelmbe venni, hogy a hõsöd mit tud.
Harcosok ilyen szempontból kellemesebb helyzetben vannak, warrior-warrior, warrior-thief, warrior-mage felállásban is jók lehetnek.
Egy mágus mellé már nem feltétlenül jó egy másik mágus, bár, ha tud dremora lordokat idézni, akkor megvan ott is a tank.

Aranea Ienith köpönyeges mágus, a harc kezdetén Oakflesh-t (mágikus páncél) varázsol magára, tûzelemetált, jégelementált tud idézni és használja a destruction varázslatokat, és idõnként gyógyítja magát.

miiivan 😊 elvesztettem a fonalat😛
annyi h megfejtettem a szót, KAP-TAT_HATOK le a hegyrõl, aztán fel, 25 órát ezt írtad, nem ertettem igazan, hogy mit is mondassz 😊

Wreck86
Riverwoodban van Camilla, de kinek hazudjak?😄 Mert 2 srác is akarja.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

PiszkosFred
Meg foz kajat, amit vihetsz magaddal

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

francois
vitrinbõl van jónéhány, bábu csak 1db, többnyire boltot nyit, tudsz vele kereskedni, amúgy járkál fel-le a házban ennyi

Batmanci
Ehhez kétség sem fér.
Ha abból indulunk ki, hogy az Oblivionhoz gyártottak 3x akkora területeket, meg több, mint 10 000 modot, akkor majd valaki megfogja a kezüket a Skyrim-nál.

Batmanci
A markarthi kecóban, van manöken, meg vitrin?
Meg ha helyi csajhoz jutok valahogy, az bótot nem nyit, mi?
Viszont, mit csinál? Hintaszékben kötöget, míg én a vérem ontom-bontom?

Batmanci
Neked hány óra egy nap? Nem 24, mint más, józan fickónak?
Másnaposan, mondjuk duplán lehet számolni, de az is még csak 48.

Szerintem ha kijön a modkit (és nem lesz bugos) akkor hirtelen több dolog fog megjelenni a modderektõl mintha a bethesda kiadna egy dlc-t.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

"olyan 25 órát még kaptathatok hegybe le, völgyre fel, ugyi?"

ezt nem értem mit jelent 😊 200orad van benne ?😊 en 70et leptem meg tegnap :d

francois
fasza nagyon

Batmanci
Azért, ha szinten akarsz maradni (értem ez alatt a nem fosra tápolt karit, vastõrökkel), akkor nem olyan egyszerû 100ra feltolni, úgy, hogy közben pénzed is maradjon (tanulás oktatónál).
200 órája megyek, most vagyok kovi-bûvész 80. Ha ezt veszem, olyan 25 órát még kaptathatok hegybe le, völgyre fel, ugyi?

francois
ja és a 214 mögött ott van zárójelben +134, igazából nem tudom hogyan adódnak össze

zsír, bar skyrimba ez kis egyszerü kardnak szamitana 😊

egyébként remelem hamarosan jönnek a dlc-k, jovolna vmi, mind1 mi, csak legyen, fegyvereket csak ugy siman kétlem h kiadnának, de ilyen kisebb spéci dolgoknak örülnék, mielött jön a "nagy" DLC, az még ráér 😊

Ez is bekerül a fegyver mod-ban

Aragorn1
Aragorn2

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

húúú mikbe is voltak ilyenek, ki sem tudod húzni, vagy x szintig stb. olyan ismerösek ezek valahonnan, nem ugrik be 😊
odüsszeusz nyila nemtom mibe volt, gondolom magába a könyvbe (szandekosan nem írom a müfajt mert eltéveszteném:d) a film is eleg jo amennyire emlekszem, regen lattam

Batmanci
Ja, csak úgy járnál vele, mint Odüsszeusz nyilával.
60lv-ig ki sem tudnád húzni. 😊

tradeljünk mar 😊

Batmanci
No, 'mer az úgy már élbõl 400 körül röhög!

Nálam csak úgy alakult hogy a settenkedõ wood-elfemmel szerettem kotyvasztani mérgeket így az fejlõdött szépen. Az elején meg riverwood-ban a kovács elmondta mit hogy kell csinálni, szóval csináltam azt is mert tetszett, bár a kovácsolás már inkább harcoshoz passzolna, de ezen még akkor nem gondolkodtam csak toltam. Aztán késõbb annyira telelettem lélekövekkel hogy elkezdtem a loot-tot felturbózni hogy jobb pénzért menjen el. Így mind 100-as lett, raktam rájuk a perkeket meg persze az archery-re. De tényleg értelmetlenül erõs, csak erre menet közben jöttem rá. Mint mondtam ládikában pihen.
Batmanci
De az plusz 90%, vagy azért nem adódnak így össze?

ja a magassagok joak, erdekelnek 😊 übertáp legend leszek i can promise u that:p

francois
ja és azt még elfelejtettem, hogy készítettem egy +45% bow gyûrût és nyakláncot is.

moszkvaiiigg 😄DDD

francois
Na az 1000+ sebzés az azért már tényleg durva, nekem ez a 200 körüli simán realitáson belül van.

Egyébként:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nyilván ide 100as smith és 100as enchant kell, készítettem egy (enchant fortify potival) fortify smith ruhát és kesztyût, magasabb szinten lehet találni +50% smith potit és ezekkel leültem felhúzni az ebony íjjat, így 190+daedric nyíil ami 24-es sebzés

Batmanci
Ja, az ében íjam nekem is legendás.
Mégse lövök el vele Moszkváig.

Batmanci
Abban Chiveinek igaza van, hogy ez úgy már nem játék.
Nekem is jó így, ahogy haladok, csak kiváncsivá tesz, milyen isteni magasságokat lehet elérni. Viszont, nem dobnék rá órákat a tanulmányozásukra.

Batmanci
SaGa!
Nem tudsz megoldást 7.1 ügyben?

Ettõl még sokkal durvábbak is vannak 😊 ilyen pár ezer % os növelést ado potik stb. de az már ruins da gém 😊
kurva hosszu irás, hiv. forumon fent még vhol, csavo mindent levezetett, de utubeon is vannak ilyen videok, h h kell megcsinalni a fegyvert, de nem volt ugy türelmem, v nem tudtam volna ugyse megcsinalni igy annyira nem néztem - leírást forumon vegigolvastam, kicsit hosszadalmas

de Master fokozaton is egy ütéssel, ököllel leölte a Blood Dragont - zuhanást se érezte meg stb, szal el lehet képzelni 😊

Batmanci
Na, menjetek, 'mostmá!
Miért kell elvenni az ember életkedvét is.
Õrült erpégések!
Én csak szeretem ezt a stílust, nem rekordokat akarok döntögetni.
De azért 1000 feletti sebzés...
Már megbocsáss! Ez olyan, mintha Törpillából, Empire State Building méretû kék kurvát csinálnál.

en megcisnalnam magamnak, az a baj, h nemtom de ugy nemhuzom annyira alkemit, encsantot, meg ott is inkabb a perk szamit, hiaba van huzva ha nincs rajta semmi, nem is tom h kell annyira huzni, potit mindig gyartok, mindig felfedezek sok ujat a hozzavalokbol, megyeget stb. de azert nem annyira, encsantolni encsantolgattam, de ennyi😊

Az a mágus mennyire jó, akinek az azura start kell odaadni a hegyen , és utánna fel lehet bérelni, hogy veled jöjjön?
Így van, azt gondoltam szükség lesz rá magasabb szinten. Most a Whiterun-i házamban tartom egy ládikóban.
Batmanci
Fel vagyok háborodva! (Mint macska a fára. Ja, az mászva van.)
Nekem is ében íjam van, és ében vesszõvel, 101 et tud sebezni.
Már bocs, de mitõl 190 csak az íjad? Ne mondd, hogy az Omo-tól lett olyan! Követelem a skyrimi nép nevében, hogy áruld el, különben rád küldöm minden assassinok assassinját, aki még a Terminátorral is tudott végezni 1191 ben.
Persze, csak 'spojlerbe, és csak ha akarod. 😊

cenobite
Dettó! 😊

gamertag: kenobita

cenobite
Nagyon köszönöm a gyors választ!

Van increase magicka potion. Keresd a "vegyészboltokban". 😉
Szintlépéskor csak kiválasztod, akkor +10 kapásból, vagy Fortify Magicka-s enchantolt cumóval, vagy potionnel

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

cenobite
Amatõr kérdés lesz lehet, mivel totál harcos beállítottságú karakterekkel nyomom a Morrowind óta...
A Skyrim-ben a Magicka-t mivel tudom növelni? Varázslatok gyakorlásával? Vagy vadászni kell valami potit, ami ideiglenesen felnyomja.

Egy küldetéshez kellene 106 Magicka, de nekem nincs annyi. Pedig vennék a bótba' ha lehetne. 😊

Elõre is köszönöm a választ!