30713
TES
  • pecaboy
    Megnéztem, hiába vagyok imperiallal, csak "Voice of the Emperor" powerem van (ez 60 sec-re lenyugtatja a népet), de speechnövelő nincs.
  • Fantusz
    igen, csak a városból nem lehet, gyorsutazni mert "ellenség van a közelben" (pontosabbn, a városból is elteleportálhatsz, miután a támadókkal végeztél, de az öreg legyen ott melletted)
  • pecaboy
    Értem, csak nem találom a powerek között... Na, mindjárt játszok, aztán megnézem, megvan-e.
  • Hoz_Hun
    Esbernel, ha kiértünk a városból, már lehet gyorsutazni?
  • Fantusz
    Mágia - power - (kijelöl, Y gombbal használ)

A játékban minden fajjal szabadon választható az életpálya, imperialból is lehet jó mágust nevelni, de kezdetben hátrányokkal indul a született mágiahasználókkal szemben (alapvetően harcos beállítottságú).
    A mindent játszó, mindent fejlesztő karaktertől óvakodj, ha mágust szeretnél nevelni az imperialodból, döntsd el melyik mágiaiskolára szeretnéd tanítani, és azt fejleszd, a harci képességeit felejtsd el egy időre.
  • Fantusz
    Nem akarom tele szemetelni a topicot, ha a googleba beírod: Louis Letrush, és képeket keresel, rengeteg bugos verzióban gyönyörködhetsz.

Esbern: ismert a "hadarós" bug, de van rá javítás (bugfix).
    Az már nagyobb zűr, hogy ha az öreget magára hagyod meghal.
    Vadásznak rá a Thalmorok, az is a küldetés része, hogy védd meg, kisérd Riverwoodba, ha Riftenben magára hagyod, nem jut ki a városból, mellette kell maradni.
  • pecaboy
    Még valami: imperiallal vagyok, és valahol olyat olvastam, hogy napi 1x emelhetik a speechüket 30-cal. De ezt sehol sem találom. ?

Imperialból amúgy lehet jó mágus?
  • pecaboy
    16126-ban tud segíteni vki?
  • pecaboy
    Nekem meg éppenhogy úgy begyorsította (gondolom a 4 giga ram felhasználhatósága miatt a 2 helyett), hogy nagyobb felbontásban is tudtam játszani, mint eddig...
  • DarkSector
    Ehhez érteni kell nem 2 kattintás az egész, amúgy elismerésem fasza kis fun videó lett.
    Zene is jó
  • Hoz_Hun
    Jaaa, akkor ez Xboxon (ez is) felejtős. Reméltem ez valami beépített cucc. Pedig nagyon jópofa.
  • JethroHUN
    ezzel Nem tudom h kell használni, gondolom azért csak moddereknek van.
  • Solid Snake
    Azt sajna nem tudom,de táncra ez a király :)
  • Hoz_Hun
    Marha jópofa. :)
    De hogy lehet benne táncolni?
  • IXEMGabeo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

na akkor tuti ott lesz mivel megtartottam a lovat:D:D
  • JethroHUN
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha nem adod neki oda Frostot, hanem elküldöd a francba. Akkor állandóan Whiterun előtt fog állni, egy helyben. Hiba valszeg.
  • IXEMGabeo
    én ezzel a fószerrel Riftenben találkoztam, ő adta azt a lovas küldetés a Black-briar meadbe kellett menni. Hogy kerül ez Whiterunba?
  • AarPoe
    Ja, nálam is, ráadásul nem működik az "E" betű. Az hagyján volt, hogy csak egyben vihettem minden loot-ot, de hogy potion-t se tudtam inni, már elég volt egy reinstallhoz.
    Patchelni csak akkor kell, ha gond van valamivel, ezt sokszor megtanulja az ember (Nord) :)
  • Flora2
    Á nem, még nem vagyok házas, senki nem elég jó nekem, hogy hozzámenjek. :) Most éppen kezdtem kinézni magamnak Riftenben valakit, a borzasztóan ijesztő arcú és pocsék modorú Indaryn dark elf-et, aki Riftenben menedzseli a Black Briar Mead főzőüzemet, de úgy látom, hozzá nem lehet menni, nincs a házasodható npc-k listáján... Csatlós volt már, aki szimpatikus volt, de náluk magas a halandósági kockázat, és bűntudatom lenne, ha egy közös quest-kiránduláson mellettem halna meg, miközben engem véd... :( azt inkább nem. Akkor már inkább érdekből házasodom.
  • JethroHUN
    Fasza ez az 1.3.10es update.. amióta fent azóta szaggat a játék... 10 fpssel biztos h kevesebb van átlagosan...
  • JethroHUN
    Igazából, elfogyott a tűzifa, és ki akar ki menni -40°C os hidegbe? amikor televolt a fogadó csúnya kalózbácsikkal? akiket bounty nélkül 1 ököl csapással le lehetett ütni
  • bega82
    Itt most mi van? Emberáldozat? Boszorkányégetés? :D
  • JethroHUN
    Tök minden napos Skyrimben
  • tobias88
    Nekem volt már 3 is...
  • bega82
    Még csak tervben van nálam, nem próbáltam ki, úgyhogy biztosat nem tudok mondani, de én úgy tudom, hogy válni nem lehet benne sehogysem, de megözvegyülés után nyilván lehet újraházasodni. Legalábbis nekem logikus lenne.
  • Wreck86
    Megmérgezted, mert rosszul főzött? :)
  • Flora2
    De egyébként ha megözvegyülsz a játékban, engedi az újraházasodást? Mert erre nem találtam semmit az uesp-en. Próbált már valaki második házasságot kötni?
  • Solid Snake
    "RPG-tlen" á dehogy, úgy vedd ez az Úr beavatkozása a természet rendjébe.
  • Ashtyra
    Megint csak azt tudom mondani,hogy ez a játék nagyon szórakoztató.Ha unod a gyilkolást meg a piti küldetéseket,akkor egyszerűen járkálj a városokban vagy a szabadban,tuti találsz valami bizarr dolgot.
  • Solid Snake
    xD
  • DarkSector
    Egy átmulatott éjszaka után. :)
  • Ashtyra
    Ilyennel találkozott már valaki ? XD
  • AarPoe
    Egyébként a következő konzol parancs a megoldás az Esbern-problémára:
    setstage mq203 280

de nem is tudom, ez olyan...RPG-tlen :)
  • bega82
    Amúgy én meg miután férjhez mentem Onmund-hoz, sikeresen magammal vittem a Forbidden Legend küldire! :D Annak meg a vége... nos, inkább nem spoilerezek, de a lényeg, hogy nem élte túl szegénykém! :DDD
    Most kereshetek új férjet!
  • bega82
    :DDDD Hát, az utolsó kép az odabasz rendesen!!! :)
  • AarPoe
    Nincs mese, úgy néz ki, végérevényesen elvesztettem Esbern-t és ezzel a fő küldetésszálat. De úgy vagyok vele, hogy ez egy szerep/kalandjáték, a történet önmagát alakítja. Az én történetem úgy alakult, hogy a sárkányok győztek, és örökkön uralják már Skyrim egét. :)
    Ezért is szeretem az Elder Scrollst, mert úgy érzem benne magam, mint egy fantasy regény közepén, ami önmagát írja.

Apropó, hány sárkány van a játékban? Egyszer összefutottam Alduin-al, aki épp egy új sárkánynak adott életet. Megtámadni persze nem tudtam, mert quest szinten nem tarthatok ott. Szóval, véges a sárkányok száma?
  • Lunki88
    Kivéve ha rajtad kívül eső okokból halt meg egy fontos npc. Mondjuk rálehelt egy sárkány...
  • Jagi
    Én nem tudom, nekem se Esbern-el se faralda-val, egyik npc-vel sincs gondom, a konzolt meg csak akkor nyitom meg, ha mellényúlok a TAB-nak a nagy kapkodásban. Szóval nem értem az egészet... legalább a 6. karakteremet nyomom ebből 3-mal a főszálat megcsiáltam, nekem semmi bug nem volt, kivéve a grafikai anomáliákat. Levegőben álló ember meg ló nem animált pillangók de az utóbbi igen ritka volt.

Vélemény: Ha megöltél valakit és kéne, vagy nem kellett volna, beszoptad.
  • Calver
    direkt ilyen konzol parancsot kért, én csak leírtam - ha akarja használja, uesp-n a segítségem nélkül is fél perc alatt megtalálja bárki.
    mi ezzel a problémád?
  • pecaboy
    Értem, köszi!