The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van saját házad, s ott laktok, akkor a napi 100 arany részesedésen túl aktívan lehet kereskedni a házastárssal, tehát nyertél egy új kereskedõt is.
Viszont, ha nincs házad, s hozzá költözöl, akkor nem lehet vele kereskedni, csak a napi 100 aranyat adja, ha kéred, és rested bónusz is csak 5%.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Az elsõ fél az összestõl"
"A második nem fél semmitõl"
"A harmadik megeszik, amit tud például az elsõt"
"A negyedik fél a kettestõl, de csak akkor, ha egyedül van"😊
Volskyggeben van leírva egy könyvben az állatok pedig a következõk😊
medve, róka, farkas, kígyó😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Patch 1.3 Notes:
General stability improvements
Optimize performance for Core 2 Duo CPUs
Fixed Radiant Story incorrectly filling certain roles
Fixed magic resistances not calculating properly
Fixed issue with placing books on bookshelves inside player purchased homes
Fixed dragon animation issues with saving and loading
Fixed Y-look input to scale correctly with framerate
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Félre értettél. Nagy kaland... Mással is elõfordult már. Ezért nem igazi az irkálás. Sem érzelmi, sem hangulat/indulatbeli, vagy esetünkben humort nem igazán lehet belevinni. Ahhoz csak egy ember értett igazán. Úgy hívták, Rejtõ Jenõ (alias: P. Howard).
A deadra idézõ bot meg azért vicces mert egy társsal és vele gyak. nem igzán állít meg semmi. A bot röhejes áron tölthetõ.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A követõ megválasztásánál érdemes figyelmbe venni, hogy a hõsöd mit tud.
Harcosok ilyen szempontból kellemesebb helyzetben vannak, warrior-warrior, warrior-thief, warrior-mage felállásban is jók lehetnek.
Egy mágus mellé már nem feltétlenül jó egy másik mágus, bár, ha tud dremora lordokat idézni, akkor megvan ott is a tank.
Aranea Ienith köpönyeges mágus, a harc kezdetén Oakflesh-t (mágikus páncél) varázsol magára, tûzelemetált, jégelementált tud idézni és használja a destruction varázslatokat, és idõnként gyógyítja magát.
annyi h megfejtettem a szót, KAP-TAT_HATOK le a hegyrõl, aztán fel, 25 órát ezt írtad, nem ertettem igazan, hogy mit is mondassz 😊
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Ha abból indulunk ki, hogy az Oblivionhoz gyártottak 3x akkora területeket, meg több, mint 10 000 modot, akkor majd valaki megfogja a kezüket a Skyrim-nál.
Meg ha helyi csajhoz jutok valahogy, az bótot nem nyit, mi?
Viszont, mit csinál? Hintaszékben kötöget, míg én a vérem ontom-bontom?
Másnaposan, mondjuk duplán lehet számolni, de az is még csak 48.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
ezt nem értem mit jelent 😊 200orad van benne ?😊 en 70et leptem meg tegnap :d
200 órája megyek, most vagyok kovi-bûvész 80. Ha ezt veszem, olyan 25 órát még kaptathatok hegybe le, völgyre fel, ugyi?
egyébként remelem hamarosan jönnek a dlc-k, jovolna vmi, mind1 mi, csak legyen, fegyvereket csak ugy siman kétlem h kiadnának, de ilyen kisebb spéci dolgoknak örülnék, mielött jön a "nagy" DLC, az még ráér 😊
odüsszeusz nyila nemtom mibe volt, gondolom magába a könyvbe (szandekosan nem írom a müfajt mert eltéveszteném:d) a film is eleg jo amennyire emlekszem, regen lattam
60lv-ig ki sem tudnád húzni. 😊
Egyébként:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mégse lövök el vele Moszkváig.
Nekem is jó így, ahogy haladok, csak kiváncsivá tesz, milyen isteni magasságokat lehet elérni. Viszont, nem dobnék rá órákat a tanulmányozásukra.
Nem tudsz megoldást 7.1 ügyben?
kurva hosszu irás, hiv. forumon fent még vhol, csavo mindent levezetett, de utubeon is vannak ilyen videok, h h kell megcsinalni a fegyvert, de nem volt ugy türelmem, v nem tudtam volna ugyse megcsinalni igy annyira nem néztem - leírást forumon vegigolvastam, kicsit hosszadalmas
de Master fokozaton is egy ütéssel, ököllel leölte a Blood Dragont - zuhanást se érezte meg stb, szal el lehet képzelni 😊
Miért kell elvenni az ember életkedvét is.
Õrült erpégések!
Én csak szeretem ezt a stílust, nem rekordokat akarok döntögetni.
De azért 1000 feletti sebzés...
Már megbocsáss! Ez olyan, mintha Törpillából, Empire State Building méretû kék kurvát csinálnál.
Nekem is ében íjam van, és ében vesszõvel, 101 et tud sebezni.
Már bocs, de mitõl 190 csak az íjad? Ne mondd, hogy az Omo-tól lett olyan! Követelem a skyrimi nép nevében, hogy áruld el, különben rád küldöm minden assassinok assassinját, aki még a Terminátorral is tudott végezni 1191 ben.
Persze, csak 'spojlerbe, és csak ha akarod. 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
A Skyrim-ben a Magicka-t mivel tudom növelni? Varázslatok gyakorlásával? Vagy vadászni kell valami potit, ami ideiglenesen felnyomja.
Egy küldetéshez kellene 106 Magicka, de nekem nincs annyi. Pedig vennék a bótba' ha lehetne. 😊
Elõre is köszönöm a választ!
gamertag: kenobita