The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azokat meg nem láttam még sehol feltöltve, mondjuk mindenképp megfogom venni késöbb a játékot csak várom, hátha lesz rá vmi jo steam akcio 😊
de 100%, h vétel lesz, az ilyen játékok megérik a pénzüket(csak nem ennyit, mert most nincs rá keret)
vagy esetleg ha valaki lenne olyan kedves és felrakná valahova megköszönném 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Fekete lélekköveket necromantáktól lehet lootolni, de nem túl gyakori darab - értsd, hogy amit találsz felveszed, de célzottan keresni nem igazán érdemes.
Grand köveket érdemes garand lelkekkel töltötten megvenni, bár magasabb szinten már töltögetheted magad is, de minimum egy mamutot kell lecsapni, még a giantok sem jók, azok csak greater lelket adnak.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Next PC upgrade: 2022
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
egyedül ez a mágia ellenállás nincs meg, de majd úgy, mint te a potionokkel karbantartom magam😉 Alterationra már nem pakolok sztem felesleges...Alterationben 1 dolog tetszik. Van egy varázslat ami képes bármilyen ércbõl rudat képezni, tehát mit tom én elõveszem a spellt suhintok a kezemmel egyet és hopp +1 goldom van xDD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
jeges barlangokba sok a jegesmedve és az Ice wraith
mondjuk látom már megcsináltad, de azért leirom, h nekem hogy sikerült...
betoltam néhány potit, majd mindig odarohantam hozzá beleküldtem néhány villámot, majd elfutottam és healeltem magam, addig lydia ütötte, utána vártam, h legyen magicka megint kifutottam megint belelöttem pár villámot, mikor már kevés hp-ja volt akkor egyik kezemben ward-al másikban kardal nekimentem és mikor láttam, h nyomná el a villám varázslatát akkor ward fel, és püföltem tovább...
mondjuk ott legalább 10-15ször ujrakezdtem mire sikerült megölni...azota se találkoztam ilyen nehéz bossal 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ha nem, vagy mást akarsz, akkor pl Oblivion Mod Managerrel kicsomagolod Skyrim - Meshes.bsa-t, és átnevezgetsz.
lehet van rá egyszerûbb megoldás is, perpill én ezt tudom.
"The trees move. Do you not see it?"