The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
virágboltihoz kellenének a japán fájlok :S
azokat meg nem láttam még sehol feltöltve, mondjuk mindenképp megfogom venni késöbb a játékot csak várom, hátha lesz rá vmi jo steam akcio 😊
de 100%, h vétel lesz, az ilyen játékok megérik a pénzüket(csak nem ennyit, mert most nincs rá keret)
vagy esetleg ha valaki lenne olyan kedves és felrakná valahova megköszönném 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

BEAST
Ezt majd kipróbálom. 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lunki88
Még jobb is mint angolul. 😊Ezt ki fogom próbálni.
Nincs asztali vasam, csak a laptop volt... és helyette is laptopot akartam mindenképpen. 😊
Fantusz
Azura Star, vagy Black Star egyedi darab, nincs több.
Fekete lélekköveket necromantáktól lehet lootolni, de nem túl gyakori darab - értsd, hogy amit találsz felveszed, de célzottan keresni nem igazán érdemes.

Grand köveket érdemes garand lelkekkel töltötten megvenni, bár magasabb szinten már töltögetheted magad is, de minimum egy mamutot kell lecsapni, még a giantok sem jók, azok csak greater lelket adnak.

JethroHUN
Rakd fel japánul, náluk is megjelenik már. <#hehe>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

francois
Ú de hülye😄 remélem egy év múlva is poénosnak fogja tartani

Lacee
vótmá?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Én is így akarok játszani!
Lunki88
Csupa élvezet lehet úgy a játék.
Létezik az Azura's stonehoz hasonló tübbször felhasználható balck soul gem? Ami emberi lelkeket is befogad. Alig találok Grand soult a nem-emberi lények között.

Asztali vas már nem is jó skyrimra csak laptop mi? 8)))) nehogy véletlen 60 fps legyen 8)
grebber
Azért az a nem semmi hogy már 33 órát belaraktam egy olyan játékba amirõl nem is tudom mirõl szól.Majd remélhetõleg 2 év múlva kiderül számomra is 😄

Next PC upgrade: 2022

Laza
Pénzes trükközés nélkül? 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

😄 Mondjuk nem valószínû... a sajátomat is nemrég vettem félrekuporgatott pénzbõl (gyakorlatilag pont a Skyrim miatt, mert nagyon vártam, és sejtettem, hogy az én régi laptopom is eléggé kevés lenne hozzá), szóval most nem nagyon van keret ilyen ajándékra. De ezt õ is tudja, úgyhogy nem hiszem, hogy komolyan gondolta! 😊
szûk barlangban nem biztos, hogy elkerülhetõ fõleg, ha mindig elém megy...ezek a halálozások ritkán fordulnak elõ nem pedig állandóan, alapvetõen jó könnyû ez az Adept szinte, de éppen megfelelõ, mert legalább amikor tömegesen jönnek rám akkor nyomni kell a potiont egyfolytában😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

látod látod kellett neked annyit skyrimoznod 😄 most buktál 150ezret ezen a karácsonyon h tudjon játszani õ is 😄
berlinboy6329
Mennyire korábbit?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

l2p 😊 hogy lehet adepten annyira szenvedni (néha) ha közel harcos vagy és még a társad is, sztem akkor is el lehet kerülni lazán, hogy megüsd

nááájsz 😊

Vissza kell tölteni korábbi állást. Bug sajnos. Másodszorra megjelenik

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

csak a skyrim

berlinboy6329
Tilight Sepulcher küldit h kell megcsinálni?Bugos szar az egész...Asszony elmegy a végén oszt szevasz,nincs update..

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

aha értem. Ezekszerint én emberi ellenfelek ellen eddig jó vagyok, mert õket 1 csapással elintézem legyen az Forsworn vagy bandita, a mage-ek ellen is megyeget és a Draugrok is ottmaradnak, ha szembekerülnek velem...

egyedül ez a mágia ellenállás nincs meg, de majd úgy, mint te a potionokkel karbantartom magam😉 Alterationra már nem pakolok sztem felesleges...Alterationben 1 dolog tetszik. Van egy varázslat ami képes bármilyen ércbõl rudat képezni, tehát mit tom én elõveszem a spellt suhintok a kezemmel egyet és hopp +1 goldom van xDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem tudom Én dark elf vagyok szóval a fire ellen elég jól védve vagyok a frostra encahtolva vagyok a shock ellen potisom plusz 30% alterationból. elég jól elvagyok így. Potn ez az ,hogy orc dualos harcosom votl csak eltüntek a mentéseim és újr akezdtem és azt akarimat ölték a magek 1000-el . ezt már nem a melee meg eséyltelen a alteration shieldek meg a heavy armorok miatt
volt ez a Morvunskrr erõd, ami tele volt ilyen vámpír mage-ekkel, na ott pl ügyeskedve elbújva, egyet egyet elcsalva a lépcsõfeljáróhoz tudtam csak megölni, ott 4 mage jött rám szörnyet haltam kb próbálkoztam mindennel conjurationnal a legjobb az volt, hogy odarohantam lecsaptam egyet és vissza...csak így lehetett azt a nagy termet megcsinálni

aha ennyire pro vagy, hogy masteren tolod? én olykor Adepten meghalok, ha szar taktikát alkalmazok...nagyon sokan jönnek rám végem van általában, vagy a társam is olykor van, hogy útban van és véletlenül lecsapom szegényt😄😄 na olyankor megy a visszatöltés....

Én desctruonra nem raktam és potikat használok mellé 8)
nem tudom masteryn vagyok és nem sûrûn öltek még meg.
ja igen a mágia ellenállást. Én inkább ott a potionoket használom... ami nagyon fasza és hasznos sztem amihez semmi nem kell az az illusion...ha van 1-2 rafkós illusion varázslatod nem kell destrruction és mágia védelem se😄😄😄

Amúgy ha daedric szív meg csomó ebony bar meg iyslenek kelelnek akkro van egy hely ahola razor daggert lehet megszerezni ott mindgi resetelõdik és 4 draedric van ott meg csomó soul meg ebony item szóval néha érdemes vissza nézni oda Shrine of Mehrunes a neve a helynek
restore stamina és Health nálam a gyûrûjeimen és a nyakékemen nyilvánul meg...van olyan köpenyem, ami 125%-os magicka regenerálódást idéz elõ😄😄

Meg még azon gondolkodom ,hogy resto van az aág ,hogy élõhaltotak ellenei hatások megnõnek és ez érvényes a fizikális ütésekre is + encahntokra is szóval melee-re is jó és mivel orrvérzésig rohangálnak ezek az ellenfelek lehet rárakok egy pontot még 8)
Figyu én méágiára raktam meg health-re és a restot raktam ki. nagyon durván tölti a staminat ha olcsóstásra raksz akkro nem sokért toldo a fast healt és majdnem amxra tölti de ha még egy szintet kitolsz reston akkrao nagyobb healt is oclsobban és az jól tölti már + kiraktam a 50% mana reget. de nekem azért kell a mágia mert 2 kezees heavys vagyok ,de alterationra is pakoloka 30+ mágia ellenállás maitt meg a shiedlre gyúrok már 73as és a nagy shiedlre gyúrok vele meg a mass paralyzisre 8)
sajnos erre én nem figyeltem oda, pedig gondoltam rá én is, hogy nagy harcos karakter mellé vmilyen varázstudást is teszek. Mondjuk 32-es vagyok, közelharcban bárkit lecsapok a staminát nagyon felnyomtam 3-4 power attack simán belefér abban az esetben, ha az ellenfél nem tér ki elõlem... novice illuson és a destructionra van 1 perkem ugyebár😊 sajnos ennyi...

Nem, a sebzést az nem növeli.
Jó ,de lényegében a sebezése nem nõ tõle. csak azért mert Én olyan harcost csináltam ,hogy mágiára gyúrtam és ütök kettõt elfogy a stamina ,de ez nem para mert restoból kiraktam a heal stamina reget és majdnem ingyen tolom a fast healt és maxra tölti a stamianámat szóval lényegében sosem fogy el. így folyamatosan üthetem a nagyot. csak arra voltam kíváncsi ,hogy a fegyverem sebzését növeli-e.
Nem, hát az a power attackokhoz kell. Amik nagyon gyorsan elfogyasztják a staminát. És ha az elfogy, akkor csak kis sima ütéseket tudsz véghezvinni. Tehát ily módon befolyásolja. Én íjásszal meg közelharcossal is szeretem jó sokszor fejleszteni.
A stamina mennyire befolyásolja a melee sebbzést? mert rakok rá ,de nem akar növekedni. vagy az nem is fog? csak több speckót üthetek? arra jó csak? meg ,hogy többet cipelhetek magammal?
Én is azt a maszkot használom 8) amúgy asszem adnak még questet a magusoknak egy nagy varázslatra!
én a keleti részén a térképnek rengeteg olyan barlanggal találkozom ami dugig van Falmerrel és pókokkal már a f*szom tele van velük😄😄 szívós kis lények a Falmerek és, ha sokan jönnek rám bajban vagyok jókat tudnak sebezni:S tegnap így is vagy egy 3 járatú barlangban jártam a Thovald nevû barlang volt az, majd lessétek meg 1 szintet biztos fogtok lépni annyi Chorus és Falmer van ott😄

jeges barlangokba sok a jegesmedve és az Ice wraith

Calver
The College guild küldetései közül az egyik utolsó.

"The trees move. Do you not see it?"

ezt a küldetés ki adja amúgy?

Zomil
ott én is megszenvedtem 😄
mondjuk látom már megcsináltad, de azért leirom, h nekem hogy sikerült...
betoltam néhány potit, majd mindig odarohantam hozzá beleküldtem néhány villámot, majd elfutottam és healeltem magam, addig lydia ütötte, utána vártam, h legyen magicka megint kifutottam megint belelöttem pár villámot, mikor már kevés hp-ja volt akkor egyik kezemben ward-al másikban kardal nekimentem és mikor láttam, h nyomná el a villám varázslatát akkor ward fel, és püföltem tovább...
mondjuk ott legalább 10-15ször ujrakezdtem mire sikerült megölni...azota se találkoztam ilyen nehéz bossal 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

400óra? O.o O-O Az szép!!!!!

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

aranyos történet😊 1 FPS-el élmény lehet tolni

az ok de kül kardok közt nincs nagy különbség, én még most is a játék eleje fele szerzett elf kardal megyek amit kicsit megturbóztam smithingel, van loot bõven de sok szart nem ér

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Sikerült végül, kicsit "csítelve". Bebújtam fent leguggolva egy oszlop mögé és onnan lövöldöztem rá staffal meg fireballokat, õ meg nem tudott eltalálni. De fasza kis maszkot dobott. 😊 Viszont elég csalódás, hogy ennyi volt a máguscéhes küldetés sorozat, obliban sokkal hosszabb és jobb volt.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Én azt úgy tudtam ,hog yalteration vagoyk és amgic res meg csináltam shock ellen potiont! és slow time shouttal
Calver
ha nõi karakterrel nyomulsz, és jó Nightingale, akkor ezt berakod Data\meshes könyvtárba, és ollé.
ha nem, vagy mást akarsz, akkor pl Oblivion Mod Managerrel kicsomagolod Skyrim - Meshes.bsa-t, és átnevezgetsz.
lehet van rá egyszerûbb megoldás is, perpill én ezt tudom.

"The trees move. Do you not see it?"