The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja csak nem tudok táplálkozni , mert az a skillem nem nagyon használtam . Hol van könnyû préda ?

Pont itt járok most én is. Ez valami kib****tt nehéz közelharcossal!!! <#ijedt> Honnan tudom, hogy melyik a képmás, és melyik az eredeti?
4 szakasza van...
Elõször 25% ossan vagy "bete"
A köv nap 50% és így tovább
Ha táplálkozol le megy 25% ra.
Ha 100% on van támadnak
Sziasztok !
Vámpír lettem , de nagyon nem jön be mindenki megtámad. Nem tudok beszélni kocsmárossal , sem mert 1xrûen nem jutok el hozzá. Falion aki elvikben segítene is rámtámad. Ilyenkor mi van ? Így jártam ?

Remélem ez a nyílvesszõs poén már leesik <#zavart1>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Bocsi elmentem sörözni! 8)Nem vámpír vagyok és a farkassá válásnál nem fogok vért inni. tudom ,hogy nem fognak végig questeltetni,de amég lehet megcsinálom. Aztán megyek beállok az imperialba és csinálom azt csak már nincsen sok minden és a tolvajos questkhez még nincs kedvem 8) De a harcos guildbe is van aki nem vérfarkas most akkor én se lehetek? Akkor egy kérdés még. Tegyük fel beállok vérfarkas leszek és amikor megölöm a saját farkas szellememet akkro utánna lehetek vámpír megint mármint a vámpír immunitás is eltûnik a vérfarkassággal?
Calver
nyers... nyerõ akart lenni.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
Daedric fegyverek... azon belül leginkább buzogány (mace), viszont annál nincsenek rendes hátbaszúrás animációk, szóval hátbaszúrkálásra a kard a nyers.

"The trees move. Do you not see it?"

tobias88
vizsgaidõszak jön, 2 hete én se játszottam ez miatt <#circling>
azért ne adjuk fel még ennyire 😊

de én hibam tuti, mert ramjött a filmezés és se tegnap, se tegnapelött nem toltam, pedig lenne kedvem hogyne - mondjuk most is egy jo kis filmet készülök megnezni 😊

edit: az oblivion topik is mintha elég "nagy" lenne hsz tekinteteben, ha jol emlékszem, vmikor még benézhettem, azért rémlik, de lehet rosszul

legerõsebb egykezes fegyver melyik?

every damn day

Wreck86
Sok karaktert nem bír egyszerre. Máshol is vannak ennyien egy helyen?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Az is igaz hogy nem nagyon jelent meg az elmúlt évben olyan amivel 10 órát játszottam volna. Ezzel meg én is 100-on túl vagyok. Azért lesz még itt élet amikor az elsõ komolyabb modok megjelennek a Creation kittel.
PiszkosFred
Elmult a varazs sok ember szamara. Egy honap telt el, akik csak letoltottek lethatatlanul, azok kiszorakoztak magukat 100-200 orat siman hozott nekik, de azota kijott masik jatek, amelyet lehet "tolni", hogy ezzel a fos kifejezessel eljek.

A topik szepen lassan majd visszaall a napi 3-4 kommentre, majd a heti 4-5-re. Egy ev mulva kieg, akkor majd lesz pici elet, kb ennyi volt. Most itt az SWTOR, aztan masseffect3, diablo es panda, stb. Single gametol az elmult egy honap is fantasztikus teljesitmeny, olyan embereket ultetett le szerepjatekozni, akik azt sem tudtak elotte, eszik vagy isszak.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem, ha máskor 50 fps van, kizárólag ennél a küldetésnél szaggat iszonyatosan még low grafikán is, akkor valami gond lesz a gémmel :d

Hát igen. Nem tudom a többiek hogy vannak vele... én a magam részérõl korábban irkáltam ide, de aztán kaptam egy nyílvesszõt a térdembe! <#hawaii> <#nyes>
Batmanci
Magam is szánalmas vagyok, de amire utaltál, az egyáltalában nem kitalált
- Nem mintha rád tartozna -, és távolról sem kötelezõ elolvasni.
De ezentúl nem leszek olyan sokszor, úgyhogy oszthatod a bátor beszólásaidat. Hiszen, anonímként bátran irogathatsz, leszólhatsz másokat, mûvelt, magyar emberhez méltóan.
Nem szeretnék polémiát kezdeni, szétoffolni a topikot, de ha rádobnék némi idõt, elmúlna az anonimitásod, és hirtelen, úgy szánalmas mivoltomban ott állnék elõtted, megnézném, Te mennyire lennél szánalmas.
De nem ér annyit az egész.
Jópofa akartam lenni, ehelyett lekaptatok a tíz körmömrõl.
Kösz. Ezentúl, kizárólag Skyrim-ügyben szólok, ha egyáltalán lesz mit és kinek.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

nagyon belassult a topik 😊

Batmanci
Bocs, majd visszafogom magam, és kizárólag a játékkal kapcsolatban fogok írni, ígérem.

Wreck86
Gyenge a géped teljesítménye hozzá szerintem.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Battle for Whiterun questnél(Stormcloaks) más is tapasztalt iszonyatos szaggatást? 40-50 fps-en stabilan fut a játék, ahogy ez a küldetés elkezdõdik és megy az ostrom Whiterunnál, kb 5 fps-re csökken és játszhatatlan. Mibaja?

Mennék én csak mindig megreptet.Na majd próbálkozok azért(nem mintha az a nyavajás amulett érne annyit)
MrStokes
Mas, aki szinten Razer egerrel jatszik, nem tapasztalt a jatekban egy kis delay-t?

Nekem mar a menunel is erezhetoen kis kesessel reagal a jatek, valamint a karakternel amikor fordulok vele, vagy futok, oldalazok, akkor is erzek egy apro kis kesest. Eger erzekenyseget meg tudtommal nem lehet a jatekban allitani.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Solid Snake
Solid Snake
Így van pontosan, ez a jó taktika épp itt járok én is. Darabig ütögettem,aztán kiderült a turpisság 😊
Fantusz
Nem igazán tudom eldönteni, hogy most panaszkodni, vagy dicsekedni akartál, de a magánéleti dolgaid nem igazán illenek a fórum témájához.
Ezidáig normális kommenteket olvastam tõled, de ez most nagyon félre ment.

Fantusz
A három közül az a legnehezebben leverhetõ zombi.
Klónozza magát, figyeld ki melyik az eredeti, és azt üsd, a többivel ne foglalkozz, mert azok csak fölöslegesen kifárasztanak.

Az sem árt, ha átnézed neked milyen lehetõségeid vannak a repertoárodban - én el sem kezdtem a fõküldetést, mace-vel daráltam le, igaz röpködtem is, de a páncél elég jól védett, s nem a legközelebbivel kell foglalkozni, hanem oda menni, ahonnan a képmásait idézte, s jól fejbe csapni.

jarlaxxe
Ne eröltesd ezeket a kitalált idézeteidet mert nagyon szánalmasak.

Azt mondja már meg valaki, hogy a jó életbe lehet megölni a forbiddden legends végén a 3 testvér közül az íjászt.Mert az egy dolog hogy illúziókat varázsol de 30 mp-ként ellök a picsába a kiáltásával, a közelébe se tudok menni, közben meg lenyilaznak.Harcos vagyok egyébként, a 2 tesóját simán leverném de ez......
Batmanci
A csaj karakteremet, akivel elõször kezdtem, a szomszéd lányáról neveztem el. (Riba..., izé, Gina) De aztán, mikor megtudtam, hogy jó ha nõsülsz is, nem akartam leszbit csinálni belõle. Feleségül menni meg valami jó nagy paraszthoz, hetero létemre, nem nagyon volt ínyemre.

Batmanci
Ha nem iszol vért, nem püfölnek azonnal a népek? (Mert szarul nézel ki)

Batmanci
Oké, bocs. Akkor nem neked ment.
Egyébként is csak azért vagyok ilyen hangulatban, mert ma egész nap, mindenféle baromségokkal kellett foglalkoznom - szomszéd csaj becsúszószerelése, kaja, málenkíj robot -, és nem jutottam be Skyrimbe.
Na, de majd most, kielégülten, jóllakottan... dög fáradtan... - csaj 21, + meló - Most majd megyek!
8) (így csináljátok ti is)

Fantusz
Akkor semmi értelme nem volt elkezdeni azt a küldetéssorozatot, tudomást sem vesznek rólad, amíg nem leszel vérfarkas, s az kb a harmadik küldetés része.

Nem is akarok inni a vérbõl 8)
Tedd ahogy jónak látod vagy elvágod vagy nem 8)

A lényeg ,hogy RPG te élvezed a saját karid én az enyémet ennyi. és nem villogtam hanem reagáltam rá ,hogy mondjuk én nem liter számla iszom a potikat hanem mondjuk mágiával oldottam meg. De mondjuk nekem nem 1 hátba szúrás egy karakter hanem 2 kezes fegyverrel vagy 5x 6x meg kell ütnöm. nem hinném ,hogy elég táp lenne 8)
Fantusz
Vámpír és vérfarkas nem lehetsz egyszerre :-)

Holnap megnézem neked mert most sikerült a lopakodásomat olyan színtre feltolni 45-n,hogy rávegyem magamat. Most kezdtem el csak a harcos klán questeket és pont vámpír megharapott útban oda. aztán mondom akkor megnézem.
Batmanci
Nem gondolom, hogy felénk el kellene, vagy be kellene számolnod.
Magaddal kell, minden tetteddel szembe nézni, és lehet, hogy nem most, hanem majd évek múlva.
Ha, mellé lõttem, bocs, csak a hsz-eid erre engednek következtetni.
De még mindig: nekem, és gondolom sok más emberkének, mindez lényegtelen, és látod, mindenki segít azonnal. Persze, senki nem fûz hozzá litániát.
Csak én vagyok ilyen seggfej. Mentségemre, most ilyen hangulatom van.
Nagyanyám mondta mindig: - Kisfiam, ha rossz kedved van, vágd le a faszod, 'oszt, ha majd jó kedved lesz, próbáld meg visszaragasztani!

Figyu LVL 45 vagyok és csak kérdeztem mert nem találtam rá akárhogy kerestem. Most mit tegyek, ha lvl 45-n megkérdezem? mert találtam már neten a receptet vagyis ,hogy mit kell de gondoltam itt is megkérdezem mivel nem agyon tápolni akarom hanem pont ellenkezõleg. egy draedric vértet szeretnék lecserélni úgy ,hogy ebonyt ami roszabb ilyen potival felerõsíteni sima draedric szintre.
Fantusz
Itt is olyan okádék kinézete van a vámpír karakternek, mint az Oblivionban volt?
Egy breton mágusom lett vámpír, de inkább zombi kinézete lett amikor felébredt, ki is ábrándultam a vámpíroskodásból.
Sokat nem adok a karaktereim kinézetére, de azért ne legyen már egy sétáló draugr.

A vámpír egy speciális élõholt karakter, belehalt a kórba, de megrekedt a két világ határán, s vissza lehet hozni az élõk közé - de amíg vámpír vagy, addig nem vagy élõ :-)

Batmanci
A viccen túl.
Számtalanszor leírta már más, szerény személyem is.
Senkit nem érdekel ki, mily módon nyomja, hogy vágja haza a kariját (nem a Karácsonyra gondolok) és a játékélményét.
De rongyosra tápolt karakterrel mindegy, hogy a leggyengébb, vagy a legerõsebb fokozaton nyomja valaki. Ez sem gond.
Ami számomra kicsit ellenszenves, ha azzal "villog" valaki, hogy körülötte mindenki hullamerevségben szenved, Õ meg nem hal.
Ha egy szikla tetején megállsz, menni sem kell, bajod se lesz - max. egy szélvihar lefúj a hegyrõl, vagy egy "röpcsi" -, és még a kilátás is gyönyörû.
Nyilván az vegye magára, akié az ing.
Az enyém lötyögne rajta. 😊
Annyira szeretnék megszerezni valamit, de inkább kivárom, amíg odaérek.
Ha más mondja el, abban nekem - még egyszer, nekem - semmi élvezet nincs.
Nyilván, ha rohadtul elakadok, és már semmiképp nem jövök rá, akkor alszom egyet rá - többször volt, hogy megálmodtam a megoldást -, és ha úgysem, akkor keresek-kérdezek.
Mondom, mindenki azt csinál amit akar, és még ha idegen tollakkal lövöldözik össze-vissza, max. nem érdekel a véleménye.
Akik ismernek, tudják, senkit nem akarok bántani, sõt kioktatni sem. (hogy jönnék hozzá) Messzirõl jött ember...
Ez csak az én "maszek" véleményem, mint 'abszolúte hozzánemértõ szaki, aki a klotyót csinálja meg, ha csöpög a konyhai csap.

már vámpír is vagyok de amúgy pl az encahntom az nicsen felhúzva. Egy pont sincs rajta kb. és az armrom is egy alap draedric szóval. most érted ez agyon tápolt?
Fantusz
köszi köszi
Fantusz
Sabre Cat Tooth, Spriggan Sap, Glowing Mushroom, Blisterwort.

Ismeretlenül hiába kevered össze ezeket, egy Unkown poti lesz.
A feladvány az, hogy megismerd, megtanuld az alapanyagok hatóanyagait használni.

Batmanci
Figyeltelek, ám!
Master, nem halsz.
Így könnyû.
Adepten se halsz, ha "tgm".
Vagy rongyosra tápolt, vak koldus sem hal.
😄

Kovi-poti

Betudná valaki írni a blacksmithing potinak az anyagait? vagy hogy hol tudom megnézni?
grebber
Az hazugság lenne ha azt mondanám hogy semmi nem ragadt rám ,de ez kevés hogy ennyi szöveget megértsek.A mellékküldetéseket értem de azt egy debil is értené felirat nélkül is.A fõsztoriról viszont lövésem sincs.

Next PC upgrade: 2022

Lunki88
A legtöbb játékot addig el se kezdi amíg nincs hozzá magyarítás, így én nem is csodálkozom rajta. 😊

#12867: Én is csak utólag vettem észre hogy ez nem fog menni steam nélkül. Hasonló cipõben járok mint te, a megvételét illetõen.
azért h nem tudhat vki ennyire angolul...sok éve jatszol te is és nem ragadt rád semmi ?😊