The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És,hogy tudom lecserélni? Mármint tudom 1000 smithingem van és daedricbe rohangálok csak kinézetet kelelne cserélni 8) De nem is a vért mert félig harcos félig varázsló vagyok 2 kezes fegyóval. a lényeg,hogy a fegyver kinézettét kelelen csak lecserélnem
A Staff of Magnus questben hogy az istenbe kell kinyírni a bosst(Morokei)? Rengeteg hp-ja van, és ha közel megyek hozzá, akkor lövi rám a villám spelljét ami instant halál, ki se lehet térni elõle. Atronachot ha idézek azt két lövésbõl megöli, én meg ugye közel nem tudok menni hozzá hogy lángot fújjak rá vagy bármi mert egybõl megöl, fireballt meg egyéb spelleket sem tudok használni, mert folyamatosan szaladgálni kell hogy ne találjon el, úgy meg én sem találom el õt. Mágus karakterrel vagyok értelemszerûen(lvl 10).

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Calver
Daedric szívet tudsz venni alkimistáknál, a páncél mesh fájljait pedig le lehet könnyen cserélni - én is Daedric páncélban nyomultam, ami Nightingale-nek nézett ki.
sisakra pedig van mod.

"The trees move. Do you not see it?"

Mondjuk azt nem értem ,hogy draedric szív kell meg ebony fém a draedric fegyókhoz meg mindenhez. ugyan ezt mért nem tudták rendesen kombinálni a dragon vértbe és mondjuk csontváz markolatos stb.s fegyvert csinálni. OMG. SZóval pl. gondolom azért nem rohangál össze vissza draedric minden isntába mert az elõzõ részbe mindenhol az volt. de a végére csak azt hozták ki ebbõl ,hogy vikingféle sárkány kalandparkba csak a legerõsebb item egy démon. anyám ez kiakaszt. Nordok 2 kezes fegyverrel futkorásznak és nincs egy értelmes 2 kezes fegyver 8))
ettõl tartottam. a kesztyût leszámolva meg esetleg a vért. ez a daedric fegyverzet meg fejes úgy néz ki mitn ha valami elb..ott pikachu lennék! a többi vértezet sokkal jobban néz ki meg a fegyverzet is ,de ha ekkora kül akkor kénytelen vagyok
Akkó nem szóltam! <#vigyor>
Calver
kovácsolás ha jól csinálod megtriplázza. ehhez jön még perkbõl +100%, és enchantból akár +180%. számolj utána <#gonosz1>
de röviden és tömören: jelentõs különbség lesz köztük.

"The trees move. Do you not see it?"

Szerintem semennyire... Amikor felturbózod õket ilyen többszázas sebzésig, akkor az, hogy mondjuk az egyik 250-et sebez, a másik meg mondjuk 270-et nem hiszem, hogy nagyon sokat számítana.
Szóval simán lehet tolni egy Skyforge karddal. Szerintem. 😊
Most egy hülye krédés,de légyszi válaszoljatok rá.

Glass Greatsword 21
Ebony Greatsword 22
Daedric Greatsword 24
Nord Hero Greatsword 20
Skyforge Steel Greatsword 20

ezek a fegyverek sebbzései. A kérdés pedig ,hogy 100-as skillel speckózva és mondjuk felkovácsolva mennyire számot tevõ ez a ez a 2-4 pont dmg különbség harcban?
Igen, a sztori része a börtön. Én elõször megszöktem a városból az üldözõk elõl, de aztán utánaolvastam kicsit és kiderült hogy mi a helyzet. Visszamentem és hagytam hogy letartóztassanak.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Fantusz
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs értelme leverni az õröket, mert úgy nem lehet folytatni a küldetést. A forswornokkal már a küldetés elõtt összetûzésbe került a karakterem, nem szimpatikus a csapat - meg lehet menteni a börtönben lévõ vezérüket, vagy megölni.

arra ,hogy ahova kiáltasz oda figyelnek . figyelem elterelésre asszem
Valaki nem tud egy legendary 2 keezs kardrol mert ez a draedric vért és fegyverezete eléggé nem jön be na és jó lenen mást ,de az ebony az gyengébb a dargonba meg nincs fegyver
Asszem olyan, hogy ellövöd valahova, és akkor az ellen arrafele fog mozgolódni, mert úgy érzékelik, hogy onnan jött a hang. Valami ilyesmi.
sevendoor
Tudja vki, hogy a Throw voice kiáltás pontosan mire jó?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Ha dutyiba mész akkor ott találkozhatsz a fornsworn (vagy hogy hívják õket) vezérrel és meg is szökhettek. Aztán õk okoznak egy kis galibát a városban.

Valszeg itt is van több lehetõség, nálam ez történt.
Jó lehet elmaradi vagyok ,de console téren nem vagyok otthon. Viszont azt nem tudtam ,hogy a kinectet pc-re is lehet rakni. mert akkor nem veszek xboxot hanem az xbox árából veszek egy 3d-s ace projectort meg külön egy kinectet 8)
Solid Snake
<#nevetes1>
Fantusz
Menj börtönbe.

PiszkosFred
Akkor irjon valaki a moderatoroknak, es toroljuk/zarjuk be a topikot, okafogyotta valt a letezese, leven ott a gugli, ott az illegalis hivatalos guide. Nincs ertelme tovabb itt kerdeseket feltenni... Viszlat 3 ev mulva, a TES MMO bejelentesekor. Az utolso kapcsolja le a villanyt.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Wreck86
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy a Quest-eknél nincs valami mód,hogy visszanézzem a párbeszédben elhangzott infokat? Mert én csak azt tudom megnézni,hogy a térképen hova mutat a Quest és 1 mondat róla, hogy keressem meg õt és õt ebbe na cellában meg ilyenek.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

grebber
Ha tudnék angolul szerinted kérdeztem volna?Továbbra is várom a választ!

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
Sztem. ez nagy segítség lehet bár inkább off.
Skyrim Guide PDF Paper Print eBook

Googli-ba vele elsõ találatnál már "megveheted". <#pias>
grebber
Van egy quest Enthyr nevû egyén adja Shrine of Talosnál hogy deritsek ki pár dolgot,de mire megcsinálom és megyek vissza az örök elkapnak és dutyiba tolnak vagy lezuzom arcukat.

Kérdésem aki ezt már csinálta kötelezõ a dutyiba menni tehát ott van valami küldetés folytatás mert ugye az Enthyr nevû csokát kinyirták.

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
<#pias>
Amióta felettem az új patch-et, bizonyos párbeszédablakoknál (pl kovácsolás) nem mûködik a <<Yes>> <<No>> választás. 2 különbözõ gépen is kipróbáltam és egyiken sem. Nem reagál sem a klikre, sem az enterre, sem a Esc, sem a tab-ra. Nem találkoztatok ilyennel? Vissza kellett tennem az 1.1 eredetit hogy játszható legyen.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

koschwarz
OFF

lol, én nemrég vettem egy samsung galaxy s plust, angry birds, mutatom a feleségemnek a játékot, aki mellesleg totál anti gamer, erre úgy rácuppant a játékra, hogy õ meg egy ugyanilyen telót akar karácsonyra.

ON

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Jajjj gyerekek, ezt el kell mesélnem:
Barátnõm ugye nyaggatott, hogy õ is akar játszani Skyrimmal, tegnap végül sikerült átvinnem hozzá... de hát ugye mondtam, hogy ne tápláljon hiú reményeket az Intel GMA 4500 kártyájával! <#whatever> Na de azért felraktam neki, én is kiváncsi voltam. Alapból ugye amikor beállítja a grafikát magának, akkor kiírta, hogy "low". Megnéztem az options-ben, a texture quality az mondjuk mediumon volt. <#vigyor> Hát mondom ne vicceskedjünk, esélytelen lesz, úgyhogy levettem azt is low-ra.
Hát... neki nincs fraps a gépen, de én így is megmondom, hogy hány fps-t produkált: 1... <#nevetes1> És én már ott a szekérnél mondtam, hogy na jóvan ez felejtõs, szegénykém meg nyomta így... végignézte az intro-képregényt, aztán próbált mászkálni, viszont a toronyból a tetõre átugrani így gyakorlatilag lehetetlen, úgyhogy utána feladta.
Pedig elvolt vagy 20 percet azzal, hogy a khajit-ját beállítgassa külsõleg (mert nagyon macskabuzi a kicsikém <#puszi>).
Úgyhogy karácsonyra kért tõlem új laptopot! <#ijedt> <#vigyor>
Ilyen több helyen is van. Amikor "lekapcsolod", beköltözik az inventorydba és kézbe is veheted, sõt pofozkodni is tudsz vele, mint másodlagos egykezes fegyverrel.

micsoda bugokba futok bele szószerint😄, közelítek a Ingerwood felé vagyis a Greybeards küldetéshez, dehát útközben egy csomó medve, farkas, bandita és mi egyéb akadályoz a legújabb az, hogy átugrom a tavat, aztán a karakterem elkezd futni futni futni még akkor is, ha a Stamina lecsökkent egy helyben fut az emberem xASASADAAYADas

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ez már azért jópár hete megy...némleyik még vicces tud lenni, de ritka...a legtöbb erõltett már - viszont a játékban ha meghallom még tetszik 😊

400???😄 oRLY ??????? 😊

sajnos nincsen...
Legalábbis én nem találtam még kb 400 óra játék alatt
Sziasztok. Aréna van Skyrim-ban?

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

PiszkosFred
Minden csoda harom napig tart, tul kell elni, ennyi.

PiszkosFred
Igen.

Fantusz
Fárasztó már ez a nyílvesszõs baromság, aki ilyeneket akar nézni a youtube-n megteheti, felesleges a fórumot tele szemetelni vele.

Lunki88
ja most esett le... h betüre koncentráltam szinte csak, h mi lehet az szó 😊 a 2. képen meg vhogy nem vette észre a szemem csak most, hogy egy nyílvesszõ van a lábába 😊

Olyat találok, hogy jobb klikk után properties, ott a local files, és ott a verify integrity of game cache... ez lenne az?
huh ez még jobbna is hangzik 😄

Wreck86

Tudnátok linkelni egy olyan térképet amin minden rajta van a barlangoktól,katakombáktól kezdve, városokon át?
köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

azóta rájöttem ez egy kurva nagy bug volt😊, kicsit megálltam 3 órára utána nem volt gond, de ott hirtelen mindig rám támadtak amikor ketten voltak:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

berlinboy6329
No,átléptem a 200000 aranyat..205xxx-em van.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

PiszkosFred
Igen, ott jobb klikk a jatekon, majd check integrity of local files, vagy ilyesmit keress.

Lunki88
Oblivion idején meg a "stop right there criminal scum" ment mindenütt. 😊
PiszkosFred
Varosorok mondja, hogy "lehettem volna (random titulus), de kaptam egy nyilat a terdembe". Na most ez a "lehettem volna, de..." futotuzkent terjed forumokon, youtubeon, blogokon, stb.

Feladom; nem tudom a Kodlak halála utáni küldetést beindítani. Sajnos abban a teremben már nincsenek hullák, így nincs kiket feléleszteni. Farkas gyászol, Vilkas ment tojik rám továbbra is. Visszatöltök egy Kodlak elõtti állást, hátha egyszer megjavítják.
Nem találom hol van ez! 😞 A libraryban kutakodjak?