The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki nem lát hogy lopok mivel nincs senki sem a közelben.
De hamarosan már jönnek az örök hogy vigyenek a börtönbe mert loptam.
<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Morokei maszk: Szintén, egy fõellenségrõl esik le.
Amulet of Akatosh: Bard's College quest asszem
The Apprentice Stone: Keress rá UESPwiki-n hogy hol van, egyébként ezen mindent megtalálsz.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
The Matrix has you...
Morokei maszkja 100%
Amulet of akatosh 25%
The Apprentice Stone aktiválva van ez is +100%
De ez még kevés mert majd jön hozzá ma sikerül megtalálnom a ring of recovery +100% és van még a Ring of Resurgence +80%
Plussz még ha elkezdem az enchantot leszedem a felesleges ruciról a 100%-os +-ot és beleaplikálom ha lehet vagy sapiba vagy kesztyûbe vagy csizmába.
Ha minden összejönne az elég jó kis móka lenne!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
The Matrix has you...
Próbáld ki, és megtudod.
Nem tudom miért ne kaponál perket, de nem hiszem, hogy itt sokan vannak, akik konzollal szedegetik vissza a pontokat.
Én is csináltam hibákat, tettem fölösleges helyre pontot, de szerencsére nem sokat, s 1-2 félrecsúszott perket még elbír a játék.
Gond akkor van, ha rendszert csinálsz abból, hogy totál fölösleges perkeket gyûjtesz.
El kell döntened mit is akarsz elérni, könnyû páncélra pl. csak akkor fölösleges az a perk, ha nehézpáncélos a karid, egyébként csak a "lehett volna jobb is", de azért nem érdemes a konzollal bûvészkedni.
Az elsõ karimmal megcsináltam a fõküldetés elejét, jöttek is a sárkányok számolatlanul, a leghülyébb helyzetekben.
Winterholdot különösen szeretik, de a kedvencem az olyan dragon volt, amelyik rogyásig tele inventory-val, egy barlangból kilépve várt.
Volt eset, amikor kettessével repkedtek, s ráadásul a mágusom még a csontjainak sem tudott igazán örülni, úgyhogy eldöntöttem, sárkányok nélkül kezdem a kalandozást a következõ karimmal... harcosom most 40-es, most lett 100as a kovácsolás tudománya, mégsem hiányoznak a dragonok, mert még van elég küldetés :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Azt szeretném kérdezni hogy ha perket akarok leszedni a light armor skillemrõl kettõt (CONSOLLAL), akkor azt ha megcsináltam utánna egy következõ szintlépésnél kaphatok még perket úgy általában? Vagy nem kapok perket egyáltalán? Vagy Kapok Perket de nem adhatom rá a light armor skillemre, ez után a Consolozás után?
Nem akarok csalni. Csak rossz helyre tettem két perkemet és azt átszeretném tenni.
Ezen nem tud valaki segíteni nekem? 😊
Köszi Elõre is a segítséget😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem volt szerencséje mert megfingattam. Jól mutatott az elõterében a teteme 😄
Ezek lassan már mindenhol ott lesz érzik a végüket nagyon 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Morokei egyike a nyolc sárkánypapnak, erõs ellenfél, "villám köpönyeg" van rajta, s elég durva mágiát képes használni.
Vámpírokra különösen veszélyes:-)
Labyrinthian-ban található, de nem tudom, hogy küldetés nélkül elérhetõ-e.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A vámpírságon is butítottak picit, mert ha jól tudom Skyrimben már alvás közben nem haraphat meg vámpír, a kórt csak harc közben lehet elkapni.
Egy idig azt gondoltam, hogy a vámpírok ki is szorultak a vadonba, de kiderült, hogy ez nem így van, csak "békésen" meglapulnak a többi NPC között.
Az már az elõzõ részekben is hiányosság volt, hogy a vámpír-hõsünk harapása nem fertõz, bár ha így lett vona, nem sok élõ NPC maradt volna a guildokban, ha oda egy vámpír szabadul be.
Skyrimben is a guildokban a legkönnyebb vámpíroknak a táplálkozás, csak persze nem szabad olyan szintre süllyedni, hogy a látványtól azonnal megtámadják.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Vámpírok rá vannak készszerítve a vér ivásra, ha NPC-kel akarnak kommunikálni, s ott van még a tûz elleni érzékenységés a napfénytõl sebzõdés - vámpírok éjszakai lények, ennek megfelelõen kell játszani vele.
Vámpírból nehéz nem gonosz karaktert faragni, a vérivás utáni hajsza beleviszi a rosszaságba.
Térj be a vámpíroddal Falkreathba, a fogadóba, és beszélgess Narrival:- )
Azt szeretném kérdezni hogy ha perket akarok leszedni a light armor skillemrõl kettõt (CONSOLLAL), akkor azt ha megcsináltam utánna egy következõ szintlépésnél kaphatok még perket úgy általában? Vagy nem kapok perket egyáltalán? Vagy Kapok Perket de nem adhatom rá a light armor skillemre, ez után a Consolozás után?
Nem akarok csalni. Csak rossz helyre tettem két perkemet és azt átszeretném tenni.
Köszi Elõre is a segítséget😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nekem ez egyszerûen túl kemény volt. Mindig megreptetett, és utána miközben tápászkodtam fel, lassítva figyelhettem, ahogy szállnak belém a nyílvesszõk. (Nem, nem csak a térdembe... <#vigyor>#vigyor>). Bár mostmár én is experten játszom, mert azalatt már nekem is túl könnyû, de itt visszatettem adeptre, és még így is jópárszor meghaltam.
325%-os manna regenerácioval (ha sikerül majd az enchant akkor 425% lesz) elég könnyû már a mage-el tolni.
stat
A játékosok száma lassan csökkenni fog, de a Skyrimnek ugyanúgy ahogy az Oblivionnak lesz egy állandó játékos bázisa.
Figyelni kell, mindíg az eredeti jelenik meg elõször, s idézi a klónjait.
A meglévõ képességeidbõl válaszd ki a hasznosakat, nekem egyetlen sárkánybõgésem sincs, s varázsolni sem tud a harcosom, így maradt a nyers erõ.
Sprint - oda csap - fedezékbe húzódik - gyógyítja magát - sprint - oda csap.
Az eredeti draugr lordnak csökken az életereje, az idézetteké maxon van, ennek ellenére azok egy csapástól megsemmisülnek, de ezzel csak magadat fárasztod ki.
Ebbõl kiindulva, ha sikerül a csata elején "megjelölni", megsebezni, akkor már könnyebb felismerni, de a lényeg, hogy figyelni kell, hol jelenik meg.
Én még nem raktam fel csak letöltöttem. Majd ha az ottani idõszámítás nyár fele jár majd felrakom.
De így 2012 fele közeledve igazán kiadhatták volna 4 évszakosan
De az Oblivion topicból kiindulva azért a kiégés még odébb van. Még ott is születik napi pár hozzászólás, pedig az öt éves játék. Itt tuti még hosszú ideig napi - minimum - jópár tucat postot lehet majd olvasni. Napi ötszázat meg úgyse tud elolvasni senki. 😊
Addig marad a Hekendszles
Van valakinek tipje hol lehet könnyen sokat szerezni? mert kinomban már a sasokat lövöldözöm az égbõl<#falbav>#falbav>
hidd el, sokkal szörnyûbb ha csak ennyit segítek, és magadtól ébredsz rá. <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
Mármint vámpírnak<#vigyor2>#vigyor2>
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Valaki felvilágosítana hogy ne éljek már sötétségben?
(nem mindegyik)
Én a dark broterhood ot ajánlom
megvárod amég alszanak oszt csókolom.
De ha nem vagy benne akkor én reverwood tol délnyugatra a folyó másik oldalán él egy nyanyóka egyedül az erdõ közepén... a kis vityilójának még ajtaja sincs, és ha jól emléxem vak is ráadásúlXD
Elég könnyû?