The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát igen ez az egyik legnagyobb hátránya a játéknak.Lopás terén is ez van.
Senki nem lát hogy lopok mivel nincs senki sem a közelben.
De hamarosan már jönnek az örök hogy vigyenek a börtönbe mert loptam.
<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

Next PC upgrade: 2022

SzirmosSzisza
Nem, be kell írni a topikba az összes lehetséges spoilert, és akkor lesz új content! 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

így van, de nem kell aggódni mert feltámad szinte mindenki 😄

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Molnibalage
A játék egy neverendig story? Alduin megfeküdt, de semmi különös nem történt. Lehet tolni a végtelenségig?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Azért elég durva szemük van az embereknek ha vámpír vagyok teljes vértben és így észre veszik ,hogy vámpír vagyok. Kb semmit nem lehet látni a karakterem mezítelen valóságából 8) Jobbak ezek a Nordok mint a röntgen gépek
Arch mage robe: College Of Winterhold küldetés adja.
Morokei maszk: Szintén, egy fõellenségrõl esik le.
Amulet of Akatosh: Bard's College quest asszem
The Apprentice Stone: Keress rá UESPwiki-n hogy hol van, egyébként ezen mindent megtalálsz.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ezeket quest-ekért kaptad vagy vetted? full kezdõ vagyok, csak pár órát nyomtam még, oblivion-al is csak keveset.

The Matrix has you...

grebber
Arch mages robe 100%
Morokei maszkja 100%
Amulet of akatosh 25%
The Apprentice Stone aktiválva van ez is +100%

De ez még kevés mert majd jön hozzá ma sikerül megtalálnom a ring of recovery +100% és van még a Ring of Resurgence +80%
Plussz még ha elkezdem az enchantot leszedem a felesleges ruciról a 100%-os +-ot és beleaplikálom ha lehet vagy sapiba vagy kesztyûbe vagy csizmába.

Ha minden összejönne az elég jó kis móka lenne!

köszi kíváncsi voltam rá😊 nagyon sok helyen jártam már ez pont kimaradt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hogyan tudtál 325%-os regenerációt elérni? milyen cuccaid vannak és milyen perket használsz, hogy ennyi van?

The Matrix has you...

Köszi szépen az infot. 😊 Hát én most olyan gondban vagyok hogy eddig végig light armorom volt meg van is még és a karim pedig nord harcos kétkezes warhammerral. A light armort pedig azért választottam hogy a staminámat majd töltse gyorsabban a nagy ütések után fõleg, mert van egy ilyen perk ami asszem 50%-al gyorsabban tölti majd. Na most közben elgondolkodtam h csak ezért megéri e a light armort húzni? Ahogy olvastam igazán a nehéz páncélnak az elõnye annyi hogy nagyobb az ellenállása. De ugye én amúgy is a healthra adok a legtöbbet aztán stamina. Nem tudom hogy a nehéz páncél mennyivel nagyobb segítség lenne? Nagy hiba lenne light armorral tolni a kétkezes harcos karim? Vagy teljesen elüt tõle? Szerintetek váltsak? Segítsetek légyszíves ebben😊(28 as karim van.)
Fantusz
Ezt már egyszer beírtad.
Próbáld ki, és megtudod.
Nem tudom miért ne kaponál perket, de nem hiszem, hogy itt sokan vannak, akik konzollal szedegetik vissza a pontokat.
Én is csináltam hibákat, tettem fölösleges helyre pontot, de szerencsére nem sokat, s 1-2 félrecsúszott perket még elbír a játék.
Gond akkor van, ha rendszert csinálsz abból, hogy totál fölösleges perkeket gyûjtesz.
El kell döntened mit is akarsz elérni, könnyû páncélra pl. csak akkor fölösleges az a perk, ha nehézpáncélos a karid, egyébként csak a "lehett volna jobb is", de azért nem érdemes a konzollal bûvészkedni.

Fantusz
Ezért játszom most sárkánymentes világban :-)
Az elsõ karimmal megcsináltam a fõküldetés elejét, jöttek is a sárkányok számolatlanul, a leghülyébb helyzetekben.
Winterholdot különösen szeretik, de a kedvencem az olyan dragon volt, amelyik rogyásig tele inventory-val, egy barlangból kilépve várt.
Volt eset, amikor kettessével repkedtek, s ráadásul a mágusom még a csontjainak sem tudott igazán örülni, úgyhogy eldöntöttem, sárkányok nélkül kezdem a kalandozást a következõ karimmal... harcosom most 40-es, most lett 100as a kovácsolás tudománya, mégsem hiányoznak a dragonok, mert még van elég küldetés :-)

Vraaanyek
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy speckó küldetésnél kapod meg, ahol is egy elveszett Elder scroll-t kell megtalálni! északon keresd a küldetést, az északon lévõ tengeren úszó jéghegyek környékén!

Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy ha perket akarok leszedni a light armor skillemrõl kettõt (CONSOLLAL), akkor azt ha megcsináltam utánna egy következõ szintlépésnél kaphatok még perket úgy általában? Vagy nem kapok perket egyáltalán? Vagy Kapok Perket de nem adhatom rá a light armor skillemre, ez után a Consolozás után?

Nem akarok csalni. Csak rossz helyre tettem két perkemet és azt átszeretném tenni.

Ezen nem tud valaki segíteni nekem? 😊

Köszi Elõre is a segítséget😊
Tölts vissza régebbi mentést és próbáld megint.

wesker24
Esetleg egy korábbi mentést visszatölteni ha van és ha ott se jó akkor bukta !
Molnibalage
Elsõ súlyos bugba szaladtam bele. Alduint nem tudom leüvülteni. Bármit csinálok, egyhelyben lebeg összekuprodott pozícióban. Nem tudom a fõszálon továbbmenni. Akkor most mit csináljon az egyszeri user...?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nekem ugyan ez volt, azóta is ott van a csontváza 😄

grebber
LOL jövök ki a mágusoktól azt mondom fast travelezek egyet a küldihez ahova kell.Erre kiirja amig ellenfél van a közelben addig nem lehet.Mondom itt hogy lenne már ellenség.Abban a pillanatban megjelenik a "radaron" a piros kisgömb és lecsap rám egy blood dragon 😄
Nem volt szerencséje mert megfingattam. Jól mutatott az elõterében a teteme 😄
Ezek lassan már mindenhol ott lesz érzik a végüket nagyon 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A Ralbthar barlangban, amikor meg kell ölni Alain Dufontot, majd kifelé jövet van az a baszott nagy óriási gép (valami miniboss szerûség)... na és ott a dungeon végén van valami Dwarven mechanism, ami nekem kiírja, hogy nincsenek meg a megfelelõ alkatrészek. Mi kell ahhoz, hogy ezt mûködésre bírjam?
Fantusz
Mágusoknál fõküldetés.
Morokei egyike a nyolc sárkánypapnak, erõs ellenfél, "villám köpönyeg" van rajta, s elég durva mágiát képes használni.
Vámpírokra különösen veszélyes:-)

Labyrinthian-ban található, de nem tudom, hogy küldetés nélkül elérhetõ-e.

Morokei maszkot honnan lehet szerezni??? ez egy kék maszk, , ami 100% magicka regenerálódást eredményez

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mahajnalban cdgalaxis honlapján még láttam

SötétBarom
Én akkor döntöttem úgy, hogy kikúrálom magam, amikor egy sárkányt püföltem, de közben feljött a nap, és azt vettem észre se stamina se magicka regenem nincs. :|

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fantusz
Nem rossz:-D

A vámpírságon is butítottak picit, mert ha jól tudom Skyrimben már alvás közben nem haraphat meg vámpír, a kórt csak harc közben lehet elkapni.
Egy idig azt gondoltam, hogy a vámpírok ki is szorultak a vadonba, de kiderült, hogy ez nem így van, csak "békésen" meglapulnak a többi NPC között.

Az már az elõzõ részekben is hiányosság volt, hogy a vámpír-hõsünk harapása nem fertõz, bár ha így lett vona, nem sok élõ NPC maradt volna a guildokban, ha oda egy vámpír szabadul be.

Skyrimben is a guildokban a legkönnyebb vámpíroknak a táplálkozás, csak persze nem szabad olyan szintre süllyedni, hogy a látványtól azonnal megtámadják.

BEAST
Nem feltétlenül. Egy pár napig vámpírkodtam a karakteremmel és nem bántottam senkit sem. Közös megegyezés alapján naponta egyszer megharapdáltam Lydiát. Sõt így még könnyebb is volt, mint emberek után kajtatni. 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SzirmosSzisza
Még mindig hiány van belõle Mo-n ? Most nézem 576 oldalát és ott fent van.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fantusz
Kellemes lenne, ha a vámpírság csak pozitív módosítókkal járna, de nem így van, s ez így helyes.
Vámpírok rá vannak készszerítve a vér ivásra, ha NPC-kel akarnak kommunikálni, s ott van még a tûz elleni érzékenységés a napfénytõl sebzõdés - vámpírok éjszakai lények, ennek megfelelõen kell játszani vele.
Vámpírból nehéz nem gonosz karaktert faragni, a vérivás utáni hajsza beleviszi a rosszaságba.

Térj be a vámpíroddal Falkreathba, a fogadóba, és beszélgess Narrival:- )

Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy ha perket akarok leszedni a light armor skillemrõl kettõt (CONSOLLAL), akkor azt ha megcsináltam utánna egy következõ szintlépésnél kaphatok még perket úgy általában? Vagy nem kapok perket egyáltalán? Vagy Kapok Perket de nem adhatom rá a light armor skillemre, ez után a Consolozás után?

Nem akarok csalni. Csak rossz helyre tettem két perkemet és azt átszeretném tenni.

Köszi Elõre is a segítséget😊
PiszkosFred
Ugyanarrol beszelunk, koszonom.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Hát elhiszem, de a közelharcossal nagyon nehéz volt.
Túljutottam azóta, de bevallom visszavettem a nehézséget... :S
Nekem ez egyszerûen túl kemény volt. Mindig megreptetett, és utána miközben tápászkodtam fel, lassítva figyelhettem, ahogy szállnak belém a nyílvesszõk. (Nem, nem csak a térdembe... <#vigyor>). Bár mostmár én is experten játszom, mert azalatt már nekem is túl könnyû, de itt visszatettem adeptre, és még így is jópárszor meghaltam.
Valahol azt olvastam, hogy másmilyen a sisakja.De a fenének van ideje azt nézegetni.
Köszönöm sikerült , de nem ott ahol mondtad. Mindenesetre ha a vámpírságban nem lenne ez a evékényszer (mert különben megtámadnak) , akkor szerintem lehet vele élni .

grebber
Varázslómmal nem sokáig bírták.
325%-os manna regenerácioval (ha sikerül majd az enchant akkor 425% lesz) elég könnyû már a mage-el tolni.

Az, hogy kevés a post nincs arányban azzal, hogy mennyi ember játszik a játékkal. Pl.. nekem csak a Skyrim van fent a gépemen és csak azzal játszok, ha van idõm..

stat

A játékosok száma lassan csökkenni fog, de a Skyrimnek ugyanúgy ahogy az Oblivionnak lesz egy állandó játékos bázisa.

francois
Ez különben nem tudom hogyan jutott eszembe, de emlékszik valaki a sárkányfészek.hu nevû netes játékra? Különben teljesen értelmetlen volt, mert hónapokat kellett várni a karakterfejlõdésre, miközben valami harcos platformként reklámoztak. Nem is tudom hány karaktert fejlesztettem, de egyet nem küldtem csatába😄D Manapság ez a fejlessz és várj 2 hónapot elképzelhetetlen, nem is tudom hogyan gondolták. Amúgy azóta mát megszûnt az oldal😄

Fantusz
Remélem már túl jutottál rajta:-)
Figyelni kell, mindíg az eredeti jelenik meg elõször, s idézi a klónjait.

A meglévõ képességeidbõl válaszd ki a hasznosakat, nekem egyetlen sárkánybõgésem sincs, s varázsolni sem tud a harcosom, így maradt a nyers erõ.
Sprint - oda csap - fedezékbe húzódik - gyógyítja magát - sprint - oda csap.

Az eredeti draugr lordnak csökken az életereje, az idézetteké maxon van, ennek ellenére azok egy csapástól megsemmisülnek, de ezzel csak magadat fárasztod ki.
Ebbõl kiindulva, ha sikerül a csata elején "megjelölni", megsebezni, akkor már könnyebb felismerni, de a lényeg, hogy figyelni kell, hol jelenik meg.

Ha változtatni akarsz az õszi hangulaton akkor ajánlom ezt a kis kiegészítõt hozzá.

Én még nem raktam fel csak letöltöttem. Majd ha az ottani idõszámítás nyár fele jár majd felrakom.

De így 2012 fele közeledve igazán kiadhatták volna 4 évszakosan
Kicsit olyan késõ õszi hangulatúra sikeredett a posztod, bár alapvetõen nyilván igazad van, jönnek az új játékok és a megjelenés utáni hatalmas nyüzsgés törvényszerûen leapad.

De az Oblivion topicból kiindulva azért a kiégés még odébb van. Még ott is születik napi pár hozzászólás, pedig az öt éves játék. Itt tuti még hosszú ideig napi - minimum - jópár tucat postot lehet majd olvasni. Napi ötszázat meg úgyse tud elolvasni senki. 😊
A szemetet is összefúja a szél!
Lunki88
Ez a jelenet a dbz-bõl is érthetetlen hogy miért terjedt így el a neten. 😊
Majd ha kijön a magyarosítás vagy ha megtanulok angolúl...
Addig marad a Hekendszles
Felraktam ezt a nyílkészítõs kieget és alig találok tollakat.
Van valakinek tipje hol lehet könnyen sokat szerezni? mert kinomban már a sasokat lövöldözöm az égbõl<#falbav>
Calver
figyeld az õrök szövegeit.
hidd el, sokkal szörnyûbb ha csak ennyit segítek, és magadtól ébredsz rá. <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

de szívogatásra jó...
Mármint vámpírnak<#vigyor2>
PiszkosFred
Annyira, hogy rendszerint rad kuld par verolegenyt, ha lopsz tole 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nem értem ezeket a nyílvesszõs poénokat...
Valaki felvilágosítana hogy ne éljek már sötétségben?
ha benne vagy egy klánban azok elnézik a dolgot...
(nem mindegyik)
Én a dark broterhood ot ajánlom
megvárod amég alszanak oszt csókolom.
De ha nem vagy benne akkor én reverwood tol délnyugatra a folyó másik oldalán él egy nyanyóka egyedül az erdõ közepén... a kis vityilójának még ajtaja sincs, és ha jól emléxem vak is ráadásúlXD
Elég könnyû?