The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hja értem. Ne haragudj. Szóval itt ha véletlen beírsz egy dolgozz ami tetszik akkor "Mért nem néztél utánna öcsém!" 8))) Mit nézzek utána ennek? Csak tetszik ennyi!

Most ha csak tetszik egy kocsi színe akkor rögtön olvassak utána milyen anyagból van?
Fantusz
És, ha utána olvastál volna a neten, akkor tudnád, hogy nem véletlenül lett a neve Farkas, és Vilkas is farkas, csak egy másik nyelven (litván).

Nekem az jön be ,hogy az egyik harcos guidles vérfarkas ember neve: FARKAS 8)
ennyi 8)
Napi idétlen kép <#idiota>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Bocsi az Én 2 magosomat akartam írni---
Tuti ott van a gond mert nekem FULL HD-n highon van egy e7300-am 3.6-re húzva 4 giga ram és ugyan csak 6850-n ,de a te AMD-dnek az én configommal az az elõnye ,hogy 4 magos és hiába nem használ a skyrim 4 magot akkor is stabilabb minimum FPS-ednek kellene lennie és az Én 4 magosommal nincs soe 20 fps-em miniumba . Pedig 3.6 GHz-en se hajtja meg a 6850-et úgy mitn a tiéd!

Régi driver, új driver valami változott mostanság?
Lacee
ami_valojaban_tortenik.jpg

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Na, senki sem tolja PS3on? <#shakehead>

A te döntésed az elsõ lépés, utána szintén te döntöd el hogy felkeresel egy konkrét személyt és nála bevállalod a kinyírásukat.

Egyébként a kipucolásukkal a küldözgetett gyilkosok száma nem fog csökkenni. Azután is jönni fognak gyilkosok, mert a banda nem csak abból a pár delikvensbõl áll akikkel találkozik a búvóhelyen a játékos.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

JethroHUN
Amúgy a DB megsemmisítése az küldetés vagy teljesen önkéntes alapon csináltátok páran? Mert már unom a sok assassint.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

nálam is a nagyobb városokban kicsit akadozik fõleg Markarthban...egyébként faszán fut. Patchelni tuti nem fogok, mert olvastam, hogy rengeteg mindent tönkretett a patch

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha arra a hídra és szekérre gondolsz semmi tetemet és szívet nem találtam tegnap lestem meg. Viszont a High Hrotgar nagyon bejött😊 1-2 troll és jegesmedve akadályozott, de tetszett a havas út felfele

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

JethroHUN
Ez hatalmas nagy 😄 én ezt kipróbálom, már úgyis megvan az enchant 😄 állat ez a gamma

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

xXtamasXx
A jobb alsó sarokban azt mutatja mennyi lelked van, minden szóhoz 1 lélek kell, rámész és nyomsz egy "R"-t.

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Valami gond lesz ott, nekem a mérföldekkel szarabb gépemen stabil 40-50 fps van mindenhol. Próbáld a driverjeidet frissíteni, vagy patchelni a játékot.

Törölt felhasználó
Sziasztok, az a gondom, hogy városokban iszonyatosan leesik az fps, 20 körülire. (konkrétan Solitude, Markath és Riften) A gépemnek elégnek kéne lenni hozzá, (Phenom 2 955BE, Hd6850, 4gb RAM) úgyhogy teljesen indokolatlannak tartom, hogy így lelassul. Akármilyen részletességre állítom, nem változik semmi. Lehet ezzel kezdeni valamit, vagy csak ilyen szar lett a portolás?
Van dragonbone fegyveres mod.

Hjaja ,de Én arra gondoltam ,hog yátlátnak a vérten és látják ,hogy Én egy vámpír vagyok 3 napja nem ettem és sápadt vagyok. Ennyi erõvel egy Nord néger szõke is lehetnék kb akkor se látszana semmi belõlem a draedtic vértbõl
Na így kb 200 óra játék után már tudok véleményt mondani a játékról.

Elsõ lelkesedésemben nagyon tetszett, most már viszont nem vagyok olyan elfogult. Természetes nagyon jó a játék és nagyon tetszik, de nekem valami hiányzik belõle. Nálam a Morrowindet nem veri. Valahogy annak sokkal jobban tetszik az egész hangulata meg minden, plusz hogy nincsen ennyire agyon egyszerûsítve.Igazi RPG, de hát tudom ma már nem kell ilyet várni. Fasza lenne egy Morrowind Skyrim szintû ÉLÕ világgal és grafikával 😊 Vagy ami mégjobb lenne egy játék ami skyrimet, obilviont és morrowindet magába foglalja egy hatalmas világon, na de ugye ez lehetetlen, de álmodozni azért szabad 😊

Úgyhogy nálam a játék beváltotta a hozzáfûzött reményeket, de a sorrend még mindig Morrowind, Skyrim, Oblivion. 😊

masterthief
A Skyrim lett az idei év legjobb játéka a VGA-n!<#taps>

A Kiáltások-kal kapcsolatban szeretnék kérdezni:

Ha egy adott kiáltás még szürke betûkkel látható és a program azt írja: sárkánylelkek szükségesek a feltöltéséhez, akkor a képernyõ JOBB ALSÓ sarkában ilyenkor hogy értendõ a szöveg?(nálam pl. 3 dragon soul van kiírva) 3 lélek kell a feltöltéshez(megtanuláshoz) vagy annyi lélek van nálam?

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Sziasztok! Tegnap vettem egy PS3-at es ajändekba adtäk hozzä ezt a jätekot. A problema csak az h franciäul indult el. Nem tudja vki h hol lehet beällitani a nyelvet (mär ha egyältalän be lehet)? Sajnos, sem a konzolhoz, nem ertek, francia hiänyäban pedig a jätekon belül sem talälok ilyen opciot. Elöre is köszi a segitseget! M

Calver
másik ok pedig az, h major/minor skillek kiestek, csak a kövek vannak, mint fejlõdésgyorsító, és ugye nehézpáncél egy helyen van fegyverekkel, míg könnyûvértek nem - szóval logikus, h a harcos beállítottságú kétlábú inkább azt fejleszteni, ami 20%-al gyorsabban fejlõdik. hozzáteszem: alapjáraton könnyûpáncélok 10%-al gyorsabban fejlõdnek nehézpáncéloknál, szóval ha valaki pl a The Lover követ használja, mindjárt nem olyan rossz befektetés... igaz ha normális fegyvereket is akar, még mindig a kovácsolás Daedric ágán érdemes haladni, és perkek szempontjából ugyanannyi lesz vége.

"The trees move. Do you not see it?"

Fantusz
Nem biztos, hogy a legkönnyebb fejlesztés a legszebb, s ha némileg eltérsz a megszokottól, attól még lehet jó a karaktered.

Könnyûpáncélos, nehézfegyveres hõs a klasszikus nomád, s hogy ezt az utat a Skyrimben kevés játékos járja, annak fõleg a kovácsolás az oka.
Heavy ágon lévõ fegyverek nagyobbat sebeznek, mint a vele egy szinten lévõ light.
Itt érzek egy hiányosságot, sárkánycsontból nem lehet fegyvereket készíteni, csak páncélt, fegyvereknél az ebony, daedric jobb, mint a glass, bár talán a különbséget el is túlozzuk.

szívesen, örültem, ha tudtam segiteni 😊

Te jó ég, én csak most vettem észre, hogy ezek a Forsworn-os mágusharcosok hogy néznek ki élve... most beszélek az egyikkel és a mellkasa, uramisten.... szóval ezért lógnak együtt gyakran a hagraven boszorkányokkal? mert azok csinálják meg nekik ezt a mûtétet?

Fantusz
The Apprentice Stone igen veszélyes tud lenni.
Pozitív a +100% mana reg, de a másik "áldása" a 100% weakness to magicka elég komoly veszélyeket hordoz.

Yngol' s Sword küldetésre kíváncsi leszek amúgy😊

Vazze.Mennyi grafikai bug van még benne

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

köszönöm Ragnar ezer hála <#eljen><#worship> 😊 igen a bolond faszi adja, de a kocsmáros dumált valami Gendhallról...amit már kipucoltam

a vízbe, ahol egy szekér is van, rögtön "szinte" a faluba, híd mellett, menj a vízbe és megtalálod - találsz egy daedra szivet is
és ha jól rémlik nem a kocsmáros adja ki, hanem egy bolond faszi - egyre gondolunk remelem 😊

Lunki88
Nem para, max. büntibõl kapsz egy nyilat a térdedbe. 😄
wesker24
<#hehe><#taps>
PiszkosFred
VV idejere erdemes egy topikra fokusznalnod 😊)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

töröljétek a hsz-t folyton nyitva van 4-5 ablak...

szóval jobbra kell menni...hmmm

igen azt olvastam, hogy 7000 lépcsõfok...

SzirmosSzisza
7000 lépcsõfok vezet oda, a hegytõl "jobbra" levõ várostól.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Reyda maradványait merre találom??? elértem Ivarsteadbe...és a kocsmáros megbízott egy feladattal, hogy keressem meg a csaj tetemét sehol se találtam meg...Geimund Hallban sem pedig már azt rég kipucoltam...

a másik, hogy nem tudom hogyan lehet feljutni a High Hrotgarba😊 ez egy vicc

szóva mit tudtok javasolni?

Hát de neee... nem tudtad tán hogy az Oblivion Crisis után a Thalmorok megáldottak minden polgárt a "Summon Nearest Guards in Case of Emergency" (ami naponta többször is bevethetõ) powerrel, hogy növeljék a High Elfek presztizsét Tamrielben? 😊

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

SzirmosSzisza
Mert az Oblivionban nem lehetett mérgezett almát adni az embernek 😊
vagy vámpír esetén fokhagymát

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ávették a falloutból a gránátzsebbecsempészést 😛

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

BEAST
Van olyan perk pickpocketing résznél, hogy mérget csempészhetsz az npc zsebébe és elméletileg belehal, de még nem próbáltam.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

PiszkosFred
Gondoltam ra, hogy kiprobalom itt is ez a fajta DB almas trukkot, de nem tettem (mire odakerulok, elfelejtem 😊) Elkepzelheto, bar nem nagyon emlekszem ilyesmi targyra a jatekbol. Max alkimista anyagokat lehetne a zsebbe rakni - amik sebeznek fogyasztas eseten -, de azt csak a jatekos eszi meg, az npc nem hiszem.

Lunki88
Tényleg, most errõl az npc zsebelésrõl eszembe jutott valami. Oblinál a kedvenc szórakozásom az volt, hogy mérgezett almát csempésztem a zsebükbe és ha megkajálták szépen lement 0-ra a hp-juk, majd meghaltak. Itt is van ilyesmi?
😊 vagy vödört tenni a fejükre .)

PiszkosFred
Regi trukk. Oblivionnal ellentetben nem szamit bunnek a targyak mozgatasa (vagy pl az NPC "zsebeinek" atnezese" sem buncselekmeny, csal ha tenyleg lopsz), ezert ki kell vinni olyan helyre, ahol nem latjak, es ott ledobni, majd onnan ellopni 😊

SzirmosSzisza
Amúgy 4:55-nél van egy érdekes lopási taktika 😄

SzirmosSzisza
Akkor látnak, engem sose vittek úgy el, hogy ne láttak volna.