The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most ha csak tetszik egy kocsi színe akkor rögtön olvassak utána milyen anyagból van?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Régi driver, új driver valami változott mostanság?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Egyébként a kipucolásukkal a küldözgetett gyilkosok száma nem fog csökkenni. Azután is jönni fognak gyilkosok, mert a banda nem csak abból a pár delikvensbõl áll akikkel találkozik a búvóhelyen a játékos.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Elsõ lelkesedésemben nagyon tetszett, most már viszont nem vagyok olyan elfogult. Természetes nagyon jó a játék és nagyon tetszik, de nekem valami hiányzik belõle. Nálam a Morrowindet nem veri. Valahogy annak sokkal jobban tetszik az egész hangulata meg minden, plusz hogy nincsen ennyire agyon egyszerûsítve.Igazi RPG, de hát tudom ma már nem kell ilyet várni. Fasza lenne egy Morrowind Skyrim szintû ÉLÕ világgal és grafikával 😊 Vagy ami mégjobb lenne egy játék ami skyrimet, obilviont és morrowindet magába foglalja egy hatalmas világon, na de ugye ez lehetetlen, de álmodozni azért szabad 😊
Úgyhogy nálam a játék beváltotta a hozzáfûzött reményeket, de a sorrend még mindig Morrowind, Skyrim, Oblivion. 😊
Ha egy adott kiáltás még szürke betûkkel látható és a program azt írja: sárkánylelkek szükségesek a feltöltéséhez, akkor a képernyõ JOBB ALSÓ sarkában ilyenkor hogy értendõ a szöveg?(nálam pl. 3 dragon soul van kiírva) 3 lélek kell a feltöltéshez(megtanuláshoz) vagy annyi lélek van nálam?
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
"The trees move. Do you not see it?"
Könnyûpáncélos, nehézfegyveres hõs a klasszikus nomád, s hogy ezt az utat a Skyrimben kevés játékos járja, annak fõleg a kovácsolás az oka.
Heavy ágon lévõ fegyverek nagyobbat sebeznek, mint a vele egy szinten lévõ light.
Itt érzek egy hiányosságot, sárkánycsontból nem lehet fegyvereket készíteni, csak páncélt, fegyvereknél az ebony, daedric jobb, mint a glass, bár talán a különbséget el is túlozzuk.
Pozitív a +100% mana reg, de a másik "áldása" a 100% weakness to magicka elég komoly veszélyeket hordoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
és ha jól rémlik nem a kocsmáros adja ki, hanem egy bolond faszi - egyre gondolunk remelem 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
igen azt olvastam, hogy 7000 lépcsõfok...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
a másik, hogy nem tudom hogyan lehet feljutni a High Hrotgarba😊 ez egy vicc
szóva mit tudtok javasolni?
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
vagy vámpír esetén fokhagymát
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."