The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Az lenne a kérdésem,hogy a véletlenszerûen beadott küldetésekrõl több infot lehet valahol a játékon belül olvasni?
Értem pl: hogy egy járókelõ pont megkér hogy valakit keressek meg. Ok, de elfelejtem a nevét, vagy vmi infot és a Questeknél csak pár sort ír róla,de nem azt,ami a párbeszédben elhangzott.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Jethrohun: A kovácsolásnak egyrészt az az értelme, hogy ingyen csinálsz magadnak olyan páncélt, ami a boltban horribilis összegekbe kerülne(pl:én most csináltam egy ebony bánya kipucolása után a segítõmnek full ebony páncélzatot, nem tudom mennyi zsé lett volna a boltban), másrészt mert korán kovácsolhatsz jó páncélokat akkor, amikor még senki se árulja õket(Pl:level 30-on Daedricet, Dragont), harmadrész pedig azért, mert ugyan megveheted a páncélokat/fegyókat a boltban is, de fejlesztett verziót nem kapsz belõlük. Márpedig a saját kezûleg, smithingel továbbfejlesztett fegyverek/páncélok nagy bónuszokat kapnak a sebzésükre/védelmükre. Ezt smithing nélkül nem tudod elérni.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
#13045: ha nagyon akarod repülõ ékezetekkel maximum.
"The trees move. Do you not see it?"
player.setav onehanded <eredeti érték>
ez helyre fogja hozni.
nekem is eljátszotta h 15-re visszállt, csak mindezt tette 93-as skillen, szóval úgy az egy szintnyi növekedés már kicsit macerásabb lett volna <#hehe>#hehe>
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mondjuk a summonok is viccesek, mert a vége felé még a két dremora lordot is bedarálják SIMÁN a death overlordok, míg háromig elszámolsz, azon röhögtem. Pláne a végleges summonokat, azokat meg murva sok idõ újra kikasztolni. Én sokáig két nevesített hullával jártam (umana és sulla), azok eleve jól fel voltak szerelve, csak fegyót adtam nekik jobbat, de ugye a végjátékba sem tudod õket magaddal vinni. Mind1, utána megen összeszedtem a hullájukat Dragonreach-ben és azóta újra "élnek" mellettem... 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az lenne a kérdésem, hogy nem lehetne-e valahogy ékezetes betûket írni a bûvölésnél és az alkímiánál? Mert hiába találok ki jó kis Magyar fegyverneveket, (Mennydörgés, Tüzes átok,stb)ha nem lehhet normálisan beirni.
Kifejtenéd? Akkor hogyan lehetséges, hogy más skillek, amiktõl korábban szintet léptem, nem álltak vissza az eredeti értékekre?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A Év játéka: The Elder Scrolls V: Skyrim
A Év fejlesztõstúdiója : Bethesda
Az év szerepjátéka: The Elder Scrolls V: Skyrim
Next PC upgrade: 2022
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A tapasztalatok szerint érdemes pontot költeni a destruction ág végeire? Ezekre a amikor az ellenfél életereje alacsony, akkor a tûztõl/villámtól/jégtõl menekülni kezd/dezintegrálódik/paralizálódik. Egyik sem hangzik túl értemes fejlesztésnek. Valaki próbálta már õket?
A másik dolog, hogy valamiért negyvenrõl 15-re csökkent le a one-handed weapon képességem, pirossal jelöli a 15ös számot a szintlépéslépernyõn. Csekkoltam az aktív varázs effekteket, semmi negatív hatás nem érvényesül. Mi van ilyenkor?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
"Vlkodlak is Czech for werewolf. Similarly Vukodlak means werewolf in Slavic countries such as Croatia and Serbia."
26-os vagyok, csak a talált cuccokban járok, és ezt nem is tervezem másképpen ... ja meg van vagy 15 elosztatlan pontom.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ha már ezt is tudjuk, akkor biztos, hogy nem véletlen, hogy pont ez a neve a karakternek a Skyrimban, és kétszeri elõfordulásnál esélyes, hogy a team-ben van Farkas nevû tag, vagy legalább olyan, aki ismeri ezt a magyar családnevet.
Nekem most szünetel, aztán vizsgák után nyomok egy csak ököl karit meg folytatom a nemes imperial mágusom, aki megveti a tolvajokat és bérgyilkosokat.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak nem tudom letölteni, errõl a szar nexusról, timeout állandóan...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Farkassal viszonylag hamar összefut a hõsünk, ha Whiterunba indul, hisz a közeli farmon Aela, Ria és Farkas egy óriással hadakozik, s Aela szóvá is teszi, hogy mit ámélkodunk, miért nem segítettünk.
Magyar embernek rögtön feltûnik a Farkas név, s én bizony kíváncsi voltam, hogy ez véletlen-e (mellesleg az is gyanús elsõre, hogy valami nem stimmel ezzel az NPC-vel, de arra, hogy vérfarkas, nem gondoltam - elsõ találkozáskor inkább egy gonosz bandita benyomást keltett)
Az elderscrolls.wikia.com-on a karakter bemutatásánál írják: "Farkas" means wolf in Hungarian. (Vilkasnál is, hogy litvánul farkas)
Azt viszont én sem tudom, hogy miképpen "találták" meg ezeket a neveket, voltak-e a csapatban litvánok, magyarok, vagy csak "kiszótárazták".
Itt a vérprofi, mester erpégéseknek csak faarccal, szépen megfogalmazott, minden magánéleti utalást mellõzve, tehetsz fel kérdéseket.
Nekem, nincs is, és "szeretem a focit!"
Az, ha néha belép egy senki, és rendesen beszól - na, nem a nagyoknak -, az nem gond.
De, ha humoros gyerek vagy, menj a játszóházba.
Nekem tetszik. Gyorsan változott a véleményem. Azt biztos értékelnék.
\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nem sok játékban lehet magyar szóra bukkanni. kivétel a fordítottakat 8)) vagy a hazaiakat 8)
Annyi a lényeg, hogy ezeket a neveket nem véletlenül kapták a Chompions tagok.
A földön viszonylag kevés ember érti a "farkas" szót, mint ahogy a "vilkas" sem közismert.
Jól hangzik mindkettõ, s azért így picit misztikusabb, mint ha Wolf lett volna a nevük.