The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Wreck86
Angol tudás az minden téren ok,majd jobban odafigyelek akkor.😄

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hjaja én cask a fejlesztés miatt és Én se korán direct nem csináltam korán mert alapból nem jön be a deadric de ha az a legerõsebb. viszont néztem ,hogy a fegyvereknél 10-20 sebzés különbség . vértekbe meg kb 100 mondjuk egy potis draedric és egy dwarven set között. bár mondjuk nem tudom 100- armor mennyit tesz ki sebbzés bekapásnál
sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

jarlaxxe
Stamina.

grebber
Azért hogy nagyobb legyen a teherbírásom mire kell tennem pontot?

Next PC upgrade: 2022

Nem tudom ezt próbálta-e már valaki. van a ember evéses gyûrû és akkor is ehetsz az emberbõl a hullákból stb. ha az rajtad van és úgy eszel mikor már vámpír vagy az ivásnak is megfelelhet?
francois
angoltudás + memória. sajnos ennyi tellett a story development-tõl

Wreck86
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy a véletlenszerûen beadott küldetésekrõl több infot lehet valahol a játékon belül olvasni?
Értem pl: hogy egy járókelõ pont megkér hogy valakit keressek meg. Ok, de elfelejtem a nevét, vagy vmi infot és a Questeknél csak pár sort ír róla,de nem azt,ami a párbeszédben elhangzott.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Az szép 😊 pedig féligmeddig néztem már a creditset (zene miattt is 😄) de nem láttam magyar nevet...- de majd akkor megfigyelem vmikor

Nem, mert a különbözõ páncélok védelmi értékei között nem ég és föld a különbség. Én mondjuk könnyen beszélek, varázsló karakterrel és light armorral, picit kevesebbet ütnek közelharcban mint a közelharcosokat. De én például nem láttam túl nagy különbséget, amikor Elvenrõl Glass páncélra álltam át. Se a számokban(védelem), se érzésre.

Jethrohun: A kovácsolásnak egyrészt az az értelme, hogy ingyen csinálsz magadnak olyan páncélt, ami a boltban horribilis összegekbe kerülne(pl:én most csináltam egy ebony bánya kipucolása után a segítõmnek full ebony páncélzatot, nem tudom mennyi zsé lett volna a boltban), másrészt mert korán kovácsolhatsz jó páncélokat akkor, amikor még senki se árulja õket(Pl:level 30-on Daedricet, Dragont), harmadrész pedig azért, mert ugyan megveheted a páncélokat/fegyókat a boltban is, de fejlesztett verziót nem kapsz belõlük. Márpedig a saját kezûleg, smithingel továbbfejlesztett fegyverek/páncélok nagy bónuszokat kapnak a sebzésükre/védelmükre. Ezt smithing nélkül nem tudod elérni.

JethroHUN
Gondolom a készítõk sem úgy akarták hogy pár óra alatt ki lehessen farmolni a legerõsebb páncélt. De amúgy ezért jó az enchant, nem kell a kovácsolást húzni, minek? Én lv 46os szinten vagyok, már bármelyik kovácsnál van ebony/glass armor is.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Skacok valamit viszont nem értek. Mi értelme van mondjuk az elf vértnek vagy a törpe vagy az orc vagy ebony és stb. mer tmondjuk oké dranból értelmes a light armor mert ott is a heavy a draedric erõsebb. de a közteseknek mi értelme van mert nem oylan mint mondjuk a kicsi heal ,hogy sokáig használod mert kb pár szint alatt üzletelgetéssel felhúzod nagyra a smitinget. Mert oké ,hogy nekem jobban bejön akicsi ,de hát ha a nagyot kell használnom ahhoz ,hogy túl éljem a casákat. mert pl nekem a dwarf jobban bejön mint a draedric pl, de nem tudom azt használni ha megszeretnék ölni egy srákányt. mondjuk normal módba lehet elég ,de masteren draedric potizott 2 kezes karddal is fél napig ütögetek egy acient dragont! pedig 100-as a two handed skillem és minden spec kivan rakva.... de egy szó mitn száz bármiylen fegyót nem tudok felkovácsolni erõs színtre igaz? Csak ha elkezdek csalni vagy programozni ,hogy máshog ynézzen kia draedricem pl. OMG
Oksa köszi
Calver
legjobb, ha * + - . / jeleket raksz a fegyver neve elé (így jönnek sorban), úgy nagyon könnyen meg lehet találni a neked kellõt favorites menüben - ez fõleg elõnyös, ha pl több amulet/gyûrû között váltogatsz, helyzettõl függõen. (sárkány, zártörés, stb)

#13045: ha nagyon akarod repülõ ékezetekkel maximum.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
lehetsz.

JethroHUN
Nincs is értelme hülye neveket adni a cuccoknak, nekem az össz cuccom Arcane valami lett, 1 nagyon praktikus mert abc rendbe vannak rendezve a dolgok így a favorit gyorsmenuben is legfelülre került.

Srácok. Most vámpír vagyok ha elfogadom a vérfarkasságot elmúlik ,de ha késõbb megölöm a farkas szellememet lehetek megint vámpír? Mert vámpír akarok maradni/lenni csak akkor nem tudom tovább csinálni a questeket.
JethroHUN
Év játéka ide, vagy oda, attól még full bugos, ami legnagyobb probléma a questekben léveõ hibák, pl most csinálnám Boethia küldijét, egy random zsoldost vittem neki, de folyton csak ismételi ugyan azt, nem tudok vele beszélni...

Calver
másik megoldás konzolba:
player.setav onehanded <eredeti érték>
ez helyre fogja hozni.

nekem is eljátszotta h 15-re visszállt, csak mindezt tette 93-as skillen, szóval úgy az egy szintnyi növekedés már kicsit macerásabb lett volna <#hehe>

Na, így már értem, köszönöm. Akkor nem aggódok tovább. 😄

SzirmosSzisza
Nekem pl az Archerym lett piros és 50-rõl leugrott 28-ra, ugyanúgy íjászkodtam tovább, szintet lépett az Archerym és 51-re visszaállt.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ditto. Kijátszottam a fõszálat egy karakterrel, 3 külön karaktert is kipróbáltam, megcsináltam a Mágusok meg a Companionok küldieit, elkezdtem a Thief guildot is egy másik karival, de már valahogy meguntam...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sir Quno Jedi
Egen, master destro spellek viccnek is rosszak. Expertekkel jobban lehet boldogulni. Nem tudom mék elmebeteg találta ki, hogy a master destrok mind kétkezesek és egy fél óra elkasztolni õket?!?! Granulálok! 😄

Mondjuk a summonok is viccesek, mert a vége felé még a két dremora lordot is bedarálják SIMÁN a death overlordok, míg háromig elszámolsz, azon röhögtem. Pláne a végleges summonokat, azokat meg murva sok idõ újra kikasztolni. Én sokáig két nevesített hullával jártam (umana és sulla), azok eleve jól fel voltak szerelve, csak fegyót adtam nekik jobbat, de ugye a végjátékba sem tudod õket magaddal vinni. Mind1, utána megen összeszedtem a hullájukat Dragonreach-ben és azóta újra "élnek" mellettem... 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hali.
Az lenne a kérdésem, hogy nem lehetne-e valahogy ékezetes betûket írni a bûvölésnél és az alkímiánál? Mert hiába találok ki jó kis Magyar fegyverneveket, (Mennydörgés, Tüzes átok,stb)ha nem lehhet normálisan beirni.
Ez a mondat már elsõre se volt túlságosan értelmes, ezért is kérdeztem rá.

Kifejtenéd? Akkor hogyan lehetséges, hogy más skillek, amiktõl korábban szintet léptem, nem álltak vissza az eredeti értékekre?

SzirmosSzisza
" lvl up-ol az a skilled, akkor vissza áll az eredetire"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Akkor ez egy bug? Mi ez? Hogyan oldja meg az ember ezt a heéyzetet? Nem akarok 40 óra játék után default értékekkel szaladgálni. 😄

Hát nem tudom, én 33-as szinten vagyok, és az Ice Spear/Thunderbolt/Incinerate Tier4-es trióval lazán lezúzok mindenkit, az Ice Spear különösen brutális. Mondjuk a magas enchantomnak és smithingemnek köszönhetõen olyan full glass(epic) armort csináltam magamnak, ami 94%-al csökkenti a Destruction spellek manaköltségét. Így azért elég jól elvagyok.

SzirmosSzisza
Ha lvl up-ol az a skilled, akkor vissza áll az eredetire, nem nagyon találtam anno neten más megoldást.

grebber
VGA 2011:

A Év játéka: The Elder Scrolls V: Skyrim
A Év fejlesztõstúdiója : Bethesda
Az év szerepjátéka: The Elder Scrolls V: Skyrim

Next PC upgrade: 2022

wedge31
Az én tapasztalatom, hogy a destro ág ugy ahogy van felejtös magasabb szinten a master spellek meg totál gyengék más pl Alterelation vagy Illusion master spellekhez képest.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Két kérdésem lenne:
A tapasztalatok szerint érdemes pontot költeni a destruction ág végeire? Ezekre a amikor az ellenfél életereje alacsony, akkor a tûztõl/villámtól/jégtõl menekülni kezd/dezintegrálódik/paralizálódik. Egyik sem hangzik túl értemes fejlesztésnek. Valaki próbálta már õket?

A másik dolog, hogy valamiért negyvenrõl 15-re csökkent le a one-handed weapon képességem, pirossal jelöli a 15ös számot a szintlépéslépernyõn. Csekkoltam az aktív varázs effekteket, semmi negatív hatás nem érvényesül. Mi van ilyenkor?

Laza
Mivel nem lehet visszavonni, nem tudtam mire nyomjam ... de simán elvoltam nélkülük 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sõt Kodlaknak sem véletlen a neve:
"Vlkodlak is Czech for werewolf. Similarly Vukodlak means werewolf in Slavic countries such as Croatia and Serbia."
Solid Snake
"15 elosztatlan pontom" lehetek a barátod? <#taps>
Laza
Én 50 óránál járok és nem ölök mindent instant 😊
26-os vagyok, csak a talált cuccokban járok, és ezt nem is tervezem másképpen ... ja meg van vagy 15 elosztatlan pontom.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

A Fallout New Vegasban is van egy Farkas nevû karakter, konkrétan egy Julie Farkas nevû doktornõ New Vegas külvárosában, azaz (RPG-s nyelven) egy "healer". De nem fontos szereplõ, egy-két mini küldetést ad.
Ha már ezt is tudjuk, akkor biztos, hogy nem véletlen, hogy pont ez a neve a karakternek a Skyrimban, és kétszeri elõfordulásnál esélyes, hogy a team-ben van Farkas nevû tag, vagy legalább olyan, aki ismeri ezt a magyar családnevet.

SzirmosSzisza
Legtöbben ~50 óra után megunják, mert mindent instant ölsz 😄

Nekem most szünetel, aztán vizsgák után nyomok egy csak ököl karit meg folytatom a nemes imperial mágusom, aki megveti a tolvajokat és bérgyilkosokat.

Sir Quno Jedi
Ez olyan. Egyesek szerint az év egyik legrosszabb játéka és bukás. Hát nem tom...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

JethroHUN
Lehet nekem is ez kellene, nálam a gyertyákkal van a baj, elég 1-2 darab azonnal be laggol, még akkor sem volt ilyen amikor a városba támadt meg a sárkány és 10+ õr is nyilazta...
Csak nem tudom letölteni, errõl a szar nexusról, timeout állandóan...

PiszkosFred
Volt, nem is egy magyar a grafikusok es a designerek kozott.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Solid Snake
Rákattantál az anyagra mi? <#hehe>
Figyelj amennyi magyar van külföldön tutira akad valami magyar vonatkozású 8)
Fantusz
Hülyén fogalmaztam, még egyszer bocs érte :-)

Farkassal viszonylag hamar összefut a hõsünk, ha Whiterunba indul, hisz a közeli farmon Aela, Ria és Farkas egy óriással hadakozik, s Aela szóvá is teszi, hogy mit ámélkodunk, miért nem segítettünk.
Magyar embernek rögtön feltûnik a Farkas név, s én bizony kíváncsi voltam, hogy ez véletlen-e (mellesleg az is gyanús elsõre, hogy valami nem stimmel ezzel az NPC-vel, de arra, hogy vérfarkas, nem gondoltam - elsõ találkozáskor inkább egy gonosz bandita benyomást keltett)

Az elderscrolls.wikia.com-on a karakter bemutatásánál írják: "Farkas" means wolf in Hungarian. (Vilkasnál is, hogy litvánul farkas)

Azt viszont én sem tudom, hogy miképpen "találták" meg ezeket a neveket, voltak-e a csapatban litvánok, magyarok, vagy csak "kiszótárazták".

Sir Quno Jedi
105.36 óra, most egy kicsit pihentetem asszem... 😄DD

Batmanci
Óvatosan a beírásokkal!
Itt a vérprofi, mester erpégéseknek csak faarccal, szépen megfogalmazott, minden magánéleti utalást mellõzve, tehetsz fel kérdéseket.
Nekem, nincs is, és "szeretem a focit!"
Az, ha néha belép egy senki, és rendesen beszól - na, nem a nagyoknak -, az nem gond.
De, ha humoros gyerek vagy, menj a játszóházba.
Nekem tetszik. Gyorsan változott a véleményem. Azt biztos értékelnék.

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

Calver
indokolatlan is, engine bug. errefelé leírtam a megoldást.

ez a Vilkas tényleg litvánosan hangzik...gyanús volt az egész egyébként ez a Farkas is...biztos benne voltak a litvánok és a magyarok is a játékban😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Bocs,ha túl reagáltam! Az elmúlt hétben akármit bemertem ide írni szinte rögtön valaki beosztott valamit!

Nem sok játékban lehet magyar szóra bukkanni. kivétel a fordítottakat 8)) vagy a hazaiakat 8)
Fantusz
Bocs, nem volt szándékomban megsérteni, ne vedd magadra :-)

Annyi a lényeg, hogy ezeket a neveket nem véletlenül kapták a Chompions tagok.
A földön viszonylag kevés ember érti a "farkas" szót, mint ahogy a "vilkas" sem közismert.
Jól hangzik mindkettõ, s azért így picit misztikusabb, mint ha Wolf lett volna a nevük.