30713
TES
-
csoki89 #16569 Jó meglátás, én is ilyesmi gondolkodással élek...
Ezért is fejlesztem ki mindenemet. Megyek megyek barangolok, és egyszer csak rájövök hogy hoppá, van a kaszaboláson kívül más elfoglaltság is, pl lángok, szikra, fagyi... juj ki kéne próbálni, hát fejlődjünk, hoppá, így az atom palim még tovább fejlődik atomantivá... basszus tényleg már én leszek Zeusz :S Oszt????
Bementem vmelyik nap egy barlangba, csak deathlordok jöttek szinte, és épp a kétkezesem meg a light armorom tuningolásán voltam, olyan harmad úton, értsd 30as skill kb, hát elég cumis volt. Befagyiztam rögtön az első triónál :S Ok, reload, de már jobban odafigyeltem, visszaszalad, gyógyítás, gyógyital, ami kell. DE! Egyre beljebb mentem, és volt h kemény 5 deathlord is jött rám... hát az anyátok picsáját, majd elhasználom az összes ultimate healingem mi? Lófaszt! Elő a két szénné tuningolt egykezesem (~120 dmg) oszt had szóljon. Cső, el is fogytak... És még a dedra szettem otthon van a spejzba... -
IXEMGabeo #16568 gondolom arra gondolsz, hogy rendesen te irányítod a sárkányt repülés közben:) ez egy érdekes ötlet ezzel még színesebb is lehetne a game:) -
#16567 Olyan jó, hogy nincs előnézet!
Aki egyet ért tegye fel a kezét!
A modban: megülhetsz.
...mindenben meglátni, sőt keresni a hibát... -
#16566 Van egy mod, amelyben mindenféle négylábút (macska, mamut, stb..), no, meg különbejáratú sárkányod lehet, mint a Szamárnak a Shrekből.
@Beleolvastam a ki, mit tart erősnek, vagy gyengének előadássorozatba, és volna egy apró bibi a legtöbb gondolatmenetben. (Persze, ez az én véleményem pusztán)
Egy filmnek, könyvnek, etc... játéknak van egy hőse, az, hogy negatív vagy pozitív, most irreleváns. Ez a hős jelen esetben Te vagy, a hősöket pedig néha ugyan megszorongathatják - hiszen ebből adódik a konfliktus, de nem halhat meg. Tehát, valójában potenciális, legyőzhetetlen probléma megoldó. Mi ezzel a baj?
Semmi olyat nem találok, ami az ellen szólna, hogy "félisten" legyél, mivel erről szól. Sárkányokat gyilkolsz, trollokat és egyéb fenevadakat, meg rossz- vagy jófiúkat. Ha élvezetet tud nyújtani, hogy nem ver le egy útszéli bandita, hanem egy jedi trükkel félkézzel elintézheted...
Ez egy fantázia játék, egy fantázia országban, ami igencsak ki van találva.
Szerintem, így kell nekifutni, és akkor élvezhető lesz végig. Akár a főszálat is belevéve, de mindenképp a legtöbbet a "jókeresztényt" játszva, vagy gyilkolva, mint Darth Vader. Na, Ő meghalt! De gonosz is volt egy nyúlfarknyit.
Nekem, valami hasonlót ad, és jól érzem magam ebben a szerepben. Hisz, ez egy szerepjáték!
Hajlamosak az emberek minden meglátni a hibát, és ez egy cseppett azért önámítás, mert a hiba mindenhol jelen van a mátrixban. Nem akarok moralizálni, de gondoljunk bele, van akinek a pohár félig tele van, és van, akinek félig üres.
Az előbbi, jobban hangzik. Nekem. (...és nem kötelező, ahogy melegnek lenni sem az egy buzibárban)
Akit szórakoztat, annak jó szórakozást hozzá. -
#16565 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de, lesz rá lehetőséged a főküldetés egyik pontját -
xido #16564 Végre valaki megkérdezte helyettem..2 órája gondolkoztam ezen:) -
csoki89 #16563 Áhhh :D:D Bár egy sárkány van benne akit szivesen meglovagolnék, sőt, kettő. Gyere te is jelentkezzünk a bethesdához fantáziálni már no az úristenit :D -
Hoz_Hun #16562 Most valószínüleg nagy marhaságot kérdezek: Gondolom nincs rá lehetőség, hogy megüljünk egy sárkányt? -
Hoz_Hun #16561 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De kiderül, hogy valóban örült. Ha elolvasod a naplóját. Nem egyböl őrült meg. Az utolsó áldozata egy bohóc volt, akit addig figyelt, tanulmányozott, felvette az azonosságát. Végül mikor megölte nem tudta megfejteni, hogy halálában miért vigyorgott a bohóc. Valaki, aki beleröhög a halál arcába. Sosem vetközte le ezután a bohóc személyiséget. Ez az egyik tényező amibe beleőrült, meg abba, hogy asszem megölte egy korábbi DB fönököt és sokáig össze volt zárva a Night Motherrel, aki sosem válaszolt neki. Ezek a dolgok összeségében tették be nála a kaput. Ha jól emlékszem ráadásul egy vámpir, aki már elég régota él. Amúgy lojális a Listenerhez. -
csoki89 #16560 Én kérek elnézést. Ezt nem tudtam...
Akkor javítom magam, a bethesda kreatív osztályára szeretnék elmenni ötletelni, ilyen fantasztikus horribilis mennyiségű fantáziával ami a gógyimból kifakad néha. Öhöm... na de komolyan, nem tudtam. De nem ez volt a mondandóm lényege, nyelvbotlás... -
#16559 Találtam egy slower levelling modot ez lehet hogy jó lesz egy időre. -
tpM #16558 Akinek gondja van a játékoshoz igazodó szintezéssel, annak ajánlom ezt a modot. A játékos szintje itt nincs hatással a játékvilágra. Találkozhatunk magasabb vagy alacsonyabb szintű ellenfelekkel, gyengébb vagy erősebb cuccokkal stb... -
#16557 Ácsi, a programozónak semmi köze a játékbeli ötletekhez. Ezeket valakik kitalálják a programozó már csak végrehajtja amire utasítják, ráadásul nem egyedül hanem sokan. Ők csak kódot írnak, ahhoz pedig logika kell, ismerni az algoritmusokat, a programozási nyelveket, meg kell hozzá tehetség, kreativitás, hogy meg tudj oldani problémákat feladatokat.
A sztorit általában valami bölcsész találja ki, meg hogy milyen sárkány legyen meg ilyesmi, aztán a grafikusok meg művészek lerajzolják, megalkotják a 3d-s modelleket. A programozó a legutolsó lépcsőfok akik konkrétan kódolják a játékot hogy működjön. Én is programozóként dolgozom, bár én vállalatirányitási szoftvert fejlesztek, de ott se kell például értenem konkrétan a közgazdasághoz, ahhoz meg van az ember. Hozzám már az aktuális igény és feladat jut el általában specifikálva, hogy nem közgazdász aggyal is tudjam mi a feladat. -
#16556 Ugyehogyugye... -
csoki89 #16555 Egyébként olyanok eszembe jutnak néha. Mekkora faszaság lenne ha különböző méretű sárkányok lennének, nem csak fajták. Lenne kicsi is amit könnyű megölni, kicsi ami kiba erős, meg lennének akkorák h még 40es szinten is inkább eliszkolunk mert tuti h ámen lesz ha belefutunk :D :D
De sok ilyesmi eszembejut am, miért nem megyek egyből programozónak nem is értem... :D -
csoki89 #16554 Nekem ez az első TES. Szóval nem tudok hasonlítani sem, lehet ezért az a véleményem hogy a rengeteg kivetnivaló ellenére is nem hogy az év játéka, számomra életem eddigi talán legjobb játéka.
Az ötletet mindenképp adom, de mintha már láttam is volna olyan modot ami helyrerázza az erőviszonyokat. -
#16553 mert soha nem volt türelmem kissárkánnyal kergetőzni, inkább csináltam belőle egy elegáns tűpárnát vagy még inkább hősiesen ellovagoltam, nem pazaroltam feleslegesen erre az időmet.
na meg ha már 76+ volt a játék nagy részében archerym, és volt külön sárkánygyilkolásra enchantolt cuccom (+íj sebzés/mágiaellenállás), akkor már jó hogy bántani fogom vele
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!később amúgy tényleg feleslegessé válik, amikor megkapod Dragonrend-et, és le tudod szállítani őket.
btw a "lelkük" jön utánad, nem hinném h közel kéne futni azért hozzájuk. -
#16552 Conjurernek megteszi a storm atronach-dremora lord kombó a sárkányok ellen, nem kell neki íj :-)
Jó az, ha van valami távolsági sebzésed is a sárkányok ellen, adódhatnak idegesítő szituk, volt pl., hogy Winterholdban sorozatosan a házak tetejére szállt le a dragon. -
IXEMGabeo #16551
tetszik, ahogy a korábbi sorozatokból és ezzel együtt remekül összeállítottad a sztorit. Elmehetnél Skyrim történésznek:D -
xido #16550 én használtam már dupla fire staffot is rá..akkor mondjuk leszállt,csak messze volt a másik parton:)) -
#16549 Miért hasznél íjat mindenki a sárkányokra??
Lehet én vagyok konzerv-(heavy armor)-atív, de én megvárom míg leszáll oszt kap 2-őt a homlokára.
Elpuffogtatok 70-80-100 arrow-t és szaladok 300 métert a loot-ért, aztán vissza a word-ért... LOL nah. -
xido #16548 sisak nélkül nyomd..puszta kéz + pajzs kombóval:) -
#16547 Szőrös vagy...
xD -
xido #16546 én tüzes nyilat szeretek dobálni,esetenként méreggel átitatva,suttyomban tarkóra:) -
#16545 Nekem az a véleményem, hogy:
az Oblivion meg:
"túl nehéz, mert lv 14-en agyonver egy puma, ez így nem jó játék stb".
Nem lehet mindenkinek a kedvére tenni.
Opció a TES4-re: lehet matekolni és úgy nagyin is játszaható,
konklúzió: keresni egy modot ahol Alduin lv 70-es értékekkel van ellátva
oszt cső.
-
#16544 meglehet, mindenképpen egyszerűbb, mint soul trap varázslatot lövöldözni nonstop.
én kétfegyveres karakterrel toltam, "lélekgyűjtögetés" esetén balos fegyveren volt soul trap, íjat csak repkedő gyíkok ellen használtam, szóval arra nálam (dupla) sebzésbónusz ment. -
#16543 Íjra egyébként szerintem nagyon kellemes-kényelmes enchant a soul trap. -
#16542 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Komoly hatása nincs a történetre, ha Cicerot életben hagyod (ott lesz ő is a sanctuaryban, és felveheted kisérőnek, ha a D.B. küldetést végigcsinálod)
Ő egy igen titokzatos figura, sokan egyértelműen bolondnak tartják, s nem is igazán derül ki az igazság, mindenesetre elég misztikus a háttér.
A Sötét Testvériség "isteni sugallatra" lépett akcióba.
Amikor valakinek a halálát kívánták, a Night Motherhez imádkoztak (Sithis menyasszonya), és a Night Mother adta a megbízásokat a D.B. vezetőjének, a Listenernek, aki tovább osztotta a feladatokat a tagok között.
Ez az Oblivionban úgy történt, hogy a Bravil főterén álló szobornál (Lucky Old Lady) éjjel imádkozva a Listener meghallgatta a Night Mother utasításait (akinek titkos sírkamrája a szobor alatt rejtőzött).
A Night Mother hangját kizárólag a Listener hallhatja, és beszélni is tud vele.
Skyrimben nincs a D.B. élén Listener, megjelent viszont egy titokzatos bolond, aki egy faládát furikázik, és sokszor megában beszél, motyog (ki gondolná, hogy a ládában rejtőzködővel társalod). Nem derülnek ki feketén-fehéren a dolgok, a játék nem megy bele a részletekbe, a játékos képzelőerejére van bízva, hogy mit gondol Cicerórol, a Night Motherről.
Talán a Night Mother megelégelte, hogy a nevében ámokfutók gyülekezete garázdálkodik északon, s megkérte Cicerót, aki egy másik tartományban (Cyrodiil) Listener, hogy hozza ide, rendet kell csinálni. A rendcsinálsá része lesz, hogy a Night Mother megtalálja a megfelelő személyt, aki Listener lesz (a karaktered), ha Cicerot életben hagyod, duzzog picit, de elfogadja, hogy más lett a főnök, ha megölted nincs több szerepe. -
IXEMGabeo #16541 de egy beteg állat volt ez a Cicero:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi történt volna, ha életben hagyom? -
#16540 úgy kell harcolni mint egy igazi férfi:D
-
csoki89 #16539 Nem írom le amit akartam mert nem tudom h lehet spoilerbe tenni, pedig kíváncsi lennék a véleményekre... -
csoki89 #16538 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!áhh -
csoki89 #16537 Igen csak ha mondjuk 30as szint fölött jutsz el hozzá, akkor kb 1 perc alatt kivégzed. Fasza, nagyon epic, hogy a fősárkányt, a halhatatlan Alduint, a FŐFŐBOSSt kinyírod 1 percen belül. Ezt viszont utálom a játékokban, a Boss legyen már kőkemény, kelljen reloadolni legalább egyszer csőRPGseknek is, szívja le a gyógyitalkészletet, kelljen bújkálni, gondolkodni hogy nyírjam ki vagy a rák tudja, ne tudjam már ugyanolyan hamar levágni mint egy over deathlordot vagy egy papot. -
#16536 Hát mondjuk azis fura lenne Alduin-t valami mezei paraszt csapná le egy kaszával és nem egy félisten:D -
#16535 Nah, eszek meg pihenek, mert nem regenerálódok! Lehet nem a varázsnővel kellett volna feltenni ezt a modot... xD -
pecaboy #16534 Gondolom, volt már szó a "collect bounty from skald" bugról. Melyik konzolparanccsal lehet törölni? Mármint úgy, hogy ne omoljon össze más a játékban :) -
pecaboy #16533 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Sanguine rózsája küldisorozatról lenne szó. Az bug a játékban, hogy a questsorozat végén a mistyből visszavezető ajtó a föld alatt van? Mert láttam jutúbon, hogy az illető is csak úgy tudott kimenni onnan, hogy beírta a "mindenen átmenés" kódját és "átment a földön" lefelé az addig láthatatlan ajtóhoz. Én részemről használtam a "reload" nevű varázslatot :)
Ráadásul a mistybe vezető térkapu olyan rossz helyen van abban a barlangban, hogy az egy szinttel alatta lévő két ládikóhoz nagyon nehéz volt odaférni véletlen teleportálás nélkül (mintha "belógott" volna a térkapu alja az alsó szintre). De próbálgatás után sikerült. Az 1.4-ben vajon ezt orvosolták?
-
#16532 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én lenyilaztam 100 méterről -
IXEMGabeo #16531 tudom úgy csináltam meg...sejtettem, hogy annak van valami trükkje -
#16530 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha a felette levő követ lököd rá akkor nem leszel hitman hanem simán ki bírsz surranni :D