30713
TES
  • Holaaf
    Te amúgy be vagy csavarodva vagy mi?
    Én nem dolgozok semmin sem, csak a te Combat Evolved ajánlásodra ajánlottam egy mai, fejlettebb és izgalmasabb módosítást(+az AAE modot.)
    A történethez köze nem volt a mondanivalómnak.
    Talán kicsit túlpörögted a dolgot, ennyire azért ne vedd komolyan, mert még kórházba kerülsz!;)
  • Although
    Ha meg tényleg kihívást akarsz tedd fel a requiemet. Akkor lesz némi elképzelésed milyen az amikor a fejedet is használni kellene, nem csak szaladgálni. Azzal kicsit átértékeled mi a kihívás igazából.
  • Although

Ez az első trailerek egyike azóta fejlesztették.
    Amatőrök, lelkes amatőrök, sok munkával karaktereket alkottak.
    Neked meg a többieknek nem érdekes mert csak a terep kell ahol szaladgáltok meg gyilkoltok.
    Ez fontos rész. De aki akár mmoban akár másképp rákapott a sztori alapra és kicsit tud angolul nem csak magyar feliratra vár. Annak ez nagyon nagyon kevés. Unalmas mászkálni egy térképen és gyilkolni magában a lényeket és folyamatosan tovább klikkelni a szöveget. Nincs benne semmi beleélési lehetőség :) Legfeljebb neked elég ennyi. Elég sokan vagytok ezzel így ez tény. De ez ettől még nem lesz színvonal. A fősztori folyamatosan ott van a fejedben, hogy szar. Sajnos. Ha nem akciójátékos vagy akkor "2 hét" után feladod.
    Edit: Egyébként elsők között raktam fel pár százan ezren voltunk. Mára több 100e ember kedvenc módja és nem tudja elképzelni a skyrimet e nélkül.

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.07. 18:43:44
  • Although
    Félreértesz, nem akció játékot akarok csinálni belőle. Az evolved alapnak nem rossz. Amit te írsz a te világod. De mindegy.
    Szar alap szar sztori szintet sajnos nem lehet javítani. A világ nem él, sajnos. Te és a többiek csak a gyilkolás módjainak fokozásán dolgoztok. De nem ettől lesz jó az rpg. Sajnos végleg feladom. Minden elismerésem a modereknek főleg az interesting npc készítőinek. Minden béna karakterükkel együtt legalább életet leheltek a játékba. De a fő sztori rakat szar. Messze mélyen az oblivion alatt.
    Ötleteim vannak, de minek.
    -Első sárkányhoz elöszőr csapatot kellene gyűjteni és úgy.
    -Össze kellene kötni a frakció sztorikat jobban a fősztorival.
    -stb. stb.

Bár a Fallout 4 is csak egy szimpla jól megírt történet semmi extra ez az F4 fényében igencsak a közepes szint. Feladom. Annyira gagyi. Hogy nincs mod ami javítaná ha nem nyúlnak hozzá az lapa szarhoz.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.07. 18:30:15
  • Holaaf
    Szia! Kicsit le vagy maradva..a Combat Evolved már nagyon elavult. A mester Wildcat modját azon mód próbáld ki, hidd el dobni fogsz egy hátast főleg, ha még a Vigor-t is feltelepíted;)
    Ebbe még mindig belefér a CE ha ragaszkodsz hozzá de nincs értelme, mert jobb ha a Wildcat mozgatja az intelligenciát, a stílusokat, mindent.
    De még nincs vége, a Wildcat és a Vigor mellé még tedd fel a Advanced Adversary Encounters(script mentes) modot! Ez kis főellenfeleket ad némely frakciókhoz és némelyeknek pedig úgymond kihozza az igazi képességeiket, például a vámpíroknak. Iszonyatosak lesznek..mindegy, erről csak is kipróbálás által fogsz megbizonyosodni;)
  • Rodman6
    A Remastered verzióhoz van már magyarítás? Hiába teszem fel akármelyiket a kettő változat közül, minden ötödik mondatot angolul írja ki, ráadásul az útjelző táblákon is angol felirat szerepel, nem magyar mint az előzőben.
  • Although
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egyedül vagyok aki azt érzi van egy kis witcher beütés így a végére?
  • Although
    Példa: A requiem az sztori szinten belépő részeket is nehézzé tette. Ami sokaknak ok nekem nem mivel egy alapból gyenge kihívást és tartalmat végtelenítettek. Értelmetlenül. Ez a build adja amit kell tudsz haladni a sztorival, jól. Nem skimpy mod szinten nekik úgyis mindegy. Úgy ha Rigmor az etalon vagy Arthmoor. Akkor ez megfelelő szint. Le a kalappal az ordinatory perk készítője előtt is. Általában túlzásokba esik de ez a rendszer meg a combat evolved együtt tökéletesen muzsikál a CCO val :) Szóval mindenkinek aki nem skimpy mod fan vagy agyhalott. Rajta. Kis gondolkodás kis sztori kis lépések előre. Az SE skse nélküli cuccai képesek élményt adni a sok apró hozzáadással amit Arthmoor összeszedet. A sok kis apróság a szöveg kiegészítések egy jó perk rendszer nem requiem szint de jó és az unofficial patch együtt adják azt amit minimális szinten amúgy a Bethtől is elvárható lett volna anno.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.05. 18:34:20
  • Although
    Jó ez a build amit feltettem. Ki kell mondanom újabb 1.5óra után. Tartalom és build összhangba kell legyen ha valami nem morrowind baldurs gate szint kár rátenni requiem szintet. Attól még nem lesz élvezhető. Ez a build így a legendary unofficial patchel és a többivel bőven szórakoztató. Nem POE de szórakoztató, könnyed kikapcsolódás. Az alap szar szint elfelejtve. Egyébként is az F4 után minden meg van bocsátva a Bethnek :) Bebizonyították, a szar szint nem tőlük függ. Az létezik. És leredukál minden színvonalat a gagyi szintre.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.05. 18:26:40
  • Although
    Nem vagyok nagy rajongója a játéknak. De az ilyen moderek mint Rob többet tesznek ezért a játékért mint anno a Beth tett bele. A video alapján van egy kis rajongója a "dragonbornak" történettel, kalanddal és egy nagyon élő karakterrel.
  • Although
    Srác ilyen vagy olyan okból letiltotta a keresőre való találatot, de napokban bővült a sztori.
    Rigmor of Bruma.
    Most közel 1GB tartalom a BGS egyik fejlesztője is értékelte.
    Egy fantasztikus utazás lehet ha már elindítottam az SE skyrimet ezt végig nyomom.

• Andule
    Nyilván úgy sem volt (feltétlen) lassú a dolog ha akartad de mégis fix h lassabb volt hisz nem minden egyes skilltol fejlődtel. (A Skyrim féle minden nő mint a bolond gomba kiveve a destruction sztem amúgy is elhibázott. Nevetségesen nagy a differencia.)

Btw nekem hiányoznak a statok is. :)
  • Although
    Alapból a sec skillekkel gyorsan fel tudtad húzni a karidat.
    De ahogy nézem syclonix modjánál ez nem ilyen egyszerű mert lényegesen lassabban fejlődnek a másodlagosak hiszen nincs olyan, hogy mindenben szuper vagy. Amit leet visszahozott az oblivionból, a képesség pontok kivételével. A szint fejlődést meg kell tervezni mert magasról indulnak a fő skilljeid. Itt lehet jobb lett volna ha 25 fölé nem megy. De jól működik így is.
  • Andule
    Mi volt a gond a prim/sec skillekkel? Én spec marhára szerettem a dolgot, legalább nem léptél szintet 5 percenként az elején.
  • Although
    Várom a visszajelzéseket a csomagról. Nekem ma élvezetes kikapcsolódás volt nem egy F4 de amatőröktől, túlszárnyalva amit a Beth letett az asztalra anno, kifejezetten pofás :)
  • Although
    Apróságok, szavakba nehéz foglalni. De a spell könyv az most könyv még csak 20% -nál járok a sima spark spellnek is :D
  • stoppos
    Passzolok, én csak meggugliztam, hogy mit írnak. Nem nyomtam még az enderalt.
  • Although
    Egy apróság.
    Spell learning
    Szintén fent van vájt fülűeknek, nem a nagy mell letöltőknek. De érdekes mód nem tudod egyből megtanulni a könyvből a spellt idő kell hozzá van még pár hasonló mód.

Ha mondanom kellene a Morrowind idején a Beth 70% tett hozzá a moderek 30-at
    A skyrimnál ez 30-70 a moderek javára.
    Az F4-nél 60-40 a Beth javára ezek az arányok ne legyünk elájulva a dologtól. Azt, hogy élvezhető nem a Beth érte el.
  • Although
    Kis ízelítő. Korábban is csekkoltam már de nem foglalkoztam vele. Nem mindegy mivel párosítjuk. De egy biztos ez is visszahozta az életet az élettelen egyforma, kietlen skyrim világba. Nem is akárhogy most egy mágus karival katakombába gyakorolva a lopakodást kicsit sokáig tart. De majd lopok zsetont ha bejutok ahova kell és jobban fog menni.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mert pénzzel gyorsabb ugye

• Although
    - Character creation Overhaul is talán must have ha valaki unja a skyrim tök egyforma statos fajait, classait. dinamikus fejlődéssel visszahozva a sokat átkozott primer és secondary skilleket. Tehát ami másodlagos nem fejlődik úgy mint az elsődleges ezzel vissza hozta a classokat is. kicsit más gondolkodás kell hozzá. Ahogy Fred anno fogalmazott a csalás rendszere. Lehet de mégis élőbb mint az alap sivár minden egyforma jellege.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.03. 15:48:44
  • Although
    Nem hiszem, hogy menni fog. A nexuson van külön enderal rész a skyrim modok között néz körül de az Enderalnak semmi köze a skyrimhez.!!! Szó szerint semmi egy régi vágású rp ami csak a grafikus motort használja. Kizárt, hogy működjön, bármi ami sima skyrim mod.
    Edit: A redditen azt írják ez mégis gond nélkül működik. Használd az enderal mod kezelőt. Gondolom mivel ez csak texture letiltható.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.03. 15:39:11
  • Although
    Sőt ha félretesszük a hardcore rp szemléletet és tudomásul vesszük a skyrim már rég nem Morrowind akkor ez a build közelebb áll a játék szelleméhez mint a requiem.
  • molnibalage83
    Hogyan lehet feltenni Enderal alá?
  • Although
    Ma kikapcsolódásként ránéztem az SE verzióra. Mivel egy komoly leárazásnál régebben begyűjtöttem az összes dlc-t.
    Fura így az F4 után de nem rossz. Nem gondoltam a requiem nélkül is van élet de össze lehet hozni egy jó buildet.
    Ami nálam fut most. Nem full népszerű sorozatból de nem rossz. A megoldandó rész megtalálni skse nélkül is jó buildet. Talán sikerült az előny fagyásmentes. Persze a srácok megoldották az F4-nél idővel itt is meg fogják kb. fél év.
    -3DNPC. Must have enélkül nincs értelme elindítani. Most alpha verzió a webboldalukról. De ha ügyes vagy gond nélkül fut.
    - Szinte az összes Arthmoor mod probaként, nagy kedvenc votl az obli idején. Most is hozza a formáját nem csak az unofficial jó. itt lehet szemezgetni Arthmoor
    - Frostfall campfire
    - Enhanced blood texture és hasonlók
    - Combat Evolved jópofa hasonló az ERSO AI-hoz.
    - Trade ad Barter
    - Winter is coming
    - Sublimal Traps
    - Notice board
    - Real wildlife saját convert normálról
    - RUSTIC CLOTHING
    - Joop van die modok!!!! Must have még nem léptem be de a scrác a Beyond skyrim tagja! Közzétett pár munkát Joppie
    - Ordinator perk.
    - Stb .stb

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.03. 15:27:41
  • stoppos
    Azt írják a redditen, hogy az Insects Begone kompatibilis.
  • molnibalage83
    Ok, de erre még mindig nem válaszolt senki. :)
  • Although
    Hát igen ha konkrétan kellene mondanom, nincs bizonyítékom. De tény, egyet sem találsz a nexuson pedig vannak. Van egy tippem nem is lesz felöltve egy sem. A Beth és a nexus között mára komoly együttműködés van szerintem.
  • PiszkosFred
    Ertem, koszonom. De arra van e peldad, hogy egy mod keszitojenek mashova kellett felraknia a produkciojat, mert a nexusrol a Bethesda letiltatta azon tartalma miatt, amirol irtal?
  • Although
    a slave vagy hasonló modok nem jelennek meg rajta, nem is fognak lore friendly verziók sem. Edit: Mint amilyen a Paradise votl az F3-hoz. Vannak oldalak amik közé teszik de a nexus már Beth hajó. Nem lesz rajta. Sex modok sem mint amilyen az innuendo volt az FNV-hez. Főleg az F4-nél látható. Vannak ismerőseim akik más oldalakon feltöltik a dolgaikat. Ide már nem lehet. De az idő majd igazol vagy sem.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.01. 18:05:24
  • PiszkosFred
    Konkret pelda a letiltott modokra?
  • Although
    Hát gáz. De ahogy nézem a modokat visszamenőleg a morrowindtől oblivionon át, kiemelve az FNV-t amihez hihetetlen jó lore friendly és egyéb modok vannak. Egyre jobban nő a brutálisan gáz modok száma. A Fallout 4-hez is nagyítóval kell keresni a jó modokat. A fallout 3 idején még elég jók voltak. Pozitív negatív mod egyaránt. De láthatóan egyes mód típusokat a Beth is letiltott és ez a nexusra is kiterjed. A szerepjáték mint szó és mint tartalom kezd a múltba veszni mert a PC mindent felülír. Így végképp meglep a Bethtől egy nuka world. Miközben a tartalom egy része mod formájában letiltott. De pokémon mod mehet ezerrel.

Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.01. 17:10:38
  • PiszkosFred
    Az, hogy Balazs kommentjere irta vagy sem, vagy csak gondolt e ra vagy sem, vegulis mindegy, en csak probaltam jelezni, hogy barmennyire is agyfasz otlet, de (sajnos) van pokemon mod (is) Skyrimhoz.
  • Although
    Nyilván nem gondolt rá Molinnak esetleg pókiszonya van. Így jött ez a hozzászólás.
  • PiszkosFred
    Pont olyan ne lenne? :) Ne viccelj, nem szuletett meg olyan elborult elmebeteg otlet, amelyet egy Skyrim modder ne valositott volna meg.
  • Dante73
    Én olyan modot keresek, amivel pokémonokat lehet keresni a skyrimben!
  • molnibalage83
    Enderalhoz működő pókmod van?
  • Wreck86
    Hali!
    Tudtok esetleg alap Skyrimhez valami karakter generáló cuccost?
    Kíváncsi lennék, milyen lenne egy random összedobott karakterrel elkezdeni, nem pedig egy tudatosan összerakottat. :D
  • Fantusz
    Nem kell az összes tréner tartózkodási helyét tudnod, elég, ha a karakter számára fontos mesterek hol létével tisztában vagy, és az sem árt, ha tud valami pluszt is a tréner.
    A plusz alatt elsősorban a kereskedés értendő, ami elsősorban a mágusokra jellemző, de a Dawnguard DLC trénerei között is van edző-kereskedő, ami azért előny, mert rengeteg cuccot el lehet nekik adni, vissza tudod szerezni a trénelésért kifizetett összeget.
    Mester szintű nehéz páncél tréner is van a Dawnguard központban, bár ő nem kereskedő, de Sorine Jurard (ha már visszatér az erődbe) mindent hajlandó megvásárolni, és íjászatot tanít.
  • Alexzel
    Szia!
    Ez ugyan nem térkép, de szerepelnek az oktatók és hogy hol találhatóak: Trainer(Skyrim)
  • viktor25
    Sziasztok !
    Hol található a neten, olyan térkép ahól megtalálom, azon személyeket akiknél lehet tanulni bizonyos képzettséget.
    Pl:. képezz nehéz páncélzat képzettséget
    ilyászat, egy - két kezes fegyver képzettséget és így tovább.
    Tudom hogy ezek fizetősek, de gyorsabb is csak bizyonos képzettséget nem találok, ezért kellene egy térkép hogy kit hol találok.
    Előre is köszönöm !
    Csövi !