The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Windows az win10X64 Pro, es a bootido <10 mp.
Launcher kepek:
Battletag: coolpet#2467
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Utoljára szerkesztette: stoppos, 2016.09.04. 16:47:41
Igaz, hogy a beallitasok high-on vannak es FHD felbontason egy 1GB HD6870 tarsasagaban, de egy Core-I7 2600K 4 nativ maggal szolgalja ki es 6GB memot adtam neki a 8-bol.
Lenne mibol kajalnia. Lehet ha lejjebb vennek a textura minoseget gyorsabb lenne?
Utoljára szerkesztette: Savaran, 2016.09.02. 18:11:50
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Frissen ujrahuztam a steamet SSD-re es a Skyrim-et is a DLC-k es minden nelkul odaraktam.
Felraktam Enderalt, update, OneTweak kikapcsolva.
A betoltesi idok mit sem valtoztak a HDD-s valtozathoz kepest.
Azert Sata3-on egy 256-os 850 PRO SSD-n elvartam volna nemi javulast.
A jateknak 4 nativ CPUmag es 6GB ram van adva.
Tipp?
Persze, jarhato a masik, onallo publikalas is, legrosszabb esetben egy szerver, egy weboldal es egy download link kell csak 😊
De most felre a trefat, tenyleg erdemes lenne utananezned a szakirodalomban, mibol is all egy kiado feladata, felelossege es kotelezettsege, mielott nagyon leegyszerusitenenk a dolgokat. Nem fogom en leirni, mert elmult ejfel es ugy erzem, az elozo kommentek utan nem venned se komolyan (jogosan), es nem is nagyon ertek hozza, mint mar jeleztem 😊
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Az ugye megvan, hogy pl. a The Martian könyv is úgy született meg, hogy egy kiadónak sem kellett? Na abból a könyvből is siker lett akkora, hogy a 2015-ös év egyik legsikeresebb film lett és minden idők egyik legjobb sci-fi je. Konkrétan szarrá alázza az agyon ajnározott Interstellart ami az én szememben egy gőzőlgő szarkupac.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.31. 00:06:48
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Ismételten kérdem, a finanszírozáson kívül mégis mire jók? Hm...? Folyamatosan csak azt hallom az elmúlt 10 évben, hogy a kiadók gyávasága miatt butítanak le ígéretes projekteket vagy szimplán a kiadgó köcsögsége miatt olyan sok játék, amilyen...
Jó lenne érvelni öcsém...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
En ezt elfogadom. Bar, szerintem orbitalis nagy faszsag az, amit leirtal, de mit ertek en a lovakhoz. Ha te ezt igy gondolod es szerinted ez igy van, akkor kerlek, ez igy is lesz, es mindenki boldog 😊 (kiveve a szerencsetlen fejlesztok, mert ugyebar ok most per pill szopnak, ugy zusammen)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.30. 23:40:59
Továbbra sem írtál egyetlen okot sem, hogy a kiadás előtti finanszírozáson kívül mire jó egy kiadó. Viszont, ha más összedobja a pénz egy részét vagy egészét előre, akkor mire is jó? Ja, hogy semmire, csak arra, hogy elkúrjon mindent.
Szóval miért is kell kiadó...?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.08.30. 18:48:35
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.30. 18:09:21
A srácok munka mellett saját szórakoztatásukra írták, ahogy a nehrimet is és a cubet. Most ezt. Nem kellett fenntartáson aggódniuk.
A piac más az obsidian akik kicsivel erősebbek mint ők pontosan mutatják. A kickstarterig hátráltak, hogy azt adják ki amit szeretnek. Szóval remélem ők is arra mennek. Majd írok is nekik. A beth mutatja mit jelent a piac. És ők még időnként, mert már megengedhetik maguknak, kedveznek is nekünk lásd far harbour az F4-nél. Ha igaz csodás lett. Most fogom tesztelni. De kitermelni a brutális gázsikat. Eladni megfelelő példányban az más történet. az obsidian is belebukott. Edit: A w3 kelet európai és most lépett rá arra az útra ahol a Bio Beth és Obsidian már réges-régen járt. Mekkora gáz már egy olyan cégnek aki kiadta a Kotor 2-t ami olyan szinten üt, hogy na a túlélésért küzd!
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.30. 17:56:25
Mondjuk a mai világban nem igazán vágom, hogy kiadó miért kell. Lefejleszted a játékot és felrakod GoG/Steam vagy saját oldalról letölthető. Nem is igazán értem, hogy az online játékeladás korában miért van még kiadó.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2016.08.30. 17:47:55
Egy hozzászólás a nexus oldalról.
"Just finished it yesterday, and you know what? I'm a total emotional wreck rn :'(
Best thing I've ever installed in my computer, really. "
Szoktam mérni mi az amiben a legkevésbé se lehet nevetni. Anno a conan ilyen volt, kicsit se volt vicces, időnként akadt benne. De a funcom értett hozzá. A Beth is képes volt dolgokra. A Bio meg ne is részletezzük. 😊 És most ez. A srácok kiléptek a nagyok árnyékából ezzel. Kíváncsian várom mire viszik a piacon. (Még nem vagyok a végén, de tudom már kicsit se lehet nevetni a sztorin amit írtak. De odatették magukat.
De, vannak 3rd party progik mar ilyenre, amelyek buheralni nemi registryt, manifesteket, stb., de en fosos beszari vagyok, meg mobil auth mellett sem igazan szeretem az ilyen kulsos cuccokat, inkabb masolgatok.
A masolasos trukknek egyetlen egy hatranya van, hogy az SSD-n lennie kell annyi helynek, amely a szuz installhoz kell, hiaba van mar ott a jatek (atmasoltad ugyebar), mert az install process elejen mindenkeppen megnezi, hogy van elegendo helyed. 50-60 gigas klienseknel mar necces lehet egy SSD-n, de a Skyrim eseteben talan nem lesz annyira veszes az a "par" giga.
Vettem egy Samu 256GB-os 850-es SSD-t, es cserelnem a gepben levo 60GB-os Samu 830-at.
A regi drive mar nincs hasznalatban, csak bennmaradt a gepben, a rendszer egy 128-as 850 EVO-n van, a tobbi adat, film jatek es egyeb dolog meg egy 500-as Seagate Barracuda 7200.12-esen.
Namost a HDD-re van teve a steam es a tobbi jatek is, de a 256-os ssd-t ha berakom a gepbe, at akarom portolni steam ujratelepites nelkul.
Hogy tudom meguszni, hogy az osszes jatekot ujra kelljen telepiteni de atkeruljon az uj meghajtora?
Enderal is E meghajton van a steam/common/sklyrim mappaban, es D-re kerulne.
No offense, de kicsit olyan vagy, mint a jehovások a sarkon, kint állnak az őrtornyukkal rendületlenül és térítenek és térítenek és térítenek...
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
A HDD miatt lehet?
Ha atteszem SSD-re akkor merdfolkovekkel gyorsabbnak kene lennie nem?
A sima Skyrim a HDD-n sem volt lassu, hazakba is par masodperc, de komplett maptravel eseten sem lepte tul a 10 masodpercet.
Itt meg van hog fel-egy percet is kell varniha bemegyek egy barlangba, vagy hazba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Ha túl sötét a kép kapcsold be-ki az one tweaket a launcheren és működni fog a fényerő állítás. Szóval ki azt hiszem.
- Már van két overhaul a harcra de még nem próbáltam őket. Végig megyek így és lehet a következőt.
- Aki még nem kezdte el, készüljön fel rá, nagyon sötét egy világ. Igazi dark fantasy lett.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.27. 14:48:11
Objektív: van, nincs. A társak nem élnek mert egy-két kivételtől eltekintve se háttértörténetük nincs, se questjük, és pár mondaton kívül mondandójuk sincs, töltelékek, hogy legyen kivel csatangolni a terepen,(lehet rájuk nagy melleket pakolni), . A kivétel talán Serana, kevésbé a companions társak. Ez objektív nem? Hiszen tagadhatatlan?
Valahol ez lenne nem? Például Szarumán leírja az Enderalba gyengébbek a questek mint a Daedra questek, és sorolhatnám de ezt megvédeni nem tudja. Mert nem tagadhatja az Enderalba még azt is megkérdezheted a társadtól, hogy került a tetoválás az arcodra. Vagy mit jelent. Az látszik a csapat a szívét beleadta a történetbe, questekbe és a karakterekbe. Hogy te aki leülsz a játék elé azt érzed a világ él, lélegzik nélküled is. Persze érezhetően mivel úgy néz ki, a sneak és a level bugos vagy nem tudták jól megoldani, jelenleg a játék harc szinten csak a harcos karival, akit ez a bug nem befolyásol ha nem használja, élvezhető teljes értékűen. És innentől Szarumán és azok akik hasonló okokból játszanak egy rpgvel ez már szar. Mert tagadhatatlanul nem egy requiem.
Talán az is objektív, ahogy Zozo írta van felfedezni való terület is a történet és a questek mellett. Én is mondhatnám, ezt meg ezt, jobban is meg lehetett volna oldani de nincs szívem mondani mert még életembe nem tettem bele semmibe 3500-4000 órát, úgy hogy utána, azt ingyen bárki letölthesse. Bár a nexuson már írtak arcok nekik. Szívesen fizetnének is a következő játékukért. És talán nem egy agyontupírozott skyrimhez kellene hasonlítani, ez is objektív. Az eredeti skyrimba ha jól emlékszem, nem volt különbség az adept, expert, master szintek között, csak gyorsabban fogyott a hp nem? Itt meg még ezzel a buggal is nagyon jó boss harcokat vívtam, és nagyon jó questeken vagyok túl, a helyszínek nem egyformák szinte mind egyedi, és nincs a végeken ott a hátsó kijárat nehogy a nehéz harcban elfáradt adventure-nak visszafelé keljen sétálni. Ez is objektív nem?
Edit: Az egyenkaptafa fejtörőkről ne is beszéljünk. egész véletlenül 3 elem ami ugye 3 a 3-kon vagyis 27 probálkozás. Az enderalban csak eddig 4-5 teljesen egyedi, különböző fejtörő, bár nem nehezek, mondjuk lesznek akik nem jutnak át rajtuk, volt. Ez is objektív vélemény nem?
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.26. 06:43:16
She would have betrayed the dunmer as surely she was all those she was loved." Ez mekkora!!!
this was her curse! Nagyon sokat kívánok ha vissza akarom kapni ezt akit akkor abban a pillanatban amiben sokan köztük Molni sem értene. De ezek a Beth nagy pillanatai voltak 😊
"weep not for sotha sil" nem folytatom ő volt a kedvenc nekem kis nerevarnak ellene kellett mennem. 😊 Mekkora különbség ez egy idióta sárkányfaszhoz képest.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.25. 21:18:11
Örökké hálas leszek a Witcher szériának, hogy nem voltak benne pókok...
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.25. 20:39:48
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.25. 20:30:44
Edit: Ettől függetlenül nekem az marad, bár haragudtam rá. 😄 az aki az oblivion rendszerét felépítette ami szerintem tökéletes volt.
Edit: Rajtam kívül egy ausztrál kiscsaj meg még pár más arc volt aki érezte mi fog történni. Belépünk a tömeggyártás korszakában. De a minőséget a céhek csinálják nem a gyárak. 😊 Részint értem az oblivion után kaptak hideget meleget a Bio rajongóktól 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.08.25. 20:02:38