30713
TES
-
Although #29471 Gondoltam beteszek egy képet milyen a 64x verzió RUBY van fent meg RLO de enélkül is elég jó alapból, tetszett sima 512K is nekem beértem azzal is de ez nyilván már jobb. Edit: sima tolvaj karival modokat tesztelve tehát stabil, jól működő rendszer stabilan 25-30fps egy régebbi fajta 2GB-os kártyával már és egy régi 4 magossal elmegy, ha lejjebb veszem simán megvan a 35 fps.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.30. 13:50:54 -
Although #29470 -
Although #29469 Értem ebben igazad van, de szerintem egyikünk sem remélhetett ennél többet főleg, hogy akinek a 32-es megvolt az ingyen kapja, és azért nem vagyok programozó de nem két perc csinálni egy 32x-ből 64x-et. Gondolom ők is azért mert látták a Fallout 4 mennyire stabil lett. Raktak bele egy shelter érzékelést ennyi. Én is örültem volna ha például bővítik a questeket. Esetleg alternatív utat is adnak a sárkányok megjelenéséhez nem csak ez az egy van. De ez nem elvárható legfeljebb még én is írtam volna nekik egy köszönő levelet :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.30. 13:36:01 -
#29468 Nem tudom es nem is erdekel ki ez az Arthmoor. A jatek tartalmi resze nem valtozott, csak technikailag lett minden megbolygatva a 64bitre torteno atallas (illetve az integralt bethesda.net keretrendszer) miatt. Ezert az allomanyok es egyeb forrasok mas formatumban, mas modon kerultek tarolasra, de ez megint technikai kerdes, es nem tartalmi, amelyre a kerdes vonatkozott. -
Although #29467 Inkább op. rendszer az legyen 64x, meg mennyi RAM van illetve VRAM video kártyán.
De ez csak akkor derül ki ha kipróbálod különböző beállításokkal neked, hogy fut. Ezt innen senki nem mondja meg neked.
Azt gondolom ma egy 8GB RAM 2GB VRAM alap és innen már a beállításoktól függ milyen generációs videokártyán, hogy fut, Puding próbája az evés. -
#29466 Ertem en de hogy menne a jelenlegi konfigomon?
Mert ha nem tudom FHD monitoron nativban ertelmezheto sebesseggel jatszani akkor felejtos, amig nem kapok annyi bonuszt, ami eleg egy GTX1060-ra :)
Természetesen eredeti verzióm van. -
Although #29465 Hát míg régi 2-3 óra alatt párszor kifagyott ez 3 óra alatt egyszer sem, a script rendszer nem teljesen ugyanaz, ha elolvasod Arthmoor erre vonatkozó részét, emiatt vannak olyan régi modok amik, nem skse-re készültek mégse futnak. Valahol a Beth oldalán van egy komoly 1 oldalas elemzés Artmoortól keresd meg és olvasd el. Az biztos SE verzióval tegnap 6 órán keresztül teszteltem modokat egyetlen lefagyásom sem volt az elmúlt 4 napban amíg modokat teszteltem összesen egy lefagyásom volt.
Eltér a bsa kezelés is valahogy mert még az interesting npc már újra packolt bsa-t sem olvassa be. Jelen állás szerint loose fájl formával viszont minden hibátlanul fut. Szaggatás mentesen is 2K-ban is meg 4K-ban is. Úgy néz ki ez a fajta open world játék igazából 64x-es rendszerként fog jól futni.
Edit: Igen a unofficial az must have.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.30. 13:00:05 -
#29464 Csak a motor lett feljavitva, belekerult par effekt, nemi shader, arnyek, anyamkinja, vegre 64 bites lett ami a memoriakezelesnel jol jon es nagyjabol ennyi PC-n. Egy arva bitet sem irtak at a scriptekben, se a kornyezeti valtozokban, sehol. Ami bugos volt az alap SLE 1.9-es verzioban, az valoszinuleg most is bugos az alap SSE-ben. Tedd fel az Unofficial Skyrim SE patchet, az segit!
Vagy hagyd a fenebe az egeszet, az alap Legendaryt javitsd fel modokkal, azzal is ugyanott vagy egyelore. A SSE sem a PC-re keszult elsodlegesen, hanem az ujgeneracios konzolokra. -
Although #29463 Amit viszont biztos nem fogsz megtalálni, egy tag, portolta a SkyUI-t, régebbi változatát SE-re mert az alap inventroy mára már tényleg idegesítő, hogy nem tudsz kategorizálni, ezt is betehették volna de így már nem gond. Googlen rákeresel és meglesz. Nexuson nincs fent. -
Although #29462 Alapvetően fagyás mentes, akárcsak az F4, ha legális felpatchelt verziód van. A nem legálisról nem tudok és nem is akarok nyilatkozni meg nem is érdekel ha nem működik. -
Although #29461 Visszaraktam és teszteltem pár modot mint az Ordinátor ami elég egyedi, ráadásul skse nélkül még stabilabb lefagyás mentes,
Pár újítás alapból van mint a shelter működik alapból, tehát eresz alatt nem ázol meg. A grafika az alapból HD új effektek is vannak.
Ha ennek a srácnak a módjait felteszed akkor a nem túl bőséges sztori elemek mellett, fejlődésre vonatkoztatva, hiszen jórészt mindenhol egyből mély vízbe kerülsz a thief vonalat leszámítva. Akkor ez tökéletes megoldás lehet ráadásul skse nélkül is meglepő dolgokat tud. Mára már, ahogy nézem a nem lore friendly elemek jórészét törölte is.
Sokmindent nem tudok részletezni, mert kifejezetten csak a modokat tesztelem, de azt hiszem a wildcat az lesz a te megoldásod. Ordinatort is tedd fel mert egészen kreatív megoldások vannak benne, mint necromancer szentély perk amit meg is találhatsz mint hely, ötletesek a fejlődés fák is.
EnaiSaion
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.30. 12:42:34 -
#29460 Sziasztok.
Már pár hónapja kijött az SE verzió, talán előjöttek a tapasztalatok vele.
Vannak bugok, amik idegesítőek? Javították a régieket? Menteshiba, shouthiba, stb?
Mennyire lenne játszható a jelenlegi konfigomon az új?
I7-2600K, 8GB ram, Radeon HD6870 1GB.
Van hozzá olyan mód, ami különböző sebzést számol a különböző testrészeken?
Szerintem a legnagyobb hiányossága az volt, hogy ugyanazt a sebzést kapta, ha lábujjon lőttem, mintha a homloka közepéből állt volna ki a nyílvessző.
Köszi! -
#29459 Ha a játék irányítása nem lette katasztrófa. Minden szarba belekadsz, a "E" parancsot meg alig veszi be... 20 perc után lett meg. Minden levettem és felugorva rohanva csináltam meg. -
Plata #29458 Bakker szerintem az ajtófeltörés tök mókás. -
#29457 Kevés ennyire idegesítő dolgot láttam eddig RPG-ben... -
#29456 Ez a botszurkálós ajtónyitós feladat mekkora faszság. 10 perce szenvedek vele és nem tudom megcsinálni. Nem ügyességi játékkal akarok játsztani az ég szerelmére... Ha azt szeretném, akkor platfromjátékot választok... -
#29455 A DA:O-nel sem játszottam, de már megvan. -
Although #29454 Haladj vele :) Persze neked lehet nem lesz különleges annak akinek a DA:O kedvenc volt annak, kicsit mixnek tűnik. De tényleg jó. Megvárom a 64x kiadást :)
+ Ne feled nem ebből élnek ezt csak úgy csinálták a szabadidejükben. De mellbe fog vágni nem is kicsit.
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.29. 22:01:35 -
#29453 Pedig úgy emlékeztem. Hogyan lehet hotkeyt csinálni? Most tényleg inventoryban kell szarakodni, ha fegyvert akarok váltani? Elkezdtem az Enderalt. Hát, eddig semmi különös... -
#29452 leginkább mert nincs és nem is volt :D -
#29451 Mint tudjátok Kull kiadott egy szedett-vedett pakkot, aminek csinált egy 24 perces, elég érthetetlen telepítő videót, a csomagját természetesen telehagyta buggal.
Bátorkodtam csinálni egy jobb, bugmentesebb pakkot amiben lehet menteni akkor amikor akartok, és az enchnaced camera mod sem bugos, mint az általa publikált pakkban.
Így is maradtak benne hibák, de amit tudtam azt kijavítottam.
Használjátok egészséggel!
Magyar Mod Pack telepítési útmutató és letöltési link -
#29450 Mi a frászért nem érhető el az Enderal topik..? -
rosti #29449 Nekem is sokat segítettél ezzel hálásan köszönöm -
csokolade89 #29448 Frankó, köszönöm!! -
#29447 Ha mentésprobléma, akkor -> SaveGamePlugin.dll
keress rá erre a dll filera a játék könyvtárán belül, és töröld ki. Ennyi. Ha ettől nem oldódik meg akkor bonyolultabb a dolog, de kb mindenki ezt használja.
-
rosti #29446 Szasztok a gyorsmentéses problémámra senki nem tud ötletet?
-
#29445 Mentsd le az egész My Games/Skyrim mappádat a felhasználók/*te*/dokumentumokból és mentsd le a Skyrim\Data, Mod Organizer stb szükséges, modokat tartalmazó fileokat. Rakd újra amit akarsz, telepítsd a játékot és másold vissza a fileokat, így nagyjából mennie kéne. Legyél alapos. A lényeg, hogy minden ugyan úgy nézzen ki a mapparendszeren belül mint régen, akkor nem lesz gond. -
csokolade89 #29444 Sziasztok! Olyan problémám akadt, hogy én a skyrimemet a rendszermeghajtómra szoktam telepíteni, és jó ideje ott csücsül már. De közben elfogyott a helyem, és emiatt nem nagyon szeretnék semmi mást törölni, sem újratelepíteni stb. Ami fölösleges volt azt már töröltem, részemről kimaxoltam a takarítást. Innentől már számomra ismeretlen dolgok jönnek, úgyh érdeklődnöm kell.
Kérdésem az lenne, hogy legalább a modoknak a nyers, letöltött fájljait nem e lehet simán csak átmásolni a HDD-re? Mert az kb. 40 Gb lenne, az is szelektálás után már. Köszönöm a válaszokat! -
rosti #29443 Segítség bajban vagyok
telepítettem Kull mod pack ját és nem nagyon akar működni
ini-ben hol tudom bekapcsolni a gyors utazást és ami fontosabb a mentés opciokat,hogy ne csak alvás után mentsen
Köszönöm mindenemű segédkezést
-
Although #29442 Nem látom azért ennyire szörnyűnek, mindig mondtam nincsenek nagy elvárásaim. Láthatóan a digitális generáció már rövid időre képes egy dologra koncentrálni és a cégek meg próbálják lekövetni. Vannak jobb rosszabb dolgok. TES egyik kedvencem volt a morrowind idején. Még most is látom ahogy, jó rég már vártam a hétvégét és akkor majd. :) Pedig a HC azt is lehúzta és húzza a mai napig. Azt mondanám a DA:O után volt a végleges fordulópont. Volt is vita Freddel és a többiekkel a DA2-n, mert egy ideig nem voltam képes elfogadni vége van, de ehhez is lehet alkalmazkodni. Legfeljebb ahogy Fred írta régebben mikor elővette a Morrowindet maga is meglepődött rajta mennyire nehéz a mai játékokhoz képest. POE meg nem alulról súrolja. És igen az életre is igaz. :) De ez van. Szerencsére nem HC vagyok és egy F4-nek is tudok örülni. Ebbe viszont beletört a fogam ez van. :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2016.12.07. 21:46:46 -
#29441 Tudja. Es ez a szornyu az egesz Although jelensegben, hogy tudja... :) -
Holaaf #29440 Amúgy a szörnyű az inkább az, hogy nagyjából a BG II óta csak lefele megyünk, még hozzá zuhanórepülésben.
A PoE legalább alulról súrolja(nagyon rövidke.)
Valahogy ez az életre is igaz, tudod.. -
Holaaf #29439 Na nekik aztán volt idejük az biztos:):)
Szép nagy tartalom. -
Although #29438 Az a szörnyű, hogy az interesting npc alkotói akik holt amatőrök és legtöbbjüknek halvány elképzelése van a lore dologról. Illetve a saját kis életüket szövik a karaktereikbe. Bár akad benne egy-két kincs. Tényleg. De ennyire debil tartalom nincs benne. Vannak benne megmosolyogni való dolgok de tudod saját szabadidejüket tették bele. -
#29437 Kull kiadta az új pakkjának a könnyed verzióját! -
Although #29436 Nem mondanám. Az SE-t raktam fel de ma letöröltem. Az Enderal volt amit főleg posztoltam az utóbbi időbe. Megvárom legyen belőle 64x és akkor lehet azt majd. Saját fordítás a sárkányka és a nord bunch találkozásából, mikor meghal. :) Utána.
- Oh tudtad te egy nagy hős vagy? tudod abszolválni a sárkánykát,
- 1. Nem, nem éreztem semmit.
- 2 Igen éreztem valami furcsát.
-Irileth mit szólsz hozzá?
-Na hagyjatok békén ezzel.
-Persze mert te nem vagy nord.
-Bejártam a világot, láttam sok mindent....etc etc.
- Na lökj nekünk egy jó kis shoutot..."várnak", persze karakterem leszarja az egészet. :)
Itt adtam fel :)
-
Holaaf #29435 Miért nem kezded el előröl a Baldur's Gate Saga-t, a Neverwinter-t, az IceWD-t vagy a PoE-t? Ettől már csak rosszabb jön, nem kicsit hanem nagyon;)
Egyébként hogyan van az, hogy még végig sem vitted a Skyrim történetét de újra és újra visszatérsz ha jól értem? Ennek kell, hogy oka legyen.
Nyilván van benne valami, ami visszahúz ez tagadhatatlan. -
Although #29434 Vannak benne jó dolgok de sajna akinek számít a fő sztori annak ez felejtős lesz. Kár. Modderek minden igyekezete kevés ehhez. Megyek vissza az F4-hez majd :D Abba legalább egy jó 4-est lehet adni rá :) Ez debil lett nem is kicsit. -
Although #29433 Jogos épp felbasztam az agyam az első sárkányos harcon. Vicces őrökön, stb, stb. Végül is ez a TES. Csak lehet ezt komolyabban meg lehetett volna csinálni. A többi igaz megnéztem láttam a Perma-t is meg a skyre-t is mai napig nincs semmi ami a requiemmel versenyezni tudna. Ha elnyújtani akarnám a szenvedést akkor azzal nyomnám. Azt keresem mi az amivel legalább egyszer be tudom fejezni, de nincs ilyen. Mert nem a harctól függ sok mód van rá mindenki megtalálja a neki tetszőt. Talán egyszer majd valaki átírja ezt is :D -
Holaaf #29432 Egyébként ez egy akció/crpg játék és ha jó vagy jobb lehet a harcrendszere, akkor egyértelműen jobb lesz a játékélmény.
Nem kell belőle akció játékot csinálnod neked, mivel már a kezdetektől az. A Requiem moddal szintúgy az marad, csak nehezebb lesz.