The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: drop, 2016.10.28. 14:11:22
Szerk.: Most nézem a kis huncutok le is vették a Legendary Editiont a Steamről, hogy már csak az EE-t lehessen megvenni 😄 Szívás. Kíváncsi leszek most téli vásárnál le lesz árazva majd vagy sem.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.10.28. 14:02:56
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Winner of more than 200 Game of the Year Awards, Skyrim Special Edition brings the epic fantasy to life in stunning detail. The Special Edition includes the critically acclaimed game and add-ons with all-new features like remastered art and effects, volumetric god rays, dynamic depth of field, screen-space reflections, and more. Skyrim Special Edition also brings the full power of mods to the PC and Xbox One. New quests, environments, characters, dialogue, armor, weapons and more – with Mods, there are no limits to what you can experience.
Nekem úgy tűnik hogy ez annyi hogy pár meglévő jobb minőségű modot beleintegráltak a játékba és eladják újra. Még szerencse hogy megkaptam ingyen mert megvan a Legendary, majd ha megjön az új gépem felrakom. De egyébként vicces hogy a több éve kint lévő modokkal is lehet ilyen széppé vagy még szebbé tenni a játékot.
Egyedül azoknak éri meg megvenni akiknek nincs meg még semmi a skyrimből és tervezték a megvételét. A sima Skyrim + pár moddal ugyanitt van az ember.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2016.10.28. 13:55:31
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2016.10.28. 12:27:12
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha pedig a csak lemezes verzio alatt az alapjatekot erted, akkor igen, kellenek hozza a DLC-k, anelkul nincs ingyen Spec kiadas.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.28. 11:45:08
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De úgy tűnik erre is van már válasz: Achievements Mods Enabler. Bár lehet hogy egy patch után nem fog működik.
"Ha a feleség/férj egyben kalandozó társunk is, akkor immáron hivatalos párként is együtt kalandozhatunk. (viszont így ugrott a hajóskapitányok kiváltsága - ahány kikötő annyi feleség..."
Ebből gondoltam h lehetséges. Aztán lehet h valóban csak egy feleségem lehet.
Miután Fehérvágta Thane-je lettem több várost is fel akartam fedezni és az első Sodrásd volt. Akkorra már tudtam a házassági ceremónia részleteit és céltudatosan mentem a medálért,a templomért és utána egyből Folyamfenyvesbe a kereskedő hugáért.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Azt szeretném megtudni,hogy hogyan tudok feleségeket szerezni. Még a játék elején sikerült hozzájutnom a Mara medáljához és egyből utána Folyamfenyvesben a kereskedő hugát el is tudtam venni feleségül,de azóta egy "feleségjelölt"-nél sem dobja be a házasságkérő dialógust a nyakamban lévő medál. Próbálkoztam olyan karakterekkel is akiket küldetésekre magunkkal vihetünk és próbálkoztam teljesen függetlenekkel is. Több városnak is én vagyok a Thane-je és ezen városokban házam is van. A nyakamban szinte mindig ott van azehez szűkséges Mara medál,de mégsem obja ki a házasságkérő dialógust. Tudnátok segíteni abban,h miis lehet a gond?
Serinával és a Hajnal őrséggel elindultunk elfoglalni a kastélyt de a hídon felmenve a főkaput elzárja 1 rács azon hogy lehet keresztül menni mert csak nézzük egymást a sok vámpírral és semmi nem történik.A többiek azt beszélik,hogy mennyek be ,de hogy???
morruhun
Itt össze vannak gyűjtve azok a modok, amiket érdemes megnézni, és még le is lettek fordítva (opcionális).
Végre valahára normálisabb modokkal textúrákkal próbálkozhatok a skyrimban.
A régi gépemen lévő modok többsége elveszett meg sok nyilván elavult.
Tudnátok ajánlani valami olyan mod packot ami felturbózza a skyrimet?
Grafika, mágia, ruhák, animációk, állatok, fák-erdők, égbolt + házak esetleg kastélyok stb. Valami olyan összeválogatás amit általában is használ a nagy többség mert nexuson annyi ezer+ mod van hogy nagyon nehéz kihámozni mire is lenne feltétlen szükség.
Vagy érdemes lenne megvárni a remastered verziót?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.10.10. 16:12:45
No meg ismerjuk a Bethesdat, erdemes megvarni az elso 1-2 patcht, mert bar tartalmilag nem valtozik semmi sem, de azert na... szoval ismerjuk oket 😄
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.10.10. 09:39:50
DB
A ti kung-futok nem erős!
Baromi kíváncsi vagyok rá, nem csak a grafika miatt, hanem azért is, mert 64 bites lesz a cucc. Végre nem lesz gond a memória kezeléssel és stabilabb lesz kicsit.
Ha viszont warez linket szeretnél, ahol ingyen illegálisan tudod letölteni, akkor ne várj segítséget (legalább is tőlem ne). Ebben az esetben azt tanácsolom, hogy szerezd be eredetiben. Jobban jársz. Már egész olcsón hozzá lehet jutni.
pl itt: https://cdgalaxis.hu/PC/23172/elder-scrolls-5-skyrim-legendary-edition.html
Vagy várj egy leárazásra. Egy hónapon belül tuti lesz őszi leárazás a steamen, és ezer százalék, hogy ez is le lesz akciózva 75-80%- kal.
Utoljára szerkesztette: pjboy091, 2016.10.09. 13:19:15
Otthon a kérómban. Szépen felpakolom bábukra az összes armor setet amit találok, egyelőre 6 teljes (egyik rajtam), 3 még hiányos. 😊 Ezeket darabonként lehet találgatni, pl. egy boss dob egy sisakot, és így tovább, önmagukban is mágikusak, de együtt még több előnnyel járnak, annál inkább, minél több darabot viselsz. Persze van tömérdek más páncél is, amik nem SET itemek, hanem pl. sima vas páncélzat, acél, bőr, starling, aeterna, stb...
A keresztfán az ajtó fölött a városi őrség páncélzata, és a Rend páncélzata áll, azok szintén nem set páncélok.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2016.10.08. 23:39:11
https://www.twitch.tv/nephinplaysgames https://twitter.com/Nephin79 http://www.handofunity.eu/ (Ashes of Creation)
Játékon belül nem tudod megnézni, csak ha éppen elindult, de az nem az elején lesz.
2. Launcher-Data Files