The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tobias88
Aztán az i5-ön már pont nem számít semmit. Nálam a vga-t és a cpu-t se használja maxon a játék és így csökken le néha az fps...
😄 Sosem lehet tudni... 😉
Még lehet, hogy az #16994 is ez lesz a válasz. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

ok meglett hál isten 😊
Tényleg jó lesz ez az 1.4-es patch! <#eljen> <#smile>

Meg azt is kell közben nézni, hogy a "célkereszt" fehér vagy piros - csak akkor sül el a bot, ha fehérben van a célkereszt, olyan talaj fölött, ahova céloz (amerre az idézett lényt lövöd). Ha piros, oda nem tudja kilõni.

sith7
Nyomtam én azt tovább is ...

Idõközben ezt találtam:

BugsEdit
When left in a chest (such as in a player home) for long periods of time it is possible that when you remove it from the chest and equip it, it will no longer summon a Dremora. The sound effects can be heard but no Dremora will appear.
Having the perk "Elemental Potency" may also cause the staff to malfunction.
If you kill the Dremora you summon and happen to get a death animation of cutting its head off, it will remain headless the next time it is summoned. (360. Possibly PC)

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

bajgunar
Nyomva kell tartani 3-4 mp-ig a "lövés" bal egér gombot!
És elsüti az idézést. <#eplus2>
Na, szóval erre próbáltam meg válaszolni az elõbb, a 16697-es hsz-ben. Igen, mindenkinek eltûnnek, ez része a küldetésnek, egyébként el is mondta Delphine még a party elõtt.
Diplomatic Immunity küldi után másnak is eltûntek a felszerelések?
16694. Mi van velem??? <#fejvakaras> <#pardon1>
Jah, sorry, ez a 16994-re ment válaszul, csak elb*sztam! <#vigyor>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A küldi után visszamész a riverwoodi rejtekhelyre Delfinhez, és a ládában megtalálod a cókmókodat.
koschwarz
nemsokára jön az 1.4-es patch, amivel a bethesda komoly teljesítménynövekedést ígér, állítólag csak figyelembe vették az alexander nemtomki modder tweakjeit.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Wreck86
Az igen!😊
Köszi!

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

nekem az öszes cuccom elveszet a Diplomatic Immunity küldi utánn ezek hol vannak?
sith7
Van egy ilyen "botom": Sanguine Rose, ami elvileg meg tud idézni egy Dremora - t , de hiába próbálom, nem sikerül , fel van töltve.

Villanik egyet, elnyomja a varázslatot, és nem történik semmi

Nincs valami perk, aminek aktívnak kellene lenni, hogy tudjam használni ?

23 - as szinten vagyok jelenleg

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Ez nagyon nagy, szakadtam a szövegén! <#vigyor> <#taps> <#worship>

Nem is tudom mit tudnék megjelölni kedvenc küldetésként annyi volt😄 fõküldetések közül is max egyet nevezek meg abból a Thalmor embassys jött be a legjobban. És természetesen a legvége
Defeat Alduin + Sovngarde barangolások

Amik rémlenek:

No one escape Cidhna mine
The Book of love
Return to Lexicon in Avanschnzel
Night to remember (ivós küldetés😉)
Forbidden legend (Gauldor fivérek)
In my time of need
Blood on the ice
The house of horrors
Ill met by moonlight (nagy kedvenc)
Daedra's best friend (ez is)
Gildergleamest is bírtam
The mind of madness (Pelagius)
Pieces of the past
Battle in Windhelm illetve a for Whiterun mindkettõ jó volt
Discerning the transmundane

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Thalmor Embassyba ugye vissza lehet menni azután a bizonyos küldetés után? csak remélni tudom, mivel otthagytam egy unusual gem-t😊 szinte biztosra veszem...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Fantusz
Pikula természetesen egy bárd tulajdona, de ne aggódj, valószínûleg neki sem fog kelleni, nálad marad, csak konzolparanccsal tudod eltüntetni
(Soltitude, Bard College)

Fantusz
Vannak néhányan, akik erõsködnek, hogy õk márpedig ki fogják maxolni a karakterüket, el fogják érni a 81-es szintet.

Fõleg nekik lehet tanulságos a statisztikád.
A kezdeti gyors szintlépések után jelentõsen lelassul a fejlõdés, s ugye akkor még ott van az a nem kevésbé elhanyagolható tényezõ, hogy elõbb-utóbb elfogynak a küldetések.

Wreck86
"Pantea' s flute" meg valamelyik emberke nagy hangszere + egy halott(Habd) koponyájának a maradéka van nálam, de nem tudom letenni, mert quest tárgy. Merre keressem a quest adót?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Block kimaradt annál elég volt egy 47-es szint

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

kedvenc varázslatok:

Stoneflesh, Muffle, fury, Frenzy, Calm, Magelight, Equilibrim, Conjure flame atronach, Ice spike stb...

53-as szinten vagyok, Twighlight Sepulcher, Snow Veil sanctum és a Nightingale hall helyek nincsenek megcsinálva mivel egyik helyre se tudtam bejutni, + a térképet lellenõrizve maradt még 1 Dwemer hely Ansilvund mellett, amit nem fedeztem fel. Ezeken kivül minden megvan...

küldetéseknél: Hagraven Petra, Braith, Skald, Talk to companion leaders (ebbõl csináltam vagy 3-mat), talk to Mulush, find 20 Jazbay (17/20), find fire salts for Balimund (7/10), take a follower to Delphine, Distrupt the skooma operation, Arivanya, Arcana restored, Pantea' s flute ezek maradtak, ezek közül 2 van, ami nem bugos...

Side-oknál: Branziah Stone maradt illetve DB, Companion és Thieves Guild küldetéseket mindig kapok...

Lockpick 100
Heavy Armor 100
Two handed 100
Sneak 95
Illusion 91
Archery 74
Enchanting 72
Smithing 67
Alteration 56
Destruction 47 környéke
Restoration 48
Conjuration 36
Pickpocket 32
Alchemy 36
Light armor 28 becsült szám
One Handed 34 becsült szám

nyilván a többi ágat is érdemes még kihúzni, de nekem a fõ lényeg a fentiek voltak😊 poénból sokat íjászkodtam és a muffle-okat nyomkodva lopakodtam azok az értékek azért magasak...

enchantot húztam amennyire kellett, Smithinget jó ideig nem tartottam fontosnak a 60-as szint volt a cél, mivel onnantól lehet mágikus tárgyakat feljavítani az volt csak a lényeg számomra...

Fantusz
Mi az, hogy végeztél?
Nehogy már félúton feladd, gyûrkõzz neki, s majd jelentsd, ha elérted a 81-es szintet :-)

Komolyra fordítva a szót: hányas szinten sikerült kifogyni a küldetésekbõl?

fúú asszem végeztem😊

egyetlen küldetés maradt a Barenziah Stone-t kell átadni Vexnek, de azokat nem nagyon van kedvem összegyûjteni még vagy 9 hiányzik:S

Aztán a többi DB és Thieves guildes küldetés mind mind végtelen, ahogy látom...

Ok, már jó is!!!A 16673-as hozzászólásban megadott megoldás a jó!Utána jobb klikk a játékon->Properties->Local files->Verify Integrity of game cash
Ez végre fals riasztás nélkül lefut és bejelentkezik a Fõmenü!Köszönet érte Hrisska-nak!!!

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Semmi gondom a NOD-al, ezért olyan megoldás érdekelne, ami ezzel is mûködne.😊

Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...

Maximus4
Használj másik vírusírtót😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Tud valaki megoldást erre a NOD32-es fals riasztásra?Itt görcsölök órák óta és szeretnék végre játszani...<#falbav>

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Január 19-es hír:

"PC gamers will be pleased to hear that the Creation Kit and Steam Workshop have also entered final testing phases now and should be out by the end of the month."

Ha eddig is jóval több mint 1000 mod jött ki, kíváncsi leszek, milyen dömping lesz a megjelenés után 😄
bajgunar
Nekem a DeadIsland.exe-t is kihozta a Nod, mint ismeretlen Crypt.Win32 xD
???
Most akkor mi van??? Uncsitesómnak ellopták a steam acc-ját.
Jött egy mail, hogy sikeresen módosította a mail címet! LoL
Eddig egy árva kis hexadecimális félrevezethetõ karaktersor sem volt a gépemen!
ESSx64+MalwareBytes+WinDef+Wintûzfal+AdvancedSystemCare5.1Pro.
Erre a Nod vagy a Steam ma megkergült!!!???
Hrisskar
Visszaállítottam a karanténból és kizártam az ellenõrzésbõl, most már nem görcsöl. Neten néztem hogy nem egyedi esett.

morcosqtya
De emellett neked elindul?
Virustotal-ra feltölteni sem engedi pedig nincs karanténban a file...

Hrisskar
Ez nekem is kihozta, szintén NOD32-m van :/

mind1, akkor megint elnéztem...Megyek Falionhoz...

morcosqtya
No eddig nem volt vele baja.. most mi lelte?
Van akinél hasonló a helyzet?
Mi legyen? Téves riasztás?

Elõbb kell elkapnod a betegséget és utána meginni a löttyöt, fordítva nem megy 😊
Lehet, hogy késõbb, egy másik vámpírtól kaptad el.
Könnyen ellenõrizheted a dolgot a 72 óra letelte elõtt: megnézed az active effect-eknél, van-e vámpírbetegséged. Ha van, megiszod a gyógyítót, aztán megnézed megint az active effect-eket, meggyógyította-e (elvileg meg kéne). Persze az idõ letelte után ez már nem megy.
immunity nem is resistance, de tökmind1😊 megyek Falionhoz

csak képletesen mondtam, hogy megkapott😊

egy igazi vámpír a fogaival támad és úgy szívja ki az ember vérét, nekem az a minta.

Ezek inkább ilyen varázsló vámpírok szóval elég, ha rádvarázsolják ezt a vörös cuccot és kész😊

mondom direkt kipróbáltam ittam rögtön utána lötyit és mégis utána "beteg" lettem. Sõt, a poén az, hogy van nálam 100% disease resistance, de a franc se gondolta, hogy véletlenül barangolás közben megtalál egy vámpír nem volt rajtam nyaklánc se és a Hevnoorak maszk se, merthogy régesrég megvan az is😄😄

most ezzel mi van?..mert elsõ karakteremmel éltem már át piros elszívó támadást,aztán perzselt is a napfény...másodiknál minden vámpír hely után bedobtam egy lötyit és nem is látom a bajt..szóval elég ez a távolról lélekszívása vagy mi,vagy rám is kéne másznia ahhoz?
csináltam már, azon nyomban megittam a Cure disease potit miután láttam, hogy megkapott a vámpír...direkt figyeltem eltelt pillanat alatt az említett 72 óra és ugyanúgy átváltoztam...nekem ez volt a tapasztalatom...

Fantusz
72 órán keresztül csak fertõzött vagy, ami gyógyítható, a 72 óra letelte után válsz vámpírrá, (élõholttá) akkor már hiába vedeled a cure disease lötyiket, vagy próbálsz templomoltáraknál megtisztulni.

Lootolható 100% resist disease nyakék, ami mindenféle kór ellen megvéd, ha nem vagy vérfarkas, és vámpír sem szeretnél lenni egy ilyet próbálj beszerezni, ha nincs, buzgón látodasd a templomokat, az oltárak bónuszokat is adnak.

<#eplus2><#eplus2><#hehe>

az a baj, hogy akárhányszor összefutok velük mindig ugyanazt a vörös szar varázslatot nyomják rám😄 hiába iszom meg a Cure potit az sem jó, hamár elkaptad nincs esély csak Falion😊

Konzekvencia: a vámpírok szar szakácsok! <#nevetes1>
Megtaláltam a bug-ot, amibe belefutottam a DB questben, remélem ez mindenki számára megoldás, aki így jár, mint én.

If you encountered the problem of not being able to become guildmaster of the Thieves Guild, you may experience a bug in which Gianna abruptly stops dialog after addressing you as the Gourmet, completely preventing you from proceeding to assisting her with the Emperor's meal and subsequently from finishing the quest and becoming the Listener of the Dark Brotherhood. It seems this bug is caused by being a vampire and the only solution is to reload from a previous saved game (outside the castle) and cure your vampirism, if you do not have a saved game outside the castle you can use the console command "setstage DB09 30".