The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Idõközben ezt találtam:
BugsEdit
When left in a chest (such as in a player home) for long periods of time it is possible that when you remove it from the chest and equip it, it will no longer summon a Dremora. The sound effects can be heard but no Dremora will appear.
Having the perk "Elemental Potency" may also cause the staff to malfunction.
If you kill the Dremora you summon and happen to get a death animation of cutting its head off, it will remain headless the next time it is summoned. (360. Possibly PC)
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
És elsüti az idézést. <#eplus2>#eplus2>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Köszi!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Villanik egyet, elnyomja a varázslatot, és nem történik semmi
Nincs valami perk, aminek aktívnak kellene lenni, hogy tudjam használni ?
23 - as szinten vagyok jelenleg
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Amik rémlenek:
No one escape Cidhna mine
The Book of love
Return to Lexicon in Avanschnzel
Night to remember (ivós küldetés😉)
Forbidden legend (Gauldor fivérek)
In my time of need
Blood on the ice
The house of horrors
Ill met by moonlight (nagy kedvenc)
Daedra's best friend (ez is)
Gildergleamest is bírtam
The mind of madness (Pelagius)
Pieces of the past
Battle in Windhelm illetve a for Whiterun mindkettõ jó volt
Discerning the transmundane
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(Soltitude, Bard College)
Fõleg nekik lehet tanulságos a statisztikád.
A kezdeti gyors szintlépések után jelentõsen lelassul a fejlõdés, s ugye akkor még ott van az a nem kevésbé elhanyagolható tényezõ, hogy elõbb-utóbb elfogynak a küldetések.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Stoneflesh, Muffle, fury, Frenzy, Calm, Magelight, Equilibrim, Conjure flame atronach, Ice spike stb...
küldetéseknél: Hagraven Petra, Braith, Skald, Talk to companion leaders (ebbõl csináltam vagy 3-mat), talk to Mulush, find 20 Jazbay (17/20), find fire salts for Balimund (7/10), take a follower to Delphine, Distrupt the skooma operation, Arivanya, Arcana restored, Pantea' s flute ezek maradtak, ezek közül 2 van, ami nem bugos...
Side-oknál: Branziah Stone maradt illetve DB, Companion és Thieves Guild küldetéseket mindig kapok...
Lockpick 100
Heavy Armor 100
Two handed 100
Sneak 95
Illusion 91
Archery 74
Enchanting 72
Smithing 67
Alteration 56
Destruction 47 környéke
Restoration 48
Conjuration 36
Pickpocket 32
Alchemy 36
Light armor 28 becsült szám
One Handed 34 becsült szám
nyilván a többi ágat is érdemes még kihúzni, de nekem a fõ lényeg a fentiek voltak😊 poénból sokat íjászkodtam és a muffle-okat nyomkodva lopakodtam azok az értékek azért magasak...
enchantot húztam amennyire kellett, Smithinget jó ideig nem tartottam fontosnak a 60-as szint volt a cél, mivel onnantól lehet mágikus tárgyakat feljavítani az volt csak a lényeg számomra...
Nehogy már félúton feladd, gyûrkõzz neki, s majd jelentsd, ha elérted a 81-es szintet :-)
Komolyra fordítva a szót: hányas szinten sikerült kifogyni a küldetésekbõl?
egyetlen küldetés maradt a Barenziah Stone-t kell átadni Vexnek, de azokat nem nagyon van kedvem összegyûjteni még vagy 9 hiányzik:S
Aztán a többi DB és Thieves guildes küldetés mind mind végtelen, ahogy látom...
Ez végre fals riasztás nélkül lefut és bejelentkezik a Fõmenü!Köszönet érte Hrisska-nak!!!
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
Miért jobb az Alzheimer-kór, mint a Parkinson-kór: Inkább felejtsem el kifizetni a sörömet, minthogy kilötyögtessem...
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
+2-3 játékot érint
Ma már sokan nézegették, íme az eredmény. Gyaníthatóan a NOD fals pozitív riasztásáról van szó.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"PC gamers will be pleased to hear that the Creation Kit and Steam Workshop have also entered final testing phases now and should be out by the end of the month."
Ha eddig is jóval több mint 1000 mod jött ki, kíváncsi leszek, milyen dömping lesz a megjelenés után 😄
???
Most akkor mi van??? Uncsitesómnak ellopták a steam acc-ját.
Jött egy mail, hogy sikeresen módosította a mail címet! LoL
Eddig egy árva kis hexadecimális félrevezethetõ karaktersor sem volt a gépemen!
ESSx64+MalwareBytes+WinDef+Wintûzfal+AdvancedSystemCare5.1Pro.
Erre a Nod vagy a Steam ma megkergült!!!???
Virustotal-ra feltölteni sem engedi pedig nincs karanténban a file...
Van akinél hasonló a helyzet?
Mi legyen? Téves riasztás?
Lehet, hogy késõbb, egy másik vámpírtól kaptad el.
Könnyen ellenõrizheted a dolgot a 72 óra letelte elõtt: megnézed az active effect-eknél, van-e vámpírbetegséged. Ha van, megiszod a gyógyítót, aztán megnézed megint az active effect-eket, meggyógyította-e (elvileg meg kéne). Persze az idõ letelte után ez már nem megy.
egy igazi vámpír a fogaival támad és úgy szívja ki az ember vérét, nekem az a minta.
Ezek inkább ilyen varázsló vámpírok szóval elég, ha rádvarázsolják ezt a vörös cuccot és kész😊
mondom direkt kipróbáltam ittam rögtön utána lötyit és mégis utána "beteg" lettem. Sõt, a poén az, hogy van nálam 100% disease resistance, de a franc se gondolta, hogy véletlenül barangolás közben megtalál egy vámpír nem volt rajtam nyaklánc se és a Hevnoorak maszk se, merthogy régesrég megvan az is😄😄
Lootolható 100% resist disease nyakék, ami mindenféle kór ellen megvéd, ha nem vagy vérfarkas, és vámpír sem szeretnél lenni egy ilyet próbálj beszerezni, ha nincs, buzgón látodasd a templomokat, az oltárak bónuszokat is adnak.
az a baj, hogy akárhányszor összefutok velük mindig ugyanazt a vörös szar varázslatot nyomják rám😄 hiába iszom meg a Cure potit az sem jó, hamár elkaptad nincs esély csak Falion😊