The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy sneak + archeryt húzod és bõven jó.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Kéne egy saját ...
nem jön Gianna párbeszéde.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha hosszú hajúra csinálom, a sisakon kívül látszik a haja?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
A középsõ sor úgy tûnik kevésbé hasznos, mint a jobb oldali ág, de a teljes hatékonysághoz szükséges mind a kettõ.
A Hypnoric Gaze, Aspect of Terror, Rage erõsíti az Animage és a Kindred Mage hatásfokát.
Én a tank karimat azért hagytam abba mert full legendary ebonyba viccen kívül untam a hadonászást. Volt daedra armorom is kimaxolva de eladtam mert az már tényleg god-mode volt...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
KÉP
Hozzáteszem nem szívesen találkoznék egy ilyen döggel éjszaka ^^
Skillekben, perkekben, varázslatokban topon kell lenni, különben hatástalan marad a demoralizálás, sõt mivel fellfedeztek a sikertelen varázslatod miatt rád zúdul a tömeg.
Conjurationnal ellentétben az illusiont nehéz, sõt lehetetlen powertrénelés nélkül magas szinten tartani.
Nem a muffle-val kell fejleszteni, az egy költséges varázslat, a Courage sokkal takarékosabb (novicer szintû), szövetséges, vagy semleges NPC-kre castolva használhatod.
Játékostól függõ, mennyire tudja ezt a stílust elfogadni, de nem nevezhetõ cheatnek, ha csupán éles helyzetben használod az illusiont rövid idõ alatt hatástalanságig gyengül.
A kezdõ, fear varázslat 6-os szintû ellenfelekig hatékony, folyamatosan erõsebbre kell cserélned, és a perkeket is aktiválnod.
legutóbbi sima Save is még jóval azelõtti, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nincs valami script erre?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az milyen szintû? Mert még nincs túl sok magickám, és csak a novice meg az apprentice perken van pont, ha ettõl magasabb, akkor alighanem esélytelen lesz egyelõre. 😊
Nade mégis honnan kellett volna tudnom? 😊 Betöltõképernyõt más játékokon sem szokásom piszkálni az egérrel 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elõtte lévõ küldetésben meg kellett ölni egy orcot,ám elõtte Markarthba el kellett mennem megkérdezni az ottani fõ séfet, aki elárulta ki a Gourmet, igen ám, de a szakácsot meg kellett ölnöm, amit meg is tettem, csak éppen nem vettem fel a ruháját (elsõsorban a séf sapka a lényeg). Na most ugyebár el kell mennem Solitudeba megmérgezni a birodalmárt, be is engedtek a Castle Dourba, csak éppen Gianna a szakácslány nem hiszi el éppen ennek okán, hogy én vagyok a Gourmet😞 Visszamentem Markarthba, de Anton Viranya fõséf teste már nem volt ott így a sipkáját se bírtam felvenni:S:S próbáltam a sima chef sipkával az nem jó, csakis Anton fõzõsapkája lenne jó:S:S
na ilyenkor mi van? most megint tölthetek vissza egy régi autosave-t, mert Gianna nem enged tovább, nem megy tovább a párbeszéd