The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Nekem kapucnim van, mert az menõ 😄
Amúgy sneak + archeryt húzod és bõven jó.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Avenger
Ha egy kisebbség által lakott településrészbe bemennél, és az egyik ház udvarán agyoncsapnál egy csirkét, akkor kifelé úton a kiskapuban már biztos állna pár helyi arc, hogy megbeszéljék veled a dolgot <#idiota>. Szóval annyira nem valótlan ez 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Maximus4
Köszi😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Igen, csak ott.
Maximus4
A summon unbound demora-t csak a küldetésénél tudom használni/megidézni?Mert nekem azóta nem sikerült😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Jagi
Bizony Skyrimben legalább akkora kultusza van a csirkének, mint Akatoshnak szerte Tamrielben xDD
Kéne egy saját ...

Wreck86

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

azt próbáltam már nem jött össze...Radiant Raymentben is külön vettem Chef ruhát és sapkát is, de nem fogadta el...

nem jön Gianna párbeszéde.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

😄 Roger that. 😊
speech..hátha elmentek sörözni bunyó helyett😊
És mit csináljak a draugr-okkal meg egyéb undead-ekkel? :S
Rage47
Nekem van Robe-m és kilóg a haja a karakteremnek :/
Igaz...
Ha hosszú hajúra csinálom, a sisakon kívül látszik a haja?
OK. Köszi. 😉
Ha minden igaz a szakács csajtól két lépésre valamelyik asztalon, vagy polcon van sapka. Asszem több is. Vedd fel azt kész, ki se kell menned a konyhából.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fantusz
Bõrpáncél illik a barbárhoz, nem kötelezõ glassba öltöztetni.

Fantusz
Perk igényes az illusion, még a perkek is keresztbe vannak "szerelve".
A középsõ sor úgy tûnik kevésbé hasznos, mint a jobb oldali ág, de a teljes hatékonysághoz szükséges mind a kettõ.
A Hypnoric Gaze, Aspect of Terror, Rage erõsíti az Animage és a Kindred Mage hatásfokát.

Értem, köszi a helpet. És ott a perkeknél mit érdemes használni? A középsõ ágat nem is értem... amikor írja egyes perkeknél, hogy "cumulative with ez meg az..." ??? Ez mit takar pontosan?
Gondolkodtam páncél és sisak nélküli, kétkezest használó barbár karin is, amolyan Conan stílusban. Csak nem tudom, mi jelentené neki a védelmet, mert ha nincs páncél, késõbbi szinteken elég durván meg tudnának ütni 😞 Varázslatokkal meg nyilván nem bajlódna egy ilyen jellegû figura, így pl. az oakflesh sem megoldás 😛
Mondjuk full daedricben, minden cuccon két enchanttal, max mágiaellenállással stb. nem tudom, ki fog tudni komolyabban megütni 😄 De tetszeni fog a csalás nélküli "godmode".
Engem nem fog zavarni, ne aggódj 😊 Amúgy is, minden skill maxolása azt jelenti, hogy muszáj leszek a béka hátsaja alatti szintrõl húzni pl. a kétkezest, illusiont, restorationt és hasonlókat is, perkekbõl meg ugye nem lesz elég mindenre, ez növeli kicsit a nehézséget.
A khajitok tök cukik, csak haláluk után is hajlamosak farokcsóválásra 😊)
<#nevetes1>
Czdano
#16631 Nem a jószívû hófehér párducot akartam létrehozni 😄D

Én a tank karimat azért hagytam abba mert full legendary ebonyba viccen kívül untam a hadonászást. Volt daedra armorom is kimaxolva de eladtam mert az már tényleg god-mode volt...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Szerintem a hangjuk inkább aranyos, szelíd, semmi hasonlóságot nem látok az õ hangjuk és a harsány "kisebbségünk" stílusa között 😄
Én is szeretnék majd macskassassint, de "kicsit" sokáig el fog tartani minden mellékküldetés és a fõküldetés végignyomása a jelenlegi egyetlen (és elsõ) karimmal 😛 Félisteni szintre, max levelre akarom nyomni, hadd rettegjenek tõlem a gonoszok 😄
Czdano
Szerintem rohadt jól néznek ki..a hangjuk meg mindig megmosolyogtat, mert az itthoni kisebbségiekre emlékeztetnek <#idiota>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Ennél rondábbat nem is csinálhattál volna 😄
Lunki88
No offense, de ezek a khajitok meg argóniai népek borzalmasan néznek ki. <#wilting> Már az Obliban is utáltam õket.
Czdano
Még nincs, de elkezdtem a questet...igazából 1 párbeszéd kéne ahhoz hogy vihessem magammal de eddig nem láttam szükségét + íjászat elég jól megy felfelé még thief stoneal is.

Czdano
😄DDDDDDDDDD nem fogok annyit perkelni az tuti...meg sisakot nem is veszek mert tetszik a pofája ennek a karinak (alapból imádom a macskákat, itthon is van egy, csak az nem tud tõrrel hadonászni <#idiota>)

Fantusz
Faendal nincs veled?

SzirmosSzisza
lvl 15 után insta killelsz mindenkit, de amúgy izgi <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Na meguntam a tank karimat és kezdtem egy macsek tolvaj assasint..kíváncsi vagyok hogy alakul a story 😄

KÉP

Hozzáteszem nem szívesen találkoznék egy ilyen döggel éjszaka ^^

Fantusz
Az illusion demoralizáló varázslatai valóban jók, de csak akkor, ha az illusion az elsõdleges mágia.
Skillekben, perkekben, varázslatokban topon kell lenni, különben hatástalan marad a demoralizálás, sõt mivel fellfedeztek a sikertelen varázslatod miatt rád zúdul a tömeg.

Conjurationnal ellentétben az illusiont nehéz, sõt lehetetlen powertrénelés nélkül magas szinten tartani.
Nem a muffle-val kell fejleszteni, az egy költséges varázslat, a Courage sokkal takarékosabb (novicer szintû), szövetséges, vagy semleges NPC-kre castolva használhatod.
Játékostól függõ, mennyire tudja ezt a stílust elfogadni, de nem nevezhetõ cheatnek, ha csupán éles helyzetben használod az illusiont rövid idõ alatt hatástalanságig gyengül.

A kezdõ, fear varázslat 6-os szintû ellenfelekig hatékony, folyamatosan erõsebbre kell cserélned, és a perkeket is aktiválnod.

de most nagyon ki vagyok akadva, nem igaz, hogy a gourmet (szakács sapkája nélkül) nem tudok továbbhaladni, mert Gianna-nál nem jelenik meg a párbeszéd:S:S:S

legutóbbi sima Save is még jóval azelõtti, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Cicerot megöltem volna

nincs valami script erre?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Muffle asszem Adept..., de én, mint harcos karakter mindig adtam rá, és az Illusionom így is 90-es, mert mindig a Muffle-t nyomattam rá😄😄

Akkor nem voltam egyedül a tudatlanságommal 😊 Szívesen 😉
Jagi
köszi 😊 én 1-2 hónapja nyomom és tõled tudtam meg 😊

Az az, amelyikkel hangtalanul mozgok egy ideig igaz?
Az milyen szintû? Mert még nincs túl sok magickám, és csak a novice meg az apprentice perken van pont, ha ettõl magasabb, akkor alighanem esélytelen lesz egyelõre. 😊
szerezd meg a Muffle varázslatot és akkor gyorsan fog fejlõdni...

Mondtátok korábban, hogy az illusion ág is nagyon jó a mágiák közül. Viszont ez nekem nagyon nehéznek tûnik így elsõre. Egy csomó ellenfélre nem hatnak a varázslataim, meg ha sikerül is mondjuk 2 banditát egymásnak ugrasztani, szinte mindig az van, hogy az erõsebbik elég könnyedén legyõzi a másikat, és utána már támad is rám. Ráadásul iszonyat lassan fejlõdik, alig-alig vánszorog a skill-csík elõre, és a mellékesebb skillek fejlõdnek jobban. Nyugtassatok meg, hogy ez csak az elején ilyen szenvedõs, és késõbb használható lesz! Vagy ez inkább csak kiegészítésként jó mondjuk a destruction vagy a conjuration mellé?
Rage47
én is játszok egy ideje, és egy videón láttam, hogy mozog a szobor a betöltésnél 😄 és elkezdtem mindent nyomogatni..
Hát én akarva akaratlanul is kattintgatok néha töltésnél, vagy akárhol is, meg hát a betöltõképernyõn milyen szépek a cuccok néha, késztetést éreztem a piszkálásra, aztán rájöttem 😄
2-3 hete? 😄
Nade mégis honnan kellett volna tudnom? 😊 Betöltõképernyõt más játékokon sem szokásom piszkálni az egérrel 😊
Mennyi ideje is játszol? 😄
Nézem a Banán-féle magyar videót, és ma is tanultam valamit: a töltõképernyõn azt, ami eddig számomra sima képnek tûnt (mittomén khajit, szörny, kard, satöbbi), a bal egérgombbal lehet forgatni 😊 Jópofa!
Furán jártam DB Quest, Kill the Emperor kéne, de:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Elõtte lévõ küldetésben meg kellett ölni egy orcot,ám elõtte Markarthba el kellett mennem megkérdezni az ottani fõ séfet, aki elárulta ki a Gourmet, igen ám, de a szakácsot meg kellett ölnöm, amit meg is tettem, csak éppen nem vettem fel a ruháját (elsõsorban a séf sapka a lényeg). Na most ugyebár el kell mennem Solitudeba megmérgezni a birodalmárt, be is engedtek a Castle Dourba, csak éppen Gianna a szakácslány nem hiszi el éppen ennek okán, hogy én vagyok a Gourmet😞 Visszamentem Markarthba, de Anton Viranya fõséf teste már nem volt ott így a sipkáját se bírtam felvenni:S:S próbáltam a sima chef sipkával az nem jó, csakis Anton fõzõsapkája lenne jó:S:S

na ilyenkor mi van? most megint tölthetek vissza egy régi autosave-t, mert Gianna nem enged tovább, nem megy tovább a párbeszéd

Most nézem a 3d world map modot... Nagyon durva... Úgyhogy megvan a mai napi modom, szedem le, rakom fel 😊