The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ashtyra
(Nem tudom volt-e már ide belinkelve.. Dovahkiin

Ashtyra
Egyébként ez az oldal nagyon hasznos ,tedd be könyvjelzõbe 😄

Ashtyra
Elmész Winterholdba ,és a lépcsõ alján ott áll Faralda,és vele kell majd beszélni.Bent meg majd meg kell keresned a könyvtárat..és ott beszélni a könyvtárossal. (eleget spoilereztem 😊 ha gondod lenne akkor: http://www.uesp.net/wiki/Skyrim:Elder_Knowledge

JethroHUN
Kelleni fog a flame atronach spell és el tudd varázsolni, vagy vhonnan kerítened kell scrollba mert ahhoz se mana se skil nem kell. Winterholdba van a College amúgy.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

aha thx,oda hogy lehet belépni?
nem tudom, de nézz be oda😊 meg fogsz lepõdni csak annyit mondok😊

sajnos nem nagy hely, de legalább van benne egy wtf

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ashtyra
Bármelyikhez mész,mindegyik a college-be küld,hogy ott járj utána az elder scroll hollétének.Elmész Winterholdba, és (sajnos vagy sem) be kell lépned a mágusokhoz,hogy bejuss (az ilyeneket utálom ebben a játékban,hogy rákényszerítik a játékost,hogy csatlakozzon,akkor is ha nem akar).Ha bentvagy,onnan már megy a dolog.

én az öreghez mentem adott is valamit de a tekercseket nem néztem,melyik tekercs lenne az?
Aha, asszem értelek. Tehát, akkor elvileg az elsõ futtatásig kell az online steam, és ha nem akarok frissíteni, meg ilyenek, akkor a továbbiakban fölösleges az online steam (mivel nem multis a játék).

wesker24
Na én találtam egy ilyen Kagrenzel Daggert csak azt nem tudom hogy az mire való ?

Mert az irja hogy ezt quest item !
Ashtyra
Miután beszéltél a sárkánnyal,megtudod,hogy kell a tekercs,a shout megtanulásához.Itt választhatsz,hogy az öregekhez vagy Esbernhez mész.Ekkor elvileg kéne jelölnie mindkét helyet (High Rothgar ,Sky Haven Temple).Most a problémád az,hogy nem mutatja ezeket,vagy nem tudsz gyorsutazni?

Czdano
Steamen lesz asszem egy games fül (asszem) ahova beírod a kódod amit kaptál a játékhoz. Onnantól kezdve a steam felpatcheli a játékot, és már játszhatsz is vele..a steamnek van offline módja szóval akármikor tudsz vele játszani, de igen, kell hozzá a steam is.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

<#eljen>

Stone-okkal én sem vacakoltam, de mivel hajt a kíváncsiság ezért youtube-ról kigyûjtöttem a lelõhelyeket, 17/24 megvan, márcsak 7-et kell valahogy megtalálni és utána remélem fog még történni valami😊

Kagrenzel dwemer szentélyben járt valaki? Ansilvund mellett van, nagyon poén csapda van ott egyébként😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Üdv mindenkinek!

Nemsokára készülök megvenni a játékot, de mivel olvastam, hogy Steam kell az aktiválásához, és még soha nem használtam, elmagyarázná valaki, hogy hogyan kell majd megejteni az aktiválást? Meg mivel úgy tudtam, hogy a Steam-et a multis játékoknál szokták használni, akkor állandó Steam-es kapcsolat kell a játékhoz, vagy mindegyik indításnál, vagy csak az elsõnél?

Lacee
no, a cucc megjelenése óta mostanra sikerült nagyjából "végigjátszani" 😊
mivel szándékosan nem feszültem rá az egyes skillek felhúzására (sneak, lockpick és archery 100on, light armor és one-handed 80 körül, a többi szétszórva 10-60 között), így 44. szinten végeztem, összesen 75 óra játékidõvel. Ebben benne van a fõszálon kívül a tolvaj-, bérgyilkos és máguscéh, az összes daedra küldetés, valamint az összes település thane rangja, és úgy általában igyekeztem mindent megcsinálni, ami szembejött - kivétel a stones of barenziah, ott a 24-bõl csak 13 lett meg, és persze bõven nincs összegyûjtve az összes shout sem.

De összességében a 75 óra nekem bõven elég, jó élmény volt!

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

még nem oldódott meg kifejetenéd bõvebben?köszi
Ashtyra
Johny,elõször beszéltél a sárkánnyal? Akkor opcionális,hogy kihez mész (a pengékhez vagy a szürkeszakállúakhoz).Vagy ha megoldódott a probléma,akkor nem szóltam.

Köszönöm 😊
És azt hogy kell kikapcsolni?
User Account Control. Felhasználói fiók jogosultsági szint állítás.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Hát, nem tudom, mit csináltam, de most mûködik a küldetés. Visszatöltöttem azt a mentést, amikor meg kell védeni Whiterun-t a stormcloak-októl és onnan játszottam tovább. És amikor megint eljött ez a küldetés, mûködött 😊
Már minden nehézségi szinten próbáltam, de soha nem mûködik ez a küldetés 😞 Más megoldás?
Öm, bocs ha hülye a kérdés, de mi az az uac?
eszembe jutott erre egy hülye ötlet...mi van,ha a nehézségi szintet lejjebb viszitek,míg átengedi ezt a küldetést?
Bocs, mellényomtam, Skorzeny8814-nek szólt.

Windows 7-en hiába vagy rendszergazda, ha nem kapcsolod ki az uac-t és a telepítõt nem az "indítás rendszergazdaként" jobbklikkes menüvel indítod a telepítõt, sok telepítés félbeszakad hasonló üzenetekkel.

véletlen szerû lesz sajnos,mint a winterhold-i írás keresés is ..engem tovább engedett és még azután is folyamatosan..
Teppik Amon
Ugyan ez a bajom. Jó pár hete akadtam el itt. Várom az 1.4-et, hátha javítja.

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

épp most vagyok ott..tegnapi új karakter és légiósnak mentem
semmi baj nem volt..odaértem,E..report for duty...aztán már mondja is mi a dolgom és jelzi is a térkép
Ja, a Regain the Pale probléma a birodalmi oldalon jelentkezik. Ezt elfelejtettem mondani.
Amúgy közben a saját gépemen már játszok vele (a telepítõs probléma egy másik gépen jelentkezett, amire telepíteni akartam) és elakadtam a "Regain the Pale" nevû küldetésnél. Azt mondja, menjek és beszéljek Legate Rikke-vel, de amikor odamegyek hozzá csak általános baromságokról tudok vele beszélni, semmi köze a küldetéshez és miután minden beszéd lehetõséget kipróbáltam vele, még mindig rajta van a küldetés jelzõje. De ha újra beszélni akarok vele, megint ugyanazok jönnek be, és semmi elõrehaladás. Ebben is tudna valaki segíteni?
Nem C-re telepítek. De XP-re felraktam ugyanígy és ott nem magyarázott. A win7-es felhasználó, amivel telepítek, természetesen rendszergazda.
alapból nem c-re telepítesz talán?
Telepítéskor hogy oldható meg az a hiba, amikor azt írja ki, hogy "I can not create the file"? Sehol nem találtam rá megoldást. Egy rakás külföldi fórumot is néztem, több helyen megtaláltam ezt a problémát mások által említve, de sehol nem kaptak rá választ õk sem. Tudna valaki segíteni? (win7)
miútán beszélgettem a sárkánnyal ,nem nyílik a küldetéshez vezetõ kapu,valaki tud rá gyógyírt?
házvezetõ egyenlõ Lydia,csak ha cipeled magaddal,akkor nem lesz ideje otthon vacsival várni😊
Azt csak akkor kapod meg ha eléred a thane címet a városban.

W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB

Afe
Kösz, ott nem néztem, azt hittem itt is úgy van mint az Obliba.
Olvatam, hogy házvezetõ csaj is jár hozzá, de nekem nem adtak😊

Ugyanott, ahol magát a házat vetted, Proventus Aveniccitõl. 😉
Calver
akitõl vetted a házat, annál nézelõdj.

"The trees move. Do you not see it?"

Afe
Vettem házat Whiterunban, csak elég lepusztult. Keresgéltem a boltokban, de sehol nem találtam berendezést. Hol lehet venni bútorokat?

Calver
mégis miért lenne nagyobb sebzése?
két egykezes fegyverrel jobban tudod osztani az áldást, de alapsebzése kétkezes kardoknak nagyobb.

"The trees move. Do you not see it?"

Kétkezes kardnak kisebb a sebzése mint az egykezesnek?? Ez csak nekem tûnik gagyi dolognak..? :-O
2 kezes fegyverrel mûködik a deadly bash perk is, vagy csak a power bash?
sith7
23 - as vagyok ... hát ez csodás ...

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Elder Knowledge küldinél nem nyilik ki a kapu a college winterhold-ba,ez tudja valaki mitõl lehet?
Fantusz
Idézésnél van valami bug, ami alacsony szinten nem igazán fordul elõ, 20as szint fölött viszont elég gyakori jelenség, hogy idéznél, és csak egy kék villanás a "válasz" nincs summonod, és a manát is visszakapod.
Ehhez hasonlóan a Sanguine rózsája sem idézi meg mindíg a dremorát.

sith7
igen, köszönöm, fehéren világít ... ahogyan a többi idézésnél is

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

Jaja, remélem, gyengébb gépeken (mint amilyen pl. az enyém) is gyorsabb lesz a játék.