The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
sajnos nem nagy hely, de legalább van benne egy wtf
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mert az irja hogy ezt quest item !
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Stone-okkal én sem vacakoltam, de mivel hajt a kíváncsiság ezért youtube-ról kigyûjtöttem a lelõhelyeket, 17/24 megvan, márcsak 7-et kell valahogy megtalálni és utána remélem fog még történni valami😊
Kagrenzel dwemer szentélyben járt valaki? Ansilvund mellett van, nagyon poén csapda van ott egyébként😉
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nemsokára készülök megvenni a játékot, de mivel olvastam, hogy Steam kell az aktiválásához, és még soha nem használtam, elmagyarázná valaki, hogy hogyan kell majd megejteni az aktiválást? Meg mivel úgy tudtam, hogy a Steam-et a multis játékoknál szokták használni, akkor állandó Steam-es kapcsolat kell a játékhoz, vagy mindegyik indításnál, vagy csak az elsõnél?
mivel szándékosan nem feszültem rá az egyes skillek felhúzására (sneak, lockpick és archery 100on, light armor és one-handed 80 körül, a többi szétszórva 10-60 között), így 44. szinten végeztem, összesen 75 óra játékidõvel. Ebben benne van a fõszálon kívül a tolvaj-, bérgyilkos és máguscéh, az összes daedra küldetés, valamint az összes település thane rangja, és úgy általában igyekeztem mindent megcsinálni, ami szembejött - kivétel a stones of barenziah, ott a 24-bõl csak 13 lett meg, és persze bõven nincs összegyûjtve az összes shout sem.
De összességében a 75 óra nekem bõven elég, jó élmény volt!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Köszönöm 😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
semmi baj nem volt..odaértem,E..report for duty...aztán már mondja is mi a dolgom és jelzi is a térkép
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Olvatam, hogy házvezetõ csaj is jár hozzá, de nekem nem adtak😊
két egykezes fegyverrel jobban tudod osztani az áldást, de alapsebzése kétkezes kardoknak nagyobb.
"The trees move. Do you not see it?"
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Ehhez hasonlóan a Sanguine rózsája sem idézi meg mindíg a dremorát.
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház