The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és ez most komoly, hogy ezért vagyok kitiltva?

õõ az egyik klán a trollface bandából, majd megszokod...üdv az SG-é világában...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

OFF
IXEM Gabeo, látom hogy chatelsz. Engem kitiltottak chatrõl mégpedig úgy, hogy egyáltalán semmit nem csináltam, és jött egy Büdös Bohóc nevû felhasználó és benyögött egy olyat, hogy én clio vagyok, erre mindenki elkezdett alázni és ki lettem tiltva "permbanos multireg" miatt egy hónapra. Hiába írtam a moderátoroknak, nem válaszoltak semmit. Fórumra már visszaengedtek, de chatre még nem. És láss csudát egy clio nevû felhasználó vígan ott garázdálkodik. Akkor ez most mi a fene? Engem kitiltanak "permbanos multireg" miatt csak azért mert jön valaki és bemond egy ilyet, közben meg ez a clio ott chatel a chaten a saját nevével meg valami számmal? Ez itt mindig ilyen?

ha agancsos lenne,akkor szarvas lenne 😊)
<#nevetes1>

ebbõl is látszik, hogy megdõl olykor a legkézenfekvõbb mondás is...Szarból lehet várat építeni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sz*rból van a lovad? <#eplus2> Akkor azért nem hal meg, mert minden ütés rajta annyit ér, mint sz*rnak a pofon <#taps>

a Krosisnak a lelkéhez grand soul gem kell? Egyáltalán be lehet fogni?

a mamutot meg az óriást én is simán leverem <#bee1>

AnarchoiD
koszi!

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

az is különleges anyagból van

na..mint az a halálhozó daedric vagy mi páncél?😊
amikor megkaptam ajándékba, akkor egy tóból képzõdött valahogy fekete masszaszerû anyagból😊

én a pokol lovának hívom, nem hagyományos telivér, hanem egy túlvilági jószág😊

nos, amikor mindig fast travelt nyomok a lovam is mindig mögöttem van, aztán, ha jön egy ellenfél van, hogy õ veri le helyettem, direkt megfigyeltem akárhányszor kaszabolták nem halt meg😮

Úgy, hogy kib*szott erõs! Simán lever bárkit, legyen az medve, óriás, mammut... 😄
<#fejvakaras> És hogy nem hal meg a ló?

Astrid ajándéka...õ pedig

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dark Brotherhood vezetõje az elején

az honnan van?

bárhol ahol van nálad ilyen claw,nézd meg,azokon rajta van mindig a sorrend
Higany
Köszi! Az uccsó cucc megvan, mert próbálkozik..

Fpocok
Eagle, Eagle and then Dragon és kell az Ivory Claw.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Higany
Sziasztok! Szeretnék kérni egy segítséget. Egy föld alatti alagút végén vagyok.. A hely neve: Folgunthur Van a végén egy ilyen 3 részbõl álló elforgatható cucc, amin ilyen jelek vannak, valami farkas, madár és még valami. Utána bele kell tenni valami kéz félét, de mivel nem tudom a kombinációt ilyen két oldalról kapok lángokat az arcomba. Tudnátok segíteni? Köszönöm elõre is!

AA, AF is ki van kapcsolva. <#vigyor> Radeon 6650-es kártya, de laptop, szóval igazából 6650m. Szóval ezeket egybõl kikapcsoltam, mert ezekkel nyilván nagyon lassú lenne. De amúgy nem vészes, általában 40 fps körül van, a nagyvárosokban is csak a nagy forgolódások közben esik le egy rövid idõre 18-20 környékére, de aztán ott is visszamegy 30-ra. Dungeonokban meg 50-60. Szóval teljesen jó.
Próbáld meg lejjebb venni (esetleg teljesen kikapcsolni) az antialiasingot. Nekem ez okozta a legnagyobb fps-veszteséget. Már 2x-esen is szaggat kicsit, de ha kikapcsolom, tökéletes (pedig minden más közel maxon van).
Nah, jelentem máshol volt a gond nálam is, nem a patch-el. Újraindítottam a gépet, és most már teljesen jó! <#eljen> És valóban, mintha gyorsult volna egy kicsit, bár nekem nem tûnik számottevõnek, 3-4 fps esetleg. És a nagyvárosokban most is leesik néha 20 körülre.
benőmenő
THX!
Törlöd a skyboost.asi és a dinput8.dll fájlokat a játék könyvtárából, illetve az src könyvtárat, ha azt is felraktad.
benőmenő
hali, felraktam a skyboost nevû mod-ot, de most az új patch miatt nem indul a játék. Hogy a fenébe tudom törölni ezt a skyboost modot, hogy megint játszhassak rendesen?
errõl jutott eszembe, hogy Shadowmere a lovam halhatatlan😊

Bocs Kolléga, én se találtam meg, hogy kell átállítani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én sem tudom mi lehet, hiszen tényleg mindenkinél azt olvasom, hogy gyorsabb, nekem meg egyértelmûen lassabb lett! :-(
Nem értem, nekem ez a része is gyorsabb lett.
És érdekes módon amikor menübe vagy inventorybaa megyek mondjuk... na akkor érezhetõ bagyon akadás, nem olyan gördülékeny, mint eddig. 😞 Ezt nem tudjátok mi okozhatja?
az a gond, hogy csak nehogy olyat nyírjak ki, akit nem kéne

Berágtak a PETÁ-ra, és a lovadon vezetik le a feszültségüket 😊
Egyébként lövésem sincs.
Semmi ötletek nincs, hogy miért támadják meg a lovamat olyanok, akik engem nem? Azt hittem, hogy a forsworn küldi befejezése miatt, de olyan helyeken is ez van, ahol más ellenségek vannak. Engem nem támadnak meg, sõt ha megtámadom õket nem védekeznek, ellenben a lovamat szétszedik. <#fejvakaras>Mi bajuk a lóval?? <#conf>

Na játszogattam most egy kicsit... hát én nem tudom hogy van ez, de nekem mintha még egy picit lassabb is lenne ezzel az 1.4-es javítással. 😞
Nekem is ez töltõdött le tegnap. Elõször okozott problémákat, de közvetlenül utána lejött még egy 8 megás cucc is, és azzal már jó. 1.4-es patch, elvileg gyorsít a játékon, én eddig nem sok változást tapasztaltam, bár nem is játszottam túl sokat, majd ma este tesztelem.
Molnibalage
Pár napja letöltõdött egy 190 megás patch. Ez mit csinál / javít?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igazából szerencsére megoldódott. 😊 Kiléptem, és újraindítottam, akkor már betöltötte a mentést, csak egy csomó hülyeség volt benne (pl. nem jön le az egyik teremben a plafonról a nagy pók, nem tudtam kinyitni a rácsot, és így nem tudtam továbbmenni stb. stb.). :S
Mondom WTF?! Úgyhogy kiléptem megint, meg kiléptem a steam-bõl is, és újra beléptem, és akkor megint elkezdett letölteni valamit, az már csak egy 8 mb-os valami volt, és ezután elindítva már jó volt szerencsére. Úgyhogy most már 1.4.21 vagy mi a verziószám. 😉
Erre gondoltam én is de elvileg detecnél nem tudná felrakni a drivert ha nem kompatibilis?

Ha elõveszed a kardot akkor rakd el.. vagy nem vetted elõ vedd elõ és rakd el..

AnarchoiD
kerdes : kihuztam a gyufat az egyik varosban , kimegyek a szabadba es varom a bounty collector -t hogy kifizessem a fejpenzemet, de ez az allat csak megtamad folyton ... mit lehet ilyenkor tenni ? 😊 hogyveszem le a fejemrol a fejpenzt ?

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Jagi
Én felraktam egy olyat, hogy muszáj enni mert lassabban töltõdik a stamina meg a magicka, ha meg nincs kaja akkor muszáj aludni kicsit nem emlékszem mi az de asszem ez az. Nem az igazi, de valamennyire erõlteti a kaját.

Egykoron a dwemer vezetõ kijelentette, hogy CN nem létezik Tamriel világában... A következményeket ismerjük. 😊
Chuck Norris pörgõrúgása után az óriások állnak Tamriel körüli pályára 😊
Pfff, én 😄 Tegnap csináltam meg a küldit, és jófiú akartam lenni, inkább a csajhoz mentem a kõvel 😊 Mind1, így is van egy rakás üres kövem.
Fantusz
Nem.
Black Star-ba be lehet fogni az NPC lelkeket is, de nem csak azokat.
Black Starba is költözhet alacsony értékû lélek, de jó hír, hogy gyorsan kizavarható onnan, és a kõ ismét használható.
Nagyon kényelmes NPC-ktõl gyûjteni a grand lelkeket, nem is tudom, van olyan, aki a megtisztított Azura Star-t használja?

csak mod
amúgy venni
Chuck Norris lopakodás nélkül ment végig Skyrimen...senki nem merte észrevenni😊
Nyílvesszõket lehet csinálni magunknak benne?
Ha igen,hogyan?😊