The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
IXEM Gabeo, látom hogy chatelsz. Engem kitiltottak chatrõl mégpedig úgy, hogy egyáltalán semmit nem csináltam, és jött egy Büdös Bohóc nevû felhasználó és benyögött egy olyat, hogy én clio vagyok, erre mindenki elkezdett alázni és ki lettem tiltva "permbanos multireg" miatt egy hónapra. Hiába írtam a moderátoroknak, nem válaszoltak semmit. Fórumra már visszaengedtek, de chatre még nem. És láss csudát egy clio nevû felhasználó vígan ott garázdálkodik. Akkor ez most mi a fene? Engem kitiltanak "permbanos multireg" miatt csak azért mert jön valaki és bemond egy ilyet, közben meg ez a clio ott chatel a chaten a saját nevével meg valami számmal? Ez itt mindig ilyen?
ebbõl is látszik, hogy megdõl olykor a legkézenfekvõbb mondás is...Szarból lehet várat építeni
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
én a pokol lovának hívom, nem hagyományos telivér, hanem egy túlvilági jószág😊
nos, amikor mindig fast travelt nyomok a lovam is mindig mögöttem van, aztán, ha jön egy ellenfél van, hogy õ veri le helyettem, direkt megfigyeltem akárhányszor kaszabolták nem halt meg😮
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként lövésem sincs.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mondom WTF?! Úgyhogy kiléptem megint, meg kiléptem a steam-bõl is, és újra beléptem, és akkor megint elkezdett letölteni valamit, az már csak egy 8 mb-os valami volt, és ezután elindítva már jó volt szerencsére. Úgyhogy most már 1.4.21 vagy mi a verziószám. 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Black Star-ba be lehet fogni az NPC lelkeket is, de nem csak azokat.
Black Starba is költözhet alacsony értékû lélek, de jó hír, hogy gyorsan kizavarható onnan, és a kõ ismét használható.
Nagyon kényelmes NPC-ktõl gyûjteni a grand lelkeket, nem is tudom, van olyan, aki a megtisztított Azura Star-t használja?
amúgy venni
Ha igen,hogyan?😊