The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért köszönöm! Te legalább megpróbáltál segíteni nekem. Viszont az még mindig piszkálja a csõröm, hogy 2 nap alatt 3 kérdésem volt ebben a fórumban és egyikre sem kaptam választ. Jó, tudom hogy az utolsó egy kissé bonyolult, de az elsõ kettõt még csak válaszra sem méltatta senki... Ez azért elég bosszantó.
Alchemy potion receptjét nem tudja valaki? Az a poti amit ha megiszol alchemyzés elõtt akkor erõsebbek lesznek az italok....Nem találom sehol.
Vagy nem lehet ilyet csinálni?
eszközkezelõben keresd meg az nvidiat és tiltsd le..akár töröld is a driverét..aztán keress az ati oldalán aktuális drivert és tedd fel..szerintem ütközik a kettõ emiatt..
No problem, kicsit fáradt vagyok 😊
faj szerint Nord

bocs, hogy beléd kötöttem csak megütötte a szemem ez a Redguard. Múltkor beszéltük Fantusszal, hogy õk Hammerfallból származnak...Nordok hazája Skyrim

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Igen-igen, a redguardokat kevertem a stormcloakokkal 😊 Mea culpa. Tehát imperial és stormcloak oldal van egymással szemben.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha a Stormcloakról van szó akkor õk nordok...Ulfric is nord nem?

Nem. Imperial az egyik oldal, redguard a másik.
nem nord?

és valami van vele, mert fagy a youtube meg nem tölti be a terepet skyrimban meg lassú is.

de igen, radeon 6570

A két oldal alapvetõen az imperial illetve a redguard küldiket jelenti. Ne teljesíts ilyen jellegû küldit, azaz ne állj be egyik oldalra sem, akkor "semleges" maradsz.
Igen.
Egyébként játéktechnikailag van olyan karakter, akinek nem kell az enchant. Max nehézségen játszok egy mágussal és direkt nem smithingelek és nem is enchantolok.
És nincs is rá semmi szükség. Mint kés a vajban. A nehézség még így is alá van lõve.
De biztos az is benne van, a mágikus képességekhez képest alacsony a szintem, hisz a smithing és az enchantom nem növekedet, de a három kiszemelt mágiaiskola igen.
Beszélni mindenkivel szabad, csak nem kell senki mellé állni.
Fpocok
Na még egy kérdés: Hogy lehet megcsinálni, hogy ne legyek egyik oldalon sem, hanem középen? Kivel nem szabad beszélni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

integráltan kívül nincs is másik a gépedben?
nvidia gforce 6100-as van integrálva amd alaplapba. Ati driverem nincs, és nem is megy fel. A kártyára meg azt írja, hogy hibátlanul mûködik. Az eszközkezelõben sincs sehol figyelmeztetés. Tehát ha ez nem egy vga driver, akkor nincs vga driverem. Akkor meg miért nem tudom feltenni a megfelelõt? Mi lenne, ha ezt egyszerûen letörölném?

Fpocok
1.4 ben már van benne a teljesítmény növelõ cucc?

Shrine of Azura küldetés, van egy lent Blackreachben is, ahol a Crimson Nirnroot irat van, aztán olyan személyektõl is tudsz venni, akik alkímiával foglalkoznak

Na mostmár sikerült a daedric smithinget megtanulni. Hol szerezhetek a legkönynebben daedra szívet?
Fpocok
Valami mod kéne arra, hogy az inventoryt jobban lássam. Anno láttam valamit, csak most nem találom.

Fantusz
Elég érdekes, ha ATI-hoz N-VIDIA video drivert raktak föl - nézd meg jobban.
Valószínûleg az alaplapod n-vidiás, és annak a driverét találtad meg a listában, de az nem jelenti azt, hogy videodriver.
Lehet persze, hogy van integrált n-vidiás videokártyád, s azt izzították be - akkor külön gratula a szerizesek szakértelméhez, lehetõleg ne vidd többet oda a gépedet :-)

Sajátgép - jobb klikk - tulajdonságok - hardver - eszközkezelõ (itt látsz sárga kérdõjelet, netalán felkiáltójelet?)

OFF
vga probléma. Eddig nem tudtam feltenni az ati kártyám driverét, és folyamatosan minden baja volt, viszont nem láttam hogy van-e fent valamilyen driver. Erre most találtam egy nvidia drivert. A gépet szervizben rakták össze. Léteik, hogy azért nem megy a kártáym, mert nvidia drivert raktak fel az ati kártyámhoz?

Ha "normál", nem szélesített monitoron játszol, elõször is írd be konzolba, hogy FOV 90. A gyári érték ugyanis 70, ami elég kicsi. Ezzel "3d-sebb" lesz a játék, többet látsz minden irányban. Széles monitoron is meg lehet próbálni, nem tudom, hasznos-e. Ha túl soknak gondolod a 90-et, nyilván lejjebb lehet venni, igény szerint. 90 felett szerintem már túl sokat torzít.

Más modot én igazából nem használok - gyaníthatóan a grafikai javítások (HD textúrák és társaik) többnyire csökkentik az fps-t. De ha jó géped van, már most is van sok ilyen tuning-mod.

A 3d map mod érdekes, de az egerentyûmnek nem túl jó a görgõje, az meg nem árt hozzá.

A legtöbb és legjobb modok a kit megjelenése után fognak csak jönni, úgyhogy érdemes várni 😊
Fantusz
Enchant szempontból a common és a greater is elég értéktelen kavics, csak azokat az áruk miatt már nem érdemes felvásásrolni.
Enchantot fejleszteni jók a kicsi kövek, de a használni kívánt cuccokba nem sajnáld a grand lelkeket (ehhez persze kell egy bizonyos enchant tudást elérni, alacsony enchant mellett a grand lélek is gyenge)

KÖszi szépen! Már betáraztam 8 csonti lelkét pettykbe és van 3 lesserem is. a boszorkányok common lelkét még tartogatom, akkor emgveszem az össze pettit és vastõröket gyártok!
Fpocok
Már régen játszottam ezzel, anno 0 mod volt fenn. Melyiket ajánljátok? Valami addon kéne az interfacere pl... mit mondotok?

Lájk! 😊
A meglepire is kíváncsi vagyok.
Fpocok
Elkezdem újra. Most egy harcos íjászt csinálok, nem varázslót. Bethesda meg bekaphatja a hülye régiózárjával.

Fantusz
A cél kevés ráfordítással drága cuccot elõállítani, s közben az enchantot is fejleszteni?

Vas tõr+petty soul gem
Enchant: turn undead, paralyse, banish

Ha nagyon az enchantra szeretnél koncentrálni, éedemes felvásárolni az összes petty, lesser követ, gyûjteni a lelkeket, s fegyvereket enchantolni.
Páncélokra a gyenge tömeg-érték arány miatt nem érdemes lélekköveket vesztegetni (kivéve, amelyeket saját használatra készítel, grand lelkekkel)

Szerintetek melyik tárgy elkészítésével fejlõdik leggyorsabban az enchant? Pl én balcksmith képességet iron daggerrel fejlesztem emrt az a legolcsóbb és a leggyorsabb és sokat lehet belõle cisnálni. NA ilyen alapon melyika legolcsóbb aléapanyagú enchant?😊
tobias88
Nekem ami hiányzik, az a több féle bandita építmény. Vannak régi várak, barlangok, maguk által épített erõdítmények. De simán lehetne még több félét kitalálni, mondjuk a fák magasságába épített Robin Hood-os építmények jól jönnének <#whatever>
Szaruman
Inkább daedric. Itt igazából nincs ilyen, h mikor érdemes. Amikor kedved van hozzá.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

amúgy level 20 fölött már érdemes rágyúrni újra a smith-re, hogy ebony armort tudjak készíteni?
Amúgy pontosan a bugos questek és egyéb káros tényezõk miatt mentek ennyiszer😊 De tényleg sok egy kicsit 100 régi mentést letörlök azért😄
Kedden jön a Creation Kit!

Ollállláááááááááá! 😊))) Erre nagyon kíváncsi leszek, mit lehet kihozni belõle!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Szaruman
Ezért van 2 mentés 😄 A quick és a normál (+ 3 autosave is).

wesker24
Az 3 különbözö Nighting Gale képesség !

Az egyik Absorb Health 100 pont a másik Invisibility 120 secre a harmadik meg sneak-kel meg a stealthel kapcsolatos !
AnarchoiD
Van latvanyos kulonbseg a sima es a 2K hd textura kozott ? Erdemes ilyennel szorakozni ? (nekem alap textura is bejon)

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Jagi
Printscreen

Amikor a thiefes guildnál használjuk a skeleton keyt és 3 irányba lehet menni utána mi a különbség közöttük?

képet menteni hogyan lehet?

Calver
OFF
valószínûleg hasonlított a stílusod/IP-d (elõbbi erõsen kerülendõ) cliocicáéhoz, akit hajlamos az SG közössége... nem igazán szeretni.
ez van, modok sem tévedhetetlenek. írj általános modtopicba chatbannal kapcsolatban.

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
...aztán egyszer csak korrupttá válik az az egy mentés, aztán kezdõdhet a móka <#vigyor1> vigyázz az ilyenekkel, így könnyen paffra teheti egy kósza áramszünet vagy egy szimpla bad sector sok-sok órányi játékodat.

"The trees move. Do you not see it?"

Szaruman
300 mentés 20 szint alatt? omg minek? nekem karakterenként 1 mentés van + a quicksave is az épp aktuális karakteré. Bõven elég mindenhez. Próbálj meg letörölni 295 mentést, ha megy rendsen a játék, akkor megvan a hiba oka. Ha továbbra is szaggat, akkor legalább lesz helyed^^

Sziasztok4

Eddig zökkenés nélkül emtn a játék tényleg egy szem szaggatás nem volt. Lvl 21 vagyok, elég sok felé kalandoztam már Skyrim szerte, sok locationt ismerek, most a fõküldit csinálom, pontosan annál a résznél vagyok amikor az öreg a nõ és jómagam a régi templom romjaiban csatangolunk...

NA szóval elkezdett szaggatni a játék, néha belassul. Feltettem a bugos öregember hangját kijavító modot, igaz csak azóta tapasztalom ezt.

közel 300 a mentéseim száma, szerintetek ez sok? ez is baj lehet?
írtam egy levelet az email címükre még akkor <#nemtudom> mindegy különben, mert nem akarok túlságosan chatelni, csak nem esett jól.

Fordulj maximushoz, õ az egyik legmegbízhatóbb modi, akit ismerek...