The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy nem lehet ilyet csinálni?
bocs, hogy beléd kötöttem csak megütötte a szemem ez a Redguard. Múltkor beszéltük Fantusszal, hogy õk Hammerfallból származnak...Nordok hazája Skyrim
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
És nincs is rá semmi szükség. Mint kés a vajban. A nehézség még így is alá van lõve.
De biztos az is benne van, a mágikus képességekhez képest alacsony a szintem, hisz a smithing és az enchantom nem növekedet, de a három kiszemelt mágiaiskola igen.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Valószínûleg az alaplapod n-vidiás, és annak a driverét találtad meg a listában, de az nem jelenti azt, hogy videodriver.
Lehet persze, hogy van integrált n-vidiás videokártyád, s azt izzították be - akkor külön gratula a szerizesek szakértelméhez, lehetõleg ne vidd többet oda a gépedet :-)
Sajátgép - jobb klikk - tulajdonságok - hardver - eszközkezelõ (itt látsz sárga kérdõjelet, netalán felkiáltójelet?)
vga probléma. Eddig nem tudtam feltenni az ati kártyám driverét, és folyamatosan minden baja volt, viszont nem láttam hogy van-e fent valamilyen driver. Erre most találtam egy nvidia drivert. A gépet szervizben rakták össze. Léteik, hogy azért nem megy a kártáym, mert nvidia drivert raktak fel az ati kártyámhoz?
Más modot én igazából nem használok - gyaníthatóan a grafikai javítások (HD textúrák és társaik) többnyire csökkentik az fps-t. De ha jó géped van, már most is van sok ilyen tuning-mod.
A 3d map mod érdekes, de az egerentyûmnek nem túl jó a görgõje, az meg nem árt hozzá.
A legtöbb és legjobb modok a kit megjelenése után fognak csak jönni, úgyhogy érdemes várni 😊
Enchantot fejleszteni jók a kicsi kövek, de a használni kívánt cuccokba nem sajnáld a grand lelkeket (ehhez persze kell egy bizonyos enchant tudást elérni, alacsony enchant mellett a grand lélek is gyenge)
A meglepire is kíváncsi vagyok.
Vas tõr+petty soul gem
Enchant: turn undead, paralyse, banish
Ha nagyon az enchantra szeretnél koncentrálni, éedemes felvásárolni az összes petty, lesser követ, gyûjteni a lelkeket, s fegyvereket enchantolni.
Páncélokra a gyenge tömeg-érték arány miatt nem érdemes lélekköveket vesztegetni (kivéve, amelyeket saját használatra készítel, grand lelkekkel)
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Ollállláááááááááá! 😊))) Erre nagyon kíváncsi leszek, mit lehet kihozni belõle!
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
Az egyik Absorb Health 100 pont a másik Invisibility 120 secre a harmadik meg sneak-kel meg a stealthel kapcsolatos !
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
valószínûleg hasonlított a stílusod/IP-d (elõbbi erõsen kerülendõ) cliocicáéhoz, akit hajlamos az SG közössége... nem igazán szeretni.
ez van, modok sem tévedhetetlenek. írj általános modtopicba chatbannal kapcsolatban.
"The trees move. Do you not see it?"
"The trees move. Do you not see it?"
Eddig zökkenés nélkül emtn a játék tényleg egy szem szaggatás nem volt. Lvl 21 vagyok, elég sok felé kalandoztam már Skyrim szerte, sok locationt ismerek, most a fõküldit csinálom, pontosan annál a résznél vagyok amikor az öreg a nõ és jómagam a régi templom romjaiban csatangolunk...
NA szóval elkezdett szaggatni a játék, néha belassul. Feltettem a bugos öregember hangját kijavító modot, igaz csak azóta tapasztalom ezt.
közel 300 a mentéseim száma, szerintetek ez sok? ez is baj lehet?