The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

...to his knee 😊)
I used to be an arrow,like you..then i took Chuck Norris in the knee
Én a Chuck Norris-modot várom. Az mindent megmagyarázna. A hõsnek egy támadása lenne, a roundhouse-kick, amivel a legdurvább sárkányt is az oblivionba küldené, elsõ szinten <#eplus2>
Várjunk csak a Dremora mod-ig 😄
A sárkányok fényevõk, fényivók és fényalvók lehetnek, tehát hõsünk is 😄
A vámpír-ember-sárkány hõs pedig, sárkányénjét leszámítva, a sötétbõl meríti erejét 😄
A farkasember-ember-sárkány viszont... ezt találd ki magad, most nincs kedvem fantáziálni 😊

(Most arról nem is értekezem, mikor valaki orkkal, elffel, khajittal vagy hüllõvel nyomul 😊)
Az uesp alapján azt sejtem, hogy csak humánok/értelmesek (npc-k) lelkét lehet beletenni, de használat után szerezhetsz bele újat. http://uesp.net/wiki/Skyrim:Soul_Gem
Én is vérfarok vagyok jelenleg, de igazából már az én szintemen szart sem ér. Ha eljön az ideje kigyógyítom magam. Maradok színtiszta redguard 😊

Most tettem fel a Dovakhiin Hideout MODot... hát gyerekek, ennél jobbal még nem találkoztam, kész. Az államat keresgéltem elsõre. Másodjára már annyira nem, mert túl nagyra csinálta az öcskös a rejteket, van egy két fölösleges része, de eszméletlen hangulatos és ötletes. Bár fabábuból elfért volna még vagy ugyanannyi a szetteknek 😄 Lessen utána akit érdekel. Nem rontja el a játékot, úgy értem h túl sok extrát igazából nem ad, csak olyan mintha kapnál egy iszonyat fullosan felszerelt házat.
és a rendszeres evés hiánya?😊
Ez is egy érdekes dolog, hogy hõsünk hogy bírhatja alvás nélkül a megrázkódtatásokat, miközben normál ember 5-6 nap alatt belehal... Ja, mondjuk dragonborn, az más... A sárkányok nyilván nem alszanak 😄
persze, jobb ez így, belegondoltam, leglaább enm kell törõdnpm a porphilic hemophiliával a betegségekkel meg egyebekkel és a szerepjáték jelelgét is csak növeli. A fõküldetés foyltatása elõtt elkezdem az azurás questet. A black Star-ba csak humanoidok lelkét lehet csapolni? Azok többenv anank, csak nem tudom hogy mi mindenre jó.
most vagyok lvl 20 eddig se nagyon aludtam😄
...Egy hátránya van csak igazából, a rested/well-rested bónusz hiánya. De ez meg csak annyit jelent, hogy fölösleges aludnod 😊 Használd a lover's stone-t, az még jobb is.
A vérfarkas vs nem-vérfarkas nekem is dilemma (vagy inkább az volt), de igazából nincs semmi hátránya. Alacsony szinten könnyebben irtod vérfarkas módban az ellent, és minden szinten immunis vagy a betegséggel szemben. Utóbbi már önmagában jó. Az ezüstre érzékenység nem tudom, hogy ember formában is érvényes-e, de még akkor sem egy nagy dolog, kevés ember megy neked ezüstfegyverrel.

Szóval sztem magas szinten ne válts át vérfarkasba, és élvezd az immunitást, ennyi 😊
Masteren játszok kb. 30-35. szint óta. (Csak egy karim van és volt.) Akkor untam meg, hogy majdnem mindenki 1 hit 😊) Elõtte adept volt.
eddig én sem találkoztam egyetlen buggal sem XD
Ezt én sem értem. Nekem is tök halk - míg a South Parkot 12-es hifi hangerõrõl hallgatom, ezt fel kell tekerni 20-ra :S
Vicces, hogy a "vásárlóbarátabb" nem-steames verziót felrakva nekem semmi gondom nincs vele 😛
Én csak a Morrowindben voltam vámpír egyszer, ott nagyon hangulatos vámpír küldik voltak (quarra), azóta egyszer sem, itt kacérkodtma a gondolattal, de ahogy közbejött a vérfarkas téma már letettem róla ezzel a karival majd legközelebb egy boszorkánymester karival.

Amúgy ezt imádom most hogy harbringer lettem körbeolvasgattam már Jovarskot, imádom olvasni az elder scroll könyveket a játékban😄
A companionosoktól kaphatok még küldiket ha én vagyok a bandavezér vagy szedhetek pénzt mint anno a harcosok céhétõl?
én mondjuk a vámpírizmust másképp képzeltem el...Ezen még mindig nem térek napirendi ponton, hogyha elérem az élõholt szintet rám támadnak és nem is látszik pedig rajtam fõleg nem a páncélom alatt...minden más a sötétben való megfelelõ látás, vampiric drain is rendben van, meg a vérivás is...mondjuk lehet én vagyok kicsit Batman fan, aki vámpír nem változik át denevérré?😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

A karakter történetébe is sokkal jobban illik a vérfarkas
jaja érdemes, mert utána van szenvedés, ha vámpír vagy...

én anno tök véletlenül tüntettem el magamról a vérfarkas átkot:S

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ahogy olvasgattma a vámpírság nem kifizetõdõ, akkor maradok😄
Szerintem megéri. Én sem gyógyultam ki belõle. Ahogy a campanionok is mondják, ez áldás, nem átok 😉
Szerintetek megéri vérfarkasnak maradni, vagy gyógyuljak ki belõle(mindkettõ megoldható, van elég alapanyagom hozzá és még van jó helyen mentésem is).

Azon gondolkoztam hogy sohasem használnám, de olyan kemény elmondani a karakterrõl hogy werewolf😄
tibor16
köszi 😊

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Ha nem lesz más megoldás, akkor megfelel, persze. De azért ha valaki segíteni szeretne még ma, akkor ne habozzon.
Ha holnapig ráér megnézem neked Laptopomon(azon még xp van!).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha Realtek-ed lenne, akkor Hd Audio manager-bõl 2 perc alatt át tudnád állítani, de sajnos Via hangkártyám még soha nem volt. Lövésem sincs hol lehet beállítani.

Win7-en nem csak ott HD Audio Managerbõl lehet beállítani (megnéztem az imént), hanem a már említett Vezérlõpult/Hangok menüpontból kiválasztva a Hangszórókat, majd Tulajdonságok, onnan pedig a Speciális beállítás!

Xp-n se lehet nagyon máshol! Jó kutakodást!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De néztem a VIA vezérlõ paneljén, és az egész vezérlõpultot áttúrtam, de nem találom ezt a MHz-es beállítást. Tudom, hogy mire gondolsz, mert állítgattam már máskor, de fogalmam sincs, hol van. Gondolom, mivel a windows oprendszerek egy szabványra épülnek, mindenkinek ugyanott van. Esetleg megosztaná velem valaki, aki tudja a helyét?
Program files-ba keresgélj... Via kártya drivere kell neked. Kell hogy legyen vezérlõprogramja, ahol be lehet a vele kapcsolatos dolgokat állítani.

Ha nincs,akkor Vezérlõpult/ Hangok menü és ott kéne végignézni a füleket.

A te problémádra vonatkozóan át kell állítani a hangvezérlõ alap mhz beállításait, anélkül nem fog megjavulni.

Arra kell rájönnöd, hogy hol lehet beállítani.

Rendben, de akkor mi a fenét csináljak?
Ha Via kártyád van ne is várd el tõle, hogy megnyíljon.

Szóval tud valaki megoldást?
Ha felteszek egy kérdést, és valaki megpróbál válaszolni rá, az spam? Ez... nemár 😛
azért a játékkal kapcsolatos tech segítség minden,csak nem spam..pláne ha el is van rejtve és klikkre nyílik
SZEG007
ez nem chatszoba hanem forum spammelésel leálhatnál már.

tobias88
Azt tudja valaki, hogy a dx10es mappa miért van a játékon belül? Át lehet arra váltani, vagy elõször még dolgoztak rajta aztán abbahagyták?
Nem rád vagyok mérges, hanem ezekre a gyökerekre. Hogy lehet hogy elkészítenek egy ilyen összetett játékot és nem képesek megoldást nyújtani a programjuk egy ilyen egyszerû hibájára?

A realtek drivert meg nem tudom, miért nem lehet megnyitni. Már máskor is próbáltam, több verziót is, újra is telepítettem, de semmi eredmény.

Tud valaki megoldást?
😞( Sorry én csak segíteni próbáltam 😞

Egyébként az nem normál hogy nem éred el a realtek kezelõt az nekem mûködött a win xp alatt!!

És ezzel most mit csináljak? Mondom hogy nem lehet megnyitni ezt a sz@rt.
http://img825.imageshack.us/img825/6879/realtekskyrim.jpg

nem..nekem is..de akkor minden mást kikapcsolok és feltekerem a hangot,már nem akarok bosszankodni vele😊
Hát sorry😞 a win7 -re van megoldás de nem problémás nekem http://www.gamefaqs.com/boards/615805-/60983647
Ez találtam még azt írja a hivataloson van egoldás nos beírtam a keresõbbe ott konkrétan a realteket és nos mindenféle cym sok nekem átnézni sorry 😞
itt ebben van egy hangok fejezet és azon belül van egy részletes állítási lehetõség variálható ezerféleképpen a win7 már elég komoly op rendszer. Csak azt tudom tanácsolni próbálj találni a vezérlõ pultnál vagy az eszközkezelõben valamit. Talán a próbálkozás keresgélés segít.

Tényleg csak nekem van ilyen problémám?
Egyébként nem realtek a kártyám, hanem VIA, de van rajta VIA driver is. Azt még elõbb raktam fel. De feltettem a realteket is, mert azzal próbáltam megoldani a problémát. Erre meg se nyitja.

Valami konkrét megoldás esetleg?
Oké. Realtek drivert nem akarok letölteni, az van. A hivatalos fórumon meg nem írt senki megoldást, csak magyaráz mindenki.
Nos sose játszottam vele beragadtam az rp játékokba. 😊

Ezek a két fajta realtek xp-s dolgai.
De ha van belépõd a hivatalos forumra ez talán segít. De ez úgy tûnnik nem annyira egyszerû kérdés.
http://forums.bethsoft.com/topic/1267564-sound-volume-issues-thread-2/page__st__60__p__20208974__hl__sound%20low__fromsearch__1#entry20208974

Hm találtam valamit de tudnom kellene milyen...mindegy beteszem az összes xp-s linket.
http://majorgeeks.com/download.php?det=4902
http://www.realtek.com/Downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=23&PFid=23&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false
http://majorgeeks.com/download.php?det=4902
http://www.realtek.com/Downloads/downloadsCheck.aspx?Langid=1&PNid=24&PFid=24&Level=4&Conn=3&DownTypeID=3&GetDown=false