The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Valaki?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Valahogy meg lehet csinálni, hogy ne kelljen minden indításnál beírni, hogy "fov 81" a játékba?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Már mondtuk ,hogy át kell állítani a hangkártyán a kibocsátott hang minõségét (lehet, hogy nem ez a hivatalos neve a lényeg az, hogy a HZ-et kell átállítanod). Azt, hogy ezt hol tudod neked kell megkeresni, vagy felrakni a hangkártyádhoz illõ programot. Nálam Realtek kártyánál a Realtek HD Audio manageren belül be lehet ezt állítani.

Kell tudni az alaplapod típusát és akkor Innen le tudod szedni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egyszer már feltettem a kérdést, de hátha ránéz valaki olyan, aki tudja a választ:

"Miért ilyen halk a játék? Alig lehet hallani, fel kell tolnom a hangerõt maximumra a játékban is, a windows-ban is és az erõsítõmön is, közben meg minden más program üvölt ezen a szinten. (winxp-m van)"
akkor ráteszem még a szûz blade swortdomra, a sky havenben úgyis találok olyanokat nem? Két katanával nyommom most is az egyik blades, a másik emg az oath blade. Mániám😊
tobias88
Jajah, dagger-t 1 másodperces idõlimites léleklopással, 15Xes gyilkolási skillel 2szerezõ kesztyûvel <#whatever>
Megint más megoldás, ha a kísérõd fõfegyverére nyomod rá a léleklopó enchantot, és megvárod, hogy megüsse az ellent.

Szóval vannak variációk 😊
Szerezd meg a "lélekkõtöltõ" enchantot, a fõ fegyveredet enchantold vele, vegyél egy csomó üres lélekkövet (ha kevés a pénzed, csak kisebbeket), és menj el kalandozni 😊 Mire visszatérsz, tele leszel kicsi töltött kövekkel. Gyakorláshoz nem kellenek nagy lelkek.

Másik megoldás, ha bound fegyót használsz a léleklopó perkkel.
Az enchanttal szenvedek iron dagger + turn undead, de inkább a lélekkövek a problémásak, állandóan töltgetni õket. Szerintetek a black star jó emgoldás? Akkor is ki kell cammogni valamelyik romhoz és feltölteni mindig, nem?
a daedric mellé még jól is néz ki😄
az jó kis maszk...mindenre 30%-os védelmet ad

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Köszi szépen már emgtaláltam, bocs a feleslges kérdésért! Már megszereztem az Otart is úgyhogy sínen vagyok😄
Markarthban a Hag's cure nevû helyen lehet potit venni Danton...ott nézd meg Bothela és Muiri a bolt tulajdonosai

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Wreck86
Valami magical weapons izé, az van meg?

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Calver
az a trükkje, hogy ha mikor *indítod* a játékot, ha be van nyomja numlock, mûködni fog. ha nincs benyomva indításkor, hiába kapcsolod be késõbb, verheted akár kalapáccsal is numlockot, nem fogja érdekelni.

"The trees move. Do you not see it?"

Köszönöm a frappáns választ, próbáltam már párszor, és nem tudom mitõl függ a dolog,teljes méretben nem mûködött a numerikus billentyûzet,de ablak módban meg igen,probléma megoldva,köszönöm.

Nem tudok eljutni Ragnvaldba egyszerúen, mindig megöl minket aelával egy elder dragon
Count Adyn
a barátod <#nyes>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A console-ban melyik gomb jelenti a 0-át? Egyik küldetéssel probléma van és arra szeretnék használni egy parancsot csak ugye mikor a 0 következne,akkor az bezárja a konzolt.

Markarthban hol tudok healing potiont és egyebeket venni? Az egyik dragon maskért indulok...
én a hornedet tudom, a supple-t nem, és nincs perkem az echantolt fegyver élezésén.

Az már megvan az a perk. És nem is enchantolt fegyók, csak ott van a nevük elõtt egy plusz szó. 😊
Wreck86
Valószínûleg ki kell fejlesztened azt a perk-et ami az enchantolt fegyverek élezését teszi lehetõvé,addig nem tudod.

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Csak nálam van valami gond, vagy vannak olyan fegyverek, amiket abszolut nem lehet megélezni? Pl. vannak ezek az "ancient nord..." fegyók. Szépen élezgetem õket, de ha találok egy "supple ancient nord..." vagy "honed ancient nord..." fegyvert, akkor azokat nem tudom. 😞
tobias88
Az új patchel nálatok nem hibás a játék? 1,5 méterrõl verõfényes napsütésben ha nem mozgok, nem detektálnak...
Fantusz
Ork erõdökben élnek fontos NPC-k, pl. az one hand master szintû trénere is egy ork.
Lehet közöttük követõt találni, sõt talán házastárs is lehet erõdlakó ork.
Néhány küldetést is adnak, pl. vissza kell vinni a kovácskesztyût, üzenetet a távolba szakadt rokonnak.

Lehet pickpocketet lebukás nélkül fejlesztgetni a társamon? Elég alacsonyan van, és fel akarom nyomni minél gyorsabban.
A boszorkánymester (warlock) karaktert a skyrmben conjuration és shock destruction alchemy, enchant és tõrök,esetleg egy kis illúzió
Jaja, értem mirõl beszélsz. AZ ork erõdökkel kapcsolatban: bementem az egyikbe az ebony bánya melletibe, de azt modnátk pár nap múlva nézzek vissza...

Ork karakterem van, ezért nyertem bebocsátást. Mire számíthatok ott? adnak küldit? Lehet ott valmait szerezni? Esteleg olyan mint a morrowindben hogy pár enchantot vagy tárgyat csak ilyenekben lehet farmolni?

Amõgy nem is bárd leszek illúzióval.

Olyan Ascens Morga Magitor féle orgyiklkos-boszorkánymestert csinálok egy bretonból és rágyúrok a brotherhoodra
aztán jön a Sacred-tipusú játék,egy fajjal,aki korát megelõzõ fegyvereket tud kalapálni..fotonkardok meg lézernyakláncok😊
enlightened
Majd a kiegészítõben remélhetõleg less Dwemer faj is és õk lehet hogy szimpatikusak lesznek és azt is megtudjuk miért tûntek el csak úgy a semmibe.😊

Fantusz
Nekem sem tetszik, hogy a Skyrimben akarva-akaratlanul néhány fajt eléggé beskatulyáztak.
Orkokat, khajiitokat kevés kivételtõl eltekintve kiûzték a városokból, s az egész játékban nem találtam egy szimpatikus high elf figurát.
Meglehet persze, hogy rosszul közelítek a dologhoz, hisz úgy is értelmezhetném, hogy hazafias érzelmek vezérlik a high elfeket, de egy idõ után elkezdett bosszantani, hogy az altmer mágusom rendszeresen a saját fajtájabéliekkel találta magát szemben - minden high elf thalmor, vagy a thalmoroknak kémkedik?
(a stormcloaks nordjai meg lenézik a többi fajt - no hát akkor oldják meg egyedül a problémáikat)

Az altmer a legerõsebb mágikus beállítottságú faj, varázslónál sokat jelent a +50 mana, és a highborn is hasznos.
Bretonnal ellentétben nincs születésébõl adódó mágia elleni védelme, azt a játékosnak kell megszerezni.
Illusion bónusszal kezd, tahát neked ez lenne az ideális faj.
Imerialból is lehet mágust nevelni de az alapvetõen harcos beállítottságú, mágusnak kevésbé hasznos bónuszokkal kezd, a manakészlete pedig lényegesen kevesebb, mint a high elf karaternek.

hát azért sims-t ne csináljanak belõle,mert 1 év alatt se végzek egy karakterrel😊))
mondjuk azt beletehették volna 1-2 küldetés erejéig, hogy mondjuk közönség elõtt kell lantozni és ilyenek..

fable 3-ba tök jól megoldották ezt

tényleg.bárd..nehogy elfelejtsek belépni a Solitude népi zenekarba😊
Ebbõl a játékból hiányzik a hólapátolás
Köszönöm.

Ez az Altmer elég pökhendi egy népség.
A következõ karimat egy amolyan bárd illúziós karakternek szánom némi alterationnel. Szerintetek jó lenen hozzá egy altmer vagy inkább imperial?
igen
Én azt értem. Nem is ez a kérdésem, arra akarok kilyukadni, hogy ha már van egy enchantok nélkül felfejlesztett kar pl flawlessre akkor azt ha utólag enchantoltam felfejleszthetem e legendary-ra?
ja..nekem is egy enchant kérdés jutott eszembe..
ha ékszert bájolok,van különbség,ha valami mezeivel teszem vagy a legdrágább aranyból készülttel?..azaz mondjuk dobok rá grandot és teszem azt 40% akármit..az egyiknél kevesebb/több lesz?
Fantusz
Arcane Blacksmith perk.

ha van egy enchant nélküli, de execusitieve kardom és azt enchantolom akkor fejleszthetõ tovább a köszörû kövön? Most csinálom a full daedra páncélomat és nem akarom elrontani? Szóval elõször enchant és aztán a fejlesztés, vagy teljsen mindegy csinálhatom elõször a fejelsztést és utána enchantolom?
eszk.kezelõben lejönnek a perifériák..ha a vid.kártyák alatt látod az nvidiát is,jobb katt és tiltás
nem tudom hogy kell letiltani, de az eszközkezelõ szerint s 6570-es van használatban. Arra is gondoltam, hogy ram-hiba, mert az történik, hogy amikor betöltöm a game-t,akkor minden betöltõdik szépen a helyén, (a skyrim logo jó hosszú ideig látható) de ha elkezdek menni, egyszer csak kimegyek a betöltött területrõl, és azon kívül csak a domborzatot meg az alaptextúrát tölti be. A grafikai elemek csak load game-mel meg fast travel-lel jelennek meg.

Fantusz
Erre gondoltam, amikor írtam, hogy az alaplapod lehet N-vidiás, és nem feltétlenül a videovezérlõ driverét láttad a listában.

Van ugye egy alaplali videokártyád, ami n-vidia, és ha minden igaz, van egy Radeon 6570.
Az alaplapi videokártyát tiltsd le, utána próbáld fölrakni az ATI drivert.

A battle bornokhoz lehet csatlakozni?
megvolt, és nem volt jó ötlet. Közötte volt a hálókártya drivere, meg még valami. Amikor újraindította a gépet, akkor a háttérképen kívül semmi nem volt. Feladatkezelõvel kellett megnyitnom a rendszer-visszaállítást, és órákig szarakodott, mire végre visszahoztam. Viszont most legalább ugyanott tartok. Nem jó a videokártya. Nem hittem, hogy ennek az állapotnak egyszer ennyire fogok örülni <#buck>

Fantusz
Fortify alchemy lötyit nem tudsz készíteni, van viszont fortify alchemy enchant lehetõség.

Eddig én is eljutottam 😄 De am közbe rájöttem, vagyis csak sejtem, hogy nem lehet csinálni, csak néha venni egyet-egyet. Mert ha csinálni lehetne akkor a végtelenségig fokozhatnánk a hatásokat. Fegyver meg páncélfejlesztésrõl láttam már ilyen vidit, meg alchemyzésre is de ott a csávó nem ezzel a fortify alchemy potival csinálta...
Na m1, kösz azért....
nem tudom mibõl,de fortify alchemy..pár ponttal megemel..de az alchemi skilleknél az egyik pont azt erõsíti😊