The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Next PC upgrade: 2022
Ez egyébként nem izgat, csak gondoltam elmesélem a highreses tapasztalataimat.
Éppen a Workshop indult Nexus irányba. De egy kalap kaki Nexushoz képest minden szempontból sajnos. (Fórumok kivitelezése, modok kereshetõsége, menedzselhetõsége, követése...) Arról nem is beszélve, hogy nem is mûködik rendesen a Workshop.
A modok ki-bekapcsolása pedig már régóta megoldott Nexusról is. Sõt! Mérföldekkel jobb alkalmazás van rá, ami nem keveri meg a játék könyvtárát (minden marad úgy, ahogy az települt).
Ráadásul több mod esetén ha azonos állományokat tartalmaznak, akkor mindegyik modnak megmarad a sajátja, aminek köszönhetõen utólag bármikor módosítható a töltési (prioritási) sorrendje és nem kell hozzá újra és újra kicsomagolni a modokat, meg törni a fejünket hogy akkor most melyik állományt is kell megtartani és felülírni...
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Az elsõ meglepetésem az volt, hogy 4850-es videokártyával játszható maradt (csak az árnyékok vannak highon, a többi maxos beállítás). Egy kicsit érzõdött a lassulás, de nem volt vészes.
Viszont jobban zavart a kép, amit kaptam. Ok, highres lett, de ettõl minden szemcsésebbnek is látszott (1920*1080 120-as TV-én). Az árnyékok sem voltak szépek. Szóval sokkal inkább érzõdött a grafikán, hogy ez software és nem valóság. A távoli hegyeknél, épületeknél egyébként egyértelmûen szebb a highres és a karakterek, emberek, állatok külsejénél is, de a távoli síkságoknál sokkal szemveötlõbb lett a textúrák ismétlõdése.
Szóval ráfér még egy ki optimalizálás. Ez így nagyon nyers. Egyelõre az én ízlésemnek jobb az eredeti, az összkép jobb szerintem.
Egyébként a Steam Workshop egy nagyon jó dolog. Ebbe az irányba indul a nexus is, de itt eleve szinte csak ki-be kell kapcsolgatni a modokat és már benne is vannak a játékban.
És egy nagyon jó kis mod, ha kicsit kopárnak tartod Whiterunt. Csak pár fenyõt kap a város, de ettõl sokkal szebb lesz.
The pines of Whiterun

Az uj roguem, imadom 😉 Mehrunes' Razor rulez!
http://www.youtube.com/watch?v=YM44jz3kq0I
Falmer, guildmaster, linwe, nightingale tetszenek a könnyûnek tûnõk közül, meg a dragonscale is elmegy. Majd utánanézek, melyik könnyû ezek közül és kb. hol lehet õket beszerezni. De a daedric a legjobb! Csak az ugye nehéz. Kár, hogy nincs light daedric, bírnám... <#crazya>#crazya>
Csináltam egy jó kis nehézpáncélszettet, felvettem. Utána kinyírtam valami banditaerõd összes tagját, kivéve az egyik íjász thugot. Közel mentem hozzá, elõvette a tõrét, elkezdett szurkálni. Beálltam egy hordó meg valami kõrakás közé, háttal a falnak, hogy ne menjek nagyon arrébb az ütéseitõl. Nehézséget levettem masterrõl expertre. Utána tévé bekapcs, hátha adnak valami jót 😊
Egy-másfél óra múlva 100-on volt 😊
So???
http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Classes#Acrobat
Alapnak ez pl nagyon jó, bár persze itt még több minden volt.
Én elkezdtem questelni kb. a 30. szintig, utána "powertraineltem", elsõsorban a conjurationt, mert írták, hogy milyen bivaly. Utána csináltam megint pár questet, aztán 55. szint után, megunva a dremoráim pusztíthatnékját, megint powertrain mindenre 😊 Hát így 😊
A questek kb. 80%-a sztem még nincs kész nekem, nem is ismerem õket, mivel ez az elsõ karim 😊
Olvasgatva a hozzászólásokat eltûnõdtem...hogyan lehet 70 akárhányas szintig elvinni? 😄 Én eddig 127 órát öltem bele, 57-es szintû vagyok, de nemigazán maradt küldetésem :S Minden guildet megcsináltam, fõszálat is, 26 side questet stb... Mit lehet még ezek után skyrimban csinálni? 😄