30713
TES
  • PTW
    Dühömben letöröltem az egészet a 'csába, de menthetetlen volt. Nem úgy volt korrupt, hogy sérült lett volna 'fizikailag' a mentés, hanem bloatinggal fertőzött plusz tele volt elárvult scriptekkel stb... 2 napig túrtam folyamatosan a különböző fórumokat írásokat és próbálgattam rendbehozni a cuccot, de esélytelen volt.
  • Calver
    ha mázlid van btw, még file scavenger-rel vagy valami hasonló adatmentő programmal vissza tudod szerezni régi mentéseidet - egy próbát szerintem mindenképpen megér.
  • Hunor1
    köszönöm a segítséget!4 go to skyrim :)
  • bega82
    Igen vannak. A Misc-ben a "Talk to companions leaders for work" ott lesz, és lehet tőlük küldiket felvenni... ami vicces, miután már főnökök vagyunk, de hát ez van. :D
  • Hunor1
    huhh, köszi! már féltem hogy pöcsölnöm kell a vérfarkas formával, nekem nem jön be ez a létforma!
    Az igaz hogy ha végigviszem a küldi sort és én leszek a kompánia vezetője akkor ezek után is vannak "végtelen" random küldik a kompániának?
  • bega82
    Nem kell használni nyugi. Ez egy power lesz, amit a faji power-hez hasonlóan lehet használni, de abszolút nem kötelező, lehet végig emberként csinálni az összes küldetésüket, a végén pedig "kiszedheted" magadból. :)
  • Hunor1
    éppen ez az hogy a kompánia küldetéssort akarom végigvinni. VAGY IS kötelező akkor vérfarkassá lennem ezek szerint. De szerinted muszály a vérfarkas karaktert fejlesztgetni? van -e rá szükség egy későbbi küldetésben, vagy hagyhatom a fenébe ( nem szimpi ez az átváltozósdi), és majd egy adott küldiben kigyógyulok azt jól van ?
  • Fehercsoki
    Ha nem csatlakozol hozzájuk akkor nem kapsz több küldetést, sosem muszáj vérfarkassá változni, a végén kigyógyulhatsz.
  • Hunor1
    szevasztok. Elnézést kérek hogy ilyen régi kérdéssel állok elő, mert a vérfarkas dolgot már ezerszer kitárgyaltátok itt korábban. De sajnos én csak most kezdtem újra a skyrimot( gép csere miatt) és korábban NEM foglalkoztam a companion küldetésekkel.

1. ugye amikor elér az ember oda hogy a titkos barlangba lépve vérfarkassá kell változnia akkor ugyan visszautasíthatja, DE AKKOR A küldetés szál nem is megy tovább a companionban?

2. Ha vérfarkas lettem akkor muszáj néha azzá válnom és embert ennem ( illetve a vérfarkas karaktert fejleszteni)? Vagy a további küldetéseket emberként vihetem végig? - vagy van olyan küldetése is a companion szálnak ahol a vérfarkassal kell menni?

3. Ugye van küldi a végén hogy kigyógyuljon az ember?

köszi a türelmet.
  • PTW
    Mindíg volt backupomm, de most valami telejsen megymagyarázhatatlan agymenés miatt úgy döntöttem, hogy letötlöm a végeláthatatlan save listámat, mert minek....

Meg is lett a méltó büntetésem...

Majd előveszem újra, ha kijött az első nagy kiegészítő
  • Malakai
    Kell időközönként a backup. :P
  • Galy
    üdv a klubban!
  • Kallahiosz
    július az új infónak számít ?
  • Although
    Gondolom sokan vannak akik várják a magyarítást. A morrohun oldalán van új info és persze lehet olvasni a történetben levő könyveket továbbra is. Szerintem ezt lehet be lehetne rakni a fejlécbe ezt az oldalt. A fordítás mellett akit érdekel mindig tud olvasni a könyvekből ami talán a játékkok között az egyik legjobb lore-t jelenti.
    Morrohun
  • Although
    Egy kis interjú, az Enderal várásának lázában a készítőkkel, Skyrim-ról, Enderal-ról, Nehrtim-ről. Valamiért 100%-ig biztos vagyok az Enderal iszonyúan nagyot fog ütni. :) Fura de már egy ilyen kis műhely játékát jobban várom mint a nagyokét mert tudom nem fogok csalódni benne :)
    Sure ai interjú
  • PTW
    Na, hát ezennel a ~70 órás, második végigjátszásos Assassin karakteremnek hivatalosan is lőttek. Az összes mentésem korruptált, a scriptek teljesen gallyon. Használhatatlan az egész.

Újra próbálkozom ha kijött az első komoly kieg. Addig viszlát Skyrim :(

• Zozo0122 #20035
    Igen jártam ott régen emlékszem:D Bár most nem játszom Skyrimmel ( Obliviont nyomom meg nemrég kezdtem a Dark Souls-t --> ez valami brutális:D)de majd belenézek szép kis könyvgyűjteményem van meg általában a naplókat is elraktam.
  • PTW
    Fú hát a csilliárd könyvből nem tudom megmondani pontosan melyik, de tuti bele lehet futni.

A Windhelm közelében lévő Dunmeth Pass közelében van egy rom -Refugees' Rest. Lehet hogy ott találtam valami journalt vagy ilyesmi ami említi.

Egyébként szerintem NPC is tuti beszél erről.
  • Zozo0122 #20033
    Jah igen olvasom ezen a linken, hogy az a nagy meteoritdarab ami Vivec fölött lebegett biztos emlékszik aki játszott a Morrowinddel rázuhant a városra és a rezgések miatt tört ki a Vörös Hegy...
  • Zozo0122 #20032
    Igen figyelem, imádom az Elder Scrolls lore-ját emlékszem már, hogy bezsélnek róla az emberek de nekem úgy rémlett, hogy csak kitört de nem hogy ilyen szinten:S Mert ugye a Vezúv sem pusztította el Olaszországot...És mivel a Morroban Dagoth Urnak köszönhettük a mételyt meg a viharokat azthittem miután neki vége volt helyreáll a klíma...Ez durva. A skyrimben melyik könyv szól erről? El kell olvasnom.
  • PTW
    Ha a figyeled atörténéseket skyrimban és olvasod a könyveket akkor tudod, hogy Vvardenfellen kitört a Red Mountain (vulkán) ami Morrowind nagy részét a földdel tette egyenlővé.

Windhelm Dumner gettójában asszem van is szó arról, hoyg azért vannak ott, merthoyg közel van Morrowindhez.

http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Red_Mountain
  • Zozo0122 #20030
    Tudsz olyan modot amiben lehet bútorokat, szobrokat( pl daedrákét) növényeket, lámpákat meg iylesmiket venni? Szal iylen bútorbolt modokat? Az előző részekhez mindig használok ilyet.
  • Zozo0122 #20029
    Mért pusztult volna el Vvardenfell?:O
  • PiszkosFred
    Na abban van tartalom, az korrekt DLC, akar a PC-seknek is nyujt ujdonsagot. De a Heartfire egy aprosag, lenyegeben 3 extra haz lehetoseget ad xboxra, egy kisse interaktiv modon. Se tobb, se kevesebb. PC-re van millio haziko mod, vagy akar magunk is epithetunk egyet a mozdidhato ruhas babuktol kezdve a TES szerkesztokig.
  • PTW
    Énis azt várom nagyon.
    Esélyesnek tartok(remélek) egy return to Morrowindet. Iszonyat érdekes lenne az elpusztult Vvardenfell legalább egy részét látni.
  • Zozo0122 #20026
    Én személy szerint azt várom, hogy jöjjön valami igazán nagy kiegészítő csomag. Mondjuk még a Dawnguardot sem próbáltam ki.
  • PiszkosFred
    90mb-s az egesz addon, de konzolra hianypotlo. PC-sek vszinu meg sem kapjak, vagy ha igen, jovore.
  • Zozo0122 #20024
    Igen de az csak annyi, hogy kérsz engedélyt a jarltól meg veszel alapanyagokat meg néha megtámadnak a banditák vagy óriások nem?
  • Molnibalage
    Mivel küldetések is kapcsolódnak hozzá gondolm ez csak így ment.
  • Zozo0122 #20022
    Néztem videókat a Hearthfire-ről most ez komoly, hogy összesen 3 helyen lehet építkezni? És azok is előre elvannak nevezve mármint a házak. EZ MEG MI? Én arra számítottam, hogy majd én kijelölöm, hogy pontosan mit akarok és hová és majd elnevezem és akárhogy berendezhetem tehát vehetek mondjuk külön csak 1 bútort vagy valamit.Vagy félreértettem valamit?
  • Although
    Ezek az őrök már tényleg olyanok hogy elhiszem hogy a sárkányt is leszedik:D
  • Although
    Nos felraktam újra a skyret és most érdekes a fenne tud ezen eligazodni. De most experten sokkal sokkal erősebb egyszerűen nem jönnek rám ész nélkül. Ha ketten vannak párhuzamosan crossbowal vadásznak rám és nem egymás mellől. És hihetetlen de most már egy sima falusi őr is két lövésből leszed, ha nem egyből. Na ez már mókás. Szinte nem hibáznak sajna itt már nem a helyemre megy a lövés, hanem elém céloznak és néha beleszaladok :D
  • PTW
    Nekem meg sikerült jól ki****nom magammal ugyanis belefutottam a bizonyos modok install/uninstallja által okozott save game bloating bugba ami azt okozza, hogy a save file-ok írtózatos méretűre dagadnak.
    Amikor észrevettem az enyém épp 40 megásra nőtt. Ez iszonyatos akadozást mikro fagyogatást és hasonló finomságokat okoz játék közben, ergo játszhatatlan lesz a dolog.
    Most iszonyatos full reinstall és clean save-ek gyártása/tesztelése kb az elmúlt 2 estém...

A másik meg, hogy a rohadt SkyRe nem 100% kompatilibils Dawnguarddal, mivel nem lehet exploding boltokat kraftolni

ideggörcs ON
  • PTW
    Sajnos csak egy korábbi állás visszatöltése marad akkor...
  • Although
    Három autosave van próbáld betölteni az egyel korábbit.
  • Galy
    játék közben leölt egy sárkány, reloadnál dobja az üzenetet, autosave, quicksave se töltődik be, modokat nem piszkáltam.

konkrétan a lenti hibaüzit dobja...félek, hogy bukom a lvl54-es karimat
  • Kallahiosz
    Királyság köszi szépen.
    Esetleg módolást nem korepetálnál?
    Jól fogsz járni:D
  • PTW
    egész pontosan mit értesz corrupt alatt? Konkrétan ezt az errort dobja amikor betöltenéd? Ha igen, akkor sajnos kb semmit.

Ha kidob asztalra töltéskor, annak több oka lehet. Első körben töröld a C:\Users\<userneved>\Documents\My Games\Skyrim mappbában az ini file-okat, hoyga játék újragenerálhassa magának.
    Ha ezekután még mindíg kifagy töltéskor, akkor valószínűleg hiányzó mod (a mentésben megvan még de maga a mod már ki van kapcsolva), vagy rossz load order az ok.
  • PTW
    http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Console_Commands_(Skyrim)/Items
  • Galy
    Sziasztok!

Corrupted savegame ellen lehet tenni valamit?