The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De egy barlangpucolás után barlangszintenként kb. 250 kiló ebony, glass és hasonló cuccokkal vagyok gazdagabb 😊 Nagyritkán egy daedric vagy dragon cumó is felbukkan. Hogy minek gyarapítom a pénzem, azt mondjuk nem tudom, mert szinte minden megvan, ami kell, a többi meg nem a pénzen fog múlni 😊 140k-t úgyse fogok elkölteni.
Én sem tudom, igazából a teherbírás miatt nyomattam annyira. Hát abból nem sokszor fogyok ki az tuti. Kb 2x annyit tudok futni mint beast formában. Jah igen egyébként kigyógyítottam magam véglegesen... nem tetszett.
Mostanra õk sem problémásak, csak ha egyszerre többen vannak. És sajna (szerencsére?) elég gyakran vannak egyszerre többen 😊
Hát igen masteren azért kemény amikor a deathlordok mennek neked és egy fusrodah után mire felkelsz már csak pislogsz h meg is haltál... de végülis, a realitás megvan, falnakvádósz aztán meg pár másodpercig homály.
Stamina minek annyi? 😮
Egy harcos jellegûnek is elég fele annyi stamina, mint hp. Szerintem.
😊

Igen, a videokártya naggyon durva. Alap, hogy ilyennel simán megy 😊
Áhh... késõ van már basszus 😄
Ja két éve gyûjtöttem egy új vga kártyára a gép cserére nincs keret de nem is akarom...A régivel HD4870 már szaggatott. úgy gondoltam egy videokárty csere egy két évre megoldja a kérdést...

Jaja, néha barlangokban max páncélértékkel is meg tud izzasztani 3-4 draugr death lord 😊 Üvöltöznek agyba-fõbe, én meg csapódok a falnak rendszeresen, közben csápolnak mindenféle csúnya nagy krumplipucolókkal 😊
ah sorry 😞(

Hát az abszolút elavult proci mellé jól bepászítottál egy fullos VGA-t 😄 Ne vedd sértésnek, nekem sokkal gyengébb a gépem 😄
17428, bocsánat 😊
Masteron azért nem rossz már, nem csak szaladgálsz hogy mi az amit nyakon verhetsz hanem van részed futásban is meg próbálod messzirõl megnézni mi az ami ott sétál. Utoljára sikerült eliszkolnom egy Spriggan elõl mert szerencsére nem tudod hegyet mászni... Inkább storyban kéne erõsíteni de meglátjuk mi lesz még hozzá. Bár nem lenne rossz ha az egyik kieget az Obsidian csinálná...

Core 2 duo 2.33 + HD6870.4GB .nem annyira rossz de szerintem nem is egy nagyon új..Hardon szépen fut.

Nem írtad 😊 Vagy félreérted a "konfigot" 😄 A számítógép tudására gondoltam ezesetben.. 😄
Nekem egyébként a tuningok nélkül mana:120; élet:430; stamina:460, tuning ellenében már zúzósabb, élethez a medálom és a gyûrûm (talált vagy vásárolt mindkettõ) +70-70, a páncélon meg arányban van olyan 50 élet meg 50-60 stamina kb. A mana az felejtõs volt végig 😄
Szóval nem lassabb az alapnál a HD? Konfigod mennyire erõs?
Most magicka 398 (ezen van némi "turbó" az enchant miatt), health 480, stamina 240. Fagy ellen 46%, tûz ellen 87%, shock ellen 100% ellenállásom van 😊
Pár questet megcsináltam még a "tréningezés" elõtt 😊 Pl. a mágusosakat. Direkt "szuperhíróval" nyomom végig (vagy amíg meg nem unom), hogy gyorsabban kiderüljön a sztori, a harcra meg kevesebbet kelljen összpontosítani 😊 A nehézséget azért régen felvettem már masterre, hogy legyen némi kihívás.
17424-ben írtam a konfigot.
Életkor tekintetében 30.
Nos ettõl nem lesz jobb a játék, de el kell ismerni jól sikerült a HD pack nekem tökéletesen megfelel eddig se volt rossz de ezt tökéletesnek nevezném a világhoz. Hála az égnek a manga szerû faszság továbbra sem prioritás. És mintha sokkal jobban futna. Minden simán szépen fut akadásmentesen. Már csak meg kell várni Giskard mester vagy Arthmoor mestert hogy kicsit élvezhetõbbé varázsolja a dolgot és minden szép és jó lesz.

grebber
Vannak valahol összehasonlító képek a régi graf vs high textura pakról?

Next PC upgrade: 2022

A maszkok szerintem nagyon megérik. Nekem az Otar van meg ami 30-at frost, shock és fire ellenállásra.

Ahogy nevelek egy gonosz karit tuti Nazeem-et fogom elõször kegyetlenül megorgyilkolni<#eplus2>

Do you often visit the Cloud-district? Ah ofcourse you dont...
Egyébként megkérdezhetlek hogy hány éves vagy és milyen konfigon játszol? 😊
Azért kell összegyûjteni, vagyis nem kell, de remélem én is h érdemes, mert van egy oltár, amire fel kell rakni a maszkokat, mindnek megvan a helye, és ha az összes maszk a helyén van, akkor - ezt még én sem tudom - kapsz valami nagyon ütõs cuccot. Illetve nagyon remélem h valami odabaszósat kapok mert illene...
Az nem semmi h kimaxoltad a karaktered és után csinálod a küldiket, se sárkány, se szó se beszéd... hát nem is tudom 😄 Azért ez így ütõs. Nagyon könnyû lesz így csinálni a küldiket. A pontjaid hogy vannak elosztva? A mana-health-staminára gondolok..
Questekbõl igen kevés van még meg. A mágusos és a companionos küldiket vittem eddig végig, meg egy-két rövidebbet, de pl. a fõsztori meg sok más is hiányzik 😊 Most akarom végigvinni. Sárkányt - egy csontit leszámítva - még nem is öltem, de már van vagy tíz sárkányszavam, amit nem tudok használni 😛

A maszkokat miért éri meg gyûjtögetni? Korábban asszem találtam egyet, de eladtam, ma meg még egyet (staminanövelõ), az még megvan.
Talán felrakhatom majd ultrára a shadowst 😄 Talán az élsimítást is feljebb vehetem...
A régit használom. Am a közeljövõben fogok gépet venni, már alig várom. Elég izmos konfig lesz, igaz még 2 hónap kb, de kíváncsi leszek mit tud.
Na akkor már te elég jól állsz, ami hiányzik az tényleg simán összeszedhetõ még. Nem tudom mennyi küldid van még ami "egyedi", de akármivel is összehozod már a maradékot. Nekem a varázslatok vannak alacsonyan, az archery olyan 80 körül, a pickpocket 61, a többi már 100 azt hiszem, vagy 98-99. De a legtöbb 100. De még ahogy olvasgatok meg nézegetek videókat, látok még egy csomó mindent (tárgyakat) amik nekem nincsenek meg. Pedig felfedetlen barlangom vagy akármim már nem sok van. Lehet pont a maradékban még van egy csomó unique cucc. Otar maszkja hiányzik még hogy kinyissam a sárkány pofáját. Dremorával én például még alig találkoztam... 😮 Csak az azura starnál, meg a mehrunes küldi végén azzal a 4-el. Meg láthatatlan pofázó szórakozó hecegek... 😄
Az ércvilágítót én is használom, egyszerûbbé teszi a gyûjtögetõ életmódot 😊
Nekem 2 magos 2,33 GHz, de 4 giga ram. És 6570 ati, ami ár alapján kb. azonos a tiéddel. De az élsimítást nem szereti 😛
Tehát akkor felraktad a mai textúra-dlc-t is? Vagy csak a régebbit?
Nekem elég ócska gép van otthon: intel 2.66 Ghz dual core cpu, 4830as ATI, 2 Gb 667 Mhzes Ram, kb ennyi a lényeg...
Csak a shadow quality van levéve Hihgra, a többi full, élsimítás 2x-es. Legfrissebb update van fent. És úgy vette, észre h ha túl sok modot kapcsolok be - ami max 6-8 - akkor elég erõsen visszaesik a fraps. Amivet általában használok: szebb vér, világító érclelõ, az alant tárgyalt textúrajavító, szebb víz, kidolgozottabb testek, arcok, dova hideout, arrowsmithing.. azt hiszem ennyi. Így még egész jól fut, megvan a 25 fps általában, néha meg több is. De ha berakom még ezek mellé a jasus's swords-öt, vagy egy szép átalakított páncélt, akkor már ugrál a kép.
És a géped (különösen videokártya) alsó-, felsõ- vagy középkategóriás?
Én 95-96 után már nem növelem "gyakorlatozással" a skilleket, mert úgyis van pár könyv meg küldi a játékban, ami növeli õket.

Most úgy vagyok 76, hogy van néhány 100-as meg néhány 95+ skillem. Amiben gyengébb vagyok:
lockpicking 80 - úgyis fejlõdik magától
speech 88 - úgyszintén
destruction 87 - ezt is használom, ha "rámjön" 😊 úgyhogy ez is fejlõdik
two-handed 87 - nemrég léptem szintet, a companionos master trainerrel felnyomom 90-re, utána sztem dremorákon élezek vmi greatswordot 😊
archery 83, sneak 84 - ezeket is használom néha, többnyire egyszerre 😊

A többinél már elértem a kívánt szintet. <#violent><#smile>
Fehercsoki
Nekem is majdnem 5 giga volt fent, és nem változott. Csináltam egy mentést és mindig ugyanott ugyanabból a kameraállásból mértem az fpst, több városban is teszteltem, de nem változott a fpsem csak a kevés vga ram miatt néha beszaggatott amíg betöltötte a textúrákat. Füst textúra nem volt fent, csak épületek/utak/ruhák/tárgyak stb.

yesname
Nekem is 5 gigányi textúra van fent és változik bizony. Ennek nagysága attól is függ hogy mennyi textura van az adott scenen. Pl. Solitudeban igen csak észrevenni, fõleg ha highres füst modot is használsz.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Jah ja én is gondoltam ilyesmikre, csak már nem akartam exploitozni, de máshogy nem fogom tudni elérni csak ilyenekkel amit írtál. Cuccot már csináltam +65 mana, +65 manaregen-es gyûrût és medált, plusz nem tom melyik áldás ad még 25 manát, bekapcsoltam a mage-stonet, nálam vannak a dragon priest maszkok amik varázslósak, de általában a Vokun van rajtam, meg az archmage robe. Valami kesztyû meg mamusz kéne még. Csak valamiért nem engedett már csinálni. Tudom h van ezzel kapcsolatban valami szabály, csak nem tudom mi az. Na m1, hazamentem feltolom 81re azért is. Visszahoztad a kedvem 😄
Fehercsoki
Bár ez a pack nem volt fent, de különbözõ textúra packokkal teszteltem a játékot, hiába volt minden textúra lecserélve magas felbontásúra, az fps nem változott.

egyelõre nem találtam más forrást sajnos,de talán éjjel kikerül..
yesname
"FPSt nem befolyásolja"
Ezt komolyan is gondolod?

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Fehercsoki
FPSt nem befolyásolja, de ha nincs elég vga ramod akkor néha be fog szaggatni a játék amíg betölti a textúrákat.

Steamen kívül le lehet szedni vhonnan?
Ez mennyire csökkenti a sebességet? Mert most, antialiasing nélkül jól megy, de nem tudom, mi történik, ha felrakom...
Magic skilleket se nehéz fejleszteni, csak kitartás és pár cucc kell hozzá. Kb. 2-3 duplán enchantolt tárggyal (lehet akár a legolcsóbb bõr is) el lehet azt érni, hogy ne fogyjon a manád egyáltalán valamelyik ágban. Utána, ha van conjurationod, idézel valamit, adsz neki négy pofont ököllel, hogy megharagudjon, és elkezded sütögetni a varázslatot 😊 Asszem alterationnál jó még pl. a life detect - bemész Riftenbe a piacra, ahol kismillió ember van napközben, folyamatosan nyomod és nõ a skill 😊 Meg a többi varázslatnál is vannak ilyenek. A nehézségi fokot is lehet állítgatni - a destructiont pl. úgy fejlesztettem, hogy lehúztam novice-ra, utána idéztem dremorát, két villámmal kinyírtam, idéztem még egyet, annak is két villám és így tovább 😊 Szépen növögetett.
Ki akarom maxolni, lvl76 vagyok 😊
Amint elindulnék be a városba már támadnak is rám.
Lehet végre moddolni a játékot! 😊 Creation Kit - hogyan használd

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Fehercsoki
Képet videót!