The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A werewolf skill tree is nagyon tetszett... Mert sajnos a farkas a játék (pontosabban a játékosszint) közepétõl egyre gyengébb, nincs védelme.
Ezeket csinálták... nos... nem hiszem, hogy csak megcsinálták, és kitörölték... EZEK NAGYON JÓ DOLGOK.
De most ezeket moddal is meg lehet csinálni, nem?
De most ezeket moddal is meg lehet csinálni, nem?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gondolj a pénzre! 😊
Egyébként "tömegenchantnál" pc-n érdemes a gombokat (is) használni, az entert és az R-et, sokkal gyorsabb, egy enchant megvan 3-4 mp alatt.
Egyébként "tömegenchantnál" pc-n érdemes a gombokat (is) használni, az entert és az R-et, sokkal gyorsabb, egy enchant megvan 3-4 mp alatt.
Hány iron daggert kell még turn undeaddel készítenem hogy 100-as legyen az a rongybatekert enchant?<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav> most 85
kifejezetten benne KELLETT volna, hogy legyenek. amúgy jópáron látszik is, hoyg olyan ötletek amiket terveztek berakni de különbözõ okokból valszeg elvetették õket pl ruhafizika.
Nagyon jók! Túlnyomó többségüket, sõt, szinte mindet bele lehetne rakni a játékba.
Persze ez csak üres területet jelent fákkal meg növényekkel de a gyerek felismerte a Birodalmi fõváros helyét is...
Persze valószínû nem egyszerre minden területet fognak felvinni az túl sokáig tartana de valószínû a morrowind, Skyrim és Cyrodiil lesz indulásnak. És lehet az elswheyr modot is felhasználják..Ez csak ötletelés persze. 😊
Elvileg van egy kód ami kiiktatja a bordert és tudsz csatangolni. Valamelyik külföldi oldalon olvastam az összes terület rajta van. Nem lepne meg mert az armorsmith rendszerrõl ordít a multi stílus. Szóval nem lepne meg ha ez lenne felhasználva egy jövõbeni multihoz ahol már az összes tartomány rajta van.
szórakoztak a játékkal a készítõk
ennek láttán kb. nem is érdemes most játszanom vele, várok, míg kijön a 2.0 😄
ennek láttán kb. nem is érdemes most játszanom vele, várok, míg kijön a 2.0 😄
vótmá?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Tetszetõs! 😊
A facbokk-on postolt a Skyrim egy videot, ott néztem, meg olvastam én is ilyeneket, hogy + weapon-nek spear, lóhátról harc, sárkány lovaglás, varázslat killcam, goblinok, repülõ vámpírlord, Alakváltó skillfa stb... beszartam ám 😊
<#ijedt>#ijedt> <#worship>#worship> Ez qrva jó!!! Nagyon jól meg van csinálva! <#eljen>#eljen>
"kis" érdekesség:
A fejlesztõk minden évben tartanak egy hetet amikor az egyetlen feladatuk, hoyg azt csinál(ja)nak a játékkal amit csak akarnak. Lényegében új dolgokat találnak ki amik nem kerültek be a játékba.
Íme a videó összeállítás (kb 21. percnél kezdõdik) azokról a dolgokról. Én konkrétan az államat keresgélem, mintha Skyrim 2.0 lenne. Remélem MINDEN napvilágot lát így vagy úgy:
(Skyrim) Todd Howard DICE 2012 Keynote
A fejlesztõk minden évben tartanak egy hetet amikor az egyetlen feladatuk, hoyg azt csinál(ja)nak a játékkal amit csak akarnak. Lényegében új dolgokat találnak ki amik nem kerültek be a játékba.
Íme a videó összeállítás (kb 21. percnél kezdõdik) azokról a dolgokról. Én konkrétan az államat keresgélem, mintha Skyrim 2.0 lenne. Remélem MINDEN napvilágot lát így vagy úgy:
(Skyrim) Todd Howard DICE 2012 Keynote
Tényleg egy másik kérdés:
Skyrimben van lehetõségünk átcsatangolni egy kicsit Oblivionba?
Skyrimben van lehetõségünk átcsatangolni egy kicsit Oblivionba?
Ti hol szoktatok sok apró lelket gyûjteni? (lesser, petty, common)
Most cisnáltam emg az azurás küldit, tetszett hogy ahol sok nekró van ott sok csonti is, sok petty soullal...
Most cisnáltam emg az azurás küldit, tetszett hogy ahol sok nekró van ott sok csonti is, sok petty soullal...
Fêlre ne êrtsete szêp így is, csak a fejlesztõktõl elvárná az ember, legyen olan jó, mint anno az oblihoz a qarl texture pack
megtaláltam. köszönöm szépen 😊
pedig tuti..sok mellékes a miscellanious-ban van..E-vel csak azt a tételt jelöld ki,aztán nyíllal menj bele és arra,ami érdekel és M..tuti megmutatja...
Segítséget szeretnék kérni. Jó pár küldetés van, mikor meg kell keresni valakit, vagy valakivel beszélni, és a térkép nem jelzi hol és mit. Ha google-be nem keresnék rá és olvasnám el mit-hogy kéne, nem tudnám õket megcsinálni. Játékon belül, valahol tudok a küldetésrõl részletesebben olvasni, ami alapján meg tudom oldani, vagy bármi hasonló?
csodálatos <#nyes>#nyes>
ez kérlek breezehome fala belülrõl. csak feltûnt, hogy a tû éles, steril vázák mellett ilyen doom3-as falak vannak 4szögletû szegecsekkel <#gonosz3>#gonosz3>
na jól van,megtaláltam a nyitját..szép a fenyves város😊
magyarul most virágboltost nem lehet moddolni,csak steam-en élesített verziót?..szép😊
ha neked is ilyen, akkor szerintem nem aktív.
emm..hova is kell berakni az esp kiterjesztésû modokat,hogy a data files aktív legyen és be tudjam kapcsolni?
mert így nem vagyok biztos,hogy a hd pakk is aktív..de most megnézném ezt a reggel linkelt fenyõs képet..
mert így nem vagyok biztos,hogy a hd pakk is aktív..de most megnézném ezt a reggel linkelt fenyõs képet..
HD textúrás pixel
merrõl nézve? 😊
egy elcseszett piros háromszög 😊
vasúti sín talpfa😊
ez mi? <#csodalk>#csodalk>
Néha keverem, ki kinek ír vagy írt, közben meg mást is csinálok 😊
Ja oké, bocsi 😊
nem neked problem..Tostero nem értette hirtelen ott mit kell csinálnia😊
És? Problem?
sejtem mit mondasz..az elsõ sárkánynál azt mondják,te vagy az,Neo..mutass egy üvöltést..na most mivel megvan az elsõ lelked..menj be a magic menübe,ott a shout-ba,menj rá az Unreleant force-ba és nyomj egy R betût..így élessé válik az elsõ kiáltásod..jelöld ki,ahogy a fegyvert szoktad..majd Y gomb...
A shout és a varázslás az két dolog. Varázslatokat varázskönyvbõl tanulsz (többnyire), shoutokat meg sárkányok közelében találsz, ilyen félköríves kövön fehér felirat, közelében drámai zene, félreismerhetetlen 😊
segítség pls:
megöltem a sárkányt vmi shout-ot kér (most kezdtem nem vagyok jártas e játékban) vmi varázslatot már találtam de nem tom használni, és alul 0-t ír ki
megöltem a sárkányt vmi shout-ot kér (most kezdtem nem vagyok jártas e játékban) vmi varázslatot már találtam de nem tom használni, és alul 0-t ír ki
Hûha, ez elég csúnya <#csodalk>#csodalk>
édzsdíí texcsõrz fck yea! <#whatever>#whatever><#zavart2>#zavart2><#fejvakaras>#fejvakaras><#idiota>#idiota>

<#nyes>#nyes>
Sose gondoltam volna, hogy ilyen stílusba bekeverik ezt a címet 😛
Ez komoly:
Attól függ, hogy úgy akarsz-e észrevétlen maradni, hogy csak csörömpölsz és kiabálsz, vagy úgy, hogy közben még megmosod a célpont fogát és leborotválod a tökeit is.