30713
TES
-
tosiro #20347 A Skyrim-ban FPS nézetben sokkal élesebben lehet szemügyre venni a dolgokat.Nekem minden jó mod benne van,és full-ra minden huzva,és tényleg elképesztő.A Witcherben a karakterek vannak sokkal jóbban kidolkozva.Szerintem mind 2 Zseniális utánozhatatlan játék :D -
#20346 Sztori az erdekes kerdes, de nehezen lehet osszehasonlitani a ket jatekot. A witcher egy sima szerepjatek, amely bar ad nemi szabadsagot a jatekosnak, de egy folyoson halad vegig. A Skyrim egy sandbox jatek, amelyben azt csinalsz, amit akarsz, ott es akkor, ahol es amikor akarod. Sztoriban igy aztan erosebb a Witcher (jobbak a jelenetek, szovegek, az egesz filmszeru), hiszen az egesz jatek erre az egy lenyeges sztorira fokuszal. A Skyrimban viszont 6-7 sztori fut parhuzamosan (cehek, vampirok, fosztori, stb), amelyek gyengebb minoseguek talan (es rovidebbek is), de azert vannak itt is csavarok. Igy aztan persze, hogy erosebb a W2, hiszen erre fokuszal a jatek. A skyrim viszont nem a sztorira helyezi a hangsulyt, hanem a sandbox jatekmenetre.
Grafikaban is jobban bejon a Skyrim altal megjelenitett vilag, foleg eros geppel, maxra huzva minden tud gyonyoru lenni. Modokkal meg aztan egyszeruen meseszep.
Viszont harcrendszerben a W2 a jobb, valahogy a TES jatekokban mindig ez az egyik pont, ami hagy kivetni valot maga utan. W2 nem akar sok lehetoseget adni, de azt a keveset jol megoldja. A Skyrim pedig, hiaba van lehetoseg tobb fajta harcmodorra, egyik sem az igazi. Bar, mar igy is elorelepes tortent az Oblivion ota, van tehat remeny, hogy egyszer vegre a lopakodas, az ijaszat, a magia es a fegyveres harc teljesen elkulonul egymastol, es nem hibridkent hasznalja mindenki. -
tosiro #20345 hogy érted ezt ? -
tosiro #20344 topikot ? -
#20343 Topikot tévesztettél egy kicsit, nem gondolod? -
tosiro #20342 Javítás:És az AC3 nak jó grafikája van ??? -
tosiro #20341 A Witcher 2 grafikája jóbb a BF3-nál ? És az AC3-nak jó grafikája van. -
tosiro #20340 A második lemezet se kéri de mindig kiírja hogy (CRC)adathiba a data 2 be.Elég erős a gépem,és nem hibás a lemez már 2-szer visszavittük és ott ment. :( nem tudom mivan vele. -
tosiro #20339 Tudom,hogy a Witcher széria fantasztikus.A 2 itt van az asztalomon már 4 honapja kb és nem indul el :( .A Witcher 1 zseniális játék a kedvencem.A 2 Sajna nem indul :( -
#20338 -
Although #20337 http://www.youtube.com/watch?v=QECQ5s5CSxw
Itt egy másik video ahol a fűszálakat meg a részleteket érdemes figyelni nagyon nagy felbontása van. A skyrimbe még a HD is csak árnyéka. Van pár tucat mod amit felrakva el lehet érni ezt a szintet de szerintem ezt nem kellene számolni. Ez tényleg az a játék ahol a video rész minősége azonos a játékkal. -
Although #20336 Még a borosta is látszik meg minden de zabálja a gép erősforrásait az biztos. -
Although #20335 Witcher 2
Pont nem a Wirtcher 2 kellene említeni mert mind történetben mind harcrendszerben mind grafikában megeszi a skyrimet ez pont talán egyik legjobb jelenet. És szerintem a zenéje is jobb bár ebbe a skyrim is nagyon erős. -
Although #20334 Witcher 2 erősebb mint a Skyrim egyébként. Még a HD packnál is. -
#20333 Akkor megérte ennyit írnom -
#20332 Nagyon szépen köszi a segítséget. Elvileg sikerült is:) -
#20331 Hali! Először is: ezek csak textúrák. Tehát szükséged van azokra a modellekre, amikre ezeket rá lehet húzni (modellek: data/meshes, textúrák: data/textures). Ha nem jó a modell, rosszul fog kinézni a textúra (elcsúszik). A készítő kétféle, a legnépszerűbb testszépítőkhöz tette fel a saját textúráit: CBBE és UNP. Tehát először azt kell eldöntened, hogy e kettő közül melyik tetszik jobban:
Calientes Female Body Mod Big Bottom Edition -CBBE-
http://skyrim.nexusmods.com/mods/2666
vagy
DIMONIZED UNP female body
http://skyrim.nexusmods.com/mods/6709
(nekem az UNP jobban tetszik, és ahhoz módosították a vanilla ruhákat és páncélokat is)
Ebből a kettőből válaszd a szimpatikusabbat, töltsd le és telepítsd (NMM-el vagy kézzel). Ezután kell erre rámásolni a Body Imperfectből is a megfelelőt (UNP vagy CBBE). Arcból csak CBBE-s van, de ez jó az UNP-hez is. Tehát kell a test (body UNP/CBBE) és az arc (face CBBE), persze attól függ akarod-e mindkettőt módosítani.
A letöltött, csomagolt fájlban több variáció van (máshol vannak a sebek), a képek és a readme alapján tudod eldönteni, melyik kell neked. A választottat másold be a data/textures/actors/character/female könyvtárba (ez a UNP/CBBE telepítésekor létrejön, ha nem, akkor már ott elrontottál valamit), felülírva az eredetiket.
(zárójeles kérdés: megnézted jól a mellékelt képeket? Mert ezek direkt olyan textúrák, hogy sérülések, vágások vannak a testen. Ha inkább sérülésmentes nőket nézegetnél, akkor a belinkelt két modból válassz. Ha direkt a sérülések volt a cél, akkor persze nem szóltam.) -
#20330 Srácok már biztos unjátok a mod-os témát, ezért én csak egy rövidet kérdeznék.
TaláltamBody imperfect mod-ot és számomra kicsit érthetetlen, hogyan is rakjam fel, valaki röviden leírná nekem, hogy mit kell még letöltsek, és hogy mit hova másoljak.
Előre is köszöntem. -
tosiro #20329 Szerintem az alap Skyrim is szebb ezeknél nem hogy modokkal. -
#20328 Modok nélkül nem, modokkal meg bármeddig el lehet menni... -
#20327 Tenyleg fontos kerdes ez? -
tosiro #20326 Szerintetek a Skyrim grafikailag veri a BF3-AC3-Far Cry 3-Witcher 2 grafikáját ? -
#20325 STEP -
tosiro #20324 Te melyik modot használod amitől,szép lesz a talaj ? -
#20323 Ezen kívül csak a textúrákat lehet lecserélni, azt meg nagyon sok mod tudja, válogass. -
tosiro #20322 Köszönöm pont ez kellett. :) Nem ismersz még véletlenül egy talaj szépitő modot ? -
#20321 Például ezt. Van sok más mod is erre a célra. -
tosiro #20320 De mit töltsek le ? Belinkeled lécives ? -
#20319 Mondjuk skyrimnexus?:D -
tosiro #20318 Honnan töltsem le ? -
#20317 Bumpy Terrain-tól például sokkal szebb lesz. -
tosiro #20316 De van olyan data benne,de nem tudom hogy kéne kinéznie a kövezetnek.Nemrég nézett ki nagyon jól,de nem tudom melyik mod csinálta azt. -
#20315 Ha a tesnexus-t vagy az NMM-et használtad akkor ez nem lehet gond.
Viszont: biztos hogy jól adtad meg a Skyrim könyvtárat az NMM-nek? A Skyrim\Data-n belül van olyan könyvtárad hogy "textures"? Ha nincs, akkor ez a fő gond, nem a játékhoz telepíti a textúrákat, ezért nem látsz változást. -
tosiro #20314 Tudsz mutatni lécives egy képet hogy hogy kéne kinéznie a közetről hogy milyennek kéne lennie ? -
tosiro #20313 Lehetséges hogy azért nem müködik,mert rosz helyről töltöttem le ?
-
tosiro #20312 és a Skyrim HD 2K Textur csak akkor müködik ha elég erős hozzá a gépem ?Ha igy is megy azzal mit csináljak,müködjön ? ha ugyan igy bemásolni mint az előzőt akkor ezt hova ? -
#20311 Háth a aNexus szedi le akkor csak aktiválnod kell ennyi !
Nem kell sehova se másolnod semmit !
Én nem használom az NMM-t mindent manuálisan másolok be ! -
tosiro #20310 Honnan másoljam a Skyrim data mapájába ? -
tosiro #20309 A Skyrim mapájába a data-ba hogy másoljam-be ha a Nexusba szedi le és onnan kell aktiválni ? -
#20308 Skyrim/Data/Textures/landscapes ide kell bemásolni és felülírni ha már van olyan !
És ha vn hozzá rlég erős géped akkor hónak kell lennie !