The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Ma kezdtem el játszani, eddig az elsõ város traderétõl vettem fel egy questet és végigcsináltam a hegytetõn lévõ dungeont ahová a quest szól. Adept fokozaton játszom és mit mondjak egy két csonti overlordot és a nagy pókot leszámítva nem volt semmi nehézség az ellenfelek leküzdésében, úgy érzem nem lesz elég kihívás ha így marad és unalmas lesz. Mit tanácsoltok? Kezdjem alapból nehezebb fokozaton, vagy lesznek keményebb részek is a játékban? Ha már feljebb teszem a fokozatot nem akarnám visszavenni, inkább vállalnám a kihívást és játszanék úgy.
Mit tanácsoltok egy "Skyrim kezdõnek"? Ahogy láttam a szintlépés meg a karifejlesztés gyökeresen megváltozott a Morrowind és Oblivion-hoz képest. A Fatigue-ra (zöld csík) érdemes harcos kariként pakolni valamennyit? Van olyan skill(ek) amit érdemes mindenképp kimaxolni? Merre érdemes elindulni?
Köszi elõre is 😊
"The trees move. Do you not see it?"
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Adtam neki orc ketkezes kardot, hasznalja is, de csak akkor ha kozeljonnek hozza. Neha ottmarad hatul aztan csak lovoldozik, errol akarom leszoktatni😄
Swedish people are albino monkeys
Nem lehet dragon és daedra cuccost venni,azt csak kovácsolni.
Lydia alapvetõen rendelkezik karddal,pajzzsal,íj+nyíllal meg páncéllal, bár csak a kardot lehet nála látni. Adj neki vmilyen erõs egykezest+jobb pajzsot, mert nála az talán ironshield,nem biztos.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Elhataroztam hogy semmit nem rakok a blacksmithingre, illetve az enchantingra.
Az npcknel, a kesobbiekben lehet majd venni dragon, illetve daedric? cuccokat?
Hogyan lovoldozhet lydia nyilvesszoket ha nincs is nalad íj, illetve hogy tudom errol leszoktatni?
Swedish people are albino monkeys
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
most esett le xD akkor nem tudom miért van 😞 nekem csak grafikai beállításnál csinálta ezt néha hogy visszaállítja amikor én már beállítottam
ezt hogy érted? amikor az irányítást átállítod akkor nálam amikor benyomom az esc-et hogy visszalépjen a játékba akkor kiírja hogy saving.. ilyenkor elvileg alapból elmenti nem?
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
ahol meg csak úgy van,ott mindig valahol megvan a megoldás is😊
igen..az 1.4 patch óta a virágboltiban is
forma alapján 1.4 elõtt is mindig ki lehetett totózni
A pengék egyetken küldetést adnak, és amíg nem teljesíted, nem vesznek rólad tudomást, nem állnak szóba veled.
Ott igazán bekombinálhattak volna egy döntési lehetõséget, így elég félszeg lett, a küldetés, a modderek itt is egy jókora hézagot tömhetnek be.
( A szürke szakállas joggal mondotta, hogy a pengék rendszeresen olyan dolgokban avatkoznak be, aminek a következményét nem látják át)
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Utólag mesélte valaki, hogy elakadt ott ... akkor döbbentem rá 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Voltak persze kimagaslóan különlegesek is, mint pl. a Mundane ring, de a másik oldalon az állt, hogy a saját kezûleg enchantolható cuccok meg sem közelítették azt, amit a Skyrimben el lehet érni.
Egyetlen hatással lehetett felruházni a tárgyakat, a legerõsebb hatást a 17-es szint fölött begyõjtött Sigil stone-k adták, de még azok is gyengébbek voltak, mint a Skyrimben a grand lelkekkel lehetséges enchant.
DLC-kel, modokkal természetesen rengeteget lehet javítani a játékon, de rontani is.
Ilyen erõs enchant mellett nem igazán jó, ha még erõsebb sok enchantos cuccokat is hozzáadnak a játékhoz, az enchant lehúzása meg esetleg sokaknak nem tetszene.
Viszont jó példa lehet az Oblivionból a Lost Paladin mod.
Akik játszottak vele, tudják, hogy egy teljes paladin setet kapott a játékos, plusz egy lovat.
A páncélok, fegyverek mágiával voltak felruházva, de nem azoknak a mértéke tette egyedivé a szettet.
A kard lángolt, fáklyaként is funkcionált, de mindössze másodpercenkét 1 pontnyi tûzsebzést adott 10 másodpercig pluszban, és a megütött ellenfél is fáklyaként lobogott.
A páncél mágiája is többnyire hangulati elemekbõl állt, kapott egy gyenge restore healt (1pont/sec), csillagfény, és ha jól emlékszem detect life enchantot.
A Skyrimben is megoldható a több enchantos egyedi tárgyak modolása, de a moddertõl függ, hogy mi lesz a munkájának eredménye.
Az Oblivionhoz is gyártottak lézerkardot, csirke formájú birodalmi lépegetõt, és még rengeteg hasznontalan hülyeséget, a több tízezer mod közül azért lett néhány száz használható is :-)
És csoki89-cel is egyetértek - kellenek olyan egyedi cuccok, amelyeket a játékos maga nem tud "csak úgy" elõállítani, hanem mondjuk küldi után kapja meg az egyik hozzá való darabot. Tengernyi példát lehetne elõhozni olyan játékokhoz, amiben mindenféle spéci szettek meg hasonló nyalánkságok vannak, most csak egy példa: diablo 2.
Szóval értelmes tárgyak tekintetében elég sivár a Skyrim, a legbrutálabb cuccokat a játékos simán le tudja gyártani enchanttal, meg blacksmithszel. De gondolom, erre nem csak mi jöttünk rá, és késõbb modolják majd rendesen.
http://elderscrolls.wikia.com/wiki/Enchanting_%28Skyrim%29
Nem érted. Én nem azt akarom h minden fegyvert meg páncélt így lehessen fejleszteni stb. Nekem az esne jól, hogy találok egy olyan papírost, amin mondjuk egy totál újszerû, szuper, vagy NEM szuper, csak egyszerûen csodálatos páncél terve szerepel. És mondjuk fel van sorolva h mi kell hozzá: megadva ne legyen hogy hol találhatók ezek a hozzávalók, nehéz legyen beszerezni, egyszer csak belebotlunk az egyikbe a kivételesen, az egyediségbõl eredõen TÖBB hozzávalóból, amikbõl még egyedibb ha csak egy-egy helyen találod meg õket, sehol máshol. Eddig szuper. Na mondjuk, a játék hosszúságából és a játszható világ méretébõl eredõen legyen 10 ilyen összesen. Abba legyen változóan isteni szintû is, meg legyen gyengébb is. Egyhez megvan minden, kész félbehagyok mindent, megyek is összekovácsolni. Ha az is megvan, mondjuk legyen olyan is h eleve az összekovácsolt cucc már enchantolt, bitang lesz, meg sima is amit utólag én enchantolok (ide még gondolom azt amit elõzõleg már írtam, h lehetõség legyen nem kettõ, amennyit elvileg lehet, hanem mondjuk 3 vagy több enchantot rányomni. Mert Unique ugye...). És felveszem, és fantasztikus, színeiben, kinézetében, és köze sincs egyik "tömegáru"hoz sem. Fasza. Ez szerintem így nagyon belepasszolna a játékba.
Fölösleges hosszabb idõt beállítani lélekcsapdához, mert csak bonyolítod vele a helyzetet.
Persze, mindez játékstílustól és enchantolás képességtõl függõen (dupla enchant) variálható, de harcosnál soha nem éreztem szükségét 1 sec nél tovább tartó lélekcsapdát enchantolni.
Idézõknél a bound fegyver soul trap-ja (perk) hosszabb ideig tart, náluk megvan az az elõny, hogy ha a summonja, vagy kisérõje öli meg az ellent, akkor is begyûjtheti a lelkét, da a harcos többnyire nem másokkal gyilkoltatja le az ellenfeleit.
Kisérõ is tud lelkeket begyûjteni, ha kap egy soul trap-os fegyvert, és üres lélekköveket.
Neki sem kell 1 sec-nél több idõ.
ha rárakom egy tõrre, akkor hány mp-t állítsak be?
ha csak a végsõ döfést teszem ezzel úgy is ér?
mert ugye ha ölöm akk utolsó csapásnál ugye 1 mp is elég lenne (elméletben én logikám :d)
ilyenért kár feladni egy 100%-os játékot 😉
nálam - olvasgatás nélkül - simán megoldódott úgy, hogy visszamentem egy darabon a csatornában, aztán megint vissza az ajtóhoz, autosave-autosave és az ajtó már nyitva volt, bementem és onnantól ment tovább minden simán.