30713
TES
  • Calver
  • Andriska86
    Hehe :)
    Unbleak ENB és textúra pakkok.
  • JethroHUN
    Ez valami MordorHD fények pakk? vagy mi?
  • Andriska86
  • Andriska86
  • Andriska86
    Sikerült felmoddolnom jóra :)
    Két kép:

• Calver
    ajánlanám neked is #20366-t.

kedves házigazda, kérlek, tegyél mindenkinek egy szívességet: csapd ki ezt az elmebeteget innen. még segítek is beállítani nagyon szívesen a scriptet, csak ne kelljen több offtopicot, wall-of-text formátumú szimpla hőbörgést, rinyálást, 5 hozzászólás hosszúságú hisztit, kötekedést, köpködést és társait látnom ettől a kibaszott elmebajostól... megkockáztatom, h nem vagyok egyedül ezzel.
  • genndy
    Majdnem jól tudod, csak nem DLC. Steam fiók és eredeti Skyrim mellett a Kellékek közül lehet letölteni. Itt írják: http://www.creationkit.com/
  • bega82
    Szerintem senki nem bántotta Tosiro-t, teljesen normálisav válaszolgattak a mod-os kérdéseire, csak egy idő után hihetetlen fárasztó lett, és akkor megjegyezték páran, hogy talán vegye a fáradságot, és olvasgasson a kismillió modról a nexus-on, keressen rá a számara érdekes modokra, próbálgassa őket etc.
    Ezután pedig csupa offtopic-os dologgal állt elő más játékokkal, ill. op. rendszerekkel kapcsolatban, szóval nem gondolnám, hogy bárki "rugdosta" volna.
  • PiszkosFred
    Akkor ezt is sikeresen megbeszeltuk.
  • Although
    Nos nem látom értelmét hogy bármiről is témázak veled, egyszerűen iszonyúan nem értjük egymást. Hol volt neki olyan amibe bármi is bántott volna valakit? És mi köze ennek a skyrimról alkotott véleményemhez?
  • JethroHUN
    A creation kit-et csak eredeti játékhoz lehet beszerezni? HA jól tudom steamről lehet letölteni min t egy DLC-t.
  • PiszkosFred
    Hat a kerdesek nagy resze offtopik, a masik resze nelkulozi az altalanos netiket legtobb szabalyat, de igazad van.

...csak ezek utan ne merd szidni a jatekokat (koztuk a Skyrimet), azert mert butitanak rajtuk folyamatosan, hiszen jelenleg is veded a tisztelt celkozonseget. Koszi.
  • Although
    Valamit akartam írni még, már egy ideje nem foglalkozok az ilyen Calver félékkel meg a többiekkel. De Tosiro miatt gondoltam írok, nem tudom hogy megjátssza vagy neki tényleg ennyire új ez a téma úgy mindenestől. De semmi okot nem adott arra hogy ennyire rugdossátok meg beszóljatok neki. Jó lenne ha értelmesen nem tudtok neki válaszolni akkor békén hagynátok. Minden egyes beírása normális mégha laikus nagyon is. Tanulhatnátok tőle. Értse mindenki akinek kell.
  • Although
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tényleg nem tudok összefoglalva mást mondani neked ha te vagy a tank magadra kell húznod az ellenfelet és egy jól felfegyverzett dps két egykezessel vagy nyíllal vagy mágus meg szórja a halált. Le van ez programozva rendesen, már az alap skyrim is jó ezen a téren, az aggro létező fogalom lett az elder scrolll világában. :) Utána nincs más dolgod hogy imádkozol míg életben vagy addig a dps teszi a dolgát. Ez így az lett, ami kell legyen ,hős csak a végén leszel, addig csúszva-mászva trükközve de a karid életéért küzdesz mindenhol, így szerintem Pl csapdák is jó dolgok, néha menekültem vissza míg egy csapóernyő agyon nem ütötte az üldözőmet :)
  • Although
    * kiegészítés: experten nyomom, talán fontos még nem rossz a vérfarkas üzemmód sem :) Néha segít de szintazonos ellenfelekkel különösen ha többen vannak másodpercekben mérik még a közel fullos vérfarkas életét is :) Ha meglátod a szöveget a terror kiáltás után fent a sarokban, hogy too powerfull... pl deathlord, wizardok lv40-en de szinte mindenki veszélyes, van azért együtéses is a pályán, :)... szóval azonnal fuss el változz vissza.
    biztos van aki skyre-val játszik és többet tud segíteni, nekem ennyire futja. Ezt is egy órán keresztül írtam, hihetetlen milyen lassan megy nekem a géppel írás :D
  • Although
    Molnibalage:
    Ha olvasod a topicot még, ígértem korábban a harcos classra is egy kis összefoglalást skyre-hez.
    Most az ünnepek alatt feltornásztam egy lv40 körüli light armor kétkezes barbárt, kedvenc class a Conanból :)
    Nos első amit látsz az összes eredeti perk ment a kukába. És az újak nos, második, pl block most már tökéletes blokk csak pajzs által van. A light armor most már tényleg light!
    Nem tévedtél mikor mondtad hogy nagyon nehéz. Amit mindig mindig használni kell ill. alap. Nem lehet egy helyben állni. light classal egy pillanatra sem. Állandóan mozgásban kell legyél, nagyon sokszor ez is kevés. De ez alap, tudom régen ezt a rouge classnak a statok adták de az elder scroll sose olyan volt ez, a skyre meg tökéletesre fejlesztette. Aztán, használj minden amikor látod hogy gond van, állj rá a egy szem shoutod egyfolytában való használatára, mindenkinél aki nem együtéses és ilyen sok van mert az veszélyes, ez csökkenti a mozgás mennyiséget ami szükséges :) Figyeld mit használ az ellen milyen fegyvert nagyon számít! régi-régi Conanon kívül nem láttam semmit ahol ennyire lényeges az mivel támad az ellen ott is érvényes volt a solo területeken, a group szabályok, a light az light és nem heavy, a pl! csata bárd az átviszi a védekezést különösen a kétkezes kardét ez lv40-en is egy deathlord egy ütéssel üt le, de a pajzsos tankot is úgymond lesújtja térdelésbe, tölts időt azzal hogy kitapasztalod mi mennyire erős. de ha megnézed a heavy weapon perkektet az is segít. A lightos one-handle verzió két kézben szintén halálos kombináció különösen a bárd-kard kettős :). Az új perkek fegyverekre nos eszméletlen módon adja a "hangulatot"! És végül hát szerintem a skyre az groupos is egy kicsit egy társ mindenképpen kell :) Nekem ez a companionos ranger-tank blood wolf testvériség :D:) Pár szó amit mondtál a pajzs-kard tank kombinációra ez nem rossz de nem mindenható vidd fullra a blokkot meg a páncélt és shout, shout, a mágusokra főleg :D tényleg hihetetlen ahogy nem fogynak ki a szuflából ahogy tucatjával küldik rád a jég tornádókat :) szóval jó dps kell mellé. Mert biza így alacsony a dps-ed. Hacsak enchantal fel nem javítod de akkor se elég ha többen jönnek rád. :) Írhatnám még hosszan de..:) Van ötletem mivel lehet ütős karit csinálni de akkor fegyverben leszel gyenge enchant-speechcraft páros nagyon tud segíteni szerintem de ez tipp csak.
    Nos a Dragon Age és a régi age of conanon kívül nem láttam semmit ami vetekedhetne a skyre moddal ez a gyerek, tartom, egy zseni. Hidd el párszor mosolyogva megálltam én is :D Mikor lv36 karimat másodszori visszatöltésnél is a bandit marauder pajzsos sújtással kivégezte vagy mikor 20x-or töltöttem vissza az elder dragon-os harcom, nincs Bethessdás isten mod van helyette egy egészen egyedi élmény:)
  • Although
    Win8-ra sokan mondják hogy jó de szerintem nem érdemes felrakni. Ahogy néztem a hardver gyártók se nagyon szeretik. Lehet szokás szerint az első javító pack után majd. De a win7, egy 64-bites, az nagyon elég mindenre.
    A másik eszembe jutott amit belinkeltem lentebb official hd pack javító mod annak van egy 512-es felbontáshoz is egy letölthető anyaga. Ez a hd packot 512re konvertálja vissza de így még egy xp-n is egy 512-es ramos videokártyával is elfut! Próbáld ki azt!
  • Zozo0122 #20369
    Ez mi? :D:D:D Ezek a hozzászólások...
    Egyébként igen sokkal jobbak mint az xp.Én azt ajánlom neked tegyél fel, bár inkább kérj meg vkit, hogy feltegyen neked 1 win7et.És HA ez megvan majd akkor menni fog a Dishonored. De ha arról van kérdésed akkor a Dishonored topicban tedd fel.
  • Although
    A skyrim relative nagy területet foglal le. Mivel nem kicsi a pálya mérete. Mégha nem is akkora mint az Oblivioné de a felbontása az sokkal erősebb főleg a HD packé. Mind a video mind az alap ramot eszi. Ha xp-t akarsz használni akkor ne is tölts le HD packot semmilyent. Próbáld az alap 512K-s verziót és ne is nagyon terheld módokkal. Lehetőleg. Csak megválogatva. Új dungeonok, pályák egyebek amik külön kerülnek betöltésre belépésnél. De még így se vagyok biztos benne hogy nem fog szaggatni. De elvileg az alap, HD pack nélkül elmegy 2MB rammal az xp meg ennyit tud. Bár ha 64bites xp-d van az elég lehet.
  • PTW
    jézusom hoyg lehet valaki ennyire fárasztó
  • Calver
    további kérdéseiddel kapcsolatban kérlek fordulj ehhez a videóhoz:

• tosiro
    A Windows Vista 7-8 jóbb mint a XP vagy ugyan olyan csak más fajta ?
  • genndy
    Igen, a legtöbb játék fut. A fejlesztőktől függ, hogy milyen oprendszerre készítik el. A gépigény meg sok mindentől függ: technológia, Directx verzió, motor, modellek, textúrák, stb. stb. és persze hogy mennyire optimalizálják.
    És akkor kicsit erélyesebben: Dishonored kérdéseket ide: Dishonored topik
  • tosiro
    A legtőbb játék ugy fut XP-n ? De azt nem értem hogy 4GB RAm kell a Dishonorednek pedig a Skyrim sokkal jóbban néz ki,és sokkal több dolog van benne.
  • tosiro
    De azt hallottam,hogy XP már ment másoknak,de Vistát vagy 7 kér.
  • genndy
    Hát ez a Dishonored kérdés, csak pepitában...
    Na jó, legyen: XP-n nem fog menni, mindegy milyen erős géped van. Vista vagy Windows 7 kell neki mindenképpen.
    És akkor innentől maradjunk a Skyrimnél ha már ez ennek a topicnak a címe.
  • wesker24
    Igy van ha Xp-d van és Vista / Win 7 kell hozzá legyen akármilyen géped nem fog menni hacsak nem fel nem raksz egy Vistát vagy Win7-et !
  • tosiro
    Ha nekem Windows XP-m van és valamihez Windows Vista kell akkor mindegy hogy a gép milyen erős,nem fog menni rajta ?
  • tosiro
    Ismerem
  • ggaboy
    Itt csekkolható:
    http://www.morrohun.hu/skyrim/index.php
  • tosiro
    Szerintetek mikkorra várható a Skyrim Magyarítása ? :)
  • PiszkosFred
    Ez a Skyrim topik, ezert nagy szepen megkerlek, hogy az olyan kerdeseket, aminek a vilagon semmi koze a jatekhoz, vagy direkt flamet generalhat, ne itt tedd fel. Koszonom.
  • tosiro
    Ha valaki ismeri a Dishonoredet,az tudna válaszolni arra hogy ha nekem Windows XP-m van akkor el felejthetem a Dishonoredet ?
  • tosiro
    A W1 140 órás volt kb,és a W2 60-90óra között.
  • Although
    Nem ugrik be mi az az AC3? Nem játszottam az egyel de azt tudom kb 90 óra tömény anyag. 3x-sa a W2nek. :) Egyszer majd azt is végigtolom :) Hát nézd van pár dolog a W2-nek a video beállításában amit szinte mindenkinek ki kell kapcsolni. :)
  • tosiro
    Az AC3-al nálad mi a helyzet vagy az AC szérijával ? Van egy ismerősőm aki isteníti az AC-és folyton szaroza a Witcher szériát,hogy az AC grafikája sokkal jóbb stb,mert ő csak a reális dolgokat szereti egy játékban.Azt mondta hogy a W2 grafikája kb olyan mint a W1 talán rosszab is.Neked mi a véleményed eről ?
  • Although
    *Nem véletlen tettem be a kayranos videot ha megnézed a csápokat meg az egész képet közelről egész elképesztő minden mod nélkül, ráadásul a legerősebb minőséget szerintem még nemigen van gép amire be lehet állítani, mindez miden mód nélkül. Olyan szint ami szinte már felesleges is egy rpghez, a skyrm-é bőven-bőven elég lenne. De ha össze kell hasonlítani akkor talán a w2-é jobb de ezen a szinten nekem pl már teljesen mindegy ha nem lenne akkor crysis szerű játékokkal játszanék nem rpgkel.
  • Panzeradler #20349
    Szedtem le imperial armort*.*:D
  • Although
    Nyilván nem összevethető, a Witcher 2 talán az egyetlen rpg a Dragon Agen kivül ami morális alapok és nem tiszta jó és rossz témára megy bár szerintem ebből a szempontból a skyrim se rossz. Sajna igen a story megközelítőleg sem fedi le a játékot és nem nagyon van áthatás a történetekben persze nyilván a Bethesda több okból sem erőltette mivel inkább egy mindenki számára élvezhető játékot akart nem egy még azért inkább réteg játékot mint a W2. A másik ok szerintem az FNV mutatja nagyon nehéz még jelenleg olyan játékot csinálni, amiben minden hat mindenre sandbox szinten, mert 90% hogy buggos lesz. De ha értékelnem kell akkor a W2 jobb rpg mint a Skyrim ahol sajna túlságosan is inkább az eladás volt a lényeg. A harcrendszer skyre nélkül egy crap. A story az elmegy helyeként jó, különösen a companions és a thief szál és még a DB is. De a mágus céh az összecsapott a főszál meg felemás. A civil war az érdekes ezzel az előre elhelyezem a támadó egységeket és várnak megoldással, kit választ a főhős. De whiterun ostroma jó lett. A W2 meg nos story kiváló grafika kiváló ebbe azért a skyrim is jó. A harcrendszer is erős bár már nagyon kényeges lett az ügyesség. Pont számolgattam mi minden van amit még javítani kell ilyenek mint a sima kard is sebzi a ghostokat és van azért még. Sajna nagyon sok munkát adott a moddereknek a Bethesda. Egyébként nem olyanokra gondolo mi tetszik mi nem tetszik grafikában. Egyszerűen felbontásban a W2 sokkal részletesebb mint akár a HD graf a skyrimhez. Az egy másik kérdés kinek jönnek be az úgymond csúnya középkori fejek pl de a hangulaton nagyot dob a W2-ben.