The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
peccsek (esetleg sorrendjük ha nem elég a legutolsó vezió) grafikai tuning ami valóban látványosan javít, egyéb modok stb.
elõre is köszönöm
Wars in Skyrim IV és Warzones - Civil unrest. A két mod együttmûködik.
Az elsõnek több fokozata van, a telepítéskor kiválaszthatóan. Ettõl függ, hogy mennyire teszi kiterjedté a dolgot, milyen gyakran fogsz igen kemény ellenfelekbe akadni, milyen sûrûn "születnek újjá". Berak olyan "hero" kategóriájú rosszarcúakat, akik akár egy fél várost is képesek kiirtani egymagukban, és már Rivewoodban is belefuthatsz egybe.
A másodikban több háborús övezet van szerte az országban, ahol nagyobb (10-20 tagú) Imperial-Stormcloak csapatok csapnak össze egymással kisebb-nagyobb idõközökben. Bele is lehet keveredni a harcokba, bár eleinte szólnak, hogy jobb lenne nem lábatlankodni arrafelé. Mellékhatásként a közelben tanyázó banditák de az arra járó civilek is áldozatul eshetnek a csatáknak.
Nem úgy, hogy elrontják, hanem úgy, hogy kibõvítik a program eredeti scriptnyelvét újabb funkciókkal. Ha a modderek túlspilázzák ezeket a lehetõségeket, akkor elromlik a játék, de ez nem az skse, hanem az adott mod hibája.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amikor ezt a papot oltem a conjurer-emmel akkor viszont szoptam kemenyen, mert atvette a leidezett mobjaimat csak ugy tudtam megolni, hogy a kovetomet folyamatosan gyogyitottam 😉 aztan az a jotet lelek szejjel apritotta ketkezessel
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ásni sem kell, egy viszonylag eldugott helyen találsz egy ládát, s a tartalma a "kincs".
Szinttõl is függ mit találsz a ládikóban, különösebben nem érdemes célzottan kutakodni, szerencsével lehet használható cuccot lootolni, de ugyanez elmondható a többi ládáról is, sõt... a sárkányszavakat rejtõ falak közelében, vagy a giant táborokban található ládikók sokszor hasznosabb holmikat rejtenek, mint a "kincses láda".
youtube: skyrim terasure map
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
During your adventuring, you may find o piece of parchment with a sketch on it. This is o
treasure mop, ond there are 1 1 to find. Each leads to a particular location where a (usually
well-hidden) small treasure chest can be opened and several valuable items pocketed.
en csak egy mapot talaltam eddig es nemvolt valami hude a loot
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Még arra lennék kiváncsi,hogy találtam egy kincsestérképdarabot,melynek láthatóan több része is lehet.Érdemes felkutatni a többit?Gazdag a zsákmány?
Van már valami igazán jó mod?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A társamnak van lehetõség lovat venni?
Akár egy mod-al?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
de csak nexus mod manager-rel lehet feltenni,
azt nehéz kezelni? bonyolult?
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ahogy észrevettem az alatta lévõ szám azt jelzi hogy az adott shot menyi idõ alatt töltõdik fel de hiába fejlesztem a visszatöltõdés az eredeti marad és ebbõl gondolom hogy nem a fejlesztett változatát használja a shot nak miután fejlesztem.
http://static.skyrim.nexusmods.com/downloads/images/6515-2-1326939712.jpg
Még megjelenés elõtt látttam egy trailert,melyben át lehetett váltani"sisak módba",vagyis olyan volt mintha azon át néznél.Nem tudja valaki ez tényleg létezik e,mert én nem találom.
"The trees move. Do you not see it?"
Én is megcsináltam a dragonscale páncélomat 😊 Sokkal jobban néz ki sztem, mint a glass armor. És a sisakot levéve is messze több armorom van, mint 567 (sisakkal együtt 1100+ !), szóval gyakran sisak nélkül küzdök, csak a vizuál kedvéért 😊 Ha találok egy szimpi maszkot, majd azt fogom viselni, nagyon brutál módon néz ki 😊
Az "erõsebb változatot" nem értem. A tetszetõs varázslatokat P gomb lenyomása és válogatás után berakod favoritba, utána Q-t lenyomod, ott a gyorslista, bal- és jobb gombbal kiválasztod, h mi legyen jobb- és bal kezedben.
Most masteren 18as szint kornyeken is felek toluk, igy legalabb megvan a hangulata a jateknak😊
Swedish people are albino monkeys
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Imadom ezt a jatekot , ez a 3. karim es mindel mashogy jatszhat az ember es foszalat kihagyva totalis mas kuldiket csinalhatok (mas frakcionak) companion -tol leesett az allam 😉 nagy otlet 😉 kar hogy unequipeli a pancelzatot 😉 ORK a legjobb kari , benyomom a faji kepesseget es ugy daralom a fogonoszokat , sarkanyokat mint mint mestersef a zoldseget
lenne 2 kérdésem:
- hogyan lehet használni a scroll-okat mer valahogy sose sikerült
- a másik meg hogy a shot spell-ek nél hogy tudom az erõsebb változatát kihasználni hogy ne csak az alapot használja mindig.
elõre is kössz a választ.