The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A bug a hiányzó párbeszéd opció miatt van.
Vissza kell mennem vele az ajtónyitás elõtti pillanatig, vagy maradhatok, ahol vagyok? Mert ott járok, hogy konzollal kinyitottam az ajtót, beszéltem a palival (aki ugye "néma" volt), és megyünk kifelé.
Ez szerinted jó fix hozzá?
http://www.youtube.com/watch?v=_4fZrCx-vLg
Ez a legismeretebb bug, nagyon sokszor volt már róla szó.
Itt ütött vissza, hogy egyesek nagyon könnyen nyúlnak a konzolparancsokhoz, azok is tudnak további hibákat generálni.
Google: Esbern bugfix.
A nevesített NPC-k akkor is megtámadnak, ha más okból mászkálsz lent a csatornában, nem szeretik a betolakodókat :-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fõküldi, menni kell a csatornában egy taghoz, aki biztos tudja, miért jelentek meg a sárkányok. A csatornában nevesített figurák vannak, akik egybõl nekem esnek, bár nem tudom, miért (lehet, hogy csak "csatornapatkányok", eleve rosszfiúk). Aztán elérek egy részhez, ott van egy npc, õ nem rosszfiú, nem támad, én is békénhagyom. Valami õrült csajszi van az egyik lezárt ajtó mögött, kiszabadítom, de menekül és a játék szerint õ is rossz arc (pirossal jelzi a fenti csíkon), lecsapom hát. Utána jön a bug: megtalálom a keresett embert egy lezárt ajtó mögött, meggyõzöm, hogy nyissa ki az ajtót, de semmi. Se az ajtó nem nyílik, se õ nem nyitja ki, és nem is beszél többet hozzám. Nyomozok kicsit a neten, beírom az ajtónyitó konzolparancsot, szezám tárulj. Beszélnék vele, de nincs hangja, csak a választ írja ki, azt is fél másodpercig, ami alatt el se lehet olvasni. Na, egyelõre itt hagytam abba... Pedig elvileg Max von Sydow a szinkronhangja, de sokra megyek vele, ha nem hallom :S
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, ha ilyen hiperszuper cuccok kerülnének bele a játékba. Már az is eszméletlen tápos, amit a karakter maga meg tud csinálni.
Egyszerûen túl könnyû az enchant és a craft skillekben magas szintre jutni, nincs semmilyen másik skill megkötése. Így persze, hogy nem elégíti a játékost, amit talál.
Egyszerûen köszönõ viszonyban sincs a karakter tápolása az ellenfelek szintjével. Az elsõ karakterem egy enchantos két kezes kaszaboló volt, akivel megáltam a sárkány elõtt, vártam, hogy kétszer megmelengesse egy kicsit a hátam a lángcsóvájával, aztán két ütéssel lecsaptam. 46 szinten befejeztem a játékot, mert félistenné vált.
Tehát ok, tõlem lehetnek is benne hiperszuper cuccok, de akkor legyen a világ is olyan, hogy szükség legyen rá. Mert minek a hiper cucc, ha anélkül is úgy mész, mint kés a vajban.
Most egy mágusom van, aki direkt nem craftol és enchantol. Szerinted hiányoznak a cuccok??? Persze hogy nem.
Az ilyen cuccok elõtt elõbb inkább a balanszot hozzák rendbe.
Nem hiszem h ilyenekre csak én vágyok meg csak én gondolok.
Arról nem beszélve h rengeteg olyan küldetés van, amit már amikor csinál az ember, és érzi h fúú basszus ez jó kombinált küldi, erõs az ellen is, hosszú is, mikor érek már a végére...? Háát ezért biztos bas*ott komoly jutalmat kapok (itt gondoltam én végig a játékom folyamán a fentebb leírtakra pl) és hát nagy pofára esés volt. MINDIG! Nem emléxek egy olyanra sem, hogy értelmes ajándékot, jutalmat, akárhogy is hívjam, ugyanoda jutok: a Skyrimben ez a rendszer egy Lófasz!
Lehet én szeretnék túl sokat, és félreértés ne essék, a skyrim számomra mindent egybevéve marad életem eddigi legjobb játéka. De 190 óra játék után, annyi minden a fejemben van, amit szivesen látnék a játékban és nem értem h alapból miért is nincs benne, olyan egyszerû lett volna pedig belerakni. Meg ez abszolút mindent visz nálam, hogy csak és kizárólag pénzt kapok minden küldetés után. Jaaaaa bocs, nem, volt h kaptam egy bicskát, meg egy faíjat, meg egy ezüstgyûrût +10 healthel 😄 Nem egybe, ezeket külön nagy ritkán. Elnézést kérek, hazudtam, az én kurva anyámat. De az h a legfõbb küldetések végén is csak tátom a számat, nem írok konkrétat mert az már spoiler, de olyan kíváncsi lennék egy-egy konkrétat ha leírnék, más is fel volt e háborodva vagy csak az én agyam ilyen "debil"....
Na megint kikeltem kicsit. Faszom!
Kezded mágiával, ami gyorsan fejlõdik, lépegeted a szinteket, kezdetben nagyon gyorsan, aztán lassabban.
Magasabb szinten a szintlépéshez szükséges 30-40 skillbõl trénerekkel szintenként le lehet faragni ötöt, a többit neked kell összehozni valahogyan.
A 81-es max szintet kitartó türelemmel lehet elérni, bárhogy is indítod a karakteredet.
Amikor már jónéhány skill 100-as, azok ugye nem játszanak be a szintlépésbe, csak amelyeket még fejleszteni lehet, s ezen az sem változtat, ha a játék kezdetén órákat eltöltesz powerténeléssel.
x:/y/The Elder Srolls V: SKYRIM/SKYRIM mappában van egy SkyrimPrefs.ini fájl mielõtt szerkesztenéd csinálj róla biztonsági másolatot. majd nyisd meg jegyzet tömbbel
ebben keresd meg az
iWaterReflectHeight
iWaterReflectWidth
az értéket írd át 128-128 ra
----
az egér görgetés:
bMouseAcceleration=1 állítsd át 0-ra
----
a
iPresentInterval=0 (ha már van ilyen sorod akkor az értéket írd át 0-ra)
----
bTreesReceiveShadows=0 <-- legyen nulla az érték, ez kapcsolja ki a fákon levõ árnyékot erre nincs szükség, úgyse ezt figyeled mikor egy frost troll elõl menekülsz 😄
----
bForceHighDetailReflections=1 <--- az érték legyen 0 ezzel a hd tükrözõdéseket tiltod
---
mentsd el a fájlt és lépj be a játékba (nekem ezek csökkentették az akadozást szinte 0-ra, Intel Dual Core E6500, 6gb DDR3, Radeon HD5450)
--------------------------------------------------------------
Más:
A gamepad probléma megoldódott ha valaki más is szenvedne ilyennel annak: x360ce letölt, minden fájlt bekell másolni a játék mappájába, így tudod a játékon belül használni a jobb pöcökre a megoldás annak is van egy pref fájlja szerkesztés és abban kell keresni, Axis-x egymás alatti 2 sorban van 2 érték pl -3 és alatta 6 ezt kell megcserélni felül -6 alatta 3
üdv
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
De mi az a támadó koma kezében, milyen kard?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Azon moderek jelentkezését várom, akik rendelkeznek a Creation Kit programmal és tudnának segíteni nekem egy két dologban...
Sajnos a gépemben nincsen meg a programhoz rendelt minimum.
Nem tudom elegendõ türelem birtokában érdemes e belekezdeni 2 magos processzorral és 512mb-s videokártyával.
Szándékomban áll több módot összerakni és ez által az esetleges összeférhetetlenséget kiküszöbölni és a sok bénázásnak lehetõségét kizárni.
Reakciókat elõre is köszönöm.
(ha volt már akkor bocsi)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=M2DshotexMU
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Az oltár nekem eléggé kiegyensúlyozatlannak tûnik, mert a teljes kapacitásához szükséges a Sigil kõ, amit meg csak +90es conjuration tudással lehetséges birtokba venni.
Mivel általában boldog-boldogtalan kovácsol a játékban így kevés jelentõséggel bír az, hogy az oltárnál is lehet deadric páncéldarabokat idézni - körülményesebb, mint kovácsolással összekalapálni, fõleg, hogy ahhoz kell a sigil kõ is.
Van néhány lehetõség, ami mûködik a sigil kõ nélkül is, mint pl. az elemtál idézõ mágusbotok, vagy varázskönyvek idézése (csak a receptet kell megszerezni, és a hozzávaló kacatokat)
Mûködik a forge úgy is, ha a tárolót tele rakod mindenféle szeméttel, kacattal, és kipróbálod mit ad, de ennek sok értelme nincs (ez így randomnak nevezhetõ, nem derül ki, mibõl lett a megjelenõ tárgy, vagy kreatura).
A karakter kimaxolásával szemben azért vagyok fõleg szkeptikus, mert törvényszerû az, amit most elértél: végtelenített küldetésekkel, és kalandozással lehet csak fejlõdni.
Megoldható a kimaxolás, de türelemjátékba megy át a kalandozás.
Érdekelne is: mennyi skillfejlõdés szükséges a szintlépéshez, így 70. szint fölött?
- Szintlépéshez nem feltétlen kell küldetéseket csinálni.
- Master spelleket akkor kapsz ill. tudsz venni, ha az adott mágiaiskolában eléred a 90+ skill szintet és megcsinálod az iskola npc-jénél a küldetést. Azaz minden mágiatípushoz tartozik egy-egy küldetés, ami "engedélyezi" a master spelleket.
- A forge az a winterholdi mágusakadémia alatt van. Le kell menni hozzá a "midden" nevû területre, ott megtalálod. Az egyik odavezetõ csapóajtó azon a kör alakú nyitott területen van, ahonnan elérheted a 3 különbözõ terembe (pl. hall of elements) vezetõ ajtókat is, a közepén van a szobor stb. Na ennek a kör alakú területnek sétálj végig a "peremén", azon a járdán vagy min, ott lesz valahol egy csapóajtó.
- Lehet, hogy ezeket a "terveket" a forge-os cuccokkal kevered. Itt-ott lehet találni atronach forge recepteket, uesp-n megvan a teljes lista is, az elsõ néhányat (atronach idézés) a forge melletti könyv adja. Egyebek mellett daedric fegyókat és páncélokat is lehet "idézni", ha megvannak a szükséges dolgok. De nagyon egyedi dolgokat tudtommal nem lehet csinálni sehogy.
Master spellekért küldetést kell csinálni h kapjak vagy miért nem vehetek 72es szinten sehol? Csak expertek vannak. Annyi h most tuningolom a varázslatokat, lehet ezért nincs még sehol?
Régebben olvastam itt valami forge-féleségrõl, amibe bele kell dobálni cuccokat és random enchantolt páncélt fegyvert meg ilyeneket dob vissza. Ez mi ez és hol találom és pontosan hogyan mûköd??
Daedra küldetéssel alig találkoztam a játék során. Ilyen kevés van (4-5) vagy van aki konkrétan adja õket vagy hol keressek?
Majdnem mindenhol thane vagyok, házikók is megvannak mindenhol, a guildek már csak a random hoki feladatokat adják. Esetleg ötlet hogy hol kapok rendes küldit? Na persze fingotok sincs h mit csináltam már meg úgyh ez hülye kérdés... 😄
És az uccsó kérdésem h csak álmodtam vagy tényleg láttam videón - csak mert nem emléxek és a videót se találom - h lehet olyan leveleket meg könyveket találni, amiben nem csak receptek vannak, hanem egyedi páncél - meg fegyvertervek? Gondolom csak álmodtam mert ebben a szarban nincs semmi igazán egyedi páncél vagy fegyver.
Elõre is köszi a válaszokat