30713
TES
  • tosiro
    Ha van olyan erős gépem,és mégsem olyan a kövezett talaj amilyennek lennie kéne ak mit csináljak ?
  • tosiro
    Milyen ENB-kell hozzá ?
  • wesker24
    A Serious HD Retexture Landsacpe mod csak akkor működik ha min 512 MB-os max 1 Gb-os VGA kártyád van !
  • Although
    Erre már válaszoltunk szerintem. Milyen kártyád van? Meg nem mindegy simán vagy valamilyen ENB-vel futtatod.
  • tosiro
    Amit küldtél mért nem ugy viselkedik ahogy kéne,meg a Skyrim HD 2K Texture sem.
  • tosiro
    Köszönöm szépen
  • Although
    Nos nagyjából ennyi. innentől az segít leginkább ha elkezded magadnak felrakni a dolgokat és megnézed mi mit csinál. Ha nem tudsz angolul akkor más nem is igen van elrontani nem tudod a játékot. :) Persze ha van kérdésed válaszolunk azért.
  • wesker24
    Neked akkor a Serious HD Retexture Landscapes MOD kell ez durván megváltoztatja a talajt az utat a sziklákat stb..
  • tosiro
    Köszönöm Már csak 1 mod kell,hogy tökéletes legyen a Skyrim.Amitől a talaj,a kövezett út lesz sokkal szebb.Ha ismresz olyat belinkeled lécives ?
  • genndy
    Az jelzi, hogy újabb verzió elérhető belőle, mint ami neked van. Ha rákattintasz, rögtön a mod oldalára visz.
  • tosiro
    Ha a Nexusba a mod mellet van egy háromszög sárga tábla benne egy felkíjáltó jelel az mit jelent ?
  • tosiro
    Egyépként nem olyan nehéz beszurni egy linket,ahelyett hogy itt mondjátok hogy bogarásszam egyedül -.-
  • tosiro
    Hetek ota bogarászom a Modokat hogy melyik megy melyik jóbb.Szoval csinálom egyedül is.Azért jöttem forúmra mert,reméltem megkönnyithetem a dolgom,azzal hogy tapasztaltakaat kérdezek.
  • PTW
    *ide is bejutottál valahogy
  • PTW
    Hallod már ne haragudj de a sokadik "nehéz lett volna...." megynílvánulásod után nem leszel túl népszerű itt szerintem.

Floodolod a topicot mintha cset lenne, plusz olyan stílusban adod elő a dolgokat mintha mindenkinek a kötelessége lenne maximálisan kiszolgálni a percenként érkező kívénságaidat.

Egy rakás információ a rendelkezésedre lett bocsájtva. Olvasni tudsz, netezni tudsz, mer tide is bejutottál valahova.

Fogjad magag szépen és tölts el egy-sok órát azzal hoyg skyrim nexus "böngészed (browsolod)", és tájékozódsz, ahelyett hogy itt követelőzöl és értetlenkedsz.

És mielött felkapnáda vizet tudd, hoyg a fent leírtak a te érdekedet szolgálják, különben (legalábbis magamból kiindulva) nagyon nem fognak szeretni a topiklakók.
  • joceruza
  • Malakai
    Kös önállóság, próbálj ki valamit magadtól is, anélkül hogy mindent a szádba rágnának, ha ennyire nem veszed a fáradtságot ne várj el segítséget se.
  • joceruza
    Csak bogarássz! Sok jó motyó van fent.
  • tosiro
    Azért nehéz lett volna belinkelni a megfelelőt,ahelyet hogy kibogarásznám ?
  • tosiro
    Jól van hogy a Nexus oldalán kell keresni,nem a Nexus Mod Managében -.- azért ezt jó lett volna ha mondod.
  • PTW
    bocs de én feladom
  • chopin42
    Figyu. nem tudom hány éves vagy, de egyszerű a téma, van ez az oldal : http://skyrim.nexusmods.com/
    Itt van olyan fül (gomb, kijelölhető dolog) hogy : FILES
    Arra ráviszed az egered, kijön egy sor lehetőség egymás alatt függőlegesen, neked a legfelső kell : CATEGORIES (kattints rá)
    Utána látsz egy csomó kategóriát ha behozta az oldalt, betűrendben. Neked a következők fognak kelleni: ENVIROMENTAL, LANDSCAPE CHANGES, MODELS & TEXTURES, VISUALS & GRAPHICS. (kattints valamelyikre ezek közül)
    Itt ezeken belül ki fog adni egy csomó modot, válogass, mindegyikhez van leírás (angolul , de gondolom azt hogy HD meg BETTER stb érted).
    Letöltöd ami neked kell szépen és a leírás alapján ami MINDEGYIK MODHOZ VAN telepíted. Ennyi.
  • tosiro
    Valaki tudna belinkelni nekem egy modot amitől a talajzat,föld lesz élesebb szebb ? Lécives (Nem a növényzetre gondolok hanem a talajra) köszönöm
  • tosiro
    Ha nem elég erős a gépem,akkor semmit nem tud megjeleníteni a Skyrim HD 2K ból ? A ENB mire jó ?
  • Although
    Nos függ attól melyik verziót szeded le függ a vidokártyádtól és még sok mindentől. személy szerint a Bethesdáét használom így azt nem tudom milyen. És függ attól is milyen ENB-t használsz. Ez egy grafikus segédeszköz különböző technikák használatával a kép minősége változik.
  • tosiro
    Mit csináljak hogy a Skyrim HD 2K Texture,olyan legyen mint a képein ? FONTOS lécives
  • tosiro
    A Skyrim HD 2K Texture ugy nem megy,hogy ha más textur mod is be van kapcsolva ? Grafikai mod csak a Skyrim HD 2k Texture legyen ?
  • Atilorn
    Erről beszél.
  • tosiro
    A Skyrim HD 2K Textures mért nem ugy viselkedik,ahogy a képein van ?
  • tosiro
    a Nexus Mod Managéről beszélsz ?
  • Although
    Van felül egy files menu ha rámész az egérrel alatta rögtön az első.
  • tosiro
    Hol van az a category ?
  • Although
    Van egy olyan hogy category a főcímek között. Az alapján típusonként szűrhetők a modok.
  • tosiro
    Mi az hogy browsolni ? A Nexus-ba rendezem a modokat ? Hol fogok találni sok modot ?
  • Zozo0122 #20273
    Mit tudtok a következő DLC-ről? Én olyanokat olvastam, hogy:
    -cím: Dragonborn
    -sárkánylovaglás
    -Solsteim szigetére látogatás!!! Karstaag kastély, Raven Rock és a többi:)
    -meg valami Morrowind-beli Telvanni területről is szó van...gondolom valamelyik Telvanni fennhatóságú város ami nem pusztult el.
    Ez csak pletyka szint de remélhetőleg igaz:)
    http://thesource.hu/hir/the_elder_scrolls_v_skyrim/skyrim_a_kovetkezo_dlc_sarkanylovaglassal_es_morrowinddel_kecsegtet/18639?
  • PTW
    tényleg nem kötekedésből mondom, de szerintem kezd el browsolni a nexust, kategóráik szerint.

Rendezd a listát letöltés száma szerint csökkenőbe és annyi modot fogsz találni ami tetszik, hogy nem fogod győzni letöltögetni.

Egyrészt sokkal hatékonyabb módszer mint itt minden egyes aspektusára a játéknak modot kérni, másrészt pedig rengeteg olyan dolgot fogsz találni amit lehet, hogy itt soha senki nem mondana neked.
  • tosiro
    Ismer valaki ruházat szebbitő modot ? Ha igen link pls.
  • tosiro
    Köszönöm.Mi a helyzet a kövel,és a fa parkettával fa lapokkal ?
  • PTW
    Hogyhogy nem érted? Én ugyanazokat tudnám neked "kézzel" leírni, amik ott vannak a change logban. Pontosan leírja, hogy mi a plusz az új verzióban.

Amúgy meg evidens, hogy mindíg a legfrissebb verziót kell használni, hiszen az általábban stabilabb/több/jobb (nagyon ritka kivételektől eltekintve, de ezt csak úgyis akkor tudod, ha elolvasol a dologról)

Modokról:

Amiket Genndy linkelt, valóban jók, de azok csak a fák illetve a fű "bujaságát(ezt jelenti a lush szó)" turbózzák.

Ami igazán látványossá teszi a fákat az az, ha azok új, magasabb felbontású textúrákat is kapnak:

Vurt's Flora Overhaul
  • genndy
    Én ezeket ismerem:
    Fa: Lush Trees
    Fű: Lush Grass