30713
TES
-
tosiro #20307 Ha van olyan erős gépem,és mégsem olyan a kövezett talaj amilyennek lennie kéne ak mit csináljak ? -
tosiro #20306 Milyen ENB-kell hozzá ? -
#20305 A Serious HD Retexture Landsacpe mod csak akkor működik ha min 512 MB-os max 1 Gb-os VGA kártyád van ! -
Although #20304 Erre már válaszoltunk szerintem. Milyen kártyád van? Meg nem mindegy simán vagy valamilyen ENB-vel futtatod. -
tosiro #20303 Amit küldtél mért nem ugy viselkedik ahogy kéne,meg a Skyrim HD 2K Texture sem. -
tosiro #20302 Köszönöm szépen -
Although #20301 Nos nagyjából ennyi. innentől az segít leginkább ha elkezded magadnak felrakni a dolgokat és megnézed mi mit csinál. Ha nem tudsz angolul akkor más nem is igen van elrontani nem tudod a játékot. :) Persze ha van kérdésed válaszolunk azért. -
#20300 Neked akkor a Serious HD Retexture Landscapes MOD kell ez durván megváltoztatja a talajt az utat a sziklákat stb.. -
tosiro #20299 Köszönöm Már csak 1 mod kell,hogy tökéletes legyen a Skyrim.Amitől a talaj,a kövezett út lesz sokkal szebb.Ha ismresz olyat belinkeled lécives ? -
#20298 Az jelzi, hogy újabb verzió elérhető belőle, mint ami neked van. Ha rákattintasz, rögtön a mod oldalára visz. -
tosiro #20297 Ha a Nexusba a mod mellet van egy háromszög sárga tábla benne egy felkíjáltó jelel az mit jelent ? -
tosiro #20296 Egyépként nem olyan nehéz beszurni egy linket,ahelyett hogy itt mondjátok hogy bogarásszam egyedül -.-
-
tosiro #20295 Hetek ota bogarászom a Modokat hogy melyik megy melyik jóbb.Szoval csinálom egyedül is.Azért jöttem forúmra mert,reméltem megkönnyithetem a dolgom,azzal hogy tapasztaltakaat kérdezek. -
#20294 *ide is bejutottál valahogy -
#20293 Hallod már ne haragudj de a sokadik "nehéz lett volna...." megynílvánulásod után nem leszel túl népszerű itt szerintem.
Floodolod a topicot mintha cset lenne, plusz olyan stílusban adod elő a dolgokat mintha mindenkinek a kötelessége lenne maximálisan kiszolgálni a percenként érkező kívénságaidat.
Egy rakás információ a rendelkezésedre lett bocsájtva. Olvasni tudsz, netezni tudsz, mer tide is bejutottál valahova.
Fogjad magag szépen és tölts el egy-sok órát azzal hoyg skyrim nexus "böngészed (browsolod)", és tájékozódsz, ahelyett hogy itt követelőzöl és értetlenkedsz.
És mielött felkapnáda vizet tudd, hoyg a fent leírtak a te érdekedet szolgálják, különben (legalábbis magamból kiindulva) nagyon nem fognak szeretni a topiklakók. -
#20292 -
#20291 Kös önállóság, próbálj ki valamit magadtól is, anélkül hogy mindent a szádba rágnának, ha ennyire nem veszed a fáradtságot ne várj el segítséget se. -
#20290 Csak bogarássz! Sok jó motyó van fent. -
tosiro #20289 Azért nehéz lett volna belinkelni a megfelelőt,ahelyet hogy kibogarásznám ? -
tosiro #20288 Jól van hogy a Nexus oldalán kell keresni,nem a Nexus Mod Managében -.- azért ezt jó lett volna ha mondod. -
#20287 bocs de én feladom -
#20286 Figyu. nem tudom hány éves vagy, de egyszerű a téma, van ez az oldal : http://skyrim.nexusmods.com/
Itt van olyan fül (gomb, kijelölhető dolog) hogy : FILES
Arra ráviszed az egered, kijön egy sor lehetőség egymás alatt függőlegesen, neked a legfelső kell : CATEGORIES (kattints rá)
Utána látsz egy csomó kategóriát ha behozta az oldalt, betűrendben. Neked a következők fognak kelleni: ENVIROMENTAL, LANDSCAPE CHANGES, MODELS & TEXTURES, VISUALS & GRAPHICS. (kattints valamelyikre ezek közül)
Itt ezeken belül ki fog adni egy csomó modot, válogass, mindegyikhez van leírás (angolul , de gondolom azt hogy HD meg BETTER stb érted).
Letöltöd ami neked kell szépen és a leírás alapján ami MINDEGYIK MODHOZ VAN telepíted. Ennyi. -
tosiro #20285 Valaki tudna belinkelni nekem egy modot amitől a talajzat,föld lesz élesebb szebb ? Lécives (Nem a növényzetre gondolok hanem a talajra) köszönöm -
tosiro #20284 Ha nem elég erős a gépem,akkor semmit nem tud megjeleníteni a Skyrim HD 2K ból ? A ENB mire jó ? -
Although #20283 Nos függ attól melyik verziót szeded le függ a vidokártyádtól és még sok mindentől. személy szerint a Bethesdáét használom így azt nem tudom milyen. És függ attól is milyen ENB-t használsz. Ez egy grafikus segédeszköz különböző technikák használatával a kép minősége változik. -
tosiro #20282 Mit csináljak hogy a Skyrim HD 2K Texture,olyan legyen mint a képein ? FONTOS lécives -
tosiro #20281 A Skyrim HD 2K Texture ugy nem megy,hogy ha más textur mod is be van kapcsolva ? Grafikai mod csak a Skyrim HD 2k Texture legyen ? -
Atilorn #20280 Erről beszél. -
tosiro #20279 A Skyrim HD 2K Textures mért nem ugy viselkedik,ahogy a képein van ? -
tosiro #20278 a Nexus Mod Managéről beszélsz ? -
Although #20277 Van felül egy files menu ha rámész az egérrel alatta rögtön az első. -
tosiro #20276 Hol van az a category ? -
Although #20275 Van egy olyan hogy category a főcímek között. Az alapján típusonként szűrhetők a modok. -
tosiro #20274 Mi az hogy browsolni ? A Nexus-ba rendezem a modokat ? Hol fogok találni sok modot ? -
Zozo0122 #20273 Mit tudtok a következő DLC-ről? Én olyanokat olvastam, hogy:
-cím: Dragonborn
-sárkánylovaglás
-Solsteim szigetére látogatás!!! Karstaag kastély, Raven Rock és a többi:)
-meg valami Morrowind-beli Telvanni területről is szó van...gondolom valamelyik Telvanni fennhatóságú város ami nem pusztult el.
Ez csak pletyka szint de remélhetőleg igaz:)
http://thesource.hu/hir/the_elder_scrolls_v_skyrim/skyrim_a_kovetkezo_dlc_sarkanylovaglassal_es_morrowinddel_kecsegtet/18639? -
#20272 tényleg nem kötekedésből mondom, de szerintem kezd el browsolni a nexust, kategóráik szerint.
Rendezd a listát letöltés száma szerint csökkenőbe és annyi modot fogsz találni ami tetszik, hogy nem fogod győzni letöltögetni.
Egyrészt sokkal hatékonyabb módszer mint itt minden egyes aspektusára a játéknak modot kérni, másrészt pedig rengeteg olyan dolgot fogsz találni amit lehet, hogy itt soha senki nem mondana neked. -
tosiro #20271 Ismer valaki ruházat szebbitő modot ? Ha igen link pls. -
tosiro #20270 Köszönöm.Mi a helyzet a kövel,és a fa parkettával fa lapokkal ? -
#20269 Hogyhogy nem érted? Én ugyanazokat tudnám neked "kézzel" leírni, amik ott vannak a change logban. Pontosan leírja, hogy mi a plusz az új verzióban.
Amúgy meg evidens, hogy mindíg a legfrissebb verziót kell használni, hiszen az általábban stabilabb/több/jobb (nagyon ritka kivételektől eltekintve, de ezt csak úgyis akkor tudod, ha elolvasol a dologról)
Modokról:
Amiket Genndy linkelt, valóban jók, de azok csak a fák illetve a fű "bujaságát(ezt jelenti a lush szó)" turbózzák.
Ami igazán látványossá teszi a fákat az az, ha azok új, magasabb felbontású textúrákat is kapnak:
Vurt's Flora Overhaul
-
#20268 Én ezeket ismerem:
Fa: Lush Trees
Fű: Lush Grass