The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
remélem látszik a kép
Én alacsony szinten is kinyírtam két óriást is egymás után, miután rájöttem a gyengéjükre: félnek a víztõl 😄 Folyó mellett táboroztak, nyilaztam, elfutottam bele a folyóba, azok meg csak bambán bámultak, aztán elsétáltak. Megint nyilaztam, megint vissza a folyóba, és apránként lenyomtam a hp-jüket 😊 Lehet, hogy ez a "taktika" mamutokkal is mûködik.
Egyébként a mamut is, az óriás is meg nyilván a sárkányok is a legerõsebb ellenfelek közé tartoznak.
perk legyen az armor fákon,nem árt ha az egy vagy kétkezes fán is,ha sérülsz,legalább ütni tudj nagyot..meg ilyenek 😊
Aztán végül ami taktikával le tudtam verni õket Adepten: nyíllal kihúztam az óriást a táborból, arréb csaltam és egybõl shield bash-el nyitottam majd megcsapkodtam amíg kábult volt, majd újra ezt mikor rámrontott, és amíg nem volt staminám addig akadályok körül mászkáltam...
Ha van valakinek ötlete hogy lehet könnyebben leverni õket adhatna tanácsot, óriásra, sárkányra, mamutra is...
valakinek van tapasztalata a Deadly Reflex v.6-ról...
én feltettem rájöttem hogyan lehet lóról kardozni meg minden de a rugás meg ezeket nem tudom megcsinálni sehogy sem milyen kombinációval müködnek azok ?????😊
Találtam egy videot de igy se nagyon tudtam 😊
Bár a valóság is így mûködne... Veszel valamit és a végtelenségig mûködik 😊
Core i7 6700k, MSI GTX 1080, 16 gb ram és M.2 SSD
A GYÍK-ban nem találtam utalást, hogy a megvett házat, hogy kell berendezni. Segítene valaki?
Core i7 6700k, MSI GTX 1080, 16 gb ram és M.2 SSD
Tedd azt hogy varsz 3 napot meg mondjuk 1orat gratisz es aztutan vegiglatogatod a nagyvarosok kovacsait, ez a legjobb modszer... ezentul viszont csak egy banyaban van marhasok ebony ore , de ha tul konnyen haladsz megunnad a gammat ugyhogy nem mondom el holvan ez a banya(8 ignotnyi ore van amugyis csak ott , de az a leggazdagabb teller), amugy szerte a vilagban neha bele lehet szlaadni ebony ignotokba siman is 😉
Azert kell a varakozas mert 3 naponta frissul a kereskedok arukeszlete/penzkeszlete.
Nekem is orkom van eloszor ork pancelban maszkaltam azutan mar upgradeoltam is Dragonplate -re es hozza ket draedric egykezes kard dukal 😉 legendary upgardeval bar meg encsant nelkul, csak most lett meg a soultrap encsant, most gyujtom a lelkeket az encsant fejleszteshez rohanok vegig az instakon es szaladgaszok rokakat kergetve az erdokben 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Öcsédnek milyen vidikályhája van? Ha jobb, mint a tied, akkor itt a megfejtés.
Öcsém laptopján sokkal jobb a grafika, pedig ultrán van mindkettõnké, az övé részletesebb (pókhálók látszódnak, víz tükrözõdik, flame varázslatoknál lángnyelvek stb) (be tudom állítani a videó karit, még mielõtt...)
Olyan mintha az én gépem Shader Model 2-t használna, az övé 3ast.
Ati HD 3850 1gb
CPU Athlon 2400 x2
4gb ddr2
Neten minenhol csak 512 3850-est láttam, de az enyém vmi limitált 1gb-s kari. Kicsi lenne a kártya, és azért nem olyan részletes, mert felismeri magától, vagy külön lehet valamit még hozzáállítani?
Köszi a válaszokat 😊
Én manára gyúrtam anno... mellé húzd fel az enchantingot mert nagyon jó mana csökkentõ enchantokat lehet csinálni. A legmaxosabb varázslatokat ne használd, hanem az egyel kisebbet.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Jelenleg van egy full ork armorom feljavítva epic szintre,a következõ már az ebony volna,de egyik kovácsnál se láttam hozzá ignotot.Esetleg magamnak kell kibányásznom?
Nemrég kezdtem el a játékot egy mágia felé orientálódó karakterrel, de egy érdekes jelenségre lettem figyelmes. Hiába gyúrok a mana költség csökkentõ perkekre és felszererelésekre/enchantokra továbbra is iszonyatosan hamar kfogyok a manából, mintha ezek nem mûködnének. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy jelenleg van 328 manám, vegyük pl. a chain ligtning spellt aminek a spellpook szerint jelenleg 52 manába kellene kerülnie, mégis mikor elsütöm zokszó nélkül eltûnik fél manám, fullról lemegy 160-ra. Így elég kényelmetlen játszani, mert két spell után ott vagyok minimum manán és szórhatom a gyenge alap varázslatokat vagy ihatom a manapotikat hektószámra. Vicces így lenyomni egy sárkányt. 😊
Az szeretném megkérdezni, hogy ez vajon normális így, vagy rosszul csinálok valamit? Másnál elõfordult ilyen? 1.4-es patch van fent, pár grafikai tuning modon kívül csak a Sky UI-t használom, tehát nem gondolom, hogy ezek kavarnának be.
magyarul vmit felraktam felpeccseltem modoltam mondjuk win7 alatt, de rájövök hogy vmiért nem fut jól mert modnjuk régebbi és bugol vele, és nincs kedvem XP alá is eljátszani a telepíteni, kiegelni, peccselni, modolni stb., hanem áttolom másolással a gém könyvtárát, majd a dokuba bemásolom a hivatkozási fájlokat ?
illetve visszafelé, van ami sokkal jobban fut win7 alatt mint xp, de oda van telepítve...
csak leathert veszel sokat , korbejarod a kovacsokat es gyartod a borcsizmakat ennyi lvl10 gyorsan meglesz (lvl10-ig 5 skillpont utan kapsz szintet)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Journeyman 50. skillpontig tanit a neve Gharza es Markath -ban van
Expert 75. ig visz fel a neve balimund es Riften -ben van
Master 90. ig tanit ezt Earlund Gray-mane -nek hijjak Whiterunban van fent a Jarl palotaja melett kicsit elsuvasztva.
(90 felett nem tanit egy mester se azt neked kell kiizmoznod)
@Fantusz : A spoiler tagok nemveletlenul vannak
A kovácsolás nagyon könnyen fejleszthetõ, nincs szükség trénerekere, de ha ragaszkodsz hozzá: Whiterunban Eorlund Gray-Mane a mester, õt a Skyforge mellett találod, Riftenben Balimund az expert szintû oktató.
Trénerek hasznos NPC-k érdemes igénybe venni a szolgáltatásaikat, de lehetõleg az elsõdleges harci képességet fejlesztesd velük, kovácsolás, enchant nélkülük is gyorsan-könnyen fejleszthetõ.
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
sMapCloudNIF=0
a skyrim.ini végére!
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Pl a patchelés után valamiért nem akarta az egér függõleges mozgását (lehajol, felnéz) érzékelni. A skyrim.ini törlése oldotta meg a problémát.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
- megkeresed a Dokumentumok > MyGames > Skyrim mppában a 2 ini fájlt, miután elõtte elmented más helyre, ezek után egyszerûen kitörlöd. Indításkor a játék újra fogja õket generálni, csak most már helyesen. A Data mappa beállításai is aktívvá fognak válni.
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Look for the line:
bShowAllResolutions=0
uLastAspectRatio=2
And add it like this:
bShowAllResolutions=0
uLastAspectRatio=2
bEnableFileSelection=1
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
vki vmi ötlet? vagy aki használta esetleg?
51 új, készíthetõ fegyver, képeken nagyon szép tõrök, kardok 😮 asszem én is felteszem 😄