30713
TES
-
Although #20429 Azért se értem az egész beírásodat, mert tegnap már beszéltünk erről és akkor is azt mondtam a skyrim grafikája bőven bőven jó dx9 ide oda. Így nem értem miért kell személyeskedned ott ahol nincs igazad éppen. -
Although #20428 Az a baj fred a dx9-est pozitív értelemben használtam annál te meg letámadtál. Nem akarok grafikai vitákba belemenni egy rpgnél pont nem ez érdekel annyira, érdekes téma beszéltünk róla, elmondtam mit milyennek láttok. Te meg írtál egy beírást ami igaz lett volna ha épp a játék tartalmi részéről beszélünk amiről kicsit lesújtó véleménnyel vagyok. De akkor se kell személyeskedni. -
#20427 Jezusom, de direkt szivatsz? Mondjuk en vagyok a barom, hogy felulok a hulysegednek. Leszarom, es a Bethesda is leszarja, hogy mit tud a PC jelenleg, hiszen az xbox maximalis teljesitmenye megkoti a kezet. Ezt ertsd mar meg! Ezert is volt peldaul elerheto mar a megjelenes utan a PC-seknek a HD pack, hogy ne legyen akkora hiszti a konzol miatti rosszabb texturak miatt, hiszen a pc ennel tobbet tud.
Hihetetlen, hogy nem erted meg mirol van szo, pedig elvileg ertesz hozza... -
Although #20426 *Írtam hogy ez nem igaz? azt írtam szerintem inkább az eladásban jött ez jól és ez a véleményem, hihetetlen? Ezzel indokolod a 20416-os válaszodat? -
Although #20425 :) Ügyes vagy, a dx10 dx11-es verzió brutálisan le tudja terhelni a gépet mindenestől. Tehát ha akartak volna csinálhattak volna hozzá de a dx9-es a mai gépeken elfut szinte mindegyiken. Személy szerint mint írtam már a korábbi válaszomban nem a dx9-re helyezem a hangsúlyt hanem a képsűrűségre. Akkor ki nem olvassa el kinek a válaszát? Ettől függetlenül ez Gendy válasza volt amit most használsz és talán próbálsz megfogni valamit ami igaz is valóban ez is egy ok lehet. De pcre nem port ként készülő játékoknál van dx10 is ez egyébként okos döntés volt mindenképpen a bethesdától és igen ez nagyobb eladásba is segít. Mondjuk egy személyes véleméyn a dx10 dx11 nem igazán jó nagyon jó a hardwer gyártóknak de ez saját vélemény. -
#20424 Ertsd mar meg, hogy NEM A GRAFIKAROL volt szo, te draga gyermek! A "miert hasznal dx9-et a jatek" hulyesegedet korrigaltam, mert nem azert lett dx9, hogy szar gepen is fusson es sok penzt hozzon a Bethesdanak, hanem, mert a Skyrim PC es xboxos fejlesztese parhuzamosan zajlott, es a konzolnal jelenleg ez a gyari maximum. Ennyi. Pont. -
Although #20423 Így van csak az nem igaz mert lentebb elolvashatod hogy nekem tetszik ez a grafika tehát mellélőtél két napon belül másodszor is. De legyen tiéd az utolsó erre aztán tényleg lehet törölni. -
#20422 Nem tudsz leallni, mi? Azt megfigyelted, hogy sose a keredesre valaszolsz, hanem felporogsz, majd kinyitlatkoztatsz, a kommentektol es kerdestol fuggetlenul? Leirtam, hogy mire reagaltam, fuss neki megegyszer.
Hazigazda pedig jo lenne, ha ranezne a topikra, mert ennek igy semmi ertelme. -
Although #20421 Ez a te véleményed a másik meg az enyém, mondjuk annyi különbség van nem mondtam hogy a te elképzelésed téves, de bizony benne van az is hogy alacsonyabb gépigény esetén többen megvehetik, már ha érdekli őket a pc. Ebben nem vagyok biztos. És várom a böszmeségeket?,
Melyikre gondolsz. Hogy egy darab normális fejtörő nincs benne? Hogy mindig be kell mennem a whiterun várba ha el akarom indítani a sárkányos részt? Hogy alapból egy normális perk rendszert nem voltak képesek csinálni? Hogy a párbeszédek zömnében nyomogatom az egy szem választ? etc,etc. Ez a gond ha azt mondom egy év rgje kategóriánál ez nagyon nagyon kevés? Úgy gondoljátok nem írhatom le mert ti megsértődtök.Igen legfeljebb sokszor de senkit nem anyáztem le ti viszont egy kis véreb kutyus cspatként nekem estetek és ez a mai napig így van csak nem érdekel. Ez nem lehet ok.. mindegy. És akkor jöttök én káromkodok, mintegy elfelejtve hogy ez már következmény ráadásul az anyázásokat sem én kezdtem. Mindegy engem nem zavar kicsit se érdekel általában a habzó szájú kutyákkal sem foglalkozok, így általában már pillantást sem vettek ezeknek az írásaira te vagy az utolsó akinek még válaszolok ilyen írásra, bár már megfogadtam a tieid sem érdekelnek.. De légyszi tedd be beírás számát amire az előző válaszodat írtad, írtam egy véleményt nem téged vagy a topic társakat minősítettem veled ellentétben. -
#20420 En segghulye vagyok a technikai dolgokhoz, ez ketsegtelen. Vannak ismeroseim, akikben megbizok, ok amire azt mondjak hogy jo, azt megveszem, illetve elfogadom a velemenyuket. Nem kell nekem erteni hozza, eleg ha ok ertik ezt a szamomra kisse idegen teruletet. Ezert nem is a technikai mondandoddal van a gond. Hanem, a hozzafuzott magyarazattal, ami baromsag, miszerint a penzcsinalas miatt es a konnyebb eladhatosag miatt lett dx9-es a jatek. HAT NEM! Mas volt az indok, lasd lentebb.
Nem is lenne gond egy ilyen tevedes/eliras mas reszerol, de toled ez mar annyira unalmas, hogy ha te megengedheted magadnak, hogy lepten nyomon lekophesd a jatekot es a ceget, akkor en is vehetem a batorsagot ahhoz, hogy felhivjam a figyelmed legalabb azokra a boszmesegekre, amelyeket elvakultan allitasz. Nalad letezik egy Conan (mmo) egy Fallout NV (singleplayer) es egy Obisidan (fejleszto) szent harmassag, akiken kivul mindenki szar, gagyi, idiota, kutyauto banda es produktum, es minden egyes kommentedbe ezt bele is irod.
- Kedves Altough, milyen ido van mar?
- Sut nap, kellemes oszi ido... (majd folytatod) ...bezzeg a Skyrimbol ez is hianyzik, mert a Bethesda blablablabla.. -
Although #20419 Azt látom te nem értesz annyira a grafikus témához személy szerint tervező vagyok meg autocadel is dolgozok meg van is egy kevés rálátásom. -
Although #20418 Csak röviden, megint mellément, de részint van igazságod csak az a gond ezzel hogy ezt nem vontam kétségbe. dx9-es is lehet 2x2 Mb grafot csinálni. A HD graf ami külön letölthető az is dx9-es.
Próbálkozz tovább bár van pár rajongód akik lelkesednek a baklövéseidért. :)
Kérlek mellőzd a felhangokat és ne írj elképzeléseket veled ellenétben tényeket próbálok írni legfeljebb sokszor ez igaz de a consequence hiánya.
Kicsit fárasztó de te legalább kulturáltan hülyézel még ha nincs is igazad.. Ha figyeltél volna ott az 512-es is az írásomban ez a lényeg ez ma már alap kártyákkal is jól futtatható. Való igaz mivel konzol port nem törték magukat nagyobb felbontáson. De külön csináltak egyet ami viszont memóriazabáló lett. Anno pl Wedge írta le hogy ez bizony nem szép grafika pontosan azt kifogásolta amit én is leírtam, továbbá ha elolvasod rendesen amit írtam láthatod hogy nekem az 512-es is tetszik, grafikát pont egy percre se kifogásoltam. Legfeljebb annyit írtam az alap skyrimnál de talán a hdnáél is a W2 erősebb. Szóval törd tovább magad még ezzel az "epic" győzelemmel együtt is :) -
Atilorn #20417 EPIC WIN! -
#20416 Nem azert "valasztotta", ez baromsag, mar ne is haragudj. Pont a TES jatekok azok, amelyek megjelenesekor ajanlott a legjobb konfiggal rendelkezni ahhoz, hogy a legszebb latvanyt elerje a jatekos. Lasd Oblivion, vagy Morrowind, ha emlekszel meg azokra az idokre.
Azert valasztotta a dx9-et alapban, mert a konzolokban - tudod, a Skyrim egy szar fos butitott konzolos gagyi jatek, ahogy irni szoktad - a dx9 a max jelenleg.
Ennek ellenere amit lehet, azt beleraktak a dx9-bol, elmentek a "hataraig", sot, a PC-s verzioba kerult par dx10-es cucc is, de csak olyanok, amelyek konnyen megoldhatoak voltak, es jelenletuk nem gatolja/lassitja a folyamatos es parhuzamos fejlesztest a konzol es a pc verziokon. (dx11-et pedig mar csak a modderek pakolgatjak bele, lasd lenti PTW kommentjei)
Iszonyat nagy keseruseg es dac van benned, mert minden egyes kommentedbe, legyen az barmelyik jatek topikja, beleirsz valamit, amivel kopkodsz a Skyrimra es a Bethesdara, mikozben remegve varod az uj reszet a jateknak, nap mint nap lesed a hireket, stb. Kozben persze szidod a buta gamereket, mert miattuk van minden, es ok azok, akik elvettek toled a "rendes gondolkodos jatekaidat", de ra ket percre kezen fogod oket, es adod alajuk a lovat, ahogy mondjak itt a vadkeleten, ahelyett, hogy onallosagra szolitanad fel oket. Gratulalok. -
Although #20415 Egyébként elhiszem, mert anno ezért választotta ezért is választotta Bethesda a dx9-et és a 512 bontást mert ez relative gyenge gépen is elfut, és a high meg az ultra közt is így nincs is különbség.És alapból nincs bloom meg egyéb effekt se csak az enb teszi bele. Messziről szép is de ha közel mész egy fához vagy a növényzethez látod a textura homályos és nem részletes. De ezt ügyesen megoldotta a Bethesda. A cél a minél nagyobb eladott példányszám volt, hardvertől függetlenül mindenki élvezhesse. De tényleg ne erőltesd a Hd pakokat. Legfeljebb amit belinkeltem az érdekelne is hogy megy a gépeden, mert kifejezetten az általad megadott géphez hasonló konfigoknak is csináltak egy HD packot amire azt írták szaggatás mentesen elfut. Szóval ha megtennéd hogy felteszed és megnézed az érdekes lehet sok olyan embernek aki az official HD-t használná de nincs hd6870-es kártyája mondjuk 1GB rammal. -
Although #20414 :) -
Zozo0122 #20413 Hát ha az a géped amit itt belinkelt JethroHUN, akkor nemhiszem, hogy maxon megy...talán alacsonyabb felbontáson high környékén...
Mekkora felbontáson játszol? -
#20412 Kamuzol... ez és ez alapján biztosan. -
tosiro #20411 Minden tökéletesen megy a Skyrimon 14 moddal kb és Fullon minden beállítás,és egyálltalán nem fagy vagy akadozik.Gyönyörü a játék.Csak a Skyrim 2K HD textures-el vannak gondok,be van kapcsolva,de nem olyan amilyenek a képeked,de ha nem is megy a Skyrim HD 2K Textures minden más igen,és igy is gyünyörű a játék,brutálisan. -
Zozo0122 #20410 Nem tudom mit idegeskedtek ezen a Tosiro gyereken:D Úgysem pörög már annyira a topic, én személy szerint szakadok a röhögéstől némelyik beszólásán:D Persze idegesítő amikor szétoffol mindent, de sztem vagy fiatal még vagy az egész op.rendszer-játékok-modolás-egyéb...dolgokhoz fogalma sincs.
Na idefigyelj Tosiro: ha ahogy írtad gyengébb a géped felejtsd el a textúra pakkokat, a Skyrim alapból is elég szép játék.Sőt nagyon brutál grafikája van.Ráadásul xp-t használsz azt írtad, tehát gondolom a ramod se túl sok.Ez meg h AC3 v Skyrim...hát az AC3 még ki sem jött bakker:D -
#20409 na ha dx 9, akkor meg pláne :D -
Although #20408 Nos ez igaz lehet :) Anno pont a DA-nál váltottam kártyát pl és az elég régen kezdett projekt volt viszont a akkor új 4870-es kártyámmal sokkal jobb volt mint a Hd2x akármivel előtte. :) -
#20407 Jókat írsz, meg amiket a #20402-ben írtál azzal is egyetértek. Ha nagyon telepakolja textúrákkal a ramot, akkor lelassul, vagy maximum kifagy vram miatt, de a támogatás "meg nem léte" nem lehet gond.
Egyben tévedsz: Skyrim dx9-et használ (ezért is nincs pl tesselation), idézet: "minimum követelmény: ... Videokártya: Direct X 9.0c kompatibilis videokártya, 512 MB RAM" -
#20406 Skyrim dx10et használ. Semmi olyan effekt illetve "képesség" -ez mondjuk halvány gőzőm sincs mit takarhat - nincs amit ne tudna a kártyája.
Még ha mondjuk sm 2.0-ás kártyája lenne, akkor megérteném ezt az érvet, de azzal el sem indulna a Játék.
Az egyetlen kategória modokban ami olyan plusz effekteket rak be amit a játék alapból nem tud azok az Injektorok illetve az ENB modok, de ismét csak ezek mind olyan effekteket amiket a kártyája tud, maximum nem képes azokat kellő sebességgel futtatni.
Semmilyen mod nem rak be a játékba teszemazt tesselation-t, amire a válaszod esetleg igaz lenne, mert azt pl nem támogatja a kártyája.
Az hogy egy kártyának mennyi a videómemóriája az egy teljesen más kérdés. Azért készülnek a textúrapakkokból vanilla 512, 1024x1024 vagy akár magasabb felbontású verziók. -
Although #20405 Meg persze legális verzió a HD packal. -
Although #20404 Ez teljesen nem igaz mert vannak olyan effektek, képpeségek amit csak fejlettebb kártyák tudnak.
Spec továbbra is az előző oldalon belinkelt HD pack javított ajánlom mert ahhoz van gyengébb kártyákhoz összeállított letölthető anyag. Persze legalább 512-es kártya azért ajánlott. -
#20403 Most komolyan a nvidia 220 kártyáddal te mit akarsz még high-res grafika modokkal? Így is csak full lowon éppen elindul rajta. -
#20402 Attól, hogy nincs elég erős géped a látvány még megváltozik ha felteszel egy modot. Az már más kérdés, hogy lassú lesz mint a szar (alacsony fps), neadjisten kifagy Vmemória hiány miatt stb... -
tosiro #20401 Ahoz ha nincs elég erős gépem akkor semmi nem fog változni a játékban ? -
#20400 Ha csak a szépségre akarsz rámenni akkor szerintem a 2K szebb. -
tosiro #20399 Melyiket ajánlód nekem ? Melyik adja a legszebb világot szerinted ? -
tosiro #20398 Most komolyan enyire izgat titeket,hogy mások mit kérdeznek ? Nem ugy veszem észre,hogy rajtatok kivül bárkit zavarna.Genndy nem kell ki magábol mint egy pszihopata,hogy jaj úr isten kérdezet valami nem ide illőt és máris letépem a fejét -.- pff okuljatok.
-
#20397 Nem tudom mit értesz "Skyrim mod" alatt, én nem tudok ilyenről.
Amire gondolom hogy gondolhatsz: a hivatalosan kiadott nagyfelbontású textúra pakk: "Skyrim High Resolution Texture Pack" - ez eredetiben a Steamról tölthető lesz, mint ingyenes DLC. A másik amit a SkyrimNexusról tölthetsz le, a "Skyrim HD - 2K Textures" (http://skyrim.nexusmods.com/mods/607). Ezzel szerintem te is próbálkoztál már.
Illetve van még olyan, hogy Skyre, ez pedig teljes nevén "T3nd0s Skyrim Redone" (http://skyrim.nexusmods.com/mods/9286). Ez egy nagyszabású mod (overhaul), teljesen átgyúrja a skilleket, perkeket, stb., főleg gyakorlottab RPG-játékosoknak ajánlott. Szerintem amíg nem szereztél nagyobb gyakorlatot a modolásban, inkább ne ess neki mert csak kérdéscunami lesz belőle. -
#20396 Jól van már, ne tépjétek le a fejét. Eddig ez egy kultúrált topik volt, lehetőleg maradjon is meg annak.
Viszont ha már legalább a játékkal kapcsolatban kérdezett, válaszolok: -
#20395 Igen csak topikot tévesztettél ha nem vetted volna észre !
Ez itt a SKYRIM topik ! Understood ? -
#20394 Kérdés a játékkal kapcsolatban, nem pedig olyan dolgokról amik téged izgatnak.
Részemről itt lezártam nem etetlek tovább, remélem lassan kapsz egy topicban-t, vagy magadtól lelépsz, ennek szerintem mindenki örülne. -
tosiro #20393 A Skyrim mod,és a Texture Pack 2 külőn dolog ? -
tosiro #20392 Mit patogtok itt,nemmire és senkire nem mondtam semmi rosszat erre ti el kezdtek trollozni.Tisztában vagytok egyáltalán,hogy mit jelent az a szó,hogy troll ? Ne mondogasátok ha azt se tudjátok mit jelent.Ez forúm a kérések feltételére való,nem igaz ? -
#20391 Ajánlom neked ezt a fenomenális oldalt, tele van veled hasonló emberekkel, remélem átszoksz oda, kösz. -
#20389 Húzzál már innen te troll, mert nagyon sikertelen vagy ám. 3 topikot is teleírtál a hülyeségeddel