The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fekete lélekkõbe npc-k (minden ember és/vagy *mer) lelkét tudod befogni. Ezt másfajta kõbe nem lehet.
Lesz sok spoiler benne, de muszáj kérdeznem pár dolgot.
Gyanítom fel kell tegyem majd a javításokat, mert pár quest behülyült.
1. Pl. a Season unending: amikor Ulfricnak Stormcloak-ba egy Axe-ot kell vinnem. Odamegyek hozzá de nem csinál semmit, pedig a feje fölött a nyíl.
2. A másik a Message to whiterun. Odamegyek Whiterun góréjához, de tojik a fejemre. azt mondja nem itt kéne lenned. Pedig valami háborúról kellene egyezkednünk.
3. The fallen: ahol Alduin legyõzése után kéne a nagy hegy fõnökeitõl (greybeards) segítséget kérnem, de szarnak rám mivel megöltem Parthunaax-ot. Amit már szánok bánok.
4. Megöltem de úgy látszik hiába ?? Ugyanis Esbern látszólag köp arra hogy én jövök az egyébként kurvanehéz dragonscale éa bone-nal amit kért.
A skyhaven temple-ben látszólag bazi fontos dolgot csinál egy csajszival (aki kérte hogy öljem meg parthonaxx-ot. Na mindegy, nem tudom odaadni a dragonscalet meg bonet neki(k).
5. egyben utolsó kérdésem... Melyik a fõszál ?
Oké hogy lehet h ezeket bug miatt megszívtam, de akkor legalább a fõszálat vigyem végig. Ezek gyanúsak:
Discering the transmundane
Hitting the books
Nah ráfekszem kicsit a google ra is, csak az meg úgy el tud kavarni..
Köszi elõre is minden választ.
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
2 1kezes fegyoval akkora a dps -ed encsantolatlan cuccban hogy siman kapkodod szet az ellent (amennyiben karnyujtasnyira tudsz kerulni eleg gyorsan ) encsantolt cuccban meg olyan mintha gyerekekkel bunyoznal 😉
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
1, enchant meg alchemy nélkül csak adept-en megy a dolog (harcossal)
2, a fentemlítettekhez bizony hozzá kell nyúlni mert hiánycikk a hp poti
Most dobtam 90 óra után kb a steel plate armor-t ebony-ra. Azt kell mondjam igencsak szürcsölni kell a potit egy dragonnál vagy egy master szintû ellennél. pl.: nincs resistem egy gramm sem, addig nem is lesz amíg nem jutok olyan szintre az enchanttal, hoy megérje rárakni, ne csak 8% magic res legyen mindenen. Jelenleg experten tolom a szemét, szerintem ez a fokozat elég nehéz pont annyira, hogy ne legyen masszív szívás. Egy Ancient Vampire nagyon megszivat, ha nem kiabálok "idõlassítósat" meg iQ-ból rájönnek, hogy ahányan vannak rádjönnek. Kicsit hosszabb a lista mint adepten, ahová vissza kell mennem god modban 😊 Nekem eddig tetszik az expert, a kajálós moddal is simán nem bonyolult még. Lv40 vagyok és még mindíg tarkón vágnak 90+-os blade 100-as blokk 90 körüli heavy armor skillel perkekkel együtt. egyedül a 100-as blade perk nincs kihúzva.
Az oldalon belül, kategóriákban is keresgélhetsz, vagy mindenféle feltételek alapján, a modok közül. Konkrét perkes modot nem tudok, de nem is nagyon értem, miért kéne.
Lenne valami mód javaslatotok a szintenkénti perk pontok számának módosításához? Régen volt egy verzió ami tökéletesen mûködött csak nem lett frissítve a legújabb patchez. Ezen kívül több fajta módot letöltöttem,kipróbáltam de egyik se funkcionált. Valakinek tudna nekem ajánlani egy frankó kis módot?
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Swedish people are albino monkeys
késõbb vesztette csak értelmét, amikor orrbapöckelted az ellenfelet egy 1 seces paralyze-al (Skyrim-ban ugyanez fegyverre való), mire õ ünnepélyes keretek között eldõlt mint egy zsák, és hagyta h jó pár másodpercig pofozd, amíg nagy nehezen feltápászkodik... ez általában nem sikerült.
"The trees move. Do you not see it?"
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
és igen, kétkezes fegyvereknél reach (hatótáv) jóval magasabb - ellenben sokkal lassabbak, ami csöppet legyengíti õket, fõleg Paralyze enchant szempontjából... (meg nekem rendesen harcra sem jöttek be, de ez már ízlések és pofonok)
#17915: örökérvényû igazság Morrowind óta (igazából nem, mert Oblivion-ban nem volt ártalmas): ne blokkolj, lépj hátra. kétfegyveres harc ebben sokat segít, mivel ott nem tudsz blokkolni - bár nem mintha hiányozna.
Elõbb voltam Whiterun mellett a bandita leadert megölni, hát nem semmi hogy full plateben egy bekapott power attack lekapta a HP-m 90%-át... blockolva is legalább 50%...
ha tutira halott és át is tudtad kutatni..akkor vagy korábbi mentés,ha õt akarod,vagy felfogadsz társnak mást..vagy egyedül tovább..