The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet. A fegyverekbõl fogy a mágikus töltet. Ruhákat, gyûrûket lehet állandó mágikus védelemmel ellátni.
A fekete lélekkõbe npc-k (minden ember és/vagy *mer) lelkét tudod befogni. Ezt másfajta kõbe nem lehet.

Takimate
Sziasztok!
Lesz sok spoiler benne, de muszáj kérdeznem pár dolgot.
Gyanítom fel kell tegyem majd a javításokat, mert pár quest behülyült.

1. Pl. a Season unending: amikor Ulfricnak Stormcloak-ba egy Axe-ot kell vinnem. Odamegyek hozzá de nem csinál semmit, pedig a feje fölött a nyíl.

2. A másik a Message to whiterun. Odamegyek Whiterun góréjához, de tojik a fejemre. azt mondja nem itt kéne lenned. Pedig valami háborúról kellene egyezkednünk.

3. The fallen: ahol Alduin legyõzése után kéne a nagy hegy fõnökeitõl (greybeards) segítséget kérnem, de szarnak rám mivel megöltem Parthunaax-ot. Amit már szánok bánok.

4. Megöltem de úgy látszik hiába ?? Ugyanis Esbern látszólag köp arra hogy én jövök az egyébként kurvanehéz dragonscale éa bone-nal amit kért.
A skyhaven temple-ben látszólag bazi fontos dolgot csinál egy csajszival (aki kérte hogy öljem meg parthonaxx-ot. Na mindegy, nem tudom odaadni a dragonscalet meg bonet neki(k).

5. egyben utolsó kérdésem... Melyik a fõszál ?
Oké hogy lehet h ezeket bug miatt megszívtam, de akkor legalább a fõszálat vigyem végig. Ezek gyanúsak:
Discering the transmundane
Hitting the books

Nah ráfekszem kicsit a google ra is, csak az meg úgy el tud kavarni..
Köszi elõre is minden választ.

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

én se vagyok pro benne😊))
kill3r21
Xido már ittis? 😄 Akkor legalább keress msnen, vagy valahol, joljön a skyrim help 😄
pontosan..mindig amit viselsz,ahhoz hasonlítva mutatja az értékét jobb/rosszabb irányba
potion of cure diseas vagy hogy írják
Lehet állandó mágikus fegyvereket készíteni?Tehát olyat,amit nem kell feltölteni léleekkõvel.A fekete lélekkövek mire jók?Van néhány üres és teli is nálam.
kill3r21
Srácok, segitsetek kicsit, marha rég skyrimeztem és nem is játszottam vele sokat, mikor veszek az pajzsot vagy valami ruhát, ott kiirja minden tárgyra hogy armor, mitomén 50 mellete vagy zöldel szám +10 mondjuk, vagy pirosan - xy, az azt jelenti hogy az adott tárgy amit vennék, mennyivel jobb vagy rossazbb a mostaninál?
menj el Falionhoz õ majd feloldja az átkot😊 Morthalban van egyébként...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Higany
Asszem kezdek vámpírrá változni, de nem akarok. Mit kell tennem? Köszi!

GaBika6
http://www.elderscrolls.hu/walkthroughs/skyrim-main-story/skyrim-walkthrough-prologue

Végigjátszás

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

hahh..trükkös..1.3ashoz van írva egyelõre,nem indul el 1.4es frissítéssel😊
legalján egy másik link él..de ezeket hova kéne berakni?😊
TopGun
Hello! En most neztem meg, a linket a file deleted 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Lehet (illetve biztos<#vigyor>), hogy a DPS több a dualos karinál, de azért nem hiszem, hogy azért lenne nehéz, mert pajzsos karival játszik, meg hogy ezzel el lenne rontva a kari. <#smile> Kisebb DPS ugyan, de azért amikor odabaszunk egyet a Deadly bash-al, az úgy elég rendesen tud sebezni, és amíg szendereg az ellen, addig a fegyverrel még legalább 1-et, de karddal 2-t is oda tudunk verni. És gyakorlatilag csak stamina kérdése az egész, ha van bõven, akkor amikor támadna, megint be kell verni egyet a pajzssal... hab a tortán, ha még a fegyvert is kiverjük a kezébõl. <#eplus2> Szerintem sokkal könnyebb ilyen karakterrel játszani, mint dual wield-essel, már-már túl könnyû. <#wink>
AnarchoiD
Blokk ? 😊 ott rontottad el a harcosodat, nemcsoda hogy expertben nehez neked hiszen kicsi dps-ed.

2 1kezes fegyoval akkora a dps -ed encsantolatlan cuccban hogy siman kapkodod szet az ellent (amennyiben karnyujtasnyira tudsz kerulni eleg gyorsan ) encsantolt cuccban meg olyan mintha gyerekekkel bunyoznal 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

Nézd végig a játékok kritikáját neten. Gugli iz jor frend 😊
DarkHorSe
persze, hany oldalban szeretned?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

vki írna egy valóban rövid összefoglalót a morrowind, oblivion, skyrim vonatkozásban ? mik fejlõdtek a sorozat elmúlt 10 éve alatt, miben volt elõrelépés és visszalépés esetleg.

Pluskast
Hm már meg is találtam, innen már le is tölthetõ😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Remélem, hogy mihamarább elérhetõ lesz!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Jagi
Nah, asszem még 100 egynéhány játékóra után kijelenthetem hogy:
1, enchant meg alchemy nélkül csak adept-en megy a dolog (harcossal)
2, a fentemlítettekhez bizony hozzá kell nyúlni mert hiánycikk a hp poti

Most dobtam 90 óra után kb a steel plate armor-t ebony-ra. Azt kell mondjam igencsak szürcsölni kell a potit egy dragonnál vagy egy master szintû ellennél. pl.: nincs resistem egy gramm sem, addig nem is lesz amíg nem jutok olyan szintre az enchanttal, hoy megérje rárakni, ne csak 8% magic res legyen mindenen. Jelenleg experten tolom a szemét, szerintem ez a fokozat elég nehéz pont annyira, hogy ne legyen masszív szívás. Egy Ancient Vampire nagyon megszivat, ha nem kiabálok "idõlassítósat" meg iQ-ból rájönnek, hogy ahányan vannak rádjönnek. Kicsit hosszabb a lista mint adepten, ahová vissza kell mennem god modban 😊 Nekem eddig tetszik az expert, a kajálós moddal is simán nem bonyolult még. Lv40 vagyok és még mindíg tarkón vágnak 90+-os blade 100-as blokk 90 körüli heavy armor skillel perkekkel együtt. egyedül a 100-as blade perk nincs kihúzva.

a perkek újra kiosztására amúgy van valami lehetõség vagy ha véletlen nem oda rakok ahová szeretnék akkor az úgy marad?
Szerintem szükségtelen, 40-50 perkbõl (azaz 40-50. szintre, a játék kb. végére) is szuperhõst lehet faragni, ha specializálod a fontos perkekre. De végülis te tudod 😊 A nexuson rengeteg mod van, válogass bátran.
skymannn
Nálam a perkes mód annyiból állna hogy az alap szintenkénti egy darab szabadon elosztható perknek a számát átírjam kettõre vagy többre.

17853. hsz.
Az oldalon belül, kategóriákban is keresgélhetsz, vagy mindenféle feltételek alapján, a modok közül. Konkrét perkes modot nem tudok, de nem is nagyon értem, miért kéne.
skymannn
Hali!
Lenne valami mód javaslatotok a szintenkénti perk pontok számának módosításához? Régen volt egy verzió ami tökéletesen mûködött csak nem lett frissítve a legújabb patchez. Ezen kívül több fajta módot letöltöttem,kipróbáltam de egyik se funkcionált. Valakinek tudna nekem ajánlani egy frankó kis módot?

AnarchoiD
Volt de kiszedtem 😉 mert pont az en sajat browserem crasholt el tole folyton 😉

Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.

DarkHorSe
1h shield karakterrel, es persze a faj nem lehet orc, meg redguard, azoknak tul durva a racialjuk. Foleg az orknak, berserker rage nevetsegen eros <#zavart1>

Calver
na úgy már elképzelhetõ <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

DarkHorSe
Miutan biztos felbugoltal mindent 100ra, ja elegge unalmas lehet meg a master is 😄

DarkHorSe
Hat master, bs, enchant, meg alchemy nelkul egesz jo kihivas 😄

Nem vagy vele egyedül 😉 Szerintem ott csak szöveg van, és üres hely. A legutolsó kép a mamutfenyõs <#nevetes1>
Itt van valami kép vagy vidi am mert nálam semmi nem jelenik meg a hsz-d alatt csak egy nagy üres hely van 😊
Calver
hát nem ezt írtam én is? <#bohoc>

késõbb vesztette csak értelmét, amikor orrbapöckelted az ellenfelet egy 1 seces paralyze-al (Skyrim-ban ugyanez fegyverre való), mire õ ünnepélyes keretek között eldõlt mint egy zsák, és hagyta h jó pár másodpercig pofozd, amíg nagy nehezen feltápászkodik... ez általában nem sikerült.

AnarchoiD
babby = master nalad ? :0 mert nalam nem 😉 nincs kihivas ebben a jatekban 😉

qwertrt
Nem tudom, én sokat blokkoltam Oblivionban, nagyon jól jött, amikor egy erõs ellenféllel harcoltam, és féltem, hogy egy-az-egyben megüt, de ilyenkor hátratántorodott, és szabadon üthettem.

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Calver
hát nem. Oblivion-ban volt igazából csak értelme (ellenfél megtántorodott, és félholtra verhetted alatta), de ott sem sok. itt... itt egyszerûbb két fegyverrel felszeletelni mielõtt köpni-nyelni tudna. <#vigyor1>

és igen, kétkezes fegyvereknél reach (hatótáv) jóval magasabb - ellenben sokkal lassabbak, ami csöppet legyengíti õket, fõleg Paralyze enchant szempontjából... (meg nekem rendesen harcra sem jöttek be, de ez már ízlések és pofonok)

csak ott meg a stamina legyen bõven,nehogy kifulladj a darálás közben😊
Am jól vettem észre hogy a kétkezes fegyvereknek nagyobb az ütõtávja?
Igen ezt csinálom én is (hátralépés) így viszont a blocknak nem sok értelme van XD (perkek szempontjából sem)
Calver
master is eléggé picsafüst, adept-hez képest összesen duplázza az ellenfelek sebzését és felezi a tiédet, ami messze nem elég ahhoz, h kihívás legyen. <#rolleyes>

#17915: örökérvényû igazság Morrowind óta (igazából nem, mert Oblivion-ban nem volt ártalmas): ne blokkolj, lépj hátra. kétfegyveres harc ebben sokat segít, mivel ott nem tudsz blokkolni - bár nem mintha hiányozna.

mindezt level 10-en 200hp-val... 😊
Tehát level 20-25 alatt nem érdemes nekik menni. Legalábbis Masteren XD Hát akkor kerülöm õket. Viszont az erõsebb NPC-k banditák tolvajok is kifektetnek 2-3 ütésbõl szóval valamit ki kell találnom XD

Elõbb voltam Whiterun mellett a bandita leadert megölni, hát nem semmi hogy full plateben egy bekapott power attack lekapta a HP-m 90%-át... blockolva is legalább 50%...
Higany
Értem, köszi! Akkor suxx! 😞

mi van ilyenkor sajnos..
ha tutira halott és át is tudtad kutatni..akkor vagy korábbi mentés,ha õt akarod,vagy felfogadsz társnak mást..vagy egyedül tovább..
Higany
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy az egyik városban vettem egy hátat, amihez kaptam egy harcos csajt, elmentem valahová, küzdöttünk és közbe kinyírták a csajt. Vissza fog az kerülni hozzám, vagy mi van ilyenkor? Köszi!

DarkHorSe
ezert nem kell babby fokozaton jatszani 😄

jégmágus se vész,dobj rájuk egy 100 magic damage nyilat,windwirhl vagy mi a neve futás hozzá,aztán nyissz😊