30713
TES
  • Although
    És hát azért ez a mod főleg arra jó ne nem hogy bámuld a karaktered :)) Vald be :)
  • Although
    Jó oké az obli kicsit csúnyácska lett de a morro meg a skyrim az egyedi ebben a tekintetben. Legalább ebben még :))
  • Although
    Kicsit csúnyán fejezte ki magát de valószínű lehet lore friendly dolgokat szereti ő is mint én. Szerintem. Nos kicsit én is aggódok megy a szöveg sok helyen hogy milyen csúnyák az elfek meg egyebek. Ahogy elnézem a Bethesdát bármire képes hogy kielégítse a vásárlóit amit lehet pozitívnak is nevezni de spec az elder scrools az ilyen volt mindig :) Legalábbis egyedi :) Mármint loréban és a fajok kinézete. Hiteles és jópofa :) más se hiányzik mint hogy valami koreai, vagy amit tömegével lehet látni a nexuson. Ez már az oblivionnál is elkezdődött.
  • PiszkosFred
    Szard le, ha vegre lesz normalis hazigazda, akkor az ilyen kommentek repulnek remelhetoleg a p...ba.
  • PiszkosFred
    Es mindezt egy armor moddal keszult kepbol allitottad ki? Ezert kar volt beloggolnod ma este.
  • Panzeradler #20470
    Egyedül armor+ember csere volt, és ha nekem így tetszik attól mért lenne gáz? De akkor majd nem teszek be képet és legyen tele offal topik, bocs, hogy színesíteni próbáltam
  • Panzeradler #20468
    Éppen indultam vámpírt vadászni, de ez a holdas kép megtetszett.

Végre sikerült megkapnom a kórt, erre kicsit alábecsültem a mester vámpírt és úgy elszívta az életem, hogy összecsuklottam, visszatöltésnél meg persze nem kaptam el. Most 2vámpiros hely üres:/
  • Party Hard
    Hatalmas nagy Respekt a gyors és megoldást magában hordozó válaszért.
    Köszi szépen
  • Calver
    nvidia kártyához valót itt linkeltem, bár nem tudom villogó árnyékokra megoldást nyújt-e, ez eredetileg arra van kitalálva, ha béka segge alatt van FPS mert a játék alig használja ki a videokártyádat. (ami Oblivion óta meglévő bug, és tippem sincs mi okozza)
  • genndy
    Szia! Kb. 2 oldallal ezelőtt volt már hasonló probléma, aztán némi őrület uralkodott el a topikban...
    A Directx és C++ mellé mindenképpen tedd fel a videókártyádhoz tartozó legfrissebb drivert, az elvileg megoldja a problémát. Ha nem, akkor ATI kártya esetén ezt ajánlom feltenni. Nvidiával sajnos nincs tapasztalatom.
  • Party Hard
    Üdvözlet.
    Most raktam újra a Windowst és valami miatt bugos a grafika( az árnyékok össze vissza villognak, nincsen láng és pókháló pl.)
    Nem tudjátok mit érdemes még felrakni??? Fent van a direktX 9 és a c++
    Valami ötlet valakinek?
    A régi rendszeremmel teljes mértékben müködött
  • Calver
    utolsó OFF (ejnyebejnye magamnak):

egyszer

másodszor: alap NWN2-vel jól jártál el, én is valami hihetetlenül le voltam döbbenve utána, h milyen elképesztően jó lett a kiegészítője a klisévihar alapjátékhoz képest.
  • PTW
    Nem hiányolok én az égvilágon semmit félreértés ne essék. Csak leírtam, hogy az én meglátásom szerint (nyílván nagyon lesarkítva és rövidre fogva), hogy alakult az "rpg" világ.

Pusztán objektíven állok a dolgokhoz és tudom azt, hogy mi van ma és mi volt 15 évvel ezelött.
    Ma napig születnek szerencsére példák és ellenpéldák is. De az, hoyg mi URALJA a mai "rpg piacot" az egyértelmű.

Én ugyanolyan remekül elszórakozom egy Skyrimmel mint anno mondjuk a Planescape Torment-tel vagy teszemazt Morrowinddel.
    Régesrég megtanultam már, hogy felesleges sóvárogni és olyan dolgokat (játékot) várni amit a) vagy megkaptam már egy korábbi játékban b) sosem fog megvalósulni. Annak mindíg pofáraesés a vége, mivel a világ és legfőképp a játékipar nem így működik.

Ha lenne időm szívesen tennék egy próbát az említett NWN2 kieggel mert bevallom őszintén az alapjátékot kb 4-5 óra játék után kivágtam mint a macskát szarni és onnantól kezdve nem nagyon érdekelt a cím.

Kotoros meglátásodat tiszteletben tartom. Én is imádtam/imádom azt a játékot, de emlékszem hogy picit le voltam döbbenve anno, hoyg "miért vagyok ennyire bekorlátozva, korában ilyennel még nem találkoztam"
  • Although
    OFF nagyon, de hátha valakit érdekel épp sok ráérő időm van :D
    Aoc topicba már betettem ez tényleg a felesleges utolsó év volt amikor már csak tucatnyian voltak, párszor összeakadtam vele és minden másodperc élmény volt. itt egy kis story amit kedveltem nagyon :D Persze mindez azért van mert hiányoznak nincsenek helyettük mások mára már csak pár tucatnyian vannak talán az SWTOR rp szervere él még ahogy én látom.
    in the sand
  • Calver
    OFF és objection!, mert KotOR nem volt csőpályás, egy éve toltam kb újra, direkt figyeltem, alig van az egész játékban olyan hely, ahova csak egy útvonalon juthatsz el, egyáltalán nem úgy építették fel pályákat, mint pl ME2-ben, h egy kanyargó alagúton mész végig. ToEE-t meg soha nem szánták "BG utódnak", taktikai CRPG volt, abból meg zseniális.

btw próbáld ki NWN2: Mask of the Betrayer-t ha Baldur's Gate "érzését" hiányolod, olyan történetet és narrációt kerekítettek köré, h én tátott szájjal ültem (játszottam) végig, pislogni is alig mertem alatta. besza-behu mértékben zseniális, és mai napig nem vagyok hajlandó elhinni, hogy bármi köze lett volna hozzá az igencsak bárgyú alapjáték készítőinek.
  • Although
    Mondjuk nem ragaszkodom annyira szabályrendszerhez, nekem a kockás kimaradt az élmény ami maradt elcsíptem a Conanba az utolsó két évet amikor ezek az emberek ezrével voltak még jelen a rpg világban, legalábbis érzékelhetően, tisztán. Sok minden megmaradt egy életre. addig se volt olyan hogy szekáltam volna valakit de az egyszerű világos világ amit építtek megmaradt mindez persze a műveltségből is jött. Kétszer szóltak ha valaki anyázott harmadik nem volt :) És hát igen néha a conanba betettem azoknak a történeteit akikel játszottam a funcomnak nagyon jó story és quest írói voltak a mai napig már csak ez köt meg a világ szeretete oda. De ezek között voltak olyanok akik megették reggelire őket. És a Biowares srácokat is. Szóval szép volt ez az on :) ÉS azért még vannak jó stroyk a skyrimbe is a companion és a thief az jó szerintem.
  • jarlaxxe
    Pl, Storm of Zehir abszolút a régi rpg szinvonalat hozza szvsz.
  • PTW
    Természetesen nem maradt ki egyik sem, csak nem írtam "listát", mert értelmetlen lett volna. Neverwinter meghát szerintem olyan volt amilyen.

Kotor pedig már sokkal inkább az új generációhoz tartozott. Lényegében az első "csőpályás" rpg volt.
  • jarlaxxe
    Akkor neked kimaradt a NWN meg a KotOR.
  • PTW
    Az a sokat emlegetett "korszak" korántsem a Dragon Age Origins-szel zárult le. Sokkal korábban.

Ez kb akkor történt meg, amikor a Black Isle lehúzta a rolót.
    Volt még Temple Of Elemental Evil és egyéb próbálkozások, de nagy, klasszikus értelemben vett RPGk -mert ugye kimondatlanul mindenki a Baldur's Gate és papír alapú/szabályrendszerű társait veszi annak- onnantól kezdve nem nagyon születtek. Átvették a szerepet az izometrikusról 3d-re átváltó hack&slash és "tps" rpgk pl. Gothic.

A DAO konrétan csak egy szikrányi remény volt, hogy a nagy öregek ismét letesznek valamit az asztalra és talán újra feléledhet a BG mint játékstílus. Habár egész jóra sikeredett a DA szabályrendszere, akkor sem volt egy Dungeons&Dragons és sajnos ez szerintem rányomta a bélyegét a dologra.

Drakensang sorozat sokkal inkább hozta a régi feelinget (köszönhetően az elképesztő komoly múlttal és minőséggel rendelkező szabályrendszerének) mint a DA vagy akár a witcher.

Mindegyik jó játék a maga nevében, de régi nagy klasszik rpg már sosem fog születni (max kickstartes ugyebár). Az a korszak végérvényesen lezárult.

ON (? már ha ebben a topikban jelenleg van olyan heheh)
  • Atilorn
    Tökéletesen működig a steames verzióval! (De nem tőlem tudod!)
  • Although
    Na ez a skyre :D

@T3nd0 -
    I endorsed so long ago when first joining the revolution, so I thought after this sneaky update I would just say THANK YOU for your continued work and commitment.

This is such a core mod that defines my gaming experience, that one endorse and kudos does not seem to do it justice.

So I send you a ice cold digital version Jack Daniels in thanks.

Mindamellett hogy értem Molinbalage problémáját bár nyíltan nem meri teljesen kiírni ide, de mindez amiről beszélünk már hack and slash igazából és nem rpg, onnantól igaz mindez hogy már ügyesség is kell és a határok elmosódnak az akció játék és az rpg között régen tiszta volt, aki ésszel való játékot és gondolkodást és a storyt élvezte az ment az rpg-kel játszani aki meg akció-orinetált volt ment oda. Ezt anno megjósoltam anno a DA:O-val egy korszak zárul le, még volt is ismerősöm aki nevetett ma már nem, még volt az fnv de igazából már a skyrim "győzelme" jelzi a világ változását. egyedül a kickstartellel nem számoltam és meg is lep hogy egy project eternity ilyen szinten megkapja a pénzt a fejlesztéshez. :)
  • Although
    *mondjuk nálam a companionál jelentkezett ez
  • Although
    Nekem az immersion armor volt fenn de azt most leszedtem mert nem túl lore friendly amúgy se, és kíváncsi vagyok ez okozta e most egy darabig próbálgatom egy új karival csak kíváncsiságból, még a dawnguardtól tartok hihetetlenül bugos. Bár nem bántom ilyen okból a bethesdát mert mmo játékokkal játszóként megtanultam nehéz bugok nélkül kiadni egy ilyen nagy terjedelmű dolgot. :) Főleg a funcom nagy türelmet igényel ezen a téren úgyhogy... :)
  • genndy
    Világos, csak akkor írja meg, hogy "kipróbáltam, nem jött be. Kérem a következő ötletet". Nem akarok vele goromba lenni, csak adjon valami visszajelzést, mert én azt nem látok, csak a kérdéseket sorban és ez zavar.
    Amúgy nekem is a következő ötletem a mod kikapcsolása, csak meg akartam várni, hogy egyértelműen jelezze, hogy a te ötleted nem működik.
  • Although
    De amúgy elképzelhető próbáld ki leszeded majd játszol vele úgí ha unod ezt a mentéses verziót ,mert nekem is van ilyen de én tényleg nem tudom bár én fegyver modot nem használok.
  • Although
    Kérlek ne, valószínű igen, de kérdezte ismét hátha tudok neki segíteni sajna nem....
  • genndy
    Na most gurult el egy kicsit nálam is a gyógyszer: kipróbáltad egyáltalán a mentés-betöltés módszert amit Although írt? Nem, inkább lököd rögtön a következő kérdést. Amíg nem próbálod ki az első lehetőséget amit ajánlanak, addig felesleges továbbmenni.
    Próbáld ki a mentés-betöltést, ha nem jön be akkor tudom/tudjuk mondani a következő ötletet. Egyben akkor azt is írd már meg, hogy milyen fegyvermodot/modokat tettél fel, mert kitalálni nem tudjuk.
  • Although
    Mint írtam nem tudom :)
  • Although
    Úgy láttam van ilyen bug, csinálj egy mentést épp ahol vagy és töltsd vissza nem tudom mi okozza nem néztem utána.
  • Calver
    illetve beléphet, csak akkor végig kellene vinni a küldetéseket.
    amúgy megéri, főleg ha nehézpáncélos közelharcos vagy - ingyen training!
  • Panzeradler #20439
    Csak alapverzióm van, lewarezolni meg nem akarom és nem is tudom, hogy lenne-e lehetőség, steames verzióval meg főleg.

Akkor már csak vámpírokat kell keressek, compaionosokat hagyom is.
  • genndy
    Dawnguard kiegészítő nélkül tényleg csak az a módja, hogy harc közben megharapnak, és hagyod hogy átváltozz. Ha fönt van a Dawnguard, abban van lehetőség vámpírrá válni.
    Calver írása is igaz, vámpírként a Companions-t inkább elkerülném, legalábbis a Körbe ne lépj már be.
  • Panzeradler #20437
    Ups most jöttem rá, hogy kicsit spoileres lett, bár gondolom csak én vagyok itt olyan aki először játszik vele, ha mégse akkor elnézést:)

A második verzió lesz, annyira nem érdekel a történetük:)
  • Calver
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    kisfarkassá válás kigyógyít vámpírkodásból, szóval ha az akarsz lenni, mindenképpen ajánlanám, h előbb vidd végig companion küldisorozatot. ha nem érdekelnek küldijeik, csak az éles szemfogak, uesp szerint ha csatlakoztál hozzájuk, bármikor ott vannak "svédasztalnak".
  • Panzeradler #20435
    +1

Más: Mi a leggyorsabb módja annak, hogy vámpírrá váljak?(olvastam, hogy harcolni kell velük és véletlenszerűen elkapom a kórt, ez így elég lassunak tünnik)
    Elvileg beléptem a Compaionokhoz, de nem lettem még farkas, nem kaptam ilyen küldit és azt is olvastam, hogy ők ilyenkor elfogadják a vámpír létem, akár ihatom a vérüket is. Kérdés az, hogy tovább kell vigyem-e a küldi szálat, vagy elég annyi, hogy közölték, hogy a tagjuk vagy. Vagy a Kör tagjának kell lennem, hogy vámpírként elfogadjanak?
  • Although
    Nem lényeges de ha közel mész egy pl. fához akkor kicsit kockás és nem "tiszta" tulajdonképpen ebben van a trükk, de igazad van egy rpgnél ennek nem sok jelentősége van mikor mész szépnek látszik minden. Annyi a hd packnál közelről is élesebbek a fa kontúrjai. De inkább ne nézd meg nem ér annyit az egész hogy most emiatt gépre költsél. :)
  • Calver
    én már nem várok házigazdára, írtam modtopicba. fasz kivan már azzal, h elmúlt oldal fele although holdkóros tombolása, másik fele meg tosiro gyerek trollkodása.
  • Although
    A személyeskedést nem értem...mi szükség van rá? 20416? Ráadásul cseppet se igaz, persze nyilván zavar hogy hamar megunom de ez kit érdekel rajtam kívül, legfeljebb leírom és? :)
  • PiszkosFred
    Lehet, hogy pozitiv ertelemben hasznaltad, de ket olyan dolgot allitottal ok-okozat osszefuggesbe, amelyeknek egymashoz semmi kozuk. Ezt korrigaltam es neveztem baromsagnak, amely jelzot a kommented tovabbi resze (is) erdemelte ki.