The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem értem, elvileg azt csempészel be, amit akarsz. Beszélni kell a küldi elején, még mielõtt a thalmoros részhez érnél, az npc-vel, és õ megkérdezi, hogy milyen cuccokat akarsz bevitetni. Szerintem nincs semmilyen korlát, azt viszel be, amit akarsz. A thalmor-váras részhez érve az elején nem lesz semmi fegyvered, de mihelyst kinyitottad azt a bizonyos ajtót a nagyteremben a továbbjutáshoz (nem mondom meg, hogyan 😊), rövidesen megtalálod a "becsempésztetett" cuccaidat a közelben, fegyverekkel meg mindennel.
Az a tõr pedig pont azért marad nálad mindig, mert küldetéstárgy, nem tudják tõled elvenni és nem dobhatod el stb.
Thnx a tanácsokat, próbálkozom.Sajnos fegyvert nem tudok becsempészni, pedig dual wielding harcos vagyok, jelenleg 2 ebony swordom, vagy 2 ebony waraxe-m van de ezeket nem engedi bevinni valahogy, csak a kahzogenfang, nevû tõrt ami az egyik küldetés része.Enchantoljam a kardokat talán ???
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
"The trees move. Do you not see it?"
A -100 manaköltséget némileg nehéz kirakni 2es szinten, míg a stamiregen cuccot nem 😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Egyébként a fõszál részre, úgyhogy kell.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
A játék fõ szála végigvihetõ ha esetleg kihagyom a Thalmor küldetést amikor a várba kell elvegyülni ill. végiglopózni.Egyszerûen nem tudom kivitelezni, talán vigyek magammal sok invisibility potiont talán ???
Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD
Azt tudom, hogy a mindenre érvényes mag res csak 80%-ig mûködik, de azt olvastam, hogy ha ezen felül van még legalább 20% frost res-ed (például), akkor frost ellen immunis vagy (kivéve a lassítást és a többi kiegészítõ hatást, meg a "jajgatást"). Tehát 80% mindenre plusz 20% frost, fire és shock res külön-külön az 100% kellene hogy legyen minden ellen, hiszen csak ilyen típusú varázslat-sebzések vannak.
Vagy az a gond, hogy master szinten az ellenállásomból is levon?
Ha nem csak destructiont használsz, akkor meg manaregenes cuccokat csinálsz, és nyilván raksz manára is szintlépéskor. Varázsolsz egyet és hip-hopp, újra teljes a mana 😊
A hp-nél is lehet "exploitolni", de ez inkább az erõs páncéltól függ és nem a regentõl. Max. páncélzaton (567) gyakorlatilag csak master szinten tudnak komolyabban megcsapni közelharcban, ott is csak az erõs lények. A varázslók viszont nagyon, tehát kell rakni magic resistre, amennyit lehet. Ehhez kapcsolódik...
Varinak én csak manára tettem, ha ügyes vagy, nem ütnek meg.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Harcos: mindig 100 mana, a hp-stamina arány pedig attól függ, hogy inkább nagyokat akarsz ütni vagy túl akarsz élni. Szerintem az életerõ fontosabb, szóval kb. 2x életerõ és x stamina vagy 1,5x életerõ és x stamina.
Sima varázsló: majdnem mindent manára, kicsit a hp-re. Ha zsinórban tudsz sokat nyomni a legdurvább varázslatokból is, és elég gyorsan töltõdik a mana is, akkor már csak a hp-re, hogy minél többet bírj ki élve.
Conjurer: csak annyi mana kell, amivel meg tudsz idézni két dremorát egymás után. Utána már fölösleges manát növelni. A többit lehet hp-re nyomni, stamina úgyse kell, mert nem fogsz ütni. Hosszú távon (40-50. szintre) viszont sok perked fog maradni, ha csak az idézést használod és mást nem, szóval ilyenkor nem árt továbbmenni valamerre (conjurer-harcos vagy sima varázsló) és akkor ettõl függ, hogy mire raksz.
Satöbbi, satöbbi... Attól függ, merre akarsz fejlõdni.
Magicka (mana) - több varázslat egymás után, gyorsabb manaregen
Életerõ (hp) - tovább bírod élve, gyorsabb hp regen
Stamina - többet tudsz nagyot ütni közelharci fegyverekkel (ez a staminán belül a legfontosabb), kicsit többet tudsz cipelni, kicsit többet tudsz rohanni
Van nálam gyürü is meg amulett is ami bonusokat ad amugy én battlemage vagyok !
Dokumentumok/My Games/Skyrim/SkyrimPrefs.ini-be:
bEnableFileSelection=1
Launcher elvileg van, keresd meg, utána kell azt az 1 sort berakni.
shit happens
Találkozott valaki olyan problémával, hogy a egy modja sem mûködik? Ha elindítom a skyrim launcher-t a Data Files menüpont nekem szürke és nem tudom aktiválni a modokat. Megpróbáltam Nexus Mod Managerrel ahol mindent kijelöltem de egyik mod sem mûködik a játékba. Mitõl lehet ez?
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
A "Theives Guild quest"-et hol lehet felvenni?
Köszönöm!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
elõbbi 25% eséllyel elfekteti unszimpatikust (két fegyveres harcnál elég hatékony, idõtartam lényegtelen, kell kis idõ mire feltápászkodik az ellenfél), utóbbi sebzéstõl függetlenül 50%-al lassítja 2 másodpercre. más enchant-nak nincs is túl sok értelme fegyverre - ha valaki sebezni akar, azt inkább páncélra/ékszerbe érdemes pakolni.
...és aki lusta pár száz ütésenként elnyomni egy soul trapet, az nem érdemli meg, h feltápolt fegyvereket használjon <#gonosz1>#gonosz1>
Scientia potentia est.
am köszi
vagy: mágia-ellenállás, és ordítva ellenfélre rontás. sajnos fagyvarázslatok lassító effektje ellen ez sem véd.
de ha meghalt ki fog neked olyan hangon nyafogni, hogy legszívesebben megfojtanád mindig amikor át akarsz dobni neki pár cuccot? <#rolleyes>#rolleyes>
Ellenben folyamatosan ezt csinálja egy ideje...:S Elég dühítõ,mert igy esélyem sincs.
Íjásznál nekem még nem csinálta,kizárólag mágiánál.
Remélem vki majd tud vmi ötletet mondani.😊
\"We are only slaves to our temptations\"\"
Swedish people are albino monkeys
Az lenne a kérdésem,hogy más is találkozott-e olyannal,hogy amikor eltalálnak mondjuk 1 ice spike-al vagy mondjuk 1 fireball-al akkor a karakterem elrepül majd nagy nehezen kezd feltápászkodni de amire felállna addigra megint eltalálják,megint repül...és így tovább...
A mag.res-em 50-60% körül van,ha ez számít vmit.
Lehet ezzel kezdeni vmit mert nagyon idegesítõ.
Elõre is köszi
\"We are only slaves to our temptations\"\"
A manafelhasználást csökkentõ cucc a mágusnak szükséges, mert õ kifogyhat a manából és akkor kakukk. De egy mágikusan töltött fegyver manájára már ne legyen hatása, a nem a "mágus" manájából fogyaszt, hanem a töltetbõl, amit egy mágus belerakott.
Mindegy...