The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia!

Nem értem, elvileg azt csempészel be, amit akarsz. Beszélni kell a küldi elején, még mielõtt a thalmoros részhez érnél, az npc-vel, és õ megkérdezi, hogy milyen cuccokat akarsz bevitetni. Szerintem nincs semmilyen korlát, azt viszel be, amit akarsz. A thalmor-váras részhez érve az elején nem lesz semmi fegyvered, de mihelyst kinyitottad azt a bizonyos ajtót a nagyteremben a továbbjutáshoz (nem mondom meg, hogyan 😊), rövidesen megtalálod a "becsempésztetett" cuccaidat a közelben, fegyverekkel meg mindennel.

Az a tõr pedig pont azért marad nálad mindig, mert küldetéstárgy, nem tudják tõled elvenni és nem dobhatod el stb.
Sziasztok !

Thnx a tanácsokat, próbálkozom.Sajnos fegyvert nem tudok becsempészni, pedig dual wielding harcos vagyok, jelenleg 2 ebony swordom, vagy 2 ebony waraxe-m van de ezeket nem engedi bevinni valahogy, csak a kahzogenfang, nevû tõrt ami az egyik küldetés része.Enchantoljam a kardokat talán ???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Higany
Vagyis megtaláltam, de mit mondjak neki vagy csináljak, hogy kigyógyítson ebbõl a vámpíros dologból? Köszi még 1x!

Higany
A városon belül, pontosan hol találom? Köszi!

Calver
nem - 80% magic res leveszi a sebzés 80%-át elõször, majd a megmaradt 20%-ot csökkenti további annak a 20%-ával a tûzellenállásod - avagy jelen esetben az eredeti sebzés 16%-át kapod be, legszebb tudomásom szerint.

"The trees move. Do you not see it?"

A kirakásban igazad van. Viszont én úgy olvastam, h a 80% damage csökkenés csak a sima mag resnél (és persze a fizikainál, ami 80%=567 armor) jelent korlátot. Ha van 80% mag res és 20% fire res, elvileg immunisnak kéne lennem a tûzzel szemben...
Ejha... És full barbár <#nevetes1>
Épp tegnap csináltam ezt a szálat.Full barbár karakterem van,úgyhogy nem sokat konyítok a mágiához,de van pár trükk a tarsolyomban.Megpróbáltam megosztani az erejüket.Idéztem egy szellemkutyát vagy mit,aztán amíg az egyiket az lefoglalta,addig egy alapszintû destruction mágiával(villámokkal)elintéztem a másikat-épp csak elég volt a mágiám.Ezután gyorsan felvettem a páncélját és fegyvereit,majd menekülés,mágia visszatöltõdés,healing varázslat.A házban lehet találni hasznos potikat is.A lényeg,hogy egyenként próbáld meg elkapni õket.
Szaruman
Resist cap 80%on van (vagy 75, nem tudom).
A -100 manaköltséget némileg nehéz kirakni 2es szinten, míg a stamiregen cuccot nem 😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Laza
Nem kell settenkedni. Engem is harcosként az elsõ ajtónál észrevettek, ahol a 2 õr állt. Add oda a fegyvered meg a páncélod még a kocsmában a faszinak, aztán bent kaszabolhatsz akit csak érsz 😊

Egyébként a fõszál részre, úgyhogy kell.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Sziasztok!

A játék fõ szála végigvihetõ ha esetleg kihagyom a Thalmor küldetést amikor a várba kell elvegyülni ill. végiglopózni.Egyszerûen nem tudom kivitelezni, talán vigyek magammal sok invisibility potiont talán ???

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Vagy az, hogy a szimpla égés nem számít tûzsebzésnek? (Tehát megcsapnak 300 hp-t sebzõ tûzzel, ez 0 kárt okoz, de lángolsz pár másodpercig, ezért von le egy kis hp-t.) Mondjuk ez ritka nagy baromság lenne.
...Összeállítottam egy szettet, amivel minden resistemnek 100%-nak kellene lennie. Ehhez képest master szinten mégis kapok egy kis sebzést, nem tudom, miért. A hp-m kicsivel lejjebb megy. Pedig a sima magic res-em 75% körül van, ehhez megy még 25 fire, ugyanennyi shock és frost is, ezzel együtt 100% mindenbõl.

Azt tudom, hogy a mindenre érvényes mag res csak 80%-ig mûködik, de azt olvastam, hogy ha ezen felül van még legalább 20% frost res-ed (például), akkor frost ellen immunis vagy (kivéve a lassítást és a többi kiegészítõ hatást, meg a "jajgatást"). Tehát 80% mindenre plusz 20% frost, fire és shock res külön-külön az 100% kellene hogy legyen minden ellen, hiszen csak ilyen típusú varázslat-sebzések vannak.

Vagy az a gond, hogy master szinten az ellenállásomból is levon?
Ugyanígy lehet a manát is "maxolni". Pontosabban, ott még egyszerûbb. Összeraksz magadnak pl. -100% magicka destructiont cuccokból (magas enchanttal és enchant perkekkel egyszerû), és sosem von le egyet sem a manából - über-varázsló 😄 És még kaják vagy potik sem kellenek hozzá.

Ha nem csak destructiont használsz, akkor meg manaregenes cuccokat csinálsz, és nyilván raksz manára is szintlépéskor. Varázsolsz egyet és hip-hopp, újra teljes a mana 😊

A hp-nél is lehet "exploitolni", de ez inkább az erõs páncéltól függ és nem a regentõl. Max. páncélzaton (567) gyakorlatilag csak master szinten tudnak komolyabban megcsapni közelharcban, ott is csak az erõs lények. A varázslók viszont nagyon, tehát kell rakni magic resistre, amennyit lehet. Ehhez kapcsolódik...
Szaruman
A stamina exploitolható. Csinálni kell kaját, amin van staminaregen, és folyamatosan lehet powerattackot nyomni. Harcosnak annyi staminak kell, h el tudj futni, ha szarban vagy. Mana 0 ofc.
Varinak én csak manára tettem, ha ügyes vagy, nem ütnek meg.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Beszéltünk róla korábban - attól függ, milyen karit akarsz csinálni.

Harcos: mindig 100 mana, a hp-stamina arány pedig attól függ, hogy inkább nagyokat akarsz ütni vagy túl akarsz élni. Szerintem az életerõ fontosabb, szóval kb. 2x életerõ és x stamina vagy 1,5x életerõ és x stamina.

Sima varázsló: majdnem mindent manára, kicsit a hp-re. Ha zsinórban tudsz sokat nyomni a legdurvább varázslatokból is, és elég gyorsan töltõdik a mana is, akkor már csak a hp-re, hogy minél többet bírj ki élve.

Conjurer: csak annyi mana kell, amivel meg tudsz idézni két dremorát egymás után. Utána már fölösleges manát növelni. A többit lehet hp-re nyomni, stamina úgyse kell, mert nem fogsz ütni. Hosszú távon (40-50. szintre) viszont sok perked fog maradni, ha csak az idézést használod és mást nem, szóval ilyenkor nem árt továbbmenni valamerre (conjurer-harcos vagy sima varázsló) és akkor ettõl függ, hogy mire raksz.

Satöbbi, satöbbi... Attól függ, merre akarsz fejlõdni.

Magicka (mana) - több varázslat egymás után, gyorsabb manaregen
Életerõ (hp) - tovább bírod élve, gyorsabb hp regen
Stamina - többet tudsz nagyot ütni közelharci fegyverekkel (ez a staminán belül a legfontosabb), kicsit többet tudsz cipelni, kicsit többet tudsz rohanni
wesker24
Igen nálam a bonus-okkal ennyi !

Van nálam gyürü is meg amulett is ami bonusokat ad amugy én battlemage vagyok !
De milyen karakter? És ez a különbözõ cuccokból adó bónuszokkal ennyi?
wesker24
Nálam most így van Magicka 250 Health 300 Stamina 250 !
Ti hogy oszjátok el a különbözõ karaktereknél a magicka/health/stamina triót<#kerdes> <#smile>
Hálám a sírig üldöz! ... Csak útól nem ér soha. <#nevetes1><#worship>
cSuwwi
Ha szürke, akkor engedélyezni kell a config fájlban.
Dokumentumok/My Games/Skyrim/SkyrimPrefs.ini-be:

bEnableFileSelection=1

Launcher elvileg van, keresd meg, utána kell azt az 1 sort berakni.

shit happens

Hali!
Találkozott valaki olyan problémával, hogy a egy modja sem mûködik? Ha elindítom a skyrim launcher-t a Data Files menüpont nekem szürke és nem tudom aktiválni a modokat. Megpróbáltam Nexus Mod Managerrel ahol mindent kijelöltem de egyik mod sem mûködik a játékba. Mitõl lehet ez?
Nem tudom biztosan... Én simán eldobtam õket, és égtek. De lehet, hogy csak területre újrabelépés után (bug?). Azaz házban eldobod õket, nem égnek, kimész, visszamész, égnek. De nem használok amúgy fáklyát, úgyhogy nem tudom.
honnan tudok fáklyát szerezni ?
PrasCo
Két szó: Ice form. ;]
joceruza
Köszönöm! <#worship>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Riftenben. Egy bizonyos embernél, de gyakorlatilag ha bárkivel szóba elegyedsz, akkor is el fogsz jutni hozzá. Valami Brnjolf vagy hogy a fütyibe hívják.
joceruza
Lenne egy kérdésem:
A "Theives Guild quest"-et hol lehet felvenni?
Köszönöm!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Van, ráadásul bal kézbe téve lehet vele blokkolni, mint egy pajzzsal. Nyilván messze nem olyan hatékony, de megégeti az ellenfelet, ha így blokkolunk. 😉
van olyan mod, hogy tûzsebzésnél lángra kap az ellenfél, már amelyik olyan hogy lángra tud kapni, és sikoltozva menekülõre fogja vagy próbálja oltogatni magát ? ha nincs kéne egy ilyen... 😊)

Ezt hogyan? Ha eldobok egy fáklyát, az kialszik azonnal...

Teppik Amon
Ó Lydia 😄

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Van bizony... csak elég ritka. Korábban írtam, hogy találtam valahol hármat, ledobtam õket a whiteruni otthonom padlójára, és azóta is világítanak 😊
crackyS

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

pl candelight varázslat megtanulása
itt nincsen fáklya vagy olyan amivel lehet sötétben világítani ?
Calver
vagy, a legegyszerûbb (szvsz): fegyverre 1 sec paralyze + 1 sec frost damage - feltápolt enchanting-al és grand kõvel 500+ ütés.
elõbbi 25% eséllyel elfekteti unszimpatikust (két fegyveres harcnál elég hatékony, idõtartam lényegtelen, kell kis idõ mire feltápászkodik az ellenfél), utóbbi sebzéstõl függetlenül 50%-al lassítja 2 másodpercre. más enchant-nak nincs is túl sok értelme fegyverre - ha valaki sebezni akar, azt inkább páncélra/ékszerbe érdemes pakolni.
...és aki lusta pár száz ütésenként elnyomni egy soul trapet, az nem érdemli meg, h feltápolt fegyvereket használjon <#gonosz1>

Kly
Mint, ahogy már írták elõttem, nem lehet konstans effektet tenni egy fegyverre, de vannak alternatív megoldások a töltöttség fenntartására soul gem pazarlása nélkül. Ennek egyik módja a Soul Siphon perk (Enchanting) használata, amely minden NEM ember (NPC) megölésével a lény lelkének 5%-ával tölti vissza a fegyvert. Ha kellõen magas a bevitt sebzés aránya az ellenfél életerejéhez képest, még akár pozitív is lehet a mérleg, bár ez az eset meglehetõsen ritka.

Scientia potentia est.

crackyS
I am sworn to carry your burdens. <#idiota>

am köszi

Calver
láthatatlanság + lopakodás és móka a köbön.
vagy: mágia-ellenállás, és ordítva ellenfélre rontás. sajnos fagyvarázslatok lassító effektje ellen ez sem véd.

Jagi
A fizikális támadásokkal nincs gond, de 2-3 mágusnál izzadok, ha meg pajzzsal megyek marha lassú és folyton elszaladnak a kis g*cik xD

Calver
lehet, van pár
de ha meghalt ki fog neked olyan hangon nyafogni, hogy legszívesebben megfojtanád mindig amikor át akarsz dobni neki pár cuccot? <#rolleyes>

crackyS
az nagy baj, ha meghalt lydia? lehet szerezni ilyen zsoldost máshol?

Igen azt tudom hogy a shoutok csinálhatnak ilyet de attól még csak meg sem tántorodok.😄
Ellenben folyamatosan ezt csinálja egy ideje...:S Elég dühítõ,mert igy esélyem sincs.
Íjásznál nekem még nem csinálta,kizárólag mágiánál.
Remélem vki majd tud vmi ötletet mondani.😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Ilyenek az unreleting force-ot használó ellenfeleknél vannak, szóval ha a fus-ro-dah-t rádküldi valaki. De hogy egy jégdárda, vagy egy tûzlabda ilyet csináljon... én még nem találkoztam vele, szerintem az bug lehet.
DarkHorSe
En csak az egyik csontvaz bossnal talalkoztam ilyen jelenseggel, asszem ijasz volt, elegge idegesito foleg masteren. Volt amikor ellokott magatol, belemlott a foldon 1-2tot es mar halott is voltam 😄DD

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy más is találkozott-e olyannal,hogy amikor eltalálnak mondjuk 1 ice spike-al vagy mondjuk 1 fireball-al akkor a karakterem elrepül majd nagy nehezen kezd feltápászkodni de amire felállna addigra megint eltalálják,megint repül...és így tovább...
A mag.res-em 50-60% körül van,ha ez számít vmit.
Lehet ezzel kezdeni vmit mert nagyon idegesítõ.

Elõre is köszi

\"We are only slaves to our temptations\"\"

Biztos igazad van, de akkor ez egy jó nagy balfogás a fejlesztõk részérõl.
A manafelhasználást csökkentõ cucc a mágusnak szükséges, mert õ kifogyhat a manából és akkor kakukk. De egy mágikusan töltött fegyver manájára már ne legyen hatása, a nem a "mágus" manájából fogyaszt, hanem a töltetbõl, amit egy mágus belerakott.

Mindegy...

Valóban nem lehet olyan fegyvert csinálni aminek nem fogy a töltése de ha az enchantnak megfelelõ varázslatiskola manahasználatát lenullázó felszerelést veszel fel akkor a fegyver töltése se fogy ki.