The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
*negy fal (wtb edit)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
En hibam (is), sorry, hagynom kellett volna David kollega kommentjet ugy, ahogy van, de reagaltam ra es kezdodott megint elolrol a warez dolog. (ami azert is vicces, mert nem a jatekrol volt szo, hanem a helyi teruletileg illetekes forgalmazo hulyesegerol, illetve annak megiteleserol)

A magyar jog engedi a letoltest, ameddig sajat celra hasznalja az illeto a nagy fal kozott. A dolog onnan kezd tamadhato lenni, amikor a letoltott jatek tapasztalatait az illeto megosztja neten (kommentel, kritizal, bemutat, tippet ad, publikal, stb), mert onnantol mar buntetheto a "letoltes"/tette miatt.

Laza
A hülyeséget inkább nem kommentálnám 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

PTW
jézusom, nyílván warezre gondolt. komolyan itt tartunk ebben a topikban, hogy már egymás szavait forgatjuk ki?

Solid Snake
"játékot/szoftvert letöltesz és feltelepíted, bûncselekményt követsz el." hmm.izé steam és egyebek, ahol nincs is dobozos termék. Csak így tudod használni.
Laza
Te sem vagy tisztában az alapfogalmakkal, mert a másolás lopásnak minõsül onnantól, hogy 'hasznosítod' a másolt adatokat. Azaz ha egy játékot/szoftvert letöltesz és feltelepíted, bûncselekményt követsz el. Ráadásul mindezt rosszhiszemûen teszed, mivel tisztában vagy azzal, hogy ezt nem szabad, mégis megteszed.

Szóval csûrheted, csavarhatod a szavakat, a lényegen ez mit sem számít, egy olyan szellemi értéket tulajdonítasz el és 'élvezel', amit normál esetben csak pénzért kaphatnál meg ... pont.

És kva unalmas már, hogy a szarházi warezhuszárok a helyett, hogy kiba nagy kussban játszanának otthon, osszák az észt. Senkit nem érdekel, hogy telik-e luxus cikkre (mint pl a játék) vagy sem, vagy hogy annyira nem jó, hogy fizess érte ... de annyira igen, hogy ingyen lezúzd ... csináld szépen sunnyogva és ne okoskodj.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ami nem a tiéd és engedély nélkül lemásolod az lopás. Period.

Ne fáradj a válasszal, mert nem fogok belemenni egy újabb értelmetlen vitába.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fehercsoki
Nem mondtam hülyeséget, nem vagy tisztában alap fogalmakkal.

Legalább ne szólalnál meg ha hülyeséget akarsz mondani...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Szaruman
Nem baj, a frankót megmondja azért 😄

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Fehercsoki
Látom te sem tudod mi a különbség a lopás és a másolás között...

Laza

Laza
Ha az étteremben is fizetés nélkül kajálsz, belenyomják az arcod a forró olajba ... csak úgy úriemberesen 😄

Batmanci
Nagyon köszi!

\"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, és ne is legyek kemény?\" Csoki

PTW
Batmanci
Ja, a tegez, íj dolog engem is érdekelne.
Sorry, a triháeszért, de igazán lehetne egy szerkesztõgomb.

Batmanci
Az 1.7-es peccs rendesen hazavágta a vízet.
Pedig nekem már a part is jól látszott.
Most, belenézek a vízbe, és mintha tovább látnám a talajt, csak horpadtan.
Néha töri meg egy-egy hullám, vagy jómagam, ha belevetem magam.
Esetleg valaki tudja melyikkel tudom visszaállítani a legjobbat (Tehát, szép part, víz alatt-felett messzebbre már homályosabb, stb...), akkor dobja már ide a linket, 'lécci, mert nekem nincs türelmem a 10-20 vizes modból kiszórakozni melyiket is vágta haza.
Elõre is köszi.

Batmanci
Ha még nem válaszoltak volna;
Igen, létezik, de - tudtommal - csak ATI kártyákhoz.
A progi neve: Ray Adams - ATI TryTools.

PiszkosFred
Na mar tudom kire gondoltal 😊 Ma futottam ossze vele Riftenben a Tolvaj HQ-ban ult egy padon. Egy quest is vezet oda, amit az utcai pletykakbol hall a jatekos. Ahogy elnezem, DG pakolta be a jatekba, mert nem emlekszem ra eddigi karrierekbol, illetve az achivement is DG-snek tunik.

régen láttam egy olyan mod-ot ami megoldja, hogy ne a levegõben lógjon a hátán az íj és a tegez, néha a kardnál is elõfordul
ha valaki tudja nevét/linket, megköszönöm 😊
Tudja valaki h miért nincs a Skyrimben mithril és lánc páncélzat? Most jövök rá h ezek Obliban voltak a Skyrimben meg nem😄 Modokat láttam de vajon miért hagyták ki ezeket alapból?
Rayden02
Semmi gond!
Amúgy találtam a fórumban egy request bejegyzést,vagyis majd valamikor csak megcsinálja valaki!<#papakacsint>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

PiszkosFred
Ehh, akkor felreertettem a kerdest, fel sem tunt, hogy ketszemelyes lovat keresett 😊 Sorry ez esetben.

Amilyet te akarsz h 1 lóra ülhessetek mind2en olyan nemnagyon van, csak olyan amilyet PiszkosFred linkelt.
PiszkosFred
Horses For Followers
http://skyrim.nexusmods.com/mods/11193

PiszkosFred
Van. Meg kell neki venni a lovat Whiterun elotti istallonal, es utana azzal uget utanad. Nexuson a "follower"-re keress ra, vagy este pontosan majd belinkelem a mod nevet, amit en hasznalok.

Nektek se mutatja a friss modokat az NMM, vagy csak nálam szarakszik???

Rayden02
A fenébe,kár!<#szomoru1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

wesker24
Hát én még iylen modról nem tudok mert már én is végignéztem a nexus modjait !
Rayden02
Sziasztok!
Lenne egy pofon egyszerû kérdésem,létezik-e már olyan mód hogy én és egy követõm egy lovon tudjunk menni?
Már végig nézegettem a nexus oldalát,de ezzel kapcsolatban semmit sem találtam,azért kérdezem,itt mert hátha csak rossz szavakkal keresetem,és ti hátha tudtok hasonló módról!<#fejvakaras>

Ashtyra
Megoldotta,kösz.

igen ott, oké köszi megkeresem mert már idegesít hogy 1 hete foglalja a helyet 😄

persze h elõfordult...2 megoldás van.
1. ini file-ban írd át ezt: bDoDepthOfField=0 tehát 0 legyen a vége
2. http://skyrim.nexusmods.com/mods/14007/

Esetleg kipróbálhatsz más víz modot is mert ezekkel nincs semmiféle effekt víz alatt de legalább jól látni😄
öööö a Ratwayben találtad a tolvajoknál? Azt ellopták ha jól emléxem 1 farmert kell keresned riften kapujánál van 1-2 farm lesz ott 1 figura aki rinyál h ellopták tõle😄 Sötételfet keress!!!
bardocz
Köszönöm, máris sokkal jobb. Így már lesz értelme íjat használni, és nem is nagyon fogja belassítani a játékot.
Igen az lesz, vedd 6-ra (az a default high-nál).
Ashtyra
Elõfordult valakinél az,hogy az 1.7 felrakása után a vízben gyakorlatilag semmit sem lehet látni?

nekem meg valami íjam van beragadva mert quest item de nincs ilyen questem még, riftenbem a thief guild vault-ban volt valami íj és nem lehet eldobni azt kinek kell odadnom vagy milyen questet vegyek fel hozzá?

bardocz
Látótávnál az actoros lenne az, hogy az ellenfelek milyen messzirõl látszódnak? Mert amúgy igen, minden low, meg ablakban van, hogy csak néha szaggasson.
Valószínûleg nagyon alacsonyra vetted a minõséget, márpedig ott van olyan is, hogy view distance, hogy milyen távol jelenjenek meg a tárgyak/ellenfelek...
bardocz
Miért csak közelrõl látom meg az ellenfeleket? Ha valaki íjjal lõ rám, szinte biztos, hogy nem látom a testét, csak hogy honnan lõ. Vagy ha egy küldtésnél valakihez oda kell menni, már rég látom a nyilat, meg hogy mozog, de hogy hol az ember azt nem.
<#nyes> Na legalább mostmár a kard nincs útban😄😄
bajgunar
Ilyen 5-ösöd lenne a lottón!!! Felezhetnénk 😉 😄
Tudna nekem valaki mondani programot/programokat amivel ki tudom jeleztetni skyrimezés közben ram, cpu, vga használatot?

A kard elég gáz h feleslegesen foglalja a helyet de véletlenül nem a Grimsever az? Asszem nálam az ragadt így be azt oda kell adni 1 rifteni csajnak. Mjoll the lioness a neve.
bajgunar
Jah, nekem is megvan, meg van valami koponyás is.
Meg egy Flute, meg egy Dibella Statue (de egy másik küldiben már szerepelt, akkor 2 volt belõle, aztán egyet leadtam, de 1 meg megmaradt),
meg vagy 5 vagy 6 könyv, meg 1 kard is aminek 16 a súlya. És cipeled magaddal. + akkor a beragadt Miscelaneous küldi a Skald Giant Bounty -ja!
Amit totál NEM lehet kiírtani a Quest Log-ból!
ÁÁHhh, de idegesítõõõõõõ. <#falbav><#ijedt><#wow3><#levele>
bardocz
Van egy amulett, amit egy questnél kaptam, lerövidíti a várakozást két shout között. Azóta találtam mégegyet, és nem tudom egyiket sem berakni ládába, eldobni, vagy akármi.
bajgunar
Köszi, már próbáltam! 😞 mind a 2-õt.
De ugyanúgy bennt marad.
Még valami quest deleter progit is, azzal is bennt marad. Az meg a végére tesz [ ... ] -egy ilyet. PFf
Vicces bug.
Ugyanolyan, mint amikor nállad marad a Pikula, a Dibella szobor, a mittomilyen Kard, 3-4 valami Journal könyv, meg van 2 nyakláncom, amiktõl szintén NEM tudok szabadulni.
Ezektõl a rettenetes és idegesítõ bug-októl eltekintve tényleg baromira jó játék, viszi a prímet! Még egy kis csiszolás (pár patch) Bethesda-tól, és verhetetlen lesz.
Már csak egy atom gép kéne, full grafikával 😉 iCenhancer-el meg ûber ultra textúrával, fix 60FPS-el. De jó is lenne 😄
http://skyrim.nexusmods.com/mods/13903/

Próbáld meg ezt hátha
bajgunar
Nah akkor azt a hülye beragadt QUEST-et, hogy a fenébe lehet eltávolítani?
Skald-nak a bounty-ját???
Már minden létezõ console-parancsot kipróbáltam az összes lehetõséggel, ID-vel, stage-el. Már tanácstalan vagyok. Nincs valami szerkesztõ cucc, amivel ki lehet törölni azt a beragadt miscelaneous quest-et save-bõl, vagy vmi?
Bejelölni sem tudom, meg semmit. Csak ott a mondat.
Kissé idegesítõ bug. (számomra). És sehogy sem lehet eltüntetni.
Valaki esetleg?
Egy modder nem tudná megoldani??? <#zavart1>
Köszi.