The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A pc-sek, ps3-ok talán megkapják 1-2 hónappal késõbb.
Amúgy a dlc csak egy saját ház építõ mod.
vagy, még jobb: [b]kedves házigazda, nincs kedved esetleg berakni innen egy banlistet? nem csinál nagy csodát, szimplán elrejti a listába felvett egyedek hozzászólásait. ha kell nagyon szívesen segítek is a fellövésében, annyira, hogy csak egy sort kelljen a téma hosszú címébe írnod.
szerintem mindenki nagyon örülne neki.
"The trees move. Do you not see it?"
Arról nem is beszélve, hogy egyáltalán nem értem neked miért öröm egy olyan témába irogatni ahol
1) az emberek 90%-át kirázza a hideg tõled és le se szarják amit mondasz
2) te is utálod lényegében a játékot és a kommentjeidben ugyanazt ismételed nemhogy day-0, de megjelenés ELÖTT óta.
Õszintén mi a fenéért vagy te még itt? Mazochista vagy talán, vagy csak ennyire magányos, hogy még ha szétosztják a fejedet azis jobb, mert legalább foglalkozik veled valaki?
Ja, és természetesen anyukám adja!
Annyira szánalmas vagy hogy az fáj. Kiforgatod amit az ember ír mert ilyen vagy. Igen az a véleményem a skyre a legjobb mod és szomorú hogy egy gyerek ingyen bérmentve jobbat csinál mit a Bethesda ezt tartom. Te figyelj ugyanazt mondom amit Calvernek. Tégy egy szívességet amit én alapból megteszek feléd, te szívességként tedg meg! Még ha nehéz is!!! Pedig már szerencsére,aminek örülök is a -50-es szint miatt elrejti a program amit írok tedd meg jó ne nyisd ki!!!!!!! Isten bassza már meg!!!! ha csak három ember lesz összesen akit érdekel, nekem az is jó csak bassza már meg, a hozzád hasonló gyökerek kíméljenek már meg!!!! Eddig még elolvastam amit írtál az SWTOR tpoicba ígérem már nem foglalkozok vele. Te se azzal amit én írok ok??????
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- Skyrim ugy szar ahogy van,
- idiotaknak keszult, 10 eves amerikai hulyegyerekeknek
- a Bethesda hogy merte igy kiadni ezt a fost...
- ...DE bezzeg a moddereknek koszonhetoen tokeletes a perkek, a SKYRE keszitojet kirallya kellene koronazni,
- Es akkor a Conan addikciorol nem is beszelve, mert...
- Mert a Conan az etalon az mmo rpgk kozul
- Mert a Conan lore a legjobb, a tobbi jatek lof*sz ahhoz kepest
Az a baj, hogy irsz egy kommentet. Aztan ra ket percre, kiegeszited. Majd 5 perc mulva megint kiegeszited, de ekkor mar esetleg meg is cafolod, amit leirtal korabban. Aztan mindezek kozben annyira felhuzod magad, vagy felporogsz, hogy onnantol jon meg 2-3 ujabb komment, amelyben vagy a Skyrimet kuldod el a picsaba, vagy a Bethesdat, vagy az aktualis mmo-t. EZZEL NEM IS LENNE GOND, JOGODBAN ALL. De minden nap elojon ez, mas es mas topikban, es ujra es ujra ismeteled ugyanazokat.
En ertem, hogy te egy ilyen tipusu ember vagy. De ha mar egy publikus forumba irsz, engedtessek meg nekem, hogy ezt a stilust velemenyezzem.
A kommented tobbi reszerol nem nyilatkozom, mert kevered a szezont a fazonnal.
Amit írtam mindössze arra céloztam, nem mondva egyszer se hogy szar játék, szeély szerint egy enchanced verzióért is kifizettem volna +2e forintot ahol a questek rendszerrét egy kicsit összefûzzék és van hatással egymásra pl modjuk Whiterunban felvehetõ kiszabadítási quest a fõszálra. Ennyi. Ez tényleg benne van hogy az rpg egyik kiráya lehetett volna ehelyett egy átlagos rpg lett ezen a téren nem javítva az oblivion után. Lehet kötekedni meg nyomkodni a minusz gombot helybõl leszarom ha a sok droid meg egyéb létforma a galaxisból ezt csinálja. Volt hogy viccbõl én is nyomkodtam valakinek aztá rájöttem szegényes egy játék ez és semmi értelme. De neked még csak a kötekedés jut érdemi reakció nélkül vannak páran mint Altiron akik érdemben is írnak valamit de neked csak az elvakultság jutott.
\"Egy gy?r? mind fölött\"
Amúgy Although, az mitõl van, hogy neked minden hsz-ed "rejtve" van, egy ilyen kis lefele nyíllal lehet csak elõcsalogatni? 😊
Ez még egy érdekes npc mod...szintén hanggal. Nagyjából ennyi amit használok meg pár quest mod a Workshopból valamint az xce xenius mod.
Ez is volt anno az Oblivionhoz. http://skyrim.nexusmods.com/mods/15501
Gonosz karival van kit megtámadni az úton...😊
Benõmenõ: az olbiviont azt ez hozza vissza pl. http://skyrim.nexusmods.com/mods/21587
Az ACe modnak semmi köze az oblivionhoz. Vagy a third age attributes..
De a skyre mellé semmi értelme szerintem, akkor lenne ha be lehetne építeni a párbeszédekbe ahogy az FNV-be van pl.
Bár azt írják páran hogy a Charachter creation meg a Skyre együtt nagyon szuper....
Szerintem a SkyRE-vel nem igazán lehet kompatibilis, mert ugyan azt módosítják máshogy.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Jól értem, hogy az elõbbi azt csinálja, hogy rajtad van a sisak, csak nem látszik, az utóbbi pedig azt, hogy sisak felrakása nélkül is érvényesülnek azok a perkek, amikhez eddig kellett a teljes armor szett?
Alapból ha nem akarsz gikszert akkor az ai,combat és persze a main core elemeket telepíted csak. Én személy szerint a encourtes zone elemet rakom fel még. Írja is ha ezt nem teszed fel gyáva vagy 😄 Amit mindenképp érdemes elkerülni, és csak azoknak érdemes telepíteni akiknek még bejön ez a skyrim mászkálok céltalanul, és ölök mindenkit stílus az a enemy scaling module ezt ne telepítsd szerintem! Mivel ez durván megnöveli az ellenfelek level szintjét, akkár 100-ig is,ez csak azoknak jó akik nem mint rpg játszanak vele hanem a mászkálást élvezik. 😊 Anno mi is élveztük ezt az Oblivionba, ami még nagyobb is volt, csak valszeg öregek vagyunk már hozzá. 😊Ez végtelen játékidõt generál ha jól értelmeztem a descriptet ill jól okoskodok. 😊 Szóval ez még eszembe jutott. 😊
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Azért ez nem semmi nincs másik játék ahol egy ilyet meg tudna csinálni egy rajongó ilyen minõségben...
az utolsó 3-4 modra gyanakszom, mert elõtte nem emlékszem ilyenre, de lehet más is...
Headbomb's Better Sorting (Ammo.esp, Books.esp, Food (Weightless).esp, Ingredients.esp, Miscellaneous.esp, Potions (Weightless).esp, Soul Gems (Ranked).esp, Spells.esp)
LegendarySmithingUpgrades.esp
Lost Art of the Blacksmith.esp
Night Eye Overhaul.esp
No Helmets Required.esp
JSwords.esm
hothtrooper44_ArmorCompilation.esp
Dawnguard.esm
arrowcrafting.esp
Cloaks.esp
Proper Aiming.esp
BlackSacramentArmor.esp
BlackSacramentDBReplacer.esp
Dawnguard Breezehome Fix.esp
ExtractOreSpell.esp
AmethystHollowsMaster.esm
AmethystHollowsUpdate.esp
TheBlackSacrament.esp
WeaponsOf3E.esp
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI