30713
TES
  • genndy
    Köszi. Azt tudom hogy ott kapható, de amikor én mentem, sose volt nála :(
    De közben sikerült, egy másik árusnál tudtam venni egyet, meg a Katariah-n szereztem egy másikat erőszakkal
  • zorrobomber
  • Zozo0122 #22148
    Genndy!
    Ha kell még Akatosh amulettje akkor nézz be a Radient Raimentbe. Nemrég jártam ott és volt az eladónál. Szal ha végképp nem találtál eddig akkor állj meg a bolt előtt, ments egyet és addig járkálj be amíg nem lesz nála.:DDD
  • Zozo0122 #22147
    Hehe Kharjo az egyik khajiit karavánból:D A nordok nem engedik be őket a városokba de azért csatlakozik egyhez:DDDD

Egyébként jól néz ki a karid:) Dobj fel sisak nélküli képet is ha van.:D
  • zorrobomber
    tolok egy képt már a lvl15 nordról, meg az új haverról (az előző kettő valamiért elég gyorsan kihalt mellőlem)
  • Although
    Morrowind lore after cataclysm
    Giskard tollából, hogy ez jó vagy nem jó vagy miért így alakult az ki ki döntse el maga.
  • genndy
    Lőj egy screenshotot, többet mond.
    Ennyi alapján én is a kártyára gyanakszom... Vagy leginkább driver.
  • Skyrim
    Hello ! A letöltőtt DLC-t hogy tehetem be az alap játékba ?
  • Skyrim
    Hello ! Ha letöltők egy DLC-t akkor azt hogy tehetem be az alap játékba ?
  • Deleter14
    Más játékoknál nem történik ilyesmi.
  • PiszkosFred
    Hat ne legyen igazam, de nem a vkartyad kezdi megadni magat?
  • Deleter14
    Gyors kérdés : A játék tökéletesen elindul betöltöm a mentést ( vagy új játékot kezdek..teljesen mindegy). Miután betöltötte a képernyőn fekete vonalak - körök - alakzatok jelennek meg. Ha belépek utána menübe az szépen látszik viszont mögötte még mindig ott vannak a fekete vonalak. Mi lehet a gond?
  • Mr_no_NaMe
    Megoldódott! Kiderült, hogy kimaradt két küldi amit meg kellett volna csinálni >.<
  • Mr_no_NaMe
    Mennyire korábbit? :/ a patch fent van.

A Bend of Will-t elvileg a Hermaeus Mora tanítja meg, és elvileg szükség van rá mikor már jönnie kell a sárkánynak. Nekem csak az első szó van meg..
  • morzsi555
    Tölts be egy korábbi mentést és rakd fel az Unofficial Dragonborn Patch-et. Nem mindenkinet segít, de hátha. Nekem segített.
  • Mr_no_NaMe
    Srácok én is belefutottam egy bugba a Dragonborn főquestnél. Ugye összerakosgattam a piedesztálokra a könyveket, megnyílt a Chapter VI.
    Elindulok a folyosón, kiérek egy kis félszigetre, mögöttem azonnal becsapódik az ajtó, és támad 2 seeker + 1 lurker. Legyőzöm őket, odamegyek a kőfalhoz, leolvasom a szót, megtanulom és ennyi. Állok. Mint fasz a lakodalomban. Az ajtó mögöttem becsukódott, a szót megtanultam, a sziget kb 50 négyzetméter. Sehova nem tudok menni. Az egyetlen kijárat, hogy beleugrok a csápos löttybe, és visszakerülök a való világba.

Utánanéztem, és elvileg itt jönnie kéne egy sárkánynak. De nem jön. Wtf? Találkozott már valaki ilyen buggal? Bend of Will megvan.
  • JethroHUN
    Vilódzanak a távolabbi, illetve néha a közeli textúrák is ez mitől van? Fent van high res textúra pakk és a patch is hozzá. Baromi zavaró
  • JethroHUN
    Újra felraktam a Skyrimet. De nem vagyok nagyon otthon, h perpill milyen modok vannak. Az érdekelne, h nincs e valami ami feljavítja a kedvencek menüt, illettve a 1-9 hotkeyeket, "üreskéz" gomb lenen jó. Úgy értem ha varázslat van kiválasztva, de előveszem a kardot, akkor a másik kézben ott marad a spell, de az lenen a jó ha üres lenne, h tudjak védekezni karddal.

A nem hivatalos patcheket szerintem mind felrakom kell az.
  • Although
    *22129-re akartam.
  • Although
    kieg. épp az egyik dungeonba vagyok és kaptam egy spider poisont most néztem meg 5 perc a hatása úgy néz ki :) Nem semmi az emberke.
    De ha valaki telepíti figyeljen mert sok optional fájl van amit manuálisan tud variálni lehet könnyíteni.
    Szóval most elleszek vele nem akartam a restorationt fejleszteni de nem lesz más választásom ha egyáltalán kibírom a végéig :) Kreatív egy fickó az biztos.
  • wesker24
    Én most saját házat csinálok az alapoktól mindent a nulláról kezdve ! :D

Nem pedig egy meglévő házat újítok fel !
  • Although
    Akiknek nem fekszik a skyre tudom ajánlani a requiemet. Ma szántam rá egy kis időt. egy hónap kihagyás után, és tényleg más. Nagyjából a morrowindet juttatja eszembe meg apróságok vannak benne. Talán a legjobb visual effectek pl mérgezésre szó szerint kockás les za kép és nehéz kivenni bármit is van egy feelingje. Nem hülyeség amit a reklámba ír az egyik fickó miszerint az avid old rpgschool barátnőjét is megfogta ez a mód. Régi stílus kedvelőinek kifejezetten ajánlott.
    Az ügyességi stílus kedvelőinek meg javaslom mielőtt anyázásba fognak kezdjék törni a fejüket ezen a módon. Mert ez még a Fallout nv szintezéséhez képest is durva lett :) Vagy na ok hasonló :) Tehát jótanács itt tényleg baromira számítanak a szintek. egy órát tököltem vele mire, segítséggel, lefektettem lv4-en egy necrot. :) Szóval megvan a másik zsenink T3ndo után.
  • Zozo0122 #22128
    Na melyik házon alkotsz?:D
  • Zozo0122 #22127
    Értem köszi :D Hát akkor Ghorbash lesz a steward mert ő az egyik akiben teljesen megbízom:D Nem bízom akárkire a házam. Kocsisnak meg bárdnak is majd szerzek vkit körbenézek a városokban:)

Az építkezésre rá vagyok készülve felhalmoztam én mindent amit csak lehet de főleg érceket...de még így is szívja a pénzt...ami nem is baj.75000ről kezdtem az építkezést mostmár csak 40000 van:D Bár ha eladom a felhalmozott drágaköveket meg ékszereket meg egyéb felesleges kincsemet akkor simán felmegy 100000ig.Pénz az mindig van bőven.

Amulet of Akatosh...nem könnyű:) Nemhogy inkább Stendarr vagy Talos kéne:DD Abból van dögivel. Sztem nézz be a Rifteni meg a Markarthi ékszerészhez és ha nekik nincs akkor Solitudeban a Radiant Raiment...így már csak lesz 1 darab.Meg én szoktam látni halott imperial katonákon is néha:)
  • morzsi555
    Nem arról van szó.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ha nincs sárkány lelked, akkor nem tudom megtanulni az egyik shoutot, ami szükséges DB föküldetéshe és azért szívás mert a főgonosz ellopja a megölt sárkányok lelkét.
  • genndy
    Shout és Soul nem ugyanaz... Meglehet az UF úgy is, hogy mellette már nincs Soul (mert meglátogatott már falat, és rögtön el is használja).

Köszi az infót, akkor erre majd figyelek.
  • wesker24
    Amugy most én is nagy építkezésben vagyok majd ha teljesen kész lesz a ház én is rakok be képeket ! :D
  • genndy
    Mindegy kiket raksz be, ők nem nagyon fogják 'megvédeni' a házadat. Egyébként ennyien lehetnek:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Házastárs, két gyerek, steward, bárd, kocsis. Steward lehet éppen Alea VAGY Gorbash is, de egyszerre csak az egyik. Másik csapattársat ott 'leparkoltatni' nem lehet.

A steward nagyon hasznos amúgy, mert tőle is lehet alapanyagokat venni (rönk, quarried stone, agyag). Sőt ha nincs kedved rohangálni, pénzért berendezi a szobákat is (de csak a belsőt, a házat azért teljesen fel kell építeni! Illetve a pincét nem. Én éppen ezzel szívok, nem tud valaki tuti helyen lévő két db Amulet of Akatosh-t? :) )

Kicsit 'rákészülve' az építkezésre, futkosni se nagyon kell, szépen össze lehet gyűjtögetni az anyagokat (vastömbre ment el a maradék pénzem legtöbbször...). Elsőre persze még nem tudja az ember, mik is kellenek (főleg a belső térnél érhetnek meglepetések, ezért is lehet egyszerűbb sok pénz esetén a stewarddal berendeztetni. Ja, ilyenkor nem rögtön jelennek meg a cuccok, kell neki pár nap amíg mindent beszerez!)
  • Zozo0122 #22122
    Én is a Lakeview Manort választottam. Még nincs kész az alap berendezés sem teljesen de már gianttámadás volt:D A bugoknak viszont nem örülök...sem annak, hogy csak egyetlen építészeti stílus van:( Legszívesebben dwemer stílusú kéróban laknék mint eddig a markarthi házam. Na de nem lesz ez rossz mert jó tágas és tökéletesen elférek minden cuccommal együtt:) Remélem 1 héten belül készen leszek a berendezéssel Már úgy értem, hogy a saját cuccaim elrendezésével.

Igen a sötét oltárnál nekem is első dolgom volt lecsapni a feketemágust.És azon is nagyot néztem, hogy a közelben lévő fűrészmalomban a csaj vámpír...láttam a kinézetén de mégis csak tőle vettem eddig a fát...de azthiszem megfogom ölni, úgyis tudok venni mástól is.Mégiscsak hivatásos vámpírvadász (is) vagyok:D

Gyerekeket nem tervezek örökbe fogadni.Mi értelme is lenne befogadni őket utána meg hónapokra lelépni Solstheimre:DDD Igaziból az a terv, hogy 1 kisebb csapatot beköltöztetek a kéróba ha lehet.Hány embert lehet? Arra gondoltam,hogy Ghorbash-t az egyik ork táborból mert vele sokat kalandoztam, Aelát esetleg a companionsból meg 1 Dawnguard tagot toboroznék magam köré:D Lehetséges ez? Tehát felfogadni őket stewardnak stb...nem azt akarom, hogy mindenhova velem jöjjenek hanem afféle személyes őrség a házba.
  • Fantusz
    A Lakeview Manor-t nem tudtam megszeretni.
    Sokakkal ellentétben az építés még tetszett, annak ellenére, hogy nagyon sokat kell futkosni alapanyagok után.
    Ami igazán bosszantó, hogy a bábokra adott páncélok rendszeresen eltűntek, s az egy dolog, hogy ritka darabok is váltak semmivé, pucér bábuk éktelenkednek a házban.
    Azt realisztikusnak mondhatjuk, hogy az épület elhelyezkedése miatt nem feltétlenül lesz egy csöndes otthon - hát nem is az.
    Alkalmanként mindenféle gonosz lények várnak a ház előtt: kóbór giant, farkas falka, medve, bandita csapat, vámpírok, a ház mögötti sötét oltárt fekete mágusok használják.
    Véleményem szerint hangulattalan lett a vadonbéli házikó, nem is gyereknevelésre való hely, Whiterunban a kis kunyhó sokkal otthonosabb, nincs sem alkímia, sem enchant lehetőség a kuckóban, de a két kölök nem unatkozva várja a papát
  • Zozo0122 #22120
    Nekem van 10 éppen Bár én épp építkezek:) Majd berakok képeket ha kész az új kéró, komoly berendezések lesznek itten:)
  • Fantusz
    Unrelenting Force nélkül nem lehet belevágni a Dragonborn főküldetésbe
    Átmehetsz a szigetre, de amíg nem jártál a Világ tetején a Szürke szakállasoknál, addig a Dragonborn főküldetés zárolva van - úgyhogy lesz minden kalandornak legalább egy sárkánybömbölése a Dragonborn főküldetéshez.
  • morzsi555
    Azért vicces, hogy a Dragonborn dlc-ben nincs semmi figyelmeztetés arról, hogy legyen legalább 1 Dragon Soul nálunk, mielőtt neki látunk a főküldetésnek. Szerencsére nekem volt 1, de akinek nincs az jól megfogja szívni.
  • Malakai
    Make a Copy aztán Share és Who has access-ben átállítod az Access Anyone-t Can Edit-ről Can view-ra. Aztán néha átfrissíted az eredetiről.
  • MaRee
    Hát akkor rakd be sima cikk-ként, amit nem tudnak szerkeszteni.
  • PiszkosFred
    Be akartam rakni egy modismerteto menupontba az eshura ezeket az ismertetoket, hogy a nem sg forumozok is tudjak tanulmanyozni, de pont emiatt a "barki hozzatehet-elvehet" dolog miatt inkabb nem kockaztattam, mert tartottam tole, hogy elobb-utobb valami gubanc lesz...
  • MaRee
    Az anyátok szemit, ki ne töröljétek a modokat, sokáig írkáltuk :D De szerencsére van róla biztonsági mentésem
  • morzsi555
    Gif kép róla. Nem marad egy helyben a tükröződés, össze-vissza mozog:

• bajgunar
    ÁHh, köszi szépen, ezer + 1 bocsánat!!!
  • Malakai
    Mindenkinek törölted, ha az első bekezdésekre gondolsz, de visszaállítottam. Olyan ez mint egy wiki így, bárki szerkesztheti, de vissza lehet állítani, ha kell.
    Ha sajátot akarsz, akkor File > Make a Copy, persze kell hozzá google account.