30713
TES
-
#22190 Több memória biztosan nem kell, viszont a gyorsabb jobb lenne,de SSD is sokat segítene. Szerintem SSD, mondjuk egy 64 gigás, arra menne az OS plusz a Skyrim. Bár legjobb egy proci lenne, mivel DDR2es a lapod olyan jó procid nem lehet, persze ahhoz meg új lap is kell, viszont hozná magával a gyorsabb memóriát. -
#22189 Köszi a tanácsot. Megfontolom. -
#22188 A Vram mennyisége az tényleg adott. Bár az biztosan nem szűk keresztmetszet. 1Gb elégnek kell hogy legyen. Csak most agyalok, hogy relatív jó áron tudnék megszabadulni a ddr2-es lapomtól. Jönne a helyére egy ddr3-as dupla annyi rammal. Kicsit talán olcsóbban jönne ki mint egy ssd beruházása. De ha a játék nem használja ki akkor tényleg felesleges beruházás lenne. Amennyit én játszok más játékokkal... -
#22187 SSDt vegyél inkább, 4 giga ram bőven elég, ha meg sok textúra moddal játszol az vram, az meg adott. -
#22186 Nem volt eddig gond. -
#22185 Szerintetek sok ramot vagy ssd-t igényel jobban a játék? Érdemes e a meglévő 4 gigát felfejleszteni 8-ra? Vagy nem használja ki a játék amúgy se. Hatékonyabb lenne egy ssd szolgálatba állítása?
A játék szépen fut, de kb 1,5 óra után már olyan megakadásokat tud produkálni, hogy csak nézek. -
#22184 Tegnap elkezdtem modokat nezegetni, es mintha azt olvastam volna valahol, hogy ENB mod-ok kozos eroforrasokat hasznalnak, ezert nem tul szerencses eyszerre tobb ilyet is hasznalni egyidoben.
Latom, hogy nalad tobb ilyen ENB mod is bent van a listan, nem okoznak ezek gondot? -
#22183 Jaaa, ez van még fent:
Nehezen szoktam meg, de a sweetfxel együtt bejött.
Amit sajnálok, hogy sajnos, nem lehet a GW2es színeket sweetfxel jól belecsempészni, mert annyira összetett a játék, hogy nem nézne ki jól nappal, pedig el bírnám viselni ezeket a beállításokat itt is, amelyeket a sweetes cineon dpxel ki lehet belőle hozni ...:(
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#22182 Próbálgattam én is lighting modokat, de megelégedtem azzal, ami csupán annyit csinál hogy kiiktatja a nem reális fényforrásokat. Tehát csak onnan jön plusz fény, ami tényleg fényforrás. Pl. városokban csak onnan jön fáklya fénye ahol tényleg van is fáklya. -
#22181 Viszont éjjel qurva sötét lett, de ez így jó. :D -
#22180 Jelenleg nálam így néz ki:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez csak egy teszt volt. Csaj karakteren lehet leginkább a grafikai finomságokat belőni.
A régi játékállásom akarom folytatni, ami egy nord faszi. :D -
#22179 De tényleg, ez szerintem túlzás. Barbie baba nem való egy ilyen rideg világba. Persze tudom, ízlések és pofonok, tiszteletben tartom. -
#22178 Jónak tűnik köszi!! :) Ha haza értem felpakolom őket :P -
#22177 De majd még felteszek pár modot is, mint a megfagyásost és pár település átalakítót.
A leveleknél a 4ks hd falevél van fent, nem csak a sima flora. -
#22176 Így alakult ... :D
Na itt vannak amelyek nálam a mod managerben találhatóak és vagy aktívak, vagy nem, de a grafika vagy vizuális hatás miatt fontosak és bejönnek (nekem):
Armour
Audio
Clothing
Companions
Environmental + stb[ /URL]
[URL=http://kepkezelo.com/images/5syvfd2zylo8m6yu87.jpg]Magic + stb
Models and Textures
Visuals
De az első három képen csak azok szerepeltek, melyeket az előző oldalon találtok + ez a sweetfx preset.
-
#22175 Csaj Victoria's Secret katalógusból átugrott kicsit Skyrim-be? :) -
#22174 Sokszor lényeg a sorrend. Van ahol pl. baromira tetszik a textrúra az arcon, de ugyanilyen textúra pl. nincs a testre, ami viszont zavaró. Tettem fel SweetFX presetet is, de sok más is felkerült.
Az előző oldalakon belinkeltekkel + swfx jött ki ez:
Az éjjelre összeállt anyagban ebből
finomítottam erre
Úgyhogy nagyon jó lett a karakter (nem ez lesz, csak teszteltem), és végre a táj is. Él az egész. Kellett a legjobb felbontású fatextrúra is a belinkelt részből, és nagyon szép és jó lett így a game.
(De akár ezt is összehozhatod ... :D) -
#22173 Ja egy lista jöhet ha van rá időd meg kedved megosztani :)) -
#22172 Ilyenkor azert egy mod(nev)lista nem artana a komment vegere, hogy a sok ajanlott kozul - illetve a sajat tesztjeid utan - melyiket tetted fel, melyiket nem, es esetleg miert nem :) -
#22171 Én ma éjjelre raktam össze, mindezt az előző oldalon kapott linkek alapján, és azt mondhatom, hogy igazán szép lett. :D
Van benne jó pár mod a nexusról, melyet saját magam tesztelgettem, de amelyeket az előző oldalakon a hasonló kérdésemre linkeltek be a srácok, azok az alap modok. -
#22170 Értem. Köszi! -
#22169 Nincs átfogó grafikai mod, minden csak a játék egy részletét javítja fel, szóval neked kell összeszedegetni őket. Esetleg a STEP Guideot olvasd el, abban sok grafikai modot említenek. -
#22168 Srácok biztos, hogy sokan kérdezték már és elnézést érte de szerintetek melyik a legjobb grafikai mod ami úgy igazán feljavítja a játékot? -
#22167 Kieg.:
Dengeir kicsit zakkant, nem kell csodálkozni ha ilyeneket kér.
Nem érdekes, ki kinek az oldalán áll, minden jarl a saját városának az érdekeit nézi elsősorban. Ha segítesz az ő városának lakosain, kapod a címet.
Az öreg jarl már nem jarl, nincs hatalma, úgyhogy tök mindegy ki szimpatikusabb neki, a döntés az aktuális tényleges jarl kezében van.
Bounty letterek nem számítanak a thane címnél, a város lakóinak kell segíteni. -
Zozo0122 #22166 Na kineveztek Thanenek és megkaptam a housecarlt. De fura volt ez az egész...mivel senkit sem találtam egyebet akinek segíthetnék ezért megtettem amire Dengeir kért. Loptam 1 levelet a kovácstól akit kémnek hitt...nemtom ennek mi értelme volt mikor az a kovács elmondja h évekig szolgálta őt amíg ő volt a jarl. Ezután pedig kiírta hogy mehetek Siddgeirhez a kinevezésért és ez megis történt. De most az öreg jarl a stormcloak oldalt támogatja az új fiatal pedig a birodalmat...de mégis kinevezett Thanenek. De az , hogy ezelőtt kinyírtam 1 sárkányt ami 1 bounty letteren volt a jarl nevében az nem érdekelte.
Na mind1 a lényeg, hogy megvan a housecarl:D Elmentünk a házhoz és ott megkérdezte, hogy lehet e ő a steward. Erre mondtam, hogy meggondolom még és hogy most elválnak útjaink. Erre azt mondta, hogy akkor ő elindul a Lakeview manorba. Jó lesz ez így ezek szerint tényleg lehet 1 housecarl és 1 steward is a házban:DDD Köszi a helpet:) -
#22165 Asszem a housecarl+követő egy házban még megy.
Szerencsére kocsisért meg bárdért nem kell rohangálni. -
Zozo0122 #22164 Az építkezés már majdnem kész de Thane nem vagyok még. A csaj nincs a Jarlnál gondolom csak akkor jelenik meg ha kineveznek. Lydiával is ígyvolt régen.Bár ő már vagy 1 éve meghalt és a Breezehomeból is nagyon rég elköltöztem:D
Kicsit baromkodtam: elnyomtam 1 Blizzard scrollt a szépen berendezett házamban.(a régiben nem az épülőben) Az eredményen jót röhögtem:DD A kipakolt kb 300 drágakő meg aranyrögök meg satöbbi össze vissza szálltak, a könyvespolc könyveit is más szobákban találtam meg a italok és a kaja is szétszóródva:D Sokkal durvább mint 1 Fus ro dah :D -
Zozo0122 #22163 Köszi a választ mindenkinek!
Jelenleg még nem vagyok Thane Falkreathben csak Whiterunban és Markarthban.Remélem hamarosan kineveznek ide is már 2/3 támogató megvan.Tehát még 1 apróság a helyieknek és akkor leszek itt is Thane.
Na akkor 1 redguard nőt fogok kapni:D Én azt szeretném, hogy ez a csaj is a házban legyen + Ghorbash. Érte még el kell mennem mert hazaküldtem korábban de azt szeretném ha ők ketten vigyáznának a házra. Plusz kell még 1 kocsis meg 1 bárd és ennyi:D Meg pár állat a kertbe:D Követő most nem kell csak emberek akik vigyáznak a kincseimre mert tuti, hogy hónapok fognak eltelni mire Solstheimről hazamegyek:D -
#22162 Nem teljesen, housecarl is csak akkor jár a házhoz, ha thane leszel az adott tartományban (lehet hogy a jarl házában már ott mászkál, de nem megy a házadhoz). -
#22161 A housecarl (Rayya) már az építés megkezdése előtt rendelkezésedre áll.
A kinevezés után a jarlnál nem beszéltél egy redguarddal?
A tetovált arcú, turbános nőszemély az egyetlen follower, aki dualos harcos (két szablyával kaszabol) -
#22160 Egyik karakteremnek egy kisebb hadsereget verbuváltam össze: Vilja, Serana, Rayya, Lydia, Iona, + 2 storm thrall, illetve Serana alklamanként idézett egy dremora markynazt.
Semmi értelme nincs ilyen csapattal bóklászni.
Bug is lehetett a dologban, mert Lydia pl. Blade tagként is követett tovább, holott elvileg neki a templomban kellett vona maradni, Rayya meg úgy halálozott el valahol, hogy észre sem vettem.
Egyetlen követő is tud galibát okozni, amikor egy szűk helyen nem hajlandó arrább lépni, s beszorít egy zugba, gondolhatod, milyen kényelemes volt egy galeri élén osonni a sírkamrákban.
A Vilja mod elég jó lett, bár vannak még benne szerintem javítandó részek, a csaj szinte mindenhová követ, oda is, ahová egyébként nem kellene (Thalmor nagykövetség, Markarth börtön).
Az is egy jó pont nálam, hogy az alapjáték followereivel szemben Vilja sokkal életszerűbb, van véleménye, kérdez, csacsog, éhes, szomjas.
A küldetései is szórakoztattak egy ideig, de egy idő után kezdtem ráunni a rohangálásaira (térkép nem jelölte hova akar vezetni, volt eset, amikor Winterholdtól Markarthig futottunk)
A summon Vilja "luxus szolgáltatás" azoknak, akik szeretnek follower nélkül kalandozni, de valamiért mégis kellene egy teherhordó.
-
#22159 Ha jól tudom, igen. -
#22158 helyesbítek: vilja-t feltéve megjelenik egy lehetőség, hogy housecarlnál beállítsd hogy kövesse viljat.
mondjuk így viszont úgy vonulunk mint a cigányok: én elől, utánam 3 lépéssel és eggyel balra vilja, utána ugyanígy a rá beállítottak :DD -
#22157 nekem is lakeview van és falkreath thaneje vagyok, ad egy redguard followert, akit megkérhetsz hogy legyen housecarl
mivel ilyenkor "passzív" állapotban van, ha máshol is thane vagy, használhatod őt followerként, pl lydia-t, de ő nem lesz housecarl (gondolom szabályozva van, hogy melyik terülhethez tartozik, csak ott lehet beosztani)
nálam a lakeview házban 3 nő van: a falkreath-i housecarl, lydia és vilja. vilja és lydia követ engem, a housecarl-ra pedig lehet állítani olyat, hogy kövesse valamelyik followeremet, így akár négyen is mehetnék kalandozni :D
ha női karakterem lenne, kis amazon csapattal lehetne terrorizálni a környéket :D
olyan mod kéne (bár lehet hogy van), hogy banditaként tengeted napjaid.
valahol egy bandita csapat tagja vagy, és az arra utazókat megtámadhatod, kirabolhatod (nem muszáj megölni, de nem is pickpockettel, hanem rablás: elveszed tőle amit akarsz)
ha eljut egy faluig akkor vérdíjat tesznek a fejedre, és jönnek a bounty hunterek levadászni
ez részenként persze megy (live another life-al lehetsz thug), vérdíj is van, de erre valami rendes mod van (rablással, stb)? -
Zozo0122 #22156 Srácok a Hearthfire-ben ha a Lakeview manort építem és Falkreath Thane-je leszek akkor ugyebár kapok Housecarlt? És ha igen akkor beköltöztethetem őt is + még bármelyik followerből cisnálhatok stewardot ugye?
Egyébként az alap felszerelés majdnem kész...az elmúlt órák vadászattal teltek:D Agancsok, medveprémek, halpikkelyek satöbbi...a legrosszabb a Sabre cat fog...1 raklapnyi kell belőle. Megöltem mostnában vagy 20-at sima meg fehér fajtát is de csak 2 dobott fogat:D Nézelődtem boltokban de sehol sem árultak. Hát persze, hogy a másik kérómban találtam 10 darabot. Plusz halmokban állt az agancs a pikkely a medveprém satöbbi... -
#22155 Ez baromira tetszik nekem is! -
bega82 #22154 Ez qrva jó, így felülnézetből látni a már jól ismert területet! -
morzsi555 #22153 Real-time Dragon Fast Travel - Dragonborn
-
#22152 Pontosan melyik textúra modokat használja az jó kérdés, de valószinüleg valamelyik warpaint, úgy tűnik haj textúra modot is pl, meg izzadtság textúra (Sporty Sexy Sweat).
ENB/sweetfx is belejátszik, mivel azokban meg szokott lenni contrast/sharpen. -
#22151 Még egyszer köszi a belinkelt modokat. Lassan összeáll a játék grafikailag. De lenne még egy kérdésem.
Ezt mi tudja így kihozni? Mert bárhogy szarakodok, nem bírom ennyire előhozni a részleteket.
(Ennél a modnál van a fénykép)