The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
modok akadnak össze vagy mi?
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Nem tudjátok véletlen melyek azok a modok ameélyek kifejezetten lassítják a töltést? Most van vagy 60 darab fenn így egyik városból a másikba vagy 2 perc átmenni. Kimegyek egy városból a vadonba is kb ugyan ennyi. :S
Talán valakit érdekel, persze akkor lenne érdekes ha valaki a párbeszédekbe is beépítené, anélkül nem tudom.
De talán valakinek hiányzik a feeling, az ausztrál kiscsaj ismerõs biztos letölti. 😊 Hogy végre ott legyen a nevénél hogy spellsword. 😊
\"Egy gy?r? mind fölött\"
player.setav shoutrecoverymult <multiplier> - Changes the cooldown of dragon shouts. The default multiplier is 1. A multiplier of 0 will cause instantaneous cooldown. Higher values will make shouts take longer to recover.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A ring-et passzolom
Én steam workshoptól részben emiatt távol tartom magam, mert sajnos nagyon sok az olyan tapasztalatlan modder, aki nem megfelelõen dokumentálja a munkáját és ebbõl ilyen problémák tömkelegei születnek.
A fagyásokat szinte 100% hoyg ugyanez okozza. A játék le akarna futtatni valami scriptet a modból ami már nincs jelen és ezért kifagy.
Skyrim moddolásánál amúgy is úgy kell bánni a dolgokkal, mint a hímestojással, mert hihetetlen instabillá válik az egész gépezet egy-két mod coflict miatt.
Nekem is rengeteg idõmbe telt kikisérleteznem amíg a jelenlegi 73!!! mod ami fentvan, szinte 100% ig fagyásmentesen fut.
Melyik ket mod az egyebkent? Hatha talalkozott mar valaki vele?
A 'enable 02002B74' parancs sajnos nem mûködik. Pedig tuti ez az IDje.
Az ilyen összetetteb script alapú modoknál általában ez úgy néz ki, hogy mindenek elött consolból kell az adott scriptet/scripteket megölni a megfelelõ paranncsal (ezt a mod készítõje valszeg írja a mod leírás uninstall részénél), majd menteni egyet, kilépni, uninstallálni a modot és tovább használni a remélhetõleg immár jól mûködõ mentést.
Enb customizer programmal pedig nagyon könnyen személyre lehet szabni ini edit nékül, csúszkákkal real-time játékból alt tabolással akár:

Sajnos az arnyekok meg mindig botranyosak, de ezek mar igy is maradnak, ettol meg "hullik szet" a jatek, csak neha hulyen nez ki egy-egy screenshot.
És honnan lehetne ezeket letöltenni?
Dovahkriid Grenzganger
És ha valaki nagy fallout rajongó a description alapján élvezni fogja +30-soknak.
Sword of Sigdan
Becsülõm az ilyeneket, aki erre szánják az idejüket, ténylegesen ez az ami bõvíti a játékot. Általában mindig megnézem a kategoriákon belül a quest és adventures részt. Ebbõl csemegéztem most.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Szóval nekiesek belemerülni a mod tengerbe és apránként alakítom át a játékot.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
városban látok mindenkit, de banditákat csak akkor látom meg ha 4-5 méternél közelebb jönnek...
vmi ötlet esetleg?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
4-be idegeítõ volt hogy nem tudtam közlekedni reggel.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Pedig mindent úgy csináltam ahogy írja, bár ezek mod-olt társak, itt már a szövegkörnyezet sem teljes.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...