The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kvesztek meg vilagra pedig ott a GW2, mint pelda, hasonlo a koncepciojuk, csak a kornyezet lesz Tamriel es tartomanyai.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
2h nord heavy armorban, eddig OK. Ja, meg föltettem pucérnõs modot is 😄
Btw, xbow-ra tud vki vmi ini tweak/akármit? Ugyanolyan fos a célzás, mint az alap ranged fegyverekkel (célkereszt fölé lõ), viszont az iniben csak az íjakat tudtam átírni.
Az biztos, hogy a focicsapatom leigazolna Messit, nem a kispadra ultetnem a bajnoksagban 😊
Kiváncsian várom mindenesetre
Lehet, h másik csapat készíti, de 1xre nem fognak kiadni 2 játékot, ami ugyanabban a világban játszódik (saját piacukat darabolnák ezzel). És mivel az mmo már be van jelentve, 99%, h hamarabb jön.
Én spec a skyrimmal is elvagyok (épp most tettem föl megint 4-5 modot 😄), és egy ideig még el is leszek. Rengeteg lehetõség van még a játékban, a jó modok még csak most kezdenek jönni (+ ugye a dlc-k, de spec a modok sokkal több tartalmat adnak a játékhoz).
Vagyis, tippre:
2013 - Skyrim 1. dobozos nagy kiegje, es TESO betatesztek.
2014 - A TESO atcsuszik 2014 ev elejere, mert a GW es a Pandak otleteit pluszban belerakjak, amihez kell par valtoztatas, es ehhez ido kell. Muszaj, hogy tenyleg utos legyen. A TESO-ban megalapozzak a kovetkezo single jatek alapjait, hiaba 1000 evvel korabbi a TESO, a helyszint es a jellegzetessegeket lehet adagolni, es le lehet merni a reakciokat. Meg azon a nyaron bejelentik a Fallout IV-et. Ev vegen kijon a Skyrim 2. kieg, mire a TESO kezdeti lendulete alabbhagy.
2015 - Fallout IV. es TESO elso kiegje.
2016 - TES VI.
Zozo,
Rengeteg lehetõség van most Beth elött és kb minden esélyes. El tudom képzelni, hogy mondjuk 2 év múlva jön a következõ TES, mint ahogyan azt is, hoyg elöbb megjelentetnek egy új Falloutot a jelenlegi "új" motorral, és az új TES részt már csak next gen konzolokra hozzák ki.
Személy szerint én per pillanat abban bízom, hogy a stúdió nagy része az elsõ igazi min. Bloodmoon kaliberû "dobozos" kiegészítõn dolgozik egy elkülönített kis csapat meg valami világmegváltón munkálkodik vagy fallout vagy új TES résszel kapcsolatban.
De nembaj foglakozzanak most ezekkel utána minden erejüket adják bele a 6-ba😄😄 (bár gyanítom 1 külön csapat már dolgozik a 6.-on😄) És visszatérve Blackmarsh-ra a hangulat adja magát...argóniaiak,mocsaras vidék, akkor valszeg rengeteg rovarféle, gyíkok, kígyók !!! Mindenféle mérgezõ faj, mérgezõ növények és az egész környezet olyan amihez csak az argóniaiak képesek alkalmazkodni😄 (méreg ellenállás, betegség ellenállás) Najó abbahagyom túl korai még ez csak olyan jó belegondolni, hogy mi minden lehet a mocsár mélyén😄😄 Aztán meg majd bejelentik , hogy teljesen máshol fog játszódni a 6 <#nevetes1>#nevetes1>. Bár 2015-ig biztos nemjön ki és talán még keveset mondtam mivel az Obli után 5 évet kellett várni a Skyrimre😞
Amúgy sajnos sztem esélyes, hogy elöbb lesz fallout 4 mint TES VI. Aztán kitudja elképzelhetõ, hogy a Skyrim elképesztõ sikere miatt háttérbe szorul a fallout cím és inkább fejik tovább az aranytojást tojó tyúkot.
Mondjuk a Batman Arkham City az meglepett, lehet utólag arra szavaztam volna, mint év játéka, de nem tudnám eldönteni.
U.i.: Ha Blackmarsh lesz, megõrülök ha nem lehet átruccanni Elsweyr-be 😊
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
\"Egy gy?r? mind fölött\"
De ezen kivul van plazma es lezer technika, vannak titkos bunkerek, vannak epsegben megmaradt fenyuzo varosok, vagy fegyenctelepbol kialakult telepules ugyanugy, mint kis farmer varosok, seriffel, dokival, kocsmaval...
\"Egy gy?r? mind fölött\"
(Oblivion sem lett volna annyira uncsi, ha valóban a lore szerinti dzsungeles Cyrodill-t kapjuk)
Ez szerintem egy jó kis video megnézni akár a párbeszédek közti különbséget is. És hát általában hosszabbak a párbeszédek is.