30713
TES
  • Szaruman
    A gond az, h 20as exposurenél is így néz ki.
  • Zozo0122 #22429
    Okés már el is küldtem ;)
  • Conqvistador
    teleportálj riverwoodba vagy bárhová ahol van a fogadóban tűz.
    30mp és felolvadsz.
    Ja és ha hideg helyre mész tartósan öltözz be.
    van direkt farkas meg medve szörme cucc modokkal.
  • Szaruman
    Hát nálam a frostfall eddig tartott. Jelenleg így néz ki a játék (vagyis lehet új karit kezdeni): kép
  • PiszkosFred
    ment msg
  • Zozo0122 #22425
    PiszkosFred!

Milyen címre küldjem a végigjátszásokat? Ha tudsz adni e-mail címet akkor most megpróbálom elküldeni egyben az egészet.
  • a.carkey
    A Frostfall hogy indul el a hó belepi a tested és ruhád moddal? Elindul egyáltalán?

(Egyébként a frostfall szerintem az, ami egy sandbox rajongót simán benttart a játékban akkor is, ha már kivégezte az összes küldit. Nagyon jól sikerült. Van még tényleg igazán jó mod? Ami nem olyan, hogy új sárkányok, ezer újabb ellenfél, sok zombi, meg mit tudom még miket talának ki.)
  • Conqvistador
    Közbe rájöttem de így se akarja. Szerintem nálam bugos az a mod.
  • genndy
    tfc nem jó, az csak a kamerát mozgatja.
  • Szaruman
    Illetve rosszabb, a night vision csak így néz ki.
    kép
  • Szaruman
    Első ránézésre vhonnan perma night visiont kapott a karim. Direkt ügyelek arra, h ne fázzak át, de az effekt akkor sem tűnik el, h ha a FF-t kikapcsolom. Dispelallspells sem segít.
    Este 11:45kor így néz ki a dolog, FF kikapcsolva: nightvision
  • Fantusz
    Aktív effecteknél, ha fönt van a Frostfall, meg tudod nézni, mennyire vagy átfázva.
    A képről nem tudom megitélni, hogy van-e köze a modhoz, de igen, a Frodtfall egyik effectje, hogy ha kifázol, elhomályosul a látás (olyan szintre is, hogy csak egy hatalamas fehérséget látsz magad körül - ha nem teszel ellene rövidesen meghalsz)
  • Conqvistador
    Hát épp ez az nem sikerült pedig próbáltam.
    A Tfc 1 el feltettem magam annak a homlokzatnak a tetejére és nem sikerült.
    De akkor ezt megpróbálom hátha :D
  • Szaruman

Ezt mi okozza? Vmi bug a Frostfallal, vagy ez vmi ingame effect? Az active effects listában semmi sincs, ami okot adna erre.
  • genndy
    Repült fel a háztetőre tcl-el, aztán vedd el a kulcsot. Szintén tcl, ess le.
  • Fantusz
    A játék játszható nyelvtudás nélkül is, marker jelzi merre kell menned, időnként azért vannak feladatok, amikor nem árt tudni, mit várnak tőled, vagy egy ajtó hogyan nyílik.
    Ilyenkor sincs gond, legfeljebb googlezok picit, vagy fórumon rákérdezel.
    A google fordító már használható annyira, hogy egy-egy mondatot a játékból átmásolva érthető lesz a feladat, vagy lefordíttatod vele az elderscrolls.wikia.com azon részét, ami érdekel, s kimazsolázod a lényeget.

A játék szabad mozgásteret ad, nem kell feltétlenül a főküldetéssel foglalkoznod.
    A főküldetésen tovább menve lesz még egy rész, ahol nem árt, ha sejted, mit mondanak (ne fegyvertelenül menj a thalmor nagykövetségre)
  • Conqvistador
    A Riverhelm-i modot mindenképpen tedd fel.
    Nálam nem ütközött semmivel. És minden képzeletet felülmúl.
    Elképesztően részletesen megtervezték a kastélyt.
    Egyetlen problémám van vele az amúgyis kevés fps számomat 20-28közti leviszi néhol 12-16köré is. Fantasztíkus textúrák vannak beletéve.
  • priluki
    köszönöm.. hát igen nyogvenyelös az angol :S
  • Conqvistador
    De ha ezek a modok működnek amit bemásoltál akkor nem is érdekel az előző mod. A nyamvadt kulcsával. :D
  • Conqvistador
    Hause of the master. Na ez a neve fecseréltem :D
  • Conqvistador
    Nekem mással van problémám. Ugyan ilyen házas téma :D

a Master of Hause mód egyszerűen nem akar működni.
    Már mindent kipróbáltam. Lelövöm a kulcsot a háztetőről és nem találom.
    Mintha nem esne le. Többször körbejártam a helyszínt mondván én vagyok a béna. aztán a Fus spellel is rákiáltottam amikor megvolt és kb előttem esett le de nincs meg az a nyamvadt kulcs. Pedig a youtuben többen is feltették a videót, hogy megy nekik ez a mod és meglett a lakásuk.
    Van valami ötlet erre?
  • bega82
    *tanultad
  • bega82
    Nagyjából annyi, amit írtak a többiek, annyi kiegészítéssel, hogy még csak nem is ott tanultam meg az öregnél, hanem már akkor, amikor az első sárkányt kinyírtad. Akkor szállt beléd a lelke, és egyből lett "Fus" kiáltásod, ezt kell az öregre rákiabálnod, hogy megbizonyosodjon róla, hogy tényleg te vagy a dragonborn. (A kiáltás másik 2 részét, a "Ro"-t, és a "Da"-t majd ők fogják a későbbiekben megtanítani, úgy együtt pedig leordíthatod a haját mindenkinek! :DDD )
  • a.carkey
    Még egy technikai jellegű kérdés(sor):

A NMM korrekt, jól összegyűjti a dolgokat, de sok olyan mod van, ahol manual install jobb, vagy csak azzal lehet a filet feltenni. Ilyankor szépen kiiktatja a NMM az eredetit. A TES5EDT (Mod Organizer) viszont több dologgal kecsegtet, mert ugye két katt és ő csak tömörít(ene) és már ott is van. Viszont nincs valahol hozzá egy szájbarágós leírás, több, mint ami a wikiben van? Akár magyarul is ...

Más.
    Ezek a modok mennyire akadnak a Heartfires dlc házaival? Tesztelte őket együtt már valaki közületek?

spouses can live everywhere
    alchemist's hidden valley
    grey ledge manor
    dragonius tower
    willow creek cottage
    sepredia
    build your own house
    vjarkell castle
    pinewood cottage
    bathing beauties (playboy house)

Ezt mindenképpen feltenném, ha nem akad össze semmivel, mert marha nagy ötlet:
    lc become the king of riverhelm
  • genndy
    Soul nem kell, adják hozzá a lelket is.
  • genndy
    Állj rá a jelre, akkor megtanulod, aztán kiálts rájuk a megtanult szóval (Y).
    De ha ennyire nem megy az angol, akkor a későbbiekben még inkább szenvedés lesz a játék...
  • Zozo0122 #22404
    Shout for us:D Hát üvöltsd le a fejüket a nemrég megtanult kiáltással:) De ha eddig még nem tetted akkor engedélyezd a magic/shout menüben azaz költs el rá 1 dragonsoult.
  • priluki
    sziasztok meg a játék elején vagyok de elakadtam.. kinyirtunk egy sárkányt5 és vel kelett mennem egy hegyre .. kolostor szerüségbe egy varázsloval beszélni,de még akar valamit mert ott a jel és ezt dumálja nekem: " "shault,for us, then we may have time four questions" mit kell csinálnom? valaki pls
  • seraph27
    Én a Quality wolrd mapos mod roados plugin-nyát nem tudtam leszedni nexusról, mert egyik kocka se kapcsolta be a gépét Dallasban, vagy Washingtonban, ahonnan az összes modot vadásztam egyébként
  • Conqvistador
    Ja és az Interface könyvtárból ki is törlölte azt az sfw fájlt :D
    Valamiért valami mással ütközik régen jó volt :D
  • Conqvistador
    Megvan a hiba oka hogy szakadna rá a mennyezet.
    A Colored Map markers nevű mod nem fekszik a játéknak.
    Levettem és most már jó.
  • PiszkosFred
    En is erre tippelnek elsore, ha nem a 60+ mod valamelyike a ludas.
  • Malakai
    Ha kitörlöd a filet, azzal részlegesen leszedsz (vagy teljesen) egy modot lényegében, csak az NMM nem fog tudni róla (ha használod) pl. Nevezd át valami másra, vagy ideiglenesen rakd külön valahova, ha attól megjavul, akkor tényleg valamelyik térkép/marker módosító mod a bűnös.
  • Conqvistador
    Na de akkor mi a megoldás.
    Töröljem ki a fájlt?
    Eddig hiába irattam felül a modot eddig nem jó.
    Most keresek valamit nexuson de eddig nem nyert.
  • genndy
    Biztos hogy nem csak a küldetések között nincs kijelölve amit keresel? Ekkor nem mutat hozzá nyilat a térképen.
    Bár ha a téged mutató sem látszik, akkor a térképjelölőkre gyanakszom én is (amit Malakai írt a #22393-ban).
  • seraph27
    Nekem is hasonló gondom volt... csak nekem látszódott egy quest objective (fehér nyíl) és a forrását nem sikerült megtalálnom a térképen... de ez még az elött volt hogy felpakoltam a térképes modokat.
  • JethroHUN
    Két modra van szükséged összesen. +húzni az enchantot. Balanced magic kardodos pajzsos karakternek kötelező, (mivel átalakítja használhatóbbá teszi a ward spellt), a destruction szint nem a mana-t csökkenti hanem a sebzést növeli. Mind perk (novice->master) növeli az a saját szintjének és az előtte levőknek a sebzését 10%-al. (lv100-on master perking kirakva, pl novice sparks 30 dmg/ sec lesz) Destruction dmg enchant, rendkívül hiányzott a játékból. Ha nem raksz tele mindent mana költség csökkentő enchattal, (pl max 1, +1 dmg enchant, és rámész mana regenre, meg mennyiségre) akkor ott leszel h amilyennek kellett volna lenni alapból, fair.
  • Malakai
    Nem tudom melyik mod okozhatja bugként, nem tapasztaltam még ilyet.
    Nézd át a modjaidat, hogy még mi nyúlhat a térképhez, a markerekhez.
    Ha szedegeted le a modokat ezt valószinüleg a Data\Interface\map.swf okozza.
  • Conqvistador
    Rengeteg mod van mágiára.
    Szerintme érdemes hiszen jóval erősebbek és a nagy többségük azért szinthez kötött.
    Jelenleg az Apokalypse Spell Pakage 3.04 A Phendrix Magic Evolved 272 és a Midas Magic 0.08a van fent. Azt nem tudom megmondani hogy mennyire ütik egymást és melyikhez mi tartozik de már most elég sok spellt tudok az új karival használni és még 30on sincs a destruction meg a többi mágikus cucc. Ja és csak 2 varázslónál jártam a spell könyvek miatt.
    Szóval akad pár negyon komoly :D
  • Conqvistador
    Köszönöm szépen tényleg az volt a hiba oka. Lelőttem egy állatot kifizettem a büntetést és jó lett.

Ha még egy másik dologban tudnál nekem segíteni. Ezt viszont lehet egy mod okozhatjja:
    A térképen nem látszik a nyil hogy hol vagyok és a célpont se ami zöld nyillal szokott látszódni, hogy hová kel mennem. Csak az iránytűből látom az irányt de a pontos hely nem látszik.
    Ezt mivel lehetne orvosolni nexusról melyik térképet érdemes leszedni?
    nekem a World map in full 3D nevű van meg de ha leszedem akkor se jó.
    Ez nagyon zavaró, hogy nem látom a célhelyszíneket.