The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Tudja valaki a megoldást arra a bugra, hogy az új Nord karakteremmel Helgenben Ralofot követtem, így a bárdok a stormcloacks-os dalt kéne játszaniuk, erre meg az imperialosat lehet kérni tõlük. Nem nagy szám, de kicsit idegesítõ. A korábbi karaktereimnél nem volt probléma.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

PTW
mi nem dobja fel a topicot? ott van a hozzászólásomban a link

az elsõ mondatodat pedig egyáltalán nem értem

te miket beszélsz ! saját magam találtam az obli nexus music kategóriájában....

sose látom hogy feldobná az obli modos topicot...

PiszkosFred
Mert konzol eseteben nincs mas lehetoseged a jatekhoz uj tartalmat beszerezni, mint a 20 euros Dawnguard. Nem neked, PC-s gamernek keszult, ne felejtsd el, akinek btw ha nem lehet kapni, az a baj, ha lehet kapni, az a baj... 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Encore
Nem csak, hogy egyszerû DLC, de például a Fallout DLC-k nyomába se ér.
Unalmas, és monoton . Akad azonban pozitívuma is, Serena karaktere, plusz két hangulatos kastély, pár új ellenfél, de kb ennyi. az is igaz, hogy jó pár óra játékidõt ad, mert hosszúak a küldetések (de unalmasak), de ezért nem tudom, hogy lehet pénzt kérni.
Dawnguard dobozos verzió 6000 Ft lesz a CDG-ben, ami azért vicces, mert 7000 az alapjáték.

Komolyan kérdezem hol élnek ezek ezzel a 6k-s árral egy egyszerû DLC-ért???

Amúgy most steamen akciós külföldön a Dawnguard, akit érdekel tudok szerezni külföldi ismerõsöktõl 3500 Ft körüli áron.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

PTW
ezért mondtam hoyg kifejezetten az oblivion mod fórumban érdeklõdj. az a mai napig 100%-on pörög, és 1- vagy van már hasonló mod 2-valaki esetleg akár meg is csinálja ha nem olyan bonyolult.

Ez a templomos mod pl tökéletes kiindulópont, hisz az alapkoncepció lényegében ugyanaz.

na, idõközben találtam is ilyen modot, ott kifejezetten a kápolnákba belépéskor tol be némi zsoltáros muzsikot. 😊

am azért itt, mert ez a topic még valamennyire látogatott, és biztosan vannak régi nagy morrowindesek, oblivionosok is itt. azok a topicock halottak... 😞

PTW
senki nem haragszik, de ennél nagyob valótlanásgot nem nagyon írhattál volna.

A fölös mod kategóriába a csöcsös-mangás modok tartoznak többek között. Természetesen a 3 csilliárd 500 krillió mod között rengeteg értelmetlen és teljesen felesleges van, de a minõségi modoktól lesz az éppen aktuális TES játék (morrowind óta) igazán jó.

Molnibalage
Csak túl könnyû és egysíkú egy idõ után. Az elsõ végigjátszás során egy idõ után rááltam a fõszálra, mert a többi monoton lett. Második végigjátszás nem volt. A Gothc 2. részét idén kb. ötödjére is végigtoltam. Pedig majdnem 10 éves gamma...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Komolyan nem tudom megunni ezt a játékot. Nagyon ritka az ilyen. <#smile>

Ez most durva lesz. 😊
Minek elrontani ezt a jó játékot mindenféle mod-dal.
Teljesen fölöslegesek.
Sima game, meg a 9-es update és még semmi bajom nem volt és marha szép.
Sry. Hehe.
PTW
hát ez kõkemény mod kérdés. Szerintem legjobban úgy jársz, ha Oblivion Mods itt teszed fel a kérdést egy topic formájában.

azt meg tudná nekem mondani vki nagy oblivionos/morrowindes, hogy lehet e olyat csinálni, hogy bizonyos helyszínen CSAK egy kiválasztott zenét adjon be ?

azt szeretném, ha az obli arénában a C64-Barbarian zenéjének egy kurva jó úrjafeldolgozása szólna, és csak az és nem másik battle music közben...

lehet ilyen ? mert a halálozásnál ugye ott is csak egy van hozzárendelve. lehet vajon arénában is ?

cataflam02
Köszi!!!
Szuper vagy 😊

One more story

Malakai
Elég sok idõ, mert nem így egyszeri nekifutásra szedtem össze, hanem folyamatosan bõvül, vagy cserélõdik egy-egy dolog. Talán emiatt is volt problémamentesebb.

A feltelepítési sorrend álltalában csak ott lényeges, ha valami a modelleket/textúrákat módosítja, ez esetben azt kell nézni, hogy azt tedd fel utoljára, amit látni szeretnél abból amit az módosít. Úgyértem teszemazt van egy mod, ami az összes arctextúrához hozzányúl és van egy mod, ami csak az elfekhez, a kettõ így részben ütközik, akkor valószinüleg az elfeset szeretnéd megtartani utóbb feltenni, ha az elfeken annak a hatását szeretnéd látni. De ebben a listában relatíve kevés az ilyen.
Az egyéb modoknál nem annyira a telepítési sorrend számít, hanem a betöltési, amit egész jól be szokott lõni a Nexus Mod Manager is, de érdemes használni a BOSS-t is, azután már ritkaság, hogy valami rossz helyen legyen.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Molnibalage
Ezeket milyen sorrendben kell feltenni? Mennyi idõbe telt ezt mind leszedni, felrakni és beállítani?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Malakai
Itt meg a teljes modlistám (talán). 😊

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Malakai
Én most Climates of Tamrielt használok (idõjárás+fények), plussz The Wilds (EN😎, HD textúrák, meg (jó)pár specifikusabb dolog, nem annyira álltalános modok.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

cataflam02
Hali
Hol találok olyan modokat amitõl japán stílusú karaktert tudok készíteni ?
Arc stb ? Férfi és Nõ is kellene..

Plusz milyen grafikai modokat ajánlotok ? Amitõl a legszebb lesz a játék..
Pl ENB mod.. de nem tudom melyik a legjobb.. olyan kéne amitõl szép erõs színekben fog pompázni..

One more story

-de
+nem
Nem, csak azt fogja kiírni, de redukál le semmit. 😊
Nem lehet, hogy az armornál kell az, hogy meg legyen a 60-as smithing skill, meg az a középsõ perk (nem jut eszembe a neve, amivel enchantolt tárgyakat is lehet kovácsolni)? Mert nekem volt olyan, amihez kellett, és csak utána jelent meg.
Köszi, majd kipróbálom. Bár azt remélem h a 7970 teljesítménye nem fog leredukálódni egy 8800-éra, na nem mintha fikázni akarnám, elsõ komoly vidikarim volt az akkori 8800, mára 9800 GT 😄 szóval ave geforce, de skyrimhez nem vagyok biztos h elég lenne 😄
Na ez az amirõl fingom sincs, én is tudom h nem ugyanaz, de sajna nem tudom fraps-szel alátámasztani, majd megnézem. Szerintem egyértelmûen laggolás, mert érdekes módon van amikor jobban megy, mindenhol, nem csak a füstmentes, kevesebb erõt igénylõ helyeken, hanem az olyanokon is. Mikor milyen kedve van. De az ATI-s problémát figyelembevéve nem zárom ki a 25 fps-nél lassabb futást sem persze. Érdekes na...
Mindenesetre most letettem kicsit, elvette a kedvemet, hogy egy alap szar, sima modot leszedtem, konkrétan a silver dragon armor páncélt akartam berakni a játékba, követtem az egyébként pofon-egyszerû útmutatót a telepítéséhez, és a páncél baszik megjelenni ott ahol kéne. Aztán ezt eljátszottam még a balthazarral, és két másik armorral, csesznek manifesztálódni a játékban, pedig minden követeszóval elment a kedvem és otthagytam. Majd ha lesz megint kedvem tolni jövök ismét az alapvetõbbnél alapabb kérdéseimmel 😄
Kerub
Uh, kösz. Frissítem is 😊

Ezt a képet ma találtam Instagramon. Nagyon jó 😊
http://instagr.am/p/P_NSciwdDs/

Szerintem.

Szaruman
Akadozik, vagy 30 alá megy az fps? A kettõ nem ua.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ha jó emlékszem Ezt a dll-t kellett leszedni, és bemásolni a Skyrim könyvtárba, és ez segített a lagzáson. Utána nvidia 8800-as kártyának fogja felismerni, nekem is ezt írja ki a mai napig, de azzal nem kell törõdni! 😄
Pedig az nem mai csirke 😄 ati 4830, 2g ram, 2.66 dualcore proci.... so so 😄
Vaci új gép még, a játékot tervezem újratenni, csak még nem volt hozzá türelmem. Bár nem emiatt, hanem hogy tudjak moddolni, és átmásoljam az eredeti mappát egy az egybe. Azt nem hiszem h a géppel lenne bármilyen probléma. Minden nagyon gyors benne, a vinyó is, windows friss W7U. Szerintem tuti h a játéknak nem tetszik a videókártya. Most mondta öcsém hogy felrakta a dragon age 2-t, és játszhatatlanul szaggatott bármit csinált (na persze nem nagyon szarakodott vele, patcheket megnézte meg ilyenek aztán delete). Annak meg aztán igazán elég valami gyengébb hardver is.
De én nem is hiába erõltetem ezt a dolgot, mondom h olvastam régebben errõl valamit, h nem kamázza annyira az atis kártyákat, és valami volt ezellen, nem is egy dolog. Csak így helybõl nem tudom h mi. Konkrétan erre kéne segítség. Vagy felgyorsítani valahogy nekem m1 csak menjen már normálisan, még a régi gépen is faszán ment, majdnem fullon, ugyanezekkel a modokkal!
Próbáltad újratenni a játékot? Netán a windowst? Lehet hogy vinyó dolgozik túl sokat. Elég sok ok lehet a háttérben.
Arról nem beszélve hogy crysis 2 upgraddel, bf3, dirt-ök, de bármi amit felraktunk eddig, nem nagyon megy 50 alá a legdurvábbnak sem az fps. Ez meg felkúrja az agyam. Fõleg Morthal környékére keveredtem most, és sírnom kell. És az egyetlen olyan mod amihez kicsit gép kellhet, az a flora overhaul. A többi az olyanok h: ruhák, páncélok, arcok, vér, víz, fák, ég, fegyverek, meg egy ligthning mod, kb ennyi ami a grafikát piszkálja (lóf@sz). Úgy anblokk környezetbe nyúló modok még nincsenek is. ENB-k, komolyabb fénypiszkáló, füst, hó, vagy plusz dolgokat adó modok nincsenek! Na nem sopánkodok tovább, valaki segítsen lécci aki ért hozzá, h mi a picsa lehet a baj.
Igen, ez eddig tiszta, köszi a felvilágosítást 😄 Bár lehet h az én igényeimmel van a gond, de akadozik na, azt jobb helyeken laggolásnak nevezik, kurvára zavar. Másrészt pedig ez fõleg h megvettük az atomerõmûvet, és a kedvenc játékom nem megy mint az álom, csak szarakodva... hát nemááá
Szia! Nekem Ati 7870nem van. Tökéletesen fut. Mindenféle grafikai,játékmenet változtató modot használok. Nálad repülni kéne. :-)
Én is segítségre szorulok ismételten. Elég jó konfigom van, nem azzal lesz a gond, de pár kisebb moddal néha elég komolyan laggol a gamma. Olvastam már errõl is régebben, talán az atit nem szereti vagy ilyesmi... A 4 Gb-os dolog már ki lett javítva valamelyik peccsel ha jól tudom, szóval azt fölösleges felraknom külön, vagy esetleg próbáljam meg?

8 Gb RAM
Radeon 7970 Lightning
core i7 3770K 4.0 Ghz
1080p, minden maxon, atis élsimítás meg mélység nélkül.
Játék, directx, driverek frissek.

Valaki help pls, mert amíg így sem megy normálisan addig komolyabb modokat meg sem próbálok.
Azt hiszem ebbe szerepel mindenki akit magaddal lehet hurcolni, válogass 😊
https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Aly8njaU3H1adGJYTlJaUnRxRUN2RnM5MkxPaU1mQkE&toomany=true
Csá! Melyik segítõt érdems választani? Úgy olvastam valahol,hogy más szintre tudnak fejlõdni.Hol látható a szintjük?
*az új spelleket soroltam fel nyilván magas szinten márt lesznek jó dolgok. Úgy ahogy kell!!! apperten meg marad a futás úgy néz ki 😄 Még nincs ötletem, legalábbis jó egyenlõre. Amit most kipróbálok az ami a legjobban megy light class, sneakka,l és mérgekkel már alapból mindenhova vinni fogok mindent amit lehet minden kis szaros ellenfél ellen. 😊

Ami feltûnõ volt nem sok perk lesz adept alatt használható az illusion ágon. ezzel gondolom, mint írta az op illusionnak vége. Be kell valljam ezzel a feattal küszöböltem ki korábban a nehézségeit a skyre-nek. mivel vannak, voltak olyan spelljei amelyek ismétléssel, appert szinten már brutális eredményt hoztak. Azzal hogy adept alatt nincs komoly perk gyakorlatilag kínszenvedés lesz könnyítést találni a rendszerbe 😊Legalábbis most így elsõre így látom.

Megjelent a skyre legújabb patche.
Az illusion kompletten új featot kapott. Mint t3nd írta ez volt messze a legrosszabb a vanilia-ba.
A változások komplett új fa.
Undying Rage: For 30 seconds, the target creature or humanoid will battle anyone affected by "Undying Hatred". Expert.
Undying Hatred: For 30 seconds, the target creature or humanoid will battle anyone affected by "Undying Rage". Expert.
Phantom Image: Creates a puppet. The puppets will behave like a summoned creature; it is resistant to all forms of damage, but deals almost no damage either. Apprentice.
Veil Of Illusion: Summons a phantom image right next to the caster, and turns the caster silent and invisible for 6 seconds. Expert.
Feint Shift: When cast at a phantom image, you swap positions with it. Apprentice.
Feint Tranquillity: When cast at a phantom image, the one killing the image is calmed for 10 minutes. The killer can not be calmed again. Apprentice.
Feint Warfare: When cast at a phantom image, the image appears to cast a high-level Destruction spell, drawing aggression and attention of nearby beings. Apprentice.
Feint Nemesis: When cast at a phantom image, it grows in size rapidly and fears everyone nearby for 10 seconds. It dies afterwards. Adept.
Feint Engine: While active, the target Phantom Image is immune to damage. Concentration spell. Adept.
Feint Split: Split a phantom image to into two new Split Images. The second one does not count towards your summon limit and has less health than a regular phantom image. The original target gets healed. Expert level.
Feint Anarchy: When cast at a phantom image, the one killing the image is frenzied permanently, attacks 50% harder and moves 25% faster. If it gets killed, the spell jumps on the killer. Anyone affected by this spell is immune to all other Illusion spells. Master.
Insight: Gives information about the difference between caster's and target's level. Only works on humanoids. Novice.
Enrage: If the target is of lower level than the caster, it gets frenzied. If not, it attacks the caster. Only works on humanoids. Apprentice.
Mind Prison: While active, the target can't move. Concentration spell. Only works on humanoids. Adept level.
Darkness: Blinds the target for a set duration. Only works on humanoids. Adept.
Charm: If the target is of lower level than the caster, it fights for you temporarily. After being charmed, the target becomes immune to any other Illusion spells. Only works on humanoids. Expert.
Silent Step: Essentially "Muffle", but concentration-type. Apprentice.
Shadow's Embrace: Concentration-invisibility. Expert.
Conceal: Make others invisible. Expert.
Még nem próbáltam.

De vannak más változások is. Benyomások.
- ami még nem volt, kétszer lehaltam az intro részen experten.
- A pók köpés most már le tud bénítani.
- Elhasználtam az összes mérgem 3 kis farkas ellen.
Ha lehet mondani ez már teljesen utolérte az oblivion TIE modját. Látványilag az effektekkel meg egy jó enbvel egy üveg borral már bõven elég. A bor segít elviselni a helyenként túl egyszerû párbeszédeket.
Talán most elösszõr ezzel a moddal végig próbálom vinni a fõszálat. ami eddigiekbõl kiindulva még a korábbiaknál is nehezebb lesz a skyre moddal a srác 1 hónapot dolgozott az új részen kb és ez látszik nagyon. Itt már alapból mindent kell használni vagy crpg. Sõt masteren szerintem nem árt ha hárman mentek bele a kalandokba. Ez már jó lenne multiként is 😊

Amit amazonon lehet venni, az fog itt is futni? Vagy ennél a játéknál ne próbálkozzak vele?

Mész vagy elbuksz, ölsz vagy meghalsz, a különbség egy szempillantás

PiszkosFred
Csak moddal lehet, alap esetben futnak utanad.

tomsolo
Hi,

memrég vettem meg, szal elégg friss a Skyrim élmény.

Segítõk alá (hogy) lehet pakolni lovat?

Csak mert kezdem sajnálni szegény Lydia-t hogy a belét kifutja, és most találtunk egy döglött banditát mellette egy aktív legelészõ lóval, lehet kezdeni vele valamit? 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Rayden02
Jézusom,a japánok mekkora állatok!<#zavart2>
Keressetek rá a "skyrim - Mini Lovers "módra!<#idiota>
Agyam eldobolom!<#vigyor1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

<#eljen> Nagyon jó kis cikk, nekem is újra meghozta a kedvem egy kis Skyrimhez 😊

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

http://skyrim.nexusmods.com/mods/23826

PiszkosFred
Lentebb van egy cikk Kerub tollabol, azt is csekkold. #20084

PTW
tudok segíteni. mi a kérdés?

megvan. köszi szépen. modokban esetleg otthon vagy? mert én nagyon nem, csak próbálkozok, és bizony a grafikajavító modokkal gondban vagyok, gondolok itt az ENB-kre. a többi általában mûködik, de pont ez lenne a lényeg, mert ki akarom próbálni mit bír a gép.