The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Product Type: Geforce
Product Series: Geforce 200 Series
Product: Geforce GT 220
Operating System: amid van, figyelj hogy van 32bit/64bit, a megfelelõ kell!
Language: English UK (nincs magyar)
Nyilván, ha nem tudod fejbõl a pontos típust, akkor utána kell nézned. Onnan tudod hogy a jót tölti le, hogy a jókat választod ki. Ezeknek kell utánanézned.
Akkor inkább a driverfrissítést javaslom, innen: http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
Keresd ki a kártyádnak és op.rendszerednek megfelelõt, töltsd le és telepítsd. Az is lehet, hogy a kártyád egyszerûen gyenge, és azért nem jeleníti meg az effekteket. Nvidiához sajnos több ötletem nincs, de talán benéz valaki akinek igen.
Akkor részletesebben:
framerate fix for ATI cards (http://skyrim.nexusmods.com/mods/48): ezt sajnos rosszul telepíti a Manager. Kézzel töltsd le, és a rar-t a Skyrim fõkönyvtárába csomagold ki (tehát ahol az indító exe is van). A másik lehetõség, ha mégis Managerrel telepíted, hogy a Data mappából kézzel átteszed az exe mellé a d3d9.dll-t (ezt amúgy a készítõ is írja).
Ezt próbáld ki elõször, sikerül-e, a másik amire gondolok már kicsit bonyolultabb.
A magyarítás még csak készül, majd ha megjelenik, gondolom szólnak hogy mire kell figyelni. Szerintem nem zavar be a modoknak, vagy akkor betöltési sorrenddel lehet majd trükközni. Várjuk meg amíg elkészül.
Gondolom lefordítják majd a kiegészítõket is, mint az Oblivionnál, de elõször biztos hogy az alapjátékkal akarnak végezni.
Nekem igen, és hasonló nekem is elõjött. Ha Nvidia, akkor viszont nem biztos hogy tudok segíteni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Adult Show XXX módot és a Animated Prostitution módot, mód manegerel rakom mert más hogy nem tudom de nem jelenik meg a pár beszéd dialogus a játékban vagy is nem mükszik és nem tudom miért. Valaki próbálkozót már vele? Elvileg mind két mód egymásra épül.
mondjuk továbbra sincs túl sok értelme a pénznek, de azért sokat javít.
"The trees move. Do you not see it?"
Amúgy te simán lehetnél HG, sokat vagy itt (nem belédkötni akarok, csak ténymegállapítok).
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Erre gondolok, hogy pl. teszemazt az 1.6-os a szélfútta fû mozgását javítja, az 1.7-es meg a vízfelszín szépségét növeli. Szóval a patch(ek) hatása összeadódik-e a végén, vagy az újabbak minden korábbi javítást is tartalmaznak?
Köszi
Talált-e valaki ilyet? Egyáltalán hogyan keressek erre rá szerintetek Skyrim Nexuson?
#20165 <#eljen>#eljen>
Scientia potentia est.
\"Egy gy?r? mind fölött\"