The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

genndy
Igen, Geforce R304 és ha Windows XP-d van, akkor azt válaszd ki. Vistánál vagy Win7nél fontos a 32 vagy 64 bit, attól függõen mid van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Pedig van, én megtaláltam. Ezek legyenek kiválasztva:
Product Type: Geforce
Product Series: Geforce 200 Series
Product: Geforce GT 220
Operating System: amid van, figyelj hogy van 32bit/64bit, a megfelelõ kell!
Language: English UK (nincs magyar)

Nem miért az kell? Mert próbáltam leszedni a steam oldalról de nem jött.
Nincs olyan választási lehetõség ami nekem van.Az enyém NVIDIA GeForse GT 220.Olyan nincs.Mit csináljak ?
Köszönöm kiprobálom 😊
genndy
A telepítéssel egyben "aktiválja is magát", igen. Hogy ez-e a megoldás a problémádra, azt csak úgy tudod meg, ha kipróbálod. Nem állítom biztosra, hogy ez a tuti módszer, de máshol is ezt ajánlották és Nvidiánál nem is tudok jobbat.

Ha letöltõttem és telepítettem akkor már nem kell vele foglalkozni ? Aktiválja magát ? Ez elég valószínü hogy müködni fog ?
genndy
Pedig elég világosan leírtam: Keresd ki a kártyádnak és op.rendszerednek megfelelõt, töltsd le és telepítsd.
Nyilván, ha nem tudod fejbõl a pontos típust, akkor utána kell nézned. Onnan tudod hogy a jót tölti le, hogy a jókat választod ki. Ezeknek kell utánanézned.

Honnan tudom hogy a jót tölti-e le ?
Nem hiszem hogy gyenge lenne a kártya minden más fullon megy rajta.Az oldalt amit küldtél ott sok mindent lehet változtatni,és ha leszedem mit csináljak vele ?
genndy
Végül is megpróbálhatod, ha nem jön be még mindig törölheted a dll-t.
Akkor inkább a driverfrissítést javaslom, innen: http://www.nvidia.co.uk/Download/index.aspx?lang=en-uk
Keresd ki a kártyádnak és op.rendszerednek megfelelõt, töltsd le és telepítsd. Az is lehet, hogy a kártyád egyszerûen gyenge, és azért nem jeleníti meg az effekteket. Nvidiához sajnos több ötletem nincs, de talán benéz valaki akinek igen.

Bocsi nekem mégis Nvidia kártyám van.Ha leszedtem azt amit mondtál akkor semmit nem fog csinálni?Ha igen Nvidiával hogy csináljam,hogy jó legyen ?
genndy
Nem tuti, csak ez az ötletem. Ismerem a Mod Managert, de nem igazán használom.
Akkor részletesebben:
framerate fix for ATI cards (http://skyrim.nexusmods.com/mods/48): ezt sajnos rosszul telepíti a Manager. Kézzel töltsd le, és a rar-t a Skyrim fõkönyvtárába csomagold ki (tehát ahol az indító exe is van). A másik lehetõség, ha mégis Managerrel telepíted, hogy a Data mappából kézzel átteszed az exe mellé a d3d9.dll-t (ezt amúgy a készítõ is írja).
Ezt próbáld ki elõször, sikerül-e, a másik amire gondolok már kicsit bonyolultabb.

genndy
Akkor nem, hiszen nem ahhoz készült. Van akkor is megoldás, csak nem biztos hogy én fogom tudni megmondani.
A magyarítás még csak készül, majd ha megjelenik, gondolom szólnak hogy mire kell figyelni. Szerintem nem zavar be a modoknak, vagy akkor betöltési sorrenddel lehet majd trükközni. Várjuk meg amíg elkészül.
Gondolom lefordítják majd a kiegészítõket is, mint az Oblivionnál, de elõször biztos hogy az alapjátékkal akarnak végezni.

Ha nem olyan kártyám van mint neked akkor ha letöltõm akkor nem fog müködni ?
Köszönöm szépen.Még annyi hogy ha letöltõm hozzá a magyarítást akkor az nem fogja megváltoztatni a modokat? Utolsó kérdésem az hogy a Skyrim kiegészítõinek lesz magyarítása ?
genndy
Akkor kezdjük az elejérõl: ATI kártyád van?
Nekem igen, és hasonló nekem is elõjött. Ha Nvidia, akkor viszont nem biztos hogy tudok segíteni.

Bocsánat,de hogy kell drivet frissíteni,és a link amit küldtél,az elsõ az ha le is töltõm akkor a nexus ba tõlti le,és ha ott instalálom,és ki lesz pipálva az jó ?
genndy
Szia! Nekem ez tipikus ATI kártya hibának tûnik (nekem legalábbis volt ilyen). Elsõ körben próbálj drivert frissíteni, ha az nem oldja meg, akkor próbáld meg ebbõl vagy ebbõl a .dll-t bemásolni a Skyrim fõkönyvtárába.

Hello!Van egy kis gyondom a Skyrimmel.Az elsõ tûz magic nem látható,csak vibrál.A pókháló val ugyan ez,és a sárkány tüzével.Ezt hogy lehet orvosolni? Köszönöm elõre is.
Legújabb patch van fent?

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Köszönöm mindenkinek a segítséget,csak sajna most meg amikor felrakom mindig kidob] a játék <#rinya>
Nagyon szépen köszönöm Uram a segítséget!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Lentebb említett skse-t rakd fel, van róla youtubeon videó hogy hogy kell, és akkor elvileg menni fog.

PiszkosFred
Nem kell hozzajuk veletlenul Skyrim Script Extender vagymi?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Solid Snake
Adja rendesen <#pias>
Sziasztok valaki tudna segíteni szeretném feltenni ezt a
Adult Show XXX módot és a Animated Prostitution módot, mód manegerel rakom mert más hogy nem tudom de nem jelenik meg a pár beszéd dialogus a játékban vagy is nem mükszik és nem tudom miért. Valaki próbálkozót már vele? Elvileg mind két mód egymásra épül.
<#idiota>

PTW
mivel ebben az aspektusában mindíg is totál el volt cseszve az összes TES játék, ezért kb mindegyikben MUST HAVE kategória nálam.

mondjuk továbbra sincs túl sok értelme a pénznek, de azért sokat javít.

PiszkosFred
Ilyenkor azert egy modlistat birhatnal, hatha ad otletet masnak is 😊

Calver
na ez biza még a leírást olvasgatva is kurvajó <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

Jó kis mod, rakom is felfele. Hihetetlen milyen kreatívak ezek a modderek, most felraktam kb 10-15 modot és mintha új játékot játszanék 😊 És egyik sem akad a másikkal, ez külön dicsérendõ.

PTW
azthiszem a craftolást mindenképp megoldja az economics of skyrim : tudsz rendelni cuccokat kovácsnál. Enchantot nem vágom, de tuti arra is van valami

Hát ha ilyet kérdez 99%, hogy warez verziója van, akkor meg steam nem játszik.

Amúgy te simán lehetnél HG, sokat vagy itt (nem belédkötni akarok, csak ténymegállapítok).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
A legfrissebb patch tartalmazza az összes elõzõ javítást is, elég tehát azt föltenni, de a Steam tényleg automatikusan megcsinálja.

PiszkosFred
Hagyd, hogy a Steam csinalja, az a biztos, ha automatikusan felpeccseli neked a jatekot.

Sziasztok! A patchek mûködésérõl szeretnék megvilágosulni, mégpedig az lenne a kérdésem, hogy elég, ha csak a legújabbat teszi fel az ember (1.7-es azt hiszem) a minél jobb javítás érdekében, vagy pedig az összeset fel kell, ami eddig jött, mert külön-külön részeket javítanak meg?
Erre gondolok, hogy pl. teszemazt az 1.6-os a szélfútta fû mozgását javítja, az 1.7-es meg a vízfelszín szépségét növeli. Szóval a patch(ek) hatása összeadódik-e a végén, vagy az újabbak minden korábbi javítást is tartalmaznak?

Köszi
Egy kérdésem lenne a modbúvároknak: Olyan modot keresek, amiben NPC-ket tettek bele a játékba, akik pénzért enchantolnak, illetve craftolnak cuccokat (tehát kiváltható az enchant és blacksmith képességl, azaz nem kell húzni a karimnak, de mégis tudok fejlesztetni/ készíttetni tárgyakat).

Talált-e valaki ilyet? Egyáltalán hogyan keressek erre rá szerintetek Skyrim Nexuson?

Jah értem, köszi. Érdekes, hogy még konzollal se tudom berakni a crossbowot, akkor kivárom még azt a pár szintet 😄

PTW
azt hiszem lvl 10-en triggerel a quest

Myselor
én meg azt szeretném kérdezni hogy mi lehet a gond.hogyha nincs hangja a játékban az interakcióknak?pl ajtó nyitás stb. valami megoldás?
Dawnguard-ot ha felraktam hanyasnak kell lennie a karakteremnek, hogy elkezdhessem? Mert annyit olvastam, hogy a városokban az õrök fognak beszélni a vámpír vadászokról, de még nem hallottam ilyesmit( bár csak kettes a karakterem most kezdtem újat ). Igazából még csak a crossbow miatt kérdem, esetleg ha valaki tudná hozzá az item ID-t amivel oda tudom adni a karakteremnek a konzollal, azt is megköszönném 😄

PiszkosFred
Surubben kellene latogatni a topikot, mer volt mar linkelve parszor az elmult honapokban 😊 De szerencsere ezeket a feldolgozasokat nem lehet megunni.

Kly
Én is pont a mai nap folyamán leltem rá erre a csemegére 😊

#20165 <#eljen>

Scientia potentia est.

MerlinW

[merlinw.org]

Így lehet benne házat építeni 😊

Fehercsoki
Tudtok valami Heartfire patchrõl? Hol lehet házat építeni?

Mivel régen volt már az elsõ karakterem, és az utána következõknél Hadvart követtem, nem emlékszem, de lehet hogy miután belépek a stormcloaks-hoz megváltozik a dal, legalábbis remélem.

\"Egy gy?r? mind fölött\"

PTW
Én nem akarok hülyeséget írni, de szerintem nem attól függ, hogy mit játszanak, hogy melyik oldalt követed. Mindegyik település illetve régió más oldalt támogat. Szerintem ennek függvénye.